scriptnd Google Tag Manager -->

WINGS LEVEL

Foto Viksjö foto / Kjelle Svensson
WINGS LEVEL

WINGS LEVEL

  • Född: 2018-04-15
  • Kön: Valack
  • Regnr: 18-1850

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 33
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
220520

I måndags så körde Mattias sju rakbaneintervaller med Wings Level. I tisdags red jag honom på ängen. Han kändes riktigt fin då, han jobbade helt korrekt med ryggen!  Idag körde Mattias honom igen, sju rakbaneintervaller, och han var nöjd. Vi tycker att det känns som att han blir starkare och starkare, fortsatt låg puls, 66 idag säger Julia.

220513

I måndags körde Magnus Wings Level i sju rakbaneintervaller. Han kändes bra och kom in med 60 i puls. I tisdags så red jag ett mjukgörande ridpass, han var lite småstel i början, men i slutet av passet så kändes han väldigt avslappnad och fin! Igår körde Mattias honom i sju rakbaneintervaller. Han sa efteråt att han var nöjd och att WL känns stark säger Julia.
Jag körde Wings Level igår och han känns fin. Planen är fortsatt start nu i månadsskiftet maj/juni säger Mattias.

220506

Variation i träningen som vanligt, Mattias körde sju intervaller i måndags, och var nöjd, sen longerade jag honom i tisdags. Han fick vila i onsdags, och igår torsdag så fick han gå ett litet tuffare dressyrridpass på ängen och skötte sig fint. Han är lite trotsig emellanåt, men med lite positiv övertalan så hittar man tillbaka till varandra igen! Idag körde Mattias honom i sju rakbaneintervaller igen, och han såg bra ut, fortsatt låg puls, och musklerna fortsätter att byggas på säger Julia.

220429

I måndags körde Mattias Wings Level. Han gick sju stycken intervaller på rakbanan och hade 66 i puls efter jobbet. I tisdags så longerades han, och kändes bra. Igår torsdag var det Mattias igen som körde på rakbanan, sju intervaller även då. Han  kändes väldigt bra, sprang rakt och fint i vagnen, 58 i puls efter jobbet, med andra ord fortsatt låg puls. Idag har jag och Wings varit ute på ett ”mjukgöra” ridpass, passar honom bra både för kropp och knopp. Han skötte sig exemplariskt och var riktigt fin och mjuk i rörelserna säger Julia.

220422

I måndags körde Mattias sju intervaller med Wings Level, och han var nöjd, WL kom in efter jobbet med låg puls (68). I tisdags fick han vila, och i onsdag longerade jag honom, han funkar väldigt bra på det och lär sig att slappna av mer i kroppen. I går torsdag körde Mattias honom igen i sju intervaller, och han kändes fin. Han fortsätter lägga på sig muskler. Det går fortsatt åt rätt håll säger Julia.
Wings Level blir finare för varje vecka, jag har kört honom i veckans båda jobb och varit nöjd. Går allt som planerat är han till start omkring månadsskiftet maj/juni säger Mattias.

220415

Wings Level gick i tisdags 2200 meter i 1,26 tempo. Han hade 74 i puls när han kom in. Mattias hälsar att han var väldigt nöjd. Allt bra efteråt med honom säger Julia.

220412

Idag har Wings Level gått 2200 meter, i 1,26 tempo. Han hade 74 i puls när han kom in, Mattias hälsar att han var väldigt nöjd berättar Julia.

220408

I måndags så gick Wings Level ett litet lättare mjukgörande ridpass. I tisdags så fick Mattias köra honom en lite tuffare motionstur, han kändes pigg och framåt. I onsdags red jag ett tuffare ridpass med honom, då vi jobbade mycket på ställningen och han jobbade på väldigt bra med ryggen, där han måste bygga mer muskler. Igår torsdag fick han vila och bara gå i hagen och mysa. Och nu idag fredag fick han gå lite snabbare under sadel och han kändes bra, och mycket pigg.
För övrigt blir han bara bättre och bättre, och man börjar även se mer muskler över ryggen som vi strävar efter säger Julia.

220401

Wings Level har gått samma sorts jobb denna vecka som förra. Allt bra med honom. Vi tränar på säger Mattias.

220325

Wings Level har gått intervalljobb under sadel denna vecka. Han har gått jobben på rundbanan och på slingan. Han har även gått lugn skritt i tryckvagn. Han är lite dum när man kör och vill sparka bakut. Mer harmonisk under sadel. Han är hård i psyket. Han har lagt på sig mer vikt och ser fin ut i kroppen nu. Om allt går som planerat är han till start i maj säger Mattias.

220318

Wings Level går fortsatt jobb med tryckvagn och han går även jobb under sadel för att få variation. Vi tränar på. Allt bra med honom säger Mattias.

220311

Wings Level har tränat på med tryckvagn under veckan och allt verkar bra med honom säger Mattias.

220304

Allt bra med Wings Level. Vi tränar honom med tryckvagn nu. När han känns redo kommer han att börja gå vanliga rutinjobb på rakbanan säger Mattias.

220225

Wings Level har enbart skrittat och varit ute i hage under veckan som gått. Vi hoppas kunna köra igång snart igen säger Mattias.

220218

Wings Level har tagit det lugnt denna vecka och enbart skrittats. Han får skritta på under nästa vecka också säger Mattias.

220211

Wings Level har fått en smäll i hagen av en kompis. Han jagar ibland de andra i hagen, han är hård i psyket. Nu fick han en smäll tack vare det. Sparken tog på överarmen, ungefär 1,5 dm ovanför knät. Han har fått beninflammtion och får nu stå över några jobb och kommer att skrittas 2-3 veckor. Vi belastar inget utan låter det läka ut. I fortsättningen kommer han att få gå själv i hagen säger Mattias.

220128

Wings Level tränar nu på med tryckvagn tre dagar i veckan. Planen är att han får göra det ett tag framöver och vara tillbaka på banan under våren. Han har lite svårt att lägg på sig vikt, men vi jobbar på det och hoppas vi kommer rätt på det säger Mattias.
Nästa uppdatering här på hemsidan kommer fredag 11 februari om inget oförutsett sker. Jag står hela tiden i kontakt med tränarna. Skulle det komma någon ny spännande info lägger jag ut det direkt.

220121

Wings Level har tränat på som han ska under veckan. Allt bra säger Mattias.

220114

Wings Level har haft det lite lugnare under helgerna och har nu fått jogga igång igen. Allt bra med honom.

211217

Wings Level har joggat under veckan och han är pigg och glad över att vara igång lite lätt igen. Får gå lugnt över helgerna säger Mattias.
Nästa ordinarie veckorapportering kommer den 14 januari. Hästarna i de olika stallen får nu lite välbehövlig julvila och ladda om inför 2022. Jag står i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag direkt här. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År!  

211210

Wings Level har haft det lugnt även denna vecka. Han laddar upp batterierna. Han har fått en ny skötare, hon heter Julia Engman säger Mattias.

211203

Wings Level har bara tagit det lugnt under veckan. Varit ute i hagen och haft det skönt säger Mattias.

211126

Veterinären har gått igenom och böjt Wings Level under veckan. Han hittade inget speciellt på böjprov, men veterinären tycker det känns som han har nån inflammation i kroppen. Han är lite småtjock i sina ben. Kommer nu att få en medicinkur för det och ta igen sig. Tanken är att han nu får ladda om batterierna och sedan ger vi honom en riktig vinterträning och kommer tillbaka till våren säger Mattias.

211119

Wings Level var inte med i körning om ledningen. Satt i tredjepar utvändigt efter en bit. Tvingades ut i tredjespår 900 meter från mål. Det bet ingenting och det såg ut som att Wings Level inte ville ta i. Tappade mycket i sista kurvan. Höll farten över upploppet, slutade sjua i mål.
– Kändes fin innan loppet och första varvet. Sen när jag lyfte ut honom i tredjespår började han hänga mycket högertöm. Var som mest i sista sväng, tappade mycket fart där. Gick sedan bättre över upploppet, men gick inte att köra för fullt med honom sista varvet. Vi får checka igenom honom till veckan och se om vi kan hitta någon förklaring. Återkommer då sa Mattias efter loppet.

211115

Wings Level startar på Solvalla på lunchen på fredag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Biljetter hittar ni HÄR. När ni bokat biljett, skicka då ett mejl till mig senast onsdag klockan 10.00 ifall ni vill vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris.

211112

Wings Level gick banjobb igår och vi körde 1.25/2200 m på ett mycket bra sätt. Han hade 68 i puls efteråt. Mattias tittar efter lopp. Idag är det min sista dag hos Mattias. Jag börjar på ett nytt jobb den 22 november. Lycka till med Wings Level och Myth’s Legacy som jag tycker ser jättefin ut. Jag tror att nästa år kan bli riktigt kul för er säger Moa.
Vi tackar dig Moa för ett fantastiskt arbete som du har lagt ner på Wingen och önskar dig all lycka i framtiden.
Körde igår ett tuffare jobb på rundbanan med Wings Level. Kändes fin och jag var nöjd, kollar på lopp. Kanske nästa fredag på Solvalla säger Mattias.

211109

Mattias ändrade dag för rundbanejobbet. Vi körde det inte igår. Vi körde sju intervaller igår istället och kör banjobbet på torsdag säger Moa.

211105

Wings Level gick sju intervaller både i måndags och igår. Han har inte haft över 60 i puls i något av jobben. Idag ska jag rida honom en sväng och på måndag kommer Mattias köra ett rundbanejobb för att känna hur han känns. För att kunna planera vart och när nästa start blir säger Moa.

211029

I tisdags red jag Wings Level och igår gick han två heat på rundbanan, 1.40 i första och 1.32 i andra heatet. Det hade regnat för mycket så vi kunde inte köra på rakbanan. Allt verkar bra efter starten. Nu ska vi träna på någon vecka och se hur det känns. Efter det ska Mattias ta ställning till om det blir någon mer start i år eller vinterträning säger Moa.

211022

Wings Level galopperade från start och tappade mycket. Ikapp fältet efter ett varv och kördes invändigt. Kom aldrig ut över upploppet. Wings Level slutade oplacerad i mål.
– Magnus A Djuse sa att han bromsade till i starten och började tveka, strax därefter kom galoppen. Sen när han försökte styra på i tredjespår över upploppet tog han inte högertöm så han kom aldrig ut i banan. Hade han gjort det trodde Magnus att han vinner. Det fanns mycket krafter kvar i mål sa Moa efter loppet.

211022

Wingen har badat och fixat till startskorna inför ikväll. Allt verkar bara bra i träning och man märker att han vet direkt vad som är på gång. I måndags gick han två heat på rundbanan och ett lätt heat i onsdags. Där emellan har jag ridit honom väldigt lätt både tis och tors för att han ska hålla tankarna på rätt saker ikväll säger Moa.

211018

Wings Level startar på Bollnäs på fredag kväll. Det är fri entré och inga biljetter behövs. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Hör av er senast på onsdag klockan 10.00 ifall ni vill vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris.

211015

Wingen gick sju intervaller både i måndags och igår och i tisdags red jag honom. Han känns fortsatt finfin men har varit lite stökigare att köra senaste veckan igen säger Moa.

211008

Jag körde 1.25/2200 meter i måndags med sträckta linor hela vägen och Wingen kom in med 68 i puls. Igår körde jag sju intervaller på rakbanan. Han har bara känts bra, men eftersom han gärna blir gallig i framkotorna och vår finska veterinär var här igår, passade vi på att böja igenom honom innan lunch. Han tyckte han var fin, men underhöll kotorna. Nu kommer han förhoppningsvis vara fit for fight när vi anmäler till finalen av Anders Kihlströms minne på Bollnäs 22 oktober säger Moa.

211001

Wings Level mår bra och har gått sju intervaller både i måndags och igår. Idag har vi ridit en sväng. Vi kör troligtvis ett tuffare jobb veckan som kommer för att se vart han står formmässigt. Faller det väl ut dröjer det nog inte alltför länge innan han är till start igen säger Moa.

210924

Wings Level gick sju intervaller i både måndags och igår, han känns bra och är väldigt pigg och glad. Idag har han blivit avmaskad och vaccinerad säger Moa.

210917

Wings Level red jag i tisdags och idag gick han sju intervaller, allt känns bara bra efter starten. Jag vet inte vad Mattias har för planer framöver säger Moa.

210911

Wings Level stabil från start. Fick till en början andrapar utvändigt som blev utvändigt ledaren när hästen i dödens galopperade. Mattias Djuse körde resolut för ledningen men fick svar av ledarhästen. Tryckte sig förbi in andra kurvan och övertog ledningen. Ledde sedan resten av loppet till strax före mål då smygkörd häst tog sig förbi och vann med en hals. Inga träd växer till himmelen. Det här var Wings Levels första förlust i karriären. Bra insats!
– Mattias var nöjd med honom. Han sa att det gick riktigt fort sista 300. Wings Level förstår fortfarande inte riktigt vad han ska göra där ute sa Moa efter loppet.

210910

I måndags gick Wingen sju intervaller, i tisdags red jag honom och igår gick han 1.32/2000 meter. Allt verkar bara bra inför starten imorgon lördag säger Moa.

210905

Wings Level startar på Bollnäs på lördag kväll. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Biljetter hittar ni HÄR. När ni har bokat biljetter, skicka då ett mejl senast på torsdag klockan 10.00 ifall ni vill vara med utlottningen av ett eventuellt hederspris.

210903

I måndags red jag Wings Level, i tisdags gick han fem intervaller och idag gick han 1.25/2200 meter på rundbanan. Han hade 69 i puls efter det och kändes fin säger Moa.

210827

Wings Level har haft det lugnt och skönt i hagen dem senaste dagarna. Pigg och glad kille. Allt bra med honom säger Moa.

210825

Jag red Wingsen en sväng i måndags, igår gick han fem intervaller och idag böjde vi igenom honom hos veterinären. Det var bara lite småfix, och veterinären tyckte att han blivit mycket finare sen senast han såg honom. Resten av veckan kommer han bara att gå i hagen säger Moa.

210820

Mattias Djuse tog det lugnt från start bakom startbilen. Körde sedan resolut mot ledningen och satt där i utgången av första kurvan. I slutkurvan ryckte tre hästar ifrån övriga fältet med många längder. Wings Level sträckte på sig hela upploppet ned och vann säkert före Robert Berghs duo Marlon Boko och trea i mål slutade Debonair Mary. Wings Level travade 1.13,5 sista varvet. Mycket fin insats igen i tredje raka segern från debuten. Wings Level är fortsatt obesegrad.
– Det blev hårt i mål och självklart hade jag lite torskfrossa när det var Örjan Kihlström jag hade utvändigt, Örjan brukar ju alltid vinna täta slutstrider. Wings Level sträckte på sig hela upploppet ned och visade bra inställning. Jag är såklart nöjd sa Mattias efter loppet.

210820

Wings Level gick sju intervaller i måndags, blev riden i tisdags och gick ett lätt jobb på rundbanan i onsdags. Allt verkar bara bra inför starten ikväll på Solvalla dit tävlingarna har flyttats säger Moa.

210819

På grund av regnet som föll över Gävle så kommer morgondagens tävlingar att flyttas till Solvalla istället. Läs mer om detta HÄR

210816

Wings Level startar på Gävle på fredag. Ni delägare som ska åka dit. Biljetter hittar ni HÄR. När ni bokat biljetter skicka ett mejl till mig senast på onsdag klockan 12.00 om ni vill vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris.

210813

Allt är bara bra med Wings Level, jag körde sju intervaller i måndags och han kändes riktigt fin! Wingen gick sju intervaller igår igen och allt är fortsatt bara bra. Han kommer att starta inom ca 10 dagar, eventuellt blir det på Gävle nästa fredag säger Moa.

210806

Jag red honom som sagts tidigare i tisdags lite lugnt, efter det har han bara gått i hagen och idag har Wings Level gått fem intervaller på rakbanan. Allt bra i dem säger Moa.

210803

Jag var ute och red Wingen en sväng idag och allt är bara bra efter starten igår. Jag tror aldrig jag har skött en häst som har så full koll på att han vann igår, redan efter andra starten säger Moa.

210802

Wings Level lät Mattias springa på med från start från sitt åttondespår bakom startbilen. Kom ner i andrapar utvändigt efter en bit. Låg där. Ett varv från mål satt Mattias bara och tittade över högeraxeln för att se så ingen kom med anfall bakifrån. När Mattias styrde ut Wings Level i tredjespår på sista långsidan ”small det bara till” på två steg hade han övertagit ledningen och sedan var det spel mot ett mål. Segermarginalen skrevs till många längder! Ruggig insats. 1.14,9/2140 meter autostart. Uppfödaren Stefan ”Tarzan” Melander ringde efter loppet och vara lika lyrisk som undertecknad. Det här ser riktigt bra ut så här långt. Men det är lång väg kvar att vandra.
– Det finns inte så mycket att säga, det är bara plus. Han utvecklas fint och mognar. Han hade gott om krafter kvar över mållinjen. Han verkar förstå efteråt att han gjort det bra. han går omkring som en kung på stallbacken efteråt. Vi skulle kastrerat honom tidigare då hade vi varit igång tidigare. Kommer bli riktigt bra med en vinterträning i kroppen. Men nu startar vi på och spänner bågen allt eftersom sa Mattias efteråt. 

210730

I måndags gick Wings Level sju intervaller. I tisdags red jag honom och idag gick han ett lätt jobb på rundbanan. Vi ser fram emot måndagens start trots sämsta spåret säger Moa.

210727

Wings Level startar på Rättvik på måndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Titta in på Rättvikstravets hemsida för information om biljetter. När jag lägger ut detta står det ingenting om det. Ni som ska åka och titta och önskar vara med i utlottningen av ett eventuellt hederspris skicka ett mejl till mig senast på fredag klockan 15.00.

210723

Wings Level har blivit riden både i måndags och i onsdags, igår gick han sju intervaller. Han känns jättefin och känns spänstigare efter starten. Vi letar passande lopp framöver säger Moa.

210719

Nu är jag äntligen tillbaka i stallet igen efter semester och har varit ute och joggat Wingsen. Han kändes grymt fin! Pigg, glad, spänstig och lyssnade bra. Mattias sa att han har kikat lite på lopp framöver, men att det fanns dåligt med passande lopp de närmaste veckorna. Vi avvaktar och ser vart det blir start nästa gång säger Moa.

210717

Wings Level stabil från start och travade iväg bra. Låg som tredje häst in i första kurvan. Mattias Djuse attackerade ledarhästen på första bortre långsidan och övertog ledningen efter ca 550 meter körda. Första 500 efter 16.1. Ledde sedan resten av loppet och vann med till synes gott om krafter i behåll med en längd ner till andra häst i mål. Mycket fin debut!
– Han skötte sig bra och vann med krafter kvar. Vi tar ett lopp i taget så får vi se hur vi matchar framåt hösten. Wings Level lägger mycket mark under sig och är fin. Jag tror han kommer att utvecklas rejält som fyraåring när han växt i sin kropp sa Mattias Djuse efter loppet.

210716

Allt verkar väl i veckans jobb med Wings Level. Det blir spännande med debut imorgon. Kul att det kommer vara delägare på plats. Vi hoppas det går bra säger Mattias Djuse.

210712

Wings Level gör tävlingsdebut på Bollnäs på lördag kväll. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Läs på Bollnäs hemsida hur ni gör med biljetter. Nu när jag lägger ut detta står det ingenting om vad som gäller för lördag. Klicka HÄR för att komma till Bollnästravets hemsida. När ni bestämt ni ska åka och titta skicka ett mejl till mig så är ni med i utlottningen av ett eventuellt hederspris.

210709

Jag har varit nöjd med Wings Level i träningen i veckan. Kommer anmäla honom nästa vecka till start. Fanns några lopp att välja på men jag har ännu inte bestämt än vart det blir säger Mattias Djuse.

210702

Wings Level var duktig i onsdags. Jag var ute på en liten ridtur med honom igår och allt verkade bra då säger Moa.

210630

Wings Level gjorde ett mycket fint kvallopp på Solvalla idag och är nu godkänd. Han travade 1.18,3/2140 voltstart med 1.12,2 sista 500 metrarna. Kvalloppet ligger utlagt på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.
– Mattias Djuse var jättenöjd med dagens kvallopp för Wings Level. Han sa att Wingsen inte riktigt visste vad han skulle göra från start när han inte såg dom andra pga murphyn. Till slut blev han lite lat också av samma orsak. Så när det blir dags för riktig start kommer han göra hål i den och då tror han det blir bra. Han hade 88 i puls efteråt säger Moa efter loppet.

210625

Wings Level har tränat på i veckan och allt har bara varit bra, så nu blir det kval på onsdag. Det ser vi fram emot säger Moa.

210624

Wings Level drar på sig vojlock på Solvalla på onsdag och tar första steget i sin karriär genom att gå kvallopp. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Biljetter bokar ni HÄR

210618

Wings Level gick sju intervaller på rakbanan i måndags, bra. Igår fick han gå ett banjobb här hemma. Han löste det på ett fint sätt och vi siktar på kvallopp om två veckor om allt fortsätter som planerat säger Moa.

210611

Wings Level har gått intervaller både måndag och torsdag och har känts jättefin. I onsdags var vi ute och red en sväng och igår kom det några andelsägare på besök med morötter, så han är nöjd och glad säger Moa.

210604

Wings Level har bara joggat efter behandlingen och känns jättefin. Han är väldigt lugn och harmonisk nu säger Moa.

210528

Wings Level var lite ifylld i framkotorna i början på veckan, även om han kändes fortsatt fin när jag körde honom i måndags. Veterinären kikade på honom i onsdags och tyckte att dem behövde behandlas, och igår hade dem redan dragit ihop sig. Det är 14 dagars karens, så känns allt fortsatt bra efter det här kommer han att kvala inom kort säger Moa.

210520

Wings Level var pigg och glad imorse när jag släppte ut honom och hade ätit upp all mat trots att vi var hemma sent. Så här långt verkar allt bra. Idag har han bara gått i hagen och imorgon kommer jag att rida en sväng på honom säger Moa.

210519

Vi var jättenöjda med Wings Level idag! Dem körde 1.18/2100 meter, 84 i puls efteråt. Om inget oförutsett inträffar så är han redo för kval säger Moa. Film finns på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

210519

Wings Level ska åka med in till Solvalla idag och gå ett banjobb innan tävlingarna. Utöver hans rutinjobb har jag börjat rida honom 1 – 2 gånger i veckan, det ska bli spännande att se om det har gjort någon skillnad säger Moa.

210514

Wings Level mår fortsatt bara bra. Han har gått sina intervaller i veckan och jag tycker att han har lagt på sig ett par kilo i både muskler och hull säger Moa.

210507

Wings Level har gått intervaller på rakbanan både i måndags och igår torsdag. Kändes fin i båda. Han mår fortsatt bra säger Moa. 

210430

Wings Level gick ett banjobb här hemma i måndags. Vi körde 1.23/2200 meter och Mattias var nöjd. Igår torsdag gick han sju intervaller på rakbanan och kändes fortsatt fin. Vi tränar vidare säger Moa.

210423

Wings Level har gått sju intervaller på rakbanan både i måndags och igår torsdag. Han är pigg och glad och känns fin, precis som vanligt säger Moa.
Wings Level känns fin i jobben och lägger mycket mark under sig. Jag tar det lite lugnt med honom då jag vill han ska gå upp någon procent i vikt. Vi stressar inte, det är i höst han ska vara som bäst. Nästa vecka kommer han eventuellt gå ett lite snabbare jobb hemma på gården säger Mattias.

210416

Wings Level har gått sju intervaller på rakbanan både i måndags och igår torsdag. Vi är fortsatt nöjda med honom säger Moa.

210409

Veckan har varit bra för Wings Level. Han har gått sju intervaller på rakbanan både i måndags och igår torsdag. Han känns väldigt fin och har verkligen landat i att vara valack säger Moa.

210402

Wings Level lägger mycket mark under sig, rör sig lätt. När vi kör snabbare har han en liten tendens att ta högertöm i svängarna. Blir lite mera när han går i andraspår. Vi försöker jobba bort det och ändra lite i utrustningen. Annars är jag helnöjd med honom. Eventuellt ett jobb till på Solvalla eller några jobb till hemma, om det verkar bra så blir det kval under april månad säger Mattias.

210401

Wings Level gick ett banjobb innan tävlingarna på Solvalla igår. De körde 1.20 första tusen och avslutade med 1.16 sista 500. Han vill fortfarande ta högertöm när han går i andraspår i svängarna. Vi kommer eventuellt åka in igen till Solvalla om en vecka eller två och ändrar lite i utrustningen säger Moa.

210330

Wings Level ska med in till Solvalla imorgon och gå banjobb innan tävlingarna börjar hälsar Moa.

210326

Wings Level gick sju intervaller på rakbanan i måndags och travade 1.28/2200 meter på rundbanan idag. Han känns jättefin och blivit lugn och harmonisk att köra. Efter jobbet idag fick han massage på eftermiddagen säger Moa.

210319

Wings Level har bara gått i hagen i veckan efter behandlingen och tandläkaren förra veckan. Jag joggade honom igår, och allt kändes bra. Idag har han gått ett lättare jobb. Han kändes smidig och fin och fin på bettet. Allt bara bra säger Moa.

210315

Wings Level har haft besök av de båda fotograferna Lena Emmoth och Adam Ström i helgen. Lena hälsar att Wings Level ser ut som en racer. Stor men smäcker och jättesnäll. Adam mätte Wings Level och han mäter 167 cm i mankhöjd.

210312

Wings Level gick sju intervaller på rakbanan i måndags. Veterinären gick igenom Wings ordentligt i onsdags. Han behandlade höger framknä och hittade en liten knöl i munnen på honom. Veterinären ville att vi skulle röntga för säkerhets skull, för att se att det inte var en vargtand som låg fel och tryckte. Han var inne på kliniken igår och dem tog bilder, de såg bra ut, de raspade tänderna på honom säger Moa.

210305

Wings Level har tagit det lugnt efter banjobbet. Han verkar ha tagit det bra. Han skötte sig bra i banjobbet i onsdags och vi var nöjda med honom. Det enda var att han hängde lite högertöm i kurvorna. Vi kollar upp honom i munnen och böjer igenom honom veckan som kommer. Efter det tränar vi på ett tag och tar in honom igen om några veckor till Solvalla för ett nytt banjobb. Om allt går som vi hoppas kvalar han under april månad säger Mattias Djuse.

210303

Wings Level har varit inne på Solvalla idag och gått ett banjobb. Han travade utvändigt 1.21 med 1.16 sista 5oo på ett enkelt sätt. Han hade 80 i puls efter jobbet. Dock hängde han lite höger töm i svängarna. Vi ska se kommande vecka hur han tar det här. Stefan Melander var förbi stallet och tittade på honom. Han tyckte att Wings Level blivit stor och jättefin säger Moa.
En liten film från dagens jobb är uppladdad ikväll på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

210302

Wings Level kommer att åka med in till Solvalla och gå banjobb innan tävlingarna imorgon hälsar Moa.

210226

Wings Level har tränat på som han ska i veckan. Igår travade han 1.29,0/2200 meter här hemma i dödens. Lugn och fin säger Moa. Film utlagd igår från jobbet igår på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

210219

Wings Level gick ett banjobb här hemma i måndags. Vi körde 1.25/2200 meter och Mattias var nöjd. Igår gick han sju intervaller på rakbanan. En gång i veckan mellan fortkörningarna är jag ute och skrittar honom i tryckvagn för att jobba med psyket. Allt bra säger Moa.

