ORGANIC TILE

Foto: Kenny Thörnblom
ORGANIC TILE

ORGANIC TILE

  • Född: 2016-05-30
  • Kön: Sto
  • Regnr: NO-16-5168

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
200118

Organic Tile är slarvig i travet. Vi har gjort en av tre chockvågsbehandlingar. Vi har inte kört något hårdare jobb med henne utan hon får träna på försiktigt. Jag hoppas och tror det kommer att fungera säger Björn.

200110

Organic Tile har tagit det lugnt och gått långsamt under helgerna. Gick ett heat på rundbanan idag och kändes inte helt bra. Jag ska prata med Björn så får han ta ställning tillsammans med veterinär vad vi ska göra säger Eva-Lena.

191220

Veterinären har tittat på Organic Tile igen i veckan och hittade då att hon har överbelastning i båda gaffelbandsfästena fram. Hon är helt enkelt inte mogen eller färdigväxt än och vi får backa lite i träningen. Hon fick stötvågsbehandling i båda framsenorna igår och ska så få tre eller fyra gånger till de närmaste veckorna. Hon är inte skadad. Hon är helt enkelt inte färdig ännu. Vi behöver vara lite tålmodiga, då tror jag vi kommer få en bra fyraåring. Hon kommer som övriga hästar ta det lugnt över jul och nyårshelgerna. Efter det kommer hon att få gå motion och styrketräning. Om allt går som det ska och jag hoppas tror jag hon är till start i april/maj säger Björn Goop.
Det här var sista träningsrapporten för i år. Nu blir det lugnare i stallen några veckor och de flesta andelshästar får jul och nyårsledigt. De får mysa ute i hagen och joggas lite lätt för att få motion. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag det här direkt. Nästa uppdatering förutom de andelshästar som startar kommer fredag 10 januari 2020. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År. /Kenny

 

191213

Organic Tile har bara joggat den här veckan. Allt har varit bra i joggningen. Pigg och glad säger Eva-Lena.

191206

Den här veckan har kotknackare Mats Broman gått igenom Organic Tile. Hon hade låsningar i bogen och var väldigt öm i ryggen. Han tyckte vi skulle spruta henne i ryggen. Veterinär Nina Lundin var här igår och gjorde det. Vi får hoppas det blir bättre nu. Hon är pigg och på gott humör säger Eva-Lena.

Resultat
ORGANIC TILE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 50%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 2 0-1-0 21000 kr
2019 1 0-0-0 6000 kr
2018 1 0-1-0 15000 kr