PRINCESS TILE

Foto Kenny Thörnblom
PRINCESS TILE

PRINCESS TILE

  • Född: 2017-05-08
  • Kön: Sto
  • Regnr: 17-2824

Andelar till salu

  • Pris per andel: 22500 kr
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: 850 kr / andel
  • Tillgänglighet: Andelar till salu

Tränare

Skötare

STOSPECIALISTEN PETER UNTERSTEINERS NÄSTA STJÄRNA?

Bli delägare i toppstammade Princess Tile som andelshäst utvald av segervana Halmstadstränaren Peter Untersteiner.


HÖGA FÖRVÄNTNINGAR PÅ PRINCESS TILE!

Princess Tile har en av världens bästa avelshingstar genom alla tider, Cantab Hall som far. Hennes mor var ett av de bästa stona på andra sidan Atlanten – Riveting Rosie. Hon tjänade 7,6 miljoner kronor under sin karriär och valdes till Årets sto som 2- och 3-åring i Canada. Toppstam! Förväntningarna kommer vara höga.


CACTUS + GRANDFATHER BILL + PRINCESS TILE = CANTAB HALL

Stall Kennys Andelshästars båda segermaskiner Cactus och Grandfather Bill är även de efter CANTAB HALL. Avelsgigant som lämnar mycket fina och starka hästar.FADERN EN AV VÄRLDENS BÄSTA GENOM TIDERNA

Fadern Cantab Hall tjänade själv 10 717 829 kronor och travade 1.08,9.
Han är far till bl.a
Father Patrick 21 620 061 kr
Wild Honey 13 700 598 kr
Explosive Matter 11 616 878 kr
Uncle Peter 9 773 522 kr
Tamla Celeber 8 310 666 kr
Pastor Stephen 7 267 012 kr
Delicious U.S. 6 581 572 kr
Darling Mearas 6 352 000 kr
Volstead 5 875 824 kr
+ många många fler miljonärer i världen.


MODERN ÅRETS STO I CANADA TVÅ ÅR I RAD

Modern Riveting Rosie (e.Muscle Mass – Rose de Vie Stena).
Rekord *1.10,1
Intjänat $973.336 dollar = 7 636 099 kronor.
Riveting Rosie valdes till Årets Sto i Canada både som 2- och 3-åring.

Riveting Rosie är syster med miljonären Howd That Feel *1.10,9/$187.792

Mormor Rose de Vie Stena är syster med
Bertolio $280.102
Bertorico $243.739
Baron Hall $203.364


ÅKE SVANSTEDT SATTE VÄRLDREKORD MED SIX PACK

Six Pack (efter Muscle Mass) satte nytt världsrekord på tiden 1.07,9 i Kentucky Futurity i början av oktober. Six Packs far Muscle Mass är morfar till Princess Tile. Det finns fartresurser i stamtavlan så det räcker och blir över!!


LÄS OM OCH SE MODERN RIVETING ROSIE I LOPP

Klicka HÄR så kan ni läsa om, samt se Riveting Rosie i olika lopp under hennes karriär.


PETER UNTERSTEINER HAR BESIKTIGAT

Halmstadstränaren Peter Untersteiner har noggrant besiktigat och godkänt Princess Tile som andelshäst åt Stall Kennys Andelshästar. Peter åkte och besiktigade Princess Tile på Alebäcks stuteri där Princess Tile är född. Här under kan ni läsa Peter Untersteiners egna ord om Princess Tile.

> Peter Untersteiner besökte Princess Tile hos Lotta Chaudet i Haras de la Galiere i september. Peter sa efter det besöket att han var mycket nöjd med hur Princess Tile växt och utvecklats och att det ser mycket lovande ut.VÄGVINNANDE STEG SÄGER PU!

Den 25 januari i år besökte Peter Untersteiner Princess Tile (bilden ovan) igen. Peter berättar: Jag har idag varit och besökt Princess Tile på gården hos Lotta Chaudet i Mars du Desert Normandie. Princess Tile ser jättefin ut. Fint trav, vägvinnande steg. Hon är lite lat för vagn, vilket är bra. Jag ser fram emot att få hem henne till Halmstad i vår säger Peter Untersteiner.FRANKRIKE FÖR BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGAR

Princess Tile står uppstallad och tränas på Ecurie du Clair de Lune Haras de la Galiere i St Mars Du Desert Normandie i Frankrike hos Lotta och Freddy Chaudet för att få de bästa förutsättningarna då hon nu går på ett av de allra bästa betena som finns i Frankrike samtidigt som hon tränas.

Vi hoppas på en tidig individ som inte på något sätt stressats fram. Hon tränas i Frankrike och kommer till Halmstad och Peter Untersteiner senare i vår. Princess Tile sköter sig på klasshästens vis säger Lotta Chaudet som tillsammans med sin man Freddy har hand om unghästträningen åt både Peter och Johan Untersteiner.

Utsikt från rundbanan på Haras de la Galiere. Fantastisk utsikt. Ett paradis för hästar och människor.


ANMÄLS FORTLÖPANDE TILL ÅRGÅNGSLOPPEN

Princess Tile kommer fortlöpande att anmälas till de största insatsloppen som två- tre- och fyraåring i Sverige.

• Svensk Uppfödningslöpning
• Breeders Course
• Breeders Crown
• E3
• Svenskt Trav Oaks
• Drottning Silvias Pokal (Euro Classic Trot)
• Stosprintern
• StoChampionatet
• Derbyt/ Derbystoet
• Grand Prix du I´U.E.T
• Samt självklart också vara med i Premiechansen.


Stall Kennys Andelshästar har köpt tävlingsrätten i Princess Tile fram till 31 december 2023. Det innebär att när Princess Tile fyller 7 år 1 januari 2024 så får uppfödaren tillbaka Princess Tile, om inte delägarskapet tidigare återlämnat Princess Tile. Alla prispengar undantaget uppfödarpengar tillfaller kommanditbolaget. Efter avdrag för kostnader i samband med tävlande kan sedan överskottet utbetalas till delägarnaBLI DELÄGARE

Du kan köpa en eller flera andelar om du vill, eller dela på en andel med en eller flera kompisar, det är vansinnigt kul att äga travhäst, oavsett om man äger en hel häst, en halv häst, en andel, eller delar en andel med flera kompisar, allt är möjligt hos Stall Kennys Andelshästar och nu har Du chansen!!

Princess Tile säljes i kommanditbolagsform där du inte riskerar något annat än din egen insats!

Gör som över 650 stycken unika människor redan har gjort, bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar du med, nu har du chansen genom Princess Tile.


Träningsrapport

Datum Rapport
190322

Princess Tile har gått fulla jobb under veckan. Pigg löpsugen, snabb i intervallerna! Mycket fin häst som vi gillar säger Lotta.
Samtliga delägare ska ha fått mail om de nya Stall Kenny kläderna som lanserats. Har du inte fått mail om dem, hör av dig!

190315

Princess Tile har gått jobb på rundbanan under veckan och är fortsatt fin. Fin travare som har bra fart under hovarna när man släpper av henne. Allt bra säger Lotta.

190308

Princess Tile har varit lika fin under veckan som alltid. Härlig travare som gör allting rätt säger Lotta.

190303

Vi besökte igår Princess Tile hos Lotta och Freddy. Hon har vuxit och utvecklats sedan vi såg henne senast. Hon gick jobb på rundbanan tillsammans med två andra tvååringar. De värmde först upp i bakvarv och Prinsess Tile såg fin ut. Efter uppvärmningen så körde de tre varv i rätvarv. Princess Tile såg jättefin ut framför Freddy Chaudet som körde. Han var mycket nöjd efter jobbet. Det ser ut att finnas båda fart och kraft i Princess Tile. Det ska bli mycket spännande att följa henne. Några andelar finns kvar.

190301

Princess Tile har tränat som hon ska under veckan och varit lika fin som vanligt. Allt bra säger Lotta.

190222

Princess Tile går från klarhet till klarhet. Mycket fin travare! Joggar dem tempon vi kör, bra driv i steget, finns ingenting att anmärka på så här långt säger Lotta.

190215

Princess Tile tränar bra. Hon har fint driv i steget och vi är mycket nöjda med henne säger Lotta.

190206

Princess Tile är spänstig och fin en riktig travmaskin. Härlig individ med bra driv i motorn. Allt bra säger Lotta.

190201

Princess Tile har tränat på rundbanan den här veckan och ser jättefin ut. Hon har bra driv i steget. Det finns ingenting att anmärka på. Hon sköter sig på klasshästens vis säger Lotta.

190125

Jag har idag varit och besökt Princess Tile på gården hos Lotta Chaudet i Mars du Desert Normandie. Princess Tile ser jättefin ut. Fint trav, vägvinnande steg. Hon är lite lat för vagn, vilket är bra. Jag ser fram emot att få hem henne till Halmstad i vår säger Peter Untersteiner.

190118

Princess Tile tar det bara lugnt som planerat under januari. Fin och trevlig tjej. Nästa vecka kommer Peter ner och hälsar på henne, ska bli kul att höra vad han tycker säger Lotta.

190111

Allt bara bra med Princess Tile. Hon får ta det lugnt fram till 28/1 som övriga tvååringar. Efter det drar träningen igång igen på allvar. Det är en riktigt fin häst säger Lotta.

181221

Princess Tile har tränat på som hon ska under veckan och har som vanligt gjort det väldigt bra. Jättefin travare, stark och det känns det finns fart i henne. Våra unghästar körs varannan dag. Två gånger i veckan körs dem på rundbanan. De värmer då upp i 4000 meter först. Sen blir det 2000 meter jogg i tempon mellan 1,55-2,00. Efter jul blir det ledighet ça fyra veckor för alla hästarna säger Lotta. Det här var sista uppdateringen för i år. Det blir alltid lite stiltje mellan jul och trettonhelgen i stallarna. Jag står hela tiden i kontakt med stallen, om något särskilt händer så uppdaterar jag det direkt här på sidan. Nästa träningsuppdatering blir annars fredag 11 januari. God jul och Gott nytt år! /Kenny

181214

Princess Tile är fortsatt jättefin i jobben. Stenhård dam som jag tror ni och Peter Untersteiner kommer få mycket roligt med. Mycket fin travare säger Lotta.

181207

Princess Tile har tränat som vanligt under veckan. Hon ser fin ut. Riktig travare med bra tryck i steget. Tuff tjej. Vi är jättenöjda säger Lotta.

181130

Princess Tile sköter sig fortsatt mycket bra. Jättefin travare! Ligger lågt i puls efter jobben och jag är väldigt nöjd så här långt säger Lotta.

181121

Princess Tile sköter sig fint i varje jobb. Bra driv och visar rätt inställning så här långt. Jättefin travare! säger Lotta.

181116

Princess Tile är fortsatt jättefin. Sköter sig perfekt i varje jobb. Mycket fin travare säger Lotta.

181109

Princessan gör allt rätt. Mycket fin travare. Tuff tjej. Fin travare som rör sig fint. Inga konstigheter, vi är mycket nöjda säger Lotta.

181102

Princess Tile blir bara finare och finare. Vi tog av henne öronkappan i ett jobb. Det bara small till när jag lättade lite på tömmarna i jobbet. Kändes som hon kunde springa hur fort som helst. Mycket fin säger Lotta.

181026

Princess Tile sköter sig jättefint! Mycket fin travare som vi gillar skarpt. Pigg och löpsugen säger Lotta.

181019

Vi har i veckan besökt Princess Tile på gården Haras de la Galiere i Normandie. Princess Tile har varit i vagn i två veckor berättade Lotta Chaudet. Vi fick se Princess Tile gå jobb tillsammans med Primadonna Tile, Lotta körde Princess. Hon rörde sig mycket bra, lätt fint trav. Princess Tile påminner en del om Cactus vid samma tidpunkt. De har samma far i Cantab Hall. Det är en tuff dam som det inte finns något att anmärka på berättade Lotta. Fin häst!

181012

Princess Tile fortsätter imponera i jobben. Travar fint, bra psyke, inga anmärkningar säger Lotta.

181005

Princess Tile sköter sig bra. Tuff dam ibland. Fin travare som jag tror Peter kommer få roligt med. Hon känns riktigt fin säger Lotta.

180928

Princess Tile sköter sig fint och jobbar på bra, finfin travare! Klasshäst säger Lotta.

180920

Princess Tile sköter sig jättefint, fin travare som gillas skarpt. Allt bra med henne säger Lotta.

180914

Allt bara bra med Princess Tile, hon är jättefin! Sköter sig perfekt under inkörningen. Peter var här i lördags och han var mycket nöjd och belåten hur hon utvecklats. En blivande stjärna kanske, hon har anlag för det säger Lotta.

180908

Jag har idag varit och besiktigat Princess Tile igen. Jag är nöjd med hur hon utvecklas, hon ser fin ut i kroppen och har bra psyke. Freddy och Lotta är väldigt nöjda med hur hon sköter sig i inkörningen, det ser mycket lovande ut för Princess Tile. Jag är förvånad att en så fin och toppstammad häst inte är slutsåld säger Peter Untersteiner.

180907

Princess Tile sköter sig fint framför vagnen. Klassig häst med bra fart i sig! Allt bara bra säger Lotta.

180831

Princess Tile är allting bra med, fin häst som gör allt rätt och sköter sig på klasshästens vis. Vi är mycket nöjda säger Lotta.

180824

Princess Tile sköter sig jättebra framför vagnen. Fin häst, inga anmärkningar så här långt säger Lotta.

180817

Allt bra med Princess Tile. Hon sköter sig som hon ska under inkörningen. Hon har temperament och det är en fin häst säger Lotta.

180810

Inga konstigheter under tömkörningen med Princessan, sköter sig perfekt. Klassig häst säger Lotta.

180806

Princess Tile tömkördes för första gången idag. Hon skötte sig mycket fint! Jättefin häst som gillas skarpt säger Lotta Chaudet som sköter inkörningen åt Peter Untersteiner.

Resultat
PRINCESS TILE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr