GLOBAL ANNUITY

Kenny Thörnblom
GLOBAL ANNUITY

GLOBAL ANNUITY

  • Född: 2016-04-10
  • Kön: Valack
  • Regnr: 16-1249

Andelar till salu

  • Pris per andel: .
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
190215

Nu har Global Annuity tränat klart för veckan och han har gjort det väldigt bra. Han har ryckt upp sig från förra veckan. Idag var det roligt att se honom, Peter körde ett riktigt banjobb. Han gick 2100 meter, 1,22 full väg och gjorde det riktigt bra! Han hade fin stil ända in i mål och Peter var väldigt nöjd med honom. Innan i veckan har han gått sina vanliga jobb, ett på rakan i tisdags och motionstur igår. Vår massör kollade på honom i veckan igen och tyckte att han kändes mer avslappnad men vi fortsätter nog med massagen ett tag till, han verkar må bra av att få den. Men som sagt ett bra jobb och bra avslut på denna träningsvecka säger Kim.

190207

Global Annuity har gått ett jobb på rakbanan den här veckan. Han jobbade på men var inte riktigt på topp i måndags. Han har inte många dåliga dagar den hästen men jag var inte helt nöjd med måndagens jobb. Han har fått massage idag och är lite öm i ryggen. Jag ska se om jag tycker att massagen ger resultat om inte så tänkte jag låta Jeppsson, vår kiropraktor kolla på honom. Kan vara att han har lite djupare låsningar som inte massagen får loss. Utöver måndagens jobb så har han joggas idag och går sitt vanliga rutinjobb på banan imorgon fredag säger Kim. 

190201

Nu har jag precis kommit in med Global Annuity från rutinjobbet på rundbanan. Han travade 1,30-1,27 från 200 meters tillägg. Han gjorde ett bra jobb och travade rytmiskt och fint. I måndags gick han sex intervaller på rakbanan, lite sprallig med mycket energi första intervallerna men sedan gör han det bra. Motionspass i onsdags och vår massör var även ute i onsdags och kollade igenom honom. Det var lite som jag misstänkte, att han var spänd i ryggen, så hon får gå igenom honom några gånger nu så vi får det att släppa säger Kim.

190125

Global Annuity tränar fint, allt går enligt plan. Han kvalar i april om inget oförutsett sker säger Peter Untersteiner. 

190125

Global Annuity har tränat på som vanligt denna vecka också. Sex intervaller på rakbanan i måndags, motionstur i tisdag och sedan blev det även idag sex intervaller på rakbanan. Han har tränat på bra, är lite sprallig nu när det är kallare ute men efter en intervall eller två så är han rytmisk och jobbar på bra i traven säger Kim.

Resultat
GLOBAL ANNUITY

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr