scriptnd Google Tag Manager -->

HENESSI AMORE

Foto Lena Emmoth
HENESSI AMORE

HENESSI AMORE

  • Född: 2019-03-20
  • Kön: Sto
  • Regnr: 19-2481

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 25
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
220121

Henessi Amore blev opererad i onsdags och är hemma i stallet igen. Operationen gick bra och veterinären tycker att prognosen ser god ut så vi håller tummarna. Hon kommer att ha boxvila nu i ungefär en månad framåt. Vi plockar styngen den 2 februari. Veterinären kommer att kolla upp henne på ett återbesök om ca sex veckor för att se så att allt ser bra ut och läker fint. Men hon är en väldigt härligt individ som inte stressar upp sig över att vara ensam kvar i stallet, hon tar istället tillfället i akt och tar en liten tupplur när det är lugnt och tyst säger Josefin.

220114

Henessi Amore har tagit det lugnt och vilat i veckan i väntan på att få två lösa benbitar borttagna nästa vecka. Hon njuter verkligen av vårvädret och lyckas bada i lera varje dag. Det blir extrajobb för skötaren men så länge hon mår bra och är pigg gör jag det med glädje. Nu håller vi tummarna för att allt går bra nästa vecka säger Josefin.

220105

Jag har skickat två stycken mejl till er delägare i Henessi Amore. Ett mejl igår och ett idag. Har ni inte fått dem. Hör av er. /Kenny

211223

Henessi Amore har varit hos veterinären och hon blev behandlad i båda framknäna och framkotor samt höger has. Hon hade även en liten halsinfektion så nu har hon blivit behandlad och får medicin så hon tillfrisknar snart igen. Tar det lugnt över helgerna säger Josefin.

211217

Henessi Amore har denna vecka tränat två gånger, först gick hon fyra intervaller i backen och sprang på fint. Nu i slutet av veckan så gick hon sex intervaller på rakbanan och sprang även där på fint och rakt. Nu blir det vintervila över helgerna för henne. Vi kommer att ta henne till veterinären nästa vecka för att kolla upp henne nu samtidigt som hon tar det lugnt säger Josefin.
Nästa ordinarie veckorapportering kommer den 14 januari. Hästarna i de olika stallen får nu lite välbehövlig julvila och ladda om inför 2022. Jag står i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag direkt här. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År! 

Resultat
HENESSI AMORE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr