PRINCESS TILE

Foto Kenny Thörnblom
PRINCESS TILE

PRINCESS TILE

  • Född: 2017-05-08
  • Kön: Sto
  • Regnr: 17-2824

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
190624

Jag har nu skickat ut delägarlistan i Princess Tile på e-post. Har du som delägare inte fått den. Hör av dig till mig. /Kenny

190624

Princess Tile är sedan igår slutsåld och vi hälsar alla delägare hjärtligt välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

190621

Princess Tile fick gå med i bakvarvsheatet i onsdags på banan, Hon gjorde ett bra jobb. Hon joggade i måndags och har joggat även idag. Hon hade besök av en delägare i onsdags och det är alltid trevligt säger Kim.

190614

Princess Tile har joggat och haft besök av en eventuell blivande delägare den här veckan. Efter att ha besökt Halmstadtravet och sett Princess Tile och pratat med Peter Untersteiner så fanns det inget att tveka på. Det finns nu två stycken andelar kvar i Princessan med den gyllene härstamningen.

190607

Princess Tile har fått en lite lugnare vecka och gått tre motionspass den här veckan. Vi jobbar vidare med den här fina tjejen säger Peter.

190531

Princess Tile körde jag på rundbanan i onsdags och allt kändes bra. Vi körde 1.41-1.35, 2000 meter och hon gjorde det bra. För övrigt har hon joggat två gånger den här veckan, i måndags och idag fredag säger Kim.

190524

Princess Tile har hon gått ett motionspass och ett jobb på banan samt ett motionspass idag den här veckan. Hon har skött sig bra säger Kim.

190517

Princess Tile fick jag upp till  mig i stora stallet i måndags och jag gillar henne redan. Det verkar vara en väldigt trevlig häst och väldigt fin travare. Peter joggade henne i måndags och han tyckte hon kändes jättefin. Hon gick fort på banan i onsdags med mig och jag har inget att klaga på, hon var rytmisk och fin och orkade bra. Joggade henne även idag och känns fortsatt bra. Var med henne till tandläkaren i onsdags efter banjobbet. Hon hade tre vargtänder som vi drog ut, men annars en väldigt fin mun säger Kim.

190510

Princess Tile har gått sina vanliga motionsjobb plus ett banjobb den här veckan. I onsdags gick hon ett fullt jobb och det är 2 × 2000 meter. De sista 2000 metrarna gick hon 1.40 på ett mycket bra sätt. Vi är väldigt nöjda med henne! Nu får hon gå ute i hagen till måndag och mysa säger Sören.

190503

Normalt går tvååringarna tre motionsturer samt ett snabbjobb i veckan. Nu har vi tagit det lite lugnt med Princess Tile och övriga tvååringar som kom från Frankrike den första tiden så de har fått acklimatisera sig ordentligt. Den här veckan har Princess tile gått ett motionsjobb och fått gå med i onsdagens snabbjobb på banan där hon var väldigt fin!! En mycket fin och trevlig häst säger Sören Boel som är unghästansvarig hos Peter Untersteiner inne på Halmstadstravet.

190426

Princess Tile har varit ute och joggat några gånger på banan den här veckan. Hon ser ut och känns jättefin. Spännande häst säger Peter.

190424

Princess Tile har kommit hem från Frankrike. Resan gick bra. Hon ser fin ut och har musklat på sig sedan jag såg henne senast. Hon gick jobb idag inne på Halmstadsbanan, vi körde tio hästar i samma jobb och hon skötte sig mycket bra. Hon är jätteintressant med den stamtavla hon har. Ser fin ut och det ska bli spännande att träna henne mot start säger Peter Untersteiner.

190418

Princess Tile är nu på väg hem till Sverige. Hon lämnade gården igår och anländer till Sverige Halmstad och Peter Untersteiner imorgon fredag. Jättefin häst som vi gillar skarpt säger Lotta. Vi tackar familjen Chaudet för denna tid som Prinsessan varit hos dem.

190412

Princess Tile har varit lika fin under veckan som gått som tidigare. Men nu är det snart sluttränat i Normandie för den här gången. Hon går ett lätt jobb på måndag, myser i hagen på tisdag reser hem till Sverige och Halmstad på onsdag morgon säger Lotta.

190405

Princess Tile har skött sig som vanligt under veckan som gått. Inga anmärkningar. Fin häst och travare säger Lotta.

190329

Princess Tile har gått sina jobb som hon ska under veckan. Hon har skött sig lika fint som hon brukar. Fin häst! Hon åker härifrån den 17 april hem till Halmstad säger Lotta.

190322

Princess Tile har gått fulla jobb under veckan. Pigg löpsugen, snabb i intervallerna! Mycket fin häst som vi gillar säger Lotta.
Samtliga delägare ska ha fått mail om de nya Stall Kenny kläderna som lanserats. Har du inte fått mail om dem, hör av dig!

190315

Princess Tile har gått jobb på rundbanan under veckan och är fortsatt fin. Fin travare som har bra fart under hovarna när man släpper av henne. Allt bra säger Lotta.

190308

Princess Tile har varit lika fin under veckan som alltid. Härlig travare som gör allting rätt säger Lotta.

190303

Vi besökte igår Princess Tile hos Lotta och Freddy. Hon har vuxit och utvecklats sedan vi såg henne senast. Hon gick jobb på rundbanan tillsammans med två andra tvååringar. De värmde först upp i bakvarv och Prinsess Tile såg fin ut. Efter uppvärmningen så körde de tre varv i rätvarv. Princess Tile såg jättefin ut framför Freddy Chaudet som körde. Han var mycket nöjd efter jobbet. Det ser ut att finnas båda fart och kraft i Princess Tile. Det ska bli mycket spännande att följa henne. Några andelar finns kvar.

190301

Princess Tile har tränat som hon ska under veckan och varit lika fin som vanligt. Allt bra säger Lotta.

190222

Princess Tile går från klarhet till klarhet. Mycket fin travare! Joggar dem tempon vi kör, bra driv i steget, finns ingenting att anmärka på så här långt säger Lotta.

190215

Princess Tile tränar bra. Hon har fint driv i steget och vi är mycket nöjda med henne säger Lotta.

190206

Princess Tile är spänstig och fin en riktig travmaskin. Härlig individ med bra driv i motorn. Allt bra säger Lotta.

190201

Princess Tile har tränat på rundbanan den här veckan och ser jättefin ut. Hon har bra driv i steget. Det finns ingenting att anmärka på. Hon sköter sig på klasshästens vis säger Lotta.

190125

Jag har idag varit och besökt Princess Tile på gården hos Lotta Chaudet i Mars du Desert Normandie. Princess Tile ser jättefin ut. Fint trav, vägvinnande steg. Hon är lite lat för vagn, vilket är bra. Jag ser fram emot att få hem henne till Halmstad i vår säger Peter Untersteiner.

190118

Princess Tile tar det bara lugnt som planerat under januari. Fin och trevlig tjej. Nästa vecka kommer Peter ner och hälsar på henne, ska bli kul att höra vad han tycker säger Lotta.

190111

Allt bara bra med Princess Tile. Hon får ta det lugnt fram till 28/1 som övriga tvååringar. Efter det drar träningen igång igen på allvar. Det är en riktigt fin häst säger Lotta.

181221

Princess Tile har tränat på som hon ska under veckan och har som vanligt gjort det väldigt bra. Jättefin travare, stark och det känns det finns fart i henne. Våra unghästar körs varannan dag. Två gånger i veckan körs dem på rundbanan. De värmer då upp i 4000 meter först. Sen blir det 2000 meter jogg i tempon mellan 1,55-2,00. Efter jul blir det ledighet ça fyra veckor för alla hästarna säger Lotta. Det här var sista uppdateringen för i år. Det blir alltid lite stiltje mellan jul och trettonhelgen i stallarna. Jag står hela tiden i kontakt med stallen, om något särskilt händer så uppdaterar jag det direkt här på sidan. Nästa träningsuppdatering blir annars fredag 11 januari. God jul och Gott nytt år! /Kenny

181214

Princess Tile är fortsatt jättefin i jobben. Stenhård dam som jag tror ni och Peter Untersteiner kommer få mycket roligt med. Mycket fin travare säger Lotta.

181207

Princess Tile har tränat som vanligt under veckan. Hon ser fin ut. Riktig travare med bra tryck i steget. Tuff tjej. Vi är jättenöjda säger Lotta.

181130

Princess Tile sköter sig fortsatt mycket bra. Jättefin travare! Ligger lågt i puls efter jobben och jag är väldigt nöjd så här långt säger Lotta.

181121

Princess Tile sköter sig fint i varje jobb. Bra driv och visar rätt inställning så här långt. Jättefin travare! säger Lotta.

181116

Princess Tile är fortsatt jättefin. Sköter sig perfekt i varje jobb. Mycket fin travare säger Lotta.

181109

Princessan gör allt rätt. Mycket fin travare. Tuff tjej. Fin travare som rör sig fint. Inga konstigheter, vi är mycket nöjda säger Lotta.

181102

Princess Tile blir bara finare och finare. Vi tog av henne öronkappan i ett jobb. Det bara small till när jag lättade lite på tömmarna i jobbet. Kändes som hon kunde springa hur fort som helst. Mycket fin säger Lotta.

181026

Princess Tile sköter sig jättefint! Mycket fin travare som vi gillar skarpt. Pigg och löpsugen säger Lotta.

181019

Vi har i veckan besökt Princess Tile på gården Haras de la Galiere i Normandie. Princess Tile har varit i vagn i två veckor berättade Lotta Chaudet. Vi fick se Princess Tile gå jobb tillsammans med Primadonna Tile, Lotta körde Princess. Hon rörde sig mycket bra, lätt fint trav. Princess Tile påminner en del om Cactus vid samma tidpunkt. De har samma far i Cantab Hall. Det är en tuff dam som det inte finns något att anmärka på berättade Lotta. Fin häst!

181012

Princess Tile fortsätter imponera i jobben. Travar fint, bra psyke, inga anmärkningar säger Lotta.

181005

Princess Tile sköter sig bra. Tuff dam ibland. Fin travare som jag tror Peter kommer få roligt med. Hon känns riktigt fin säger Lotta.

180928

Princess Tile sköter sig fint och jobbar på bra, finfin travare! Klasshäst säger Lotta.

180920

Princess Tile sköter sig jättefint, fin travare som gillas skarpt. Allt bra med henne säger Lotta.

180914

Allt bara bra med Princess Tile, hon är jättefin! Sköter sig perfekt under inkörningen. Peter var här i lördags och han var mycket nöjd och belåten hur hon utvecklats. En blivande stjärna kanske, hon har anlag för det säger Lotta.

180908

Jag har idag varit och besiktigat Princess Tile igen. Jag är nöjd med hur hon utvecklas, hon ser fin ut i kroppen och har bra psyke. Freddy och Lotta är väldigt nöjda med hur hon sköter sig i inkörningen, det ser mycket lovande ut för Princess Tile. Jag är förvånad att en så fin och toppstammad häst inte är slutsåld säger Peter Untersteiner.

180907

Princess Tile sköter sig fint framför vagnen. Klassig häst med bra fart i sig! Allt bara bra säger Lotta.

180831

Princess Tile är allting bra med, fin häst som gör allt rätt och sköter sig på klasshästens vis. Vi är mycket nöjda säger Lotta.

180824

Princess Tile sköter sig jättebra framför vagnen. Fin häst, inga anmärkningar så här långt säger Lotta.

180817

Allt bra med Princess Tile. Hon sköter sig som hon ska under inkörningen. Hon har temperament och det är en fin häst säger Lotta.

180810

Inga konstigheter under tömkörningen med Princessan, sköter sig perfekt. Klassig häst säger Lotta.

180806

Princess Tile tömkördes för första gången idag. Hon skötte sig mycket fint! Jättefin häst som gillas skarpt säger Lotta Chaudet som sköter inkörningen åt Peter Untersteiner.

Resultat
PRINCESS TILE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr