scriptnd Google Tag Manager -->

Blandade inlägg 2005 – 2010

31 december 2010 i Övrigt, av Kenny Thörnblom

31/12-2010

Läs artikeln på Travnet idag om Giant Diablo och D`One. Det finns fortfarande andelar kvar i D´One.

31/12

Vi önskar Er alla ett riktigt Gott Nytt År!
Det finns fortfarande några andelar kvar i Countdown och ni når oss som vanligt både på telefon och mail idag, vi är tillgängliga alla dagar om året.

29/12

Vi gratulerar Björn Goop som kan titulera sig tränare 1/1 2011, han tar över efter Olle som kommer fortsätta att träna hästarna tillsammans med Björn och övrig personal som vanligt, det blir inga ändringar mer än att Björn står som tränare istället för Olle.

27/12

Vår lilla krigare Dunder Nalan blir vår första andelshäst att starta 2011, han gör det i V65-6 på Solvalla i ett långlopp på Nyårsdagen, och tro det eller ej, men han fick spår 3 efter att ha dragits med bakspår nästan hela tiden säsongen som gick.

24/12

En riktigt God Jul önskar Stall Kennys Andelshästar till er alla som besöker vår hemsida.

22/12

Checkpoint är nu slutsåld, vi har fortfarande några andelar kvar i Countdown och andelar finns också kvar i D´One.

21/12

Läs bloggen på Stall Bromans hemsida klicka här! läs Extra Veckans Frågetecken i hans blogg som han skrev 2010-12-19.

13/12

Det finns nu endast en enda andel kvar i Checkpoint, vill du ta den sista chansen att få vara med i en hingst efter världrekordhållaren Donato Hanover så hör av dig, det är fantastiskt att vi kan erbjuda andelar i denna superstammade hingst efter giganten Donato Hanover. Vi vill också passa på att önska Er alla en trevlig Luciadag.

11/12

Dunder Nalan infriade förväntningarna i V65-1 på Solvalla ikväll, då han trots den position han inte går i (dödens) ändå bara stegade ifrån över upploppet, han tog därmed Stall Kennys trettonde seger för året, vi tackar för alla tack-sms och telefonsamtal som vi har fått efter loppet, vi skickar ut värmnings-sms till alla våra delägare i samtliga andelshästar, och idag så var det klartecken på Dunder Nalan, samt att vi som enda häst emot hade häst nr 2, tvillingen gav 25 gånger pengarna och av de telefonsamtal och sms vi fått efter loppet så var det många av er som ryggade vårt tips, vi gratulerar er och nytt värmnings-sms kommer på torsdag då Lotto startar på Örebro.

8/12

Dunder Nalan är tippad etta i Solvallaprogrammet till lördagens kvällstävlingar på Solvalla, han startar i V65-1 – kan han ta Stall Kennys Andelshästars trettonde seger för året?

4/12

Shepard en son till Tess Omega vann idag V75-2 och 100 000 kronor, vi säljer andelar hos Olle Goop i Shepards bror Countdown, det finns några andelar kvar och om du köper en andel i Countdown innan årsskiftet så tjänar du 4500 kronor! Countdown är extremt lovande och lovorden strös från Stall Goop om honom.
Det finns fortfarande…!! 2 andelar kvar i Checkpoint efter Donato Hanover hos Åke Svanstedt.
Samt andelar i världens mest intressanta föl D´One finns också kvar, hon kommer tränas av Roger Walmann som hade mamman Giant Diablo.

23/11

Det finns nu endast 2 andelar kvar i den minst sagt lovande hingsten efter dominanten och världsrekordhållaren Donato Hanover, vilka blir de två sista delägarna? Vill du också vara en av delägarna i Checkpoint? Ring eller maila oss!

21/11

Vi bugar, bockar & lyfter på hatten för alla värmande sms, e-mail och telefonsamtal som vi har fått både efter Dunder Nalans seger i torsdags på Åby, samt Muscles of Golds seger igår på V75 på Jägersro. Vi hade inför torsdagens start lanserat fullt ut vår värmningsinfo, där vi efter att den häst som ska starta värmt skickar ut sms till Stall Kennys Andelshästars samtliga delägare i alla hästar.
Succén var given redan från start i torsdags då det var rejält uppåt efter värmningen på Dunder Nalan, och likaså igår då det efter värmningen av Muscles of Gold började att andas rejäl optimism – den informtionen fick våra delägare rakt in i sin mobiltelefon och efter all respons som vi fått efteråt så var det många som gick till luckan och spelade och hämtade sedan ut en rejäl slant efter loppen, det är riktigt kul när man kan leverera först en fyraoddsare och sedan en fjortonoddsare, det här är bara början… sms-tipsen är här för att stanna och vill du också få gratis tips i din mobiltelefon så finns det andelar kvar i Checkpoint, D`One och Countdown.

20/11

Muscles of Gold tog idag Stall Kennys tolfte seger för året, då hon med Björn Goop i sulkyn mycket lätt vann V75-5 på Jägersro med 100 000 kr i förstapris.

18/11

Dunder Nalan tog ikväll Stall Kennys elfte seger för året då han vann V5 avslutningen på Åby.

17/11

Vi lanserar idag en ny andelshäst, det är en toppstammad ettåring i träning hos Stall Goop, hingsten efter Ken Warkentin är enligt Mats Broman som är unghästtränare åt Stall Goop, en ruskig talang som har allt, Björn Goop var uppe och provkörde honom igår, och han blev mäkta imponerad av Countdown som trots att han fick på sig vinterskorna i måndags kväll, och sprang på en stenhård isbelagd bana (se video), inte brydde sig ett dugg utan bara joggade runt.
Läs mer under knapparna, Andelar till salu hos Olle Goop samt under knappen Countdown här i menyraden.
Det finns skrivbordsunderlägg på Countdown att ladda ner, under knappen Ladda ner.
Vi har fortfarande några andelar kvar i D´One hos Roger Walmann, samt i Checkpoint hos Åke Svanstedt.
Välkomna att bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar.
14/11

Muscles of Gold startar på V75 kommande lördag, hon såg onekligen fin ut i senaste starten.

12/11

Det finns nu endast några andelar kvar i Checkpoint hingst efter världsrekordhållaren Donato Hanover 1.08,5 och den mycket fina modern Heartful Image som segrade på 1.12,8 och som tjänade nästan en miljon kronor, hon har inlett mycket lovande i aveln då hon i USA har sin första avkomma som redan tagit 2 segrar. Checkpoint är hennes andra avkomma.

Donato Hanover är stekhet i aveln, på den pågående Harrisburgauktionen i USA så har han några ur sin första kull till salu (samma kull som Checkpoint), efter två dagar så hade sju ettåringar sålts efter Donato Hanover som kostat 100 000 dollar eller mer. Dyrast med 255 000 dollar ( 1,8 miljoner kronor ) var ettåriga stoet Swan Hot Mama.

Vi säljer också ett sto efter Donato Hanover som andelshäst och med det fantastiska tävlingsstoet Giant Diablo som mamma, D´One som hon heter är den enda häst i hela världen som har både far och mor som innehar världsrekordet, 1.08,5 !!!
Det kommer troligen aldrig mer hända att det kommer att finnas en avkomma där båda föräldrarna delar på världsrekordet, detta är så unikt det kan bli… 2 x 1.08,5 = D´One.
Avelsvärdet i D´One är högt, så du har redan säkrat en del av din insats om du köper en andel.

6/11

Stall Kenny gratulerar Team Roger Walmann till ännu en storloppsseger i år med ett sto, denna gång var segervapnet Stepping Space som vann Breeders Crownfinalen för fyraåriga ston med 700 000 kr i förstapris.

Det finns fortfarande andelar kvar hos stospecialisten Roger Walmanns utvalda avkomma som vi säljer ut som andelshäst här efter Giant Diablo och Donato Hanover – den otroligt vackra långbenta dottern D´One.

Det finns även andelar kvar i Checkpoint som vi säljer hos Åke Svanstedt, det är en mycket fin hingst efter Donato Hanover och Heartful Image som vi säljer som andelshäst.

4/11

Muscles of Gold tog ikväll Stall Kennys tionde seger för året, Olle Goop körde slalom bakom trötta hästar genom sista sväng och hon vann mycket lätt till slut. Andelsförsäljningen i D´One och Checkpoint går mycket bra, och det är högtryck både på telefon och e-mail, men det finns fortfarande andelar kvar i båda hästarna, säkra din andel du med och kontakta oss – vi är nåbara i princip dygnet runt alla dagar i veckan både på telefon eller e-mail.

30/10

Vi har idag släppt andelar i ytterligare en ettårig hingst, det är en avkomma även denna gång efter världsrekordhållaren Donato Hanover, och med en mamma som vunnit på en 12 tid som har en stam ur en av de populäraste grenarna i USA, Stig H Johanssons stjärntravare Lookout Victory (över 10 miljoner intjänat) kommer ur samma möderne. Mamman Heartful Image har tidigare lämnat en avkomma, det är ett sto som i USA tagit två raka segrar. Åke Svanstedt som sedan tidigare har Codebreaker efter Donato Hanover var tidigt mycket intresserad av Checkpoint som exteriört är ett praktexemplar, och vi lanserar nu honom som andelshäst här på sidan. Läs mer under knappen Andelar till salu hos Åke Svanstedt och på Checkpoints egen sida i menyraden.
Det finns skrivbordsunderlägg på Checkpoint att ladda ner under knappen Ladda ner.
Skrivbordsunderläggen Andelshästar och iPhoneloggan är uppdaterade nu med både D´One och Checkpoint.

26/10

Idag släpper vi andelar i en häst som redan är känd som ”Världens snabbaste föl” både i USA och i Sverige, det är den förstfödda dottern efter Giant Diablo!!! Roger Walmanns stjärntravare som sprang in över 13 miljoner kronor!! Fader är Donato Hanover!! = De både världsrekordhållarnas avkomma, Giant Diablo satte världsrekord först med 1.08,5 bara en timma senare så gjorde Donato Hanover det otroliga, han tangerade Giant Diablos världsrekord, och även han travade 1.08,5 på The Red Mile i Lexington Kentucky.
Vi erbjuder nu Dig att få vara med och deläga D´One detta fantastiska sto efter dessa två makalösa världsrekordhållare!!
Läs mer under knappen Andelar till salu hos Roger Walmann och På D´Ones egen sida i menyraden.
Det finns skrivbordsunderlägg att ladda ner på D´One under knappen Ladda ner.
TV4 har gjort ett reportage om D´One – Giant Diablo och Donato Hanover som går att se på ATG Play en vecka framåt, klicka på Dagens rätt Örebro 26/10 reportaget kommer direkt.
Det finns också ett reportage om D´One i dagens Travronden på sidorna 6-7, mycket intressant läsning som Micke Nybrink på TV4 sa i dagens lunchsändning.

22/10

Lördag den 30 oktober så släpper vi andelar i en toppstammad hingst hos Åke Svanstedt, intresset är mycket stort och flera andelar är redan bokade ”osett”, fadern en av världens bästa hästar genom tiderna, modern har travat 1.12 och är guldstammad – hon har en avkomma som är 2 år och som inlett med två raka segrar i övertygande stil i USA.

14/10

The Man har fått halsinfektion och han är struken till starten på V75 nu på lördag.

12/10

Fyra hästar till start kommande dagar och alla tillhör favoriterna i sina lopp, The Man startar på V75 nu på lördag, Global Newsletter och Dunder Nalan på Färjestad och Muscles of Gold på Mantorp, de tre sistnämda startar på måndag.

8/10

Samtliga andelshästar är nu uppdaterade, och det är positiva tongångar i stallen.

6/10

Tack tack!! Vi bockar och lyfter på hatten för alla gratulationer som vi fått på sms, mail och telefonsamtal efter Global Newsletters seger i måndags, det värmer i höstkylan.

4/10

Global Newsletter vår tvåårige hingst e.Offshore Dream (FR) u.Jasmin Brick gjorde idag debut på Färjestad och det var en debut som gav mersmak, han segrade på 1.18,8 och avslutade sista 300 i 1.12 tempo, Global Newsletter gav 1.52 på vinnarspelet.
Detta var Stall Kennys nionde seger för året. Global Newsletter var Stall Goops första tvååring som startade i år och det kunde inte ha gått bättre, fortsättning följer.

27/9

På söndag startar Lotto på på Solvalla, och imorgon så kommer Dunder Nalan, Princess Diamond och Global Newsletter att anmälas till Färjestad nästa måndag.

21/9

Snart kommer vi lansera en ny andelshäst av världsklass, fadern en av världens bästa häst genom tiderna, modern har travat 1.12 – hon har en avkomma som är 2 år och som inlett med två raka segrar i övertygande stil i USA. Skicka ett mail till oss så skickar vi ett mail till er när vi släpper andelarna i denna superstammade hingst.

17/9

Vi lyfter på hatten för alla varma hjärtliga gratulationer som vi fått efter The Mans minst sagt imponerande vinst igår – ni har ringt, mailat, och sms:at oss med glada tillrop, tack för att ni finns därute och att ni besöker vår hemsida.

16/9

The Man tog Stall Kennys åttonde seger för året då han ikväll formligen krossade sina konkurrenter på Åby i debuten för Stall Svanstedt, segermarginalen skrevs till 7 längder!!
Det var också skötaren Rickard Svanstedts första skötarseger, vi gratulerar honom till ett gott jobb med ”Mannen” !!

16/9

Codebreaker är nu slutsåld och vi hälsar alla delägare välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

15/9

Både Lotto och Dunder Nalan var trea på Solvalla ikväll och imorgon startar The Man på Åby.

12/9

Det finns nu bara en ( 1 ) enda andel kvar i Codebreaker e.Donato Hanover (US) vem blir den sista delägaren i denna hyperintressanta och superstammade hingst. Ring oss!

11/9

På begäran så har vi gjort en iPhonebakgrund på våra andelshästar som du kan spara i din iPhone om du har en sådan och använda som bakgrundsbild, som alltid ligger våra bakgrundsbilder under knappen Ladda ner i menyraden.

10/9

Tre stycken Stall Kennyhästar startar nästa vecka, på Solvalla inom V64 startar Lotto och Dunder Nalan, och dagen efter på torsdagen så gör The Man högintressant comeback i ny regi i ett V5 lopp på Åby.

9/9

Om ni skickat e-mail till oss de senaste dagarna och ej fått svar, skicka igen då Loopia vårt webbhotell haft och har fortfarande problem med e-posttrafiken till och från, eller ännu bättre ring oss ifall ni ej fått svar.

8/9

Det finns nu endast två ( 2 ) andelar kvar i Codebreaker, vilka blir de två sista delägarna i denna minst sagt välstammade hingst – missa inte detta tillfälle, ring nu!!

7/9

Princess Diamond tog Stall Kennys sjunde seger för året, hon övertygade stort då hon vann i comebacken på Färjestad, Princess Diamond är helsyster med Ninotchka (Ninotchka har Stall Kenny också sålt som andelshäst) Princess Diamond ledde varje meter av dagens lopp och vann åkandes.

6/9

Det finns fortfarande!! några andelar kvar i CODEBREAKER – missa inte detta tillfälle att bli delägare i denna unikt stammade häst.

5/9

Det är nu uppdaterat på skrivbordsbakgrunderna och det finns fem olika storlekar att välja på där på Ladda nersidan.
På begägran av flera delägare så har vi nu gjort en skrivbordsbakgrund med samtliga aktuella andelshästar på hos Stall Kennys Andelshästar samlade på en och samma bild, ge till vänner, låt kompisarna på jobbet använda våra loggor, ja vem du än känner, det är fria att använda våra bilder på hela hemsidan så länge du inte säljer dem vidare för att tjäna pengar på dem! Gör ett besök på Ladda Ner sidan här i menyraden, jag lovar att det är värt besväret, vi kommer också komma med en lista på Stall Kennys Andelshästars mest använda skrivbordsbakgrunder – starten gick redan 1/9 men än är det inte försent att låta räkneverket rulla.

4/9

Nya skrivbordsunderlägg på Olle & Björn Goop samt på Blend of Gold, klicka på knappen Ladda ner i menyraden.

1/9

Lotto tog Stall Kennys sjätte seger för året då han ikväll åter var i gammalt gott slag och vann första V64 avdelningen på Solvalla, för den bedriften fick han 100 000 kronor.

1/9

Det finns endast ett fåtal andelar kvar i Codebreaker, vill du också bli hästägare i en häst med stamtavla att bli avelshingst efter en lyckad tävlingskarriär, kontakta oss nu!
Det finns nu några nya skrivbordsunderlägg att ladda ner på våra andelshästar på den ”uppfräschade” sidan Ladda ner som du hittar här i menyraden, nya skrivbordsunderlägg finns på Åke Svanstedt, The Man och Codebreaker.

31/8

The Man var mycket fin i dagens kvallopp på Axevalla – startar om ett par veckor?!

25/8

Blend of Gold var mycket fin i dagens premielopp, hon gick efter kvällens tävlingar på Solvalla hem till Roger Walmanns gård, för att laddas för tidig treårsstart.

24/8

På mindre än ett dygn så har vi sålt ut mer än halva Codebreaker – trycket är enormt på vår hemsida men det finns fortfarande andelar kvar – hur länge tänker Du vänta?

Codebreaker är fantastiskt fin! Både exteriört och härstamningsmässigt – Du har nu chansen att bli ägare till en andel i en avkomma till den fantastiska världsrekordhållaren DONATO HANOVER 1.08,5 och med en miljonärsmamma som segrat 16 gånger och vunnit på 1.11,0 så finns det alla förutsättningar för att modern Holleypops första avkomma Codebreaker kan bli något utöver det vanliga.

21/8

På måndag 23/8 klockan 19.00 så släpper vi andelarna i den nya andelshästen och ni kommer att kunna läsa om honom under knappen Andelar till salu hos … samt på den egna sidan som han kommer att få.
Ni som mailat oss ert intresse kommer att få mail sent imorgon kväll med info.

18/8

Andelarna i den nya andelshästen med stamtavla utöver det vanliga släpps inom kort.

9/8

Ni som har mailat oss mellan 12.00 och 16.00 idag, gör det igen då vår mailserver varit avstängd, och när den åter sattes på igen så återuppstod ett fel som gör att mailen som skulle kommit idag ej har nått oss.

27/7

Vår nya andelshäst som vi kommer att släppa andelarna i under augusti, är det redan stort intresse för, vi har fått massor av mail som vill få förhandsinfo om ”guldklimpen” som vi kommer lansera som andelshäst hos en av Sveriges bästa tränare. Vill du bli hästägare så är detta ett gyllene tillfälle, vill du satsa på andelstrav och andelshästar och känna dig delaktig i ägandet så är du varmt välkommen att bli delägare i en travhäst hos oss, att äga travhäst ska vara kul – och kul det är det hos oss.

22/7

I augusti så lanserar vi vår nästa andelshäst utvald av en av Sveriges bästa travtränare, med en stam som vi tror slår allt annat som har funnits på den svenska kanske hela den europeiska andelsmarknaden någonsin… – skicka ett mail till oss så mailar vi dig dagen innan vi släpper andelarna i denna minst sagt hyperintressanta guldstammade hingst!

20/7

Vårt jättelöfte tvåårige Global Newsletter kvalade idag, han joggade runt totalt okörd på 1.20,4 och Björn Goop säger att detta är något långt långt utöver det vanliga!

19/7

Dunder Nalan startar på Axevalla nu på fredag, och Lotto gör comeback på söndag på samma bana, innan dess så kvalar Global Newsletter imorgon på Färjestad.

9/7

Dunder Nalan som ikväll kom i mål på 1.12,8 som trea på Halmstad efter att ha fått luckan för sent gick nytt rekord för femte starten i rad!

Halmstad 100709-5 7/1609 3:a – 1.12,8a
Rättvik 100624-10 1/1660 4:a – 1.14,0
Rättvik 100624-6 6/1640 1:a – 1.13,2a
Axevalla 100604-7 4/2640 1:a – 1.16,3a
Solvalla 100522-12 5/2660 4:a – 1.14,8

6/7

Global Newsletter är vår första tvååring som kvalar i år, och han gör det på Färjestad kommande måndag.

27/6

Dunder Nalan tog i torsdags kväll sin andra och Stall Kennys femte seger för året då han dundrade runt på 1.13,2 i försök två av Hästägarcupen på Rättvik, i finalen av Hästägarcupen senare på kvällen så satt han hermetiskt instängd och klättrade i ryggar över hela upploppet ned, med alla krafter kvar och gick i mål som fyra.

24/6

Vi önskar alla andelsägare samt er andra som besöker vår hemsida en riktigt Glad Midsommar!

23/6

Global Newsletter är nu slutsåld och vi hälsar alla nya delägare välkomna som delägare i detta minst sagt stora löfte, som alla som varit i kontakt med strör lovord om.

5/6

Stall Kenny lanserar tillsammans med Stall Goop en ny andelshäst idag, det är en tvåårig hingst vid namn Global Newsletter han är efter dubbla Prix d´Amerique vinnaren Offshore Dream och det fantastiskt fina tävlingsstoet Jasmin Brick som tjänade över 1,4 miljoner kronor och sprang 1.12.
Global Newsletter har redan gått premielopp!! Laddas för tvåårsstart då han lätt redan speedar i 1.20 tempon – Global Newsletter är ett löfte utöver det vanliga och vi har redan flera andelar förhandsbokade då flera av er har efterfrågat en hingst i andelar – läs mer under knappen Andelar till salu hos Olle Goop.
Det finns ett skrivbordsunderlägg att ladda ner på Global Newsletter.
Välkommen att bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar.

4/6

Dunder Nalan tog Stall Kennys fjärde seger för året, och sin fjärde seger i karriären då han spårade runt om på Axevalla ikväll och vann helt okörd.

27/5

Blend of Gold är nu slutsåld och vi hälsar alla nya delägare i Blend of Gold välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

19/5

Det finns nu endast EN enda andel kvar i Blend of Gold.

17/5

Tre av fem tippar Muscles of Gold etta på V75 nu på lördag, Fem Tippar V75 hittar du under knappen med samma namn.

16/5

Muscles of Gold startar på V75 nästa lördag, Dunder Nalan startar i ett av ramloppen samma dag.

15/5

Det finns ytterligare ett nytt skrivbordsunderlägg att ladda ner, det heter ”De svänger in på…”

14/5

Det finns nya skrivbordsunderlägg att ladda ner på Blend of Gold och Muscles of Gold under knappen, Ladda ner.

7/5

Det finns fortfarande ett par andelar kvar i superlöftet Blend of Gold i träning hos Roger Walmann.

4/5

Det finns nu ett nytt skrivbordsunderlägg på Princess Diamond, du hittar det under knappen Ladda ner i menyraden.

3/5

Princess Diamond tog ikväll sin första och Stall Kennys tredje seger för året, helsystern till Ninotchka imponerade stort från dödens på Färjestad och var helt ensam över upploppet.

2/5

Det går nu att skicka e-post till oss både via .se eller .com och det ska stå info@stallkenny framför.

Stall Kenny gratulerar Björn Goop och hela kretsen kring Quarcio du Chene till segern i Finlandia Ajo idag.

1/5

Spelsidan har idag bytt namn till Fem Tippar V75 – vi kommer där i fortsättningen inte att göra något V75 system utan enbart lägga ut Fem Tippar V75 – det gör vi oftast på måndagskvällar. Vi gratulerar även Björn Goop till dagens tre segrar på V75 i Gulddivisionen, Stoeliten och i Orebro Intn’l.

30/4

Det är positiva tongångar i stallen just nu, uppåt på samtliga andelshästar och på måndag gör Ninotchkas helsyster Princess Diamond comeback på Färjestad – vi önskar er alla som besöker vår hemsida en riktigt trevlig Valborgsmässoafton.

21/4

Lacrosse var superfin i kvalet på Solvalla idag, han dundrade runt flera längder före övriga hästar och sluttiden blev 1.18,6. Läs mer under knappen Lacrosse.
Titta gärna på ATG Play Dagens Rätt ifrån Umeå idag onsdag 21 april, där har TV4 gjort ett reportage med Jan Plog om Jim Frick, reportaget ligger mellan V4-2 och V4-3.

7/4

Ibiza Broline gjorde en strålande årsdebut ikväll då hon mycket enkelt vann på Solvalla, hon årsdebuterade på tiden 1.13,7a 2140 m och fortsättning lär följa för detta fina sto, du hittar Ibiza Broline i Blend of Gold´s eminenta modersstam.

2/4

Tack för alla bokningar i Explosive Matter 😉 vi fick in 19 stycken bokningar (fast det var 1:a april) 😉 och det var även en del av er som ringde, sms:ade och mailade och skrattade gott åt vårt första aprilskämt, Glad Påsk önskar vi er alla andelsägare i våra andelshästar samt alla er andra som besöker vår hemsida.

1/4

Stall Kenny lanserar här och nu en bomb som hela Trav-Sverige kommer att tala om, vi har idag fått klart med köp av Hambletoniantvåan Explosive Matter (US) som har rekordet 1.09,2a och har tjänat $1 510,542 på 18 starter så har han segrat 10 gånger varit tvåa 6 gånger och trea 1 gång.

Explosive Matter är e.Cantab Hall (US) u.Fireworks Hanover (US) u.e.Muscles Yankee (US).

Explosive Matter kommer att tränas av Olle Goop och Explosive Matter kommer redan nästa vecka till Sverige och Lökene Gård i Kil.

Vi kommer sälja ut honom i 1000 andelar á 3000 kr per andel.
Ni kan redan nu maila oss och förhandsboka er andel, först till kvarn är det som gäller.

Tanken är att vi ska vara med i Oslo Grand Prix, Elitloppet, Copenhagen Cup och Hugo Åbergs Memorial i år, vill du också vara med i denna världsstjärna? Maila oss nu!

14/3

Muscles of Gold startar på Färjestad kommande lördag i V75, det finns fortfarande andelar kvar i hennes mycket lovande syster Blend of Gold.

11/3

Vi tänker alla på dig Jim Frick idag, och hoppas att du snart ska vara på benen igen, vi tänker på dig Jim, din familj, din personal och dina vänner. Krya på Dig vi behöver dig i Trav Sverige.
// Stall Kenny.

25/2

Vi lyfter på hatten och gratulerar Jim Frick som i söndags tog sin femtusende (5000) seger.

22/2

Mitt i den bistra vintern när snövallarna ligger höga som berg runt om i Sverige – och termometern visat mellan -5 till -30 grader i flera månader så är det ändå bara 98 dagar kvar till Solvallas Internationella Elitlopp 2010 den 30 maj – och glöm inte bort att det är Mors dag då också.

18/2

Mats Broman Olle Goops unghästtränare har ny hemsida, ni som ännu inte har besökt den nya hemsidan kan klicka på länken här: stallbroman.se

13/2

Muscle of Gold tog idag sin andra raka, och Stall Kennys andra seger för året då hon i tufft sällskap bara stegade ifrån de andra över upploppet efter att ha lett loppet igenom, helt okörd sa Björn Goop efteråt, fortsättning följer!

7/2

Muscle of Gold startar igen på Solvalla kommande lördag, efter den minst sagt imponerande segern senast på Solvalla, det finns fortfarande några andelar kvar i hennes lovande syster Blend of Gold, tränare Roger Walmann.

4/2

Ingen uppdatering av våra andelshästar denna vecka, det finns inget nytt att rapportera från förra veckan, nästa uppdatering kommer nästa torsdag om inget speciellt inträffar, då skriver vi ut det direkt på respektive hästs sida.

21/1

Björn Goop – 3 segrar på Solvalla igår och 6 segrar på Åby ikväll, respekt!

20/1

Muscles of Gold tog ikväll Stall Kennys första seger 2010 och sin första seger i karriärens fjärde start ”Det såg så lätt ut, och det lär inte vara den sista segern” sa kommentatorn lyriskt på ATG Live direkt efter att hon skurit mållinjen flera längder före de övriga. Vi har fortfarande några andelar kvar i Muscles of Golds helfina syster Blend of Gold e.Cantab Hall (US) som är i träning hos Roger Walmann, maila eller ring oss och köp en andel du med

7/1

Dunder Nalan är rankad etta i Kalmars banprogram, Travronden och i V75-guiden inför lördagens start i V75-4 – vi hoppas att de har rätt.
Muscles of Gold gjorde en strålande comeback ikväll på Åby, då hon trots stora trafikproblem i sista sväng slutade trea med mersmak. Vi säljer andelar i hennes syster Blend of Gold som Stall Walmann gillar skarpt.

1/1-2010

Stall Kenny gratulerar våra andelshästar samt alla andra hästar som idag blivit ett år äldre.

31/12-2009

Inget nytt att rapportera från stallen denna vecka, så vi önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År.

27/12

Dunder Nalan blir Stall Kennys första häst till start 2010, han startar på Axevalla kommande lördag i Klass I försöket på V75.

26/12

Tävlingen vilken Stall Kenny häst som tjänade mest pengar under 2009 är nu slut, och det blev Dunder Nalan som blev den vinstrikaste Stall Kenny hästen 2009 – han tjänade 277 000 kr – vi gratulerar Tord Karlsson i Malmö som röstat på Dunder Nalan – en läcker Stall Kenny jacka kommer på posten, vi lägger även med en t-shirt.
Ninotchka ägde vi halva 2009 innan vi sålde henne och då hon var med då tävlingen började så delar vi ut två priser, Ninotchka tjänade 934 000 kr och vi skickar även en Stall Kenny jacka och t-shirt till – Pernilla Nilsson i Sundsvall som röstat på Ninotchka, vi sänder ett stort grattis till er båda. Ni kommer att ha jacka och t-shirt hemsända till er innan nyår.

23/12

Stall Kenny önskar alla våra andelsägare och alla er andra som besöker vår hemsida en riktigt God Jul.

16/12

Stall Kenny gratulerar Stall Goops 2-årssto Song Glider som ikväll slog både hingstar och ston i Vinterfavoriten för 2-åriga hästar på Solvalla, förstapriset var 200 000 kr.

6/12

Järvsöfaks vann idag sin tvåhundrade seger ( 200 ) segrar!!!
Vi lyfter på hatten och gratulerar en av Sveriges folkäraste hästar genom tiderna till en makalös karriär.

28/11

Stall Kenny gratulerar Stall Gooptränade tvåårssto Song Glider som idag kom på andraplats bakom fenomenale Raja Mirchi i Svensk Uppfödningslöpning och tjänade 250 000 kr.

27/11

Det finns andelar kvar i BLEND OF GOLD.

25/11

Dunder Nalan är tippad trea i Travronden, etta i banprogrammet och etta i V75 Guiden inför lördagens start i Klass II på Jägersro, vi håller tummarna.

31/10

Dunder Nalan svarade för en ruggig insats på V75 idag, då han trots stor galopp och hermetiskt instängd mitt i sista sväng så sluggade han sig ändå fram till tredjeplatsen när luckan väl kom på 1.13,2.

19/10

Blend of Gold och Roger Walmann har nu fått egna sidor här på vår hemsida, och träningsrapporterna på Blend of Gold som vi säljer ut i andelar kommer att finnas på hennes sida.

17/10

Stall Kenny gratulerar Ninotchka till segern i Sto-SM idag, Ninotchka köpte Stall Kenny som föl och hon hette då Classic Elegance, vi bytte namn och tyckte Ninotchka var ett passande namn för henne.

Vi sålde sedan ut Ninotchka som andelshäst här som ettåring, och vi har i alla år ägt henne fram till juni i år, då två delägare bestämde sig för att köpa ut övriga delägare.

Vi är stolta att ha valt ut Sveriges bästa sto för tillfället som andelshäst, vi önskar Ninotchka och kretsen till henne lycka till i fortsättningen.

Just nu så säljer vi andelar i Blend of Gold e.Cantab Hall hos Roger Walmann. Välkommen att bli delägare hos Stall Kenny.

16/10

Dunder Nalan tog idag Stall Kennys åttonde seger för året, när han okörd vann på Axevallas lunchtävlingar.

12/10

Idag lanserar vi andelshästen Blend of Gold e.Cantab Hall tränas av Roger Walmann, besök vår Till Salu Sida: BLI HÄSTÄGARE

Gamla och nya andelsägare hälsas välkomna att bli delägare i detta fina sto.

4/10

Stall Kenny gratulerar Stall Goop till segern i Oaks med Pebbly idag på Solvalla.

28/9

Tack för alla grattis-sms, mail och telefonsamtal efter Dunder Nalans seger på V65 igår, det värmer.
Det finns ett nytt skrivbordsunderlägg på Dunder Nalan under knappen Ladda ner.

27/9

Dunder Nalan tog idag Stall Kennys sjunde seger för året då han dundrade runt på 1.15,5 över 2640 meter votstart på V65 i Årjäng idag, en mycket fin prestation.

26/9

Sex rätt på veckans V75 system, vi var med fram till sista loppet men trots att vi hade fem hästar med så fick vi inte med vinnaren, på satsade 300 kr så kan ni hämta ut 1815 kr om ni följde vårt system idag.

11/9

Både Olle och Björn hälsar att de flesta hästarna hos Stall Goop är vaccinerade i måndags och inte har gått jobb denna vecka, ingen av Stall Kennys hästar har gått något jobb. på grund av det vaccinationsobligatorium som infördes från den 1/10 2009.
”STC har beslutat att alla hästar som från och med den 1 oktober 2009 anmäls för tävling skall vara minst grundvaccinerade eller kunna hänföras till övergångsregel”
Läs mer på: STC
Därav ingen uppdatering av våra andelshästar denna vecka. Vi kör igång träningen igen som vanligt nästa vecka hälsar Stall Goop.

28/8

Ingen uppdatering av våra andelshästar denna vecka, inget speciellt har hänt sedan förra veckan, och statusen är ungefär densamma, nästa uppdatering sker fredag 4 september eller tidigare om något speciellt händer.

23/8

Under de senaste dagarna så har vår sida legat nere till och från, och det är vårt webbhotell Loopia som har driftstörningar, just nu (kl: 20.05) så står det så här på Loopias hemsida:
För tillfället upplever vi en driftstörning på Windowswebbserver Loopia s143. Vi beklagar det inträffade och jobbar på att lösa störningen snarast.

7/8

Tio stycken nyblivna Stall Kenny t-shirtsägare även denna vecka efter att ha svarat rätt på veckans fråga, rätt svar var 2002. Vi gratulerar sommarens alla vinnare och kanske kommer vi tillbaka med nån ny tävling framöver.

4/8

Vi har skickat mail till samtliga delägare i våra andelshästar, vi fick tillbaka ett par, så ni som ej har fått e-mail maila oss er nya e-mailadress så får ni också mailet vi sänt ut idag.

31/7

10 stycken t-shirts har fått nya ägare, grattis till er, denna vecka så var det ännu mer svar och alla hade svarat rätt, Ego Boy vann elitloppet 1973.
Vi kör en sista tävling nu, så det är bara att maila in ditt svar och hoppas på turen denna gång, frågan vi ställer är: När lanserade Stall Kenny sin hemsida på internet, 2002 – 2003 – 2004, svaret finns på vår sida… 10 Stall Kenny t-shirt i potten även denna gång, och vi drar vinnare ur mailhögen varje dag fram till torsdag nästa vecka.

23/7

Så var även denna tävling avslutad, Coktail Zon var namnet på hästen vi ägde en kort period, massor av svar men endast 3 stycken rätta svar på denna knepiga bildfråga. Vi har därför även lottat ut t-shirts till sju av er som svarade fel, och ni får hålla utkik i brevlådan.
Vi kör en runda till och denna gång så blir det lättare, vilket år vann Ego Boy elitloppet? Fram till torsdag nästa vecka har ni på er att svara, vi drar vinnare varje dag, 10 stycken Stall Kenny t-shirts i potten även denna gång, så maila in ditt svar till oss nu.

15/7

Tävlingen är nu avslutad, och hästen på bilden var som de flesta hade rätt på, Princess Diamond, grattis till er som blivit dragna bland alla mail, det sista ”vinstpaketet” skickar vi idag.
Men det är inte över…
…vi startar idag en ny tävling på förstasidan, och denna gång så handlar det om en häst som Stall Kennys Andelshästar ägde under en kort period, 10 stycken läckra sommarsvala Stall Kenny t-shirts ligger i potten även denna gång, fram till torsdag 23 juli har ni på er att maila in ert svar.

7/7

Ny tävling på startsidan, gissa namnet på Stall Kenny hästen på bilden, maila rätt svar, namn, adress och storlek på en sommarsval läcker Stall Kenny t-shirt, 10 stycken t-shirts ligger i potten och vinnarna dras slumpmässigt ända fram tills onsdag den 15 juli och vi skickar t-shirtsen allt eftersom vi har dragit en vinnare bland e-mailen.

21/6

Torsdagshästarna är nu uppdaterade efter midsommarledigt.

18/6

Vi önskar alla delägare i våra andelshästar samt er alla som besöker vår hemsida en riktigt Glad Midsommar.

16/6

Två t-shirts skickade med posten idag, då två hade tippat 1.15,5 som segertid, segertiden blev 1.15,7 men ingen lyckades pricka exakt, vi gratulerar de två nyblivna Stall Kenny t-shirt ägarna.

15/6

Succé för tävlingen vi kör, massor av inskickade svar och de flesta har svarat rätt på frågorna, nu väntar vi till ca klockan 21.30 ikväll, då ungefär har lopp 10 gått på Romme och vi vet segertiden som är utslagsfrågan. Vinnaren meddelas på mail och t-shirten skickas imorgon tisdag.

14/6

Tre hästar till start kommande vecka, The Man i E3 kval på Romme imorgon måndag, Princess Diamond gör sin tävlingsdebut på Rättvik och Dunder Nalan startar i Hästägarcupen även det på Rättvik på torsdag.

10/6

Missa inte tävlingen på startsidan, den pågår till söndag 14/6 kl 23.59 och en Stall Kenny t-shirt ligger i potten.

9/6

Kelly Jo tog idag Stall Kennys sjätte seger för året, Kelly Jo blev efter segern såld och vi önskar de nya ägarna lycka till.
Försöken till långa E3 på Romme är nu lottade, The Man fick spår nr 4 och vi får hålla tummarna för honom på måndag.

2/6

Ninotchka är såld, vi önskar de nya ägarna lycka till med detta fina sto, både som tävlingshäst och senare som avelssto.

1/6

Princess Diamond gjorde ett imponerande kvallopp ikväll, det finns ett nytt skrivbordsunderlägg att ladda ner på Princess Diamond, klicka dig in på knappen ”Ladda ner”.

31/5

Det blev svensk seger i elitloppet efter att de svenska hästarna dominerat i försöken, vi gratulerar kretsen kring Torvald Palema till segern idag.

30/5

Hemsidan är nu uppdaterad, imorgon är det elitloppet och det är öppnare än någonsin tidigare, vi håller tummarna för en svensk seger även om de utländska gästerna ser svåra ut.

25/5

Royal Snix som vi har leasat ut till Per-Åke Holmsten gör på fredag intressant comeback på Hagmyren, det är i ett uttagningslopp till Sverigeloppet, vi håller tummarna!

23/5

Sex rätt även denna vecka på V75 och 735 kronor i vinst till er som tog rygg på vårt V75 system idag.

19/5

Fina i jobb på Lökene idag rapporterar Olle Goop:
Dunder Nalan, Princess Diamond, Muscles of Gold och The Man har samtliga gått rundbanejobb, läs mer under respektive hästs knapp.

16/5

Sex förstarankade!! hästar vann på vårt V75 system idag, den enda som förlorade var Sahara Dynamite som var tvåa och som föll med flaggan i topp efter tufft lopp. Nära sju rätt således men ändå några hundralappar i vinst till er som ryggade vårt V75 system.

14/5

Stall Kenny gratulerar Stall Goop till 10 000 segrar!

27/4

Dunder Nalan tog ikväll Stall Kennys femte seger för året.

17/4

Idag passerade vi 300 000 besökare på hemsidan, tack alla ni som besöker oss.

16/4

Andelshästarna uppdateras fredag kväll.

9/4

Glad Påsk önskar vi er alla.

25/3

Slutet av mars, den bittra vintern håller i sig, tvåsiffrigt på minussidan på nätterna, banorna stenhårda. Nu väntar vi på våren med värme sol och perfekta banor, men tro det eller ej det är bara två månader kvar till Elitloppet 2009.

20/3

Tack tack och åter tack för alla gratulationer vi fått via sms, mail och telefonsamtal efter The Mans seger på Solvalla i onsdags, sånt värmer!

18/3

The Man imponerade stort ikväll på Solvalla när han tog sin andra raka seger och Stall Kennys fjärde seger för året.

17/3

Ni har fortfarande chansen att rösta och vinna en Stall Kenny jacka i tävlingen ”Vilken av Stall Kennys andelshästar tjänar mest under 2009?”, ni kan rösta på startsidan en bit ner under bilderna.

9/3

The Man tog ikväll sin första och Stall Kennys tredje seger för året.

17/2

The Man blir Stall Kennys första treåring till start i år, han gör sin tävlingsdebut nu på söndag på Färjestad.

16/2

Kelly Jo tog ikväll på Mantorp Stall Kennys andra seger för året, då hon trots galopp i sista sväng vann mycket övertygande.

12/2

Nu är samtliga andelshästar uppdaterade, vi tar nu semester två veckor, så vi kommer vi inte att uppdatera hästarna nästa torsdag, utan nästa uppdatering blir torsdag 26 februari. Men vi har kontakt med stallen, och händer det något speciellt så skriver vi in det på respektive hästs sida.

2/2

Tre starter denna vecka, Ninotchka & Royal Snix på Örebro på fredag, och Kelly Jo startar på Solvalla på söndag.

31/1

Nya vykortsbilder uppladdade på våra hästar, klicka på knappen Skicka vykort längst ner i knappraden, välj ut din favorithäst och skicka ett vykort till en vän.

20/1

Det finns nu skrivbordsunderlägg att ladda ner på Olle Goop och Björn Goop, klicka på knappen ladda ner i knappraden.

15/1

Tack tack till er alla som ringt, mailat och sms:at era gratulationer efter Ninotchkas seger på V64 igår, sånt värmer!

14/1

Ninotchka inledde året på bästa sätt för Stall Kenny då hon tillsammans med Jim Frick spårade varje meter ikväll på Solvalla och vann lätt på tiden 1.13,2. Vi får hoppas att detta var vändningen då fjolårets siffror i stallet inte blev som vi tänkt oss.

8/1

Ninotchka är den häst som startar först för Stall Kenny 2009, hon startar på Solvalla kommande onsdag.

5/1

Allt väl rapporteras det från Stall Frick och Stall Goop alla andelshästar är friska och krya, inget speciellt har hänt under helgerna, hästarna har vaccinerats och enbart gått lugna jobb. Den riktiga träningen körs igång igen nästa vecka, vi kommer därför inte att uppdatera någon häst denna vecka utan kommer att uppdatera hästarna igen torsdag 15/1.

1/1-2009

Det blev hårt mellan tre hästar i tävlingen vilken häst som tjänade mest pengar 2008 hos Stall Kenny, det blev Ninotchka som drog längsta strået och hon tjänade 121 000 kr. Vinnare av den läckra Stall Kenny jackan blev Jan-Olof Andersson i Västervik som hade röstat på Ninotchka, du kan hålla utkik i brevlådan i början av nästa vecka då ett paket kommer, vi lägger även med en Stall Kenny t-shirt i paketet.

Ny omröstning finns utlagd, vi kör samma tävling även 2009, och ni kan rösta på startsidan en bit ner under bilderna.

År 2008 lägger vi nu bakom oss, det blev inte som vi hade förväntat oss, men vi ser ljust på framtiden och hoppas att 2009 kommer att bli ett vinstrikt år för Stall Kenny.

30/12-2008

Vi önskar er alla ett riktigt Gott Nytt Trav-År!

24/12

Tack för alla julhälsningar via julkort, sms och mail som vi har fått från er, vi önskar er alla en God Jul.

23/12

Stall Kenny önskar alla delägare i våra andelshästar och alla er andra som besöker vår hemsida, en riktigt God Jul.

18/12

Alla andelshästar är nu uppdaterade för denna vecka. Nästa uppdatering kommer sedan torsdag 8/1, det händer inte så mycket i stallarna under jul- och nyårshelgerna, hästarna går underhållande jobb, både tränare, skötare och hästar tar det lugnare under den här tiden. Men vi har kontakt med stallen, och händer det något så skriver vi direkt in det på respektive hästs sida.

27/11

Andelshästarna kommer att uppdateras imorgon fredag.

17/11

Efter att ATG bytt hemsida så fungerar inte resultatlänkarna på vår hemsida under knappen Resultat som de ska, det länkas till rätt dag och bana men inte rätt loppnummer, ni får leta er fram. Vi kommer från och med idag att länka resultaten till STC istället.

28/10

Det finns ett nytt skrivbordsunderlägg att ladda ner på The Man, taget i värmningen som Daniel Redén körde i 1.15 fart inför kvalloppet, ”Mannen” flyger lågt…

9/10

Vi har fått några mail där ni undrat vem fölet är som är på bilden under Andelar till salu hos Olle Goop, det är vår uppfödning Nottingham som numera är tre år och i träning hos Stefan Hultman.

2/10

Våra andelshästar är uppdaterade nu torsdag morgon, sedan så kommer inte någonting på sidorna att uppdateras förrän på söndag kväll igen.

12/9

Både Simb Steamroller och Royal Snix är tippade etta både i Travronden och i banprogrammen inför tisdagens löpningar.

11/9

Våra andelshästar kommer att uppdateras imorgon fredag.

2/9

Simb Steamroller gjorde debut i monté ikväll, och han tog Stall Kennys sjätte seger i år när han vann helt överlägset.

30/8

Grattis till er som tog rygg på vårt V75-tips idag, på en insats av 225 kr så kan ni hämta ut 14 169 kr = 13 944 kr i ren vinst, V75-tipset hittar ni under fliken Spelsidan.

27/8

Nu har vi alla storlekar i lager igen på våra Stall Kenny T-shirts.

4/8

Kelly Jo kvalade in till final i E3 ikväll i karriärens fjärde start, hon slutade tvåa på tiden 1.14,1, finalen går nästa fredag på Romme.

29/7

Alla andelar är nu slutsålda i Princess Diamond.

21/7

Denna vecka så kommer vi inte att uppdatera våra andelshästar. Men vi står hela tiden i kontakt med tränarna och händer det något speciellt med någon häst så lägger vi ut det omgående på respektive hästs sida.

10/7

Sent ikväll så passerade vi 270 000 besökare på vår hemsida sedan starten 2002.

8/7

På begäran så finns det nu sommarfräscha vita Stall Kenny t-shirts till salu för självkostnadspris i storlekarna S, M, L och XL, tryckta både fram och på ryggen, maila oss för beställning.

22/6

Vi har haft lite midsommarledigt, så Red River och Ninotchka står det inget inskrivet på ännu, men håll ut, de kommer att uppdateras imorgon (måndag).
Princess Diamond går lysande uppe hos Mats Broman och det är en gåta att det fortfarande finns en enda andel kvar, någon sugen så ring eller maila, det luktar klasshäst lång väg om henne.

19/6

Stall Kenny önskar alla delägare i våra andelshästar samt alla er andra som besöker vår hemsida en riktigt glad och trevlig midsommar.

1/6

Ninotchka gick ett ruggigt upplopp idag i söndagsstoet på V65, hon var sist invändigt i sista sväng, backades loss och flög sedan fram över upploppet och slutade tvåa och har nu sprungit in 512 500 kronor, Ninotchka är nu klar för finalen av söndagsstoet som går på Halmstad den 4 juli med 200 000 kr i förstapris.
Vad månde bliva av lillasystern som har allt det Ninotchka har men som är mycket mycket finare, det är bara att gratulera er som köpt in er i Princess Diamond.

30/5

Det finns nu endast några andelar kvar i det lovande tvåårsstoet Princess Diamond e.Spotlite Lobell u.Tarport Blossom som Olle Goop valt ut som andelshäst åt Stall Kenny.

26/5

Ninotchka startar på Årjäng på söndag i söndagsstoet med
100 000 kr till vinnaren, passa på att köpa en andel i Ninotchkas lillasyster Princess Diamond, det finns fortfarande några andelar kvar!
” Princess Diamond är en extremt fin häst som har allt det Ninotchka har, men Princess Diamond är en mycket finare individ med ett underbart vackert huvud, enorm utstrålning, välmusklad, kloka ögon, och hon har framförallt en längre kropp än vad Ninotchka har. Hon kommer att bli större än Ninotchka och hennes trav är precis så som en klasshäst ska trava. Det är en mycket mycket fin och lätt typ av häst som har alla förutsättningar att tillhöra kulltoppen. ”
Jag rekommenderar varmt köp av andelar //Olle Goop

25/5

Det finns ett nytt skrivbordsunderlägg att ladda hem på Kelly Jo, bilden tagen när hon kopplat greppet på upploppet i fredags, knappen Ladda ner hittar ni långt ner i knappraden.

23/5

Kelly Jo tog idag sin andra raka seger på Solvalla och Stall Kennys femte seger för året, hon avgjorde lekande lätt och var okörd över mållinjen.

14/5

Vår uppfödning Nottingham debuterade ikväll på Solvalla med att vara trea på 1.17,2 efter att ha legat sist 700 kvar, han såg fin ut och vi önskar ägarna all lycka med honom framöver.

12/5

Idag så släpper vi andelarna i den nya andelshästen hos Stall Goop, Princess Diamond heter hon och är en tvåårig helsyster till Ninotchka.
Det finns lite nya bilder på våra andelshästar att ladda ner som skrivbordsunderlägg, knappen Ladda ner hittar ni långt ner i knappraden.

11/5

Nottingham gör debut och startar på Solvalla nu på onsdag.

30/4

Stall Kenny önskar alla delägare samt er andra som besöker vår hemsida en riktigt trevlig Valborgsmässoafton.
Andelarna i den nya andelshästen hos Stall Goop släpps i mitten av maj.

25/4

Red River gör debut i monté på Bergsåker kommande torsdag.

23/4

Kelly Jo tog ikväll Stall Kennys fjärde seger i år, hon vann debuten på Solvalla ikväll med fyra längder på tiden 1.16,7, snabbaste debutvinnaren i år?
Stall Kenny lyfter på hatten och gratulerar Björn Goop som körde sju lopp på Solvalla ikväll, och vann alla.

23/4

Idag passerade vi 260 000 besökare på hemsidan sedan starten.

18/4

Är det två singelstreck inom V5 som Jim Frick selar ut från Stall Kenny nästa torsdag i Gävle, Simb Steamroller i V5-2 och Lacrosse i V5-4 startar båda där då.

8/4

Intresset är stort för den nya andelshästen som kommer hos Stall Goop, vi släpper andelarna i slutet av april.

2/4

Nottingham blev godkänd i kvalet på tiden 1.20,6 på Solvalla ikväll.

2/4

Vi antar att det inte var någon som gick på vårt lilla aprilskämt här igår 😉
Vi har redan fått in bokningar på den nya andelshästen som Björn & Olle Goop valt ut åt Stall Kenny, och som vi kommer att börja sälja ut i andelar denna månad.
1/4

Red River kommer att kombinera tävlandet med avelsverksamhet i år, han är redan bokad till 83 ston, och kan ta max 150, mer info och stor annons i travronden idag.

30/3

Lacrosse tog idag sin andra raka, och Stall Kennys tredje seger för året.

28/3

Stall Kennys uppfödning Nottingham kvalar på onsdag på Solvalla.

26/3

Stall Kenny lanserar snart en ny andelshäst, ett tvåårigt sto utvalt av Olle Goop, hon är lång i gången, har extremt fint trav, ett underbart psyke, dvs hon har allt en blivande klasshäst ska ha.

25/3

Så var påsken slut, och vintern har kommit… men håll ut, det är idag bara två månader kvar till Solvallas Internationella Elitlopp.

23/3

Sista mars är sista dagen att rösta för att deltaga i tävlingen om vilken häst som tjänar mest pengar hos Stall Kenny 2008, du hittar tävlingslänken på startsidan, lycka till!

20/3

Lacrosse tog ikväll sin första och Stall Kennys andra seger för året.
Vi önskar alla delägare och alla er andra som besöker vår hemsida en riktigt Glad Påsk.

19/3

Dunder Nalan gör tävlingsdebut på Solvalla kommande onsdag.

18/3

Lacrosse är tippad etta i både banprogrammet och travronden inför torsdagens start på Gävle.

26/2

Det händer inte mycket just nu på startsidan, men lugn de sista finslipande jobben håller på att planeras, och under mars kommer de flesta av våra andelshästar att starta, då är det slut på den långa väntan som varit under vintern, ett vårtecken gott nog.

19/2

Nu finns det också en ny bild på Muscles of Gold från i torsdags.

17/2

Ny bild utlagd på The Man tagen i torsdags.

6/2

Ninotchka är tippad etta både i Travronden och i Jägersros banprogram inför lördagens V75-start.

24/1

Idag fyller Stall Kennys hemsida sex år ”hipp hipp hurra” ;-), vi startade upp vår hemsida 2002-01-24 och sedan har det rullat på, vi hoppas att ni som besöker oss är nöjda med det vi erbjuder.

21/1

Olle Goop har idag varit uppe hos Mats Broman och provkört tvååringarna.

20/1

Idag passerade vi en kvarts miljon besökare på vår hemsida.

17/1

Simb Steamroller tog ikväll Stall Kennys första seger för året.

17/1

Från och med idag så slutar vi med att lägga ut nyheter under knappen nyheter, vi har istället lagt ut fyra länkar på nyhetssidan, klicka på dem så kommer ni till de senaste nyheterna inom travvärlden.

10/1

Andelshästarna är nu uppdaterade efter några veckors julledighet.

8/1

Ninotchka har blivit utvald till Månadens Häst på Åby under december 2007, och en ceremoni kommer att hållas i vinnarcirkeln på Åby nu på torsdag.

4/1

Telia har störningar i e-posten, så vi har ej fått någon e-post det senaste dygnet.

1/1-2008

Vi tackar för alla nyårshälsningar som vi fått via mail och sms, dem värmer! Gott Nytt År från oss också!!!

31/12-2007

Stall Kenny önskar alla delägare i våra andelshästar, samt alla er andra som besöker vår hemsida ett riktigt Gott Nytt Trav-År!
Vinnare i vår tävling vilken av våra andelshästar som tjänade mest pengar 2007 blev A Holmberg Göteborg som får en läcker Stall Kenny jacka med posten nästa vecka, han hade gissat på Lotto, och Lotto tjänade 536 000 kronor. GRATTIS!
Vi kör samma tävling även 2008, och ni kan rösta på startsidan en bit ner under bilderna.

29/12

Simb Steamroller startar på torsdag inom V65 på Gävle, och Ninotchka går ut i V75 på Färjestad på lördag.

23/12

Stall Kenny tackar för alla Julkort & Julhälsningar som vi har fått.
Vi har inte sänt några julkort i år, utan gjort som tidigare år, vi har skänkt en slant till Barncancerfonden.
Vi önskar Er alla andelsägare samt alla Er andra som besöker vår hemsida, en riktigt God Jul!

20/12

Ettåringarna The Man och Muscle of Gold har idag gått sina första jobb uppe på isen hos Mats Broman, det är ca 17 cm tjock is och perfekt att köra på hälsar Mats.

18/12

På torsdag 20/12 så kommer andelshästarna att uppdateras som vanligt, nästa uppdatering kommer sedan den 10/1, det händer inte så mycket i stallarna under jul- och nyårshelgerna, hästarna går underhållande jobb, både tränare, skötare och hästar tar det lugnare under den här tiden. Men vi har kontakt med stallen, och händer det något så skriver vi direkt in det på respektive hästs sida.
Nyheterna uppdateras som vanligt varje dag.

17/12

The Man är nu slutsåld.

16/12

Vi tackar för alla gratulationer via sms, e-mail och telefonsamtal som vi fått igår och idag efter Ninotchkas seger på V75 igår.
Vi får hoppas att fortsättning följer nästa vecka då hon igen startar i ett stolopp inom V75, då på Jägersro.

15/12

Ninotchka tog Stall Kennys femtonde seger för året, då hon idag vann ett stolopp inom V75 med 100 000 kr i förstapris.
Det finns nu endast en ( 1 ) andel kvar i The Man, köp den innan årsskiftet så tjänar du 6500 kronor!

5/12

Det finns nu två stycken andelar kvar i The Man.
Royal Snix lämnade Stig H Johanssons träning efter kvällens start, ny tränare Åke Svanstedt.

30/11

Det finns tre stycken andelar kvar i The Man, först till kvarn!

24/11

Grattis till Er som tog rygg på vårt V75-system idag, för en insats på 108 kronor kan ni hämta ut 12 061 kr så här exakt en månad före julafton. V75 tipset hittar ni under fliken Spelsidan.

9/11

Både Dunder Nalan och Kelly Jo går kvallopp på Åby nästa torsdag.

8/11

Alla andelshästar kommer att vara uppdaterade fredag eftermiddag.

6/11

Det finns fortfarande ett fåtal andelar kvar i The Man, han visar mycket fina takter uppe hos Olle Goops unghästtränare Mats Broman som är mycket nöjd med honom. Andelarna kostar 23 500 kr styck och de höjs om det finns någon kvar vid årsskiftet till 30 000 kr styck.

18/10

Vi tackar för alla gratulationer som vi fått via sms, e-mail och telefonsamtal det senaste dygnet efter Lottos seger i Kriterierevanschen på Solvalla igår kväll.

17/10

Lotto tog ikväll Stall Kennys fjortonde seger för året i Kriterierevanschen på Solvalla med 200 000 kronor i förstapris. Det finns nu bara ett par andelar kvar i The Man, samma korsning som Lotto… först till kvarn! I och med Lottos seger ikväll så passerade Stall Kenny 1,1 miljoner inkört i år.

11/10

Vi passerade inatt 238 000 besökare på hemsidan sedan vi öppnade vår hemsida på internet januari 2002.

7/10

Andelarna är nu släppta i vår nya andelshäst The Man hingst född 2006 e.Fast Photo u.Fancy Run, läs mer under The Mans egen sida och under knappen andelar till salu hos Olle Goop.

6/10

Det finns ett nytt skrivbordsunderlägg att ladda ner, ettåringar heter bilden, klicka på knappen Ladda ner i menyraden och scrolla er ner.
Den nya andelshästen läggs ut på sidan under morgondagen.

1/10

Intresset är redan stort för den nya andelshästen som vi snart släpper i samarbete med Stall Goop, troligen i slutet av denna vecka kommer han att läggas ut på sidan och som vanligt är det först till kvarn som gäller. Det går bra att köpa en eller flera andelar, eller dela på en andel med någon eller några kompisar.

24/9

Ingen uppdatering av hästarna denna vecka, men om det händer något kring någon häst så skriver vi in det direkt, vi har tre hästar till start, General de Mai, Red River och Lotto denna vecka.

20/9

Stall Kenny tackar för alla e-mail, sms och telefonsamtal som vi har fått igår och idag efter att Lotto kvalade in till Kriteriefinalen igår kväll.

19/9

Lotto kvalade ikväll in till finalen av Svenskt Travkriterium på Solvalla söndag 30 september med 1,6 miljoner i förstapris.
2004 hade vi Royal Snix i Kriteriefinal och i år alltså Lotto.
I månadsskiftet september/ oktober lanserar vi en ny andelshäst utvald av Olle Goop, en kriteriefinalist 2009?

14/9

Ninotchka tog idag Stall Kennys trettonde seger för året, då hon trots dödens hela vägen kunde vinna lätt på 1.13,4 på något tung bana, hon satte därmed nytt personligt rekord och banrekord.

10/9

General de Mai tog ikväll Stall Kennys tolfte seger för året.

6/9

Red River tog ikväll Stall Kennys elfte seger för året.
Commando är såld och Super Goal har vi leasat ut till Kia Romlin.

31/8

Vi önskar Dunder Nalans helbror Baloo Nalan, samt vår egen Ninotchka lycka till i Svenskt Travderby respektive Derbystoet på söndag.

22/8

Vår uppfödning Nottingham e.Varenne u.Carmencita Kemp gick ikväll premielopp på Solvalla, och blev godkänd på tiden 1.30,9.

21/8

Ninotchka kvalade ikväll in till finalen i Derbystoet som körs på Jägersro den 2 september och med 500 000 kronor i förstapris.

10/8

Lacrosse är tippad etta i dagens Travronden till Gävles tävlingar på tisdag, vi får hoppas att han infriar förväntningrna.

24/7

Tvååringarna Kelly Jo och Dunder Nalan har idag åkt hem till Olles gård, vi tackar Olle Goops unghästtränare Mats Broman för ett gott jobb.

23/7

Två hästar till start ikväll och både General de Mai och Red River fick segerdefilera, det var Stall Kennys nionde och tionde seger för året.

19/7

Allt väl i stallarna meddelar våra tränare, General de Mai, Red River och Commando är alla tre anmälda till start, Lacrosse och Royal Snix kvalar båda nästa onsdag på Solvalla. Nästa uppdatering under träningsrapporterna kommer nästa torsdag, naturligtvis så skriver vi in under respektive häst innan om det finns något nytt att rapportera.

3/7

Commando tog ikväll Stall Kennys åttonde seger för året, Stall Kenny tackar och gratulerar lärlingen Eljas Hyvönen som i och med att han vann med Commando, tog sin första seger i karriären.

21/6

Stall Kenny önskar alla delägare och er andra som besöker vår hemsida, en Glad Midsommar, allt väl rapporteras det om alla våra andelshästar.

14/6

Andelshästarna är nu uppdaterade, nästa uppdatering blir den 28 juni, självklart så skriver vi in på hästarna när de startat eller om de ska starta, och om det händer något speciellt.

9/6

En sexa och nitton femmor blev facit på vårt V75 förslag idag,

25/5

Idag börjar helgen vi väntat på i ett år, V4 idag, V75 & Sweden Cup imorgon och helgen avslutas på Solvalla med det vi alla väntat på, Elitloppet! Kryddat med Lotto i Treåringseliten.

24/5

Allt väl med alla andelshästar meddelas det från våra tränare, Lotto, Red River, Commando, Super Goal och General de Mai är alla anmälda till start.

23/5

Ninotchka tog ikväll en mycket övertygande seger på Solvalla, och därmed Stall Kennys Andelshästars sjunde seger för året.

18/5

Du kan nu följa Going Kronos Live på webben dygnet runt när han är i sin box, klicka på länken Going Kronos

17/5

Hästarna är nu uppdaterade, nästa vecka kommer de ej att uppdateras, men om det händer något speciellt så lägger vi naturligtvis ut det direkt under respektive hästs sida.

12/5

Idag passerades 220 000 besökare på hemsidan.

8/5

Carmencita Kemp fick inatt ett välskapt hingstföl efter Cantab Hall, hon kommer återigen att betäckas med Cantab Hall.

17/4

Ninotchka tog ikväll Stall Kennys 6:e seger för året.

7/4

Glad Påsk önskar Stall Kenny alla delägare i våra andelshästar, samt alla er andra som besöker vår hemsida.

1/4

Star Gazing inledde sin karriär idag med en tredjeplats och Lotto fortsatte med sitt segerstaplande, och tog sin tredje raka seger på ett imponerande sätt i Breeder Crown på Axevalla. Detta var Stall Kennys femte seger för året. Det finns nya skrivbordsunderlägg att ladda ner på Star Gazing och Lotto, klicka på knappen Ladda ner.

29/3

Dunder Nalans helbror Baloo Nalan imponerade och segrade direkt i årsdebuten på 1.15,3 och i den nya regin Lutfi Kolgjini på Åby ikväll.

24/3

Ninotchka tog idag Stall Kennys fjärde seger för året, en minst sagt imponerande årsdebut då hon vann trots ca 40 meters galopp.

15/3

Tack för alla gratulationer vi fått efter Lottos seger på Solvalla igår.

14/3

Lotto tog ikväll Stall Kennys tredje seger för året, han övertygade lika stort ikväll som vid den första segern.

8/3

Dunder Nalan är nu slutsåld, det var ett enormt intresse för köp av andelar, och vi har flera stycken som står på kölista för en ny andelshäst hos Stall Kenny. Men vi har för tillfället ingen ny andelshäst på gång för försäljning som vi tycker håller kriterierna för att kunna bli en blivande stjärna.

25/2

Vi tackar för alla gratulationer som vi har fått efter General de Mai´s och Lotto´s segrar på Solvalla i onsdags.
Inatt så passerade vi 210 000 besökare på vår hemsida.

21/2

Två segrar för Stall Kenny på Solvalla ikväll, Lotto tog Stall Kennys första seger för året, och på det sätt som han gjorde det i sin debut, överlägsen seger på tiden 1.17,5 i -15 graders kyla på Solvalla, det lovar mycket mycket mer, Stall Goop har hela tiden hållit Lotto högt, och det var Olle Goop som valde ut Lotto.
Årets andra seger för året tog General de Mai han vann lika lätt han också, och även denna häst har Olle Goop valt ut.
Det har Olle även gjort med Dunder Nalan som vi nu säljer ut i andelar, och intresset är enormt, ett fåtal andelar finns kvar i Dunder Nalan så skynda på, först till kvarn gäller i detta jättelöfte.

20/2

Travronden tippar både Lotto och General de Mai etta inför onsdagens tävlingar på Solvalla, vi får hoppas att de har rätt.

15/2

Soledad Amok vann totalt okörd ikväll på Åby till oddset 1.41.

15/2

Ikväll startar Soledad Amok på Åby, vi försökte att sälja henne här som andelshäst, men intresset var för dåligt, enligt både Olle och Björn Goop så är det deras bästa 3-årssto för dagen och de tror att hon kommer att få en mycket fin säsong om hon får vara frisk.
Vi lanserar ikväll en ny andelshäst här på sidan, även den hästen är utvald av Olle Goop. Han är tidig och visar extrem snabbhet redan nu, har styrkan och kommer att laddas för 2-årsstart.

12/2

Denna vecka börjar vi sälja andelar i en ny andelshäst. Han gör allt rätt och har den rätta inställningen som kommer att bära honom långt, mycket långt spår en av Sveriges bästa tränare.

9/2

Ninotchka har fått en halsinfektion och startar ej på söndag i V65 på Solvalla.

6/2

Ninotchka är singelstreckad på V65-systemet i Solvallaprogrammet inför söndagens årsdebut, vi får hoppas att hon infriar förväntningarna.
Stall Kenny släpper andelar i en toppstammad 2 årig hingst nu under februari, han är tidig och laddas för 2-årsstart! Mer info kommer, så håll utkik.

25/1

Stig H Johansson har nu skaffat en egen hemsida, och den hittar du här.

23/1

På grund av flyttning av domänen stallkenny.com från amerikanska Network Solution till svenska Loopia så har vi haft störningar på hemsidan, vissa av er har inte märkt något alls, men det är även många som ej har kommit in på hemsidan det senaste dygnet, vissa störningar kan förekomma upp till 24 timmar till innan allt fungerar som det ska igen, detta ska inte hända igen efter denna flyttning. Vi har ej kunnat läsa e-post under senaste dygnet, men vi kommer under kvällen och morgondagen att svara er som har skrivit till oss. Mvh Stall Kenny AB.

15/1

Stall Kenny gratulerar Jim Frick. Efter att först ha kört sin egen Dimman till en tredjeplats tog Jim Frick idag en seger på Vincennes med Jörgen Westholm-tränade Phorbas du Goutier.

2/1-2007

I tävlingen Vilken av Stall Kennys hästar tjänar mest pengar under 2006 så blev det Royal Snix som blev vinstrikaste andelshäst med sina 224 000 kronor insprunget under 2006. Segrade i tävlingen gjorde Carola Sundström som innan veckan är slut får en Stall Kenny jacka hemskickad, Ett Stort Grattis!
Vem blir Stall Kennys vinstrikaste häst 2007?
Ny tävling ute nu på sidan, rösta före den 31/3 och ha chans att vinna priset, även detta år så har vi en Stall Kenny jacka i potten.

31/12-2006

Ett riktigt Gott Nytt År önskar Stall Kenny alla delägare i våra andelshästar samt alla er andra som besöker vår hemsida.

29/12

Stall Kenny gratulerar Björn Goop som ikväll på Axevalla blev historisk att som förste svensk ta 500 segrar under ett år. Royal Snix bror Mattis Snix vann idag på Axevalla till oddset 72.44.

28/12

Royal Snix blir Stall Kennys första häst som startar år 2007, han startar nästa onsdag på Solvalla i ett V75-försök i Bronsdivisionen inom V64. Det är lugnt i stallarna meddelar både Stall Goop och Stall Frick och inget nytt att meddela.

24/12

En riktigt God Jul önskar Stall Kenny alla delägare i våra andelshästar samt alla er andra som besöker vår hemsida.
Vi tackar också för alla julkort och julhälsningar som vi fått både via vanlig post, e-post och sms både från andelsägare samt andra vänner inom travet. Vi har ej i år heller skickat några julkort, utan istället skänkt en slant till Barncancerfonden. Ännu en gång God Jul.

23/12

Fem rätt idag på V75 men ingen utdelning, men vi ger inte upp utan siktar in oss på nästa V75:a som körs redan på tisdag,
V75-tips samt Fem Tippar V75 är nu utlagt till tisdagens tävlingar på Jägersro under knappen Spelsidan.

21/12

Nu är samtliga hästar på sidan uppdaterade, nästa uppdatering på hästarna kommer den 11 januari, anledningen är att det ej händer så mycket i stallarna under jul och nyårshelgerna, hästarna avmaskas och vaccineras och får ta det lite lugnare än vanligt. Vi står självklart i kontakt med tränarna, och om det händer något speciellt så lägger vi genast ut det på repektive hästs sida. Nyheterna uppdateras dagligen som vanligt.

17/12

Tack för alla gratulationer via sms, mail och telefonsamtal som vi fått efter Royal Snix seger igår, sånt värmer i vintermörkret.

16/12

Royal Snix tog idag Stall Kennys elfte seger för året och vi passerade 600 000 kronor inkört. Idag på eftermiddagen så passerade vi också 200 000 besökare på vår hemsida sedan vi öppnade vår hemsida år 2002, vi tackar alla er som besöker oss.

13/12

Stall Kenny önskar alla delägare samt alla er andra som besöker vår hemsida en riktigt trevlig Lucia.

13/12

Alla andelar är nu slutsålda i Lacrosse.

9/12

Lacrosse ett år äldre syster Lobby La Marc gjorde ingen besviken idag på V75, däremot så var inte Ninotchka som allra bäst. Vi passerade sent ikväll 199 000 besökare, och vi närmar oss med stormsteg 200 000 besökare på vår hemsida.

5/12

Stall Kennys Ninotchka är tippad trea och Lacrosse ett år äldre syster Lobby La Marc är tippad tvåa i Travronden inför V75-tävlingarna på Jägersro på lördag.

3/12

Idag passerade vi 198 000 besökare på hemsidan sedan vi öppnade vår hemsida år 2002.

27/11

Tre hästar till start på Solvalla denna vecka, Red River och Monsieur de Mai på onsdag, och Simb Steamroller gör intressant debut på fredag.

23/11

Ninotchka tog ikväll Stall Kennys tionde seger för året.

21/11

Lacrosse ett år äldre syster Lobby La Marc gjorde ikväll sin fjärde start, hon blev tvåa och tjänade 125 000 kronor, hon har på fyra starter tjänat över 200 000 kronor, och nästa år gör Lacrosse entré på tävlingsovalen, det finns endast en andel kvar i Lacrosse, köp den sista andelen och du köper in dig i en vinnare!

9/11

GRATTIS Björn Goooooop!
Björn Goop är nu inte bara bäst i Sverige utan även i Norden. 1998 vann Jorma Kontio 421 lopp. Idag tog Björn Goop tre segrar och ståtar för tillfället med 423 segrar när knappt två månader återstår av året. Det är ett riktigt rekordår för Goop. Förra veckan slog han Stig H Johanssons svenska rekord om mest inkörda pengar under en säsong.
Stall Kenny ställer in sig i hyllningskören.

30/10

Red River gjorde ikväll comeback på tävlingsbanan efter lång frånvaro pga skada, han gjorde det bra och slutade trea.

27/10

Soledad Amok som vi i år försökt att lansera som andelshäst här hos Stall Kenny (mars-september) startar på Åby nästa torsdag i ett 2-åringslopp med 30 000 kronor i förstapris, det var för dåligt intresse av att köpa andelar i henne trots att hon är ett av Olle Goops mest lovande tvåårsston.

14/10

Lacrosse går premielopp på Solvalla nu på onsdag 18 oktober, det finns endast två stycken andelar kvar i honom av totalt 15. Vem/ Vilka vill bli delägare i en stjärna och besöka vinnarcirkeln 2007?
Lacrosse har ALLA förutsättningar att gå långt, MYCKET långt… säger Jim Frick.

13/10

Stall Kenny gratulerar Sveriges (kanske världens) bästa kusk på födelsedagen idag, BJÖÖÖRN GOOOOOOP!!!

11/10

Ninotchka tog ikväll Stall Kennys nionde seger för året, och på det sätt hon vann lovar mer, Royal Snix däremot galopperade två varv från mål.

10/10

Ninotchka och Royal Snix är båda tippade etta både i Travronden och Solvallas banprogram till tävlingarna imorgon på Solvalla, vi får hoppas att tipsexperterna har rätt.

8/10

Idag passerade vi 190 000 besökare på vår hemsida sedan vi slog upp våra portar på internet 24/1 2002.

6/10

Monsieur de Mai fick avlägga maiden ikväll i sin fjärde start, han vann överlägset och tog Stall Kennys åttonde seger för året.

4/10

Nu är samtliga hästar på sidan uppdaterade.

27/9

Pga kriterieauktion och kriteriehelg med V75 finaler så kommer ej våra andelshästar att uppdateras denna vecka, händer det något speciellt så skriver vi naturligtvis in det på respektive hästs sida.

15/9

Efter gårdagens snöpliga målfotoförlust för Monsieur de Mai, så var det dags för Commando ikväll, han vann överlägset och ordnade Stall Kennys 7:e seger för året.

11/9

Det finns nu ett nytt skrivbordsunderlägg att ladda ner på Ninotchka, taget i provstarten inför dagens imponerande kvallopp.

10/9

Stall Kenny tackar Er alla som via e-mail, sms och telefonsamtal gratulerat oss efter Royal Snix seger på V75 igår, det värmer att så många följer våra hästars framfart på banorna.

9/9

Royal Snix tog idag Stall Kennys sjätte seger för året.

3/9

Lobby La Marc gjorde idag sin tävlingsdebut, och det var en debut som lovar mycket mer, hon spetsade direkt från andraspåret och vann sedan åkandes och helt överlägset utan att behöva anstränga sig på 1.17,7 full distans.
Lobby La Marc är en ett år äldre syster till Lacrosse som vi säljer som andelshäst här och även Lacrosse är mycket mycket lovande, det finns bara 2 andelar kvar i Lacrosse så det är först till kvarn som gäller om du vill stå i vinnarcirkeln nästa år.
Läs mer under knappen Andelar till salu hos Jim Frick samt på Lacrosse egen sida.

31/8

Idag passerade vi 185 000 stycken besökare på hemsidan sedan vi startade upp hemsidan 2002-01-24.

26/8

Giant Diablo vann idag Sundsvall Open Trot och 1 miljon kronor, hon har nu passerat 10 miljoner i insprungna pengar. Lacrosse som vi säljer som andelshäst (endast 2 andelar kvar) har samma korsning som Giant Diablo.

25/8

Det finns nu skrivbordsunderlägg att ladda ner på Lacrosse.

24/8

Endast två ( 2 ) andelar finns nu kvar i superlöftet Lacrosse. Titta in under knappen Andelar till salu hos Jim Frick, först till kvarn!

9/8

Det finns nu nya skrivbordsunderlägg att ladda ner på
Monsieur de Mai och Royal Snix, ni hittar dem under knappen ”Ladda ner” här i knappraden.

4/8

Commando tog ikväll Stall Kennys femte seger för året.

27/7

Nu är det full fart igen efter den lilla semestern som vi har haft, hästarna är uppdaterade, och det finns fortfarande ett par andelar kvar i Lacrosse hos Jim Frick, välkomna att bli delägare i en andelshäst hos Stall Kenny.

15/7

Stall Kenny tackar för alla gratulationer som vi fått både via
e-mail och telefon efter Royal Snix seger i torsdags, vi kunde aldrig tro att så många hade ögonen på honom, även vi är oerhört glada att han är tillbaka på tävlingsovalen.

10/7

Två hästar till start denna vecka, det är de forna träningskompisarna Royal Snix och Super Goal som startar på Örebro respektive Fyens Vaeddelöbsbane i Odense.

8/7

1 sexa och 14 femmor = 568 kronor i ren vinst på vårt V75 system idag, nya tips till nästa veckas V75 läggs ut på onsdag.

7/7

Royal Snix gör nästa torsdag comeback på tävlingsbanan efter över 1 ½ års frånvaro pga en mycket allvarlig skada.

6/7

Våra andelshästar uppdateras idag som vanligt, men sedan så tar vi två veckors semester, och hästarna kommer då ej att uppdateras igen förrän torsdag den 27 juli. Vi står hela tiden i kontakt med tränarna och händer det något speciellt med någon häst så lägger vi ut det omgående på respektive hästs sida. Sidan fungerar annars som vanligt, och uppdateras dagligen med nyheter, det går även att kontakta oss via mail eller telefon. Trevlig sommar önskar Stall Kenny.

22/6

Vi önskar alla delägare i våra andelshästar, samt alla ni andra som besöker vår hemsida en riktigt glad Midsommar.

15/6

Nu har fölet efter Lindy Lane och Posselina fått en egen sida.

13/6

Inatt passerade vi 175 000 besökare på hemsidan, sedan vi startade upp vår hemsida den 24/1 2002.

11/6

Posselina fick inatt ett välskapt stoföl efter Lindy Lane.

10/6

1086 kronor i ren vinst fick ni som följde Stall Kennys V75 tips idag på Östersundstravet, V75-tipsen hittar ni varje vecka under knappen Spelsidan, där finner ni också kuskarnas tips i Fem Tippar V75.

6/6

Sveriges Nationaldag firade Stall Kenny uppe hos Olle Goops unghästtränare Mats Broman i Åmotsfors, tvååringarna ser jättefina ut där, och det ser ut som om vi har det väl förspänt inför nästa säsong.

28/5

Jag De Bellouet vann idag Elitloppet på den fenomenala tiden
1.09,4 och han formligen krossade allt motstånd, Stall Kenny lyfter på hatten och gratulerar kretsen kring hästen.

26/5

Ikväll sålde vi Nottingham e. Varenne u. Carmencita Kemp på Elitauktionen, han blev auktionens fjärde dyraste häst och budgivningen slutade på 620 000 kronor, det var Stefan Hultman som ropade in honom, och vi önskar de nya ägarna lycka till.

24/5

Fyra dagar kvar… och ikväll kvalar Royal Snix på Solvalla.

21/5

En vecka kvar till Elitloppet, nedräkningen har börjat…

18/5

Vi tackar för alla gratulationer som vi har fått både via mail samt telefon efter veckans två segrar för Stall Kenny.
En krigare gör comeback på onsdag, det är Royal Snix som efter en mycket svår skada kämpat sig tillbaka, han kvalar på Solvalla i regi Stig H Johansson, vi säger Välkommen tillbaka!

16/5

Commando gjorde årsdebut ikväll och tog Stall Kennys tredje seger för året, från tillägg så rundade han konkurrenterna till karriärens första seger i sjätte starten.

15/5

Debuten i Flemming Jensens regi kunde inte ha slutat bättre, det blev seger direkt för Super Goal till oddset 4.96 och han passerade 400 000 kronor i insprungna pengar och tog därmed klivet upp i Bronsdivisionen.

12/5

Idag är det 16 dagar kvar till Elitloppet.

9/5

Super Goal gör på måndag i Halmstad en intressant debut i regi Flemming Jensen.

30/4

Trace of Gold fick inatt ett välskapt stoföl efter Muscles Yankee. Fölet har fått en egen sida, och du hittar knappen här till vänster i knappraden under knappen Föl.

13/4

Stall Kenny önskar alla delägare i våra andelshästar samt alla ni andra som besöker vår hemsida en riktigt Glad Påsk.

30/3

På grund av att det nu äntligen är plusgrader så har problemet med dåliga träningsanläggningar dykt upp, därför är träningsrapporterna kortfattade idag eftersom hästarna endast har gått lugna jobb och inga snabbjobb har körts.

27/3

Vintern vill inte ge sig och biter sig fortfarande kvar, och på lördag är det första april…

16/3

Dumle Loss gjorde årsdebut och imponerade stort ikväll på Åby, han såg helt strålande ut och kommer att gå en lysande säsong till mötes.
Järvsöfaks tog sin åttonde raka seger, och han har nu totalt 133 segrar på 154 starter vilket ger en segerprocent på 86,36%… Våren kanske nu är i sikte, det har idag varit kring nollstrecket men betydligt varmare i solen, vintern har varit lång i år men nu ser det ut som den får ge upp.

8/3

Ännu ingen vår i sikte, vintern håller sig kvar, men håll ut, snart vänder det, det är bara drygt två och en halv månad kvar till Solvallas Internationella Elitlopp även om man inte kan tro det.

1/3

Idag är det första mars… snön formligen vräker ner över Sverige och iskalla vintern har fortfarande ett järngrepp, men det vänder snart och våren kommer. Vad är vår och vem bestämmer när våren är kommen? Ja, meteorologiskt sett är det vår när de senaste 10 dygnen haft en medeltemperatur på mellan 0 och 10 plusgrader.

23/2

Nu börjar ”stjärnorna” titta ut på banorna, först ut var Thai Tanic på Åby ikväll och han gjorde inte någon besviken, spets och slut var segerreceptet, fortsättning lär följa med den här fina hästen som numera är i träning hos Olle Goop.

11/2

Stall Kenny lyfter på hatten och gratulerar idag Björn Goop som tog seger nummer 2000 med Rapkin.

9/2

Pga en större routingstörning i Västeråsområdet hos Loopias internetleverantör Tele2 (där Stall Kenny har sitt webhotell) var det svårt att komma in på vår hemsida i morse. Störningen låg utanför Loopias nät och på grund av omfattningen påverkades också deras alternativa internetanslutning som ska ta över vid nödfall. Problemet är åtgärdat och allt fungerar normalt igen.

6/2

Super Goal tog ikväll Stall Kennys första seger för året.

13/1

Idag är det fredag den trettonde… Fredagen den 13:e anses vara en riktig otursdag. Talet 13 anses i sig vara otursdrabbat, likaså fredagen. Både veckodagen och talet anses vara förknippad med gammal gudinnedyrkan och således av ondo. Misstron och oviljan mot både fredag och talet tretton är mycket gamla, men dessa sammankopplades inte förrän vid mitten av 1800-talet och dök först upp i USA. Om fredagen den 13:e sammanfaller med fullmåne anses det av många vara en optimal lyckodag, av andra en olycksdag…

11/1

Imorgon kommer utförliga träningsrapporter på samtliga hästar i träning, nu är helgerna slut och hästarna kommer att uppdateras som vanligt minst en gång i veckan.

4/1-2006

Hästarnas träningsrapporter kommer att uppdateras torsdag 12/1, jag har pratat med Jim Frick samt Olle Goop, och det har inte hänt något speciellt under jul- och nyårshelgen, hästarna har blivit avmaskade och haft det lite lugnare än vanligt. En utförlig rapport på varje häst kommer således nästa vecka.

31/12-2005

Red River blev Stall Kennys mest vinstrikaste häst år 2005 med sina sex segrar och 367 500 kronor in på kontot, Red River blev också den mest tippade hästen i vår enkät:
”Vilken av Stall Kennys hästar tjänar mest under 2005”.

Vi startar nu en ny sådan enkät, och under år 2006 så vinner en av er som tippar rätt häst en tuff varm & go vinterjacka med Stall Kenny-logga tryckt på sidan av bröstet samt på ryggen.
Stall Kenny kommer att dra en vinnare ur de rätta svaren (endast en röst räknas).
Ni kan rösta på startsidan under loggan:
”Andelshäst, titta in under…”
Lycka till!

Stall Kenny gratulerar alla våra andelshästar som fyller år den 1/1 och vi hoppas på ett än mer framgångsrikt år 2006, jämför oss gärna med våra konkurrenter, Stall Kennys andelshästar ligger i toppen 2005.
Välkommen att bli delägare i ett andelsstall i medvind.

31/12

Stall Kenny tackar för alla julkort som vi fått via post och på mailen, vi önskar Er alla ett riktigt Gott Nytt Trav-År!

24/12

Stall Kenny önskar alla delägare i våra andelshästar, samt alla ni andra som besöker vår hemsida en riktigt God Jul.

22/12

Vi har idag uppdaterat hästarnas träningsrapporter för sista gången detta år, det händer inte så mycket i träningsväg just nu, de flesta är under vinteruppbyggnad och går sina vanliga jobb. Händer det något speciellt så skriver vi givetvis in det direkt, nyheterna och spelsidan kommer att uppdateras som vanligt.

18/12

Stall Kenny skickar i år inga julkort, utan skänker i stället
5000 kronor till Barncancerfonden, vi önskar alla våra delägare samt alla andra som besöker vår hemsida en riktigt God Jul.

17/12

Red River är den häst som tjänat mest pengar i år av Stall Kennys hästar som startat, han har i år sprungit in 367 500 kr till delägarna.

26/11

Idag passerade vi 150 000 besökare på hemsidan.

24/11

Idag är det en månad kvar till julafton, det är inte tätt mellan starterna denna årstid, men håll ut, det är inte långt kvar tills det är vår igen.

19/11

Stall Kenny passerade idag 149 000 besökare på hemsidan sedan vi öppnade vår hemsida år 2002, vi hoppas att ni finner det ni söker här, vi uppdaterar hemsidan flera gånger om dagen
(ni läser väl nyheterna?!), våra andelshästar uppdaterar vi varje torsdag, men det blir såklart oftare så fort det finns något nytt att rapportera om någon av våra andelshästar.
Vi tar gärna emot tips om förbättringar på hemsidan, eller om ni vill ge oss ris eller ros, skicka då ett mail till Stall Kenny .

8/11

Red River tog ikväll Stall Kennys nionde seger för året, 1.24 var vinnaroddset.

4/11

Stall Kennys andelshästar Commando och Red River är tippade etta både i Travronden och banprogrammet till tisdagens tävlingar på Gävle, tyvärr så kommer inte Commando till start (infektion) och Red River kommer att gå med skor (vilket minskar han chanser), Red River kommer att gå med skor för att spara fötterna till V75 på Eskilstuna om två veckor.

22/10

En sexa och femton femmor blev reultatet på vårt V75-tips idag och 756 kr i ren vinst.
I det loppet vi sprack, förlorade Old Maid Hall som vi singelstreckat med hals. Lite kuriosa i det hela är att Rite On Track som vann det lopp som vi sprack i, är att Stall Kenny skulle köpa och lansera Rite On Track som andelshäst, men när Jim Frick kontaktade Jörgen Westholm så var hästen precis såld.

14/10

Vi har idag lagt ut Lotto på sidan, en ettårig hingst efter Fast Photo som Stall Kenny köpte på kriterieauktionen.

13/10

Ikväll så kvalade Ninotchka in på Åby med mersmak.
Stall Kenny gratulerar Björn Goop på födelsedagen idag.

11/10

Red River tog ikväll Stall Kennys åttonde seger för året.
Spets och slut och 1.26 i vinnarodds. Vi bockar och bugar för hans duktiga skötare Marina som har haft hand om Red River sedan han kom in i Jims träning i början av förra året.

25/9

Sex stycken av Stall Kennys Andelshästar anmäldes till kommande Kriteriehelg, fyra av dem kom med, vi har nu Commando till start på fredag, Super Goal och Red River på lördag, samt Couscous som startar på söndag.
Kommande vecka lanserar vi en ny andelshäst hos Olle Goop.

23/9

Stall Kenny lanserar idag en ny andelshäst hos Jim Frick, kika in under knappen Andelar till salu hos Jim Frick.

16/9

Ikväll har vi två debutanter på Romme, det är Commando och Couscous, de är tippade etta och trea i banprogrammet. I Travronden är det omvänd ordning, där är Couscous tippad etta och Commando trea.

12/9

Ninotchka gick premielopp idag, och hon klarade det med beröm, det finns en ny bild på henne att ladda ner som skrivbordsunderlägg.

5/9

Andelarna i Star Gazing är nu slutsålda.

4/9

Stall Kenny gratulerar Conny Nobell och alla inblandade runt omkring hästen till segern idag i Svenskt Travderby.

2/9

Super Goal kommer att strykas till morgondagens V75, det är hosta och halsont som sätter stopp för starten.

25/8

Det finns nu nya skrivbordsunderlägg att ladda ner på Couscous och Commando, klicka på knappen ”Ladda ner” i knappraden.

24/8

Två av Stall Kennys hästar kvalade in på ett övertygande sätt ikväll, kika in under knapparna Couscous samt Commando.

23/8

Derbykval på Jägersro ikväll, Stall Kennys Andelshästar har Super Goal till start och Olle Goop kör. Det allra första Derbyt reds 1780 i England och har fått efterföljare i de allra flesta hästsportländer som det största, viktigaste och mest prestigeladdade loppet att vinna. Det första svenska Travderbyt kördes 1928 på Jägersro och ikväll är det derbydags igen med uttagningsloppen!

18/8

Idag har vi släppt andelarna i Star Gazing, hon är besiktigad av Olle Goop och han var mycket nöjd. Titta in under knappen ”Till salu hos Olle Goop”, samt under knappen ”Star Gazing”, välkomna att bli delägare i en travhäst hos Stall Kenny.

14/8

Simb Steamrollers treåriga helbror Simb Salvador segrade idag ett uttagningslopp till Breeders Crown på Tingsryd, segern blev säker efter att han travat loppet igenom i dödens, segertiden 1.13,0a är nytt banrekord för treåriga hingstar och valacker.

12/8

En ny travstjärna föddes i mars 2005…? Gå in och titta på de nya bilderna på Nottingham e.Varenne u.Carmencita Kemp, lyser det inte stjärnstatus över honom redan…

30/7

Nu är namnen på årsfölen bestämda, det blev BimBim Jo,
Kelly Jo samt Nottingham som vi döpte årets föl till.

29/7

Red River tog ikväll Stall Kennys sjunde seger för året, 40 000:- var den segern värd, och det var spets och slut som gällde.
Vi har nu passerat en halv miljon i inkörda pengar hittills i år,
(Läs mer under knappen Resultat).

22/7

Så var Axevallas trippeltrav igång med massor av folk och underbar stämning, Stall Kennys andelshäst General de Mai gjorde ett tappert lopp i helgens allra första lopp som hette Debutanten, för ostartade hingstar och valacker, han kämpade storstilat till andraplatsen efter att ha travat loppet igenom i dödens, tiden 1.16,9 i debuten smakar mer…

20/7

I lördags så slog Simb Salvador till igen i Holland, han vann till oddset 14 för 10 på den goda tiden 1.16,1a. Micke Frick som deläger hästen sa ikväll att Simb Salvador vid sina segrar vunnit med 20-30 meter varje gång och imponerat, kommande tisdag på Jägersro får han bekänna färg då han möter tuffa treårskamrater, vi håller tummarna för att segerraden förlängs.

18/7

En om dan… ja det är vad ni får se på Axevalla kommande Stochampionatshelg, vadå? Jo en av Stall Kennys andelshästar startar varje dag, först ut på fredagen är General de Mai som gör tävlingsdebut i ett välstammat nollopp, på lördagen startar Red River i V75, och vi avslutar med Moonscape i V65 på söndagen.
Bli delägare du också i ett andelsstall i medvind!
P.s. Super Goal startar i ett V75-försök inom V65 på Solvalla nu på onsdag… D.s.

15/7

Carmencita Kemp fortsätter att leverera vinnare, ikväll så gjorde treåriga M.T. Allan debut på tävlingsovalen, han segrade till oddset 18 för 10.

12/7

Red River tog ikväll Stall Kennys sjätte seger för året, vi ligger nu på en segerprocent på 18,75 och platsprocenten är mycket goda 50 % blankt, det vill säga att Stall Kennys hästar är på plats varannan gång som de startar.

7/7

Simb Salvador, Simb Steamrollers helbror segrade i Holland igen den 25 juni på tiden 1.16,6a och gav 14 tillbaka på spelad tia, detta resultat finns inte hos ATG, hur var det med kollen…

29/6

Fem rätt på V65 ikväll är inget att skryta med ( 110:- ), men Stall Kenny bjuder på en delägd jackpotspik till lördagens V75,
Super Goal var namnet, ta rygg och spika honom i jakten på miljonerna! Stall Kenny har idag bokat Lindy Lane till Posselina.

24/6

Stall Kenny önskar alla besökare på vår hemsida
en riktigt Glad Midsommar!

18/6

Posselina fick idag ett stoföl efter Rite On Line, det var Stall Kennys tredje föl i år.

15/6

Simb Salvador e.Pearsall Hanover en helbror till Simb Steamroller som vi har sålt här hos Stall Kenny som andelshäst har börjat sin karriär lovande i Holland, efter att ha blivit tvåa i debuten på tiden 1.16,5a spelad till 16 för tio, så fick Simb Salvador avlägga maiden i lördags, spelad till 13 för 10 så vann han lätt på tiden 1.17,5a. Hästen kommer att komma till Jim Frick under sommaren, och är anmäld till alla klassiska lopp.

14/6

Ny hingst till Louise East blir Fast Photo.

10/6

Senaste tillskottet hos Stall Kenny fölet efter Louise East har nu fått en egen sida.

8/6

Louise East fick ett stoföl efter Rite On Line inatt, det var föl nr 2 i år, nu väntar vi på att Posselina ska föla, beräknad fölning för henne är den 21 juni.

5/6

Stall Kenny tackar för alla gratulationer som vi har fått efter gårdagens V75-triumf med Super Goal.

4/6

Första V75-segern till Stall Kenny för året kom idag, det var Super Goal som vann klass II försöket på Åmål, efter en tung resa med tredjespår hela sista varvet så kopplade han ändå greppet ur sista sväng och vann lätt.

29/5

Stall Kenny gratulerar Steinlager och kretsen kring hästen till segern i Elitloppet. Love You som vi trodde stenhårt på blev passivt körd av kusken i försöket och tog sig aldrig till final.

27/5

Två dagar kvar till Elitloppet… Stall Kenny bjuder redan nu på slutsegraren, det blir Love You, den franska flygmaskinen kommer att flyga lågt på söndag!

26/5

Ett stort tack för alla gratulationer som vi har fått efter Super Goals seger på V65 igår kväll, nu är det endast 3 dagar kvar till Elitloppet, så håll ut…

22/5

Nu kan du ladda hem skrivbordsunderlägg på dina favorithästar hos Stall Kenny, scrolla dig ner i knappraden och klicka på knappen Ladda ner. Nu är det endast 7 dagar kvar till Elitloppet…

15/5

Efter Steinlagers seger i Oslo Grand Prix idag så lär vi få se mer norska flaggor än vanligt på Solvalla under Elitloppshelgen, och det är nu bara 14 dagar kvar…

12/5

Omröstningen ”Vem skulle du vilja ha en andelshäst hos” är nu slut och slutställningen på 70 stycken röster utföll så här:

Olle Goop 15 röster
Jim Frick 11 röster
Kari Lähdekorpi 9 röster
Lutfi Kolgjini 8 röster
Åke Svanstedt 7 röster
Timo Nurmos 6 röster
Stig H Johansson 4 röster
Joakim Lövgren 4 röster
Roger Walmann 3 röster
Thomas Uhrberg 3 röster

Det går nu att rösta på vem som vinner Elitloppet 2005.

7/5

Stall Kenny gratulerar Björn Goop och kretsen kring hästen Conny Nobell till segern i Kungapokalen idag. Conny Nobell som tjänat 5 116 950 kr på endast 19 starter, och som aldrig varit sämre än tvåa är efter Pearsall Hanover som är ”stekhet” just nu i aveln. Vi har sålt ut tvåårige Simb Steamoller e.Pearsall Hanover i andelar som gått godkänt premielopp.

5/5

Lutfi Kolgjinis avelshingst Egon Lavec gjorde comeback på tävlingsbanan idag på Jägersro och skötte sig med den äran och vann lätt, fortsättning lär följa.

4/5

Efter 4 rätt på V65 systemet ikväll så är nu V75 systemet utlagt, Stall Kenny säger:…. – Ta rygg denna vecka på V75…

28/4

31 dagar kvar till Elitloppet…

23/4

170 kronor blev dagens vinst på V75-förslaget, fyra förstarankade vann varav Tunk Nafets som var den klart snyggaste, tyvärr så hade vi målat i 10 streck i den avdelningen… och spik där vi sprack.

23/4

Omröstningen ”Vad tycker du om hemsidan” är nu avslutad, det blev totalt 95 besökare som röstade och röstningen utföll så här:
Mycket bra 76 röster
Bra 9 röster
Godkänd 5 röster
Mindre bra 1 röst
Dålig 4 röster
Vi tackar för den stora feedbacken som vi fick för hemsidan, vi nöjer oss inte bara för att merparten av er tycker att hemsidan är mycket bra, utan vi jobbar vidare för att serva er på bästa sätt, så att ni får blixtsnabba nyheter, och uppdateringar på våra hästar både under uppträning, före start och efter start.
Om det är något som ni saknar på hemsidan så hör av er och berätta! Sänd ett mail till: Stall Kenny
Det finns nu en ny omröstning under startbilden på förstasidan.

20/4

Träningsrapporter på hästarna kommer imorgon torsdag, så håll ut… det är idag 39 dagar kvar… till Elitloppet.

19/4

På Färjestad kommande måndag så kvalar Stall Kennys andra treåring för året, General de Mai och det är en häst som vi har en del förhoppningar på i år.

13/4

Grattis till er som tog rygg på Stall Kennys V65-tips ikväll, sexan satt klockrent och det blev 2030:- i ren vinst. V65 och V75-tipsen hittar ni under knappen Spelsidan.

10/4

49 dagar kvar till Elitloppet…

8/4

Nu kan du skicka elektroniska vykort till dina bekanta på några av Stall Kennys hästar, scrolla dig ner i knappraden och klicka på knappen skicka vykort.

6/4

Det finns två knappar under startbilden på förstasidan där ni kan ge ris eller ros till hemsidan samt rösta på den häst hos Stall Kenny som tjänar mest under 2005.
En tråkig nyhet nådde oss idag, att avelshingsten Express Ride har avlidit, han blev 22 år. Vi har beslutat att Trace Of Golds karriär är över, och hon kommer att betäckas med Muscles Yankee.

2/4

Tioårige Gidde Palema imponerade idag på V75, han ser ut som en unghäst, spänstig och fin, han måste ses med god chans att vinna Elitloppet i år igen, det är 57 dagar kvar dit…
Stall Kennys föl efter Carmencita Kemp har nu fått en egen sida.

26/3

Glad Påsk önskar Stall Kenny.

24/3

268 stycken besökare på Stall Kennys hemsida igår, varav 241 stycken unika besökare, vi tackar för att ni besöker oss och att hemsidan ger er den information som ni önskar.

19/3

Stall Kenny ägda Royal Snix elvaåriga halvbror Andreas Snix tog en mersmakande tredjeplats i V75-7 idag, Stall Kenny lyfter på hatten och gratulerar.

17/3

Dame East som Stall Kenny ägt och sålt, har fått en underbar nytändning och segrade ikväll med ”hela” upploppet på Örebro, 500 meter från mål så kastade körande Carl-Erik Lindblom loss och Dame East bara flög ifrån övriga fältet. Hon betäcktes förra året med Coktail Jet, men blev då inte dräktig utan fick tävla vidare, hon kommer även i år att betäckas med Coktail Jet.

14/3

Carmencita Kemp levererade Varennes första föl i Sverige 2005, det blev en hingst och det finns bilder på Carmencita Kemp och fölet på hennes sida, klicka på bilden så kommer bildspelet fram.

11/3

Vintern håller oss fortfarande i ett järngrepp, med ömsom bitande kyla, och ömsom snöblask, men håll ut, det vänder snart, mycket snart, och då har vi en lång varm och skön travsommar att se fram emot.

8/3

Cotton Jenny fortsatte att imponera på Jägersro ikväll igen… knallade 1.15,7 till synes oberörd, vad månde bliva?

3/3

Såg att: Rommes banprogram till fredagens tävlingar tippar både Red River och Moonscape etta… kan det bli en dubbelseger till Stall Kenny…?

1/3

Äntligen mars månad! Nu är det inte lång tid kvar innan årgångstopparna och andra stjärnhästar kommer ut igen på travbanorna runt om i landet, det närmar sig vår, och det är bara 89 dagar kvar till Elitloppet…

22/2

Cotton Jenny… henne utnämner jag redan nu till treårskullens drottning 2005, jag såg henne på Jägersro ikväll, hon dominerade loppet igenom och vann med åtta längder, fortsättning följer…

17/2

Det börjar komma ut nyblivna treåringar på banorna runt om i landet, först ut av Stall Kennys är Moonscape som kvalar på Solvalla kommande onsdag, det känns som våren är på väg.

12/2

Tre stycken femmor blev resultatet på Stall Kennys spelsida till V75 på Jägersro idag, och 522:- i ren vinst på V75-tipset.

10/2

På grund av driftunderhåll hos webbhotellet, så kunde hemsidan ej uppdateras igår, den kommer att uppdateras under dagen.

8/2-2005

På denna sida kommer Stall Kenny att skriva lite allmänt, det kan vara något som hänt i travvärlden, det kan vara något om våra hästar, ja det kan vara i princip vad som helst… så håll utkik!