PRINCESS TILE

Foto Kenny Thörnblom
PRINCESS TILE

PRINCESS TILE

  • Född: 2017-05-08
  • Kön: Sto
  • Regnr: 17-2824

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
200124

Princess Tile har varit fin denna vecka. Vi la på henne ett par tunga boots och bytte skor. Hon har travat på jättebra i intervallerna. Vi får hoppas att de håller sig så här nu säger Julia.
Vi har gjort vad vi kunnat tillsammans med veterinär för att hitta något fel på Princess Tile. Men vi har inte hittat något. Hon visar ingen hälta och har bra blodvärden. Kan vara sviterna efter borrelian hon hade som spökat. Vi la på henne ett par PG skor i veckan. Hon har känts fin i veckans jobb. Vi har kört rakbaneintervaller i 1.30-tempo. Hon såg bra ut och kändes bra. Hon har ett oerhört klipp i steget när hon är helt frisk säger PU.

200118

Princess Tile har gått två jobb på rakbanan och ett motionspass under veckan. Hon har gått fyra intervaller båda gångerna och igår var hon helt okej. Förhoppningsvis är hon på bättringsvägen, Peter ska köra henne i jobb nästa vecka säger Julia.

200110

Princess Tile har gått motion måndag och onsdag. Idag gick hon två intervaller och var tyvärr inte på topp. Ska prata med Peter om han vill veterinären ska ta nytt blodprov på henne och se om vi hittar något där. Hon får fortfarande metacam. Återkommer så fort jag vet något nytt säger Julia.

191228

Princess Tile var hos veterinären igår. De hittade inget fel men bestämde att hon ska få metacam från och med måndag. Det hjälper mot om hon har smärta i muskler exempelvis och tar bort en eventuell inflammation säger Julia.

191220

 

Princess Tile har gått jobb på rundbanan idag. Hon travade första heatet men sen valde Peter att inte köra det andra då hon inte kändes helt okej. Verkligen tråkigt då hon varit så fin sen hon kom från Håkan. Vi får hoppas det var tillfälligt och att det blir bra när hon fått vila några dagar. Hon kommer kollas upp av veterinär senare idag eller i början av nästa vecka säger Julia. (Uppdatering kommer läggas ut här så fort hon är undersökt).
Det här var sista träningsrapporten för i år. Nu blir det lugnare i stallen några veckor och de flesta andelshästar får jul och nyårsledigt. De får mysa ute i hagen och joggas lite lätt för att få motion. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag det här direkt. Nästa uppdatering förutom de andelshästar som startar kommer fredag 10 januari 2020. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År. /Kenny

Resultat
PRINCESS TILE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr