KALAMANZI MEARAS

KALAMANZI MEARAS
  • ·Född: 6 juni 2020
  • ·Kön: Sto
  • ·Regnr: 20-2783
  • ·Pris per andel:
  • ·Antal andelar: 25
  • ·Månadskostnad:
  • ·Tillgänglighet:Slutsåld
Stamtavla
KALAMANZI MEARASSOUTHWIND FRANKPILGRIMS TRUFFLESMUSCLE HILLFLAWLESS LINDYCHOCOLATIERGLIDE CHIP

Tränare

horse.staff.tranareJohan Untersteiner

Skötare

horse.staff.skotareJosefin Jenssen

Träningsrapporter

DatumRapport
29 Sep 2023

Kalamanzi Mearas gick fyra intervaller i backen i tisdags och avslutade med sex intervaller på rakbanan idag. Hon tränar på bra. Troligtvis ett nytt banjobb om ca två veckor säger Josefin.

22 Sep 2023

Kalamanzi Mearas gick banjobb i början av veckan och var inte i sin bästa form. Fuskade lite med travet och hade lite dova missljud från halsen. Hon fick därför ta det lite lugnt resten av veckan och vi har inte bestämt oss om hon ska få en vila eller kollas upp av veterinären. Hon har inte visat någon symtom på förkylning men ibland är dom bra på att gömma det säger Josefin.

8 Sep 2023

Kalamanzi Mearas tränade fyra intervaller i backen i början av veckan och avslutade med sex intervaller på rakbanan. Allt väl och vi fortsätter träna vidare tills vi är kvalklara säger Josefin. Nästa uppdatering här kommer fredag 22 september. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något speciellt hända skriver jag in det här.

1 Sep 2023

Kalamanzi Mearas gick ett godkänt banjobb i måndags. Vi tränar på lite till innan det blir kvallopp. Avslutade veckan med fyra intervaller på rakbanan, hon känns bra säger Josefin.

25 Aug 2023

Kalamanzi Mearas har gått sina jobb under veckan, JU körde idag. Banjobb nästa vecka igen, borde närma sig kval säger Josefin.

Resultat

Segerprocent: 0 %
Placeringsprocent: 0 %
StarterplaceringarStartsumma
Livs10-0-00 kr
Copyright © 2023 Stall Kenny AB, created by MenJada AB