JAKIRO MEARAS

Foto Lena Emmoth
JAKIRO MEARAS

JAKIRO MEARAS

  • Född: 2019-06-06
  • Kön: Hingst
  • Regnr: 19-2603

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 30
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
211015

Jakiro Mearas har denna vecka tränat två gånger på rakbanan och gick sex intervaller vid båda tillfällena. Han känns bra, laddar nu upp över helgen inför banjobb inne på Halmstad på måndag förmiddag. Faller det väl ut startar han eventuellt i 2-åringsloppet på Halmstad måndag 25 oktober. Johan har preliminärt anmält honom dit. Definitiv anmälan på tisdag klockan 09.00. Vi får se om han är med då säger Josefin.

211008

Jakiro Mearas har tränat två gånger på rakbanan och tränar nu i lite högre tempo i intervallerna. Han får jobba lite hårdare nu eftersom att han både är stark och är tålig. Han älskar sin nya hage men tycker samtidigt att täcke inte är nödvändigt och försöker slita av sig det säger Josefin.

211001

Jakiro Mearas har joggat två gånger och sedan avslutat veckan med ett pass på rakbanan där han gick fyra intervaller. Han var väldigt glad över att få träna igen och gjorde det bra. Han fick öven massage nu i veckan och det tyckte han mycket om. Han stod och njöt hela tiden, han ville inte att Sandra som masserade honom skulle sluta säger Josefin.
Jakiro Mearas gick ett snabbt slutvarv i kvalet och kändes stark och rejäl. Jag funderar på att starta honom i höst beroende på hur han känns allt eftersom säger Johan.

210924

Jakiro Mearas kvalade i måndags som ni vet, det blev en liten galopp men efter det sprang han på bra och vi var väldigt nöjda. Han fick sedan uppsöka veterinär för lite behandling då vi ansåg att han förtjänade lite vila. Jakiro blev behandlad i båda framkotorna, båda bakknäna och vänster framknä. säger Josefin.

210920

Nu har Jakiro Mearas kvalloppet avklarat. Han tog sig en galopp på vägen och låg många längder efter klungan. Men sedan såg han fantastiskt fin ut och gick fort. Var ikapp klungan på upploppet och travade på fint över mållinjen. Godkänd på 1.21,3g/2140 meter voltstart.
– Jakiro Mearas skötte kvalet på ett bra sätt. Tyvärr somnade både häst och kusk lite i första sväng, därav galoppen. Den tar jag på mig. Han avslutade sedan fort sista 1000 meterna på ett bra sätt. Vi kollar upp honom med veterinär för säkerhets skull nu efter detta kvallopp. Sedan får vi fundera lite på om vi ska prova honom i någon start redan som 2-åring. Det känns som han är ganska mogen för det sa Johan efter loppet. 

Resultat
JAKIRO MEARAS

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr