HENESSI AMORE

Foto Lena Emmoth
HENESSI AMORE

HENESSI AMORE

  • Född: 2019-03-20
  • Kön: Sto
  • Regnr: 19-2481

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 25
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
211015

Henessi Amore har tränat två gånger på rakbanan denna veckan. Gått sex intervaller båda gångerna. Hon gör det fint utan några konstigheter. Allt bra säger Josefin.

211008

Henessi Amore har tränat två gånger på rakbanan och gick sex intervaller vid båda tillfällena. Hon springer rakt och fint i vagnen. Hon har blivit mer på bettet och ligger fint i handen när vi kör säger Josefin.

211001

Henessi Amore har tränat två gånger på rakbanan och gick sex intervaller vid båda tillfällena. Hon jobbar på bra. Hon har blivit mer på bettet och det tycker vi om. Hon har även fått två nya kompisar i hagen säger Josefin.
Henessi Amore ser fin ut i jobben och jag funderar på att kvala henne i höst om inget oförutsett sker säger Johan.

210924

Henessi Amore har denna vecka tränat på rakbanan två gånger och gick sex intervaller vid båda tillfällena. Hon gör det fint och vi är nöjda med hur hon rör sig säger Josefin.

210917

Henessi Amore har denna vecka tränat på rakbanan vid två tillfällen och gick sex intervaller båda jobben. Hon jobbar på bra och tar nu ledigt över helgen och får umgås med sin kompis i hagen säger Josefin.

210910

Henessi Amore gick som ni redan vet banjobb i måndags och vi tycker att hon har utvecklats väldigt mycket sen hon kom till oss. Allt går i rätt riktning. Hon tränade även fyra intervaller på rakbanan igår torsdag och gjorde det bra. Vi har även vant henne att gå med suspensoar och det var inga konstigheter säger Josefin.

210906

Henessi Amore har idag gått ett banjobb. Första gången i sulky för henne och hon skötte sig bra. Hon avslutade sista varvet efter 1.22,0 och gjorde det på ett fint sätt säger Josefin. Tre filmer från banjobbet ligger utlagda på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

210903

Henessi Amore har denna vecka tränat på rakbanan och har gått sex intervaller båda gångerna. Hon jobbar på bra och enkelt. Fortsätter att växa. Massage har hon fått även denna vecka. Hon uppskattar det väldigt mycket. Vi ser framsteg även där då hon blir smidigare säger Josefin.

210827

Henessi Amore har joggat två gånger denna veckan och även gått ett banjobb. Hon var fin i banjobbet och gjorde det bra men hade lite svårt med balansen i kurvorna men fixade det bra ändå. Det var hennes första banjobb och då kan det vara lite vingligt ibland. Hon blir bättre och växer i sin kropp väldigt bra säger Josefin.

210820

Henessi Amore har tränat på rakbanan två gånger och gått sex intervaller båda tillfällena. Hon gör det bra. Hon växer långsamt i sin kropp och rör sig bättre och bättre säger Josefin.

210813

Henessi Amore har tränat på rakbanan och gått sex intervaller vid två tillfällen den här veckan. Hon gör det bra och travar på bra. Hon har även fått massage och vi ser framsteg i kroppen säger Josefin.

210806

Hennesi Amore har denna veckan gått två träningspass på rakbanan med sex intervaller per tillfälle. Hon travar fint och och gör det bra. Hon har även fått massage. Allt bra säger Josefin.

210730

Hennesi Amore har tränat två gånger på rakbanan med sex intervaller per tillfälle och gör det väldigt bra. Hon springer med öronen spikrakt framåt hela vägen och klagar inte när hon måste ta i lite extra. Problemen med bomullen och huvudlaget är i princip bort och de tycker vi om säger Josefin.
Amore mognar i sig och gör det bra i jobben. Fin travare och en spännande häst säger Johan.

210723

Henessi Amore har denna vecka tränat två gånger på rakbanan och började veckan med att gå fyra intervaller och avslutade veckan med att gå sex intervaller. Hon är fräsch efteråt och det märktes ingen trötthet i henne efter jobben. Hon har nu fått ett par lätta boots fram och det fungerar bra säger Josefin.

210716

Henessi Amore har den här veckan tränat två gånger på rakbanan med fyra intervaller per träningstillfälle. Gör de fint och vi ser mer utveckling på den ”sociala delen” säger Josefin.

210709

Henessi Amore har tränat två gånger på rakbanan med fyra intervaller per träningstillfälle den här veckan. Allt är som det ska säger Josefin.

210702

Henessi Amore har tränat på rakbanan två gånger denna vecka och gått fyra intervaller/träningstillfälle. Hon har denna vecka fått på sig käken och det har gått bra säger Josefin.

210625

Henessi Amore har den här veckan tränat två gånger på rakbanan, fyra intervaller bägge gångerna. Hon gör det bra och sköter sig. Hon har även blivit mycket socialare och det har lett till många mysstunder säger Josefin.

210618

Henessi Amore har gått intervaller på rakbanan ute på gården två gånger denna vecka. Gör det enkelt. Josefin Jenssen heter Amores skötare säger Johan.

210611

Henessi Amore verkar trivas fint på Drömgården. Har tränat lätt denna vecka, men viktigast är att hon sköter sig och det har hon gjort. Blir lite hårdare träning nästa vecka säger Johan.

210604

Henessi Amore har börjat gå joggingpass denna vecka. Nästa vecka börjar vi köra riktiga intervaller med henne. Hon var lite skygg med huvudet och vi har jobbat på det. Vi kom på att hon kanske kunde ha borrelia. Hon hade när hon kom från Frankrike två fästingar i öronen. Vi tog prov och det var gränsfall om hon hade eller inte. Hon fick medicin för det. Nu är det mycket bättre med huvudet och hon visar inga som helst symtom. Nästa vecka full träning säger Johan.

210528

Det går bra med Henessi Amore. Hon har fortsatt tagit de lugnt denna vecka. Men hon ska börja träna igen till veckan. Hon är lite rädd om huvudet, men tycker det blir bättre hela tiden säger Johan. 

210522

Tandläkaren har fixat lite med en tand på Henessi Amore. Hon är väldigt känslig med huvudet, så vi jobbar på det först innan vi kör igång träningsjobben för fullt med henne. Hon har joggat även denna vecka och allt är bra för övrigt säger Johan.

210514

Henessi Amore har joggat lätt den här veckan och allt verkar bra med henne säger Johan.

210507

Henessi Amore har bara tagit de lugnt sedan hon kom från Frankrike. Nästa vecka börjar hon träna lite lätt säger Johan.

210429

Henessi Amore kom idag fram vid lunchtid till Drömgården i Halmstad. Resan har gått bra. Hon får nu ta igen sig lite efter den långa resan hälsar Johan Untersteiner.

210423

Henessi Amore har tränat på som hon ska under veckan som gått. Allt bra med henne. Fin häst och travare säger Lotta.

210416

Henessi Amore är det fortsatt bar med. Hon tränar och känns fin i jobben. Ni som följer Stall Kennys Andelshästar på Facebook hörde när ni såg filmen i veckan på Henessi Amore att hon åker till Sverige den 27 april.

210409

Henessi Amore sköter sig bra. Fina träningsjobb under veckan som gått. Allt bra med henne. Åker om två veckor till Sverige och Johan Untersteiner i Halmstad säger Lotta.

210401

Henessi Amore sköter sig jättebra. Inga problem. Travar fint och tycker om att jobba säger Lotta.

210326

Tränar på bra och gör allt rätt. Inga anmärkningar. Allt bra med Henessi Amore säger Lotta.

210319

Henessi Amore har skött veckans jobb lika bra som hon brukar göra. Hon tycker om att träna. Känns fin. Hon kommer att åka hem till Sverige i mitten/slutet av april säger Lotta.

210312

Henessi Amore sköter sig jättebra och vi har inget att anmärka på. Fin i jobben. Allt bra säger Lotta. Ni som följer Stall Kennys Andelshästar på Facebook såg en film och hörde vad Lotta sa i veckan om Henessi Amore.

210305

Henessi Amore har joggat på i fin stil under veckan på rundbanan. Vi är nöjda. Hon sköter sig i jobben som hon ska. Allt bra säger Lotta.

210226

Henessi Amore är glad över att få träna igen. Hon känns fin och har gjort allt rätt sedan dag ett. Fin travare. Inga anmärkningar så här långt säger Lotta.

210219

I måndags var det dags för Henessi Amore att få vagn bakom sig igen. Hon har joggat under veckan och det märks hon är nöjd över att vara igång och träna igen. Fin travare som gjort allt rätt så här långt säger Lotta.

210212

Sista veckan med ledighet för Henessi Amore. På måndag kör vi igång igen. Allt bra, pigg och glad säger Lotta.

210205

Allting är bara bra med Henessi Amore. Hon är ute på dagarna tillsammans med sina tjejkompisar i hagen och sprintar runt. Pigg och glad. Hon njuter av lite ledigt säger Lotta.

210129

Henessi Amore är allting bra med. Hon tar det bara lugnt och sprintar runt med sina kompisar i hagen säger Lotta.

210122

Henessi Amore mår bra och har varit ute och myst med sina kompisar i hagen under veckan. Inga konstigheter säger Lotta.

210115

Henessi Amore travar på och hon känns fin. Hon har joggat på som vanligt under veckan som gått. Hon kommer nu som övriga tvååringar få en välförtjänt semester fyra fem veckor. Bara få vara ute och sprinta ute i hagen och mysa med sina kompisar på dagarna säger Lotta.

210108

Henessi Amore är allt bra med. Hon är smidig och fin och rör sig lätt som en katt. Tvååringarna får nu gå jobb januari ut sen får dem en liten vilopaus säger Lotta. Det finns en film från igår som är utlagd idag på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

201218

Henessi Amore sköter sig fint. Joggar på som hon ska. Allt bra med henne. Fin häst. Nu får hon som övriga unghästar ta det lite lugnare över helgerna säger Lotta. Nästa uppdatering här på hemsidan kommer fredag 8 januari om inget oförutsett inträffar. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och uppdaterar här om det skulle hända något speciellt. Jag önskar er alla en riktigt God jul och ett Gott Nytt År!

201211

Henessi Amore är allt under kontroll med. Joggar på fint och sköter sig som hon ska. Pigg och kry. Allt bra med henne säger Lotta.

201204

Henessi Amore sköter uppbyggnadsjobben på rundanan på ett bra sätt. Fin travare. Allt är bra med henne säger Lotta.

201127

Henessi Amore gör allt rätt så här långt. Joggar på som hon ska och vi är nöjda och belåtna säger Lotta.

201120

Henessi Amore sköter sig bra. Frisk och mår bra. Travar på som hon ska. Allt bra säger Lotta.

201113

Henessi Amore jobbar på som hon ska. Inget att anmärka på. Frisk och kry säger Lotta.

201106

Henessi Amore sköter sig och joggar på. Allt bra. Hon gör det hon ska och vi vill säger Lotta.

201030

Henessi Amore jobbar på och travar bra. Fin inställning och gör det hon ska. Allt bra säger Lotta.

201023

Henessi Amore är jättefin i jobben! Allt bra med henne. Sköter sig exemplariskt säger Lotta.

201016

Henessi Amore svävar fram i jobben. Nej inte riktigt men hon känns jättefin och det är en härlig travare. Allt bra säger Lotta.

201009

Henessi Amore har det lätt för sig. Travar på bra framför vagnen. Fin travare som gjort allt rätt sen dag ett. Allt bra med henne säger Lotta.

201002

Henessi Amore sköter sig exemplariskt. Travar på som hon ska. Vi är nöjda och belåtna säger Lotta. Det finns en ny film på Henessi Amore utlagd idag på Stall Kennys Andelshästar på Facebook. Ha ljudet på när ni ser på den filmen!

200926

Jag skickade igår som jag gör ibland på fredagar ut ett allmänt nyhetsbrev till samtliga delägare hos Stall Kennys Andelshästar på e-post. Har du inte fått det? Kolla din skräppost.

200926

Igår kväll mejlade jag ut delägarlistan i Henessi Amore till er delägare. Har du inte fått den, kolla din skräppost, annars hör av dig.

200925

Henessi Amore sköter sig jättefint framför vagn. Hon har gjort allt rätt från dag ett. Fin travare och glad tjej säger Lotta.

200924

Henessi Amore är nu slutsåld och jag hälsar alla delägare välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

200918

Henessi Amore gör det hon ska och gör allt rätt under inkörningen. Hon var för vagn för fjärde gången idag. Klasshäst! Hon är vacker som en tavla säger Lotta Chaudet. Film finns utlagd från dagens fjärde jobb i vagn på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

200904

Henessi Amore kom ner till Freddy och Lotta Chaudet i Normandie i onsdags kväll. Det är en jättefin häst, hon är cool och har acklimatiserat sig bra. Det kommer bli jättespännande att starta upp inkörningen säger Lotta.

200828

På måndag är det slut på sommarlovet och allvaret börjar för Henessi Amore. Hon kliver då på transporten i Tyringe hos Stall Henessi med destination Frankrike. Närmare bestämt Haras de Galiere hos Lotta och Freddy Chaudet i Normandie. Där kommer hon köras in och tränas fram till nästa vår. När unghästträningen är klar kommer hon till Sverige igen och Johan Untersteiner i Halmstad. Det finns två (2) andelar kvar i Henessi Amore.

200810

Det finns 3,5 andelar kvar i Henessi Amore. Passa på att bli delägare i denna fantastiskt fina toppstammade dam innan det är försent.

200807

Henessi Amore kommer i månadsskiftet augusti/september åka ner till Freddy och Lotta Chaudet i fantastiskt vackra Normandie Frankrike för inkörning och unghästträning. Spännande med denna fina välstammade tjej hälsar Johan Untersteiner idag.

200731

Jag har idag skickat ut ett Nyhetsbrev. Har du inte fått det. Titta då i din skräppost. Hittar du det inte där. Hör av dig. Vänliga hälsningar Kenny

200717

Henessi Amore växer och ser jättefin ut. Det är en elegant dam med härlig utstrålning. Fina ögon och långa öron. Pigg glad och har ett fint trav när hon sprintar runt i hagen tillsammans med sina väninnor.

200619

Henessi Amore växer och mår bra. Hon ser fin ut i kroppen och ett härligt driv i steget när hon travar i hagen. Johan Untersteiner berättar att Henessi Amore åker ner till Lotta Chaudet i Normandie Frankrike för inkörning och träning i augusti. Spännande häst säger Johan.

200508

Henessi Amore mår bra och är jättefin. Växt en hel del i vinter. Det kommer bli en riktig skönhet. Hon åker imorgon på bete i Klippan där jag hyr in mig säger Katja.

191101

Allt är bra med Henessi Amore. Hon växer och ser jättefin ut. Hon kommer skiljas från sin mamma Rondine d´Amore i mitten på november. Hon kommer sen chipmärkas och vaccineras efter det säger Katja.

Resultat
HENESSI AMORE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr