Andelshästen Thorondor slutsåld – framme i Frankrike

30 juni 2017 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Bold Eaglesonen Thorondor slutsåld.

Igår morse så sålde vi de sista andelarna i Thorondor efter Bold Eagle – Manatthan Grif. Vi hälsar 30 stycken delägare välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

Thorondor anlände igår Björn Goop träningsanläggning i Mortrée Normandie Frankrike. Han är nu ute i hagen i Normandie Frankrike för första gången.

Thorondor och hans kompis har fått gå ut i en liten hage med de andra hingstarna vid sidan om. På så vis lär de känna varandra innan vi släpper ihop dem nästa vecka säger Monica på gården.

Filmer + Foton på Stall Kennys Andelshästar på Facebook

Det finns filmer på Stall Kennys Andelshästar på Facebook både när Thorondor kliver av transporten i Mortrée igår kväll samt film från idag när Thorondor är ute i hagen. Det finns även bilder på Thorondor på Facebook från igår. Följ och gilla Stall Kennys Andelshästar på Facebook så missar ni inget.

Tack till uppfödarna 

Vi tackar uppfödarna John Backlund och Andreas Åkerblad att vi fick köpa denna fina hingst. Tack till Björn Goop som hjälpte till och besiktigade Thorondor. Vi tackar alla inblandade, ett extra tack till chauffören som körde ner Thorondor till Björn Goops träningsanläggning i Frankrike. Samt Poppo & Monica stod och välkomnade honom när han anlände igår kväll.

Det ska bli mycket spännande att följa Thorondor på hans väg fram mot start. Han kommer att vara uppstallad i Frankrike tills nästa år, sedan kommer han hem till Lökene Kil och Björn Goop.

Fotonen är tagna av Lena Emmoth.
Uppfödaren Andreas Åkerblad håller i andelshästen Thorondor på bilden överst.