LUGHETTO

Foto: Kenny Thörnblom
LUGHETTO

LUGHETTO

  • Född: 2018-05-20
  • Kön: Sto
  • Regnr: 18-2901

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 25
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
210416

Lughetto joggade i början av veckan. Hon har efter det gått ett backe/sandjobb den här veckan. Däremellan motionsjobb i skogen. Allt bra säger Björn.

210409

Lughetto gick jobb i sanden i början av veckan och har efter det joggat. Allt bra säger Björn.

210402

Lughetto har gått två stycken jobb i sanden den här veckan. Hon känns bra i dem. Fortsätter träna på och bygger styrka säger Björn.

210326

Lughetto har gått ett treheatsjobb på rundbanan och ett jobb i sanden den här veckan. Allting bra, utvecklas fint säger Björn.

210319

Lughetto har tränat två gånger i sanden den här veckan. Hon blir finare och starkare för var vecka som går. Sårskadan är helt läkt. Det känns som en fin häst med gott kunnande. Hon får träna på lite till innan vi testar av henne på rundbanan. Allt bra med henne säger Björn.

210312

Lughetto har gått jobb på sandbanan den här veckan. Hon tränar på och utvecklas hela tiden säger Björn.

210305

Lughetto har joggat i skogen under veckan. Allt är bra med henne och hon är pigg och på gott humör. Vi ökar på trängen nu allt eftersom efter sårskadan som hon fick säger Björn.

210226

Lughetto är allt bra med. Hon har som övriga hästar i stallet gått motion i skogen då vi haft tjällossning och det har inte gått att köra på banorna den här veckan. Vi har även avmaskat alla hästar den här veckan säger Björn.

210219

Lughetto har trampat sig och fått ett sår på vänster fram. Inget allvarligt verkar det som. Hon har fått penicillin för det. Hon har tagit det lugnt efter det. Fin i jobb innan säger Björn.

210212

Lughetto har även denna vecka kämpat på två gånger i sanden. Allt bra i jobben, inga konstigheter. Pigg och frisk säger Björn.

210205

Lughetto jobbar på med tung träning i sanden som övriga stallets hästar för att bygga styrka inför säsongen. Vi kommer jobba på så här med hästarna fortsatt ett tag framöver. Allt är bra och vi nöter på säger Björn.

210129

Lughetto fortsätter som övriga hästar i stallet nöta på i sanden. Det händer inte mycket mer än så för dagen. Det tung sandträning som gäller för att bygga inför säsongen. Allt bra säger Björn.

210122

Lughetto har jobbat på i sandbanan även den här veckan och har även gått jobb i skogen. Allt bra säger Björn.

210115

Allt bra med Lughetto. Hon har denna vecka börjat träna i sanden som övriga hästar i stallet. Mycket nötande nu, bygga muskler och styrka inför säsongen. Inte mycket som händer denna årstid mer än att hästarna tränar på säger Björn.

210108

Lughetto mår bra efter helgerna. Hon har inte börjat träna för fullt ännu utan får jogga på lite till innan vi kör igång på allvar igen med henne säger Björn.

201218

Lughetto har joggat under veckan. Allt bra med henne. Jag hoppas och tror hon kommer få en fin treårssäsong. Hon känns fin. Hon får nu ta det lite lugnare under de kommande helgerna som alla hästar som inte ska starta ska göra. De behöver få en liten paus från lång och tuff träning. Vi kör igång igen i januari på allvar igen säger Björn. Nästa uppdatering här på hemsidan kommer fredag 8 januari om inget oförutsett inträffar. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och uppdaterar här om det skulle hända något speciellt. Jag önskar er alla en riktigt God jul och ett Gott Nytt År!

201211

Lughetto har gått två stycken tvåheatsjobb på rundbanan under veckan. Allt bra i dem. Pigg och fin säger Björn.

201204

Lughetto har gått ett tvåheatsjobb på rundbanan och lugnt i backen den här veckan. Allt bra med henne säger Björn.

201127

Lughetto sköter sina jobb på ett bra sätt och vi är nöjda. Den här veckan har hon gått två stycken tvåheatsintervaller på rundbanan. Pigg och glad säger Björn.

201120

Lughetto har gått två stycken treheatsjobb på rundbanan den här veckan och varit fin. Allt bra med henne säger Björn.

201113

Lughetto har gått två stycken treheatsjobb på rundbanan den här veckan. Pigg och glad. Allt bra säger Björn.

201106

Lughetto har gått två stycken treheatsintervaller på rundbanan den här veckan. Allt bra i dem. Hon tränar på fint säger Björn.

201030

Lughetto har gått två stycken treheatsjobb på rundbanan och känt fin i båda jobben. Vi laddar henne över vintern mot treårssäsongen säger Björn.

201023

Lughetto ser fin ut. Allting bra. Har gått två stycken treheatsintervaller på rundbanan den här veckan utan anmärkning säger Björn.

201016

Lughetto har jobbat på rundbanan. Gått två stycken treheatsjobb under veckan och allt har varit bra i dem. Vi tränar på säger Björn.

201009

Lughetto har gått två stycken treheatsintervaller på rundbanan den här veckan. Allt bra i dem. Vi tränar på säger Björn.

201002

Lughetto gick en intervall i backe/sand i början av veckan och har gått ett till backe/sandjobb efter det. Hon gick då två intervaller. Allt bra i veckans jobb säger Björn.

200926

Jag skickade igår som jag gör ibland på fredagar ut ett allmänt nyhetsbrev till samtliga delägare hos Stall Kennys Andelshästar på e-post. Har du inte fått det? Kolla din skräppost.

200925

Lughetto har som de flesta övriga av stallets hästar fått en lite lugnare vecka pga att vi haft lite infektioner i stallet. Hon har joggat och allt verkar vara som det ska med henne. Vi har även passat på att vaccinera hästarna under veckan säger Björn.

200918

Lughetto har gått backe/sandjobb, två intervaller i början av den här veckan. Därefter en intervall. Allt bra med henne säger Björn.

200911

Lughetto har gått jobb i backe/sand två intervaller den här veckan. Allt bra i dem, hon är fin säger Björn.

200904

Lughetto har gått jobb i backe/sand två gånger den här veckan. Hon känns fin och blir starkare för varje vecka som går säger Björn.

200828

Lughetto har gått två stycken backe/sandjobb den här veckan och hon ser fin ut. Pigg och glad tjej. Vi fortsätter träna på säger Björn.

200821

Lughetto har gått en intervall i backe/sand den här veckan och allt har sett bra ut. Allt bra med henne säger Björn.

200814

Lughetto har gått långsamjobb här under veckan. Allt bra med henne. Jag har idag kört henne till Lökene för fortsatt träning där. Fin häst säger Malin.

200807

Lughetto går långsamjobb och allt verkar bra med henne. Vi fortsätter träna på här tills jag får klartecken att lämna över henne till Lökene säger Malin.

200731

Jag har idag skickat ut ett Nyhetsbrev. Har du inte fått det. Titta då i din skräppost. Hittar du det inte där. Hör av dig. Vänliga hälsningar Kenny

200731

Lughetto är undersökt i halsen igen och allt ser bra ut. Hon är nu fit for fight igen. Veterinären Nina spolade även tårkanalerna då hon varit lite ”rinnig” i ögonen. Det kom ut lite klumpar med klet så det var behövligt. Bränningen på trampet var Nina nöjd med. Det ser bra ut säger Malin.

200724

Lughetto har tagit det lugnt och fint under veckan. Det blir ny veterinärkoll i halsen nästa vecka. Frysbränningen ser bra ut. Fin och trevlig häst säger Malin.

200717

Lughetto undersökt i halsen i tisdags av veterinär. Hon hade lite slem kvar i luftstrupen. Hon blev även frysbränd vid det gamla såret på benet. Nu är svallköttet borta. Hon får ta det lugnt med träningen i 7-10 dagar. Delägare har varit och hälsat på Lughetto under veckan och de var nöjda och belåtna säger Malin.

200710

Lughetto åkte till Malin där vi har våra konvalescenthästar i början av veckan. Hon var förkyld och jag ville inte hon skulle vara bland tävlingshästarna då. Hon får medicin och får ta igen sig där och friskna till. Veterinären kommer även att titta på ett ”gammalt” sår som hon har på ett bakben. Det är svallkött där och vi vill veterinären ska titta på det och eventuellt frysbränna om det behövs säger Björn.

200703

Lughetto har som övriga tvååringar tränat i backe/sand under veckan. Allt bra, inget att anmärka på säger Björn.

200626

Lughetto känns bra och ser fin ute i jobben. Hon har tränat som hon ska under veckan och gör det vi vill. Fin travare säger Björn.

200619

Lughetto tränar på bra tillsammans med de andra tvååringarna. Det är en fin travare, bra musklad säger Björn.

200612

Lughetto är en fin häst som har har lätt för sig. Känns som att hon kommer att bli tidig. Kom i fint skick från Frankrike. Fint musklad. Det finns ingenting att anmärka på. Hon sköter jobben på bästa sätt säger Björn.

200605

Lughetto har gått jobb på rakbanan den här veckan  tillsammans med övriga tvååringar. Allt bra med henne säger Björn.

200529

Lughetto har tränat som hon ska under veckan och gått jobb på rakbanan och tränat backe/sand. Hon känns jättefin och är fin på alla sätt att jobba med. Jag slutar nästa fredag hos Stall Goop då kärleken fått jobb i Halmstad och vi flyttar ner dit. Jag vet inte vem som kommer bli skötare på Lughetto säger Stigi.

200522

Lughetto har tränat som hon ska under veckan. Pigg och käck häst. Allt bra säger Björn.

200515

Lughetto har tränat i backe/sand under veckan. Inga konstigheter, hon ser fin ut och känns även bra säger Björn.

200508

Lughetto har under veckan gått sina första jobb här tillsammans med de andra tvååringarna som också kommit. När vi nu tränar kör vi unghästarna tillsammans i grupp. Måndag, onsdag och torsdag ett tag framåt. Värmer ett stort varv i skogen och sen skrittar ner till banan. Ett bakvarv sen 3-4 intervaller där. På onsdagar joggar dem tillsammans 2-3 varv i skogen. På torsdagar kör vi på rakbanan igen. Allt bra med henne säger Björn.

200506

Lughetto är slutsåld och jag hälsar alla delägare välkomna till Stall Kennys Andelshästar. Ni har idag fått ett mejl med delägarlistan i. Nu håller vi tummarna för en lång och framgångsrik tävlingskarriär.

200501

Lughetto är en trevlig bekantskap. Fin häst. Hon har joggat under veckan och ska börja gå jobb nästa vecka säger Björn.

200424

Lughetto var jag på plats hemma när transporten kom och såg kliva av. En jättefin häst. Det ska bli spännande att fortsätta träna henne. Avkommorna efter Father Patrick har börjat minst sagt lovande på tävlingsbanan säger Björn Goop.

200422

Lughetto har idag kommit från Frankrike till Björn Goop på Lökene Gård utanför Kil.
– Lughetto ser jättefin ut, fin modell av häst. Hon har sedan hon kom idag fått vara ute i hagen och sträcka på sig lite säger Stigi som kommer sköta Lughetto.

200420

Lughetto klev idag på transporten i Normandie Frankrike. Destination Björn Goop Lökene gård Kil. Vi tackar Lotta och Freddy Chaudet med personal för mycket gott jobb. Film från idag finns utlagt på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

200418

Lughetto har tränat på som hon ska under veckan och har nu gått sitt sista jobb hos oss. På måndag kommer transporten och hämtar henne och övriga tvååringar. Destination Lökene Kil för Lughetto. En smällfin donna är det säger Lotta.

200410

Lughetto är rent ut sagt kanonfin i varje jobb. Har stora lungor och ett fantastiskt djup. Här tror jag Björn Goop kommer ha en Elitdam. Hemresa till Lökene och BG är fortsatt planerad till vecka 17 säger Lotta Chaudet från Normandie Frankrike. (Det finns några andelar kvar för dig som vill vara med och deläga Lughetto).

200403

Lughetto är allting bra med. Toppfin i varje jobb. Vi är helnöjda med denna fina dam säger Lotta.

200327

Lughetto har tränat som hon ska under veckan och glänser i varje jobb. Mycket fin häst och en fantastisk travare. Vi är mycket nöjda med henne säger Lotta.

200320

Lughetto har gått full träning under veckan. Hon ser smällfin ut! Ruggigt fin travare. Vi är mycket nöjda med hennes utveckling så här långt säger Lotta. Film från dagens jobb i Normandie finns utlagt på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

200313

Lughetto har tagit det lite lugnt även denna vecka som övriga tvååringar. Allt bra med henne säger Lotta.

200306

Lughetto har som övriga tvååringar denna vecka fått en liten vilopaus efter tuff träning. Allt bra med henne. Hon åker hem till Lökene vecka 17 säger Lotta.

200228

Lughetto jobbar på i fortsatt fin stil. Jättefin! Går sina jobb på rundbanan och går dem lätt. Allt bara bra med henne. Det är inte bestämt än när hon åker hem till Sverige, men jag skulle tippa på april/maj säger Lotta.

200221

Lughetto tränar fortsatt finfint och det finns ingenting att anmärka på så här långt. Gör allt rätt säger Lotta.

200214

Lughetto är allting bra med. Hon leker sig fram i jobben på lätta hovar. Mycket fin. Finns inget att klaga på säger Lotta.

200207

Lughetto känns fortsatt mycket fin i jobben. Bra driv i steget. Läcker häst. Inget att anmärka på säger Lotta.

200131

Lughetto har tränat på lika fint som vanligt under veckan. Hon ser jättefin ut i varje jobb och lyser klass. Inga anmärkningar. Vi är mer än nöjda säger Lotta.

200124

Lughetto tränar på som hon ska och gör det bra! Vi värmer upp ordentligt innan vi kör två bakvarv. Efter det kör vi 2000 meter i rätvarv. Hon har en underbar gång. Hon kommer att bli en stor vacker långbent tjej. Lughetto är en av de finaste vi har i den här kullen säger Lotta.

200118

Lughetto känns fortsatt jättefin i varje jobb. Pigg, glad och löpsugen. Har en härlig inställning till livet. Mycket fin travare. Vi har inget att klaga på säger Lotta.

200110

Allt bra med Lughetto. Hon jobbar på som hon ska och känns jättefin. Hon och Garden Leave sparrar varandra och det är verkligen två toppfina tjejer. Ska bli riktigt kul att följa deras karriärer. Det är verkligen två topptravare så här långt säger Lotta.

191228

Vi är på resa genom Normandie och har besökt Lughetto som gick jobb tillsammans med Garden Leave. Först joggade de några bakvarv. Sedan körde de jobb i rätvarv. Första varvet efter 1,50, andra varvet i 1,38-tempo. Bägge talangerna travade de tiderna med lätthet. Fantastiskt fina hästar. Även kuskarna var mycket belåtna med dagens jobb. Lughetto ser helt fantastisk ut. Ruggigt fin häst och travare. Det här kommer bli mycket spännande. Några andelar kvar!!

191220

Lughetto tränar på hela tiden och ser kanonfin ut. Hon har en fantastisk trav, långa ben som tar långa steg. Hon går två jobb i veckan och däremellan motion. Kanonfin Father Patrick-avkomma som går en ljus framtid till mötes. Hon får nu ta det lite lugnare som övriga hästar under jul och nyår säger Lotta Chaudet.
Det här var sista träningsrapporten för i år. Nu blir det lugnare i stallen några veckor och de flesta andelshästar får jul och nyårsledigt. De får mysa ute i hagen och joggas lite lätt för att få motion. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag det här direkt. Nästa uppdatering förutom de andelshästar som startar kommer fredag 10 januari 2020. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År. /Kenny

191213

Lughetto tränar på jättefint och allt är bra med henne. Ni ska se vad fint hon springer, långa vackra steg. Väldigt driv i steget!! Lughetto ser mycket lovande ut säger Lotta.

191206

Blir bara finare och finare. Gör allt rätt. Fin travare. Lughetto känns som vi vill hon ska kännas. Vi är nöjda säger Lotta.

191129

Lughetto känns fortsatt finfin i jobben. Flyger lågt i varje träningsjobb. Jättefin travare! Inga anmärkningar säger Lotta.

191122

Lughetto blir bara finare och finare för varje vecka som går. Ruggigt fin travare som lägger mycket mark under sig. Father Patricks avkommor imponerar. Så här långt verkar inte Lughetto vara något undantag säger Lotta.

191115

Lughetto sköter sig perfekt. Hon har fint trav och vi här jättenöjda med henne så här långt säger Lotta.

191108

Lughetto sköter sig jättebra. Jättefin travare som lägger mycket mark under sig. Allt bra säger Lotta.

191101

Lughetto är frisk från sin förkylning. Hon har tränat på som hon ska under veckan. Pigg och glad säger Lotta.

191025

Lughetto har varit lite krasslig i halsen den här veckan och fått stå över jobb. Pigg och på bra humör annars säger Lotta.

191018

Lughetto sköter sig finfint. Får promenera framför vagn och lära sig hur alla tömmar fungerar. Jättefin! Frisk och kry säger Lotta.

191011

Lughetto är satt för vagn och sköter sig jättefint, klasshäst! Hon får promenera på framför vagnen och lära sig allt som behövs innan vi kör igång på allvar. Mycket fin häst säger Lotta.

191004

Lughetto tömkörs och sköter sig exemplariskt. Hon är pigg och på bra humör. Fin häst säger Lotta.

190927

Lughetto har vi börjat tömköra den här veckan. Hon sköter sig jättebra. Väldigt klok och lättlärd. Inga problem med Luggen som vi kallar henne. Jättefin säger Lotta.

190920

Lughetto anlände Lotta Chaudets gård i Mars du Desert i Normandie Frankrike klockan 19.15 igår kväll. Resan har gått bra. Det är en fantastiskt fin häst säger Lotta lyriskt. Hon får ta det lugnt över helgen, sen börjar inskolningen avslutar Lotta.

Resultat
LUGHETTO

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr