IVANIA

Foto: Kurt Einevåg
IVANIA

IVANIA

  • Född: 2015-04-11
  • Kön: Sto
  • Regnr: 15-3683

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
200118

Ivania har tränat som hon ska under veckan och allt var bra. Hon fick igår eftermiddag oturligt en spark och skada på höger framben och fick åka in till kliniken. Delägarna har fått ett längre mail om detta.

200110

Allt bra med Ivania. Hon gick fort igår, tre heat på rundbanan och kändes bra i det jobbet. Vi tränar på säger Anton.

191220

Det var jättekonstigt med Ivania i tisdags. Hon har tränat bra innan loppet och hon kändes bra både i värmning och provstart innan. Men när det var ett varv kvar i loppet började jag känna att något inte var bra. Hon hade 90 i puls 30 minuter efter loppet. Normalt ska hon ligga på 70 i puls efter den tiden. Kollad i halsen idag och veterinären hittade inga fel. Eventuellt tar vi ett blodprov nästa vecka. Hon får ta igen sig nu över jul och nyårshelgerna. Gå i hagen och ha det skönt. Få lite promenader. Vi laddar sen om batterierna och kommer ut i mars/april igen. Allt beror på hur vi kan träna resten av vintern. Vissa dagar flyter banorna och vi får lägga om träningen säger Björn Goop.
Det här var sista träningsrapporten för i år. Nu blir det lugnare i stallen några veckor och de flesta andelshästar får jul och nyårsledigt. De får mysa ute i hagen och joggas lite lätt för att få motion. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag det här direkt. Nästa uppdatering förutom de andelshästar som startar kommer fredag 10 januari 2020. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År. /Kenny

 

191217

Ivania tappade från start men Björn Goop smög fram henne i andrapar utvändigt när fältet formaterat sig. Det blev tredjepar utvändigt när det var ett varv kvar. Låg där. Snubblade till på bortre långsidan. Tappade sedan över upploppet och slutade oplacerad.
– Ivania underpresterade ikväll och hade hög puls efter loppet. Vi får kolla upp henne med veterinär sa Björn efter loppet.

191213

Ivania har gått två stycken rundbanejobb under veckan. Allt verkar bra inför tisdagens start. Hon är på bra humör säger Anton.

Resultat
IVANIA

  • Segerprocent: 17%
  • Platsprocent: 50%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 6 1-1-1 57500 kr
2019 6 1-1-1 57500 kr