JAKIRO MEARAS

Foto Lena Emmoth
JAKIRO MEARAS

JAKIRO MEARAS

  • Född: 2019-06-06
  • Kön: Hingst
  • Regnr: 19-2603

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 30
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
210611

Jakiro Mearas flyttade ut till Drömgården i veckan. Har joggat idag fredag och allt fungerade väl. Blir lite hårdare träning på gården nästa vecka säger Johan. 

210604

Jakiro Mearas kommer nu tillsammans med övriga tvååringar enbart gå rakbana ett tag. Vi kommer köra rakbaneintervaller två gånger i veckan och motionsjobb däremellan. Han sköter sig utmärkt säger Johan.

210528

Jakiro Mearas sköter sig fortsatt som han ska i jobben. Går jobb på rakbanan och på rundbanan säger Johan.

210521

Jakiro Mearas fortsätter gå sina rutinjobb. Rakbaneintervaller och rundbanejobb. Mycket mer än så händer inte för dagen. Han ser fin ut och känns fin säger Johan.

210514

Jakiro Mearas gör bra träningsrundor och vi är nöjda med honom. Går fortsatt jobb både på rakbanan och på rundbanan. Allt bra säger Johan.

210507

Jakiro Mearas sköter sina jobb på ett bra sätt. Går intervaller på rakbanan och jobb på rundbanan. Allt bra med honom säger Johan.

210430

Jakiro Mearas fortsätter sköta jobben på ett positivt sätt. Går rundbana och rakbaneintervaller. Pigg och frisk. Allt bra säger Johan.

210423

Jakiro Mearas har gått sina jobb som han ska under veckan. Både rakbanejobb och jobb på rundbanan. Allt bra med honom säger Johan.

210416

Jakiro Mearas tränar på fint. Han kan vara lite valpig och springer och leker lite. Vi låter honom göra det. Han lär sig. Fin travare säger Johan.

210409

Jakiro Mearas jobbar på i sedvanlig fin stil. Inga konstigheter. Han sköter sig bra säger Johan.

210401

Jakiro Mearas har gått rakbaneintervaller och ett banjobb under veckan. Han sköter sig bra. Inga anmärkningar säger Johan.

210326

Allt bara bra med Jakiro Mearas. Han har jobbat på på samma sätt som förra veckan. Pigg och glad säger Helena.

210319

Jakiro Mearas har gått sina vanliga träningsrundor under veckan. Rakbaneintervaller och banjobb. Jag körde honom själv i veckans banjobb och jag var absolut nöjd. Avslappnad och fin och gör precis det vi begär. Allt väl säger Helena.

210312

Jakiro Mearas tränar på i fortsatt fin stil. Sköter jobben på ett bra sätt och vi är nöjda. Allt bra säger Johan.

210305

Jakiro Mearas har gått jobb både på rakbanan och rundbanan under veckan. Allt bra med honom. Blir finare hela tiden säger Johan.

210226

Jakiro Mearas har gått sina joggingrundor samt även ett banjobb den här veckan. Känns fin. Han blir bättre och smidigare hela tiden. Allt bra säger Helena.

210219

Jakiro Mearas tränar på som han ska. Han går både intervaller på rakbanan och joggar på rundbanan. Allt bra med honom säger Johan.

210212

Jakiro Mearas har varit ute på några joggingrundor samt gått ett snabbjobb på banan den här veckan. Johan körde honom själv och han var nöjd med honom säger Helena.

210205

Jakiro Mearas fortsätter jobba på som han ska. Pigg och nyfiken kille. Inga anmärkningar, vi fortsätter nöta på med jobben säger Johan.

210129

Jakiro Mearas tränar på fint och han ser fin ut i jobben. Allt bra säger Johan.

210122

Jakiro Mearas sköter sig bra. Jag tycker han ser fin ut, travar bra och det är en fin individ. Det ska bli spännande följa hans utveckling framöver säger Johan.

210115

Jakiro Mearas sköter sig bra och joggar på. Vi är nöjda och har inget att anmärka på så här långt säger Johan.

210108

Jakiro Mearas är pigg och glad efter helgerna. Han joggar på och allt är bra med honom säger Johan.

201218

Jakiro Mearas jobbar på som han ska. Körs på rundbanan och han joggar på i fin spänstig stil. Allt bra med honom. Han kommer nu som övriga ettåringar och hästar som inte ska starta ta det lite lugnt över helgerna. Ladda om batterierna säger Johan. Nästa uppdatering här på hemsidan kommer fredag 8 januari om inget oförutsett inträffar. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och uppdaterar här om det skulle hända något speciellt. Jag önskar er alla en riktigt God jul och ett Gott Nytt År!

201211

Allt bra med Jakiro Mearas. Han joggar på på rundbanan. Inga problem säger Johan.

201204

Jakiro Mearas går sin jobb på rundbanan. Han är frisk och mår bra. Travar fint. Vi bygger upp muskler säger Johan.

201127

Jakiro Mearas är vi nöjda med. Han sköter sig bra. Han joggar på och vi bygger för framtiden säger Johan.

201120

Jakiro Mearas sköter sig fint. Han kan vara lite ofokuserad i jobben ibland och springer och leker men det är bara bra. Han trivs. Fin häst säger Johan.

201113

Jakiro Mearas sköter sig utmärkt. Han håller på att växa just nu. Han jobbar på som vanligt fyra dagar i veckan på rundbanan. Vi är nöjda säger Helena.

201106

Jakiro Mearas sköter sig som han ska. Joggar på. Allt bra säger Helena.

201030

Jakiro Mearas sköter sig bra. Han travar på som han ska och ser fin ut. Allt under kontroll säger Helena.

201023

Jakiro Mearas är allting bra med. Sköter sig på ett bra sätt. Travar bra säger Helena.

201016

Jakiro Mearas har varit fin under inkörningen. Han joggar på bra framför vagnen. Allt bra med honom säger Helena.

201009

Det är bra med ”Jacki”, han joggar fyra dagar i veckan och vi är nöjda med honom. Han har även varit hos tandläkaren och fått sina vargtänder bortplockade. Allt väl säger Helena Egertoft som har hand om unghästträningen.

201002

Allt bra. Inga konstigheter med Jakiro Mearas. Han travar fint framför vagnen och sköter sig bra säger Johan.

200926

Jag skickade igår som jag gör ibland på fredagar ut ett allmänt nyhetsbrev till samtliga delägare hos Stall Kennys Andelshästar på e-post. Har du inte fått det? Kolla din skräppost.

200925

Jakiro Mearas är i vagn och han sköter sig bra. Inga konstigheter. Allt bra säger Johan.

200918

Jakiro Mearas mår bra och sköter sig under inkörningen. Inga problem så här långt säger Johan.

200911

Jakiro Mearas har haft sele på sig och det var inga problem. Allt bra med honom säger Johan.

200904

Jakiro Mearas har fått acklimatisera sig under veckan. Han ser fin ut och allt är bra med honom säger Johan.

200829

Ibland går det undan. Jakiro Mearas är nu inne på Halmstadtravet. Sommarlovet är över. Nu börjar allvaret med inkörning till att börja med.

200828

Jakiro Mearas kommer börjas köras in under september. Jag håller på att organisera och samla ihop unghästarna och et är inte bestämt än när han åker från Snogarps gård utanför Ystad. Han kommer köras in här i Halmstad. Det ska bli riktigt spännande säger Johan.

200731

Jag har idag skickat ut ett Nyhetsbrev. Har du inte fått det. Titta då i din skräppost. Hittar du det inte där. Hör av dig. Vänliga hälsningar Kenny

200717

Allt bra med Jakiro Mearas. Han växer, och han mår bra tillsammans med sina kompisar ute i hagen. Får ofta besök av delägare och det tycker han är kul. Inga anmärkningar.

200710

Det duggar tätt med besök av delägare på Snogarps Gård utanför Ystad där Jakiro Mearas står. Igår var delägare Albert med sällskap på plats. Han hälsar att Jakiro Mearas är en mycket fin häst och att det är en fantastisk gård han är född på. Dem blev mycket väl omhändertagna och bemötta av Barbro Wihlborg.

200703

Jakiro Mearas är nu slutsåld. Jag hälsar alla delägare i Jakiro välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

200626

Delägare Anders har varit på besök på Snogarps gård utanför Ystad där Jakiro Mearas är uppfödd och står. Anders skriver så här efter sitt besök:
Hejsan Kenny!  Vi fick en jättefin rundvandring på gården. Jakiro gick tillsammans med tre stycken andra ettårshingstar. Han var klart vackrast av dom fyra. Lite försiktigt nyfiken över vad vi var för ena typer som var så intresserade av just honom. Otroligt vackert belägen gård. Commander Crowe som står på gården är ju en otrolig individ som bara ville att man skulle stå och mysa med honom. Trevlig Sommar,  Anders!

200619

Jakiro Mearas växer och mår bra. Han har haft besök av delägare under veckan som var mycket nöjda med sitt besök. Johan Untersteiner säger att Jakiro kommer tas in i träning på Halmstad månadsskiftet augusti/september. Det finns tre andelar kvar i denna läckerbit.

200501

Jakiro Mearas är fin och har ett väldigt trevligt temperament. Det har aldrig varit det minsta problem med honom. Jag tror Jakiro blir bättre än systern (Her Majesty Mearas). Vi hoppas han blir riktigt bra, roligt att kunna glädja många säger uppfödaren Barbro Wihlborg på Snogarps Gård..

200426

I dagens första lopp på Solvalla tog Her Majesty Mearas (Father Patrick – The Queen) andra raka segern från debuten då hon tillsammans med Erik Adielsson enkelt gled undan över mållinjen. Segertiden blev 1.16,4/2140 meter voltstart för Her Majesty Mearas. Vinnaroddset 1.61. Två mycket imponerande segrar av denna toppstammade dam som fortsatt är obesegrad. Helbrodern Jakiro Mearas gratulerar och hälsar att det finns några andelar kvar här i honom.

200415

Jakiro Mearas säger grattis till helsystern Her Majesty Mearas som imponerade stort på Solvalla ikväll i sin tävlingsdebut. Det treåriga stoet ledde de 2140 metrarna från start till mål och segrade på 1.16,6 voltstart. Segermarginal 2,5 längd. Det finns några andelar kvar i ruggigt fina helbrodern Jakiro Mearas utvald av Johan Untersteiner. Avkommorna efter Father Patrick imponerar stort!

200313

Jakiro Mearas är jättefin, har vuxit bra. Verkar ha ett bra temperament. Han går i en kuperad jättehage med sina fem kompisar. Dem har hus att gå in i som skydd om det behövs. Vi gör allt vi kan för att det skall bli så bra som möjligt säger Barbro Wihlborg som är uppfödare.

Resultat
JAKIRO MEARAS

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr