GUZZ MEARAS

Foto Kenny Thörnblom
GUZZ MEARAS

GUZZ MEARAS

  • Född: 2016-06-10
  • Kön: Hingst
  • Regnr: 16-2961

Andelar till salu

  • Pris per andel: .
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
200121

Guzz Mearas var hos veterinären igår, vi ville kolla upp honom en sista gång innan han ska komma tillbaka till gården. Han blev behandlad och ska på återbesök på måndag. Är allt bra då kommer han då istället. Vi har ingen stress utan vill att allt ska vara bra med Guzz innan vi tar hem honom säger Emmi.

200118

Guzz Mearas tränar på som han ska på vattenbandet hos Håkan. Inga konstigheter. Nästa vecka kommer han tillbaka hem till gården säger Emmi.

200110

Guzz Mearas jobbar på bandet hos Håkan. Allt bra med honom. Han kommer komma tillbaka till mig på Drömgården inom ett par veckor säger Emmi.

191220

Guzz Mearas är inne i som vi kallar ”vinterträning”. Det är lite olika från tränare till tränare hur man lägger upp det. För Guzz har jag valt att låta honom vara hos Håkan som jag har mina konvalescenter hos. Guzz blev genomgången av veterinär när han kom dit. Inga större grejer, men han blev lite hjälpt med behandling. Håkan har både vanligt gåband och vattenband på sin gård. Så här långt tar Guzz det lugnt. Har haft mycket hagvistelse och bara gått omkring, ätit gott och njutit av livet. Han ska börja gå på vanliga gåbandet efter helgerna. Får så göra ett par veckor innan han går över på vattenbandet. Han har inte haft vagn på sig efter att han kom till Håkan. Han kommer att få träna hårdare som fyraåring än vad han gjort som treåring. Hästarna blir större och starkare och det krävs mer av dem ju äldre dem blir. Det är inte bestämt när han ska komma tillbaka till Drömgården. Vi har ingen brådska och Håkan är mycket duktig. Jag tror att Guzz Mearas kommer utvecklas under 2020 och ser fram emot säsongen med tillförsikt säger Johan Untersteiner.
Det här var sista träningsrapporten för i år. Nu blir det lugnare i stallen några veckor och de flesta andelshästar får jul och nyårsledigt. De får mysa ute i hagen och joggas lite lätt för att få motion. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag det här direkt. Nästa uppdatering förutom de andelshästar som startar kommer fredag 10 januari 2020. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År. /Kenny

191213

Guzz Mearas tar det bara lugnt. Han får göra så ett tag till innan det här dags att börja röra på sig lite igen säger Johan.

Resultat
GUZZ MEARAS

  • Segerprocent: 38%
  • Platsprocent: 85%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 13 5-4-2 1114000 kr
2019 13 5-4-2 1114000 kr