Blandade inlägg Februari 2013

28 februari 2013 i Övrigt, av Kenny Thörnblom

7/2 Andelshästen Dark Chocolate startar på Solvalla på onsdag – möter bl.a Chocolatier kanonen Your Highness som har fyra raka imponerande segrar

På onsdag så startar andelshästen Dark Chocolate i ett fyraåringslopp för ston på Solvalla, hon gör det med mycket duktiga lärlingen Tino Ärling återigen i sulkyn, de startar från spår fyra bakom bilen. Bland motståndarna hittar vi bland annat Chocolatier kanonen Your Highness som kommer med fyra raka imponerande segrar i bagaget. Vi hoppas på att Dark Chocolate påbörjar sin segerrad och sätter käppar i hjulen för en femte raka seger för mycket fina Chocolatier dottern Your Highness.

dark_chocolate_2013_01_02-2.jpg

6/2 Chocolatier avkommor fortsätter vinna vinna vinna – ikväll vann Berkut Boko på Solvalla – en andel kvar i superfina Shutterlatier! efter just Chocolatier

Avelshingsten Chocolatier har inte många avkommor, men de få han har här i Sverige, de beträder vinnarcirklarna, ikväll så var det dags igen då Chocolatier avkomman Berkut Boko enkelt vann på toppfina 1.14,0 för sin tränare Claes Sjöström på Solvallas V86.

En andel kvar i Shutterlatier, det är bara att gratulera dig som köper den sista andelen i detta fantastiskt fina startklara treåriga sto!
Läs mer»
shutterlatier-20130125-3.jpg

5/2 Torbjörn Jansson 3999 segrar styr han in seger nr 4000 på Solvalla imorgon

Torbjörn Jansson lyckades inte vinna något lopp på Sundbyholms travbana utanför Eskilstuna ikväll, vi hoppas och tror att han tar sin 4000:e seger på Solvalla imorgon. Roger Walmann/ Örjan Kihlström vann två av loppen på Sundbyholm ikväll.

Nästa kusk som kommer komma in sedan i 4000 seger klubben är Erik Adielsson som ståtar med 3991 segrar.
torbjorn_jansson_stallkenny.jpg

4/2 Fortsatt en andel kvar i Shutterlatier – vill du stå i vinnarcirkeln

Vill du stå i vinnarcirkeln inom några veckor så finns det även idag en andel kvar i vårt stora löfte Shutterlatier, ring eller maila oss om du vill bli delägare i en fantastisk travare, kontakt hittar du . Stig H ser mäkta belåten ut bakom Shutterlatier på bilden nedan.
Läs mer»
shutterlatier_stig_h_201210-2-2.jpg

3/2 Det finns nu endast en ( 1 ) andel kvar i SHUTTERLATIER – blir du den sista delägaren i detta löfte

Blir det just Du som köper den sista andelen i Shutterlatier, den fantastiskt fina treåringen efter succéhingsten i svensk avel 2012, Chocolatier.

Shutterlatier är en ”snackhäst” på Stora Alby i stallet hos Stig H Johansson och vill du vara med och äga en häst som gör allt rätt i träningen. Kvalat på 1.18,9 som tvååring (har Stig H kvalat en tvååring snabbare?) och som är startklar så står hon här!
Det finns en enda andel kvar i Shutterlatier – och detta är sista chansen att kunna vara med och äga detta lovande treårssto!
Läs mer»
shutterlatier-3.jpg

3/2 Andelshästen Tristan des Bosc ledde 150 kvar i Frankrike idag

Andelshästen Tristan des Bosc gjorde i eftermiddag sin första start på fransk mark, det skedde i Argentan 20 mil från Paris, Tristan des Bosc ledde loppet, men när det var 150 meter kvar av det 2875 meter långa loppet så galopperade Tristan des Bosc i ledningen, han är sämst tvåa i loppet annars säger Daniel Parling.
På bilden nedan så ser ni hur Tristan des Bosc galopperar i klar ledning på upploppet.
tristan_des_bosc_galopp_argentan_20130203.jpg

2/2 Avkommorna efter Chocolatier, vinner, vinner och vinner – Shutterlatier!

Nedanstående går att läsa på avelshingsten Chocolatiers :

Segerstaplarnas fortsatta framgångar
Som vi nämnt tidigare så börjar 2013 på bästa sätt, Berkut Boko och Your Highness har vi redan rapporterat Januari-vinster för. Your Highness slog till igen på Solvalla i helgen, 16.0/2140m, det var 4-års stoets fjärde raka seger. Ulf Stenströmer tränar, Ulf Ohlsson körde.

I Norge segrade Valley High på Biri för sin tränare Eirik Höitomt, segertid 17.4/2100m. Det var Chocolatier-sonens första seger i år, i fjol vann han hela tio segrar. En annan som tog tio segrar i fjol är Ultimate Lindy, han har börjat året ännu bättre med två raka segrar för sin tränare Frode Hamre. Segrarna togs på Jarlsberg och Bjerke, segertid 14.9 resp 15.3. Frode har även vunnit med en annan Chocolatier-son i Januari, Opening Day vann på 14.3/1609m.

I Italien fortsätter framgångarna för Olla Di Azzurra, femte raka segern (har vunnit tio lopp totalt) togs på Padova med Natale Cintura i vagnen, tid 15.3/2040m.

Vinnare har vi också i USA och Canada. 5-års stoet Big Cookie vann lätt för Sam Widger på 13.8/1609m och Per Henriksen styrde på Kawartha Downs in Euro Classic till en säker seger på 12.1/1609m.


Från Menhammar meddelas att Chocolatier ”tagit befälet” över bokningsläget och kan inte ta emot fler säkra bokningar. De som bokar nu gör det på väntlista och kan ej garanteras plats.

Det finns två ( 2 ) stycken andelar kvar i vårt lovande treåriga Chocolatier sto – Shutterlatier som enkelt joggade 1.18,9 i sitt kvallopp som tvååring, Shutterlatier är en ”snackhäst” i stallet hos Stig H Johansson och startar inom kort, vill du vara med och äga en häst med stor potential så finns det inget att tveka på!

shutterlatier-4.jpg

1/2 Quarcio Du Chenes lillebror startar i Frankrike på söndag

På söndag så startar Tristan des Bosc i Argentan 20 mil från Paris i Frankrike, andelshästen Tristan des Bosc är halvbror till mångfaldiga miljonären Quarcio Du Chene, det blir en spännande söndagseftermiddag för delägarna i Tristan des Bosc. På bilden så ser ni Tristan des Bosc i walkern efter ett jobb på Grosbois i lördags.
Spelar du V75? genomgång av alla V75 hästarna hittar du om du klickar !
Samtliga andelshästar har blivit uppdaterade igår och idag. En fortsatt trevlig fredag önskar vi er alla!
tristan_des_bosc_2013_01_26-2.jpg