Blandade inlägg Januari 2013

31 januari 2013 i Övrigt, av Kenny Thörnblom

31/1 Nu är vi långt inne på upploppet med andelarna i Shutterlatier – 3 andelar kvar

Nu är vi långt inne på upploppet med andelarna i Shutterlatier, och för dig som vill vara med i detta lovande treårssto hos Stig H Johansson bör inte vänta alltför länge nu, det finns endast 3 stycken andelar kvar ikväll, hon joggade 1.18,9 i kvalloppet som tvååring och ingen som vi pratat med minns att Stig H Johansson kört fortare i ett kvallopp.

Shutterlatier har gjort precis allting rätt sedan dag ett då hon tömkördes, och hon har aldrig varit sjuk eller skadad, helt korrekt och vansinnigt vacker och cool, några delägare i Shutterlatier var på plats på Stora Alby hos Stig H Johansson och såg dagens jobb och de blev mycket imponerade av sin häst, du kan också bli delägare i henne, men nu är hon snart slutsåld så skynda att fynda i en startklar lovande treåring!!
Läs mer»
shutterlatier-20130125-2.jpg

30/1 Timo Nurmos fem segrar på Solvalla ikväll

De fyra första loppen samt det sista som Björn Goop körde på Solvalla ikväll vanns av Timo Nurmos tränade hästar, den gode Timo som vi bilade tillsammans med från New York till Harrisburg i höstas, det blev många skratt under den långa bilresan till Harrisburg, under kvällen ikväll så vann även Roger Walmann tränade Pay Attention.

timo_nurmos-4.jpg

29/1 Missa inte Stig H Johanssons nya hemsida

Mäster Stig H Johansson har en ny hemsida, och den är ruskigt snygg och innehållsrik, väl värd att besöka alla dagar i veckan, fokus på de allra viktigaste kuggarna i stallet, dvs skötarna, foton på hästarna m.m. snyggt jobbat!

Så här säger Stig H Johansson själv på sin hemsida
Vi kände efter ett antal år med samma design var dags för en rejäl ansiktslyftning. Strävan har varit att bygga en modernare, snyggare sajt där större vikt exempelvis har lagts vid bilderna.
Vi har också fokuserat ännu mer på hästarna och deras skötare än tidigare. De får alla hädanefter sin egen sida.
– Det är inte minst viktigt att personalen lyfts fram, menar Stig H.
Surfande på nätet i mobiler och på läsplattor blir allt populärare. Vår nya webbsida är naturligtvis anpassad för att kunna läsas även på dessa.
Nyheter om stallets verksamhet kommer att publiceras i samma omfattning – minst – som tidigare. Detsamma gäller kommentarerna om aktuella starthästar i V75 och V86.
– Min förhoppning är att vi med den nya hemsidan får ännu fler som med intresse följer vad som händer i stallet. Själv tycker jag att det ser bra ut, summerar Stig H.

29/1 En dag med mycket pappersarbete och kontakt med delägare

Idag har det varit en riktig kontorsdag bakom skrivbordet från 07.00 fram till nu när jag skriver detta, klockan 21.00. Massor av papper att gå igenom, långa checklistor som bockas av så här när det drar ihop sig till månadsskifte, allt ska vara tipp topp när vi byter blad i almanackan till februari på fredag.

Vi har haft kontakt med massor av delägare idag, och en av våra delägare skickade ett sms idag och tyckte gårdagens inlägg här på Hört & Hänt! var mycket bra, han skrev att Brioni gjorde sin första start som fyraåring, och Commander Crowe gjorde tre starter i december som treåring, det finns säkert många fler exempel på hästar som gjort sen debut, men som sedan blivit stjärnor. Det finns givetvis ännu fler som startat tidigt som blivit stjärnor, det gäller att hitta rätt häst, det är det som är tjusningen.

Nedan så ser ni Erik Adielsson som är avstängd fram till den 15 februari pga en incident i Tyskland förra året, han kommer garanterat att vara laddad när det är dags att svinga sig upp i sulkyn och köra Shutterlatier i debuten.

erik_adielsson_stallkenny.jpg

28/1 Det är tålamod som gäller om man ska vara hästägare

Den svensk/ franske travkejsaren Anders Lindkvist skrev igår på sin Twitter att vinnaren av Prix d´Amerique igår Royal Dream debuterade som fyraåring den 13/9…

Det fick oss då att tänka på.
Att det är många talanger som aldrig fått chansen för att de pressats ut till start för tidigt, en del är helt enkelt inte mogna att starta när de gör det, Joakim Lövgren som vi har Marimba Rhyme hos, har vid ett flertal tillfällen tackat delägarna för att han får jobba i lugn och ro utan att känna press från ägarna att han måste starta, utan har fått den tid som han själv behövt för att få ordning på Marimba Rhyme, tränaren vill ju lika gärna som ägarna att hästen ska kunna starta så fort som den är mogen för det. Många hästägare genom alla tider har velat att sin häst helst skulle starta ”fem dagar i veckan” och helst som ettåring, men så är det ju inte, det gäller att lita på sin tränare, låta honom jobba i lugn och ro, det brukar bli bäst i slutändan.

theredmile_121005-1.jpg

27/1 Chocolatier dottern Your Highness överlägsen på Solvalla idag – bli delägare!

Vi fick återigen se en uppvisning av Chocolatier dottern Your Highness på Solvalla idag, hon vara bara bäst och blåste medtävlarna på sista bortre långsidan och övertog enkelt ledningen in i kurvan, hon vann avstannades på 1.16,0 och tog sin fjärde raka övertygande seger.
Vi har fortfarande några andelar kvar i vårt mycket fina Chocolatier sto Shutterlatier – det är bara att gratulera er som köpt in er, och det finns några andelar kvar för dig som vill vara med och äga en vinnare.

I Prix d´Amerique idag så blev det inga framgångar för våra Svenska hästar, vann gjorde Royal Dream före Ready Cash.
På bilden här under så ser ni Chocolatier dottern Your Highness ta sin fjärde raka seger idag.
Läs mer»
your_highness.jpg

26/1 Fem sexor och 99 femmor sammanlagt idag – Your Highness

Det blev fem stycken sexor och nittionio femmor sammanlagt på de båda systemen på V75 Tillsammans idag, vi tar nya tag nästa vecka, ni delägare som vill ställa er på reservlistan för att vara med, maila oss.

Ulf Stenströmer har inte bara en stjärna till start imorgon, Noras Bean i Prix d´Amerique, han har även Chocolatier dottern Your Highness till start i Solvallas lopp 6, Ulf Ohlsson kör denna gång.

Några andelar finns fortsatt kvar i vår mycket lovande Chocolatier dotter – Shutterlatier!

En fortsatt trevlig lördag önskar vi er alla som besöker vår hemsida.

shutterlatier_nagra_andelar_kvar.jpg
Läs mer»

25/1 Idag så har vi varit och besökt Stig H Johansson på Stora Alby

Idag så har vi varit och tittat på andelshästarna Sail On By och Shutterlatier hos Stig H Johansson på Stora Alby utanför Upplands Väsby, de hade fått skjuta på fortkörningen två timmar idag då de hade -23 grader på rakbanan i morse, det är tuffa tjejer och killar skötarna, de ställer upp i ur och skur, en stor eloge till alla hästskötare runt om i landet.

Vi hade med oss celebert besök ifrån Cypern till Stig H och vi tittade på deras andelshästar, Sail On By och Shutterlatier, två mycket fina hästar där Sail On By blir senare då hon behöver tid att växa i sin stora kropp, men hon är fantastiskt fin att se på.

Shutterlatier är däremot startklar och hela stallet talar om henne, en riktig ”snackhäst” är Shutterlatier redan innan start, vi får hoppas att hon lever upp till de höga förväntningarna som det kommer att ställas på henne, vi tror det hon är helt stencool! Hon bara stod där på gången när vi var där och det lyser klass om Shutterlatier lång väg. 1.18,9 joggade hon i sitt kvallopp, det ni gott folk!!

Några andelar finns fortsatt kvar för dig som vill vara med och deläga detta stora löfte!!

shutterlatier_20130125.jpg

Missa inte V75 genomgången av alla V75 hästar till morgondagens V75 omgång på Halmstad. Klicka !

25/1 Idag så tar vi en tur och åker och tittar på hästar

Idag så kommer vi att ta en tur och åka och titta på hästar, vår långväga delägare ifrån Cypern är i Sverige och vi ska tillsammans med honom titta på en riktig skönhet, det blir trevligt och som oftast när vi är iväg så kommer vi att Twittra litegrann, från lunch ungefär.

stallkenny-5.jpg

24/1 Andelshästen Marimba Rhyme trea ikväll igen – Cagnes sur-Mer

Joakim Lövgren tränade Marimba Rhyme, helsystern till trefaldiga miljonärskan Nursery Rhyme var ikväll återigen trea, efter att ha gått i dödens hela sista varvet.


En av våra delägare tillsammans med sin vackra fru har varit på kapplöpning idag, närmare bestämt på Franska Rivieran i Cagnes sur-Mer, det ser skapligt skönt ut där som ni ser på bilden här under, här i Sverige är det bitande kallt!
Han hälsar till tipsern i det V75 Tillsammans bolag han är med i att han önskar påfyllning i kassan, vi kör även denna vecka två stycken V75 bolag, med 21 respektive 30 delägare i, lycka till säger vi till er alla på Halmstad på lördag.

På lunchen idag på Örebro så vann Jorma Kontio med Magnus S Karlsson tränade Lucky New Star, segermarginalen skrevs till 7 längder, Magnus S Karlsson brukar hjälpa Per Fromell i stallet ibland när det behövs, sköter Lucky New Star gör duktiga fotografen Ellen Molin som brukar hjälpa oss med att fota ibland, grattis till segern!!

Om det är någon av er delägare som INTE fått ett e-mail ifrån oss ikväll som heter Test-utskick så hör av er då med rätt e-postadress.
cagnes_sur_mer_2013.JPG

23/1 Shutterlatier´s kvallopp ser ni på YouTube – några andelar kvar!

På vår sida på YouTube så ser ni andelshästen som ni fortfarande kan bli delägare i gå kvallopp på ett imponerande sätt – Shutterlatier.
Läs mer»

22/1 Andelar tickar ut i Shutterlatier – andelar finns dock kvar för dig som vill bli delägare i en lovande starthäst

Andelarna tickar ut i Shutterlatier och hon är nu snart slutsåld, och konstigt vore det annars, hon håller på att bli en ”snackhäst” på Stora Alby i stallet hos Stig H Johansson, då alla pratar gott om henne, skynda att fynda andelar i en startklar häst! På söndag på Solvalla så startar Ulf Stenströmers mycket lovande Chocolatier-sto Your Highness som vi skrev om i nyheten här under igår.

chocolatier-3.jpg

21/1 Köp in dig i en startklar lovande treåring hos Stig H Johansson
shutterlatier-3.jpg

Köp in dig i en startklar treåring hos Stig H Johansson, Shutterlatier kvalade som tvååring annandag jul på Solvalla på tiden 1.18,9 och var i princip oberörd, det finns några andelar kvar i detta mycket fina sto efter succéhingsten i svensk avel 2012, Chocolatier.
Han har lämnat 2012 års vinnare av Svensk Uppfödningslöpning samt Svampen Örebro´s vinnare Europarekordhållaren det tvååriga stoet Denim Boko, han har också lämnat vinnaren av långa E3 samt Svenskt Trav Kriterium 2012 treårige Chelsea Boko och vinnaren av Sto Championatet 2012 Drillbit Ås, det är är idel ädel vara som Chocolatier lämnar, är Shutterlatier Chocolatiers nästa stjärna? Det vet vi inte, men hon lovar mycket!! en sak har de flesta av Chocolatiers avkommor gemensamt, de strider hela vägen in i mål.

Shutterlatier är startklar och Stig H säger att det inte är omöjligt att hon kommer ut till start redan i februari!!

Ulf Stenströmer har ett mycket lovande sto efter Chocolatier som heter Your Highness och Ulf Stenströmer sa så här om Your Highness efter senaste vinsten.
​”Jag har inte haft en så här lovande häst sedan Noras Bean ​var ung”. Noras Bean är med i Prix d´Amerique på söndag!
Läs mer»

20/1 Hälsningar från Grosbois i Frankrike

Daniel Parling hälsar på sin Twitter, välkommen till Paris och Grosbois i Frankrike, så här såg det ut i morse fullt med snö och en snögubbe mitt i det hela, om en vecka så körs Prix d´Amerique, vi får hoppas på bättre väder då.

grosbois.jpg
Foto: Daniel Parling

19/1 Fem rätt på våra system idag – Anders Lindqvist dominerade på Gävle

Fem rätt blev det på våra system som några av våra andelsägare spelade tillsammans idag, vi valde att gardera i de två första avdelningarna, fel val att gardera där visade det sig i efterhand, dubbelseger för Erik Adielsson på V75, Stefan Hultmans Viking Kronos hingst Oolong vann V75-7 tillsammans med Örjan Kihlström, oooooh vilken spurt!!! Björn Goop inledde med Daniel Redéns snygga Västerbo Highflyer, som visade sig vara helt överlägsen. Våra tränare och körsvenner håller sig framme i vinnarcirklarna!
Kul att höra Frankrike stationerade Anders Lindqvist sköta intervjuerna på Gävle travet idag och han dominerade i vinnarcirkeln, vi hoppas att det inte var sista gången, du skötte dig perfekt Anders!

Grattis alla ni som vann idag på ett eller annat sätt, vi passar även på att önska er alla som besöker vår hemsida en riktigt trevlig lördagskväll! Nu tar vi rast som det trevlige hästskötaren på bilden här nedanför gjorde när vi var i Lexington Kentucky USA i höstas.

hastskotare_lex_2012.jpg

19/1 Stall Kennys Andelshästars delägare spelar V75 Tillsammans

Idag så spelar några av Stall Kennys Andelshästars delägare V75 Tillsammans, två system som vi även kommer att lägga ut här på hemsidan under knappen V75 Tillsammans här uppe i knappraden efter att vi lämnat in, omkring klockan 14.00.

18/1 Ingen start för andelshästen Tristan des Bosc – inställt pga kyla och snöstorm

Ingen start i Frankrike på söndag, hela tävlingsdagen i Argentan där Tristan des Bosc skulle gjort Frankrikedebut är inställd pga kyla och snöstorm.

snostorm.jpg

18/1 Stig H: ”det är inte omöjligt att hon kommer ut till start redan i februari”

Stig H på telefon idag: ”det är inte omöjligt att hon kommer ut till start redan i februari”
​Vi har idag igen pratat med Stig H Johansson och han berättar att Shutterlatier gör allt rätt och är fortsatt fin, vi frågade honom om planeringen om att starta i mars fortsatt står kvar, Stig H svarade då att det är inte omöjligt att hon kommer ut till start redan i februari då hon är startklar, det är en fin häst som vi har förhoppningar på i år. Det finns fortfarande andelar kvar i Shutterlatier, köp in dig i en lovande starthäst!!

erik.jpg

18/1 Andelshästen Marimba Rhyme till start igen

Andelshästen hos Joakim Lövgren, Marimba Rhyme startar igen efter den mersmakande tredjeplatsen i måndags, det sker nästa vecka på torsdag och banan är denna gång Åby.

jocke-7-2.jpg

17/1 På söndag så har Stall Kennys Andelshästar starthäst i Frankrike – Örebro

På söndag så startar andelshästen Tristan des Bosc i montéloppet Prix Gerard Saint, ett lopp för fem och sexåriga franskfödda hästar ridna av lärlingar i Argentan en bana som ligger ca 20 mil ifrån Paris i Frankrike, rider gör Anthony Duperche som även red Tristan des Bosc i kvalet, vi håller tummarna för halvbrodern till Quarcio Du Chene och delägarna på söndag.Idag så har vi varit i Örebro och tittat till tvååringarna som vi har hos unghästtränare Per Fromell, vi fick se Emmett Brown e.Muscle Hill och Extra Fudge e.Chocolatier gå jobb i snöyran (hur kan det snöa hela tiden, tar det aldrig slut?) de var mycket spänstiga och fina båda två, Say That Again gick i hagen och hade det bra.

extra_fudge-2.jpg say_that_again.jpg emmett_brown.jpg

16/1 Twitter & Björn Goop – Stefan ”Tarzan” Melander leder kuskligan

Twitter och Björn Goop vann på Solvalla ikväll, läckert namn och Twitter är ett suveränt ”verktyg” att nå ut med kort snabb information. Den gode Stefan ”Tarzan” Melander leder kuskligan, sju segrar så här långt på Solvalla är ett imponerande resultat! Roger Walmann som är på en treveckors semester i Thailand hade en vinnare ikväll på Solvalla i Wirginia Ås.

Kombinationen Stig H Johansson och Erik Adielsson satte också dit en vinnare i Robis Sara. Men en av kvällens roligaste segrar var i lopp 6 då den alltid lika glada Åke Sundberg som vann med Kiss Pride, grattis till samtliga vinnare ikväll!

stefan_melander_stallkenny-2.jpg

15/1 Andelar tickar ut i avkomman efter Chocolatier här nedanför

Andelarna tickar ut i lovande treåriga stoet efter succéhingsten i svensk avel 2012 – Chocolatier. Shutterlatier är namnet och tränar gör Stig H Johansson, Shutterlatier planeras att göra sin första start i mars månad, dvs. köp in dig i en färdig starthäst som har gjort allt rätt i träningen sedan dag ett. Det finns fortfarande några andelar kvar om du vill bli delägare hos Stig H Johansson i detta fantastiskt vackra sto – Shutterlatier heter hon och lägg namnet på minnet!

Läs ännu mer här»
shutterlatier_stig_h.jpg

14/1 Marimba Rhyme trea med mersmak efter att ha travat i dödens sista tusen

Andelshästen Marimba Rhyme gjorde ett mycket bra lopp ikväll då hon slutade trea med full spänst över mållinjen på Halmstad med sin tränare Joakim Lövgren i sulkyn.
joakim-lovgren-stallkenny-3-2.jpg

14/1 Ikväll så startar andelshästen Marimba Rhyme – två andelsbolag, V75 Tillsammans för våra andelsägare

Ikväll så startar andelshästen Marimba Rhyme med sin tränare Joakim Lövgren i sulkyn på Halmstad, hon har ryckt upp sig i träningen och vi hoppas att hon gör en bra insats ikväll och vi håller tummarna för delägarna i Credit Winner stoet.

Igår så drog vi igång V75 Tillsammans, tillsammans med några av våra delägare som önskade vara med efter att vi skickat ut förfrågan, det blev stor respons! Från början hade vi tänkt ett lag, men det blev två stycken lag, och några står redan på reservlistan.
Det ska bli kul och vi jobbar hela tiden på att göra så att våra andelsägare får den bästa trivseln och servicen som man kan få, vi servar våra delägare med information sju dagar i veckan via mail, sms, Twitter, nyhetsbrev, vi talar varje dag med flera av våra delägare i telefon, och de/ni når oss alla dagar om året!
Hos Stall Kennys Andelshästar känner man att man är hästägare, hur liten eller stor andelen än är, alla är värda lika mycket hos oss!

V75-Tillsammans-400.jpg

13/1 Missa inte att se den nya filmen från ATG V75 – Sanningens ögonblick

Ni har väl inte missat att se den nya filmen ifrån ATG som heter ATG V75 – Sanningens ögonblick, det är en mäktig film som rekommenderas varmt, finns på YouTube.

13/1 Fler och fler följare på Twitter – senaste följaren Kanadensiska topptränaren Blair Burgess

Det blir bara fler och fler som följer @StallKenny på Twitter och vi hälsar vår senaste följare den Kanadensiska topptränaren Blair Burgess välkommen, Blair Burgess som bl.a tränat fram två stycken Hambletonianvinnare, Amigo Hall 2003 och Glidemaster 2006.

Andelshästen som vi säljer i andelar hos Stig H Johansson är helsyster till Glidemaster!

sail-on-by-erik-stig-h-2.jpg

12/1 Galopp för Shestheholepackage i sista sväng

Shestheholepackage galopperade i sista sväng i dagens lopp, hon låg trea när galoppen kom.

12/1 Andelshästen Shestheholepackage framme på Åby

Idag så startar andelshästen Shestheholepackage på Åby, hon är framme på Åby och ni följer henne fram till start på @StallKenny på Twitter. Bilden nedan är tagen för en liten stund sedan, Shestheholepackage lugn och avslappnad.
shestheholepackage_aby.jpg

11/1 Avelshingsten Chocolatier – tog två tunga titlar på Hästgalan ikväll genom Chelsea Boko och Denim Boko – bli delägare i en avkomma efter Chocolatier

Ikväll på Hästgalan så tog avelshingsten Chocolatier två tunga titlar genom att hans tvååriga dotter Denim Boko blev årets tvååring, treåriga sonen Chelsea Boko blev vald till årets treåring, tunga titlar!!

Avelshingsten Chocolatier lämnar inte bara fantastiskt fina hästar att se på, han lämnar också hästar som kan springa utöver det vanliga, det har han visat gång på gång under året som gått, med vinnare av bl.a StoChampionatet (DRILLBIT ÅS), E3 (CHELSEA BOKO), Svenskt TravKriterium (CHELSEA BOKO), Svensk Uppfödningslöpning och Svampen Örebro (DENIM BOKO).

Stall Kennys Andelshästar kan här erbjuda dig att bli delägare i två avkommor efter succéhingsten Chocolatier, det är tvååriga Extra Fudge som unghästtränare Per Fromell strör lovord om och redan nu tror på tvåårsstart för, han imponerar i jobben!!
Vi säljer också andelar i treåriga dottern Shutterlatier som imponerade i sitt kval annandag jul, då hon joggade 1.18,9 för sin tränare Stig H Johansson.

Det är ett treårigt sto som hålls högt av hela stall Stig H Johansson, makalöst nog så finns det andelar kvar i Shutterlatier!! Passa på att fynda, hon startar i mars om tränare Stig H Johansson har rätt i det han säger på filmen på vår sida på YouTube, och vi vet att han inte tar till stora ord i onödan.I torsdags så vann Your Highness (e.Chocolatier) på Åby, hon tog då tredje raka imponerande segern!! Klicka !

11/1 Olle Goop fick SHK:s guldnål och kan nu titulera sig travets Hedersambassadör – stort GRATTIS till titeln!!

Olle Goop fick ikväll på Hästgalan ta emot SHK:s guldnål och kan nu titulera sig travets Hedersambassadör, Stall Kennys Andelshästar ställer sig i kön av gratulanter och lyfter på hatten för en av Sveriges största inom Svenskt trav genom alla tider, Olle Goop!!

olle-bjorn-stallkenny.jpg

11/1 Andelshästen Countdown stryks

Andelshästen Countdown stryks ifrån sin tilltänkta start på Åby imorgon, slem i halsen och infektion i kroppen är orsaken.

11/1 Vi avstår premielopp och premieloppspengar även i år med våra tvååringar – Andelar till salu i dem

Vi har idag anmält Emmett Brown, Say That Again och Seismic till Premiechansningen, dvs. vi avstår även i år att köra premielopp och premieloppspengarna och satsar på dubbla prispengar i Kriteriet och Derbyt om de skulle komma dit, mer om Premiechansningen kan ni läsa . Andelar till salu i Emmett Brown, , Seismic samt även i tvååriga hingsten som är född i USA och ej berättigad till att gå premielopp.

Vi gjorde så även förra året, avstod premieloppspengarna med de andelshästar som var berättigade då, dvs. D´One – Devotion – Diamonds of Gold – Dominator och Katla Celeber, samtliga dessa hästar gick ej premielopp utan vi siktar på dubbla prispengar i Svenskt TravKriterium/ Svenskt TravOaks, Svenskt TravDerby/ StoDerbyt om någon av dessa skulle komma dit.
och ni kan även läsa mer om ni klickar .
say_that_again_2012_12_21-2.jpg

10/1 Ikväll så segrade Rickard Svanstedt på Åby – Andelar till salu i treåringar

Ikväll så segrade Rickard Svanstedt på Åby, Rickard som till vardags bl.a sköter Stall Kennys Andelshästar Checkpoint och Codebreaker, vi lyfter på hatten för Rickard. Björn Goop hemma igen från en skön semester segersugen och sin vana trogen så fick även han besöka vinnarcirkeln ikväll på Åby.
Andelshästarna hos Åke Svanstedt, Roger Walmann, Joakim Lövgren och Stig H Johansson, samt våra fyra tvååringar som vi säljer andelar i har fått sig en uppdatering idag.

Andelar finns kvar i tre stycken nyblivna treåringar.
Den nyligen inkvalade Shutterlatier som för Stig H Johansson som tvååring kvalade på 1.18,9, det verkar som att hon gör allting rätt i träningen, och Stig H Johansson som är känd för att ligga lågt med sina hästar ler brett när Shutterlatier kommer på tal.
Det finns också andelar till salu i treårsstoet Devotion, ett speedigt sto ur Going Kronos första kull, hon var med i och vann ett provlopp redan förra våren som tvååring!!, hon har utvecklats fint över vintern och har lagt på sig muskler säger Roger Walmann.

Du kan även bli delägare i Tamla Celebers syster Katla Celeber hos Roger Walmann, ett treårigt sto som ligger långt framme i träningen, hon lägger mycket mark under sig. Systern till Tamla Celeber låter Roger Walmann mycket nöjd med.
Andelar finns även kvar i Sail On By hos Stig H Johansson en häst som har växt mycket under året som gått och behövt tid på sig, hon är på gång igen nu och det är en riktigt fin travare som kan trava fort säger Stig H.
shutterlatier.jpg

9/1 Dark Chocolate femma i kvällens sista lopp

Andelshästen Dark Chocolate femma i kvällens sista lopp på Solvalla ikväll, hon sladdade i kön från tolftespåret och ledaren drog i jämt hårt tempo, Roger Walmann nöjd efteråt då hon nu gjort två bra lopp i rad, hon vinner inom en snar framtid med vettigt lopp sa kvällens körsven Tino Ärling efter loppet, vår delägare i nyheten här under får nu hoppas på Countdown och Shestheholepackage på lördag.

tino_arling_stallkenny.jpg

9/1 En av våra delägare har ”klart” för sig både ikväll och på lördag – ikväll så startar andelshästen Dark Chocolate

Ikväll så startar andelshästen Dark Chocolate tillsammans med duktiga lärlingen Tino Ärling på Solvalla, de gör det i kvällens tolfte och sista lopp som är ett lärlingslopp, spår 12 fick Dark Chocolate över 1640m/ auto. Varför lägga lärlingsloppet som sista lopp? Lärlingarna om några behöver synas och då är det inte så kul för dem att få visa upp sina köregenskaper när de flesta är på väg hem.

Sent igår kväll så fick vi dessa två kuponger mailade till oss från en av våra delägare som är med i ett par av våra andelshästar, som ni ser på kupongerna här under så har hon/han ”klart” för sig, vi hoppas delägaren får sitt ATG konto påfyllt!!

spelkuponger.jpg
dark_chocolate-3.jpg

8/1 Planeringen inför årets första delägarträff för Stall Kennys Andelshästar´s delägare är i full gång

Nu när helgerna är över så har vi börjat att planera inför årets första delägarträff, den senaste delägarträffen hade vi hos Roger Walmann för knappt en månad sedan, den 1 december och det var en mycket trevlig delägarträff där Roger Walmann hade ett nästan två timmar långt föredrag om allt som rör utrustningar och allt mellan himmel och jord, det var mycket uppskattat och samtliga andelshästar kördes för delägarna och det var en mäktig presentation där varje skötare körde fram framför delägarna i kurvan och presenterade sin häst.

Dagen avslutades sedan på anrika i vackra Mariefred, där Roger Walmann och våra delägare bjöds på en utsökt middag.

Nästa delägarträff kommer att ske i mars, exakt datum är dock ej spikat och vart kommer vi att presentera på mail till våra delägare senare under januari så att alla i god tid kan planera in sin resa. En sak är dock säker, det kommer att bli lika trevligt som alltid när Stall Kennys Andelshästar bjuder upp till delägarträff.

delagartraff-stall-kenny-2.jpg delagartraff_roger_walmann-2.jpg

8/1 Start på måndag för andelshästen Marimba Rhyme

På måndag i ett stolopp på Halmstad så startar nyblivna fyraåringen Marimba Rhyme för sin tränare Joakim Lövgren.

marimba-2-2.jpg

7/1 Åby programmet till tävlingarna på lördag – startlistor för våra andelshästar

Nu idag så har Åby programmet till lördagens tävlingar kommit, våra andelshästar Countdown och Shestheholepackage som båda startar på lördag är tippade trea respektive tvåa i sina lopp, som vanligt hittar ni våra andelshästars starter under fliken med samma namn (), där hittar ni också alltid den sida i banprogrammet som våra andelshästar startar i, starttid samt loppinformation.

6/1 Två stycken av Stall Kennys Andelshästar till start på lördag

På lördag så startar två av Stall Kennys Andelshästar på Åby, det är Countdown som startar för sin tränare Björn Goop och Shestheholepackage som gör sin andra start för sin tränare Åke Svanstedt, det blir garanterat en spännande lördag för delägarna i de båda fina andelshästarna.
Men redan på onsdag på Solvalla så startar andelshästen Dark Chocolate igen efter den mersmakande tredjeplatsen senast!

shestheholepackage_countdown.jpg

6/1 Trettondag jul – ni har väl inte glömt att rösta på Årets Häst

Idag så är det Trettondag jul och hos Stall Kenny så har julen åkt ut idag, skönt att återgå till vardagen så att hästarna kan börja träna igen som vanligt efter lite lugnt under jul och nyår, det har vaccinerats och avmaskats på de flesta håll, men från och med imorgon så är det åter full träning igen hos våra tränare.

Ni har väl inte missat att rösta på Årets Häst, förstapriset är ett VIP paket till årets Elitlopp till ett värde av 10 000 kronor 2-15 pris Årets Häst paket, har ni inte röstat ännu så kan ni klicka .

5/1 Vi önskar er alla som besöker vår hemsida en trevlig Trettondagsafton!

Vi önskar er alla som besöker vår hemsida en trevlig lördag och en bra Trettondagsafton!! Varför firar vi Trettondag jul? Det svaret som så mycket annat finner vi på Wikipedia, klicka om ni vill läsa mer.
Den vackra hästen på bilden här under är treåriga andelshästen (Donato Hanover – Ultra Sund) som en av delägarna fotade när han var och besökte sin häst i julhelgen.
dominator-9.jpg

4/1 Idag så har samtliga Stall Kennys Andelshästar fått sig en liten uppdatering

Idag så har samtliga Stall Kennys Andelshästar fått sig en liten uppdatering, lugnt även veckan som gått i de flesta av stallen, men nästa vecka så börjar det tränas hårdare igen, vi går nu mot våren och det är idag endast 142 dagar kvar till Solvallas Internationella Elitlopp.
uppsnack_med_walmann.jpg

3/1 Dark Chocolate startar återigen, även denna gång på Solvalla

Andelshästen Dark Chocolate som spurtade bra till tredjeplatsen igår kväll är återigen anmäld till start, hon startar i ett lärlingslopp på Solvalla på onsdag och även denna gång så sitter duktiga lärlingen Tino Ärling i sulkyn.
dark_chocolate_tino_arling-3.jpg

3/1 Köp andelar i ett mycket lovande sto efter Chocolatier

Det finns andelar kvar i det mycket lovande treåriga stoet Shutterlatier hos Stig H Johansson, hon tränar strålande hos Stig H Johansson och det är idel ädel galda miner när Shutterlatier kommer på tal. Ett gyllene tillfälle för dig som vill vara med och äga ett snart startklart sto.

shutterlatier_inkvalad-2.jpg
Läs mer»

3/1 På filmen här så kan ni se Emmett Brown – hingsten som Åke Svanstedt ska träna, andelar finns att köpa!

På vår sida på YuoTube så kan ni se superstammade tvååriga Emmett Brown (Muscle Hill – Traci Spur) jogga på spänstiga ben på Örebro travets rakbana tillsammans med Per Fromell, se och njut av hingsten som Åke Svanstedt ska träna när unghästtränare Per Fromell är klar med honom.
Läs mer»

2/1 Dark Chocolate spurtade vasst till tredjeplats trots krypcasino i täten

Andelshästen Dark Chocolate som låg som sistahäst spurtade egentligen från ett omöjligt läge då första 1000 körts efter 1.21,6, men efter att fått luckan på upploppet så gick hon fortast av alla och hann fram till en tredjeplats med full spänst över mållinjen.

dark_chocolate_2013_01_02.jpg

2/1 På vår sida på YouTube kan ni se en film på hingsten Say That Again efter Viking Kronos som ni kan köpa andelar i

På vår sida på YuoTube så kan ni se film på andelshästen efter Viking Kronos som vi säljer i andelar, Say That Again heter han och ni kan se och avgöra själva vad ni tycker när ni ser honom jogga på Örebros rakbana, det är en mycket fin hingst som unghästtränare Per Fromell är mycket nöjd med. Andelar finns att köpa i denna tvååriga hingst efter Viking Kronos – Kiss Me Again.

1/1-2013 Grattis alla hästar på födelsedagen idag – tack för alla nyårshälsningar!

Grattis alla andelshästar som inatt blev ett år äldre, ett mycket spännande år väntar för delägarna inom Stall Kennys Andelshästar, nio stycken tvååringar blev inatt tre år, och om ett par månader så är det dags för de första att komma ut på banorna om de håller sig pigga och krya.

Vi tackar för rekordmånga Nyårshälsningar som vi fått de senaste dagarna, och igår så plingade hela tiden med sms från massor av delägare och vänner, skötarna på våra andelshästar, och vi fick nyårshälsningar från tränare och körsvenner också, Örjan Kihlström, Erik Adielsson, Björn Goop, Roger Walmann, Åke Svanstedt, Per Fromell, Stig H Johansson, Reijo Liljendahl, Timo Nurmos, Tommy Berghagen, Stefan Hultman, Joakim Lövgren, Olle Goop m.fl.

År 2013 kommer bli ett framgångens år, nu har vi stängt dörren till 2012 och glömmer det miserabla året som inte gav några större framgångar på tävlingsbanorna trots det blev det nio (9) segrar för Stall Kennys Andelshästar. Det segerantalet slår vi innan halvåret gått i år!!

Bli delägare du också hos Stall Kennys Andelshästar – vi säljer superstammade andelshästar!!

Än en gång, GOTT NYTT ÅR 2013!! Nu siktar vi framåt!!