GLOBAL ANNUITY

Foto: Anna Carlsson Levin
GLOBAL ANNUITY

GLOBAL ANNUITY

  • Född: 2016-04-10
  • Kön: Valack
  • Regnr: 16-1249

Andelar till salu

  • Pris per andel: .
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
210511

Global Annuity fick en ny sorts sko i lördags. Igår joggade han och idag gick han sina två första intervaller. Trampar till bra och var väldigt glad över att få springa fort igen!
Inget hovöm sedan dem nya skorna säger Anna.

210507

Global Annuity blev öm i hovarna efter dagens träning. Imorgon kommer en hovspecialist och undersöker på honom säger Anna.

210430

Global Annuity är haltfri. Vi har tränat igång och han trampar till bra och känns fin. PU är nöjd med hur han känns nu så vi har beslutat att inte gå på något mer återbesök hos veterinären. Troligen är det hovbölden som har besvärat honom under en längre tid utan att vi hittat felet tidigare. Nu hoppas vi att Annuity får hålla sig frisk och haltfri och att hans otur är som bortblåst säger Anna. 

210423

Det har kommit ut mer av hovbölden denna vecka så vi har inte kunnat boka något återbesök hos veterinären med Global Annuity. Hovslagaren får titta på honom på måndag igen. Eventuellt blir det återbesök hos veterinär på tisdag säger Anna.

210416

Global Annuity blev halt i början av veckan igen men denna gången hittade vi en stor hovböld i höger hov. Han har blivit gipsad och rör sig nu helt obehindrat och är haltfri i hagen. Förhoppningsvis är det hovbölden som är förklaringen till hältorna senaste tiden? Vi får se hur han mår nästa vecka och om han är haltfri då. Eventuellt får vi avvakta med återbesöket hos veterinären säger Anna. 

210409

Vi var på återbesök till veterinären idag med Global Annuity. Mindre hälta denna gången. Behandlad i samma leder som senast, båda framknäna och höger framkota. Nytt återbesök om två veckor. Endast hage och skritt fram tills dess säger Anna. 

210402

Global Annuity är inte halt i skritt och han har gått i hagen under veckan. Han är dock halt i trav. Men han är pigg och glad i livet. Jag har svårt att tro att det är en vanlig ledhälta. Tyvärr tror jag att det kan vara något allvarligare. Vad vet vi inte. Vi får avvakta och se vad veterinären säger på återbesöket säger Anna.  

210327

Veterinären hittade inga fel på röntgen på Global Annuity. Vi misstänkte att han skulle ha en spricka eller förslitningsskador men hans knän, kotor och hovar ser fina ut. Jättekonstigt när han är halt. Vi har nu behandlat honom i framknän och höger framkotor med kortison. Återbesök 13 april. Bara hage och skritt fram tills dess säger Anna.

210323

Global Annuity är fortfarande halt och idag har vi varit hos veterinär. Vi har bedövat och röntgat där vi förmodade att hältan satt men vi hittar inga fel på röntgen. På fredag ska vi in till kliniken igen och fortsätta undersökningen säger Anna.

210319

Global Annuity har tränat på och har känts fin i veckan. Tyvärr blev han halt efter gårdagens träningspass och idag är han fortfarande halt. Vi får avvakta över helgen, vi kollar upp honom i början av nästa vecka. Tråkiga besked men vi får hålla tummarna för Global Annuity säger Anna.

210312

Global Annuity har känts fin efter banjobbet. Tränat både i backen och på rakbanan. Känns stark och är pigg och glad. Nytt banjobb i slutet av nästa vecka säger Anna. 

210305

Global Annuity har tränat som han ska under veckan. Idag har han gått ett banjobb. De körde 2100 meter. 1.25 första varvet och 1.21 andra varvet. Travet var bra, höll stilen hela vägen in i mål. PU nöjd. Annuity hade lite hög puls efter jobbet om vi ska anmärka på något. Nytt banjobb om ca två veckor säger Anna.

210226

Global Annuity har tränat på som han ska under veckan. Allt verkar bra. PU körde Annuity i tisdags och var nöjd. I slutet av nästa vecka planerar vi ett banjobb säger Anna.

210219

Global Annuity har tränat fyra intervaller i backen och två intervaller på rakan. I måndags kändes han stark och fin, igår var han lite sämre. Höll inte ihop travet. Peter kommer att köra honom på tisdag säger Anna. 

210212

Vi har tagit nytt blodprov denna vecka på Global Annuity, värdena är fortfarande inte helt bra. Lite låga vita blodkroppar. Men i och med att han känns stark och fin kommer vi att prova att öka träningen på Annuity. Så nästa vecka kommer det att bli intervaller i både backen och på rakbanan säger Anna. 

210205

Global Annuity har gått sina tre intervaller i backen i veckan. Känns fortsatt fin. I början på nästa vecka tar vi ett nytt blodprov och förhoppningsvis är hans blodvärden bra. Nu är vi riktigt sugna på att komma igång med hårdträningen säger Anna.

210129

Vi har tagit nytt blodprov i veckan och det var bättre men han är fortfarande inte helt frisk. Vi forsätter och tränar på med tre intervaller i backen. Nytt blodprov om tio dagar. Han känns fin i intervallerna. Stark, pigg och glad. Så fort viruset är borta ökar vi på med träningen igen säger Anna. 

210122

Global Annuity har gått tre lätta intervaller i backen i måndags och igår torsdag. Han känns piggare och starkare, allt tyder på att han är på bättringsvägen. Vi tar nytt blodprov nästa vecka och är dem bra ökar vi på träningen igen säger Anna. 

210115

Global Annuitys blodprov visade att han hade lite låga vita blodkroppar, dvs virus i kroppen. Inget allvarligt så han fick börja träna lätta intervaller i backen. Igår tränade han och jag tyckte att han kändes bättre igen. Vi tar nytt blodprov om två veckor och hoppas på att viruset är borta säger Anna. 

210108

Global Annuity har tränat på med fyra intervaller. Han kändes bra under jul och nyår men nu dem två senaste träningspassen har han varit sämre. Vi har tagit blodprov idag och jag hör av mig när svaren kommer. Kiropraktorn ska även gå igenom honom säger Anna. 

201218

Global Annuity har nu börjat träna intervaller igen. Vi börjar försiktigt, två intervaller i backen denna veckan. Vi kommer att köra max fyra intervaller med honom i backen framöver, istället lägger vi till intervaller på rakbanan. Annuity och jag är glada över att vara igång igen säger Anna. Nästa uppdatering här på hemsidan kommer fredag 8 januari om inget oförutsett inträffar. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och uppdaterar här om det skulle hända något speciellt. Jag önskar er alla en riktigt God jul och ett Gott Nytt År!

 

201211

Allt är bra med Global Annuity. Han har bara joggat under veckan. Nästa vecka börjar vi köra intervaller säger Anna. 

201204

Tyvärr var Global Annuity fortfarande halt i sina framknän. Alla kotorna är haltfria men nu visade han lite ömhet i sina bakknän också. Denna gång blev han behandlad i alla fyra knäna. Det var väldigt lite kvar men i och med att det var på fyra ställen valde veterinären att behandla igen. Inget mer återbesök, i slutet av nästa vecka tränar vi igång igen. Vi kommer att ändra i Global Annuitys träningsupplägg. Allt för att han ska hålla sig så fräsch som möjligt då han verkar lite känslig i benen. Vi kommer igen säger Anna.

201127

Global Annuity har joggat denna vecka, är mycket pigg och glad. Lite överskottsenergi nu. På måndag får han gå två intervaller i backen. På onsdag tar vi ett återbesök igen hos veterinären för att se att hältorna är helt släckta säger Anna. 

201120

Återbesök hos veterinär i onsdags för Global Annuity. Han blev ombehandlad på samma ställen som första behandlingen. Nästa vecka joggar vi igång och ett nytt återbesök om två veckor. Förhoppningsvis behövs ingen mer behandling då säger Anna. 

201113

Global Annuity har tagit det lugnt denna veckan. Busat i hagen med sina kompisar och gått två lugna motionsturer för vagn. På onsdag blir det återbesök hos veterinär säger Anna. 

201106

Vår lilla Annuity är inte den som visar när han har ont. Båda framknäna, båda framkotorna och båda bakkotorna blev behandlade med kortison. Återbesök om två veckor. Nu får han vila upp sig, sen tar vi nya tag säger Anna. 

201030

Jag joggade Global Annuity idag och allt känns normalt. Han kommer att träna fyra intervaller på måndag om allt känns bra. Veterinärenn kommer på onsdag och böjer igenom honom säger Anna. 

201028

Global Annuity så jättefin ut innan tävlingarna i värmningen. Peter var mycket nöjd. Han var med i körning om ledningen i tufft tempo. I ingången till första kurvan galopperade han och Peter tog ner honom på innerplan för att inte störa bakomvarande ekipage. Global Annuity blev diskvalificerad.
– Jag har ingen förklaring, han kändes så fin hela dagen. Vi kollar honom med veterinären för säkerhets skull sa Peter efter loppet.

201023

Global Annuity var hos tandläkaren i onsdags. Han har lite dåliga tänder och behöver gå dit var sjätte månad. Dem har blivit lite bättre men det kan vända fort så vi fortsätter att gå dit med jämna mellanrum. Han har tränat fyra intervaller idag och han känns bara fin. Spännande start på onsdag säger Anna. 

201022

Global Annuity startar på Åby på torsdag. Det är fortsatt besöksförbud för publik på landets travbanor. Vi får fortsätta se loppen på ATG.se

201019

Global Annuity kom ner bra i andraspår från sjättespåret bakom bilen. Galopperade mitt i första kurvan och ställde sig inte. Slutade oplacerad.
– Han kändes hur fin som helst. Jag tror det var ett olycksfall i arbetet. Bara starta på sa Peter efter loppet.

201016

Global Annuity gick sex intervaller i backen i måndags, kändes fin. Igår gick han ett banjobb, Peter Untersteiner körde. 1.25 första, 1.20 andra varvet. Peter mycket nöjd, känns bara bra och håller fortsatt fin stil. Han kommer att gå med skor runt om på måndag säger Anna. 

 

201013

Global Annuity startar på Halmstad på måndag. Det är fortsatt besöksförbud på landets travbanor för publik. HalmstadTravet öppnar dock restaurangen på måndag 19/10. Hästägare har förtur att boka 2 pers/häst fram till onsdag kl 16. Ni delägare som är intresserade av att se loppen från restaurangen. Hör av er till mig senast imorgon klockan 12.00.  Vi andra får fortsatt se loppen via ATG.se.

201009

Allt är bra med Global Annuity. Han har tränat sina sex intervaller i backen denna veckan och han känns bara fin. Han kommer att anmälas så fort vi hittar ett bra lopp till honom. Han är helt haltfri från hovbölden men eventuellt så kommer han att behöva ha skorna på i lopp, han är lite känslig i sina hovar säger Anna. 

201002

Global Annuity hade som vi misstänkte en hovböld men mår nu bra och är haltfri. Jag joggade honom i onsdags och idag gick han sex intervaller i backen. Han kändes fin. Vi får hålla koll på hoven så att han inte får några komplikationer men för dagen ser allt bra ut säger Anna. 

200928

Vi är ganska säkra på att det inte är något allvarligt med Global Annuity utan han har antagligen fått en hovböld. Allting tyder på det. Vi får avvakta tills imorgon tisdag då hovslagaren kommer och tittar på hoven säger Anna. 

200926

Jag skickade igår som jag gör ibland på fredagar ut ett allmänt nyhetsbrev till samtliga delägare hos Stall Kennys Andelshästar på e-post. Har du inte fått det? Kolla din skräppost.

200925

Global Annuity har varit lite halt till och från i veckan och vi vet inte varför. Vi har nu beslutat att han ska strykas från söndagens start. Vi kommer låta honom vila under helgen så får vi undersöka vidare nästa vecka. Tråkigt, vi får hålla tummarna att det inte är något allvarligt med honom säger Anna.

200920

Global Annuity startar i ett stayerlopp inom V75 på Solvalla på söndag. Tyvärr fortsatt ingen publik på Sveriges travbanor. Vi får fortsätta följa loppen via ATG.se.

200918

Global Annuity verkar pigg och glad efter segern igår. Han tar det bara lugnt idag och över helgen säger Peter.

200917

Global Annuity var med en bit och körde om ledningen men Peter Untersteiner tog upp. Den enda plats som var ledig var dödspositionen. Global Annuity fick trava hela loppet i dödens men det bekom honom inte. Inne på upploppet stegade Global Annuity bara ifrån och vann med en säker längd ner till andra häst i mål. En mycket imponerande insats. Segertid 1.12,7/1640 meter autostart är nytt personligt rekord.
– Global Annuity kändes stark och fin genom loppet och jag satt nöjd. Han blir bara bättre och bättre för varje start sa Peter efter loppet.

200911

Global Annuity startar på Åby på torsdag. Det är fortsatt besöksförbud för publik på landets travbanor pga Coronaviruset. Vi får se loppet på ATG.se.
Global Annuity har tränat som han ska under veckan. Han har gått sex intervaller i tisdags och detsamma idag. Känns mycket fin säger Anna.

200904

Veckan har varit lugn och Global Annuity har tränat på som vanligt. Fyra intervaller i tisdags och sex intervaller idag. Han är pigg, glad och känns spänstig och stark. Tråkigt att han inte kom med på V75 nu i helgen, stod som förstareserv. Han anmäls så fort det kommer ett lämpligt lopp säger Anna.

200828

Global Annuity har idag gått fyra intervaller i backen. Han kändes fin. Han gjorde riktigt bra ifrån sig i måndags. Vi är mycket nöjda med honom. Han är en riktig krigare säger Anna.

200824

Global Annuity bra med från start. Fick svar av ledaren som blev het i ledningen. Peter Untersteiner satte sig lugn i sulkyn utvändigt ledaren och travade sedan i dödspositionen hela loppet. Han gjorde en en bra insats och slutade återigen tvåa med mersmak.
– Global Annuity kämpade fint hela vägen och visade bra inställning. Som han känns vinner han snart sa Peter Untersteiner efter loppet.

200821

Global Annuity har tränat på med sex intervaller i backen i tisdags och idag. Inget att anmärka på, känns bara fin. Det blir spännande att se honom på stayerdistans. Allt bra säger Anna. 

200818

Global Annuity startar på Halmstad på måndag. Det är fortsatt besöksförbud för publik på travbanorna pga Coronaviruset. Vi får se se loppet på ATG.se.

200814

Allt är fint med Global Annuity. Han tränar på fortsatt bra, känns fin i jobben. Tyvärr kom han inte med på Åby nästa torsdag (stod som andrareserv). Vi anmäler igen så fort det finns ett passande lopp till honom säger Anna. 

200807

Global Annuity har känts jättefin i träningen efter loppet, lika pigg och glad som vanligt. Han har gått fyra intervaller på rakbanan i måndags och sex intervaller på rakbanan idag säger Anna. 

200731

Jag har idag skickat ut ett Nyhetsbrev. Har du inte fått det. Titta då i din skräppost. Hittar du det inte där. Hör av dig. Vänliga hälsningar Kenny

200731

Global Annuity har bara tagit det lugnt ute i hagen idag efter gårdagens lopp. Jag var väldigt nöjd med honom säger Peter.

200730

Global Annuity bra med från start och kröp ner i rygg på jättefavoriten Astronascente Zac. Låg där hela loppet. Ut i andraspår i utgången av sista kurvan. Närmade sig hela vägen in mot mål men kunde inte fånga in ledaren. Mycket bra insats efter vila. Travade nytt personligt rekord 1.13,2/1640 meter autostart med full spänst över mållinjen.
– Nu är vi på gång. Global Annuity kändes fin hela vägen och stred hela vägen in i mål. Jag är nöjd med honom, han kändes fräsch och fin sa Peter efter loppet.

200724

Global Annuity startar på Åby på torsdag. Det är fortsatt besöksförbud för publik på landets travbanor. Vi får se loppet på ATG.se.
Global Annuity har tränat som han ska under veckan. Igår gick han ett banjobb och det gick bra. Vi körde 1.18,5/1640 meter. Film från gårdagens banjobb las ut igår på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

200717

Global Annuity har tagit banjobbet på ett bra sätt. Har känts stark och fin i veckans jobb. Nytt banjobb i slutet av nästa vecka säger Anna. 

200710

Global Annuity gick banjobb igår, 2140 meter. Han travade 1.25,5 första 1000, 1.18,5 sista varvet. Hade 96 i puls efter jobbet. Travet var bra hela vägen in i mål, orken var okej. Tog lite höger töm sista 200 metrarna men höll ihop travet bra. Nytt banjobb om två veckor, då sätter vi på en murphy säger Anna. 

200703

Global Annuity tränar fortsatt bra. Känns stark och håller fin stil. I slutet av nästa vecka åker vi in till stora banan och kör ett banjobb. Jag hör av mig dagen innan vilken tid om det är någon delägare som är intresserad av att komma och se banjobbet säger Anna.

200626

Global Annuity tränar på för fullt och gör fina intervaller. Vi tränar på samma sätt nästa vecka. Är allt bra då blir det banjobb veckan efter säger Anna. 

200619

Global Annuity tränar på bra och känns fortsatt fin i intervallerna. Sex intervaller har han gått denna vecka. Håller stilen fint och orken är bra. Vi tränar på samma sätt nästa vecka säger Anna. 

200612

Global Annuity har tränat på i backen, fyra intervaller den här veckan. Nästa vecka ökar vi och kör sex intervaller. Han känns fin i intervalljobben säger Anna. 

200605

Allt är bra med Global Annuity. Han har joggat under veckan och gick sina första tre intervaller i backen igår. Kändes fin säger Anna.

200529

Global Annuity blev röntgad i framknäna den här veckan, det var bara lindriga skelettförändringar. Som senast när han röntgades, inga förändringar. Han hade svarat bra på senaste behandlingen och var nu bara en grad halt vid böjprov på framknäna. Ombehandlad med Irap (14 dagars karens). Jogging nästa vecka sen börjar vi med intervallträningen säger Anna. 

200522

Global Annuity har joggat i veckan och känns fin i lugna farter. Han är pigg glad och nöjd med livet. Nästa vecka blir det återbesök hos veterinären och röntgen säger Anna.

200515

Global Annuity var på återbesök hos veterinär i onsdags. Tyvärr har han inte svarat på behandlingen i framknäna och är fortfarande halt. Vi kommer därför att behöva göra ett till återbesök och kommer även att röntga hans framknän. Nu blev han ombehandlad med kortison/ tuppkam (14 dagars karens) i båda framknäna. Bakknäna och framkotorna var helt haltfria. Nästa vecka blir det jogging, återbesök 25/5 säger Anna. 

200508

Global Annuity har fått acklimatisera sig ute på gården och fått nya fyrbenta kompisar. Allt har gått bra och han verkar trivas med den nya tillvaron. Han har joggat två gånger denna veckan och allt känns bra. Nästa vecka blir det återbesök hos veterinär säger Anna. 

200501

Global Annuity har tagit det lite lugnt och fått acklimatisera sig sedan han kom till gården. Var till veterinären i onsdags och blev behandlad säger Peter.
Global Annuity flyttade ut till mig efter starten i tisdags. Vi böjde honom hos veterinär i onsdags och han blev behandlad med kortison i båda framknäna, båda framkotorna och båda bakknäna (en månads karens). Nu blir det två veckors vila och jogging, återbesök 13 maj. Jag hoppas vi får en rolig tid tillsammans med Annuity säger nya skötaren Anna.

200428

Global Annuity inledde i fjärdepar utvändig som blev andrapar utvändigt efter 800 meter körda. Satt kvar i andraspår när attack kom bakifrån samtidigt som hästen framför stannade totalt. Drogs bakåt. Ut i attack in på upploppet men hade en mur av hästar framför sig. Slutade sexa i mål. Bara glömma loppet och komma igen.
– Han var lite stinglös i dag också, jag flyttar nu ut honom till gården i Holm så får han ett miljöombyte. Ny skötare blir Anna Carlsson Levin sa Peter Untersteiner efter loppet.

200424

Global Annuity har gjort två fina jobb på sanden den här veckan och allt känns bra inför starten. Han får gå ett motionsjobb innan loppet på tisdag säger Julia 

200422

Global Annuity startar på Jägersro på tisdag. Det är fortsatt besöksförbud på travbanorna runt om i Sverige. Vi får hålla våra tummar framför ATG Live.

200418

Global Annuity har tagit det lugnt ute i hagen idag efter starten igår kväll.

200417

Global Annuity fick andrapar utvändigt efter en bit. Låg där hela loppet. Kunde inte utmana över upploppet och slutade fyra i mål.
– Helt okej. Inget plus i kanten. Hade hoppats han skulle hänga på lite bättre sa PU efter loppet.

200413

Global Annuity startar på Kalmar på fredag. Det är besöksförbud på travbanorna runt om i Sverige pga Coronaviruset. Vi får hålla våra tummar framför ATG Live.

200410

Global Annuity har tagit de lugnt efter starten. Allt verkar normalt med honom, alltid glad säger Julia.

200408

Global Annuity värmde bra och allt var som det skulle innan loppet. En bit efter start blev det galopp. Global Annuity ställde sig inte i trav utan diskvalificerades.
– Global Annuity snubblade och tappade travet sa Ingves. Banan var lite lös på innerspår. Inget fel på hästen. Vi startar på sa PU efter loppet.

200403

Global Annuity har varit fin under veckan och varit positiv i intervallerna. Pigg och på bra humör. Det blir en spännande start på onsdag säger Julia.

200402

Global Annuity startar på Åby på onsdag. Det är besöksförbud på travbanorna runt om i Sverige pga Coronaviruset. Vi får hålla våra tummar framför ATG Live.

200327

Global Annuity har gått en lugn motion efter starten i tisdags. Känns pigg och glad efter loppet säger Julia.

200324

Global Annuity togs lugnt från start. Hamnade i tredjepar invändigt i loppet som blev fjärde häst på innerspår när de radade upp sig. Gick bra över upploppet och höll sin placering som fyra i mål.
– Han gjorde en bra insats. Travade klockrent och kändes fin. Det blev en snabb tid i loppet och jag är jättenöjd. Nu är vi igång och startar på sa Peter efter loppet.

200320

Global Annuity har varit fin i jobben under veckan. På söndag går han lite motion innan starten på tisdag. Ska bli spännande att se hur han sköter sig säger Julia.

200318

Global Annuity startar på Jägersro på tisdag. Det är besöksförbud på travbanorna runt om i Sverige pga Coronaviruset. Vi får hålla våra tummar framför ATG Live på tisdag.

200313

Global Annuity gick banjobb i måndags och det var positivt. Igår gick han ett jobb på sandbanan och det fanns inget att klaga på. Vi ska snart börja titta efter lopp åt honom säger Julia.

 

200306

Global Annuity har skött sig bra under veckan. Gjort jobben fint och kämpat på bra på sanden, jobbat bra upp för backen på sanden. På måndag är det dags för banjobb igen säger Julia.

200228

Global Annuity gick banjobb i måndags och Peter var nöjd med honom, travade klockrent var hans kommentar. Igår gick han ett jobb på rakbanan, jag var väldigt nöjd med honom i det säger Julia.

200221

Global Annuity har gått ett sanden + rakbanejobb, motionspass och ett jobb på sandbanan. Han har känts fin och nästa vecka är de dags för banjobb säger Julia.

200214

Global Annuity har den här veckan gått ett jobb på sandbanan, ett motionspass och ett jobb på rakbanan idag. Han känns positiv och är på rätt väg säger Julia. 

200207

Global Annuity har börjat gå jobb igen, han har gått två jobb på sanden under veckan och han har varit positiv. Känns bra att han är igång igen säger Julia.

200131

Global Annuity har gått motion denna vecka och allt känns bra med honom. Pigg och glad över att få komma ut och träna igen. Jag tippar på att han ska börja gå jobb igen nästa vecka säger Julia.

200124

Global Annuity har börjat gå motion denna veckan och ska göra det även nästa vecka. Benen är fina och ser bra ut igen. Han är pigg glad och trivs med livet säger Julia.
Global Annuity är nu fit for fight igen efter att haft lite problem. Jag hade tänkt starta på, men han tog sig en egen liten vintervila säger Peter Untersteiner med ett leende på rösten. Han blir smidigare och smidigare. Får jogga på nu ett tag och kommer till start igen till våren avslutar PU.

200118

Global Annuity har fått börja gå ut igen, benen är bättre och ingen feber. Det är på rätt väg och han kommer förmodligen kunna gå motionsjobb nästa vecka. Han är på gott humör säger Julia.

200110

Global Annuity kunde inte starta förra helgen pga infektion som ni vet, tyvärr. Han stod på box under veckan och har varit ute två dagar denna vecka. Han har fått feber idag så jag har varit med honom till veterinären. Han fick metacam och blivit ordentligt omlagd på kliniken. Han ska stå inne i helgen så får vi se hur han ser ut nästa vecka säger Julia.

200103

Global Annuity kommer strykas till morgondagens start på Jägersro. Han känns stel och kantig. Det är troligtvis en infektion på gång i kroppen säger Peter Untersteiner.

191229

Global Annuity startar på Jägersro på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på torsdag klockan 10.00. Biljetterna ligger i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

191221

Global Annuity togs lugnt från start och hamnade i vinnarhålet efter en bit. Låg där loppet igenom. På sista bortre långsidan tröttnade hästen framför och Global Annuity satt fast bakom och tappade värdefulla metrar. Paul Robertsson hittade luckan och kom ut i andraspår. Det var då för långt fram till de två täthästarna som ryckt undan. Global Annuity gled in på en säker tredjeplats  i mål. Tiden blev 1.15,4/2140a. Tredjeplatsen var värd 10.800 kronor.
– Palle helnöjd med Global Annuity. Blev trafikproblem i sista sväng. Vi startar på under vintern så länge han visar form säger Peter Untersteiner.

191220

Global Annuity har tränat på bra denna vecka. Han har känts fin i jobben. Vi har även provat att rycka tussarna och det gick bra. Allt verkar vara bra med honom inför starten imorgon säger Julia.
Det här var sista träningsrapporten för i år. Nu blir det lugnare i stallen några veckor och de flesta andelshästar får jul och nyårsledigt. De får mysa ute i hagen och joggas lite lätt för att få motion. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag det här direkt. Nästa uppdatering förutom de andelshästar som startar kommer fredag 10 januari 2020. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År. /Kenny

 

 

191215

Global Annuity startar på Halmstad på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på torsdag klockan 10.00. Biljetterna ligger utlagda i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

191213

Global Annuity har gått två jobb på sandbanan den här veckan. Han var lite seg i måndagsjobbet men kändes ändå fin. Igår torsdag var han pigg och glad som vanligt. Han har tagit starten förra veckan bra tycker vi säger Julia.

 

191206

Global Annuity blev hängandes i tredjespår från start. Peter valde att backa och kröp ner som sista häst invändigt. Låg som fjärde häst på innerspår. Det blev lite struligt på sista bortre långsidan då häst utvändigt galopperade. Såg ut som att Global Annuity kunde ha tappat lite fart där. Fortsatte på innerspår. Loss i sista kurvan som sista häst. Gick lika fort som övriga över upploppet men kunde inte ta något. Känns ändå godkänt efter bortovaro från tävlingsbanan.
–  Allt blev fel. Körde till för att komma ner nånstans men det fanns ingen plats och jag ville inte köra i dödens. Backade sist och där hängde han med helt okej. I mitten på sista långsidan så fick vi en galopperande häst före oss och jag fick ta upp och vi förlorade meter och fart. Gick sen okej över upploppet och hängde med i farten men tog egentligen inget på någon. Om han är frisk och i ordning så kommer han ut igen ganska snart sa Peter efter loppet.

191206

Global Annuity har gått ett jobb på sanden och ett motionspass under veckan. Pigg och glad. Start på Kalmar ikväll och vi får hoppas på de bästa säger Julia.
Global Annuity känns fin i jobben. Jag hoppas och tror han gör ett bra lopp även fast han möter bra hästar. Samma utrustning som senast säger Peter.

191202

Global Annuity startar i E3 Revanschen på Kalmar på fredag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på onsdag klockan 10.00. Biljetterna ligger utlagda i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

191201

Jag har hittat ett passande lopp och anmält Global Annuity till E3 Revanschen på Kalmar på fredag. Definitiv anmälan imorgon bitti säger Peter.

191129

Denna vecka har Global Annuity gått ett jobb på sandbanan och ett jobb på sandbanan och rakbanan. Han har känts fin och jag hoppas att Peter hittar något bra lopp till honom snart säger Julia.

191122

Global Annuity gjorde ett bra banjobb idag och är redo för att starta säger Peter. Nu ska vi bara hitta ett bra lopp åt honom. Han har även gått ett jobb på sanden denna vecka som han gjorde fint säger Julia.

191115

Den här veckan har Global Annuity gått två jobb på sandbanan. Han har känts fin säger de som kört honom, han tränar på och gör mycket bra ifrån sig säger Julia.

191108

Global Annuity har gått ett jobb på sandbanan och gick ett banjobb igår. Han har känts fin men han behöver träna lite till innan han är klar för start igen och gå något mer banjobb innan de är dags att anmäla säger Julia.
Delägare på plats och såg banjobbet. Leif meddelar: Var i Halmstad med fru o dotterdotter och såg Global Annuity gå banjobb.  Vi blev som vanligt väldigt väl mottagna och fick kaffe o kaka av Stall PU medan vi väntade på att hästarna skulle komma in från slingan där dom värmde med skötarna. PU sa att han planerar att starta några gånger till i år och att jobbet idag är för att kolla av läget så här långt. Peter Zadel körde GA i jobbet. Första försöket fick avbrytas efter ett drygt halvvarv när GA tappade en knäkappa. Såg ut som han skadade sig allvarligt han hoppade i princip på tre ben när kappan hängde nere på hoven. Dock ingen fara kappan sattes tillbaka o dom startade om. Såg ok ut inget extra och Peter sa även att det behövs lite mer träning före nästa start men att de är på rätt väg. Dom kylde frambenen på GA efter jobbet som behandling för att spara framknäna inför framtiden med tanke på att han behandlats där säger Leif.

191101

Global Annuity har gått två jobb på sandbanan denna vecka och har känts fin. Pigg och glad. Gör jobben på ett bra och fint sätt säger Julia.

191025

Global Annuity är friskförklarad och har gått ett motionspass och ett jobb på sandbanan igår. Han kändes fin, pigg och glad över att få träna ordentligt igen säger Julia.

191018

Global Annuity har gått motionsjobb denna vecka. Han känns bättre nu. Han är löpsugen samt pigg och glad säger Julia.

191011

Global Annuity fick besöka veterinären ändå denna vecka och han fick en liten rundsmörjning. Han blev behandlad i båda framknäna och båda bakknäna. Han har bara gått och tagit de lugnt i hagen denna vecka. Pigg och glad säger Julia. 

191004

Global Annuity har gått ett jobb på sandbanan efter starten och kändes bra. PU tyckte inte han behövde gå till veterinären så vi tränar på. Pigg och glad säger Julia. 

190930

Global Annuity hamnade som femte häst när ekipagen radade upp sig på rad på innerspår. Peter Untersteiner styrde på i andraspår 1200 meter från mål. Fick andrapar utvändigt men kom inte upp i rygg på dödenshästen utan låg en bit bakom. Kunde inte haka på täthästarna genom slutkurvan och över upploppet. Global Annuity slutade femma i mål.
– Global Annuity var inte som bäst för dagen. Det gick väldigt fort på sista bortre och han stumnade sista 100-150 metrarna sa Peter efter loppet.

190927

Global Annuity har gått ett jobb på rakbanan och ett på sandbanan den här veckan. Han känns väldigt fin inför starten på måndag säger Julia.

190924

Global Annuity startar på Halmstad på måndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på torsdag klockan 10.00. Biljetterna ligger utlagda i frikortskassan i huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190920

Global Annuity har gått två jobb på sandbanan och han gjorde båda jobben väldigt bra. Han sköter sig precis som han ska. Pigg och glad säger Julia.
Annuity tränar bra, det är snart dags att börja titta i propositionerna efter lämpligt lopp säger Peter.

190913

Global Annuity har tagit det lugnt efter loppet men gick ett lugnt motionspass idag och kändes bra. Riktigt kul att de gick så bra i tisdags säger Julia.

190910

Global Annuity bra med från start. Övertog ledningen efter en bit. Fick favoriten utanpå sig när det var ett varv kvar. Ledde in på upploppet men fick ge sig sista 75 metrarna och slutade tvåa i mål på nytt personlig rekord, 1.14,1/2140 meter autostart. Åter igen en mycket fin insats.
– Vår krigare gör åter ett bra lopp. Han kämpade väl, fick stryk av en för dagen bättre häst sa Peter Untersteiner efter loppet. 

190906

Global Annuity har tränat på bra denna veckan. Han har gått ett motionspass och ett jobb på sanden som han gjorde bra. Allt ser bra ut så här långt inför starten nästa vecka säger Julia.

190904

Global Annuity startar i Gay Noons lopp – Treåringslopp Hingstar/Valacker på Solvalla på tisdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på fredag klockan 10.00. Biljetterna ligger utlagda i entréerna i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190831

Global Annuity travsäker och satt i spets. Fick bestämma en bit. Fick ordentligt tryck på sista bortre långsidan där de var nere i 1.06-tempo. Stretade emot länge men kunde inte stå emot sista biten in mot mål och slutade trea. Knappt slagen om andraplatsen och en halv längd efter segraren i mål. Global Annuity rekordsänkte rejält med nästan 3 sekunder, 1.14,7/2140 voltstart travade Global Annuity. Mycket fin insats i blott tredje starten. Vi tackar Kim Mariboe som gjort ett fantastiskt jobb med Global Annuity. Kim slutar nu hos Peter Untersteiner för att börja studera. Vi önskar dig lycka till Kim. Ny skötare från nästa vecka blir Julia Andersson som vi hälsar välkommen och lycka till.
– Delägare på plats på Jägersro berättar: Både Johan och Peter båda väldigt nöjda. Johan sa att det var bättre än förväntat och Peter var supernöjd med insatsen. Vi såg reprisen i kuskrummet i stallet tillsammans med Peter och han strödde lovord om Annuity. Förlorade mot två riktigt bra hästar som är betydligt mer rutinerade. Vi snackade kriteriekval men Peter tycker att det inte är rätt mot hästen att ta ut honom där efter bara tre starter. Kommer att starta på i lite andra lopp under hösten. ”När vi rycker skorna och sätter på en jänkarvagn ska ni få se på fart. Då kommer ni inte att se mig när jag ligger bakom honom i sulkyn” sa en mycket nöjd Peter Untersteiner efteråt.

190830

Global Annuity har tränat på bra denna veckan och känns fin inför starten! Han gick sex intervaller i måndags och fyra lite snabbare igår och allt känns bra säger Kim.

190825

Global Annuity startar på Jägersro på lördag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på torsdag klockan 10.00. Biljetterna ligger i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190823

Global Annuity har tränat på bra, gått två pass på sandbanan, ett i måndags och ett igår. Jag körde honom i jobbet igår och han kändes jättefin. Eventuellt blir det start på Jägersro i ett treåringslopp nästa lördag säger Kim. 

190816

Global Annuity har tagit det lugnt efter jobbet och bara joggat lite lätt. Han är pigg och på gott humör säger Peter.

190813

Global Annuity och Peter Zadel körde sig till ledning in i första sväng. Sedan var det spel mot ett mål. Global Annuity ledde varenda meter av loppet och vann enkelt med 2,5 längd ner till andra häst i mål.
– Global Annuity kändes jättefin i loppet. Jag är jättenöjd. Hästen blir lite bekväm av sig när han är ensam. Men när han får häst utanpå sig lägger han ner sig i grejerna direkt och vill inte släppa någon förbi sig. Han var inte speciellt tagen i mål sa en nöjd och belåten Peter efter loppet.

190809

Global Annuity har tränat som han ska under veckan. Allt verkar bra inför starten säger Peter.

190807

Global Annuity startar på Jägersro på tisdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på söndag klockan 10.00 så fixar jag det. Biljetterna ligger i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190805

Global Annuity gjorde ett bra banjobb idag. Bra power och fin rytm, tog dock lite högertöm. Han travade ca 1,22 full väg och Peter kommer anmäla honom till start säger Kim.

190802

Global Annuity gick sex intervaller på sandbanan i måndags och igår, ett motionspass i onsdags. Han har varit fin i jobben, går banjobb på måndag och är han fin är tanken att starta 13/8 på Jägersro säger Kim. 

190725

Global Annuity gjorde ett bra jobb i måndags, han gick fyra intervaller på sandbanan. Han har idag gått sex intervaller och allt kändes bra säger Kim.

190719

Global Annuity gick sitt första snabbjobb igår, fyra intervaller på sandbanan. Han var väldigt pigg och glad och gjorde ett bra jobb säger Kim.

190712

Global Annuity kommer jogga på söndag och tisdag. Han kommer gå ett lättare träningspass i slutet av nästa vecka säger Kim.

190709

Det var fortfarande lite kvar i framknäna, visade en grad vid böjning. Så nu fick han en sista behandling med tuppkam och veterinären behandlade även karpaltunnlarna med 14-dagars kortison. Det är inget nytt återbesök eftersom det var så pass lite kvar. Jag kommer jogga honom på söndag och tisdag och sedan får han gå ett lättare pass på torsdag nästa vecka. Lite sköra framknän är relativt vanligt hos unghästar och växer ofta bort så vi får hålla tummarna för det säger Kim.

190705

Global Annuity har joggat två gånger denna vecka. Han ska på återbesök på måndag, är han bra då så går han ett lättare jobb på tisdag. Det har med andra ord varit en lugn vecka för Fluffen som han kallas säger Kim.

190628

Global Annuity blev ombehandlad i sina framknän i tisdags så nästa vecka kommer han jogga två gånger och efter det blir det nytt återbesök hos veterinären igen, veckan efter säger Kim.

190624

Global Annuity har varit på återbesök hos veterinären idag. Han blev ombehandlad i framknäna och får ta det lite lugnt ett tag till säger Peter Untersteiner.