210212

Wings Level gick sju intervaller både i måndags och igår torsdag. Mattias körde igår och var jättenöjd. Wings Level har musklat på sig en del senaste månaden trots kastrationen säger Moa.
Wings Level var fin när jag körde honom igår. Han är mer lätthanterlig redan efter kastraktionen. Jag tror en hel del på honom men han behöver tid och mer träning innan han är färdig 
säger Mattias.

210205

Wings Level har börjat gått fort den här veckan. Han gick sju intervaller på rakbanan igår och hade 58 i puls efteråt. Allt bra säger Moa.

210129

Wings Level har joggat en mil gånger fyra dagar den här veckan. Kastrationen läker som den ska och ser jättefint ut. Han är pigg och glad och mår bra säger Moa. 

210122

Allt är bara bra med Wings Level. Jag har joggat honom både igår och idag för att hålla nere svullnaden efter kastreringen och han är pigg och glad. Han gick sju intervaller på rakbanan i måndags, och hade 61 i puls. I tisdags blev han kastrerad och allt gick bra. Vi kommer röra på honom så mycket det bara går de närmaste tio dagarna och sen räknar Mattias med att det bara ska vara och köra fort igen. Han kommer inte att tappa något på det här säger Moa.

210115

Wings Level tränar på fortsatt bra. Han kommer på tisdag att kastreras säger Mattias. Delägarna har fått ett mejl om det under veckan.

210108

Allt är bra med Wings Level efter helgerna. Nu kör vi igång för fullt igen och tränar på. Inga konstigheter säger Mattias.

201218

Wings Level har tränat på som han ska under veckan och det har varit bra. Han går samma sorts jobb som han gjort innan. Allt bra med honom. Han kommer få det lite lugnare under helgerna och ladda upp batterierna säger Mattias. Nästa uppdatering här på hemsidan kommer fredag 8 januari om inget oförutsett inträffar. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och uppdaterar här om det skulle hända något speciellt. Jag önskar er alla en riktigt God jul och ett Gott Nytt År!

201211

Wings Level sköter sig fint i jobben. Han jobbar fortsatt på bra. Inget att klaga på säger Mattias.

201204

Wings Level nöter på i träningsjobben efter samma schema och han sköter sig bra. Allt bra med honom säger Mattias.

201127

Wings Level har jobbat på som han ska under veckan. Det är mycket jobbnötande och det händer inte speciellt mycket. Han går samma tider som tidigare. Han sköter sig fint säger Mattias.

201120

Wings Level har jobbat på efter samma schema under veckan som de senaste veckorna. Han sköter sig fint i jobben och vi är nöjda säger Mattias.

201113

Wings Level har gått samma sorts jobb denna vecka som tidigare veckor. Han sköter sig fint och vi har ingenting att anmärka på. Han jobbar på säger Mattias.

201106

Wings Level har tränat på under veckan som han ska med samma rutiner. Han sköter sig bra och jag har inget att anmärka på säger Mattias.

201030

Wings Level är det inga problem med. Han tränar på som han ska och känns fin. Fortfarande överbyggd bak. Vi kör mest rakbaneintervaller. Vi kör då 7-8 intervaller i tempon mellan 1.35-1.40. När vi kör rundbanejobb ligger vi på 1.26-1-27/1600 meter. Delägare var här och tittade på gårdagens jobb. Vi laddar honom över vintern och kommer om inget oförutsett inträffar ut till kval och sedan start till våren säger Mattias.

201023

Wings Level travar på bra i jobben. Vi kör fortsatt samma sorts träning. Allt bra säger Mattias.

201016

Wings Level har tränat på i samma mönster veckan som gått. Han känns fortsatt fin och mår bra säger Mattias.

201009

Inga nyheter sen förra veckan. Wings Level tränar på i samma banor och sköter sig bra. Han är pigg och glad och mår bra säger Mattias.

201002

Wings Level travar på fint i jobben. Vi kör samma sorts jobb som tidigare. Inga konstigheter. Allt bra med honom säger Mattias.

200926

Jag skickade igår som jag gör ibland på fredagar ut ett allmänt nyhetsbrev till samtliga delägare hos Stall Kennys Andelshästar på e-post. Har du inte fått det? Kolla din skräppost.

200925

Wings Level rullar det på med som vanligt. Han sköter jobben bra och det är inga konstigheter. Vi ligger på samma tider som tidigare. Allt bra säger Mattias.
Det finns en film från veckans jobb utlagd på Stall Kennys Andelshästar på Facebook idag.
Delägare har idag varit på plats och sett dagens jobb, han meddelar.
Hej Kenny
Vill bara informera dig om att jag idag besökte Mattias Djuse och såg Wings Level gå ett intervallpass på rakbanan och han såg mycket fin ut och Mattias var nöjd med honom. Han har växte en hel del sedan jag såg honom senast i början av Januari och ser verkligen pampig ut. Eftersom han växt en hel del behöver han en vinterträning att bygga på lite muskler. Men om allt går väl i framtiden så kan vi säkert få mycket skoj med honom  framöver, varför inte en Kriteriefinal nästa år, det vore väl någonting.
Ha det bra och trevlig helg!!
Hälsningar
Bertil

200918

Wings Levels träningsvecka kan vi göra en kopia av från förra veckan. Han har tränat på som han ska. Allt bra med honom. Pigg och glad. Inga konstigheter säger Mattias.

200911

Wings Level har tränat på som han ska under veckan. Inga konstigheter med honom. Allt bra säger Mattias.

200904

Wings Level är det bra med. Han har tränat som han ska under veckan som gått. Fin travare säger Mattias. Det finns två stycken filmer från dagens jobb utlagda på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

200828

Wings Level har tränat på som vanligt under veckan och han är pigg, glad och löpsugen. Allt bra med honom säger Mattias.

200821

Wings Level är inne i en växtperiod och vi kör inte riktigt så tufft med honom för dagen. Han tränar dock som vanligt och har inte stått över något jobb. Han har som snabbast på rundbanan gått 1.25/1600 meter i långvagn och det är bra. På rakbanan ligger vi i tempon runt 1.35 i snitt. Ibland kan vi köra 1.28 i nån intervall och 1.45 i någon intervall. Det är lite olika från träningspass till träningspass. Som det känns nu blir det ingen tvåårsstart. Han är stor och behöver växa i sin kropp. Eventuellt får han följa med in till Solvalla någon gång i höst och gå ett banjobb där och kanske kvala. Dock inget som är bestämt. Fin häst som jag gillar. Vi siktar in oss på start till våren säger Mattias.

200814

Wings Level är det samma status på som förra veckan. Han tränar på och gör det bra. Frisk och kry hälsar Mattias.

200807

Wings Level jobbar på i fortsatt bra stil. Vi ligger och nöter i 1.26-tempon i rundbanejobben. Allt bra säger Mattias.

200731

Jag har idag skickat ut ett Nyhetsbrev. Har du inte fått det. Titta då i din skräppost. Hittar du det inte där. Hör av dig. Vänliga hälsningar Kenny

200731

Wings Level tränar på i fortsatt fin stil. Inga anmärkningar. Det är en fin travare som gör det han ska. Allt bra säger Mattias.

200724

Wings Level tränar fortsatt på i god stil. Han ser fin ut och gör det han ska i jobben. Allt bra med honom säger Mattias. Ni som följer Stall Kennys Andelshästar på Facebook såg tidigare i veckan en nytagen bild på honom.

200717

Wings Level tränar på i samma stil. Han ligger i rundbanejobben i tempon kring 1.26/1600 meter i långvagn. Han går dem  på ett bra sätt. Vi tar det lugnt med honom och slipar vidare säger Mattias.

200710

Wings Level går framåt för varje vecka i träningen och känns allt starkare. Det finns inget att anmärka på säger Mattias.

200703

Wings Level finns det fortsatt inget att anmärka på. Han jobbar som han ska och ser bra ut. jag är nöjd säger Mattias.

200626

Wings Level har gått sina jobb som han ska under veckan. Allt bra i dem. Inget att anmärka på säger Mattias.

200619

Wings Level har tränat på som vanligt under veckan. Inga konstigheter. Allt bra med honom säger Mattias.

200612

Wings Level utvecklas bra. Han har talang och känns fin i jobben. Han går nu rundbanejobb efter 1.26/1600 meter i långvagn. Vi tränar på och hästen själv får bestämma om det blir någon/några starter i år. Som det känns nu är det 50/50. Helt plötsligt kan han vara inne i en växtperiod. Han känns bra och vi är nöjda säger Mattias.

200605

Wings Level känns som vanligt fin i jobben. Har inget att anmärka på. Frisk och kry. Fin travare säger Mattias.

200529

Wings Level tränar fortsatt bra och jag har inget att klaga på den här veckan heller. Inom kort kommer vi ta ställning till om vi ska satsa på tvåårsstart eller inte säger Mattias.

200522

Allt bara bra med Wings Level. Frisk och kry och har tränat som han ska under veckan. Inga anmärkningar säger Mattias.

200515

Allting går efter plan och Wings Level sköter jobben på bästa sätt. Det känns just nu som en häst för tvåårsloppen men det är inget vi har tagit ställning till ännu. Vi tränar på och avvaktar lite så får vi se hur han utvecklas säger Mattias.

200508

Wings Level fortsätter vara fin i jobben. Jag har ingenting för dagen att anmärka på. Allt bra säger Mattias.

200501

Wings Level tränar på efter plan. Inga problem. Pigg och frisk. Allt bra säger Mattias.

200424

Wings Level går sina fortsatta uppbyggande jobb och han ser fin ut i träningen. Vi mätte honom i veckan och han mäter 161 cm i mankhöjd säger Mattias.

200418
Wings Level sköter sig bra, har som snabbast jobbat 1.33 1600m. Han går jobb på rundbanan och intervaller på rakbanan. Tempot ligger mellan 1.40-1.45 i rutinjobben. Han är rätt stor, stilig häst. Hur upplägget på träning blir framöver beror på om vi vill starta honom nu som 2-åring eller sikta på start som 3-åring. Som det känns nu kan han vara en häst för 2-års loppen. Om ca en månad tar vi ställning och bestämmer vi vad vi siktar på säger Mattias Djuse. Det finns en liten film utlagd idag på Stall Kennys Andelshästar på Facebook där ni kan se Wings Level träna.
200410

Wings Level jobbar på som vanligt. Inga konstigheter med honom. Frisk och kry. Allt bra säger Mattias.

200403

Wings Level tränar fortsatt som han ska och mår bara bra. Vi slipar vidare och bygger styrka säger Mattias.

200327

Wings Level mår bra och tränar på som han ska. Vi bygger muskler inför framtiden. Fin häst säger Mattias.

200320

Wings Level har jobbat på under veckan som han ska. Blir starkare och starkare. Vi nöter på, det händer inte så mycket säger Mattias.

200313

Inga problem med Wings Level. Frisk och kry. Han tränar på som han ska säger Mattias.

200306

Wings Level är pigg och kry. Han har jobbat på som han ska under veckan. Allt bra med honom säger Mattias.

200228

Wings Level har tränat på som han ska under veckan. Joggar i 1.45-tempon och ser fortsatt fin ut. Inga anmärkningar, pigg och glad säger Mattias.

200221

Inga problem med Wings Level. Han sköter sig exemplariskt i varje jobb. Pigg och fin säger Mattias.

200214

Allt bra med Wings Level. Han har tränat som han ska under veckan och är pigg och glad säger Mattias.

200207

Allt väl med Wings Level. Han har börjat träna intervaller på rakbanan i 1.45 tempo. Sköter sig fint säger Mattias.

200131

Wings Level är frisk och kry och tränar på som han ska. Går sina uppbyggande jobb säger Mattias.

200124

Allt bra med Wings Level. Han tränar på som han ska och vi är nöjda säger Mattias.

200118

Allt är bara bra med Wings Level. Han tränar som han ska och är frisk och kry säger Mattias.

200110

Wings Level är nu igång för fullt med träningen efter helgerna. Han känns fortsatt bara pigg och fin säger Mattias.

191220

Wings Level fick en liten släng av förkylning och fått antibiotika för det. Joggat lite lätt i slutet av veckan. Jättefin häst som det inte finns något att anmärka på. Travar bra och är trevlig att ha att göra med. Bara positivt. Han kommer idag att avmaskas och vaccineras. Han får sedan som övriga unghästar ta det lugnt över jul och nyårshelgerna. Blir hagvistelse och få var ute och promenera lite för vagn säger Mattias Djuse.
Det här var sista träningsrapporten för i år. Nu blir det lugnare i stallen några veckor och de flesta andelshästar får jul och nyårsledigt. De får mysa ute i hagen och joggas lite lätt för att få motion. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag det här direkt. Nästa uppdatering förutom de andelshästar som startar kommer fredag 10 januari 2020. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År. /Kenny

191213

Wings Level är det inga konstigheter med. Han joggar på och gör det vi begär av honom. Allt bra säger Mattias.

191206

Wings Level joggar på och sköter sig finfint. Allt bara bra så här långt säger Mattias.

191129

Fortsatt fina träningsrundor. Travar bra, sköter sig exemplariskt. Vi är väldigt nöjda med Wings Level säger Mattias.

191122

Vi är nöjda med Wings Level. Han går nu 10-12 km jogging fyra dagar i veckan. Fin häst säger Mattias Djuse.

191119

Jag har ikväll mailat ut delägarlistan i Wings Level. Har du som är delägare inte fått den. Hör av dig till mig. /Kenny

191118

Alla andelar i Wings Level är bokade. Jag önskar alla delägare välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

191115

Wings Level sköter sig som han ska. Fin travare. Inga anmärkningar så här långt säger Mattias.

191108

Wings Level sköter sig fint i jobben och det finns absolut ingenting att anmärka på. Fin travare säger Mattias.

191101

Wings Level sköter träningen efter skolboken och gör allt vi begär. Mycket fin häst. Allt bara bra säger Mattias.

191028

Idag har vi åter gjort ett besök hos Mattias Djuse och hans personal på Hårby gård. Vi blev mycket väl omhändertagna av Mattias och hans personal även denna gång. Vi hade en delägare med oss för att se dagens jobb som kördes på rundbanan. Ulf som körde vår ”auktionsdyring” strödde lovord redan innan vi kom ut på banan. Wings Level stod lugnt stilla som en rutinerad häst när Ulf satte på all utrustning. Man ser i ögonen hur klok Wings Level är. En klasshäst på alla vis!! En wow-häst!! När vi fick se Wings Level på banan var det som att se en tävlingshäst. Han gjorde allt rätt. Sprang rakt i vagnen med öronen spikrakt framåt. Underbart trav. En ren naturtravare!! När de andra ettåringarna som var ute på banan samtidigt sprang på tvären och var nere i diket skötte sig Wings Level exemplariskt!! Delägaren som var med frågade på skoj: Finns det inga ettårslopp, Wings Level skulle vara helt överlägsen. Det finns några andelar kvar i Wings Level e.Uncle Lasse – Ruby Trap. Missa inte att bli delägare, hästen är helt fantastisk! Köp en hel eller halv andel själv. Du kan även dela en hel eller halv andel med en eller flera kompisar.

191025

Wings Level sköter sig på klasshästens vis. Han är redan inkörd och joggar fyra dagar i veckan. Han gick jobb i morse och såg jättefin ut. Jag är mycket nöjd med honom så här långt. Finns absolut ingenting att anmärka på. Jag rekommenderar köp av de sista andelarna säger Mattias Djuse.

191018

Wings Level har den här veckan varit för vagn tre gånger och han sköter sig helt exemplariskt. Inga konstigheter alls. En mycket klok och förnuftig häst. Han kommer gå jobb fyra gånger i veckan till en början när han är helt klar med inkörningen. Jag är jättenöjd säger Mattias Djuse.

191011

Wings Level tömkörs varje dag och han sköter sig mycket bra. Jättefin och klok häst säger Mattias.

191008

Idag har vi tillsammans med delägare besökt Mattias Djuse och Wings Level på Hårby gård utanför Enköping. Mattias berättar att Wings Level är under inkörning och sköter sig exemplariskt. Mattias fortsätter: Wings Level har långa ben, är lätt i kroppen, stor och har kloka ögon. Hela hästen lyser världsklass. Det ska bli mycket spännande att få forma denna toppstammade häst mot start säger Mattias.

191004

Wings Level är på plats hos Mattias Djuse på Hårby Gård. Det är en stor och fin häst. Ska bli mycket spännande att träna honom säger Mattias.

Resultat
WINGS LEVEL

  • Segerprocent: 50%
  • Platsprocent: 67%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 6 3-1-0 116500 kr
2021 6 3-1-0 116500 kr