WILD MOON

Foto: Kenny Thörnblom
WILD MOON

WILD MOON

  • Född: 2018-06-05
  • Kön: Sto
  • Regnr: 18-2902

Andelar till salu

  • Pris per andel: 30000
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: 700 kr / andel
  • Tillgänglighet: Andelar till salu

Tränare

Skötare


NY TRÄNARE OCH NY ANDELSHÄST

Stall Kennys Andelshästar kan för första gången erbjuda en andelshäst hos mycket duktiga Solvallatränaren Svante Båth. Nu har ni chansen att bli delägare hos ett av de dominerande namnen i Svensk travsport och i unghästloppen. Svante Båth har vunnit det mesta som går att vinna med unghästar.
Svenskt Uppfödningslöpning
E3 (många E3 segrar)
Svenskt Travkriterium
StoChampionatet
Svenskt Travderby
är några av de lopp hästar i Svante Båths träning vunnit.


WILD MOON NY ANDELSHÄST HOS SVANTE BÅTH

WILD MOON e.FATHER PATRICK – ULTRA SUND är ett 1-årigt sto som går in i unghästträning hos Svante Båth i april. Unghästdelen sköts av Tony Jönsson i Skottorp, beläget mellan Halmstad och Båstad där inkörningen av unghästarna sker. De geografiska förutsättningarna ger möjlighet att köra in unghästarna och ändå nyttja tillgången till bete under hela sommaren. Under hösten börjar unghästarna successivt slussas upp mot Solvalla eller Bergsåker.FADERN EN AV DE BÄSTA

FATHER PATRICK är en son till en av världens allra bästa avelshingstar genom tiderna, CANTAB HALL.

FATHER PATRICK travade under sin karriär 1.08,6/ 1609 meter och tjänade 21.620.061 kr. FATHER PATRICK vann alla de stora loppen som 2-åring, han vann tio av sina elva starter. Som 3-åring galopperade han som stor favorit i finalen av Hambletonian, men vann 12 av sina 17 starter däribland många stora lopp. FATHER PATRICK startade 33 gånger under sin karriär och vann 23 starter och var tvåa i sex av starterna. Ett makalöst facit!

FATHER PATRICK tränades under sin karriär av Jimmy Takter. Jimmy säger att FATHER PATRICK är den bästa häst han någonsin har haft i sin träning och att FATHER PATRICK är den perfekta travhästen. Vi hoppas och tror att det slår igen även på FATHER PATRICKS avkommor.

FATHER PATRIC spås en lysande framtid som avelshingst. FATHER PATRICK har också börjat mycket lovande i aveln. FATHER PATRICKS första avkommor är födda 2016 och är 3 år nu.

Snittpriset för FATHER PATRICKS 48 ettåringar på Lexington Selected-auktionen 2017 hamnade på $82.000 eller ca 805.000 kr styck!! Sonen RIFLEMAN blev dyrast och såldes för $330.000. I Sverige fanns en avkomma efter FATHER PATRICK ute på auktion 2017. Det var stoet AWARD KRONOS som såldes på Wenngarn Yearling Sales för 700.000 kr.

På Wenngarn Yearling Sales i augusti 2018 såldes HOLY GROUND efter FATHER PATRICK för 1.300.000 kr. HAYMITCH AM såldes för 800.000 kr på samma auktion. På Kolgjini Sale 31 augusti 2018 såldes VALENTINO FACE för 750.000 kr.


AVKOMMORNA IMPONERAR

I babyracen på andra sidan Atlanten har avkommorna efter FATHER PATRICK imponerat stort under 2018 och det har och gett eko här i Europa där priserna på auktionerna varit höga på FATHER PATRICKS avkommor. Tvååriga Jimmy Takter-tränade stoet FLOS CONCH SHACK e.FATHER PATRICK segrade den 22 september 2018 i finalen av New Jersey Sire Stakes Standardbred Development Fund $50.000 på Freehold Raceway.

Tvåårige REIGN OF HONOR (e.FATHER PATRICK) vann den 3 november 2018 på Meadowlands för David Miller finalen av Kindergarten Classic med 221.540 dollar i samlad prissumma. REIGN OF HONOR försvann över upploppet och segrade med fem längder ner till andra häst i mål. Segertiden för den då tvåårige REIGN OF HONOR blev 1.11,8/ 1609 meter autostart.TRETTON SVENSKFÖDDA STON FÖDDA 2018 EFTER FATHER PATRICK

Det finns endast tretton (13) stycken svenskfödda ston efter FATHER PATRICK födda 2018. En av de tretton är WILD MOON som du nu kan bli delägare i.


MODERN TIDIG TALANG

 Modern ULTRA SUND tävlade framgångsrikt och visade tidig talang. Hon vann ett uttagningslopp till Breeders Crown som treåring, ULTRA SUND var både stark och speedig och tävlade framgångsrikt på V75. ULTRA SUND är syskon med PONDUS SUND som segrade 12 gånger. Ett steg längre ned i stamtavlan hittar vi de bägge miljonärerna FONZIE SUND 18 segrar 1.392.910 kr och UNION CABS 17 segrar 1.142.200 kr.


SEGERVANA SYSKON

WILD MOON är syster med miljonären DOMINATOR. WILD MOON är även syskon med segermaskinen och V75-vinnaren GRANDFATHER BILL. Lovande 3-åriga INSPECTOR tillhör också syskonskaran. 2-åriga helsystern GENERATOR i träning hos Björn Goop ser helt strålande ut i jobben och stall Goop är mycket nöjda med henne.

I och med ovanstående hästars framgångar på tävlingsbanan så finns det redan ett bra avelsvärde i toppstammade WILD MOON och du har därmed redan säkrat en del av din insats när du köper din andel.


UPPFÖDARNA DELÄGARE

Uppfödarna Kristina Dalundh & David Berlin väljer att själva bli delägare i WILD MOON vilket borgar för att de har höga tankar om sin uppfödning WILD MOON.MÅNADSKOSTNAD I TVÅ STEG

700 kronor fram till 31/8 2019 efter det 1000 kronor i månaden per andel.


ANMÄLS FORTLÖPANDE TILL ÅRGÅNGSLOPPEN

WILD MOON kommer fortlöpande att anmälas till de största insatsloppen som två- tre- och fyraåring i Sverige.

• Svensk Uppfödningslöpning
• Breeders Crown
• Breeders Course
• E3
• Svenskt Trav Oaks
• Drottning Silvias Pokal (Euro Classic Trot)
• Stosprintern
• StoChampionatet
• Derbyt/ Derbystoet
• Grand Prix du I´U.E.T
• Samt självklart också vara med i Premiechansen.BLI DELÄGARE

Du kan köpa hur många andelar du vill, eller dela på en andel med en eller flera kompisar, det är vansinnigt kul att äga travhäst, oavsett om man äger en hel häst, en halv häst, en andel, eller delar en andel med flera kompisar, allt är möjligt hos Stall Kennys Andelshästar och nu har Du chansen!!

WILD MOON säljes i kommanditbolagsform där du inte riskerar något annat än din egen insats!

Gör som över 650 stycken unika människor redan har gjort, bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar du med, nu har du chansen genom WILD MOON.


Välkommen att bli delägare hos Stall Kennys Andelshästar i samarbete med Stall Svante Båth.

Foto: stalltz/ Adam Ström

Träningsrapport

Datum Rapport
190405

Wild Moon åkte i onsdags till Skottorp där Svante Båths unghästar körs in. Det är ett jättefint sto som vi är stolta att vara uppfödare till säger Kristina.

Resultat
WILD MOON

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr