Blandade blogginlägg december 2013

31 december 2013 i Övrigt, av Kenny Thörnblom

31/12 Gott Nytt År önskar Stall Kennys Andelshästar

gott_nytt_ar_stallkenny.jpg
Stall Kennys Andelshästar önskar Er alla som besöker vår hemsida ett riktigt Gott Nytt År.

30/12 Missa inte att köpa andelar i Far Far Away till inköpspris – dottern till världsrekordhållaren ser mycket mycket fin ut, se och njut av dagens video här under

Kevin Oscarsson har skickat oss videon här ovanför på andelshästen Far Far Away som du kan bli delägare i till inköpspris, filmen är inspelad med mobilkamera idag på förmiddagen då Far Far Away gick jobb.
Far Far Away har en fantastisk stamtavla med Donato Hanover som far och Feels Like Magic som mor, kryddat med Kadabra som morfar… en stamtavla som får det att vattnas i mungiporna, superstammade andelshästar vinner i längden och familjen Jim Oscarsson är mer än supernöjda med Far Far Away, se på den korta filmen här ovanför, ni ser vilken fin travare Far Far Away är.
Det finns några andelar kvar i denna superfina Donato Hanover dotter, Far Far Away är namnet.
Idag och imorgon kostar de andelar som finns kvar 17 500 kr på torsdag kostar de 22 500 kr om det då finns någon andel kvar.

30/12 Idag har vi hälsat på hos MAHARAJAH´s helsyster andelshästen TAJ MAHAL – det finns några andelar kvar att köpa!!

KLICKA PÅ BILDEN på Taj Mahal här ovanför så blir den större!
Idag så har vi sett Taj Mahal gå jobb för allra första gången och blev imponerade, det är verkligen en jättefin travare som har otroligt lätt för sig, stentuff i humöret men på rätt sätt säger Per-Erik ”Bullen” Pettersson, Taj Mahal en dam som vi kommer att ha höga förväntningar på.

29/12 Missa inte att köpa in dig i superstammat innan årsskiftet! – skynda fynda!

far_far_away_2013_stallkenny.jpg
Idag är det söndag och på onsdag är det Nyårsdagen, det går fort nu och det är inte många dagar kvar om du vill köpa in dig i en minst sagt superstammad andelshäst till inköpspris, det finns bara ett par andelar kvar, blir du en av de lyckliga delägarna?

Se filmen här under och se vilket klipp och frånskjut i steget FAR FAR AWAY har, vi säger wow! Far Far Away kommer att anmälas till alla årgångslopp som går att anmäla till som två-tre och fyraåring här i Sverige.

Det finns endast ett par andelar kvar i Far Far Away – skynda FYNDA!!

Se filmen här ovanför på Far Far Away efter världsrekordhållaren Donato Hanover och Feels Like Magic – se och njut av en fantastisk travare, tränaren Jim Oscarsson mycket nöjd med Far Far Away i träningen, Far Far Away anmäls till allt som går att anmälas till som två-tre och fyraåring, bli delägare hos Stall Kennys Andelshästar du också!

andel-18.jpg


28/12 Vi önskar Er alla en trevlig lördag – tack – delad glädje är dubbel glädje

varldsklass-trav-3.jpg
Vi önskar er alla som besöker vår hemsida en alldeles underbar lördag, vi vill också passa på att tacka för alla julhälsningar som vi fått från kända och okända, de värmer i själen. Det finns fortfarande några andelar kvar att fynda till inköpspris för dig som vill vara med och deläga en superstammad andelshäst, äg andelen själv, dela den med en eller flera kompisar, delad glädje är dubbel glädje.

​​

KÖP ANDELSHÄST HOS

JIM OSCARSSON

sto f.2012

e.Donato Hanover
u.Feels Like Magic

20 andelar
17 500 kr styck

Priset gäller fram
till 31/12 2013
därefter så höjs
priset per andel
till 22 500 kr

om det då finns
någon andel kvar.

månadskostnad
700 kr / andel

andelar finns att köpa!

NU!! 17 500 kr
1/1 -2014 22 500 krper andel.

KÖP ANDELSHÄST HOS

BJÖRN GOOP

sto f.2012​
e.Muscle Hill
u.Morguns Sweetheart

20 andelar
19 000 kr styck

Priset gäller fram
till 31/12 2013
därefter så höjs

priset per andel
till 24 000 kr
om det då finns
någon andel kvar.

månadskostnad
650 kr / andel

andelar finns att köpa!

NU!! 19 000 kr
1/1 -2014 24 000 krper andel.

KÖP ANDELSHÄST HOS

ROGER WALMANN
sto f.2012

e.Viking Kronos
u.Chili Khan

20 andelar
30 000 kr styck
månadskostnad
870 kr / andel

andelar finns att köpa!
Detta är
MAHARAJAH´s

helsyster!

​​


27/12 Andelshästen Shutterlatier blir Stall Kennys Andelshästars första starthäst år 2014

shutterlatier_20131223-3.jpg
På nyårsdagen så startar andelshästen Shutterlatier på Solvalla, hon blir med det Stall Kennys Andelshästars första starthäst år 2014, Shutterlatier drog spår 12 bakom bilen och i sulkyn denna start sitter Björn Goop då Erik Adielsson har semester.

Andelshästen Dark Chocolate som skulle startat imogon på V75 stryks från den tilltänkta starten pga karledsinflammation, andelshästen Codebreaker är också struken pga smittorisk.

26/12 Ojojoj – ännu en uppvisning av Maharajah – bli delägare i helsystern Taj Mahal – Roger Walmann gör tummen upp

roger-walmann-stallkenny-3.jpg
Då Maharajah skar mållinjen många många längder före sina medtävlare idag i V75-3 tillika Gulddivisionens final med 300 000 kronor till segraren, så tog Maharajah seger nummer 30 i karriären, Maharajah har nu tjänat otroliga 19 407 453 kr, det är en ruggig häst!!

Just DU kan bli delägare i Maharajah´s helsyster TAJ MAHAL som tränare Roger Walmann, unghästtränaren Per-Erik ”Bullen” Pettersson och rutinerade skötaren Malin Boman strör lovord om, det är en mycket läcker häst – det finns några andelar kvar i Taj Mahal för dig som vill äga ett helsyskon till fantomen Maharajah.

25/12 Grattis Per Fromell som idag fyller 60 unga år

per_fromell_stallkenny.jpg
Vi gratulerar alltid lika unga Per Fromell som idag fyller 60 år, Per som har vår andelshäst Final Call i sin vårdnad som han sköter unghästträningen åt till Björn Goop, vi rättar in oss i ledet av gratulanter och sjunger Hipp Hipp Hurra för Per Fromell.

25/12 Idag trav på Charlottenlund, Vincennes & Åby – imorgon startar Maharajah på Solvalla – bli delägare i Maharajah´s helsyskon

taj_mahal_2013_1-7-5-3.jpg
Efter en travfri dag igår, så har ATG idag öppet till Charlottenlund, Vincennes & Åby. I morgon Extra V75 på Solvalla och där startar Maharajah som förutom Taj Mahal även har en femårigt helsyskon som heter Pasha och som har tagit 11 segrar i år – den 19 faldiga miljonären Maharajah jagar seger nummer 30 i karriären i morgon.

Det finns några andelar kvar i Taj Mahal för dig som vill deläga ett helsyskon till hela Sveriges kelgris – Maharajah.

24/12 Traditioner är till för att hållas – här är bröderna Johansson julafton 2013

julen_2013.PNG
Så har vi då fått årets julbild från bröderna Johansson som är delägare i flera av Stall Kennys Andelshästar, vi har gjort till tradition att varje julafton lägga ut en bild från deras julfirande, årets klädcollection som Mikael visar upp kommer från Sofiero som får stå för den vackra klädseln på broder Mikael i år, Stall Kenny mössan passar bra med i färgen till Sofiero tröjan, broder Kenneth visar upp en lite striktare collection aftonkläder, från något osäker källa så provar han 2014 års nydesignade City Gross kläder.

God Jul önskar bröderna Johansson Er alla!!

24/12 Till Er alla – En riktigt God Jul önskar Stall Kennys Andelshästar

god_jul-stallkenny.jpg
Stall Kennys Andelshästar önskar er alla en alldeles underbar julafton, om ni tittar in här ikväll så kanske bröderna Johansson levererat den klassiska julbilden från deras julfirande tillsammans som de gjort de senaste åren, se vårt Hört & Hänt! arkiv längst ned på denna sida.

23/12 Ni når oss alla dagar om året – vi ger er full service varje dag året om

kontakt_logga_2010_1-7.jpg
När alla andra stänger och går hem från jobbet, när andra har semester eller julledigt så jobbar vi för fullt, ni når oss alla dagar om året, våra kontaktuppgifter hittar ni under fliken Kontakt i menyraden.
22/12 Final Call hennes far heter Muscle Hill – i topp med Donato Hanover i USA – köp andelar i Final Call & Far Far Away innan årsskiftet och tjäna 5000 kr
muscle_hill_flyger_stalltz.jpg
Muscle Hill Foto: stalltz.se
Nedanstående text skriven av Andreas Alm och är saxad från
”Den första kullen efter Muscle Hill är nu två år och de har fått en mycket bra start. I slutet av november var han den hingst tillsammans med Donato Hanover som hade flest tvååringar som hade sprungit under 2:00 (1.14,6) med 26 stycken var. Dessutom var Muscle Hill den hingsten med flest tvååriga avkommor under 1:55 (1.11,5) med sex stycken”.

22/12 Vi önskar alla en trevlig fjärde advent – ett par andelar kvar i Final Call hos Björn Goop

goop_bjorn_stallkenny-10.jpg
Vi önskar er alla som besöker vår hemsida en riktigt trevlig fjärde advent, söndag idag och på tisdag så är det självaste Julafton och då kommer Jultomten och besöker alla som varit snälla under året som gått. Men innan dess så hoppas och tror vi att Erik Adielsson och andelshästen Shutterlatier ger delägarna i henne en liten julklapp i förskott imorgon på Solvalla.

Jultomten hälsar att det finns några andelar kvar i Final Call hos Björn Goop fortfarande, köp dem innan priset höjs med 5000 kronor, det är så superstammat som det kan bli, som vi började: Vi önskar er alla som besöker vår hemsida en riktigt trevlig fjärde advent.

21/12 Malin Boman fick guldklocka ikväll – V75 Tillsammans

malin_boman_guldklocka_2013.jpg
Foto: Johan Untersteiner
Ikväll så har Stall Walmann julfest och världens bästa Malin Boman fick guldklocka för 20 års troget arbete hos Roger Walmann, stort av Roger! Malin Boman är skötare av vår andelshäst D´One.

V75 Tillsammans som några av våra delägare spelar, där var det riktigt nära idag igen, det blev 2 stycken rader med 6 rätt och massor av femmor, denna gång ca 23 000 kronor att dela på tillsammans för de delägare hos Stall Kennys Andelshästar som är med och spelar.


21/12 Jim Oscarsson gillar andelshästen Far Far Away – några andelar kvar

jim_oscarsson_helena_cederin-4.jpg
Hon jobbar finfint, en läcker häst, det är ofattbart att Far Far Away inte är slutsåld än hälsar Jim Oscarsson. På bilden här ovanför så ser ni Helena Cederin som sköter Far Far Away och Jim Oscarsson.20/12 Tre av Stall Kennys Andelshästar till start på Axevalla 28 dec – varav en inom V75

Arctic Light

Codebreaker

Dark Chocolate

Idag var anmälan till V75 dagen på Axevalla den 28 december och tre stycken av Stall Kennys Andelshästar anmäldes dit, de båda Anders Svanstedt tränade andelshästarna Arctic Light och Dark Chocolate, DC är för övrigt med i ett stolopp som körs inom V75 med 100 000 kronor i förstapris, startar på Axevalla i ett av ramloppen gör även Flemming Jensen tränade Codebreaker som kommer från en övertygande seger på Åby senast. Det blir en spännande dag för delägarna i dessa tre andelshästar nästa lördag!!

20/12 Flemming Jensen får lämna sjukhuset idag

flemming_jensen-2.jpg
Flemming på väg hem ”Han ser fruktansvärd ut”
– Efter omständigheterna har det gått väldigt bra. Jag ska hämta honom vid lunch på sjukhuset i Fredrikshamn,. Han har blivit sydd i ansiktet och ser fruktansvärd ut, men det är väl något som går över. Vi är glada att det inte är värre. Han får nog lov att vara ledig i helgen, sedan får vi se om han kan börja jobba igen, säger Flemmings hustru Tina Jensen.
Källa:

19/12 EXTRA: Checkpoint sparkade Flemming Jensen ur sulkyn ikväll

extra-2-5.jpg
flemming_jensen_-2.jpg
Andelshästen Checkpoint som ikväll gjorde debut för sin nya tränare Flemming Jensen i lopp 10 på Åby galopperade från start, strax efteråt så sparkade han bakut och träffade Flemming Jensen i ansiktet, av de rapporter som vi fått från Åby så är Flemming träffad under ena ögat och förd till Sahlgrenska sjukhuset med ambulans.

Checkpoint skenade bakom fältet, men bytte riktning och sprang i bakvarv mot fältet, hundra meter från mål i loppet så blåstes loppet av då Checkpoint kom i full fart mot klungan, som tur var hände ingen olycka där, och Checkpoint ska ha klarat sig oskadd enligt de rapporter som vi fått från delägare på plats på Åby.

Vi ber för att det gått bra med Flemming Jensen.

Uppdaterat kl 23:50 André Eklundh som körde Astronom Hornline åt Marcus Lindgren i samma lopp som Checkpoint skrev till oss nu på Twitter: Vagnen satt för nära och bakbenen slog i vagnen, bakrädd, slog i panik, jag satt precis bakom skriver André på @Stall_Eklundh på Twitter, och fortsätter berätta att Flemming reste sig direkt och tog sig på egen maskin av banan, ett gott tecken i alla fall.


Bilden nedan: Checkpoint
checkpoint_2013_06_13_920-4.jpg
Bilden nedan: Flemming Jensen
flemming-jensen-stallkenny-2.jpg
Nedanstående text är hämtad ifrån
Danmarks främste travtränare Flemming Jensen fördes till sjukhus efter en otäck olycka på Åby på torsdagskvällen.
19 december 2013
Toppkusk sparkad i ansiktet
STOCKHOLM.
Travkusken Flemming Jensen blev sparkad i ansiktet samband med torsdagskvällens avslutande lopp på Åbytravet.
Jensen föll ur sulkyn och fördes blödande och omtöcknad till sjukhus med ambulans.

Torsdagens tävlingskväll på Åby fick en mycket olycklig avslutning.
Det var ungefär 1 400 meter från mål som Flemming Jensens häst Checkpoint, som galopperat och befann sig långt bakom övriga fältet, plötsligt slog bakut och träffade sin kusk i ansiktet.
Flemming Jensen föll ur sulkyn och loppet blåstes av sedan hästen börjat skena.
– Sparken träffade under höger öga som var svullet och blödde. Flemming var vid medvetande hela tiden, men lite yr och tappade färg i ansiktet, berättar Åbys sportchef Jon Pedersen som var med när den danske stjärntränaren togs in i ambulans för transport till Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg.

Takter slog i armen
Checkpoint vände mot övriga fältet vilket ledde till ett carambolage som gjorde att Johnny Takter föll ur sulkyn bakom sin häst Emil Fame som också kom lös.
– Takter slog i armen, men annars verkade det inte vara någon större fara och hästarna fångades in utan några skador, berättar Pedersen.
Flemming Jensen är Danmarks störste travprofil och blev för bara några dagar landets förste tränare att köra in över tio miljoner danska kronor under en säsong.
Någon ytterligare rapport om hans hälsotillstånd fanns inte på torsdagskvällen.

Källa: Robin Johansson


19/12 Andelshästen Marimba Rhyme startar på Halmstad

_57F3142-2.JPG
På måndag 30 december på Halmstad så startar andelshästen Marimba Rhyme, detta ser ut att vara Stall Kennys Andelshästars sista starthäst det fantastiska rekord och succéåret 2013.
Våra andelshästar har till dags dato (två andelshästar till start ikväll) tjänat 4 900 571 kronor tillsammans, den summan gör att om vi haft alla våra andelshästar i ett och samma bolag och inte i kommanditbolag som vi har nu så hade Stall Kennys Andelshästar legat på plats nummer åtta bland alla Sveriges ägare, det är MYCKET starka siffror. Vår segerprocent tål att jämföras med tränartopplistan, där ligger Stall Kennys Andelshästar på femte plats med 18,8 i segerprocent, även det MYCKET starkt.

Tävlingssäsongen 2013 är inte slut ännu, och vi har fyra stycken andelshästar anmälda till start fram till och med 30 december efter att Countdown strukits idag från V75 på Bergsåker pga förkylning.
Kom med i gemenskapen och glädjen du också och bli en av delägarna hos Stall Kennys Andelshästar.

Plac Vinstrikaste tränare Segerprocent Plac Vinstrikaste ägare Intjänat
1 Stefan Hultman 25,4 % 1 Stall T.Z. (Stefan Melander) 12 680 760 kr
2 Timo Nurmos 23,7 % 2 Stall Zet 10 808 997 kr
3 Robert Bergh 22,7 % 3 Travkompaniet Stall AB 10 574 917 kr
4 Daniel Redén 22,5 % 4 Easy KB 6 624 834 kr
5 Stall Kennys Andelshästar 18,8 % 5 Mellby Gård AB 6 069 861 kr
6 Björn Goop 18,6 % 6 Stall Sedin HB 6 065 230 kr
7 Peter Untersteiner 18,0 % 7 Stall T.Z. & Lövis 5 075 897 kr
8 Roger Walmann 15,2 % 8 Stall Kennys Andelshästar 4 900 571 kr
9 Lutfi Kolgjini 14,1 % 9 Stall Anna Forssel AB 4 568 200 kr
10 Stig H Johansson 13,8 % 10 Knutsson Trotting AB 4 546 250 kr
11 Stefan Melander 11,2 % 11 Tommy Nilsson Holding AB 4 462 300 kr

19/12 Andelshästen D´One Sveriges femte vinstrikaste häst under 2013

Vårt treåriga sto D´One är Sveriges femte vinstrikaste häst 2013, efter sig så har hon ett koppel av stjärnhästar som ni ser på bilden här ovanför.
Klicka på bilden från ST ovan så kommer den upp i större format.

18/12 Maharajah startar på Solvalla annandag jul – bli delägare i helsystern

taj_mahal_2013_1-7-4-2-2.jpg
På annandag jul så startar Maharajah igen, denna gång på Solvalla i Gulddivisionsfinalen där 300 000 kr väntar vinnaren. Det finns fortfarande andelar kvar i helsystern Taj Mahal (bilden) för dig som vill vara med och deläga en superstammad andelshäst.

17/12 Andelshästen Shutterlatier startar på Solvalla dan före dopparedagen

shutterlatier_20130614_1920-3.jpg
På måndag så gör andelshästen Shutterlatier comeback, hon startar på Solvalla och i sulkyn sitter Erik Adielsson.

17/12 Det finns ett fåtal andelar kvar i både Far Far Away & Final Call – köp dem nu och tjäna 5000 kronor

andelar_kvar.jpg
Det finns fortsatt några andelar kvar i både Far Far Away (Donato Hanover – Feels Like Magic) som är hos Jim Oscarsson och i Final Call (Muscle Hill – Morguns Sweetheart) som är hos unghästtränare Per Fromell nu och som ska till Björn Goop sedan, det är två mycket fina hästar som gör allt man begär av dem i träningen, om det skulle finnas någon andel kvar 1/1 2014 så höjs den.
Skynda och fynda andelarna till inköpspris!!

FAR FAR AWAY e.Donato Hanover – Feels Like Magic


FINAL CALL e.Muscle Hill – Morguns Sweetheart

Se filmerna här ovanför på FAR FAR AWAY och FINAL CALL det är en ren njutning att se dessa superstammade hästar.

16/12 Allsvenska kuskligan: Goop champion för tionde året i rad

bjorn-goop-gor-tummen-upp-2.jpg
Björn Goop vann fyra lopp förra veckan och Jorma Kontio sju.
De båda sulkygiganterna befäster solklart sin första- respektive andraplats i den allsvenska kuskligan.
Björn Goop kommer att vinna ligan för tionde året i rad.
Det är heller inga större förändringar bland de 15 bästa sedan förra veckan.

Allsvenska kuskligan:
1. Björn Goop, Färjestad, 342-248-180
2. Jorma Kontio, Solvalla, 312-224-187
3. Ulf Ohlsson, Bergsåker, 255-217-210
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 190-145-104
5. Johnny Takter, Jägersro, 173-155-135
6. Robert Bergh, Bergsåker, 173-86-71
7. Åke Svanstedt, Axevalla, 165-130-118
8. Erik Adielsson, Solvalla, 161-113-105
9. Magnus Jakobsson, Färjestad, 155-107-114
10. Peter Untersteiner, Halmstad, 142-117-102
11. Stefan Söderkvist, Åby, 126-117-115
12. Kenneth Haugstad, Halmstad, 118-125-141
13. Per Lennartsson, Solvalla, 105-78-87
14. Johan Untersteiner, Solvalla, 96-77-63
15. Ove A Lindqvist, Bergsåker, 92-87-69
(Siffror till och med 15 december)

Källa: Kanal 75 –

15/12 Andelshästen Countdown startar på V75 på lördag

countdown-8-3.jpg
På lördag så styr Björn Goop upp mot Bergsåker som är veckans värd för V75, han har två egentränade hästar till start och den ena av dem är vår andelshäst Countdown som startar i Klass II försöket.

15/12 Trevlig läsning om andelshästen Far Far Away – andelar finns kvar – fynda innan vi höjer priset

far_far_away_920-7-3-2.jpg
Trevlig läsning på Jim Oscarssons : Andelshästen FAR FAR AWAY har varit här nere på Forsa Gård nu i 2 veckor. Hon var lite spänd första dagarna men nu sköter hon sig kanonbra, Far Far Away är en riktigt fin travare som är lätt att köra och sköter sina kort perfekt! På dom här 2 veckorna som vi haft henne här i träning så har vi bara positiva rapporter om henne och hennes beteende till träning, Hon är alltid glad och trevlig och älskar sitt jobb!
/Jim Oscarsson

15/12 Stall Kennys Andelshästar önskar Er alla som besöker vår hemsida en trevlig tredje advent14/12 V75 Tillsammans fortsätter leverera – 3 stycken V7:or idag för våra delägare

v75-tillsammans-4.jpg
Några av våra delägare har under året som gått spelat in över en halv miljon kronor på V75 Tillsammans, idag så var det dags igen då det blev 7 rätt i tre av fyra V75 Tillsammans bolag, vi kör tre stycken ordinarie V75 Tillsammans bolag varje vecka, och vid Jackpotomgångar så kör vi ytterligare ett bolag.

Det blev 30 022 kr att dela på idag för delägarna tillsammans och delad glädje är dubbel glädje, det är som att äga häst, det är roligare att äga en häst tillsammans än ensam – bli delägare du också hos Stall Kennys Andelshästar och dela gemenskapen och glädjen tillsammans med oss. Det finns några andelar kvar till salu i nedanstående tre andelshästar.

​​

KÖP ANDELSHÄST HOS

JIM OSCARSSON

sto f.2012

e.Donato Hanover
u.Feels Like Magic

20 andelar
17 500 kr styck

Priset gäller fram
till 31/12 2013
därefter så höjs
priset per andel
till 22 500 kr

om det då finns
någon andel kvar.

månadskostnad
700 kr / andel

andelar finns att köpa!

NU!! 17 500 kr
1/1 -2014 22 500 krper andel.

KÖP ANDELSHÄST HOS

BJÖRN GOOP

sto f.2012​
e.Muscle Hill
u.Morguns Sweetheart

20 andelar
19 000 kr styck

Priset gäller fram
till 31/12 2013
därefter så höjs

priset per andel
till 24 000 kr
om det då finns
någon andel kvar.

månadskostnad
650 kr / andel

andelar finns att köpa!

NU!! 19 000 kr
1/1 -2014 24 000 krper andel.

KÖP ANDELSHÄST HOS

ROGER WALMANN
sto f.2012

e.Viking Kronos
u.Chili Khan

20 andelar
30 000 kr styck
månadskostnad
870 kr / andel

andelar finns att köpa!
Detta är
MAHARAJAH´s

helsyster!

​​

14/12 Ojojojoj MAHARAJAH – Vilken uppvisning – Bli delägare i HELSYSTERN TAJ MAHAL

taj_mahal_2013_1-7-5-2.jpg
Vilken uppvisning som MAHARAJAH hade idag när han vann Gulddivisionen på Åby – det var ruggigt att se Maharajah!! Det finns några andelar kvar i HELSYSTERN TAJ MAHAL som både unghästtränare Per-Erik ”Bullen” Pettersson, rutinerade skötaren Malin Boman och Roger Walmann strör lovord om, missa inte det gyllene tillfället att bli delägare i HELSYSTERN till 19 faldige miljonären MAHARAJAH, namnet att lägga på minnet är TAJ MAHAL.

14/12 Missa inte klockan 14:00 idag på TV4 Sport

jim_oscarsson_lada-4.jpg
Idag så är Kevin & Jim Oscarsson med i V75 studion på TV4 Sport, klockan 14:00 är tiden.

13/12 Jim Oscarsson mycket nöjd med Far Far Away – några andelar kvar till inköpspris

far_far_away_jim_oscarsson_20131213-2.JPG
Vi fick ett direktmeddelande på Twitter idag från Kevin Oscarsson att Jim hade kört Far Far Away i ett jobb idag och att Jim var kanon nöjd, vi har på väg hem från Solvalla även pratat med Jim och han säger att Far Far Away är en grym travare som han gillar helskarpt, en tuff dam med skarpt humör som biter ifrån sig, det här tror jag blir riktigt bra säger Jim och låter mycket nöjd och belåten. Jim ser även belåten ut på fotot här ovanför tillsammans med Far Far Away efter dagens jobb.
Det finns några andelar kvar till inköpspris!

13/12 Andelshästen Countdown tapper tvåa på Solvalla idag

countdown-8.jpg
Idag så körde Solvalla lunchtävlingar och andelshästen Countdown spelades till favorit från åttondespåret bakom startbilen, han gjorde ett heroiskt lopp då han fick vandra i tredjespår och dödens, trots det så stred han tappert och slutade tvåa på tiden 1.13,8 /1640a.


13/12 Två av Stall Kennys Andelshästar till start på torsdag

Devotion

Checkpoint

På torsdag så startar på Sundbyholms travbana utanför Eskilstuna Devotion och samma kväll på Åby travet i Mölndal så startar Checkpoint för sin tränare Flemming Jensen.

13/12 Grattis Bo Näslund som idag fyller 70 år – Hipp Hipp Hurra

bo-naslund-4-3.jpg
Idag gratulerar vi Bo Näslund som fyller 70 år, han har hand om andelshästarna Arctic Light, Dark Chocolate (startar imorgon på Åby) och Marimba Rhyme, Bosse Näslund som är en hästkarl ut i fingerspetsarna, och ni kan läsa om honom om ni klickar på Läs mer här under, Hipp Hipp Hurra Bosse hälsar hela Stall Kennys Andelshästar.

13/12 Glad Lucia tillönskas er alla

lucia-3-2.jpg

12/12 Grattis Johan Untersteiner som idag vann i Frankrike

johan-untersteiner-3-2.png
Idag så tog Johan Untersteiner sin första seger på Vincennes då han vann överlägset med Sem Jafet, Stall Kennys Andelshästar lyfter på hatten och rättar in sig i ledet till hyllningskören. Johan Untersteiner är till vardags försteman hos Roger Walmann.

11/12 Tjäna 5000 kr – köp andel innan årsskiftet i Far Far Away eller Final Call

Det finns några andelar kvar i både Far Far Away (Donato Hanover – Feels Like Magic) som är hos Jim Oscarsson och i Final Call (Muscle Hill – Morguns Sweetheart) som är hos unghästtränare Per Fromell nu och som ska till Björn Goop sedan, det är två mycket fina hästar som gör allt man begär av dem i träningen, om det skulle finnas någon andel kvar 1/1 2014 så höjs den.
Skynda och fynda andelarna till inköpspris!!

FAR FAR AWAY e.Donato Hanover – Feels Like Magic


FINAL CALL e.Muscle Hill – Morguns Sweetheart

Se filmerna här ovanför på FAR FAR AWAY och FINAL CALL det är en ren njutning att se dessa superstammade hästar.

11/12 Officiell trailer av filmen: Det finns bara en Åke Svanstedt