scriptnd Google Tag Manager -->

Besökt fantastiskt fina Wings Level hos Mattias Djuse – Klasshäst!!

28 oktober 2019 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Wow vilken häst!

Idag har vi åter gjort ett besök hos Mattias Djuse och hans personal på Hårby gård. Vi blev mycket väl omhändertagna av Mattias och hans personal även denna gång. Vi hade en delägare med oss för att se dagens jobb som kördes på rundbanan.

Ulf som körde vår ”auktionsdyring” strödde lovord redan innan vi kom ut på banan. Wings Level stod lugnt stilla som en rutinerad häst när Ulf satte på all utrustning. Man ser i ögonen hur klok Wings Level är. En klasshäst på alla vis!! En wow-häst!!


En naturtravare med ett underbart driv i steget!

När vi fick se Wings Level på banan var det som att se en tävlingshäst. Han gjorde allt rätt. Sprang rakt i vagnen med öronen spikrakt framåt. Underbart trav. Bra driv i steget. En ren naturtravare!! När de andra ettåringarna som var ute på banan samtidigt sprang på tvären och var nere i diket skötte sig Wings Level exemplariskt!! Han har då bara varit i vagn 10 gånger…!

Delägaren som var med frågade på skoj: Finns det inga ettårslopp, Wings Level skulle vara helt överlägsen.


Några andelar kvar, skynda fynda!

Det finns några andelar kvar i Wings Level e.Uncle LasseRuby Trap. Missa inte att bli delägare, hästen är helt fantastisk! Köp en hel eller halv andel själv. Du kan även dela en hel eller halv andel med en eller flera kompisar.

Andelar till salu

  • Pris per andel: 30.000 kr
  • Antal andelar: 33
  • Månadskostnad: 650 kr / andel
  • Tillgänglighet: Andelar till salu

Andelshästen Wings Level på väg hem till stallet och en skön dusch efter dagens jobb på Hårby gård. Ulf sa efteråt att det här kommer att bli riktigt bra när han är klar. Vi tror det också. Vilken utstrålning, vilken skalle, vilken häst!! Wings Level är namnet.