IN REAL LIFE

IN REAL LIFE

IN REAL LIFE

  • Född: 2020-04-02
  • Kön: Sto
  • Regnr: 20-1429

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 25
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
210219

In Real Life är allt bra med. Hon är ute på dagarna med sina kamrater i hagen och har det gott. Springer och busar och trivs med livet.

210111

I lördags hade In Real Life besök av delägare och Annki som var på besök berättar: – In Real Life är nyfiken, kommer fram först, den som tar all uppmärksamhet, ska vara med hela tiden, vill vara i centrum. Hon är tillgiven go och kelig, hon ägde all min uppmärksamhet. Det hade inte gått att hälsa på någon annan av hästarna. Jättefin och klok häst. Jag ville inte lämna henne, jättekul.

210108

Allt bra med In Real Life. Hon har haft det bra över helgerna. Trevlig individ säger Anna.

201218

In Real Life mår bra och inga konstigheter med henne. Hon är ute i hagen och myser, fin häst. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och uppdaterar här om det skulle hända något speciellt. Jag önskar er alla en riktigt God jul och ett Gott Nytt År!

201211

In Real Life är nu slutsåld. Jag har ikväll skickat ut delägarlistan på e-post till er delägare i In Real Life. Har du inte fått den. Här av dig till mig. Varmt välkomna som hästägare hos Stall Kennys Andelshästar /Kenny.

201127

Stall Nyx föl födda i år kom hem till Sverige den 13 november och uppfödarna har varit och tittat på dem. De berättar om vår andelshäst.
– In Real Life tog hemresan bra, är pigg och har ätit bra sedan hon kom fram. Hon är lugn och fin i psyket och gör ett självsäkert intryck. Hon är en lite större, långbent modell utan att för den del vara tung. Positivt intryck.

201123

In Real Life mår bra. Äter och växer. Hon kommer stå hos Anna Forssell utanför Axevalla tills det är dags för henne att dra på sig träningsdressen hos Timo nästa år.

201113

In Real Life är i skrivande stund på väg hem till Sverige från Frankrike och kommer stå hos Anna Forssell utanför Axevalla. Hon beräknas anlända senare under dagen idag.

201030

In Real Life mår bra och ser jättefin ut. Hon har växt till sig ordentligt under sommaren. Kommer hem till Sverige innan årsskiftet.

200926

Jag skickade igår som jag gör ibland på fredagar ut ett allmänt nyhetsbrev till samtliga delägare hos Stall Kennys Andelshästar på e-post. Har du inte fått det? Kolla din skräppost.

200911

In Real Life växer, mår bra och ser jättefin ut. Det är inte bestämt än när hon åker hem till Sverige för att registreras som svensk. Men det blir i god tid innan årsskiftet.

Resultat
IN REAL LIFE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr