JAKIRO MEARAS

Foto Anders Åman
JAKIRO MEARAS

JAKIRO MEARAS

  • Född: 2019-06-06
  • Kön: Hingst
  • Regnr: 19-2603

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 30
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
200703

Jakiro Mearas är nu slutsåld. Jag hälsar alla delägare i Jakiro välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

200626

Delägare Anders har varit på besök på Snogarps gård utanför Ystad där Jakiro Mearas är uppfödd och står. Anders skriver så här efter sitt besök:
Hejsan Kenny!  Vi fick en jättefin rundvandring på gården. Jakiro gick tillsammans med tre stycken andra ettårshingstar. Han var klart vackrast av dom fyra. Lite försiktigt nyfiken över vad vi var för ena typer som var så intresserade av just honom. Otroligt vackert belägen gård. Commander Crowe som står på gården är ju en otrolig individ som bara ville att man skulle stå och mysa med honom. Trevlig Sommar,  Anders!

200619

Jakiro Mearas växer och mår bra. Han har haft besök av delägare under veckan som var mycket nöjda med sitt besök. Johan Untersteiner säger att Jakiro kommer tas in i träning på Halmstad månadsskiftet augusti/september. Det finns tre andelar kvar i denna läckerbit.

200501

Jakiro Mearas är fin och har ett väldigt trevligt temperament. Det har aldrig varit det minsta problem med honom. Jag tror Jakiro blir bättre än systern (Her Majesty Mearas). Vi hoppas han blir riktigt bra, roligt att kunna glädja många säger uppfödaren Barbro Wihlborg på Snogarps Gård..

200426

I dagens första lopp på Solvalla tog Her Majesty Mearas (Father Patrick – The Queen) andra raka segern från debuten då hon tillsammans med Erik Adielsson enkelt gled undan över mållinjen. Segertiden blev 1.16,4/2140 meter voltstart för Her Majesty Mearas. Vinnaroddset 1.61. Två mycket imponerande segrar av denna toppstammade dam som fortsatt är obesegrad. Helbrodern Jakiro Mearas gratulerar och hälsar att det finns några andelar kvar här i honom.

200415

Jakiro Mearas säger grattis till helsystern Her Majesty Mearas som imponerade stort på Solvalla ikväll i sin tävlingsdebut. Det treåriga stoet ledde de 2140 metrarna från start till mål och segrade på 1.16,6 voltstart. Segermarginal 2,5 längd. Det finns några andelar kvar i ruggigt fina helbrodern Jakiro Mearas utvald av Johan Untersteiner. Avkommorna efter Father Patrick imponerar stort!

200313

Jakiro Mearas är jättefin, har vuxit bra. Verkar ha ett bra temperament. Han går i en kuperad jättehage med sina fem kompisar. Dem har hus att gå in i som skydd om det behövs. Vi gör allt vi kan för att det skall bli så bra som möjligt säger Barbro Wihlborg som är uppfödare.

Resultat
JAKIRO MEARAS

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr