PRINCESS TILE

Foto Kenny Thörnblom
PRINCESS TILE

PRINCESS TILE

  • Född: 2017-05-08
  • Kön: Sto
  • Regnr: 17-2824

Andelar till salu

  • Pris per andel: 22500 kr
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: 950 kr / andel
  • Tillgänglighet: Andelar till salu

Tränare

Skötare

STOSPECIALISTEN PETER UNTERSTEINERS NÄSTA STJÄRNA?

Bli delägare i toppstammade Princess Tile som andelshäst utvald av segervana Halmstadstränaren Peter Untersteiner.


HÖGA FÖRVÄNTNINGAR PÅ PRINCESS TILE!

Princess Tile har en av världens bästa avelshingstar genom alla tider, Cantab Hall som far. Hennes mor var ett av de bästa stona på andra sidan Atlanten – Riveting Rosie. Hon tjänade 7,6 miljoner kronor under sin karriär och valdes till Årets sto som 2- och 3-åring i Canada. Toppstam! Förväntningarna kommer vara höga.FADERN EN AV VÄRLDENS BÄSTA GENOM TIDERNA

Fadern Cantab Hall tjänade själv 10 717 829 kronor och travade 1.08,9.
Han är far till bl.a
Father Patrick 21 620 061 kr
Wild Honey 13 700 598 kr
Explosive Matter 11 616 878 kr
Uncle Peter 9 773 522 kr
Tamla Celeber 8 310 666 kr
Pastor Stephen 7 267 012 kr
Delicious U.S. 6 581 572 kr
Darling Mearas 6 352 000 kr
Volstead 5 875 824 kr
+ många många fler miljonärer i världen.


MODERN ÅRETS STO I CANADA TVÅ ÅR I RAD

Modern Riveting Rosie (e.Muscle Mass – Rose de Vie Stena).
Rekord *1.10,1
Intjänat $973.336 dollar = 7 636 099 kronor.
Riveting Rosie valdes till Årets Sto i Canada både som 2- och 3-åring.

Riveting Rosie är syster med miljonären Howd That Feel *1.10,9/$187.792

Mormor Rose de Vie Stena är syster med
Bertolio $280.102
Bertorico $243.739
Baron Hall $203.364


ÅKE SVANSTEDT SATTE VÄRLDREKORD MED SIX PACK

Six Pack (efter Muscle Mass) satte nytt världsrekord på tiden 1.07,9 i Kentucky Futurity i början av oktober 2018. Six Packs far Muscle Mass är morfar till Princess Tile. Det finns fartresurser i stamtavlan så det räcker och blir över!!


LÄS OM OCH SE MODERN RIVETING ROSIE I LOPP

Klicka HÄR så kan ni läsa om, samt se Riveting Rosie i olika lopp under hennes karriär.


PETER UNTERSTEINER HAR BESIKTIGAT

Halmstadstränaren Peter Untersteiner har noggrant besiktigat och godkänt Princess Tile som andelshäst åt Stall Kennys Andelshästar. Peter åkte och besiktigade Princess Tile på Alebäcks stuteri där Princess Tile är född. Här under kan ni läsa Peter Untersteiners egna ord om Princess Tile.FRANKRIKE FÖR BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGAR

Princess Tile har stått uppstallad och tränats på Ecurie du Clair de Lune Haras de la Galiere i St Mars Du Desert Normandie i Frankrike hos Lotta och Freddy Chaudet för att få de bästa förutsättningarna då hon gått på ett av de allra bästa betena som finns i Frankrike samtidigt som hon tränats.

Den 17 april lämnade Princess Tile Normandie Frankrike för att åka hem till Sverige. Hon är nu i Halmstad hos Peter Untersteiner.


Utsikt från rundbanan på Haras de la Galiere. Fantastisk utsikt. Ett paradis för hästar och människor.


ANMÄLS FORTLÖPANDE TILL ÅRGÅNGSLOPPEN

Princess Tile kommer fortlöpande att anmälas till de största insatsloppen som två- tre- och fyraåring i Sverige.

• Svensk Uppfödningslöpning
• Breeders Course
• Breeders Crown
• E3
• Svenskt Trav Oaks
• Drottning Silvias Pokal (Euro Classic Trot)
• Stosprintern
• StoChampionatet
• Derbyt/ Derbystoet
• Grand Prix du I´U.E.T
• Samt självklart också vara med i Premiechansen.


Stall Kennys Andelshästar har köpt tävlingsrätten i Princess Tile fram till 31 december 2023. Det innebär att när Princess Tile fyller 7 år 1 januari 2024 så får uppfödaren tillbaka Princess Tile, om inte delägarskapet tidigare återlämnat Princess Tile. Alla prispengar undantaget uppfödarpengar tillfaller kommanditbolaget. Efter avdrag för kostnader i samband med tävlande kan sedan överskottet utbetalas till delägarnaBLI DELÄGARE

Du kan köpa en eller flera andelar om du vill, eller dela på en andel med en eller flera kompisar, det är vansinnigt kul att äga travhäst, oavsett om man äger en hel häst, en halv häst, en andel, eller delar en andel med flera kompisar, allt är möjligt hos Stall Kennys Andelshästar och nu har Du chansen!!

Princess Tile säljes i kommanditbolagsform där du inte riskerar något annat än din egen insats!

Gör som över 650 stycken unika människor redan har gjort, bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar du med, nu har du chansen genom Princess Tile.


Träningsrapport

Datum Rapport
190614

Princess Tile har joggat och haft besök av en eventuell blivande delägare den här veckan. Efter att ha besökt Halmstadtravet och sett Princess Tile och pratat med Peter Untersteiner så fanns det inget att tveka på. Det finns nu två stycken andelar kvar i Princessan med den gyllene härstamningen.

190607

Princess Tile har fått en lite lugnare vecka och gått tre motionspass den här veckan. Vi jobbar vidare med den här fina tjejen säger Peter.

190531

Princess Tile körde jag på rundbanan i onsdags och allt kändes bra. Vi körde 1.41-1.35, 2000 meter och hon gjorde det bra. För övrigt har hon joggat två gånger den här veckan, i måndags och idag fredag säger Kim.

190524

Princess Tile har hon gått ett motionspass och ett jobb på banan samt ett motionspass idag den här veckan. Hon har skött sig bra säger Kim.

190517

Princess Tile fick jag upp till  mig i stora stallet i måndags och jag gillar henne redan. Det verkar vara en väldigt trevlig häst och väldigt fin travare. Peter joggade henne i måndags och han tyckte hon kändes jättefin. Hon gick fort på banan i onsdags med mig och jag har inget att klaga på, hon var rytmisk och fin och orkade bra. Joggade henne även idag och känns fortsatt bra. Var med henne till tandläkaren i onsdags efter banjobbet. Hon hade tre vargtänder som vi drog ut, men annars en väldigt fin mun säger Kim.

Resultat
PRINCESS TILE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr