scriptnd Google Tag Manager -->

JEWEL IN THE CROWN

Foto Lena Emmoth
JEWEL IN THE CROWN

JEWEL IN THE CROWN

  • Född: 2021-03-27
  • Kön: Hingst
  • Regnr: 21-1648

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 33
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
230127

Jewel In the Crown är allt bra med. Han är inte lika kantig längre. Det var med största sannolikhet växtvärk han hade. Går jobb som vanligt nästa vecka. Det är en jättefin häst säger Lotta. Nästa ordinarie uppdatering kommer här fredag 10 februari om inget oförutsett inträffar.

230113

Jewel In the Crown har joggat på under helgerna. Han har kommit in i en växtperiod och får dem närmaste veckorna gå lite lugnare jobb säger Lotta. Nästa uppdatering här kommer fredag 27 januari om inget oförutsett sker.

221217

Till er som har e-post hos Yahoo. Tyvärr får ni inte mina mejl då det utskicksprogram jag använder inte verkar gå ihop med Yahoo. Har ni möjlighet så skaffa gärna en annan e-postadress, t.ex Gmail så lägger jag in den så ni får mejl från mig. Trevlig helg!

221216

Jewel In the Crown har haft bekymmer med bakaktionen och behövt en del vikt fram. Vi har som ni vet visat honom för veterinären, utan anmärkning. Det var troligtvis växtvärk. Under helgerna kommer han att gå långsamt varannan dag, vaccineras och avmaskas säger Lotta.

Igår mejlade jag ut era Hästägarkort för 2023. Har du inte fått det? Hör då av dig till mig i så fall.
Detta var sista uppdateringen för i år på din häst. Stallen går ner lite i varv i juletider och din häst får som de flesta hästarna i stallet lite välbehövlig julledighet över helgerna.
Nu laddar vi om inför 2023. Nästa ordinarie veckorapportering kommer den 13 januari. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något hända runt din häst uppdaterar jag direkt här.
Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett framgångsrikt Gott Nytt Trav-År 2023! /Kenny

221209

Jewel In the Crown jobbar på som han ska. Inga problem. Gör det vi begär av honom säger Lotta.

221202

Jewel In the Crown har joggat på under veckan. Han har varit bättre i bakaktionen och vi jobbar på. Inga problem säger Lotta.

221125

Jewel In the Crown tog det lugnt i början av veckan. Gått ett lätt joggingpass på rundbanan idag, idag konstigheter. Vi får hoppas problemet med bakaktionen var en tillfällighet. Vi håller koll säger Lotta.

221123

Veterinären har nu tittat på Jewel In the Crown. Han har inga problem med testiklarna. Han har lite problem med bakaktionen till och från och vi vet inte riktigt vart det kommer ifrån. Vi jobbar på att lösa det säger Lotta.

221118

Jewel In the Crown tittade veterinären på i veckan. Vi tror han har problem med en testikel som stör honom lite i travet. Men för att se exakt måste vi göra ultraljud för att sedan fastställa vad som behöver göras. Han kommer undersökas igen nästa vecka. Annars en kanonfin häst, pigg glad och älskar att springa säger Lotta.

221111

Allt bra med Jewel In the Crown. Joggar på som han ska på rundbanan. Inga problem säger Lotta.

221104

Jewel In the Crown ser fin ut. Joggar på rundbanan och sköter sig bra. Fin och trevlig kille säger Lotta.

221028

Jag har ikväll skickat ut delägarlistan i Jewel In the Crown på e-post. Har du som delägare inte fått den. hör av dig till mig. /Kenny

221028

Jewel In the Crown tränar på jättefint och vi är nöjda med honom. Fin travare som har det lätt för sig. Allt bra säger Lotta. Film från dagens jobb i Normandie finns på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

221028

Jewel In the Crown är nu fullbokad och fullbetald. Jag hälsar nya som gamla delägare välkomna som delägare i Juvelen. Jag kommer inom kort att sända ut delägarlistan.

221021

Jewel In the Crown fortsätter sköta sig bra. Han joggar på rundbanan. Fin travare som sköter sig exemplariskt säger Lotta.
Finns en film utlagd idag på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

221014

Jewel In the Crown sköter sig bra och joggar på i fin stil. Allt bra med honom. Inga anmärkningar så här långt säger Lotta.

220930

Jewel In the Crown joggar fem kilometer fem gånger i veckan. Allt är och går bra säger Lotta.

220921

Jewel In the Crown är nu i vagn. Han travade sina första 2000 meter framför vagn idag och han skötte sig fint. Lotta Chaudet säger att han tar långa härliga kliv. Ni kan se två stycken filmer utlagda idag på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

220916

Jewel In the Crown har funnit sig tillrätta här på gården i Normandie och acklimatiserat sig bra. Riktigt stilig kille! Han har tömkörts två gånger och sköter sig bra säger Lotta.

220907

Jewel In the Crown anlände vid 12-tiden idag till vår gård. Resan från Sverige till Normandie har gått bra. Nu får han vila upp sig lite efter resan och acklimatisera sig innan skolan börjar nästa vecka säger Lotta Chaudet.
Det finns fyra stycken filmer utlagda på Stall Kennys Andelshästar på Facebook idag.

220902

Sommarlovet är över. Nu börjar skolan snart. Transporten hämtar upp Jewel In the Crown hos Anna Forssell nu på måndag 5 september med destination Freddy och Lotta Chaudet på deras gård Haras de la Galière i Saint-Mars-du-Désert Normandie Frankrike. Vi tackar stall Anna Forssell för fin uppfostran på denne fina kille. Spännande fortsättning följer.

220818

Transporten ner till Normandie Frankrike blir framflyttad ungefär två veckor. Anledningen är att vår andra andelshäst som ska med på samma resa, Due Due inte hann få sina resehandlingar klara pga semester hos Distriktsveterinären. Ingen fara på taket, skolan för Jewel In the Crown börjar i september.

220817

Jewel In the Crown påbörjar sin resa ner till Freddy och Lotta Chaudet i Normandie Frankrike på fredag. Han kommer få ta det lugnt till att börja med och acklimatisera sig innan inkörning påbörjas.

220715

Jewel In the Crown är allting bra med. Han går med sina jämnåriga kamrater i hagen och de springer och busar. Han har ett fint driv i sitt travsteg och är en ledargestalt bland sina kamrater. Det ser bra ut!

220622

Allting är bra med Jewel In the Crown. Han har växt under våren och ser jättefin ut i kroppen. I slutet av augusti är det slut på sommarlovet, då åker han ner till Freddy & Lotta Chaudet i Normandie Frankrike. Då börjar travskolan för honom med inkörning och uppträning till att bli en förhoppningsvis blivande travstjärna.

220418

I lördags besökte vi Jewel In the Crown hos Anna Forssell utanför Skara. Han är mycket vacker att titta på, ser smällfin ut i kroppen. Han har fortfarande vinterpäls kvar men det dröjer inte många veckor innan den är borta. Anna strödde lovord om vår hingst. Man märker på Anna att han ligger henne varmt om hjärtat. Hon transporterade honom i hästtransport från den hage han gick i till den hage han skulle fotograferas i. Han beter sig som en gammal rutinerad elithingst. Inga problem vare sig att kliva på eller kliva av hästbussen. Fantastiskt psyke på denna kille! 

Resultat
JEWEL IN THE CROWN

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr