PRINCESS TILE

Foto Kenny Thörnblom
PRINCESS TILE

PRINCESS TILE

  • Född: 2017-05-08
  • Kön: Sto
  • Regnr: 17-2824

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
210507

Allting är bra med Princess Tile, hon är pigg och glad. Hon gick sex intervaller i backen i måndags. Igår gick hon fyra intervaller i backen och fyra intervaller på rakbanan. Hon känns fortsatt fin och trots att det var lite tuffare jobb för henne igår så gjorde hon det på lätta ben. PU sa idag att vi anmäler så fort vi hittar ett passande lopp säger Emily. 

210430

Allting verkar bra med Princess Tile. Hon är pigg och glad och hon äter och dricker bra. Hon är fortsatt lite snorig men på bättringsvägen. Hon kändes fin när jag körde fyra intervaller i backen med henne idag. Hon gjorde det väldigt lätta ben. Nästa vecka borde vi kunna köra sex intervaller igen med henne säger Emily.

210428

Tyvärr får vi stryka Princess Tile idag. Hon har fått en lättare förkylning och i samråd med veterinären som kollade med kamera i halsen så bestämde vi att det var bäst att stryka. Det behövs ingen behandling utan hon går bara ett lugnare jobb i slutet på veckan. Hon tappar ingenting på detta utan förhoppningsvis så startar hon om ett par veckor igen säger Emily. 

210423

Allting är bra med Princessan. Hon har gått två jobb i backen denna veckan, sex intervaller båda gångerna. Hon känns fortsatt fin. Det blir en spännande start på onsdag säger Emily.

210422

Princess Tile startar på Åby på onsdag. Det är fortsatt besöksförbud för publik på landets stallbackar och travbanor. Vi får fortsätta se loppen på ATG.se.

210416

Allting är bra med Princess Tile. Jag körde fyra intervaller i backen med henne i måndags och sex intervaller igår. Hon känns fortsatt fin i träningen och verkar ha tagit loppet bra säger Emily. 

210409

Jag har joggat Prinsessan idag. Hon kändes fin och hon verkar ha tagit onsdagens lopp på ett bra sätt. Det kom en tårta till stallet idag med bud från en av delägarna med texten Princess Tile. Den var jättegod. Tack och Bamsekramar från oss hälsar Emily.

210408

Allting verkar bra med Princess Tile idag efter segern igår. Hon är pigg och glad och har ätit och druckit bra säger Emily.

210407

Princess Tile placerades i tredjepar utvändigt in i första kurvan. Låg där till ett varv från mål då det blev ledarbyte och Princess Tile satt då istället i andrapar utvändigt. Smög med i ryggar genom sista kurvan. In på upploppet styrde Peter Untersteiner ner på open stretch. På ”två steg” hade Princess Tile växlat ner ledaren och segrade före Remburs R.D. Åter igen en mycket fin insats av Princess Tile. Sluttiden nya rekordet 1.15,8/2160 meter voltstart.
– Princess Tile utvecklas och blir bättre och bättre i travet för varje start. Sköt till vasst över upploppet och vann med krafter kvar sa Peter efter loppet.

210402

Prinsess Tile  har gått två jobb i backen denna veckan. Fyra intervaller i måndags och sex intervaller igår. Hon verkar ha tagit förra veckans lopp på ett bra sätt. Hon känns fortsatt fin och gör bra intervaller. Roligt med ny start på onsdag igen. Hon borde ha gått framåt med förra loppet i kroppen säger Emily. 

210401

Princess Tile startar på Åby på onsdag. Det är fortsatt besöksförbud för publik på landets travbanor. Vi får fortsätta se loppen via ATG.se.

210326

Allting verkar bra med Prinsessan efter segerloppet igår. Hon var pigg och glad när jag släppte ut henne imorse och hon har både ätit och druckit väldigt bra idag säger Emily.

210325

Princess Tile visade sin startsnabbhet och tog ledningen från sitt innerspår. Ledde sedan varje meter av loppet och segrade med en halv längd ner till andra häst i mål. Segertiden skrevs till 1.16,9/2140 meter voltstart. Stort grattis alla delägare och övriga kretsen kring Princess Tile.
– Jag är nöjd med Princess Tiles insats ikväll. Tror att detta loppet gör gott för formen. Hon hade bara fått ett banjobb innan sa Peter Untersteiner efter loppet. 

.

210319

Princess Tile startar på Åby på torsdag. Det är fortsatt besöksförbud för publik på landets travbanor. Vi får fortsätta se loppen på ATG.se.
Allting är bra med Prinsessan och hon har gått två jobb i backen denna veckan, sex intervaller båda gångerna. Hon känns fin, stark och gör bra intervaller. Spännande start på Åby på torsdag säger Emily som är tillbaka efter semester.

210312

Princess Tile kändes fin i intervallerna i tisdags. Banjobb för prinsessan idag. Hon travade 1.23,5/2100 meter. Peters kommentar efter banjobbet ”Hon kändes okej, lite rullig om man ska anmärka på något. Vi letar lopp” säger Anna

210305

Prinsess Tile har denna vecka gått sex intervaller i backen. PU körde henne i tisdags och han tyckte hon gjorde det helt okej. Vi tränar på säger Anna.

210226

Princess Tile har denna vecka gått fyra intervaller på rakbanan. Känns fin, nästa vecka ökar vi till sex intervaller säger Anna Carlsson Levin som har hand om Princessan då Emily har semester tre veckor framåt . 

210219

Allting är bra med Princess Tile, hon har acklimatiserat sig bra och verkar trivas ute i Holm. Hon har gått två jobb i backen denna vecka. I tisdags gick hon sex intervaller, jag körde dom första fyra och PU dom sista två. Hon känns fin och gör det bra, hon blev däremot lite trött i sista intervallen så idag gick hon fyra intervaller istället. Hon kändes fin och orkade dem på ett bra sätt. Nu får hon gå fyra intervaller några jobb tills hon känns tillräckligt stark för att gå upp i sex intervaller. Vi vill inte pressa henne för hårt utan bygger upp henne ordentligt nu så blir det här nog bra säger Emily.

210212

Princess Tile gick ett jobb i måndags och kändes fin. Efter det har hon flyttat till gården i Holm. Vi håller på att göra lite ändringar i stallet så tyvärr behövde Peter flytta ut några till gårdarna. Jag tycker de är jättetråkigt att jag blivit av med henne. Princess Tile är en underbar häst. Emily Söback heter nya skötaren säger Julia. Vi tackar dig Julia för mycket bra jobb och rapporteringar och hälsar Emily välkommen som ny skötare på Princess Tile.

210205

Denna vecka har Princess Tile gått intervaller på rakbanan. Fyra intervaller i måndags och fyra igår torsdag. Hon känns väldigt fin och gör allt rätt. Hoppas hon håller sig så här nu. Vi jobbar på så är hon snart tillbaka på banan säger Julia.

210129

Denna vecka har Princess Tile joggat och allt verkar bra med henne. Nästa vecka börjar vi köra igång jobben med henne igen säger Julia.

210122

Denna veckan har Princess Tile joggat. Hon är pigg och glad. Återbesök hos veterinären igår och hon ombehandlad i framkotorna och bakknäna. Får ta det lite lugnare även nästa vecka säger Julia.

210115

Denna vecka har Princess Tile varit ute i hagen på dagarna och tagit det lugnt. Haft det skönt och återhämtat sig. Hon ser fin ut och har återhämtat sig bra. Hon mår bra. Nästa vecka kör vi igång och joggar säger Julia.

210108

Princess Tile har varit lite trött efter loppet men annars verkar hon ha tagit det bra. Vi var hos veterinären igår, hon blev behandlad i framknän, framkotor och höger bakknä. Nu får hon vila lite och återhämta sig ordentligt innan vi kör igång igen säger Julia.

210106

Loppet föregicks av två omstarter. Princess Tile skötte sig bra i båda. I den giltiga starten hamnade Princess Tile i tredjepar utvändigt som blev femtepar invändigt. Johan styrde ut i andraspår och andrapar utvändigt ca 1100 meter från mål. Snabb attack på sista bortre långsidan upp utvändigt ledaren. Låg som första häst utvändigt i utgången av sista sväng. Kunde inte stå emot hästar bakifrån utan slutade femma i mål.
–  Princess Tile gjorde ett klart godkänt lopp. Jag hade hoppats kunna runda hästen framför oss på sista långsidan, lyckades tyvärr inte med det och den speedkörningen kostade lite till slut. Var kanske inte 100% i travet denna gången, pratade med far efteråt och vi kom fram till att vi ska böja upp henne med en veterinär nu sa Johan efter loppet. 

201231

Princessan har återhämtat sig efter senaste loppet. Gick ett motionspass och ett jobb på rakbanan förra veckan, hon kändes fin. Denna vecka har hon gått två jobb på rakbanan, båda jobben var positiva och nästa vecka startar hon! Spännande säger Julia.

201230

Princess Tile blir Stall Kennys Andelshästars första till start 2021. Hon startar på Åby på onsdag 6 januari. Det är fortsatt besöksförbud på landets travbanor och stallbackar för publik pga Coronaviruset. Vi får fortsätta se loppen på ATG.se.

201218

Princess Tile var lite trött efter onsdagsstarten och åt lite dåligt igår. Idag är hon piggare. Nu får hon ta det lite lugnare över helgerna och ladda om inför fyraårssäsongen säger Julia. Nästa uppdatering här på hemsidan kommer fredag 8 januari om inget oförutsett inträffar. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och uppdaterar här om det skulle hända något speciellt. Jag önskar er alla en riktigt God jul och ett Gott Nytt År!

201216

Princess Tile tog enkelt hand om ledningen. Släppte i utgången av första kurvan. Låg som andrahäst på innerspår som blev tredje invändigt i mitten av sista kurvan. Ner på open stretch men kunde inte utmana i en snabb avslutning. Slutade fyra i mål.
– Hon gjorde ett bra lopp. Gör framsteg hela tiden. Mötte bra hästar ikväll men löste uppgiften fint, jag är nöjd med kvällens insats sa Peter efteråt.

201211

I veckan har Princess Tile gått två jobb på rakbanan och ett motionspass, båda jobben har varit fina och positiva. Nästa vecka blir sista starten för i år. Det ska bli spännande säger Julia.

201210

Princess Tile startar på Åby på torsdag. Det är fortsatt besöksförbud för publik på landets travbanor pga Coronaviruset. Vi får fortsätta se loppen på ATG.se.

201204

Princess Tile har gått motion en gång och gick sex intervaller igår torsdags. Hon kändes fin och trampade på bra. Nästa vecka tränar hon på som vanligt säger Julia.

201127

Princess Tile var mycket snabb från start och tog enkelt hand om ledningen. Ledde loppet hela vägen till 75 meter från mål då Johan Untersteiner som suttit fint placerad med Precious Lane i andrapar utvändigt speedade förbi. Princess Tile slutade tvåa i mål och såg fin ut i karriärens andra start.
– Nu är vi lite på gång. Hon höll ihop travet bra idag. Kändes finare än någon gång tidigare. Nu startar vi på sa Peter efter loppet.

201127

Allt verkar vara som det ska med Princess Tile inför dagens start säger Julia.

201123

Princess Tile startar på Åbys lunchtrav på fredag. Det är fortsatt besöksförbud för på publik på landets travbanor pga Coronaviruset. Vi får fortsätta se loppen på ATG.se.

201120

Veckan har varit bra. Princess Tile gick ett fint banjobb i måndags och igår gick hon sex intervaller på rakbanan. Peter var nöjd med henne men har inte bestämt sig om vi ska starta eller gå ett till banjobb. Tror det beror lite på om han hittar ett bra lopp kommande veckor eller inte. Princessan sköter sig fint säger Julia.

201113

Princess Tile har varit fin i jobben under veckan. Idag gick hon första åtta intervallerna sedan behandlingen och de var inga problem. Nästa vecka är planen att hon ska gå banjobb om inte Peter ändrar sig säger Julia.

201106

Denna vecka har Princess Tile börjat träna på rakbanan igen. I måndags gick hon fyra intervaller och igår sex stycken intervaller. Något pigg men hon är bara glad över att få träna igen. Hon känns fin och gör ifrån sig bra i intervallerna säger Julia.

201030

Princess Tile har jag ridit motion på två gånger denna vecka. Det var inga konstigheter för henne. Nästa vecka ska hon börja gå fort igen. Vi börjar lite lugnt. Hon är snart tillbaka igen säger Julia. 

201023

Princessan har joggat två gånger under veckan och idag har vi varit på återbesök hos veterinären. Ombehandlad i höger framknä men halsen är bra igen säger Julia.

201017

Denna veckan har Princess Tile tagit det lugnt. Gått motion två gånger, skrittat och joggat lite så att hon har fått komma ut och röra på sig. Tycker att allt verkar bra med henne i övrigt! Nästa vecka går vi på återbesök hos veterinären säger Julia. 

201009

Princess Tile har fått ta de lugnt efter starten. Hon har gått ett motionsjobb och idag var hon till veterinären. Hon markerade lite fram på böjprov. Framknäna blev behandlade och hon blev ordinerad hippotrim. Hon hade slem och var röd i halsen säger Julia.

201005

Princess Tile gjorde en godkänd tävlingsdebut. Hon hamnade efter en bit i andrapar utvändigt som blev tredjepar utvändigt lite senare. Favoriten Jet Lane fick bestämma i ledningen. På i tredjespår på sista bortre långsidan. Spurtade godkänt genom slutkurvan och över upploppet och slutade fyra.
– Det var en okej debut, jag hade förväntat mig en lite starkare prestation. Vi kollar upp henne i veckan och går vidare efter det sa Peter Untersteiner efter loppet.

201002

Allt verkar bra med Princess Tile, hon har tränat på bra denna veckan och gjort fina intervaller. Nu ser vi fram emot måndag och håller tummarna säger Julia.

200929

Princess Tile gör tävlingsdebut på Mantorp på måndag. Tyvärr fortsatt besöksförbud på landets travbanor för publik. Vi får se loppet via ATG.se.

200926

Jag skickade igår som jag gör ibland på fredagar ut ett allmänt nyhetsbrev till samtliga delägare hos Stall Kennys Andelshästar på e-post. Har du inte fått det? Kolla din skräppost.

200925

Princess Tile har gått två jobb på rakbanan och ett motionspass den här veckan. Fin i måndags men idag var hon lite för pigg, men det var inget fel på travet. Hon sköter sig och tränar på fint säger Julia.

200918

Princess Tile har gått ett motionspass efter kvalloppet och idag sex intervaller på rakbanan. Hon verkar ha tagit kvalet bra och gjorde fina intervaller idag. Hon närmar sig start säger Julia.

200914

Princess Tile klarade dagens kvallopp på Halmstadstravet galant och klarade kvaltiden med råge. Hon travade 1.18,7/2140 meter voltstart och är nu godkänd. Julia hälsar att Peter Untersteiner var mycket nöjd med dagens insats.
– Prinsessan är på G. Hon kändes jättefin i kvalloppet. Hon kändes och uppförde sig som jag hade hoppats. Nu åker vi hem och tränar några veckor till. Om allt går som planerat blir det start om ungefär en månad säger PU.

200911

Princess Tile har varit fin under veckan, gått två jobb på rakbanan och ett motionspass. Hon känns redo inför kvalet på måndag säger Julia.

200908

Princess Tile drar på sig vojlock för första gången på måndag. Det handlar om kvallopp. Distansen är 2160 meter. Häst nummer 5. Starttid klockan 15.20. Peter Untersteiner sitter i sulkyn. Det är fortsatt besöksförbud på landets travbanor pga Coronaviruset. Förhoppningsvis går kvalloppet att se på ATG.se välj bana Halmstad.

200904

Princess Tile har gått ett motionspass och två jobb på rakbanan den här veckan. Hon har varit fin i veckans jobb. Vi är nöjda med hennes utveckling. Allt bra säger Julia.

200828

I måndags gick Princess Tile åtta fina intervaller på rakbanan, ett lugnt motionspass i onsdags och idag gick hon ett bra banjobb. Vi körde 1.21/2100 meter på ett bra sätt. Det blir kval blir om ca en månad om hon fortsätter så här. Peter var nöjd med henne och tyckte hon gjorde bra ifrån sig säger Julia.
Princess Tile fortsätter vara bra i jobben och jag är nöjd med hennes utveckling. Hon kvalar i slutet av september om allt fortsatt går som planerat säger Peter.

200821

Denna veckan har Princess Tile gått två jobb på rakbanan och ett motionspass. Peter körde henne två intervaller idag och hon var absolut godkänd, jag var också nöjd med henne. Vi jobbar vidare med sikte mot kvallopp säger Julia.

200814

Denna vecka har Princess Tile gått ett jobb på rakbanan, ett motionspass och igår gick hon ett banjobb. Banjobbet var positivt och hon gick 1.23 full väg i långsamvagn säger Julia.
– Vi körde ett rundbanejobb efter 1.23 med tung träningsvagn, lägg på en sulky och hon landar på 1.20. Princess Tile kvalar om ca en månad om allt går som planerat och då krävs ju bara 1.25 säger Peter som var nöjd med gårdagens jobb.
Filmer och bild finns utlagt igår på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

200807

Princess Tile mår bra, hon tränar på som vanligt och det går sakta men säkert framåt. Denna veckan har hon gått ett jobb på sanden, ett motionspass och ett jobb på rakbanan idag. Hon kändes bra och gjorde fina intervaller. Lite rullig sista två intervallerna om man ska vara lite petig. Men hon höll sig i trav. Allt bra säger Julia.

200731

Jag har idag skickat ut ett Nyhetsbrev. Har du inte fått det. Titta då i din skräppost. Hittar du det inte där. Hör av dig. Vänliga hälsningar Kenny

200731

Princess Tile har tränat på riktigt bra denna vecka. Hon har gått ett jobb på sanden, ett motionspass och ett jobb på rakbanan. Hon har känts bra i alla jobb och vi kämpar vidare säger Julia.
Princess Tile är jag nöjd med. Hon behöver dock mer träning i kroppen innan det är dags för kval. Jag skulle tippa på ca fyra-sex veckor om allt går som planerat säger Peter.

200724

Under veckan har Princess Tile gått ett jobb på rakbanan, ett motionspass och idag gick hon banjobb. Det gick bra, hon travade 1.30 första varvet och 1.22,5 sista varvet. Hon såg fin ut och gjorde de bra. Vi tränar på och hoppas att det håller sig så här säger Julia.

200717

Veckan har varit bra för Princessan. Hon har tränat på fint och gjort fina intervaller. Hon har gått två jobb på rakbanan och ett motionspass. Peter körde henne idag och han var nöjd. Vi tränar på säger Julia.

200710

Jag har kört Princess Tile under veckan och är jättenöjd! Stor skillnad efter behandlingen och hon tränar på jättefint. Hon har gått två jobb på rakbanan och ett motionspass säger Julia.

200703

Princess Tile har den här veckan tränat en gång på sanden och en gång på rakan. Peter var nöjd efter att han kört henne. Nu verkar allt vara på rätt väg säger Julia.
Jag har kört Princess Tile och det verkar som att behandlingen hon fick gjort susen. Hon kändes väldigt fin. Jag hoppas det fortsätter på den inslagna linjen säger Peter.

200626

Princess Tile har börjat träna igen, ett jobb på sanden och ett på rakbanan den här veckan. Vi har varit väldigt nöjda med henne så behandlingen verkar ha gjort sitt. Nu hoppas vi att de håller sig såhär så tränar vi på säger Julia.

200619

Princess Tile har gått motion två gånger denna veckan och nästa vecka ska hon gå första jobbet efter behandlingen. Vi hoppas att hon känns bättre och att allt flyter på därefter säger Julia. 

200612

Princess Tile kom hem igen i måndags och har bara fått gå i hagen och skrittmaskinen sedan dess. Man ska göra så för att man då låter behandlingen göra sitt. Nästa vecka börjar hon gå motion och sedan ökar vi på träningen efter det säger Julia.

200605

I tisdags åkte Princess Tile till Håkan Gysenius för lite behandling och rehab. Hon kommer tillbaka i början av nästa vecka och då hoppas vi att allt är bra och att de håller sig så säger Julia.

200529

Princess Tile gick banjobb i måndags och var helt okej. Peter bestämde att vi skulle ta blodprov på henne dagen efter. Det visade sig att hon hade en infektion i kroppen och har tagit de lugnt resten av veckan. Hon får gå motion nästa vecka också och sen får vi se hur Peter vill lägga upp träningen efter det säger Julia.

200522

Princess Tile har varit helt okej under veckan. I måndags fick hon gå lite mindre för jag inte tyckte hon var helt okej. Peter körde henne igår och då var hon bättre. Troligtvis hade hon bara en dålig dag i måndags. Nästa vecka ska hon gå banjobb säger Julia.

200515

Princess Tile har skött sig bra och tränar på ett fint sätt upp för backen på sanden. I tisdags fick hon akupunktur för första gången och hon verkade vara nöjd med det. Hon ska kollas igen om 14 dagar då hon var dålig på några ställen. Men hon tränar på som vanligt. Vi hoppas att detta ska hjälpa henne på vägen säger Julia.

200508

Peter körde Princess Tile i måndags på sanden istället för banjobb. Vi bestämde oss i måndags för att endast träna på sanden i tre veckor, då hon tränar bäst där. Efter de tre veckorna ska vi köra ett banjobb igen. Hon har varit fin i veckans båda jobb säger Julia.

200501

Princess Tile har gått ett motionspass, ett jobb på sanden och ett på rakbanan den här veckan. Hon kändes helt okej, vi kämpar på med henne. Nästa vecka är det dags för banjobb igen, vi hoppas att hon är positiv även då säger Julia. 

200424

Princess Tile tränade på sanden i måndags och gjorde de bättre än gången innan. Hon har även gått ett motionspass och idag gick hon banjobb. Hon håller sig i trav och har viljan att springa, men hon har lite svårt med rytmen i benen ibland. Men hon lär sig och så länge hon har viljan så kommer hon lösa det säger Julia. 

200421

Princess Tile har varit fin i jobben den senaste månaden. Inga konstigheter. Hon har inte tagit ett galoppsteg. Hon kommer mer och mer och verkar ha rätt inställning. Jag är nöjd med hennes utveckling så här långt och gillar hästen. Jag skulle tippa på att hon är kvalklar i juli om inget oförutsett inträffar säger Peter Untersteiner.

200418

Princess Tile har gått ett sandjobb i måndags, för att vara första gången var det helt okej. Något rullig men jobbade fint upp för backen. Sen har hon gått ett motionspass och igår ett jobb på rakbanan, något rullig då med men höll sig i trav och viljan är stark att springa säger Julia. 

200410

Princess Tile har gått ett motionspass, ett jobb på rakbanan och idag ett banjobb. Hon har varit fin på rakan. Lite rullig i dagens banjobb, kändes helt okej sa kusken med ett leende säger Julia.

200403

Princess Tile har haft en bra träningsvecka. Varit fin i intervallerna och positiv till träning. Vi hoppas på ett fint banjobb som är planerat till nästa vecka säger

200327

Princess Tile har gått ett jobb på rakbanan, ett motionspass och idag ett banjobb. Hon har känts bra hela veckan, varit fin i travet och stabil. Gick 1.30 första varvet och 1.26 i det sista idag. Vi får hoppas att det håller sig så här säger Julia.

200320

Princess Tile är lite upp och ner i jobben. Idag gjorde hon ett riktigt fint jobb. Allt känns bra för dagen och vi jobbar på säger Julia.

200315

Princess Tile kördes på rakan i måndags, jag var väldigt nöjd med henne och travade bra utan problem! Hon gick motion i onsdags och gick i fredags banjobb. Jag är nöjd med det, lite rullig sista varvet men höll sig i trav och kämpade på bra. Hon får fortfarande flytande tuppkam och just nu känns de som att de ger en positiv effekt säger Julia. 

200306

Princess Tile har gått två jobb på rakbanan denna vecka. Helt okej i måndags men idag råkade hon trampa i skon i en intervall så då blev hon halt. Men det var ingen fara när hon kom in i stallet igen. Peter Zadel var nöjd med henne i intervallerna innan det hände säger Julia.

200228

Princess Tile har gått ett motionspass, ett jobb på rakan och idag ett banjobb. Blev tyvärr galopp sista varvet men travade helt okej. Hon ska få tuppkammen från och med idag säger Julia.

200221

Princess Tile har gått två jobb på rakbanan och ett motionspass. Något rullig i båda jobben och Peter tycker att vi ska ge henne flytande tuppkam i några veckor och se om hon blir bättre då hon är lite upp och ner i jobben säger Julia. 

200214

Princess Tile har gått ett motionspass och ett jobb på rakbanan. Idag gick hon ett banjobb. Något rullig men höll sig i trav. Hon har känts bra under veckan och allt verkar som vanligt med henne säger Julia. 

200207

Princess Tile har gått två jobb på rakbanan och ett motionspass den här veckan. Hon håller sig i formen och gör bra ifrån sig. Allt bra säger Julia.

200131

Princess Tile skötte sig jättebra i ett banjobb i veckan. Hon kändes travsäker och tog sig runt på ett fint sätt. Hon har även känts fin i ett motionspass och ett jobb på rakbanan säger Julia.

200124

Princess Tile har varit fin denna vecka. Vi la på henne ett par tunga boots och bytte skor. Hon har travat på jättebra i intervallerna. Vi får hoppas att de håller sig så här nu säger Julia.
Vi har gjort vad vi kunnat tillsammans med veterinär för att hitta något fel på Princess Tile. Men vi har inte hittat något. Hon visar ingen hälta och har bra blodvärden. Kan vara sviterna efter borrelian hon hade som spökat. Vi la på henne ett par PG skor i veckan. Hon har känts fin i veckans jobb. Vi har kört rakbaneintervaller i 1.30-tempo. Hon såg bra ut och kändes bra. Hon har ett oerhört klipp i steget när hon är helt frisk säger PU.

200118

Princess Tile har gått två jobb på rakbanan och ett motionspass under veckan. Hon har gått fyra intervaller båda gångerna och igår var hon helt okej. Förhoppningsvis är hon på bättringsvägen, Peter ska köra henne i jobb nästa vecka säger Julia.

200110

Princess Tile har gått motion måndag och onsdag. Idag gick hon två intervaller och var tyvärr inte på topp. Ska prata med Peter om han vill veterinären ska ta nytt blodprov på henne och se om vi hittar något där. Hon får fortfarande metacam. Återkommer så fort jag vet något nytt säger Julia.

191228

Princess Tile var hos veterinären igår. De hittade inget fel men bestämde att hon ska få metacam från och med måndag. Det hjälper mot om hon har smärta i muskler exempelvis och tar bort en eventuell inflammation säger Julia.

191220

 

Princess Tile har gått jobb på rundbanan idag. Hon travade första heatet men sen valde Peter att inte köra det andra då hon inte kändes helt okej. Verkligen tråkigt då hon varit så fin sen hon kom från Håkan. Vi får hoppas det var tillfälligt och att det blir bra när hon fått vila några dagar. Hon kommer kollas upp av veterinär senare idag eller i början av nästa vecka säger Julia. (Uppdatering kommer läggas ut här så fort hon är undersökt).
Det här var sista träningsrapporten för i år. Nu blir det lugnare i stallen några veckor och de flesta andelshästar får jul och nyårsledigt. De får mysa ute i hagen och joggas lite lätt för att få motion. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag det här direkt. Nästa uppdatering förutom de andelshästar som startar kommer fredag 10 januari 2020. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År. /Kenny

191213

Princess Tile har inte varit på topp denna vecka. I måndagsjobbet var hon fin till en början men i sista intervallen galopperade hon 300 kvar. Efter det har hon gått motion. Idag fick hon gå fyra intervaller då hon inte kändes helt bra. Vi tar nya tag nästa vecka och hoppas att hon är bättre då säger Julia.

 

191206

Princess Tile gick ett fint banjobb i måndags, kändes stark och hade fint trav. Hon har gått ett motionspass efter det. Idag tränade hon på rakbanan men Peter valde att köra hem för hon kändes inte bra. Vi hoppas att det beror på att hon blev skodd i måndags säger Julia.

191129

Princess Tile har gått ett jobb på rakbanan, ett motionspass och ett banjobb den här veckan. Hon känns fin och allt känns toppen! I dagens rundbanejobb gick hon första varvet efter 1.33 och sista 1000 travade hon 1.28 på ett bra sätt. Vi är nöjda säger Julia.

191122

Princess Tile har gått ett motionspass och två jobb på rakbanan denna vecka. Hon känns väldigt stark, rör sig på ett fint och enkelt sätt säger Julia. 

191115

Princess Tile har gått ett motionspass och två jobb på rakbanan. Hon känns lika fin och positiv till att träna. Hon utvecklas väldigt bra. Vi är jättenöjda säger Julia.

191108

Princess Tile har gått två jobb på rakbanan och ett motionspass den här veckan. Hon känns mycket fin och det är kul att se hur hon utvecklas säger Julia.

191101

Princess Tile har gått ett motionspass och två jobb på rakbanan den här veckan. Känns nästan som en helt annan häst sen hon kom tillbaka. Känns positiv och glad till att träna säger Julia.

191025

Princess Tile har gått två motionspass i veckan och idag har hon gått sina första intervaller på rakbanan efter att hon kommit tillbaka. Känns fin pigg och fin säger Julia.

191018

Princess Tile kom tillbaka från Håkan på rehabcentret i slutet av förra veckan. Hon har tagit det lugnt den här veckan och bara fått vara ute i hagen. Pigg och glad säger Julia.

191011

Princess Tile har varit på rehab och fått behandling samt vilat upp sig. Hon kommer åter till mig senare idag säger Julia.

191004

Princess Tile har vi tagit lite prover på denna vecka för hon känts knackig och lite seg. Det visade sig att hon hade borrelia och ska åka till vårt rehabcenter hos Håkan. Hon ska få en veckas behandling sen kommer hon tillbaka säger Julia.

190927

Princess Tile har gått ett motionspass, ett jobb på rakbanan och ett banjobb där hon gick 1.30 /2140 meter. Allt bra med henne och hon går framåt för varje vecka säger Julia.

190920

Princess Tile har gått två jobb på rakbanan och ett motionspass den här veckan och varit bra. Hon sköter sig fint, blir starkare och hennes trav flyter på bra säger Julia. 

190913

Princess Tile har tränat bra under veckan. Hon har gått ett banjobb som hon gjorde fint samt två motionspass säger Julia.

190906

Princess Tile har tränat på bra under veckan. Hon har gjort två pass på rakbanan och ett motionspass. Pigg och glad säger Julia. 

190831

Princess Tile har även tränat på bra under veckan, hon gör det hon ska. Gått sex intervaller på rakbanan två gånger och ett motionspass den här veckan. Vi tackar Kim Mariboe som nu slutar hos Peter Untersteiner för att börja studera. Vi önskar dig lycka till Kim. Ny skötare från nästa vecka blir Julia Andersson som vi hälsar välkommen och lycka till.
– Princess Tile blir finare för varje vecka som går. Jag gillar och har bra feeling för hästen och det ska bli spännande att fortsätta träna henne mot start till våren säger Peter Untersteiner.

190823

Princess Tile har tränat på bra, gick på rundbanan i onsdags och gjorde ett fint jobb. Utöver det så har hon gått motion måndag och torsdag säger Kim.

190816

Princess Tile har tränat på som hon ska under veckan. Vi kör intervaller mellan 1.35 – 1.40. Allt bra. Pigg och på bra humör säger Peter.

190809

Princess Tile har tränat som hon ska under veckan. Allt bra säger Peter.

190802

Princess Tile har gått sex intervaller på rakbanan i måndags och idag, motionsjobb i onsdags. Hon har gjort fina jobb under veckan säger Kim.

190727

Princess Tile gick jobb igår på Halmstads travbana framför en hel del av sina delägare som var på plats på delägarträffen. De körde först i bakvarv för att värma upp ordentligt innan det blev dags för rätvarv. Första varvet efter 1.40 och sista varvet efter 1.36 på ett fint sätt. Alla var nöjda och belåtna med jobbet.

190725

Princess Tile gjorde ett bra jobb i måndags, sex intervaller i 1.35-1.40 tempo. Sedan har hon joggat igår och sista passet för henne blir imorgon fredag när hon ska visas upp för delägarna som kommer på delägarträffen säger Kim.

190719

Princess Tile har åter igen haft en bra träningsvecka. Hon gick sex intervaller på rakbanan i måndags och likaså idag. Vi körde i 1.35-1.40 tempo. Gick även ett motionspass i onsdags. Allt bra säger Kim.

190712

Princess Tile var riktigt fin i dagens jobb, gick fyra intervaller på rakbanan i 1.35-1.40 tempo. Hon börjar komma igång mer och mer nu och det känns att det finns ett bra steg i henne! Hon gick sex intervaller i måndags och gjorde det passet precis lika bra som hon gjorde dagens. I onsdags var vi ute på en lugn motionstur och bara myste. En positiv vecka för lillsessan, vi har inget att klaga på säger Kim.

190709

Princess Tile gjorde ett väldigt fint jobb på rakbanan igår hälsar Kim.

190705

Princess Tile har gjort fina jobb under veckan. Fyra intervaller i 1.38-1.40 tempo på rakbanan i måndags, motion i onsdags och idag körde Peter henne sex intervaller på rakbanan. Hon gick 1.35-1.40 tempo och han var nöjd med henne. Så en positiv vecka för lilltjejen säger Kim.

190628

Princess Tile har gått intervaller på rakbanan denna vecka, fyra stycken i måndags och fyra idag, alla i 1.40-tempo. Hon tränar på bra. Hon gick även ett motionspass i onsdags. Henning (en delägare) var här och kollade när hon gick jobb idag. Han var nöjd med det han fick se säger Kim.

190624

Jag har nu skickat ut delägarlistan i Princess Tile på e-post. Har du som delägare inte fått den. Hör av dig till mig. /Kenny

190624

Princess Tile är sedan igår slutsåld och vi hälsar alla delägare hjärtligt välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

190621

Princess Tile fick gå med i bakvarvsheatet i onsdags på banan, Hon gjorde ett bra jobb. Hon joggade i måndags och har joggat även idag. Hon hade besök av en delägare i onsdags och det är alltid trevligt säger Kim.

190614

Princess Tile har joggat och haft besök av en eventuell blivande delägare den här veckan. Efter att ha besökt Halmstadtravet och sett Princess Tile och pratat med Peter Untersteiner så fanns det inget att tveka på. Det finns nu två stycken andelar kvar i Princessan med den gyllene härstamningen.

190607

Princess Tile har fått en lite lugnare vecka och gått tre motionspass den här veckan. Vi jobbar vidare med den här fina tjejen säger Peter.

190531

Princess Tile körde jag på rundbanan i onsdags och allt kändes bra. Vi körde 1.41-1.35, 2000 meter och hon gjorde det bra. För övrigt har hon joggat två gånger den här veckan, i måndags och idag fredag säger Kim.

190524

Princess Tile har hon gått ett motionspass och ett jobb på banan samt ett motionspass idag den här veckan. Hon har skött sig bra säger Kim.

190517

Princess Tile fick jag upp till  mig i stora stallet i måndags och jag gillar henne redan. Det verkar vara en väldigt trevlig häst och väldigt fin travare. Peter joggade henne i måndags och han tyckte hon kändes jättefin. Hon gick fort på banan i onsdags med mig och jag har inget att klaga på, hon var rytmisk och fin och orkade bra. Joggade henne även idag och känns fortsatt bra. Var med henne till tandläkaren i onsdags efter banjobbet. Hon hade tre vargtänder som vi drog ut, men annars en väldigt fin mun säger Kim.

190510

Princess Tile har gått sina vanliga motionsjobb plus ett banjobb den här veckan. I onsdags gick hon ett fullt jobb och det är 2 × 2000 meter. De sista 2000 metrarna gick hon 1.40 på ett mycket bra sätt. Vi är väldigt nöjda med henne! Nu får hon gå ute i hagen till måndag och mysa säger Sören.

190503

Normalt går tvååringarna tre motionsturer samt ett snabbjobb i veckan. Nu har vi tagit det lite lugnt med Princess Tile och övriga tvååringar som kom från Frankrike den första tiden så de har fått acklimatisera sig ordentligt. Den här veckan har Princess tile gått ett motionsjobb och fått gå med i onsdagens snabbjobb på banan där hon var väldigt fin!! En mycket fin och trevlig häst säger Sören Boel som är unghästansvarig hos Peter Untersteiner inne på Halmstadstravet.

190426

Princess Tile har varit ute och joggat några gånger på banan den här veckan. Hon ser ut och känns jättefin. Spännande häst säger Peter.

190424

Princess Tile har kommit hem från Frankrike. Resan gick bra. Hon ser fin ut och har musklat på sig sedan jag såg henne senast. Hon gick jobb idag inne på Halmstadsbanan, vi körde tio hästar i samma jobb och hon skötte sig mycket bra. Hon är jätteintressant med den stamtavla hon har. Ser fin ut och det ska bli spännande att träna henne mot start säger Peter Untersteiner.

190418

Princess Tile är nu på väg hem till Sverige. Hon lämnade gården igår och anländer till Sverige Halmstad och Peter Untersteiner imorgon fredag. Jättefin häst som vi gillar skarpt säger Lotta. Vi tackar familjen Chaudet för denna tid som Prinsessan varit hos dem.

190412

Princess Tile har varit lika fin under veckan som gått som tidigare. Men nu är det snart sluttränat i Normandie för den här gången. Hon går ett lätt jobb på måndag, myser i hagen på tisdag reser hem till Sverige och Halmstad på onsdag morgon säger Lotta.

190405

Princess Tile har skött sig som vanligt under veckan som gått. Inga anmärkningar. Fin häst och travare säger Lotta.

190329

Princess Tile har gått sina jobb som hon ska under veckan. Hon har skött sig lika fint som hon brukar. Fin häst! Hon åker härifrån den 17 april hem till Halmstad säger Lotta.

190322

Princess Tile har gått fulla jobb under veckan. Pigg löpsugen, snabb i intervallerna! Mycket fin häst som vi gillar säger Lotta.
Samtliga delägare ska ha fått mail om de nya Stall Kenny kläderna som lanserats. Har du inte fått mail om dem, hör av dig!

190315

Princess Tile har gått jobb på rundbanan under veckan och är fortsatt fin. Fin travare som har bra fart under hovarna när man släpper av henne. Allt bra säger Lotta.

190308

Princess Tile har varit lika fin under veckan som alltid. Härlig travare som gör allting rätt säger Lotta.

190303

Vi besökte igår Princess Tile hos Lotta och Freddy. Hon har vuxit och utvecklats sedan vi såg henne senast. Hon gick jobb på rundbanan tillsammans med två andra tvååringar. De värmde först upp i bakvarv och Prinsess Tile såg fin ut. Efter uppvärmningen så körde de tre varv i rätvarv. Princess Tile såg jättefin ut framför Freddy Chaudet som körde. Han var mycket nöjd efter jobbet. Det ser ut att finnas båda fart och kraft i Princess Tile. Det ska bli mycket spännande att följa henne. Några andelar finns kvar.

190301

Princess Tile har tränat som hon ska under veckan och varit lika fin som vanligt. Allt bra säger Lotta.

190222

Princess Tile går från klarhet till klarhet. Mycket fin travare! Joggar dem tempon vi kör, bra driv i steget, finns ingenting att anmärka på så här långt säger Lotta.

190215

Princess Tile tränar bra. Hon har fint driv i steget och vi är mycket nöjda med henne säger Lotta.

190206

Princess Tile är spänstig och fin en riktig travmaskin. Härlig individ med bra driv i motorn. Allt bra säger Lotta.

190201

Princess Tile har tränat på rundbanan den här veckan och ser jättefin ut. Hon har bra driv i steget. Det finns ingenting att anmärka på. Hon sköter sig på klasshästens vis säger Lotta.

190125

Jag har idag varit och besökt Princess Tile på gården hos Lotta Chaudet i Mars du Desert Normandie. Princess Tile ser jättefin ut. Fint trav, vägvinnande steg. Hon är lite lat för vagn, vilket är bra. Jag ser fram emot att få hem henne till Halmstad i vår säger Peter Untersteiner.

190118

Princess Tile tar det bara lugnt som planerat under januari. Fin och trevlig tjej. Nästa vecka kommer Peter ner och hälsar på henne, ska bli kul att höra vad han tycker säger Lotta.

190111

Allt bara bra med Princess Tile. Hon får ta det lugnt fram till 28/1 som övriga tvååringar. Efter det drar träningen igång igen på allvar. Det är en riktigt fin häst säger Lotta.

181221

Princess Tile har tränat på som hon ska under veckan och har som vanligt gjort det väldigt bra. Jättefin travare, stark och det känns det finns fart i henne. Våra unghästar körs varannan dag. Två gånger i veckan körs dem på rundbanan. De värmer då upp i 4000 meter först. Sen blir det 2000 meter jogg i tempon mellan 1,55-2,00. Efter jul blir det ledighet ça fyra veckor för alla hästarna säger Lotta. Det här var sista uppdateringen för i år. Det blir alltid lite stiltje mellan jul och trettonhelgen i stallarna. Jag står hela tiden i kontakt med stallen, om något särskilt händer så uppdaterar jag det direkt här på sidan. Nästa träningsuppdatering blir annars fredag 11 januari. God jul och Gott nytt år! /Kenny

181214

Princess Tile är fortsatt jättefin i jobben. Stenhård dam som jag tror ni och Peter Untersteiner kommer få mycket roligt med. Mycket fin travare säger Lotta.

181207

Princess Tile har tränat som vanligt under veckan. Hon ser fin ut. Riktig travare med bra tryck i steget. Tuff tjej. Vi är jättenöjda säger Lotta.

181130

Princess Tile sköter sig fortsatt mycket bra. Jättefin travare! Ligger lågt i puls efter jobben och jag är väldigt nöjd så här långt säger Lotta.

181121

Princess Tile sköter sig fint i varje jobb. Bra driv och visar rätt inställning så här långt. Jättefin travare! säger Lotta.

181116

Princess Tile är fortsatt jättefin. Sköter sig perfekt i varje jobb. Mycket fin travare säger Lotta.

181109

Princessan gör allt rätt. Mycket fin travare. Tuff tjej. Fin travare som rör sig fint. Inga konstigheter, vi är mycket nöjda säger Lotta.

181102

Princess Tile blir bara finare och finare. Vi tog av henne öronkappan i ett jobb. Det bara small till när jag lättade lite på tömmarna i jobbet. Kändes som hon kunde springa hur fort som helst. Mycket fin säger Lotta.

181026

Princess Tile sköter sig jättefint! Mycket fin travare som vi gillar skarpt. Pigg och löpsugen säger Lotta.

181019

Vi har i veckan besökt Princess Tile på gården Haras de la Galiere i Normandie. Princess Tile har varit i vagn i två veckor berättade Lotta Chaudet. Vi fick se Princess Tile gå jobb tillsammans med Primadonna Tile, Lotta körde Princess. Hon rörde sig mycket bra, lätt fint trav. Princess Tile påminner en del om Cactus vid samma tidpunkt. De har samma far i Cantab Hall. Det är en tuff dam som det inte finns något att anmärka på berättade Lotta. Fin häst!

181012

Princess Tile fortsätter imponera i jobben. Travar fint, bra psyke, inga anmärkningar säger Lotta.

181005

Princess Tile sköter sig bra. Tuff dam ibland. Fin travare som jag tror Peter kommer få roligt med. Hon känns riktigt fin säger Lotta.

180928

Princess Tile sköter sig fint och jobbar på bra, finfin travare! Klasshäst säger Lotta.

180920

Princess Tile sköter sig jättefint, fin travare som gillas skarpt. Allt bra med henne säger Lotta.

180914

Allt bara bra med Princess Tile, hon är jättefin! Sköter sig perfekt under inkörningen. Peter var här i lördags och han var mycket nöjd och belåten hur hon utvecklats. En blivande stjärna kanske, hon har anlag för det säger Lotta.

180908

Jag har idag varit och besiktigat Princess Tile igen. Jag är nöjd med hur hon utvecklas, hon ser fin ut i kroppen och har bra psyke. Freddy och Lotta är väldigt nöjda med hur hon sköter sig i inkörningen, det ser mycket lovande ut för Princess Tile. Jag är förvånad att en så fin och toppstammad häst inte är slutsåld säger Peter Untersteiner.

180907

Princess Tile sköter sig fint framför vagnen. Klassig häst med bra fart i sig! Allt bara bra säger Lotta.

180831

Princess Tile är allting bra med, fin häst som gör allt rätt och sköter sig på klasshästens vis. Vi är mycket nöjda säger Lotta.

180824

Princess Tile sköter sig jättebra framför vagnen. Fin häst, inga anmärkningar så här långt säger Lotta.

180817

Allt bra med Princess Tile. Hon sköter sig som hon ska under inkörningen. Hon har temperament och det är en fin häst säger Lotta.

180810

Inga konstigheter under tömkörningen med Princessan, sköter sig perfekt. Klassig häst säger Lotta.

180806

Princess Tile tömkördes för första gången idag. Hon skötte sig mycket fint! Jättefin häst som gillas skarpt säger Lotta Chaudet som sköter inkörningen åt Peter Untersteiner.

Resultat
PRINCESS TILE

  • Segerprocent: 33%
  • Platsprocent: 50%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 6 2-1-0 101400 kr
2021 3 2-0-0 65900 kr
2020 3 0-1-0 35500 kr