HENESSI AMORE

Foto Lena Emmoth
HENESSI AMORE

HENESSI AMORE

  • Född: 2019-03-20
  • Kön: Sto
  • Regnr: 19-2481

Andelar till salu

  • Pris per andel: 25000
  • Antal andelar: 25
  • Månadskostnad: 650 kr / andel fram till 1/5-2021 därefter 800 kr / andel
  • Tillgänglighet: Andelar till salu

Tränare

Skötare

STALL KENNYS ANDELSHÄSTAR I SAMARBETE MED JOHAN UNTERSTEINER

Stall Kennys Andelshästar presenterar en mycket intressant andelshäst ur världsrekordhållaren, avelshingsten Villiams första kull. En mycket fin dotter på toppmöderne. Henessi Amore hos Halmstadtränaren Johan Untersteiner.


JOHAN UNTERSTEINER REKOMMENDERAR KÖP AV HENESSI AMOREHENESSI AM❤️RE

känns som en mycket spännande unghäst. Hon är väldigt fin exteriört och blicken i henne är underbar.

Mamman Rondine d’Amore var en väldigt talangfull märr med en riktig ”motor”. Tyvärr satte skadeproblem stopp på hennes fortsatta tävlingskarriär.

Villiam som är pappa har imponerat på tävlingsbanan och korsningen med Muscle Hill och Cantab Hall/Lemon Dra gör det inte mindre intressant.

Jag ser fram emot att träna Henessi Amore fram emot start och följa hennes utveckling.

//Johan Untersteiner Halmstad


FADER

VILLIAM
e.Muscle Hill – Gold Strike
Rekord: *15,4m *11,3am *12,0al
Intjänat: 6.250.660 kr


VILLIAM SATTE VÄRLDSREKORD SOM 3-ÅRING

Villiam inledde sin karriär med fem raka segrar. I den femte starten avslutade Villiam sista 500 efter 1.09,1 och vann med sju längder på 1.13,2/2140 meter autostart. Okörd! I blott sin sjunde start i karriären segrade Villiam på nytt världsrekord i Svenskt Trav-Kriterium på tiden 1.12,0/2640 meter autostart. En makalös tid av en fantastisk häst! Det tidigare världsrekordet hade Readly Express på tiden 1.12,8/2640 meter autostart.

VILLIAM BLEV EUROPAMÄSTARE SOM 4-ÅRING

Villiam gick till avel som 4-åring och betäckte då bl.a Rondine d´Amore, Your Highness, Fleetfoot Hanover, Debbie Brodda och flera andra toppston. Villiam segrade i Grand Prix de l’U.E.T (Europaderbyt) på Vincennes på tiden 1.11,3/2140 meter autostart på hösten som 4-åring.

Henessi Amore kommer ur Villiams första kull vilket är otroligt spännande!


Henessi Amore.


MODER

RONDINE D´AMORE
e.Cantab Hall – Galizia As
37 starter: 7-8-3
Rekord: 15,9m 16,2l 12,3ak 13,2am 16,1al
Intjänat: 473.800 kr


RONDINE D´AMORE

var under sin karriär andelshäst hos Stall Kennys Andelshästar. Hon hade hög kapacitet. Segrade 7 gånger och var på plats i 49% av sina starter. Rondine d´Amore främsta merit är andraplatsen i ett av försöken till Drottning Silvias Pokal på Åby. Rondine d´Amore inledde sin karriär hos Åke Svanstedt därefter hos Raoul Engblom. Johan Untersteiner som tränade Rondine d´Amore under slutdelen av hennes karriär hade höga tankar om henne och trodde hon skulle klättra långt upp i klasserna. En krånglande framkota satte dock stopp för hennes fortsatta karriär som hon fick avsluta alldeles för tidigt. I sin sista start i karriären travade Rondine d´Amore 1.12,3/1640 meter autostart som trea.MORMOR

Mormor till Henessi Amore är Galizia As (e.Lemon Dra), 1.13,8ak/€37.686, vars mormor Confiding (e.Nevele Pride), 1.18,5*/$25.193, är halvsyster med självaste Super Bowl, flerfaldige championhingst i USA, segrare av Hambletonian Stakes och far till sex vinnare av löpningen; Legend Hanover 1979, Speed Bowl 1982, Probe* 1989, Giant Victory 1991, American Winner 1993 och Tagliabue 1995.
* Probe löpte dött lopp med Park Avenue.

Källa Claes Freidenvall Sulkysport.se


Henessi Amore


FARFAR

Farfar Muscle Hill behöver ingen närmare presentation, han toppar de flesta topplistor som finns. Muscle Hill är ledande avelshingst i sitt hemland USA och har lämnat mängder av kulltoppar och miljonärer. För att nämna två Propulsion och Villiam som är far till Henessi Amore. Fler miljonärer efter Muscle Hill hittar ni HÄR


FARMOR

GOLD STRIKE
e.Striking Sahbra – Crystal Spur
24 starter: 12-3-0
Rekord: 10,9ak 12,7am
Intjänat: 1.940.708 kr

Farmor Gold Strike travade 1.10,9 och tjänade nästan 2 miljoner kronor. Hon segrade bl.a i Suur-Hollola-Ajo med 100.000 euro i förstapris.


Henessi Amore


MÅNADSKOSTNAD I TVÅ STEG

Månadskostnad 650 kr/andel. Henessi Amore unghästtränas i Normandie Frankrike hos Freddy och Lotta Chaudet.

Efter avslutad unghästträning i Frankrike kommer Henessi Amore till Sverige för fortsatt träning hos Johan Untersteiner Halmstad.  Månadskostnaden blir då 800 kr/andel.


Henessi Amore.

Henessi Amore.


ANMÄLS FORTLÖPANDE TILL ÅRGÅNGSLOPPEN

Henessi Amore kommer fortlöpande att anmälas till de största insatsloppen som två- tre- och fyraåring i Sverige.

• Svensk Uppfödningslöpning
• Breeders Crown
• Breeders Course
• E3
• Svenskt Trav Oaks
• Drottning Silvias Pokal (Euro Classic Trot)
• Stosprintern
• StoChampionatet
• Derbyt/Derbystoet
• Grand Prix du I´U.E.T
• Samt självklart också vara med i Premiechansen.


Delägarträff 2019 hos Johan Untersteiner.


BLI DELÄGARE

Du kan köpa hur många andelar du vill, eller dela på en andel med en eller flera kompisar. Det är vansinnigt kul att äga travhäst, oavsett om man äger en hel häst, en halv häst, en andel, en halv andel eller delar en andel med flera kompisar, allt är möjligt hos Stall Kennys Andelshästar och nu har Du chansen!!

Henessi Amore säljes i kommanditbolagsform där du inte riskerar något annat än din egen insats!

Gör som runt 700 stycken unika delägare redan har gjort, bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar du med. Nu har du chansen genom Henessi Amore.


En av Sveriges mest framgångsrika travtränare Johan Untersteiner kommer att träna Henessi Amore.


Köp andel och bli delägare i Henessi Amore hos Johan Untersteiner.

Samtliga foton är tagna av Lena Emmoth.

Träningsrapport

Datum Rapport
200904

Henessi Amore kom ner till Freddy och Lotta Chaudet i Normandie i onsdags kväll. Det är en jättefin häst, hon är cool och har acklimatiserat sig bra. Det kommer bli jättespännande att starta upp inkörningen säger Lotta.

200828

På måndag är det slut på sommarlovet och allvaret börjar för Henessi Amore. Hon kliver då på transporten i Tyringe hos Stall Henessi med destination Frankrike. Närmare bestämt Haras de Galiere hos Lotta och Freddy Chaudet i Normandie. Där kommer hon köras in och tränas fram till nästa vår. När unghästträningen är klar kommer hon till Sverige igen och Johan Untersteiner i Halmstad. Det finns två (2) andelar kvar i Henessi Amore.

200810

Det finns 3,5 andelar kvar i Henessi Amore. Passa på att bli delägare i denna fantastiskt fina toppstammade dam innan det är försent.

200807

Henessi Amore kommer i månadsskiftet augusti/september åka ner till Freddy och Lotta Chaudet i fantastiskt vackra Normandie Frankrike för inkörning och unghästträning. Spännande med denna fina välstammade tjej hälsar Johan Untersteiner idag.

200731

Jag har idag skickat ut ett Nyhetsbrev. Har du inte fått det. Titta då i din skräppost. Hittar du det inte där. Hör av dig. Vänliga hälsningar Kenny

Resultat
HENESSI AMORE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr