HEAD OF STATE

Foto Lena Emmoth
HEAD OF STATE

HEAD OF STATE

  • Född: 2019-05-17
  • Kön: Hingst
  • Regnr: 19-1677

Andelar till salu

  • Pris per andel: 30000
  • Antal andelar: 33
  • Månadskostnad: 650 kr / andel
  • Tillgänglighet: Andelar till salu

Tränare

Skötare


Stall Kennys Andelshästar
presenterar

HEAD OF STATE en fantastiskt fin avkomma efter MUSCLE HILL.
Utvald som andelshäst av Björn Goop.
Läs här under, det är idel, ädel adel.HEAD OF STATE


FADERN EN AV VÄRLDENS BÄSTA

Fadern MUSCLE HILL behöver ingen närmare presentation. Han är tillsammans med READY CASH en av världens just nu mest etablerade, ledande och dyraste (35.000 dollar vid levande föl) avelshingstar. MUSCLE HILL har legat i toppen och toppat de flesta topplistor som finns. MUSCLE HILL har varit ledande avelshingst i sitt hemland USA i flera år och har lämnat mängder av kulltoppar och miljonärer. En legend!


HEAD OF STATE


MODERN BESÖKTE VINNARCIRKELN OFTA 

BLOOM BOKO heter modern, hon är efter CANTAB HALL. BLOOM BOKO startade 29 gånger och segrade i 10 av starterna vilket ger mycket goda 34% i segerprocent. BLOOM BOKO var bland de tre i 15 av 29 starter vilket ger en platsprocent på 52%. Hon sprang in 628.970 kr och travade 1.11,7/ 1609 meter autostart.


MORMOR 

SHAE BOKO har lämnat miljonären DANAE F.BOKO. Ett steg längre ner i den gedigna stamtavlan hittar vi NICOLETTE HANOVER, mor till bl.a RAE BOKO 5 miljoner kronor intjänat och JET FRANCES BOKO 1,7 miljoner kronor på kontot.


HEAD OF STATE


🏆 VIMLAR AV VINNARSKALLAR I STAMTAVLAN

Som ni ser här under vimlar det av topphästar, vinnarskallar och miljonärer i stamtavlan.HEAD OF STATEMUSCLE HILL PÅ CANTAB HALL = 18.291.322 KRONOR

MUSCLE HILL som far och med CANTAB HALL som morfar har varit en minst sagt lyckad parning. Denna korsning har gett flera miljonärer både i Sverige och USA. Avelshingsten SOUTHWIND FRANK är ett exempel, en av MUSCLE HILLS söner. Han var etta i sin kull som 2-åring och blev utsedd till årets 2-åring i USA. Han var bland de tre främsta 24 gånger av 26. Segrade 17 gånger och travade 1.09,4. SOUTHWIND FRANK tjänade $1.950.887 dollar eller 18.291.322 kronor.

TRE STJÄRNOR MED SAMMA KORSNING

SOUTHWIND FRANK är trea med korsningen ovan penningmässigt efter ARIANA G. som tjänade $2.465 459 dollar och MANCHEGO som tjänade $2.123.730 dollar. Alla tre har korsningen MUSCLE HILL med CANTAB HALL som morfar. Samma korsning som HEAD OF STATE som du nu kan bli delägare i hos Björn Goop.


HEAD OF STATE


HEAD OF STATE SYSKON MED TVÅ TOPPHÄSTAR

BLOOM BOKOs första avkomma heter DEEP POCKETS född 2015. Han har segrat i nio av sina starter och tjänat över 1,1 miljoner kronor. DEEP POCKETS var bl.a femma i finalen av Sprintermästaren på Halmstad som 4-åring.

Andra avkomman är fyraårige GARDNER SHAW, han har tagit fyra segrar varav en på V75 och tjänat över 400.000 kronor. GARDNER SHAW flög fram i sista kurvan i en Derbyuttagningarna på Jägersro 25 augusti när han galopperade, ställde sig och slutade ändå sexa i mål, POWER vann det loppet. Vann sedan ett fint fyraåringslopp på Solvalla den 9 september.

HEAD OF STATE är även syskon med tvååriga löftet GARDEN LEAVE som vi har som andelshäst hos Johan Untersteiner. Hon tränar strålande!


TRÄNAREN BJÖRN GOOP SÄGER

– Den här MUSCLE HILL-sonen gillade jag enormt direkt när fick syn på honom i hagen. HEAD OF STATE har en fantastisk utstrålning, korrekta mått och bra stil. Jag var på Långeruds gård och besiktigade en annan häst åt Stall Kenny men föll pladask för denna. Det blev kärlek vid första ögonkastet. Kul den kunde köpas in och bli andelshäst hos mig. Jag ser fram emot att träna honom med sikte mot de stora loppen. /Björn Goop


HEAD OF STATE tillsammans med sin tränare Björn Goop.


ANMÄLS FORTLÖPANDE TILL ÅRGÅNGSLOPPEN

HEAD OF STATE kommer fortlöpande att anmälas till de största årgångsloppen som två- tre- och fyraåring i Sverige.

• Svensk Uppfödningslöpning
• Breeders Crown
• E3
• Svenskt Trav Kriterium
• Kungapokalen (Euro Classic Trot)
• Sprintermästaren
• Svenskt Travderby
• Grand Prix du I´U.E.T
samt självklart också anmälas till Premiechansen.


Bilden är från en av de delägarträffar Stall Kennys Andelshästar haft hos Stall Goop på Lökene gård.


BLI DELÄGARE I ETT AV SVERIGES ÄLDSTA OCH STÖRSTA ANDELSSTALL

Du kan köpa hur många andelar du vill, eller dela på en andel med en eller flera kompisar. Det är vansinnigt kul att äga travhäst, oavsett om man äger en hel häst, en halv häst, en andel, en halv andel eller delar en andel med flera kompisar, allt är möjligt hos Stall Kennys Andelshästar och nu har Du chansen!!

HEAD OF STATE säljes i kommanditbolagsform där du inte riskerar något annat än din egen insats!

Gör som runt 700 stycken unika delägare redan har gjort, bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar du med. Nu har du chansen genom HEAD OF STATE.


HEAD OF STATE


NAMNET HEAD OF STATE BETYDER

Statschef eller statsöverhuvud är den högsta företrädaren för en suverän stat. I en republik har statschefen vanligen titeln president eller ordförande, medan den i en monarki oftast kallas kung.
Källa Wikipedia.HEAD OF STATE har ett enormt tryck i baksteget när har sprintar i hagen. Motorn där bak ser rejäl ut. Björn Goop helnöjd med hingsten efter MUSCLE HILL.


Samtliga foton på HEAD OF STATE är tagna av Lena Emmoth.

Träningsrapport

Datum Rapport
200918

Head of State sköter sig som han ska under inkörningen. Vi tömkör honom varje dag och det är inga problem. Det är en mycket mycket fin häst säger Lotta Chaudet.

200911

Head of State klev av på klassisk fransk mark i Normandie hos Freddy & Lotta Chaudet igår eftermiddag. Resan från Långeruds gård i Sverige har gått bra. Head of State är helt fantastiskt fin, jag blev kär direkt jag såg honom säger Lotta.

200904

Head of State mår bra. På tisdag är det slut på sommarlovet. Då börjar allvaret för denna välstammade kille. En transport hämtar honom med destination Lotta och Freddy Chaudet i Normandie Frankrike. Där kommer han köras in och tränas under vintern i fina väderförhållanden. Han kommer till Lökene och Björn Goop under våren när unghästträningen är klar  för fortsatt träning mot de stora loppen.

Resultat
HEAD OF STATE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr