GRANDFATHER BILL

Foto: Viksjö Foto
GRANDFATHER BILL

GRANDFATHER BILL

  • Född: 2013-06-08
  • Kön: Valack
  • Regnr: 13-3719

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 25
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
181012

Grandfather Bill gick jobb på rundbanan i tisdags och idag tre heat på rundbanan, allt bra säger Lena.
Vi blev lite oroliga förra veckan, men det visade sig vara falskt alarm. Grandfather Bill har tränat som han ska under veckan. Jag har inte tittat i propositionerna än efter något passande lopp säger Björn.

181008

Inga fel och svullnaden har gått ner på Grandfather Bill. Delägarna har fått mail om det idag.

181005

Grandfather Bill gick ett lugnt jobb igår. Han är idag varm och lite tjock i vänster bakkota vid gaffelbandsfästet. Ska lysas på måndag om det fortfarande ser konstigt ut då säger Lena.

180928

Grandfather Bill fick gå till veterinären i måndags för koll, han blev behandlad i alla fyra knäna. Han har bara tagit det lugnt i veckan, fick en lugn motionstur igår och idag, mest för att han ska hålla sig lugn. Han är pigg och glad! Tack för tårtorna, de var uppskattade säger Lena.

180922

Stort GRATTIS alla delägare i Grandfather Bill till V75-segern på Färjestad idag. Björn kunde inte komma förbi Faust Boko från start utan backade ner i ryggen. Faust Boko fick bestämma tempot i ledningen med Grandfather Bill klistrad i ryggen. På sista bortre långsidan kom Grandfather Bill ut i andraspår. Attack direkt, kämpade sig närmare och närmare, in på upploppet så hade Grandfather Bill slagit klorna i Faust Boko och stegade förbi till en säker seger ner till andrahäst i mål, starkt spurtande jätteskrällen Eraja Jaam och Jonas Moberg.
– Han är inte så rutinerad än så han förstod inte riktigt att han skulle ta i från start. Därför nådde vi inte ledningen, han kommer bli startsnabb med mer rutin. Jag satt med fulla linor och hoppades på lucka, när den kom så kändes det bra. Jag hade mycket att köra med och han var inte speciellt tagen över mållinjen. Det känns som han kommer gå långt om han får vara frisk sa en mycket nöjd Björn Goop efter segern.

Resultat
GRANDFATHER BILL

  • Segerprocent: 75%
  • Platsprocent: 75%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 8 6-0-0 290800 kr
2018 4 3-0-0 210500 kr
2017 4 3-0-0 80300 kr