PROFESSOR TILE

Foto Lena Emmoth
PROFESSOR TILE

PROFESSOR TILE

  • Född: 2017-06-02
  • Kön: Hingst
  • Regnr: 17-2823

Andelar till salu

  • Pris per andel: 30000
  • Antal andelar: 32
  • Månadskostnad: 610 kr / andel
  • Tillgänglighet: Andelar till salu

Tränare

Skötare

ANDELAR TILL SALU I MINST SAGT TOPPSTAMMAD MUSCLE HILL-HINGST

Tränare Timo Nurmos Solvalla


SE VIDEO PÅ PROFESSOR TILE HÄR UNDER

Se andelshästen Muscle Hill-sonen Professor Tile gå jobb på videon här under hos Timo Nurmos unghästtränare i Uleåborg Finland.

Det är en mycket fin häst. Professor Tile lägger mycket mark under sig, ruggigt driv i steget. Uppträder på klasshästens vis.


Videon ovan på Professor Tile går inte att se i Stall Kenny-Appen. Men går att se på hemsidan, klicka HÄR


MODERN

Modern till Professor Tile heter Andie Sophia och var en mycket duktig tävlingshäst i USA. Andie Sophia tjänade 3 402 491 kr. Segrade 11 gånger var tvåa 10 gånger och trea 12 gånger. Andie Sophia har rekorden 10,7ak och 12,8am.

Modern Andie Sophia tävlade framgångsrikt både som två- och treåring med segrar i bland annat finalen i Kentucky Sire Stakes ($250.000) som tvååring. Under treåringssäsongen tog hon hem Hudson Filly Trot ($155.624) och Coaching Club ($57.300).

Modern Andie Sophia är halvsyster med Nicole’s Promise (e. Dream Vacation), 1.10,6/ $240.718, som bland annat lämnat Livininthefastlane (e. Donato Hanover), 1.10,2/ $443.481.


FADERN

Fadern Muscle Hill behöver ingen närmare presentation, han blev i november 2017 utnämnd till Elithingst på avkommebedömningen för varmblodiga hingstar. Läs mer HÄR

Muscle Hill toppar de flesta topplistor som finns. Muscle Hill är ledande avelshingst i sitt hemland USA och har lämnat mängder av kulltoppar och miljonärer. I Sverige är bl.a världsrekordhållaren och 2017 års Kriteriesegrare Villiam efter fenomenet, 1.08,5 travaren Muscle Hill. Elitloppstvåan & Prix d´Amerique-trean, världsrekordhållaren över 3140 lång distans och Åbys Stora Pris-segraren Propulsion som även vunnit Hugo Åbergs Memorial tre år i rad är efter Muscle Hill. Femfaldiga miljonärskan Pasithea Face är en dotter till Muscle Hill. Listan kan göras lång.


TIMO NURMOS REKOMMENDERAR – ”RUGGIG STAMTAVLA”

Professor Tile har toppstam. Han har utstrålning och står rätt på benen. Muscle Hill som pappa och med en mamma som tjänat över 3 miljoner kronor i hård konkurrens så är papperen i ordning, det är en ruggig stamtavla. Jag ser fram emot att få in Muscle Hill-hingsten Professor Tile i min träning. //Timo Nurmos

Timo Nurmos var och hälsade på Professor Tile i Normandie Frankrike innan han åkte. Timo hälsar att han är fortsatt mycket nöjd med Professorn. Timo säger att Professor Tile är rättställd, har långa fina kotor och ett fint kors. Professorn var ute i hagen när jag kom, han kom fram och ville visa upp sig. Nyfiken, cool häst! En lätt typ med bra storlek. Jag är mycket nöjd och rekommenderar självklart köp av andelar i Professor Tile, hästen är toppfin och som jag tidigare sagt, han har en ruggig stamtavla avslutar Timo Nurmos.


ANMÄLS FORTLÖPANDE TILL ÅRGÅNGSLOPPEN

Muscle Hill-sonen Professor Tile kommer fortlöpande att anmälas till de största årgångsloppen som två- tre- och fyraåring i Sverige.

• Svensk Uppfödningslöpning
• Breeders Course
• Breeders Crown
• E3
• Svenskt Trav Kriterium
• Kungapokalen (Euro Classic Trot)
• Sprintermästaren
• Svenskt Travderby
• Grand Prix du I´U.E.T
samt självklart också anmälas till Premiechansen.


FRANKRIKE FÖR BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGAR

Professor Tile har gått på bete under sommaren i Normandie i Frankrike. Allt för att få de bästa förutsättningarna. Han är nu och kommer att tränas under vintern hos Timo Nurmos unghästtränare i Finland där de format många topphästar åt stall Timo Nurmos.


HÖGA AUKTIONSSIFFROR

På Wenngarn-auktionens om hölls den 13 augusti såldes Muscle Hill-sonen Hefner Am för 1,6 miljoner kronor.
På Kolgjini Sale i Vomb 31 augusti blev auktionens dyraste häst Muscle Hill- sonen Velamints Face, som klubbades bort för 1,7 miljoner kronor.
På Harrisburg-auktionen i USA i november 2017 såldes första auktionsdagen 21 avkommor efter Muscle Hill till ett snittpris av 1,2 miljoner svenska kronor.

Muscle Hill gjorde 21 starter, vann 20 av dem och tjänade 25 059 035 kronor. Muscle Hill travade 1.08,5/ 1609a när han segrade i Hambletonian och vann i princip alla stora lopp som går att vinna som två- och treåring i USA.


MUSCLE HILLS RESULTAT SOM FAR I SVERIGE 2018 = ÖVERLÄGSEN!


 

Källa: Travsport.se


BLI HÄSTÄGARE HOS STALL KENNYS ANDELSHÄSTAR

Du kan köpa en eller flera andelar om du vill, eller dela på en andel med en eller flera kompisar, det är vansinnigt kul att äga travhäst, oavsett om man äger en hel häst, en halv häst, en andel, eller delar en andel med flera kompisar, allt är möjligt hos Stall Kennys Andelshästar och nu har Du chansen!!

Professor Tile säljes i kommanditbolagsform där du inte riskerar något annat än din egen insats!

Gör som över 650 stycken unika människor redan har gjort, bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar du med, nu har du chansen genom Professor Tile.

Bilden: Professor Tile som du kan bli delägare i.
Fotograf: Lena Emmoth

Träningsrapport

Datum Rapport
181214

Professor Tile gör allting rätt i jobben! Mycket fin travare. Snabb! Finns inget att anmärka på så här långt säger Timo.

181207

Professor Tile ser jättebra ut. Gör allt rätt. Fin travare. Vi är nöjda så här långt och har inga anmärkningar säger Timo.

181130

Professor Tile har under veckan haft besök av fotograf Lena Emmoth. Lena tyckte han skötte sig jättefint i jobbet hon såg, fin häst.
Han har jobbat på som han ska under veckan. Han ser väldigt lugn, avslappnad och fin ut. Fin häst, allt bra säger Timo.

181128

Video finns att se på Professor Tile när han körs hos Timo Nurmos unghästtränare i Uleåborg Finland. Klicka HÄR

181116

Fin Muscle Hill-hingst som lägger mycket mark under sig när han travar. Inga anmärkningar på Professor Tile säger Timo.

Resultat
PROFESSOR TILE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr