scriptnd Google Tag Manager -->

JAKIRO MEARAS

Foto Kenny Thörnblom
JAKIRO MEARAS

JAKIRO MEARAS

  • Född: 2019-06-06
  • Kön: Hingst
  • Regnr: 19-2603

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 30
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
220624

Jakiro Mearas har denna vecka tränat en gång på rakbanan och han gick då sex intervaller, gjorde det bra. Joggades i onsdags utan några konstigheter. Sedan så avslutade han veckan med att träna fyra intervaller i backen + två intervaller på rakbanan och gjorde även det bra. Nu tar han långhelg och laddar upp inför måndagens banjobb, då kör vi helstängt och lägger på en murphy på höger sida säger Josefin.

220617

Jakiro Mearas gick banjobb i måndags och gjorde det bra, vi korrigerar lite utrustning på huvudlaget och kör ett nytt banjobb om två veckor igen. Han är förhoppningsvis startklar efter det. Han joggade i onsdags och det var lugna farter och allt kändes väl även där. Han gick fyra intervaller i backen igår torsdag. Han kändes fin och fräsch efter banjobbet säger Josefin.

220610

Jakiro Mearas har denna vecka tränat en gång på rakbanan, han gick då sex intervaller. Han har efter det gått fyra intervaller i backen + två intervaller på rakbanan. Han har gjort dessa jobb bra. Vi kommer att åka in nästa vecka till Halmstadstravet för att köra ett snabbjobb med honom. Efter det jobbet vet vi om han är startklar eller om han behöver fler jobb i sig innan start säger Josefin.

220608

Jakiro Mearas kommer att gå ett banjobb nästa vecka inne på Halmstadstravet. Jag vet inte vilken dag ännu, men vet det troligtvis på fredag ifall några delägare vill komma och titta säger Josefin.

220603

Jakiro Mearas har tränat en gång på rakbanan och gick då fyra intervaller. Han sprang på bra och var fin. JU körde och han tyckte att det kändes bra. Han har även gått ett jobb i backen och gick då fyra intervaller. Han skötte sig väldigt bra och springer rakt och fint. Vi kommer att prova att plocka bort sidostroppen som han har gått med säger Josefin.

Resultat
JAKIRO MEARAS

  • Segerprocent: 33%
  • Platsprocent: 100%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 3 1-0-2 55000 kr
2022 1 0-0-1 15000 kr
2021 2 1-0-1 40000 kr