HE´S MARVELOUS

Foto: Lena Emmoth
HE´S MARVELOUS

HE´S MARVELOUS

  • Född: 2014-04-16
  • Kön: Valack
  • Regnr: 14-3534

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 50
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
200118

He´s Marvelous har bara tagit det lugnt efter loppet i onsdags säger Björn.

200115

He´s Marvelous värmde bra och allt var bra innan loppet. När startbilen släppte fältet så högg He´s Marvelous i galopp kort efter start och ställde sig inte i trav. Blev diskvalificerad. Han kommer igen.
– Han blev för överladdad, Björn kände det när han körde upp bakom bilen, hästen blev helt övertänd och liksom blind, som att han inte  såg vingen. Björn fick ta tag i honom ordentligt, då vaknade han till, det gick bra några steg till en början sen var det kört. Han får ta igen sig lite, ingen mening att  hetsa ut på nytt med tight start. Björn kommer att testa annan utrustning. Han kändes i alla fall fin sa Björn till delägare på plats på Solvalla direkt efter loppet.

200110

Allt bra med He´s Marvelous efter banjobbet. Det ska bli trevligt få ut honom i lopp igen säger Björn.

200109

He´s Marvelous gör comeback på tävlingsbanan på onsdag på Solvalla. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på måndag klockan 10.00. Biljetterna ligger utlagda i alla Solvallas entréer i det namn som ni har bokat biljetterna i.
– He´s Marvelous var med in till Färjestad och gick ett snabbjobb igår. Han kändes så fin att vi tidigarelägger planen och börjar starta igång honom nu säger Björn.

191220

He´s Marvelous känns fin i jobben och sköter sig bra. Allt bara bra med honom. Vi har vissa dagar problem att köra jobben som vi vill. Banan flyter och vi får lägga om träningen. Jag har tidigare sagt vi siktar på start i januari men jag hinner inte få honom helt startklar tills dess. Jag vill heller inte köra honom på banor som kanske är hårda och han kan ta stryk av det. Vi har väntat länge och väntar lite till. Vi lägger träningen med sikte på start i mars när skotvånget är borta. Han får nu som de flesta övriga hästarna i stallet ta det lugnt över jul och nyår. Vara ute i hagen och mysa och promenera framför vagn säger Björn Goop.
Det här var sista träningsrapporten för i år. Nu blir det lugnare i stallen några veckor och de flesta andelshästar får jul och nyårsledigt. De får mysa ute i hagen och joggas lite lätt för att få motion. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag det här direkt. Nästa uppdatering förutom de andelshästar som startar kommer fredag 10 januari 2020. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År. /Kenny

 

Resultat
HE´S MARVELOUS

  • Segerprocent: 33%
  • Platsprocent: 40%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 15 5-1-0 409000 kr
2020 1 0-0-0 500 kr
2018 7 2-1-0 208500 kr
2017 7 3-0-0 200000 kr