scriptnd Google Tag Manager -->

Andelshästen Grandfather Bill tvåa i V75-final. Bli delägare i halvsystern!

24 november 2018 i Lopp, av Kenny Thörnblom

Köp andel i halvsystern – En del av din insats redan säkrad!

Andelshästen Grandfather Bill fint med från start. Hamnade i tredjepar invändigt efter en bit. Såg fin ut när han tassade med i ryggar invändigt. Satt fast genom sista kurvan, luckan kom sent i utgången av sista sväng. Björn Goop fick vrida ut Grandfather Bill i fjärdespår över upploppet. Grandfather Bill gick fort över upploppet när han fick fritt och hann ifatt alla utom ledarhästen. Slutade tvåa med mersmak. Mycket fin insats. 125.000 kronor var andraplatsen värd.

Grattis alla delägare och övriga kretsen kring Grandfather Bill till andraplatsen i V75-finalen.

Fotot ovan: Lena EmmothBLI DELÄGARE I GRANDFATHER BILLS HALVSYSTER

BJÖRN GOOP REKOMMENDERAR KÖP

Jag har besökt Generator på Grosbois och det var en mycket trevlig bekantskap. Generator ser fin ut, kloka ögon, det är en trevlig individ. Hon är väldigt lik sina syskon Dominator, Inspector och Grandfather Bill i både sätt och stil. Det kommer bli mycket spännande att träna upp henne mot start. Då det är första stoet efter Ultra Sund gör att det känns lite extra spännande. Father Patricks avkommor är heta på marknaden. Generator har skött sig perfekt sedan hon började tömköras.
Jag rekommenderar köp av andelar säger Björn Goop.


Per-Olov ”Poppo” Jansson tömkör andelshästen Generator inne på Björn Goops borg inne på Grosbois utanför Paris.


UNDERBAR STAMTAVLA

Nu har du chansen att bli delägare i segermaskinen och V75-vinnaren Grandfather Bills halvsyster Generator. Hon är även halvsyster med bl.a miljonären Dominator och mycket lovande 3-åriga Inspector. Stamtavlan är läcker med Jimmy Takters tidigare storstjärna Father Patrick som far och Viking Kronos-dottern Ultra Sund som mor, hon lämnar vinnare.FADER

är Jimmy Takters tidigare storstjärna FATHER PATRICK som är efter en av världens allra bästa avelshingstar genom tiderna, Cantab Hall. Father Patrick spås en lysande framtid som avelshingst. Father Patrick har också börjat mycket lovande i aveln. Father Patricks första avkommor är födda 2016 och är 2 år nu.

Snittpriset för Father Patricks ettåringar på Lexington Selected-auktionen 2017 hamnade på $82.000!!! Sonen Rifleman blev dyrast och såldes för $330.000. I Sverige fanns en avkomma efter Father Patrick ute på auktion 2017. Det var stoet Award Kronos som såldes på Wenngarn Yearling Sales för 700.000 kr.

På Wenngarn Yearling Sales i augusti i år såldes Holy Ground efter Father Patrick för 1.300.000 kr. Haymitch Am såldes för 800.000 kr på samma auktion. På Kolgjini Sale 31 augusti i år så såldes Valentino Face för 750.000 kr.Avkommorna imponerar

I babyracen på andra sidan Atlanten har avkommorna efter Father Patrick imponerat stort och det har och gett eko här i Europa där priserna på auktionerna varit höga på Father Patricks avkommor. Tvååriga Jimmy Takter-tränade stoet Flos Conch Shack e.Father Patrick segrade den 22 september i finalen av New Jersey Sire Stakes Standardbred Development Fund $50.000 på Freehold Raceway.

Tvåårige Reign of Honor (e.Father Patrick) vann den 3 november på Meadowlands för David Miller finalen av Kindergarten Classic med 221.540 dollar i samlad prissumma. Reign of Honor försvann över upploppet och segrade med fem längder ner till andra häst i mål. Segertiden för tvåårige Reign of Honor blev 1.11,8/ 1609 meter autostart.


Andelshästen Generator e.Father Patrick kikar in i kameran från sin box inne på Grosbois.


Snittpris på 48 avkommor 87.208 dollar!!

Stall Zet skriver på sin hemsida att det såldes 48 stycken ettåriga avkommor efter Father Patrick på Lexington Selected Yearling Sale i början av oktober. Snittpriset på de 48 ettåringarna efter Father Patrick blev 87.208 dollar!!


Andelshästen Generator är redan van vid kameror.


TIO SVENSKFÖDDA STON FÖDDA 2017 EFTER FATHER PATRICK

Fadern Father Patrick travade under sin karriär 1.08,6/ 1609 meter och tjänade 21.620.061 kr. Father Patrick vann alla de stora loppen som 2-åring, han vann tio av sina elva starter som tvååring. Som 3-åring galopperade han som stor favorit i finalen av Hambletonian, men vann 12 av sina 17 starter däribland många stora lopp. Father Patrick startade 33 gånger under sin karriär och vann 23 starter och var tvåa i sex av starterna. Ett makalöst facit!

Father Patrick tränades under sin karriär av Jimmy Takter. Jimmy säger att Father Patrick är den bästa häst han någonsin har haft i sin träning och att Father Patrick är den perfekta travhästen. Vi hoppas och tror att det slår igen även på Father Patricks avkommor.

Det finns endast tio (10) stycken svenskfödda ston efter Father Patrick födda 2017. En av de tio är Generator som du nu kan bli delägare i.UPPFÖDARNA DELÄGARE

Uppfödarna Kristina Dalundh & David Berlin väljer att själva bli delägare i Generator vilket borgar för att de har höga tankar om sin uppfödning Generator.MODER

​till GENERATOR är Viking Kronos-dottern Ultra Sund som lämnar segermaskiner och topptravare! Viking Kronos i stamtavlan vill vi alla ha!

ULTRA SUND är mor till:

Född 2017 GENERATOR som du nu kan bli delägare i. (Andelshäst hos Stall Kenny).
Född 2015 INSPECTOR 1 seger på 3 starter 63.000 kr. (Andelshäst hos Stall Kenny).
Född 2013 GRANDFATHER BILL 6 segrar på 8 starter 290.800 kr. (Andelshäst hos Stall Kenny).
Född 2012 FRANTIC 3 segrar 231.900 kr.
Född 2011 DONATO E. 15 segrar 901.384 kr.
Född 2010 DOMINATOR 12 segrar 1.656.174 kr. (Andelshäst hos Stall Kenny).

I och med ovanstående hästars framgångar på tävlingsbanan så är avelsvärdet redan högt i Generator och du har redan säkrat en del av din insats när du köper din andel.TIDIG TALANG

 Modern Ultra Sund tävlade framgångsrikt och visade tidig talang. Hon vann ett uttagningslopp till Breeders Crown som treåring, Ultra Sund var både stark och speedig och tävlade framgångsrikt på V75. Ultra Sund är syskon med Pondus Sund som segrade 12 gånger. Ett steg längre ned i stamtavlan hittar vi de lägger miljonärerna Fonzie Sund 18 segrar 1.392.910 kr och Union Cabs 17 segrar 1.142.200 kr.


Slottet inne på Grosbois.


TRÄNAS UPP I FRANKRIKE FÖR ATT FÅ BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGAR

Generator körs nu in på Björn Goops borg inne på Grosbois i utkanten av Paris i Frankrike. Generator kommer att få de bästa förutsättningarna då hon kommer att köras in på en fantastisk träningsanläggning. Vi hoppas på en tidig individ som inte på något sätt stressats fram. Generator kommer till Sverige och Stall Goops träningsanläggning på Lökene gård i Kil som tvååring.


ANMÄLS FORTLÖPANDE TILL ÅRGÅNGSLOPPEN

Generator kommer fortlöpande att anmälas till de största insatsloppen som två- tre- och fyraåring i Sverige.

• Svensk Uppfödningslöpning
• Breeders Crown
• Breeders Course
• E3
• Svenskt Trav Oaks
• Drottning Silvias Pokal (Euro Classic Trot)
• Stosprintern
• StoChampionatet
• Derbyt/ Derbystoet
• Grand Prix du I´U.E.T
• Samt självklart också vara med i Premiechansen.


GENERATOR KÖRS IN PÅ BJÖRN GOOPs BORG PÅ GROSBOIS


ANDELAR TILL SALU

  • Pris per andel: 30.000 kr
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: 850 kr / andel
  • Tillgänglighet: Andelar till salu
  • Tränare Björn Goop

Björn Goop tillsammans med Generator på Grosbois.


BLI DELÄGARE

Du kan köpa en eller flera andelar om du vill, eller dela på en andel med en eller flera kompisar, det är vansinnigt kul att äga travhäst, oavsett om man äger en hel häst, en halv häst, en andel, eller delar en andel med flera kompisar, allt är möjligt hos Stall Kennys Andelshästar och nu har Du chansen!!

Generator säljes i kommanditbolagsform där du inte riskerar något annat än din egen insats!

Gör som över 650 stycken unika människor redan har gjort, bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar du med, nu har du chansen genom Generator.