scriptnd Google Tag Manager -->

PRINCESS TILE

Foto Kenny Thörnblom
PRINCESS TILE

PRINCESS TILE

  • Född: 2017-05-08
  • Kön: Sto
  • Regnr: 17-2824

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
220124

Princess Tile var inne på Halmstadtravet och gick banjobb idag, JU körde henne. Kommentar efter jobbet: Okej men inte 100%. Vi tränar på lite till. Det finns två stycken filmer från dagens banjobb utlagda på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

220121

Allting är bara bra med Princess Tile. Hon gick sex intervaller i backen i måndags på ett fint sätt. Hon känns stark och jobbar på bra. Igår var banorna hos oss tyvärr dåliga så hon var ute på en lång och rejäl joggingtur istället för intervaller i backen. Hon var pigg och glad och verkade nöjd med turen. Vi kör banjobb nästa vecka istället då det passar bättre in i planeringen säger Emily.
Princess Tile känns okej i jobben. Det är en underbar häst som efter sin borrelia tyvärr inte levt upp till de förväntningar vi haft. Banjobb nästa vecka, efter det vet vi mer vad statusen är säger PU.

220114

Allting är bara bra med Princess Tile. Hon har tränat på som vanligt under jul och nyår. Hon har gått två jobb i backen denna veckan, sex intervaller båda gångerna. Hon känns stark och fin. Hon gick ett banjobb för tolv dagar sedan. PU körde henne och han var nöjd. Nytt banjobb nästa vecka igen. Då vet vi förhoppningsvis mer om hon är redo för årsdebut eller om vi behöver köra ett banjobb till säger Emily.

211217

Allting är bara bra med Princess Tile. Hon har gått två jobb i backen denna veckan, sex intervaller båda gångerna. Hon känns stark och fin säger Emily.
Nästa ordinarie veckorapportering kommer den 14 januari. Hästarna i de olika stallen får nu lite välbehövlig julvila och ladda om inför 2022. Jag står i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag direkt här. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År! 

211210

Allting är bara bra med Princess Tile. Hon har gått två jobb i backen denna veckan, sex intervaller båda gångerna. Hon känns stark och jobbar på fint i backen säger Emily.

Resultat
PRINCESS TILE

  • Segerprocent: 25%
  • Platsprocent: 38%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 8 2-1-0 102400 kr
2021 5 2-0-0 66900 kr
2020 3 0-1-0 35500 kr