GLOBAL ANNUITY

Foto: MVA Foto, Malin Albinsson
GLOBAL ANNUITY

GLOBAL ANNUITY

  • Född: 2016-04-10
  • Kön: Valack
  • Regnr: 16-1249

Andelar till salu

  • Pris per andel: .
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
191115

Den här veckan har Global Annuity gått två jobb på sandbanan. Han har känts fin säger de som kört honom, han tränar på och gör mycket bra ifrån sig säger Julia.

191108

Global Annuity har gått ett jobb på sandbanan och gick ett banjobb igår. Han har känts fin men han behöver träna lite till innan han är klar för start igen och gå något mer banjobb innan de är dags att anmäla säger Julia.
Delägare på plats och såg banjobbet. Leif meddelar: Var i Halmstad med fru o dotterdotter och såg Global Annuity gå banjobb.  Vi blev som vanligt väldigt väl mottagna och fick kaffe o kaka av Stall PU medan vi väntade på att hästarna skulle komma in från slingan där dom värmde med skötarna. PU sa att han planerar att starta några gånger till i år och att jobbet idag är för att kolla av läget så här långt. Peter Zadel körde GA i jobbet. Första försöket fick avbrytas efter ett drygt halvvarv när GA tappade en knäkappa. Såg ut som han skadade sig allvarligt han hoppade i princip på tre ben när kappan hängde nere på hoven. Dock ingen fara kappan sattes tillbaka o dom startade om. Såg ok ut inget extra och Peter sa även att det behövs lite mer träning före nästa start men att de är på rätt väg. Dom kylde frambenen på GA efter jobbet som behandling för att spara framknäna inför framtiden med tanke på att han behandlats där säger Leif.

191101

Global Annuity har gått två jobb på sandbanan denna vecka och har känts fin. Pigg och glad. Gör jobben på ett bra och fint sätt säger Julia.

191025

Global Annuity är friskförklarad och har gått ett motionspass och ett jobb på sandbanan igår. Han kändes fin, pigg och glad över att få träna ordentligt igen säger Julia.

191018

Global Annuity har gått motionsjobb denna vecka. Han känns bättre nu. Han är löpsugen samt pigg och glad säger Julia.

Resultat
GLOBAL ANNUITY

  • Segerprocent: 40%
  • Platsprocent: 80%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 5 2-1-1 163000 kr
2019 5 2-1-1 163000 kr