scriptnd Google Tag Manager -->

IMPERIAL MANNERS

Foto Henriette Larsen
IMPERIAL MANNERS

IMPERIAL MANNERS

  • Född: 2020-05-06
  • Kön: Sto
  • Regnr: 20-1428

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 22
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
230127

Imperial Manners fortsätter träna på bra. Har börjat gå sex intervaller. Hon går tre intervaller i backen och tre intervaller på rakbanan. Känns fortsatt fin säger Wilma. Nästa uppdatering kommer här fredag 10 februari om inget oförutsett inträffar.

230113

Imperial Manners fick en vila på två veckor i jul- och nyårshelgen. Bara ta det lugnt i hagen. Förra veckan gick hon motion och denna veckan har hon gått lätta 1.35-1.40 intervaller på rakbanan. Hon är lite för pigg för dagen, men tränar på fint annars säger Wilma. Nästa uppdatering här kommer fredag 27 januari om inget oförutsett sker.

221217

Till er som har e-post hos Yahoo. Tyvärr får ni inte mina mejl då det utskicksprogram jag använder inte verkar gå ihop med Yahoo. Har ni möjlighet så skaffa gärna en annan e-postadress, t.ex Gmail så lägger jag in den så ni får mejl från mig. Trevlig helg!

221216

Imperial Manners har gått två intervaller i backen och två intervaller på rakbanan i veckan. Känns fortsatt fin. Hon har börjat ta i en del med det stängda huvudlaget så vi ska testa öppet huvudlag på henne. Hon kommer får lite ledigt och återhämtning över jul och nyår säger Wilma.

Igår mejlade jag ut era Hästägarkort för 2023. Har du inte fått det? Hör då av dig till mig i så fall.
Detta var sista uppdateringen för i år på din häst. Stallen går ner lite i varv i juletider och din häst får som de flesta hästarna i stallet lite välbehövlig julledighet över helgerna.
Nu laddar vi om inför 2023. Nästa ordinarie veckorapportering kommer den 13 januari. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något hända runt din häst uppdaterar jag direkt här.
Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett framgångsrikt Gott Nytt Trav-År 2023! /Kenny

221209

Imperial Manners har gått varannan intervall i backen och varannan på rakbanan denna vecka. Två utav varje i varje jobb. PU körde idag och var nöjd. Hon känns fortsatt fin. Hon utvecklas på rätt sätt säger Wilma.

Resultat
IMPERIAL MANNERS

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr