Andelshästen Far Far Away fick besök av några delägare idag

30 juni 2015 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Ett par delägare har idag varit på plats hos Johan Untersteiner och det har kommit en rapport från dagens besök, alltid roligt när delägare som besöker sina hästar hör av sig med rapporter, det finns både bilder och videofilmer från dagen på StallKenny på Facebook.

Här kommer dagens rapport precis som en av delägarna skrivit: När man kommer fram till Holm hästgård så möts man av stora fina hagar & leende människor. Vi var lite tidiga på plats så efter att Peter Untersteiner hälsat oss välkomna gick vi omkring & såg oss om lite.

Det finns flera stall så det är inte så många hästar i varje så trots att det är en stor gård så upplever vi ett lugn som man inte förväntar sig vid en så stor verksamhet. Efter en stund kommer Far Far Away’s skötare Emmi in med en annan häst som hon precis kört & hon hälsar oss leende välkomna även hon.

Emmi berättar för oss att Far Far Away är en otroligt fin & snäll häst att sköta. Far Far Away har tagit senaste loppet på ett bra sätt & dom nöter på för fullt i väntan på nästa start. Emmi berättade vidare att dagens jobb kommer att innebära 4 x backe och 4 x rakbana.

Vi följde träningen på nära håll & Far Far Away såg rakt igenom riktigt stark ut & genomförde varje intervall på ett övertygande sätt. Efter träningen fick vi ett litet snack med Johan Untersteiner & han berättade att han är mycket nöjd med Far Far Away’s utveckling så här långt & han ser positivt på framtiden.

Johan vill ge Far Far Away en bra matchning inför höstens stora mål ett eventuellt kval till Svenskt Trav Oaks & bygga både fysisk & inte minst den mentala styrkan som behövs i de stora loppen. Det finns ett par alternativ om när nästa start blir & Johan återkommer när det är helt klart vilket lopp det blir.