190621

Global Annuity joggade jag i onsdags, han var väldigt pigg och glad och kändes spänstig och fin. Han har även fått en joggingrunda idag. Nu får han vila över helgen och så blir det återbesök till veterinären på måndag och förhoppningsvis får han träna ett lättare pass på tisdag säger Kim. 

190614

Global Annuity har vilat sedan behandlingen och kommer jogga två gånger under kommande vecka innan det är dags för återbesök hos veterinären. Pigg och på bra humör säger Kim.

190611

Global Annuity har varit på besök hos veterinären. Han blev behandlad i framknäna, framkotorna och en glidled i vänster has, 14 dagars kortison, återbesök om två veckor säger Kim.

190607

Global Annuity har fått gå i hagen i början av veckan. Han gick ett lättare pass på sandbanan igår, kändes fin. Vi ska göra en säkerhetskontroll hos veterinären nästa vecka. Stallet hälar och tackar för tårtorna säger Kim.

190602

Global Annuity hamnade i tredjepar utvändigt när fältet hade intagit sina positioner. Låg där till ungefär 500 meter från mål, avancerade fram till andrapar utvändigt. Tre hästar ryckte i sista sväng. Global Annuity låg som tredje häst. In på upploppet vek Peter Untersteiner ut Global Annuity och han kopplade enkelt grepp på ledarhästen och vann åkandes med en längd.
– Global Annuity skötte sig hela dagen på ett bra sätt. Det blev ett fint lopp och han vann enkelt med krafter sparade sa en belåten Peter Untersteiner efter loppet.

190531

Global Annuity är allting bra med inför söndagsstarten, gjorde fina intervaller på sandbanan i måndags och idag har han gått sex intervaller på rakbanan. Tyvärr kan jag inte vara på plats på söndag då jag har semester säger Kim.

190531

Global Annuity är allting bra med inför söndagsstarten, gjorde fina intervaller på sandbanan i måndags och idag har han gått sex intervaller på rakbanan. Tyvärr kan jag inte vara på plats på söndag då jag har semester säger Kim.

190527

Global Annuity gör tävlingsdebut på Axevalla på söndag. Ni delägare som önskar entré och stallbacksbiljetter hör av er senast på torsdag klockan 10.00. Biljetterna ligger i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190524

Global Annuity har tränat på bra denna veckan, fyra intervaller på sandbanan i måndags och sex intervaller idag och ett joggingpass däremellan. Han har som sagt gjort det bra, rytmisk och fin. Han har även fått akupunktur för sin ömma högersida. Fick det för två veckor sedan och igår gjordes ett återbesök och han var mycket mer jämnsidig idag. Jag känner även i träningen att han fungerar mycket bättre och trampar till bättre med höger bak nu än vad han gjort innan säger Kim. 

190517

Global Annuity gick ett pass på sandbanan i måndags, joggade i onsdags och gick ett banjobb idag. Han gick 1.21,5 full väg idag och Peter var nöjd. Vi siktar på start i början av juni säger Kim.
Jag är nöjd med Global Annuitys banjobb idag. Om inget oförutsett sker startar vi i början av juni säger Peter Untersteiner.

190510

Denna vecka har Global Annuity gått två pass på sandbanan och ett motionspass, han travar bra men jag hade önskat att det fanns lite mera ork i honom. Han ska gå banjobb i slutet av nästa vecka. Då får vi se om orken finns där eller ej. Men som sagt fin i travet, men jag saknar den där lilla extra powern i honom. Från och med nästa vecka så får jag även upp Princess Tile till mig säger Kim.

190503

Global Annuity har tränat klart för veckan. Han gick sitt första banjobb efter behandlingen i måndags 1,19,5/1600m, Peter var nöjd och han gjorde ett bra jobb. Han joggade en runda i onsdags och sedan gick han ett lite lättare jobb på vår sandbana igår och allt känns bra säger Kim.

190426

Global Annuity har tränat klart för veckan och han har gjort två bra jobb. I måndags gick han fyra intervaller på sandbanan och idag körde jag honom i sex intervaller på rakbanan som han också gjorde bra. Däremellan har han varit ute på en joggingtur i det fina vädret. Har inte så mycket annat att tillägga, han har tränat på bra och får nu ta helg och njuta i hagen fram till måndag säger Kim.

190424

Global Annuity känns fin i jobben. Vi fick fixa till honom lite och då blev debuten försenad. Han jobbar för fullt nu och det ser bra ut. Han är startklar inom en månad om allt går som planerat säger Peter.

190418

Det är bra med Global Annuity. Han fick träna på vår sandbana för första gången i måndags, fyra intervaller i backe där vi kör i lite tyngre sand i långsammare tempo vilket han gjorde bra. Sedan ett joggningpass mitt i veckan och sex intervaller på rakbanan idag där han var spänstig och fin. Så det känns som att vi är tillbaka på rätt bana igen säger Kim.

190412

Denna vecka har Global Annuity kommit upp på fulla intervaller och har tränat på fint. Gick sex intervaller på rakbanan i måndags och idag och ett motionspass i onsdags. Jeppson, vår kiropraktor var här i onsdags och gick igenom honom. Annuity hade lite låsningar som han släppte på. Känns bra att veta att han är kollad i både ben och rygg nu när vi kör igång igen säger Kim.

190405

Global Annuity har kommit igång med vanliga jobb idag. Han joggade i tisdags och igår torsdag. Idag gick han fyra intervaller på rakbanan. Han kändes bara bra idag, skönt att vara igång igen säger Kim.

190329

Veterinären tittade på Global Annuity i början av veckan och ville att han skulle vila denna vecka ut pga av överbenet. Han kommer jogga på tisdag och torsdag nästa vecka och om allt känns bra då går han ett lugnt jobb på fredag nästa vecka säger Kim.

190326

Global Annuity har idag varit hos veterinären och är bra i benen, visade ingenting när vi böjde. Han kommer bara skrittas denna vecka, joggas nästa och därefter börja gå fort igen. Han reagerade lite mycket när de frös överbenet så det blev en liten infektion i det, ser bra ut igen men veterinären tyckte det skulle få vila en vecka till säger Kim.

190322

Global Annuity har bara gått i hagen under veckan. Då vi fryste överbenet så har han fått vila helt och hållet och gör så fram till återbesöket hos veterinären nästa vecka. Pigg och på gott humör säger Kim.
Samtliga delägare ska ha fått mail om de nya Stall Kenny kläderna som lanserats. Har du inte fått mail om dem, hör av dig!

190315

Då Global Annuity blev behandlad i tisdags så har jag inte så mycket nytt att berätta. Han har fått stå på box i några dagar eftersom vi frös överbenet men ska få gå ut i hage imorgon igen. Nästa vecka blir även den lugn och sedan är det återbesök hos veterinären tisdagen veckan därpå säger Kim.

190312

Veterinären har undersökt Global Annuity idag. Han har behandlat båda framknäna, höger bakknä och även fryst ett överben som han hade på vänster fram. Får ta det lite lugnare ett litet tag. Ingen fara. Återbesök om 14 dagar säger Kim.

190311

Delägare på plats på Halmstad rapporterar efter kvalloppet: – Global Annuity såg fin ut. Bra värmning och fin i loppet. Gick 1,20 full väg med ca 17,5 sista varvet. Henriette var nöjd. Han tog lite högertöm sista varvet annars perfekt. Fick en galoppör före sig på upploppet och tappade lite fart men löste det bra. Talade med Peter Untersteiner och de har tränat lite hårdare sista veckorna och om han är frisk och tar loppet bra så kommer han till start inom några veckor.
Global Annuity gjorde kvalet bra men hängde lite högertöm sista varvet så han får gå till veterinären. Vi kollar både hälta och hals så vi vet att han är fräsch när vi börjar starta honom sa Kim efter loppet.
Kvalloppet är utlagt på Stall Kennys Andelshästars Facebook.

190308

Global Annuity har tränat på bra i veckan, gått på rakbanan i måndags och idag och joggade i tisdags. Fick massage i onsdags och hans rygg är öm, det är något vi får fortsätta att jobba med. Men han har tränat på bra och nu är det kval på måndag, spännande säger Kim.

190305

Global Annuity kvalar på Halmstad på måndag. Distansen är 2160 meter voltstart. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på fredag klockan 10.00. Biljetterna ligger i stallbacksentrén på måndag i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190301

Allt är bra med Global Annuity, han tränar på och förbereder sig för kval. Om allt fortsätter att se bra ut så kommer han kvala nu i mars, vi har lunchtrav här på Halmstad den 11/3 och Peter funderar på att kvala honom då men det är inte spikat ännu säger Kim.

190222

Denna vecka har Global Annuity fått gå två pass på rakbanan. Ett i tisdags där det kändes att han var lite seg i benen och hade antagligen lite slaggprodukter kvar i kroppen efter banjobbet i fredags. Gick andra jobbet idag och idag kändes det bättre igen. Jag jobbade helgen som var så han fick sin joggingtur i söndags, vi var ute på en lite längre men lugn tur, där vi skrittade mycket för att få ut mjölksyran ur kroppen säger Kim.

190215

Nu har Global Annuity tränat klart för veckan och han har gjort det väldigt bra. Han har ryckt upp sig från förra veckan. Idag var det roligt att se honom, Peter körde ett riktigt banjobb. Han gick 2100 meter, 1,22 full väg och gjorde det riktigt bra! Han hade fin stil ända in i mål och Peter var väldigt nöjd med honom. Innan i veckan har han gått sina vanliga jobb, ett på rakan i tisdags och motionstur igår. Vår massör kollade på honom i veckan igen och tyckte att han kändes mer avslappnad men vi fortsätter nog med massagen ett tag till, han verkar må bra av att få den. Men som sagt ett bra jobb och bra avslut på denna träningsvecka säger Kim.

190207

Global Annuity har gått ett jobb på rakbanan den här veckan. Han jobbade på men var inte riktigt på topp i måndags. Han har inte många dåliga dagar den hästen men jag var inte helt nöjd med måndagens jobb. Han har fått massage idag och är lite öm i ryggen. Jag ska se om jag tycker att massagen ger resultat om inte så tänkte jag låta Jeppsson, vår kiropraktor kolla på honom. Kan vara att han har lite djupare låsningar som inte massagen får loss. Utöver måndagens jobb så har han joggas idag och går sitt vanliga rutinjobb på banan imorgon fredag säger Kim. 

190201

Nu har jag precis kommit in med Global Annuity från rutinjobbet på rundbanan. Han travade 1,30-1,27 från 200 meters tillägg. Han gjorde ett bra jobb och travade rytmiskt och fint. I måndags gick han sex intervaller på rakbanan, lite sprallig med mycket energi första intervallerna men sedan gör han det bra. Motionspass i onsdags och vår massör var även ute i onsdags och kollade igenom honom. Det var lite som jag misstänkte, att han var spänd i ryggen, så hon får gå igenom honom några gånger nu så vi får det att släppa säger Kim.

190125

Global Annuity tränar fint, allt går enligt plan. Han kvalar i april om inget oförutsett sker säger Peter Untersteiner. 

190125

Global Annuity har tränat på som vanligt denna vecka också. Sex intervaller på rakbanan i måndags, motionstur i tisdag och sedan blev det även idag sex intervaller på rakbanan. Han har tränat på bra, är lite sprallig nu när det är kallare ute men efter en intervall eller två så är han rytmisk och jobbar på bra i traven säger Kim.

190118

Nu har Global Annuity tränat klart för veckan. Den här veckan har han tränat som vanligt, sex intervaller på rakbanan i måndags. Han var lite pigg och sprallig de första intervallerna men efter att han fick springa av sig lite så gjorde han jobbet bra. Han joggade i tisdags och gick ett rutinjobb på banan idag. Jobbet idag var han jättefin i, jag har inget att anmärka på. Vi startade på 200 meters tillägg, körde 1.29-1.25,5. Han var stark fin och rytmisk hela vägen. Så positiva rapporter säger Kim.

190111

Nu har vi börjat sätta igång hästarna successivt igen. Förra veckan joggade vi igång dem och denna veckan har de börjat gå intervaller. Global Annuity gick fyra intervaller på rakbanan i måndags och även idag. Däremellan har han gått ett motionspass. Har inget direkt att anmärka på, som sagt så har de precis börjat träna igång och därför fått gå lite lugnare pass och det gör han bra. Jag tycker att han har känns lite stel i ryggen så vi har som plan att vår massör ska få kolla igenom honom så snart som möjligt, känns bra att göra det innan träningen drar igång på allvar så att man får loss eventuella spänningar säger Kim.

181221

Global Annuity har tränat klart för denna vecka. Han verkar ha tagit det lite tuffare banjobbet förra veckan bra. Han gick sex intervaller på rakbanan i måndags, var lite seg i benen men travade bra och gjorde sitt jobb. I tisdags fick han jogga ur lite av den eventuella mjölksyran som kan ha satt sig i kroppen och igår gick han rutinjobbet på banan. Han kändes fin, körde 1,28-1,26 och fick starta på 100 meters tillägg. Nu väntar det en liten vila för honom över jul och nyår, får ungefär tio dagars paus innan vi drar igång träningen igen säger Kim.
Det här var sista uppdateringen för i år. Det blir alltid lite stiltje mellan jul och trettonhelgen i stallarna. Jag står hela tiden i kontakt med stallen, om något särskilt händer så uppdaterar jag det direkt här på sidan. Nästa träningsuppdatering blir annars fredag 11 januari. God jul och Gott nytt år! /Kenny

181214

Global Annuity har tränat klart för denna vecka. Jag har som vanligt inte så mycket att klaga på, han gjorde sex stabila intervaller på rakbanan i måndags, gick motionspass i tisdags och igår fick han för första gången gå ett riktigt banjobb. Han travade 26,5 första varvet, 1.21 andra varvet så runt 23,5 stannade klockan på över 2140 meter. Han gjorde ett bra jobb, höll ihop travet hela vägen och kändes stark och fin in i mål. Peter var nöjd med honom, det var ett positivt banjobb säger Kim.

181207

Global Annuity har tränat på som vanligt, sex stabila intervaller på rakan i måndags, motion i tisdags och ett rutinjobb på banan igår. Vi körde 1,33-1,26 och han gjorde som vanligt ett bra jobb säger Kim.

181130

Global Annuity har skött veckans jobb till full belåtenhet. Han gjorde allt rätt i dagens rundbanejobb. Han travade i tempon mellan 1.32 – 1.26. Banan var lite tung men han gjorde det bra säger Kim.

181121

Global Annuity gick sex stadiga intervaller på rakbanan i måndags, joggat idag och ska gå rutinjobb på banan på fredag. Allt bra med honom säger Kim.

181116

Global Annuity har gått sina vanliga jobb den här veckan, rakbanan i måndags, motion onsdag och rutinjobb på banan igår. Han har varit lite snorig i veckan så i måndags fick han gå fyra intervaller istället för sex, inte för att han kändes dålig utan för att minska risken att en riktig förskylning ska bryta ut. I onsdags fick han gå ett lättare motionspass, och igår gick han som vanligt på banan. Han har varit fin och har lärt sig trava med murphyn, på banan igår fungerade han bra, tog ingen töm och var rytmisk. Nu får han vila i helgen. Vi hoppas att hans snoriga näsa försvinner helt till nästa vecka säger Kim.

181109

Global Annuity har gått sina jobb, sex intervaller på rakan i måndags, motion onsdag och gick rutinjobb på banan igår. Han har tränat okej den här veckan, vi har ju haft murphy vänster och han har varit lite rädd för den vilket har medfört att han har blivit lite störd i jobben och inte fokuserat på travet till 100%. Men det handlar bara om rutin och att han ska vänja sig. Så vi fortsätter träna på så säger Kim.

181102

Leif en av delägarna har varit här idag och tittat på dagens rutinjobb på banan. Peter körde Global Annuity i dagens jobb. Han tog lite högertöm idag så till nästa jobb ska vi sätta på en murphy på vänster sida. Men annars travade han bra och gjorde ett bra jobb. I måndags gick han sex intervaller på rakbanan och igår joggades han säger Kim.
Delägare Leif berättar: Jag var och besökte Global Annuity idag. Han gick ett banjobb, 1.32 i två bakvarv först och sen 1.26 i två rätvarv. Peter körde. Han såg jättefin ut, travar bra och har en fin teknik. Fortfarande lite liten men jag tycker att han lagt på sig en del muskler sen jag såg honom senast i augusti. Största skillnaden sen i somras är mentalt, han är lugn och avslappnad nu efter kastreringen och går i stor hage med andra hästar. Han verkar verkligen trivas med livet nu avslutar Leif. Film från idag ligger nu utlagd på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

181026

Global Annuity gick jobb på rakbanan i tisdags och på rundbanan idag. Vi körde 1.31-1.26 på banan idag och han var rytmisk och fin säger Kim.

181019

Global Annuity har precis gått sista jobbet för veckan, ett rutinjobb på banan. Han var väldigt fin, gick i dödens i rätvarvet och det var bara att åka med. Han gick 1,33-1,25 i rätvarvsheatet. I måndags gick han sex intervaller på rakbanan och däremellan har han varit ute på en joggingtur. Som vanligt för honom så har det varit en bra träningsvecka och han har gjort allt rätt säger Kim.

181012

Global Annuity har tränat på bra under veckan, gick ett jobb på rakbanan i tisdags och ett rutinjobb på banan idag. Han gör som vanligt fina jobb, travat rytmiskt och fint säger Kim.

181005

Global Annuity har tillfrisknat, gått motion tisdag och torsdag och sedan gick han ett lugnt pass på rakbanan idag. Han känns fin, travade bra och gör det han ska säger Kim.

180926

Global Annuity har blivit lite förkyld så vi har bestämt att han får vila veckan ut, förhoppningsvis så tillfrisknar han under veckan och kan komma igång med träningen igen nästa vecka. Eftersom han inte ska träna i slutet av veckan så kommer veckorapporten redan idag säger Kim.

180920

Global Annuity gick intervaller på rakbanan i måndags, sex intervaller i 1.35-tempo vilket han gjorde bra. Sedan har jag varit ute och joggat honom under veckan. Han sköter sig fint och gör fina jobb hela tiden. Annuity tränar sista passet för veckan imorgon fredag, då går han ett rutinjobb på banan säger Kim.

180914

Global Annuity gick jobb på rakbanan i tisdags, med bra rytm och stil. Han gick sedan ett motionspass i onsdags. Idag har han gått ett rutinjobb på rundbanan. Annuity skötte sig bra även i dagens jobb, travade bra med fin rytm. Han har gjort allt rätt under veckan säger Kim.

180907

Allt känns bra med Global Annuity, han har det lätt för sig och travar rytmiskt och fint. Fin i veckans jobb. Idag gick han sex intervaller på rakbanan i 1.35 – 1.40 tempo säger kim.

180831

Global Annuity mår bra. Han tränade i tisdags, gick första fulla jobbet och kändes fin. Sex intervaller i 40-tempo på rakan. Han gick samma sorts jobb idag. För övrigt så mår han som sagt bra, att kastrera gjorde honom gott. Han har blivit lugnare och mer sansad säger Kim.

180824

Global Annuity har gått två motionspass under veckan och gick sitt första jobb efter kastrationen på rakbanan idag. Fyra intervaller på rakbanan i 1.40-tempo och kändes fin. Allt bra säger Kim.

180817

Denna vecka har Global Annuity börjat jogga igång lite försiktigt, har kört honom tisdag och torsdag och de andra dagarna har han gått lite i skrittmaskinen så han får röra på sig. Allt ser fortsatt bra ut och inga komplikationer säger Kim.

180810

Det är bra med Global Annuity, såret håller sig fint och han är pigg och glad. Han går i hage under morgonen/förmiddagen några timmar när det är relativt svalt ute, sedan går han i skrittmaskinen en stund på eftermiddagen säger Kim.

180803

Global Annuity blev kastrerad i onsdags och kom hem igår. Allt har gått bra och såret ser fint ut, nu är det vila som gäller för honom i två veckor framöver. Han ska ha boxvila över helgen och få gå i skrittmaskinen två gånger om dagen för att röra på sig. Han kommer även få penicillin tre dagar framöver. Sedan kommer han få gå ut i hage under några timmar tidigt på morgonen när det fortfarande är lite svalt ute och röra sig i skrittmaskinen på eftermiddagen. Vi vill ta det säkra före det osäkra, därav kommer han inte få gå ute i hagen när det är som varmast. Han mår bra, men är lite trött såklart säger Kim.

180727

Global Annuity har gått ett motionspass och två snabbjobb på rakbanan den här veckan. Gick sex intervaller på rakan i tisdags och sex intervaller idag, rakbaneintervallerna körs i 1.40-tempo. Han travar som vanligt på bra, tar lite högertöm. Han blir lätt lite ofokuserad så man får säga till honom lite men när han fokuserar så gör han ett bra jobb säger Kim

180720

Global Annuity har tränat klart för denna vecka och han fortsätter att jobba på bra. Han har det lätt för sig och det känns som att han joggar sig igenom intervallerna. Nu är det även bestämt att han ska kastreras, vilket vi tror kommer bli jättebra för honom. Vi ska boka tid hos veterinären så blir det av efter det säger Kim.

180713

Denna vecka har Global Annuity börjat träna fyra intervaller i 1.40-tempo på rakbanan. Jag har kört honom i båda jobben och han känns fin, det raka bettet gjorde nytta och han gör jobben på ett lätt sätt säger Kim.

180706

Global Annuity mår bra. Peter Untersteiner körde honom i ett jobb i onsdags och en delägare i Annuity var här och kollade. Peter var nöjd, han är fin i travet och gör det lätt. Han tar aningen högertöm fortfarande men till nästa jobb sätter vi på ett rakt bett och ser hur han reagerar på det säger Kim.
Delägaren berättar: – Jag var nere i Halmstad och tittade på banjobbet i onsdags för Global Annuity. Han såg fin ut skötte sig utmärkt och han gick i underkant 1.30 sista varvet utan problem, joggandes sa Peter efteråt. Peter körde honom själv. Har skött sig bra i träning hela tiden. Han lattjade lite när det gick långsamt slog lite med huvudet och verkade allmänt uppåt men när det väl blev lite bättre fart så såg man att han tog tag i grejorna. Vi talade med både Kim och Peter och det kommer att bli nödvändigt med en kastrering framöver enligt deras åsikt. Han är väldigt hingstig och det är risk för att han förr eller senare kommer att skada sig i boxen eller i hagen om man inte gör nåt åt det. Det var första gången jag såg honom live och han är inte särskilt stor men väldigt välproportionerlig och travar bra. Tar möjligen lite högertöm sa Peter men inget som stör nämnvärt, man kommer att prova ett nytt bett och se om det kan lösa den tendensen. Det var väldigt positivt och vi blev väldigt väl mottagna av Kim och Peter och de gav sig tid att prata en bra stund. Han ska tillsammans med andra tvååringar börja gå jobb på rakbanan nästa vecka och det blir då blandat rakbana och rundbana, två snabbare pass i veckan framöver.

180629

Global Annuity mår bra och har tränat som han ska under veckan, inga konstigheter säger Peter.

180622

Global Annuity har gått samma sorts jobb som förra veckan. Han sköter sig fint i jobben och jag är nöjd med hans utveckling så här långt säger Peter.

180615

Global Annuity fungerar fint, han går regelbunden träning i 1.30-tempo, allt flyter på som jag önskar säger Peter Untersteiner.

180607

Vi diskuterade lite på morgonen och bestämde att vi skulle ge Global Annuity en chans till att gå utan hjälpmedel innan vi testar murphy. Vilket var ett bra beslut för han tog inte alls lika mycket högertöm i onsdagsjobbet. Henriette som körde honom var faktiskt väldigt nöjd med honom, han var bättre än vad han har varit de senaste gångerna så nu kör vi på såhär. Han gick 1.38-1.31 och travade bra säger Kim.

180605

Global Annuity har varit ute och gått ett motionsjobb idag, han kändes som han ska. Till jobbet imorgon onsdag sätter vi som sagt på en murphy för att se om det får honom att ta mindre töm. Annars fortsätter han att vara positiv till livet och träningen säger Kim.

180601

Global Annuity fortsätter att kämpa på bra, i jobbet i onsdags så körde vi i 1.38 -1.31 tempon. Han travar bra men fortsätter att ta en del högertöm så till nästa jobb kommer vi sätta på en murphy på vänster sida för att korrigera detta. Han är som vanligt pigg och glad och väldigt social. Han trivs superbra med att sova ute på nätterna och att få komma in och vila lite under dagen. Han har gått ett motionspass idag säger Kim.

180524

Global Annuity gick jobb på banan igår, vi körde tempon mellan 1.42 – 1.34. Han gjorde ett helt okej jobb och vi fortsätter jobba framåt. Han jobbar på och fortsätter vara pigg och glad säger Kim.

180518

Veckan har rullat på bra för Global Annuity. Han är verkligen full av liv och det är svårt att inte bli glad när man hanterar och kör honom. Han har fortsatt med sitt vanliga schema, joggat måndag, tisdag, gick ett snabbjobb i onsdags och har joggat lite lätt idag. Jobbet i onsdags gick helt okej, tog lite högertöm och var lite ofokuserad i början men när han började fokusera på sitt jobb så gjorde han det på ett helt okej sätt och travade bra. De gick i 1.34 – 1.29-tempo. Han var även hos tandläkaren i onsdags, han hade en vargtand på vänstersida som vi fick ta bort, utöver det hade han en väldigt fin mun. Men denna vargtand kan vara en anledning till att han har tagit en del töm så förhoppningsvis blir han lite bättre i munnen när vi kör jobben framöver säger Kim.

180511

Global Annuity gick sitt snabbjobb i onsdags, 1.42 – 1.31 i varvtider. Det var inte lika positivt som det brukar vara,  tog en del högertöm, vilket han inte har gjort innan. I de tidigare jobben har han tagit aningen vänstertöm men har en misstanke om att det kan vara kopplat till hans tänder. Vi har tandläkartid på onsdag nästa vecka, känns bra att få undersökt hans mun ordentligt så vi vet att allt är som det ska. Nu har vi även fått så bra väder här nere i Halmstad så Annuity går ute på nätterna och får vara inne under dagarna och vila upp sig, vilket han stortrivs med. Han gick en motionstur idag säger Kim.

180504

Global Annuity gick ett snabbjobb i onsdags som han gjorde bra, han gick 1.36 full väg. Han har lätt för sig och har ett bra steg. Han är fin och gör alltid jobben på ett bra sätt, däremellan har han lite svårt att fokusera och vet inte riktigt hur han ska hantera all energi han har men detta kommer med tiden. Han är livlig och ett riktigt litet busfrö men finns absolut inget ont i den lilla killen. När det blir lite stabilare väder här nere så kommer han sova ute på nätterna, vilket jag tror kommer göra honom gott. Han har gått en motionstur idag, efter den så startade hans helg säger Kim.

180427

Global Annuity har tränat på bra även denna vecka. Han har dock varit och är lite snorig, misstänker att detta har med miljöombytet och mötet med ett nytt stall och mycket nya hästar att göra. Han har ingen feber eller hosta så han har ändå tränat på i veckan men i jobbet i onsdags fick han gå med i den lugna gruppen, onödigt att pressa honom om han har något på gång i kroppen. Han gjorde ett bra jobb, var fin i travet och Henriette som körde honom sa att han var väldigt pigg och glad. Idag så har han fått vara ute och joggat lite lätt säger Kim.

180420

Allt fortsätter att rulla på bra med Global Annuity, han gick ett jobb i onsdags, 1.38 / 1.31 i varvtider. Han travar på bra men biter sig fast lite i bettet så jag ska boka in en tandläkartid för honom så vi får kolla hans tänder. För övrigt så mår han bra, han är en busig kille med väldigt mycket energi så jag har att göra. Men samtidigt väldigt trevlig och mysig. Hans rutiner veckorna framöver kommer se ut som så att han joggar måndag, tisdag och fredag, och går ett banjobb på onsdagar tillsammans med de andra tvååringarna säger Kim. Det finns två filmer utlagda i onsdags på Global Annuity på Stall Kennys Andelshästar på Facebook samt foton utlagda idag. Gilla och följ oss på Facebook så missar ni inget.

180411

Det första jobbet hos oss gick bra, Global Annuity är en fin travare. Han gjorde ett bra jobb och gick 1.43 sista varvet. Han gick en lugn motionstur igår och kommer göra även på fredag sedan får han vila i hagen under helgen och smälta alla nya intryck så kör vi på med samma rutin nästa vecka säger Kim.

180409

Global Annuity är nu i Sverige, i Peter Untersteiners stall inne på Halmstads travbana. Han har stallat in sig bra i stallet, mycket nya intryck såklart men har både hunnit kolla in stallet och hagen. Han går sitt första jobb här på onsdag hälsar Kim som är skötare på Global Annuity.

180406

Global Annuity är nu på väg hem till Sverige. Vi tackar Lotta och hennes personal för all den tid de har lagt ner på att forma Annuity.
Peter Untersteiner berättar att Annuity kommer till hans stall inne på Halmstads-travet i helgen. Han kommer stå inne på banan och tränas upp tillsammans med Peters övriga tvååringar.

180403

Oj det gick lite fortare än jag trodde. Jag kollade med Peter Untersteiner om han kunde ta hem sina hingstar mitten/ slutet av april (vi börjar ha lite brunstiga ston överallt). Peter kollade med Ari som är transportör och han är på väg ner redan nu i veckan, så min Prins åker redan på torsdag hem till Peter i Halmstad säger Lotta.

180329

Global Annuity har skött veckans jobb som han ska, han tränar på och allt ser bra ut så här långt. Pigg och glad säger Lotta.

180323

Global Annuity tränar på som han ska. Han har gått två ”miles” idag (1600 meter x 2). Första milen i lugnt 1,50-tempo. Den andra milen körde vi i 1.45 fart med en fin raka på slutet, den joggade han i 1,33-tempo. Annuity kom in helt oberörd i stallet efteråt. Det kommer bli en lång joggingtur en dag i veckan och dubbla miles en dag i veckan samt en långsamtur framöver säger Lotta.

180316

Allt är bra med vår ”stjärna”. Global Annuity nöter på i låga farter, pigg och glad. Han sköter sig på ett väluppfostrat sätt i jobben säger Lotta.

180309

Global Annuity gick sitt första riktiga jobb efter ledigheten i tisdags. Vi körde 2800 meter i 1,50-1,55 tempo. Har en känsla av att han inte tappat någonting sedan slutet av januari när tvååringarna ställdes av i fyra veckor. Han gör allting rätt men hittar mer än gärna på bus om man inte passar sig säger Lotta.

180302

Global Annuity har börjat jogga igång efter sin ”semester”. Allt bra med honom, han är pigg, glad och löpsugen. Snart kommer våren hit hälsar Lotta.

180223

Global Annuity njuter av ledigheten, pigg och busig i hagen, allt bra med honom säger Lotta.

180216

Semestern fortsätter för Global Annuity. Han är pigg, på bra humör och drar iväg riktiga repor tillsammans med sina kompisar i hagen. Han mår bara bra säger Lotta.

180209

Global Annuity har det bra nu och springer på dagarna tillsammans med sina kompisar och busar i hagen, han är pigg och på bra humör säger Lotta.

180201

Det är bara bra med Global Annuity, han har en lugn vecka med bara jogg. Under februari kommer han att vara träningsledig och ta det lugnt i hagen, ladda upp batterierna och börjar sedan hårdträna igen 1 mars säger Lotta.

180126

Idag så har det varit en busslast med hästägare samt några olika travtränare och hälsat på på gården hos Lotta & Co i Normandie Frankrike. Bl.a så var Global Annuitys tränare Peter Untersteiner på plats och fick se Global Annuity gå jobb. Peter hälsar att han är nöjd med vad han fick se. Global Annuity har fin exteriör, bra uppförande och ett fint trav. Det ser lovande ut så här långt avslutar Peter.

180119

Global Annuity har fortsatt denna vecka att gå sina lugna långa jobb i tempon kring 2,00. Han känns fin och allt är bra med honom säger Lotta.

180112

Allt är fint med Global Annuity efter helgerna, han tycker det är jättekul att träna, håller fint i bettet och är glad att springa. Han har sitt lilla humör så man får vara på sin vakt. Han har lätt för sig och travet fungerar perfekt. Lugna långa jobb i tempon kring 2,00 och en raka i slutet av träningspasset fixar han lätt under 1,40 säger Lotta.

171222

Global Annuity går två jobb/ vecka. Vi kör 2300 meter (värmer först 4000m). Vi kör i tempon kring 1,55-1,50. Han är snabb och kan lätt springa 1,45/ 300 meter, men vi joggar lugnt, vi stressar inte ner tiderna, det är långt kvar tills han ska starta. Vi har tagit bort gummibootsen på honom, han blev för tung med dem i dagsläget. Han är fin och vi är nöjda säger Lotta.
Det blir nu lite lugnare i stallen fram till trettonhelgen. Nästa uppdatering kommer den 12 januari om inget oförutsett inträffar. Får vi någon information så lägger vi ut den här på sidan omgående. Vi står hela tiden i kontakt med stallen alla dagar om året. Ni får nu ha en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

171215

Global Annuity jobbar på som han ska, pigg och fin, inget att anmärka på säger Lotta.

171208

Allt bra med Global Annuity som har tränat på som han ska under veckan som gått hälsar Lotta.

171201

Global Annuity jobbar på efter plan, pigg och allt bra med honom säger Lotta.
Peter Untersteiner har sett video på Global Annuity och tycker att hästen rör sig bra och ser spänstig och fin ut. Filmer på Global Annuity finns på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

171124

Global Annuity är allting bra med, han har tränat på som han ska under veckan. Inga konstigheter, känns fin säger Lotta.

171117

Global Annuity har börjat jogga på lite mer denna vecka, vi har kört tisdag och idag fredag. Det kommer att vara så här framöver ett tag nu att han bara joggar på. Min man kör honom alltid och han tycker mycket om Annuity. Vi kör 2000 meter som han travar från 2,25 till 2,05, han sköter sig mycket fint säger Lotta.

171110

Allt bra med Global Annuity, nästa vecka så börjar vi köra på lite mer. Han är mycket fin säger Lotta.

171103

Global Annuity tränar på fint. Man ser redan nu att han har underbart klipp i gången. Kan vara lite grin olle ibland och inte vill vända och så, men han ãr ju fortfarande på inskolning, sånt går över. Han håller sig tjock, tycker om mat och äter gärna upp kompisens också säger Lotta.

171027

Allt fortsatt bra med Global Annuity. Han körs och joggar på i sin egen takt, inga anmärkningar så här långt säger Lotta.

171020

Global Annuity sköter sig bra framför vagn. Pigg och glad kille säger Lotta. Det finns film + bilder på Global Annuity utlagda på Stall Kennys Andelshästar på Facebook idag. Gilla och följ oss även på Facebook så missar ni ingenting.

171013

Global Annuity har skött veckans jobb som han ska, allt bra med honom hälsar Lotta.

171006

Global Annuity sköter sig bra, lite lätt i baken ibland och vill sparka. Tränar 4 dagar i veckan 4-5 km varje gång. Han verkar ha bra snärt i travet säger Lotta.

170929

Global Annuity sköter sig fint, allt bara bra med honom. Johan Untersteiner som var och hälsade på honom för ett bra veckor sa att Global Annuity är helt korrekt och har fin uppsyn. Jag gillade honom redan vid första ögonkastet säger Johan.

170924

Global Annuity har varit i vagn hela veckan som var och det har gått bra säger Lotta.

170915

Global Annuity är hos Lotta i Frankrike och han har tömkörts och förstod direkt vad det handlade om. Han för i vagn vilken dag som helst om han inte redan är det säger Peter Untersteiner som hoppade över att åka till Frankrike. Han kör istället V75 på Bollnäs imorgon. Johan Untersteiner kommer att åka och besiktiga Global Annuity under morgondagen säger Peter.

170908

Allt bara bra med Global Annuity som är ute med sina kompisar i hagen och har det bra. Nästa vecka så får han besök av sin tränare Peter Untersteiner.

170901

Global Annuity rapporteras må bra på Global Farms gård Haras de Sou i Normandie Frankrike. Jag har pratat med Lotta som kommer att träna de ettåringar som jag har i Frankrike att han får stå kvar tills vi kommer ner den 14-15 september. Jag vill besiktiga honom igen och se hur han utvecklats sedan jag såg honom senast. Veckan efter det så kommer han att gå in i träning säger Peter Untersteiner.

170825

Global Annuity mår bra, han kommer inom kort att gå in i träning säger Peter.

170811

Allting är bra med Global Annuity, han går i hagen och har det bra med sina kompisar. Han kommer att börjas att köras in i september säger Peter Untersteiner.

170630

Global Annuity mår bara bra, allt bra med honom, han är med sina kompisar i hagen, äter växer och har det bra.

170622

Allt är bra med Global Annuity rapporteras det från Normandie, inga konstigheter alls. Han är med sina kompisar i hagen, han växer och har det bra. Idag så har vi skickat ut delägarlistan på e-post till er delägare. Har ni inte fått mail så hör av er.

170609

Global Annuity är nu slutsåld, vi hälsar alla delägare välkomna till Stall Kennys Andelshästar i samarbete med Peter Untersteiner som valt ut Global Annuity som andelshäst åt oss.

170607

Vi var och besökte Global Annuity på gården i Normandie i Frankrike i söndags. Global Annuity ser mycket fin ut, det är en klok och tuff häst fick vi berättat för oss. Vi såg Global Annuity trava iväg med sina kullkompisar i hagen och han har ett fint vägvinnande steg. Peter Untersteiners kommentar efter att ha sett den nytagna bilden ovan: Klasshäst! Det blir spännande att följa denna välväxta hingst på vägen mot vinnarcirklarna tillsammans med Peter Untersteiner.

170301

Ny andelshäst utvald av Peter Untersteiner. Bara positiva rapporter från Frankrike där Global Annuity sprintar runt i hagen tillsammans med sina kompisar, en pigg och levnadsglad kille som växer och mår toppen.

Resultat
GLOBAL ANNUITY

  • Segerprocent: 19%
  • Platsprocent: 50%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 16 3-3-2 264100 kr
2020 9 1-2-0 82300 kr
2019 7 2-1-2 181800 kr