Andelshästen Dominator vann Bronsdivisionen på V75 idag

22 augusti 2015 i Lopp, av Kenny Thörnblom

Stort GRATTIS alla delägare i andelshästen Dominator (Donato HanoverUltra Sund) till V75 segern på Gävle!! Loppet föregicks av en omstart, i den giltiga starten så hamnade Dominator i andrapar utvändigt, han låg där sedan hela loppet, försökte attackera i tredjespår på sista bortre långsidan men kröp ner igen i rygg på dödenshästen då tempot var högt uppskruvat, in på upploppet så gick Dominator ut i tredjespår igen, och samtidigt så galopperade hästen i dödens, Dominator stred sedan på sedvanligt vis upploppet ner, och segern blev säker. Igen, stort grattis alla delägare i Dominator!!

Andra segern för Stall Kennys Andelshästar detta dygn

Detta var dagens andra seger för Stall Kennys Andelshästar, tidigare inatt så vann vår andelshäst D´One på Vernon Downs i USA efter att återigen ha slagit Drottningen Bee A Magician, ett fantastiskt dygn för många delägare hos Stall Kennys Andelshästar.

Andelshäst favorit i Derbykval på tisdag

Nästa start för någon av våra andelshästar är på tisdag då andelshästen Emmett Brown startar på Jägersro som favorit i sin Derbyuttagning, vi får hoppas att det går bra även då och önskar alla delägare i andelshästen Emmett Brown stort lycka till på tisdag.

dominator-blommor-stallkenny-gavle-20150822

En bukett blommor och en ”hemlig påse” till skötaren Jessica Jonsson från Gävle travet.