PRIMADONNA TILE

Foto Kenny Thörnblom
PRIMADONNA TILE

PRIMADONNA TILE

  • Född: 2017-05-04
  • Kön: Sto
  • Regnr: 17-2873

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
200918

Primadonna Tile tränar på. Det finns inget att klaga på. Hon kommer att bli behandlad av veterinär nästa vecka som ett led i rehabarbetet säger Håkan.

200911

Håkan hälsar att allt fortskrider som det ska med Primadonna Tile. Hon promenerar i vatten som går upp till framknäna. Det är bara plan yta så här i början. Vi ökar så småningom både vattenmängd och belastning.

200904

Allt går bra och enligt plan med Primadonna Tile. På måndag får hon börja gå lite lätt i vatten. Pigg och trevlig tjej säger Håkan.

200828

Primadonna Tile mår bra. Hon ska skrittas nästa vecka och om allt är okej väntar vattenträning därefter säger Håkan.

200821

Allt ser bra ut med Primadonna Tile. Hon tar det lugnt. På gott humör. Stygnen tas på måndag säger Håkan.. 

200814

Håkan hälsar att operationen gick bra och att Primadonna Tile kommer att ta det lugnt nu de första två veckorna. Det är vistelse i box eller sjukhage som gäller. Upplägget efter dessa två veckor återkommer vi till då vi ser hur läkningen går. Är allt som det ska börjar vi skritta och därefter lägga till vattenträning men som sagt vi återkommer närmare om det avslutar Håkan. 

200810

Allt bra med Primadonna Tile. Operationen gick som planerat och den lösa benbiten är borta. Hon är nu hos Håkan Gysenius som vi har våra konvalescenthästar hos säger Emmi.

200807

Primadonna Tile har bara gått i hagen och haft det lugnt denna vecka. Pigg och glad. Opererar bort den lösa benbiten på måndag säger Emmi.

200731

Jag har idag skickat ut ett Nyhetsbrev. Har du inte fått det. Titta då i din skräppost. Hittar du det inte där. Hör av dig. Vänliga hälsningar Kenny

200731

Primadonna Tile har varit hos veterinär Jonas Tornell. Han hittade en liten lös benbit i höger framkota. Den kommer plockas bort på Hallands djurklinik den 10 augusti. Delägarna är informerade idag på e-post.

200725

Primadonna Tile gick sex intervaller i backen i tisdags och igår fredag. Hon känns okej, hon tränar på. Pigg och glad säger Emmi.

200717

Primadonna Tile gick fyra intervaller i backen i måndags och sex intervaller igår torsdag. Allt bra, pigg och glad. Tränar på som hon ska säger Emmi.

200710

Primadonna Tile gick fyra intervaller i backen i måndags och igår torsdag. Allt kändes bra hon tränar på säger Emmi.

200703

Primadonna Tile har börjat jogga. Joggat tre gånger denna vecka. Allt verkar bra med henne. Börjar nog gå fort nästa vecka igen säger Emmi.

200626

Primadonna Tile har fått vila denna veckan. Varit ute i hagen och haft det skönt. Pigg och glad. Har mycket energi säger Emmi.

200619

Primadonna Tile gick sex intervaller i backen i tisdags och kändes inte helt hundra. Hon hostade efter jobbet. Visade sig att hon hade en lätt infektion i halsen. Vi valde att böja igenom henne i onsdags. Veterinären behandlade höger has och ryggen. Pigg och vid gott humör annars säger Emmi.
Primadonna Tile måste orka med sin stora kropp innan det är aktuellt att anmäla till kvallopp. Hon har blivit större än vad jag förväntade mig. Vi siktar in oss mot hösten som huvudmål. Fin häst och det finns potential i henne säger Johan.

200612

Primadonna Tile gick sex intervaller i backen i tisdags och idag fredag. Allt känns bra. Hon tränar på. Pigg och glad säger Emmi.
Primadonnan behöver mer jobb i kroppen innan det är aktuellt med kvallopp. Hon är lite senare av sig, men det är en fin häst som gör det hon ska säger Johan.

200605

Primadonna Tile gick sex intervaller i backen i tisdags och idag fredag. Allt känns bra. Vi tränar på säger Emmi.

200529

Primadonna Tile gick fyra intervaller i backen i tisdags och sex intervaller i backen idag. Allt verkar okej. Pigg och glad säger Emmi. 

200523

Primadonna Tile gick fyra intervaller på rakbanan i tisdags och igår fredag. Allt bra med henne, hon börjar träna på nu igen. Pigg och glad säger Emmi.

200515

Primadonna Tile har joggat tre gånger denna vecka, allt verkar bra. Börjar gå fort nästa vecka säger Emmi.

200508

Primadonna Tile var på återbesök hos veterinären i onsdags. Det var inte helt hundra så hon blev ombehandlad. Varit i hagen efter det och haft det bra. Börjar jogga nästa vecka säger Emmi.

200501

Primadonna Tile gick banjobb i måndags. Var okej, men vi var inte helt nöjda med henne. Vi gick till veterinären i onsdags och böjde igenom henne. Blev behandlad i knäna runt om och har efter det tagit det lugnt säger Emmi.

200424

Primadonna Tile gick fyra intervaller i backen och fyra intervaller på rakbanan i tisdags. Gick sex intervaller på rakbanan idag. Hon känns som hon ska säger Emmi. 

200417

Primadonna Tile har tränat på som hon ska under veckan som gått. Hon är stor och orkar inte riktigt med sin kropp ännu. Därför är det inte aktuellt med kvallopp ännu. Kanske i månadsskiftet maj/juni om jag ska tippa. Hon är snart redo för ett banjobb igen säger Johan.

200410

Primadonna Tile gick fyra intervaller i backen och fyra intervaller på rakbanan i tisdags. Gick sex intervaller på rakbanan idag. Allt verkar bra med henne, hon tränar på som hon ska. Joggade i onsdags säger Emmi.

200403

Primadonna Tile joggade i måndags och i onsdags. Allt bra. Gick fyra intervaller på rakbanan igår torsdag. Det verkar bra med henne. Pigg och glad säger Emmi.

200327

Primadonna Tile gick banjobb i tisdags. Allt verkar bra. Joggades i onsdags och idag, smidig och fin säger Emmi.

200320

Primadonna Tile gick fyra intervaller i backen och fyra intervaller på rakbanan i tisdags och sex intervaller på rakbanan idag fredag. Allt känns bra, hon känns fin säger Emmi.

200313

Primadonna Tile gick banjobb i tisdags. 1.24/2000 meter och allt verkade bra. Hon tränar på bra. Gick sex intervaller på rakbanan idag, allt bra säger Emmi

200306

Primadonna Tile sköter träningen som hon ska och har varit bra i veckans jobb. Hon kvalar om inget oförutsett inträffar i maj säger Johan.

200228

Primadonna Tile gick sex intervaller i backen i tisdags och fyra intervaller i backen och två intervaller på rakbanan idag. Allt verkar bra med henne. Hon känns fin, tränar på bra. Joggades i onsdags, pigg och glad säger Emmi.

200221

Primadonna Tile har gått fyra intervaller i backen och två intervaller på rakbanan i tisdags och idag. Allt verkar bra, hon tränar på som hon ska säger Emmi.

200214

Primadonna Tile gick fyra intervaller i backen och två intervaller på rakbanan i tisdags och idag fredag. Allt bra med henne, hon känns fin säger Emmi.

200207

Primadonna Tile gick fyra intervaller i backen och två intervaller på rakbanan i tisdags och idag fredag. Allt bra med henne. Vi tränar på nu. Joggades i onsdags, fin säger Emmi.

200131

Primadonna Tile gick fyra intervaller i backen och två intervaller på rakbanan i tisdags. Sex intervaller på rakbanan idag. Joggades i onsdags. Allt bra med henne. Hon tränar på som hon ska säger Emmi.

200124

Primadonna Tile gick fyra intervaller i backen och två intervaller på rakbanan i tisdags och idag fredag. Allt verkar bara bra med henne. Hon tränar på precis som hon ska utan att göra några fel. Joggades i onsdags, kändes fin säger Emmi.

200118

Primadonna Tile gick fyra intervaller i backen i måndags och sex intervaller på rakbanan i torsdags. Allt verkar bra med henne, hon känns fin. Joggade i onsdags, allt ok säger Emmi.

200110

Primadonna Tile joggades i måndags och i onsdags. Gick fyra intervaller i backen idag. Allt verkar bra med henne nu när vi börjat träna igen efter helgerna säger Emmi.

191220

Primadonna Tile gick fyra intervaller i backen i måndags. Allt bara bra. Fick gå till veterinären i onsdags. Vi behandlade knäna runt om. Nu får hon vila över jul och nyår, vilket vi gör med alla våra tvååringar. Hon är pigg och på glatt humör säger Emmi.
Det här var sista träningsrapporten för i år. Nu blir det lugnare i stallen några veckor och de flesta andelshästar får jul och nyårsledigt. De får mysa ute i hagen och joggas lite lätt för att få motion. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag det här direkt. Nästa uppdatering förutom de andelshästar som startar kommer fredag 10 januari 2020. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År. /Kenny

191213

Primadonna Tile har joggat tre gånger denna vecka. Varit lite tjock i benen. Inga konstigheter men vi har tagit det lugnt för säkerhets skull. Är nu i höst/vintertiden som det lätt går lite ”skit”. Inget annat konstigt. Pigg och glad och äter som hon ska säger Emmi. 

191206

Allt bra med Primadonna Tile. Hon är pigg och glad och har tränat som hon ska under veckan som gått säger Emmi.

191129

Primadonna Tile joggade tisdag och onsdag. Gick fyra intervaller på rakbanan igår torsdag. Allt verkar bra. Pigg och glad säger Emmi.

191122

Primadonna Tile gick sex intervaller på rakbanan i måndags och joggades i tisdags. Fick lite feber nu i slutet av veckan och fått stå över torsdagsjobbet. Vid gott humör annars, äter bra och verkar inte må dåligt säger Emmi.

191115

Primadonna Tile gick sex intervaller på rakbanan i tisdags och fyra intervaller i backen idag. Allt verkar bra med henne. Hon tränar på säger Emmi.

191101

Primadonna Tile gick sex intervaller på rakbanan i måndags och fyra intervaller i backen igår torsdag. Hon tränar på som hon ska. Joggades i onsdags, allt okej med henne säger Emmi.

191025

Primadonna Tile gick sex intervaller på rakbanan i tisdags och fyra intervaller i backen idag. Allt verkar bra. Vi tränar på. Trevlig häst säger Emmi.

191018

Primadonna Tile har gått fyra intervaller i backen i måndags och igår torsdag. Allt verkar bara bra med henne. Vid gott humör säger Emmi.

191011

Primadonna Tile har gått fyra intervaller i backen i tisdags och idag fredag. Allt bra med henne. Joggade i onsdags, inga konstigheter. Vid gott humör säger Emmi.

191004

Primadonna Tile har gått fyra intervaller på rakbanan i tisdags och idag fredag. Allt verkar bra. Hon både känns och ser fin ut. Verkar trivas bra. Trevlig tjej men känns som hon har humör. Gillar henne säger Emmi.

 

190927

Primadonna Tile har flyttat ut till mig. Hon har joggat tre gånger under veckan och allt verkar bara bra. Verkar vara en trevlig brud men med humör. Vi lär känna varandra nu. Men blir spännande att följa henne. Ser bra ut säger Emmi.

190920

Primadonna Tile fick stå över sitt snabbjobb i början av veckan, hon fick en spark på ena frambenet. Ingen större fara med det. Idag var hon med och gick banjobb, hon gick 1.30/2140 meter och allt verkar som det ska. Vid lunch var en transport och hämtade henne. Ny adress för hennes del nu är Drömgården! Vi hoppas att dem fortsätter att vara nöjda med henne även där säger Helena.
Vi tackar Helena Egertoft med personal för den här tiden. Som vanligt bra jobb och service.
Ny skötare på Drömgården på Primadonna Tile blir Emmi Overby.

190913

Primadonna Tile har gått sina rakbanejobb som vanligt. Banan var ganska kladdig idag så idag gick hon lite lugnare. Hon känns stabil i utvecklingen och allt är bra säger Helena.

190906

Helt vanlig vecka för Primadonna Tile. Två rakbanejobb och en motionstur. Allt flyter på som det ska. Fin säger Helena.

190831

Allt är bra med Primadonna Tile. Hon har gått sina två intervalljobb på rakbanan under veckan. Hon känns verkligen smidig och starkare nu. Vi hade delägare här i torsdags när hon gick sitt jobb. De tyckte att hon såg fin ut, men undrade vad hon höll på med. Hon var livrädd för några rundbalar som låg bredvid banan och var stundvis mer på väg ner i diket än rakt fram. Men det ordnade sig. Jag är jättenöjd säger Helena.

190823

Primadonna Tile har gått rakbaneintervaller idag. Hon har gått sina två intervalljobb som vanligt i veckan. Hon känns bra, det verkar som stt hon är inne i en bra period. Verkar ha stärkt upp sig ytterligare. Det behövs för det är en stor kropp som skall koordineras. Fin, säger Helena.

190816

Primadonna Tile var ute på en joggingtur i måndags och har efter det gått sex intervaller på rakbanan i 1.35-1.40 tempo. Känns fin säger Helena.

190809

Primadonna Tile gick i början av veckan sex intervaller på rakbanan. Vi körde 1.35-1.40 tempo och allt var som vanligt. Idag var JU på plats och vi körde banjobb med samtliga. Han körde själv Primadonna, hon gick runt 1.35 full väg utan konstigheter säger Helena.

190802

Primadonna Tile har gått sina rakbanejobb i vanlig ordning, hon går sex intervaller i 1.35-1.40 tempo. Känns fin efter förra veckans banjobb. Allt väl säger Helena.

190727

Primadonna Tile gick jobb igår på Halmstads travbana framför en hel del av sina delägare som var på plats på delägarträffen. De körde först i bakvarv för att värma upp ordentligt innan det blev dags för rätvarv. Första varvet efter 1.40 och sista varvet efter 1.36 på ett fint sätt. Alla var nöjda och belåtna med jobbet.

190725

Primadonna Tile gick intervaller på rakbanan im måndags. Har efter det joggat. Går jobb imorgon fredag då det kommer delägare på besök på delägarträffen säger Helena.

190719

Primadonna Tile körde jag bredvid på rakbanan idag. Hon såg fin ut och jag var nöjd med det jag såg säger Johan. 

190712

Primadonna Tile har jag kört jobb med idag. Vi körde sex intervaller i 1.40 tempo på rakbanan. Hon kändes bra. Hon har växt mycket och blivit grövre än vad jag trodde från början. Hon har en rejäl motor bak. Blir intressant att bygga muskler på henne och jobba mot start till våren säger Johan.

190705

Primadonna Tile har joggat under veckan som gått. Hon känns finfin. Vi kommer jogga ytterligare en vecka innan vi kör snabbjobb igen säger Helena.

190628

Primadonna Tiles veckostatus är som följer: Hon blev lite fylld i sitt ben igen, så vi tog ett ultraljud på henne. Man såg en liten vätskeansamling, men diagnosen från förra gången kvarstår, förmodlgen inget allvarligt men det behöver mer tid. Hon har joggat under veckan och kommer att göra det nästa vecka också säger Helena.

190621

Allt bra med Primadonna Tile. Hon har gått rakbanejobb den här veckan, inga konstigheter säger Helena.

190614

Primadonna Tile har fått stå över snabbjobb den här veckan då hon fortfarande varit tjock i benet. Dock mycket bättre än förra veckan. Veterinären har tittat på det och det är inget allvarligt men att det var bra om hon enbart joggade denna vecka. Hon känns fin, inget halt, på måndag är vi igång igen säger Helena.

190607

Primadonna Tile var fin i måndagens snabbjobb, fyra vändor på rakan. Igåt skulle Johan själv känna på henne, men hon var tjock i ett bakben och fick strykas. Vi hittade ingen direkt anledning, vi får se om det blivit bättre efter helgen. Hon är inte halt säger Helena.

190531

Primadonna Tile har den här veckan gått två jobb på rakbanan efter det vanliga upplägget och varit fin säger Helena.

190524

Primadonna Tile har gått två jobb på rakbanan i 1.40-1.45 tempo den här veckan. I måndags var det delägare från Hässleholm och tittade på henne när hon gick jobb. Dem var nöjda och tyckte det såg bra ut säger Helena.

190517

Denna vecka har Primadonna Tile bara gått ett snabbjobb. Hon var hos tandläkaren i onsdags, hon hade fyra stora vargtänder som tandläkaren plockade bort. Efter det så brukar vi inte ha bett i munnen på några dagar. Hon fick ledigt resten av veckan. Snabbjobbet gick hon på rakbanan, fyra heat i 1.45 tempo, fin säger Helena.

190510

Igår gick Primadonna Tile sitt första snabbjobb här. Hon fick fyra intervaller på rakbanan. Vi körde tempon mellan 1.45-1.50, lite lugnt och fint så att hon fick känna på rakbanan i lugn och ro. Hon kändes fin, inga problem. Allt väl säger Helena.

190503

Primadonna Tile har joggat under veckan, vi har låtit henne få en lugn period efter ankomsten. Nästa vecka börjar snabbjobben. Allt bra säger Helena.

190426

Primadonna Tile har haft en bra första vecka i Sverige. Hon är joggad några gånger och känns finfin. Hon har även fått nya hagkompisar i en stor fin hage och trivs hur bra som helst. Hon är verkligen klok och fin. Hon har vaccinerats idag säger Helena.

190424

Primadonna Tile var ute och kände på Halmstadsbanan idag. Johan filmade när han körde bakom. Filmen ligger utlagd på Stall Kennys Andelshästar på Facebook. Johan Untersteiners kommentar om Primadonnan. – Hon ser fin ut. Har klarat resan till Sverige på ett bra sätt. Rör sig bra och har vuxit till sig. Hon ser redan ut som en färdig häst säger Johan.

190418

Primadonna Tile åkte igår och är hemma i Sverige Halmstad och Johan Untersteiner imorgon fredag. Hon har skött sig fint, det var inga problem att lasta hon bara klev på transporten. Jättefin häst säger Lotta. Vi tackar familjen Chaudet för denna tid.

190412

Primadonna Tile har skött veckans jobb till belåtenhet. Allt bra med henne. Men nu är det snart sluttränat i Normandie för den här gången. Hon går ett lätt jobb på måndag, hage tisdag reser hem till Sverige och Halmstad på onsdag morgon säger Lotta.

190405

Primadonna Tile har gått sina vanliga jobb den här veckan, men lite lugnare. Inga problem med henne, trevlig häst och fin travare säger Lotta.

190329

Primadonna Tile sköter sig bra i jobben, går fortsatt lite lugnare träning. Fin häst som vi är nöjda med. Hon åker härifrån den 17 april hem till Halmstad säger Lotta.

190322

Primadonna Tile har fortsatt få gå lite lugnare jobb under veckan. Ingen fara, vi tar det bara försiktigt med denna fina tjej. Pigg och löpsugen säger Lotta.
Samtliga delägare ska ha fått mail om de nya Stall Kenny kläderna som lanserats. Har du inte fått mail om dem, hör av dig!

190315

Primadonna Tile har gått lugna jobb även denna vecka. Vi tar det fortsatt lite försiktigare med henne då hon växt mycket på slutet. Allt bra annars säger Lotta.

190308

Primadonna Tile har skött veckans jobb till belåtenhet. Vi kör lite lugnare med henne. Det är en fin travare som alltid gör sitt säger Lotta.

190303

Vi besökte igår Primadonna Tile hos Lotta och Freddy. Hon gick jobb på rundbanan tillsammans med två andra tvååringar. De värmde först upp i bakvarv och Primadonna Tile såg fin ut. Efter uppvärmningen så körde de tre varv i rätvarv. Primadonna Tile såg fin ut och Lotta som körde var väldigt nöjd efteråt. Hon har växt mycket så vi får köra lite lugnt med henne sa Lotta.

190301

Primadonna Tile har joggat under veckan och allt verkar bra med henne säger Lotta.

190222

Primadonna Tile har varit inne på röntgen av bakkotorna som svullnat upp lite, speciellt vänster bak. Det var dock ingenting utan hon har bara växt lite för fort. Vi kör lite lugnare med henne nån vecka säger Lotta.

190215

Primadonna Tile tränar på som hon ska och hon gör det bra, pigg och löpsugen tjej säger Lotta.

190206

Primadonna Tile leker sig fram i jobben. Känns spänstig och fin, vi är helnöjda. Allt bra säger Lotta.

190201

Primadonna Tile sköter sig bra. Vi tränar på nu och hon har gått jobb på rundbanan som hon ska under veckan. Hon får träna på nu i samma stil fram till att Johan tar hem henne i vår. Det är en väldigt fin häst säger Lotta.

190125

Jag har idag varit och besökt Primadonna Tile hos Lotta Chaudet i Mars du Desert Normandie. Jag tycker hon rör sig fint. Än så länge är de inga högre farter hon tränar i, men man ser att det är ett fint ämne. Jag ser fram emot att få hem henne i vår säger Johan Untersteiner.

190118

Primadonna Tile tar det bara lugnt som planerat under januari. Pigg och glad tjej. Nästa vecka kommer Johan ner och hälsar på henne, ska bli kul att höra vad han tycker säger Lotta.

190111

Allt bara bra med Primadonna Tile. Hon får ta det lugnt fram till 28/1 som övriga tvååringar. Efter det drar träningen igång igen på allvar. Primadonna är som Princess Tile en riktigt fin häst säger Lotta.

181221

Primadonna Tiles sår på knäet har nu läkt. Hon har körts lugnt under hela veckan. Allt är som det ska. Dem körs varannan dag. Två gånger i veckan körs dem på rundbanan. De värmer då upp i 4000 meter först. Sen blir det 2000 meter jogg i tempon mellan 1,55-2,00. Efter jul blir det ledighet ça fyra veckor för alla hästarna säger Lotta. Det här var sista uppdateringen för i år. Det blir alltid lite stiltje mellan jul och trettonhelgen i stallarna. Jag står hela tiden i kontakt med stallen, om något särskilt händer så uppdaterar jag det direkt här på sidan. Nästa träningsuppdatering blir annars fredag 11 januari. God jul och Gott nytt år! /Kenny

181214

Primadonna Tile står på antibiotika, knät är lite svullet men hon är ej halt (har aldrig haltat av det). Hon har tagit det lugnt under veckan. Det är ett mindre sår hon har, troligen har hon slagit i något eller fått en smäll. Ingen fara säger Lotta.

181207

Primadonna Tile har inte gått några hårdare jobb den här veckan pga ett litet sår på ett knä. Det är ingen fara men hon har fått ta det lite lugnare säger Lotta.

181121

Primadonna Tile finns det inget att anmärka på. Sköter sig exemplariskt i varje jobb. Fin travare. Vi är nöjda säger Lotta.

181116

Allt bra med Primadonna Tile. Hon sköter sig efter skolboken. Travar fint, inga anmärkningar säger Lotta.

181109

Primadonnan sköter sig fint, inga konstigheter. Hon tränar på bra, ser fin ut. Travar bra. Allt bara bra med henne säger Lotta.

181102

Primadonna Tile tränar på som hon ska och känns bra i jobben. Fin travare säger Lotta.

181026

Primadonna Tile sköter sig bra. Inga konstigheter. Pigg och på bra humör säger lotta.

181019

Vi besökte i veckan Primadonna Tile i Normandie. Hon har varit i vagn i två veckor. Vi fick se henne gå jobb tillsammans med Princess Tile på rundbanan. Det är en fin travare som rör sig bra, hon har ett lätt fint steg. Allt såg bra ut i jobbet och Lotta var nöjd.

181012

Primadonna Tile sköter sig jättefint i jobben. Finns ingenting att anmärka på. Fin travare säger Lotta.

181005

Primadonna Tile är jättefin, travar fint, sköter sig som hon ska. Finns inget att anmärka på säger Lotta.

180928

Primadonna Tile jobbar på bra, fin häst, gör det vi begär av henne, vi är nöjda säger Lotta.

180920

Allt bara bra med Primadonnan. Hon sköter sig som hon ska i jobben säger Lotta.

180914

Primadonna Tile sköter sig som hon ska under inkörningen. Johan var här i helgen som var och var väldigt nöjd med vad han fick se. Vi fortsätter jobba på säger Lotta.

180908

Johan har idag besökt Primadonna Tile i Normandie. Jag är mycket nöjd med hur Primadonna Tile växer och utvecklas, hon gör det på ett bra sätt. Det är en fin häst som jag inte hittar några fel på. Hon är fin i kroppen och har fin uppsyn. Freddy och Lotta har inget negativt att säga utan är väldigt nöjda hur hon sköter sig under inkörningen säger Johan Untersteiner.

180907

Primadonna Tile sköter sig bra framför vagnen, travar rakt och fint. Inget att anmärka på säger Lotta.

180831

Primadonna Tile sköter sig exemplariskt, allt bra med henne, det är en fin häst säger Lotta.

180824

Primadonna Tile sköter sig jättefint framför vagnen. Inga problem säger Lotta.

180819

Primadonna Tile är fullbokad och vi hälsar alla delägare välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

180817

Allt är bra med Primadonna Tile. Hon sköter sig perfekt under inkörningen säger Lotta.

180810

Primadonnan sköter sig fortsatt exemplariskt under inkörningen, jättefin säger Lotta.

180806

Primadonna Tile tömkördes idag för första gången hos Lotta Chaudet i Normandie Frankrike. Hon skötte sig på klasshästens vis. Mycket fint sto som vi gillar hälsar Lotta som är ansvarig för inkörningen åt Johan Untersteiner.

Resultat
PRIMADONNA TILE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr