Besök hos andelshästarna inne på mäktiga träningsanläggningen Grosbois i Frankrike

13 oktober 2017 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Besök på Grosbois i utkanten av Paris

Vi var igår på besök på den mäktiga träningsanläggningen Grosbois. Vi besökte de andelshästar som vi har där nu. Björn Goop-tränade ettåringarna Etoile (Bold Eagle – Face For Ever), Equal To None (Ready Cash – Manatthan Grif) och Thorondor (Bold Eagle – Gliding Light).

Vi besökte även Johan Untersteiner-tränade andelshästen Emmett Brown (Muscle Hill – Traci Spur) som i onsdags slutade trea i ett tufft lopp på Enghien. Emmett Brown är stationerad inne på Ron Kuipers borg inne på Grosbois som även sköter träningen åt Johan.

Andelar finns kvar i Trixton-dottern Organic Tile

Snart kommer även andelshästen Organic Tile (Trixton – Moonbeam Hanover) att ansluta till den mäktiga träningsanläggningen på Grosbois (det finns några andelar kvar). Läs mer, klicka HÄR

”ska bli spännande att följa framöver”

Det var fantastiskt att se denna enorma träningsanläggning. Vi fick även se Etoile och Thorondor gå jobb, två fina travare som det ska bli spännande att följa framöver. Equal To None går jobb på kvällen än så länge då han är orutinerad. Poppo & Co vill inte riskera att han ska bli skrämd av något, det är mycket olika saker som händer runt omkring på den stor anläggningen.

Spännande fortsättning följer med unghästarna inne i Stall Goops borg på Grosbois.

På bilderna så kör Philip (i den ljusare hjälmen) andelshästen Etoile. Poppo (mörkare hjälm) kör andelshästen Thorondor. Det finns fler bilder och även filmer på Etoile & Thorondor på Stall Kennys Andelshästar på Facebook inlagda igår. Även bild och film på andelshästen Equal To None och bild på andelshästen Emmett Brown. Den sistnämnda kan ni se filmer och bilder på på samma Facebook från Enghien i onsdags.