GLIDING EAGLE

Foto Kenny Thörnblom
GLIDING EAGLE

GLIDING EAGLE

  • Född: 2018-03-19
  • Kön: Hingst
  • Regnr: 18-1388

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 30
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
200214

Gliding Eagle sköter sin träning på ett bra sätt. Tränat efter samma schema som förra veckan. Fin säger Monica.

200207

Gliding Eagle tränar på bra och vi är nöjda med utvecklingen. Han går lite fortare två gånger i veckan och joggar två gånger i veckan säger Monica.

200131

Gliding Eagle får nu lite snabbare träning och sköter sig fint. Han har även fått prova på en vända i backen. Allt ser bra ut säger Monica.

200124

Gliding Eagle joggar på fem dagar/vecka med två lite snabbare avslut två gånger /vecka. Cedric som tar hand om honom är nöjd. Fin häst säger Monica.

200118

Gliding Eagle sköter sig finfint. Jobbar på som han ska. Vi har lagt in lite ”fartlekar” där han får trava i underkant 1.30. Det gör han lätt. Inga anmärkningar säger Monica.

200110

Gliding Eagle har vi ökat på träningen på nu och han går två lite snabbare jobb varje vecka. Allt bra säger Monica.

191228

Vi är på resa i fantastiskt vackra Normandie och har besökt Gliding Eagle på Björn Goops gård Haras de Mortrée. Vi välkomnades av Cedric Parys och David Javelle. De selade ut Gliding Eagle och hans träningskompis. Vi åkte bort till rundbanan där de gick jobb. De joggade först några bakvarv innan de vände upp och körde två rätvarv. Sista 400 meterna på andra varvet travade de i 1,35-tempo, lekande lätt. David som körde Gliding Eagle var mycket nöjd med dagens jobb. Han tycker att det är en jättefin häst. Cedric fyllde i att Gliding Eagle har vuxit i sin kropp och är välproportionelig, intelligent, har ett fint steg och även han tycker mycket om hästen. Jag kan bara instämma efter att ha sett honom gå jobb. Gliding Eagle är kanonfin!

191220

Gliding Eagle ser jättefin ut och det är bara positiva rapporter vi kan lämna. Han joggar på, travar fint och allt är bra med honom. Får nu ta det lite lugnare som övriga under jul och nyårshelgerna. Finns inget att anmärka på så här långt säger Monica.
Det här var sista träningsrapporten för i år. Nu blir det lugnare i stallen några veckor och de flesta andelshästar får jul och nyårsledigt. De får mysa ute i hagen och joggas lite lätt för att få motion. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag det här direkt. Nästa uppdatering förutom de andelshästar som startar kommer fredag 10 januari 2020. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År. /Kenny

191213

Gliding Eagle känns fin. Han joggar fortsatt sina fem dagar i veckan och gillar att springa. Fin och trevlig häst säger Cedric Parys.

191206

Allt bra med Gliding Eagle. Sköter sig exemplariskt. Fin häst och travare. Joggar fem dagar i veckan. Allt bra säger Monica.

191129

Gliding Eagle joggar på för fullt och det finns inga anmärkningar så här långt. Fin häst säger Monica.

191122

Gliding Eagle joggar på och är pigg och glad på alla sätt. Finns inget att anmärka på så här långt. Han gör det han ska. Vi är nöjda säger Monica.

191115

Gliding Eagle joggar på. Allt bara bra med honom. Fin travare säger Monica.

191108

Gliding Eagle har joggat på som vanligt under veckan och han sköter sig bra. Vi är nöjda säger Monica.

191101

Gliding Eagle joggar på och det är inga konstigheter med honom. Springer på bra och blir starkare. Vi är nöjda och belåtna säger Monica.

191025

Gliding Eagle har joggat sina kilometer den här veckan och allting är bra med honom. Fin säger Monica.

191018

Får jogga framför vagn 7-8 kilometer fyra gånger i veckan. Pigg kille som det inte finns något att klaga på så här långt. Frisk och kry säger Monica.

191011

Gliding Eagle har joggat fyra gånger den här veckan. Inga konstigheter. Pigg och glad säger Monica.

191004

Gliding Eagle är pigg och glad. Han har haft en lugn vecka och bara fått vara ute i hagen och haft det skönt säger Monica.

190927

Gliding Eagle har joggat på, men kommer nu få en veckas ledigt i en större gräshage. Några småttingar har fått lite problem med ringorm och har fått behandling för det. För att förhindra vidare spridning får de en vecka ledigt säger Monica.

190920

Gliding Eagle sköter sig som han ska. Körs flera gånger i veckan. Tycker om att vara ute och jogga. Har växt en hel del och är stor. Fin häst. Vi är mycket nöjda så här långt säger Monica.

190913

Gliding Eagle mår bra. Vi kör honom flera gånger i veckan. Inga konstigheter utan han sköter sig som han ska säger Monica.

190906

Idag lät Cedric ettårsgruppen få sträcka ut lite och de går lätt tvåminutersfart nu. Gliding Eagle ligger i gruppen där de ligger längst fram för dagen. Men det är bebisar, så det ändras eftersom. Men han har lätt för sig. De körs ça 6-7 km fyra dagar i veckan säger Monica.

190830

Gliding Eagle sköter sig som han ska. Han joggas flera gånger i veckan och tycker om att röra på sig säger Monica.

190823

Gliding Eagle körs för vagn och han sköter sig perfekt. Trevlig och fin häst säger Monica.

190816

Gliding Eagle joggar fyra dagar i veckan. Sköter sig exemplariskt. Den riktiga skolan startar i september. Han har väldigt lätt för sig. I onsdags var tandläkaren här och fixade till tänderna i munnen. Han blev också vaccinerad. Gick senaste jobbet i onsdags innan tandläkaren, och har efter det tagit det lugnt säger Monica.

190809

Gliding Eagle sköter sig som han ska. Inga konstigheter säger Monica.

190802

Gliding Eagle joggar för vagn och det går jättebra. Fin travare. Pigg och på bra humör säger Monica.

190725

Gliding Eagle joggar tre- fyra kilometer tillsammans med de andra ettåringarna fyra dagar i veckan. Pigg och fin säger Monica.

190719

Allt bara bra med Gliding Eagle. Han gör det vi begär av honom. Pigg och glad säger Monica.

190712

Gliding Eagle körs för vagn och inkörningen går bra. Han sköter sig bra säger Monica. Det finns en film utlagd idag på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

190705

Gliding Eagle är i vagn varannan dag. Han får bara gå korta stunder med vagn tills han får mer ork. Han växer mycket och är trött av det säger Monica.

190628

Gliding Eagle är nu i vagn. Han uppför sig på klasshästens vis. Lugn och cool. Han stressar inte upp sig i onödan säger Monica.
Film finns utlagd igår på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

190621

Allt fungerar som det ska under inkörningen. Gliding Eagle är en fin och klok kille. Om han inte hittar på något oväntat så sätter vi honom i vagn nästa vecka säger Monica.

190614

Gliding Eagle har haft sele på sig i hagen den här veckan. Idag var det första gången vi tömkörde honom. Det var lite vingligt till och från vilket såklart är normalt. Han verkar ha bra temperament, riktigt fin häst säger Monica.

190607

Gliding Eagle har varit snuvig under veckan. Vi har planerat att köra igång med inkörningen nästa vecka om han är frisk vilket vi hoppas och tror säger Monica.

190531

Gliding Eagle har tagit det lugnt under veckan. Det har varit lite förkylningar i gruppen så ettåringarna går i hagen och har det bra säger Monica.

190524

Gliding Eagle har vi grundarbetet med även denna vecka. Pigg glad och en jättefin häst säger Monica.

190517

Gliding Eagle har vi grundarbetet med även den här veckan. Samarbetsvillig kille. Pigg och fin säger Monica.

190510

Gliding Eagle grundarbetar vi med nu. Han hanteras varje dag och det går bra. Han var inte mycket hanterad innan han kom. Han lär sig snabbt. Fin modell av häst säger Monica.

190503

Gliding Eagle mår bra med sina kompisar i den stora hage som de vistas i, han verkar trivas förträffligt. Snart börjar allvaret och vi sätter igång med tömkörningen säger Monica.

190426

Gliding Eagle mår bra och är pigg och glad. Han trivs med att äta färskt frodigt Normandiegräs och sprinta runt tillsammans med sina kompisar i den enorma hage som de går i. Han får nu gå i hagen i två veckor och acklimatisera sig säger Monica.

190423

Gliding Eagle har nu anlänt Björn Goops otroligt fina träningsanläggning i Mortrée Normandie Frankrike. Resan har gått bra säger Monica. En liten film finns på Gliding Eagle finns på Stall Kennys Andelshästar på Facebook, utlagd ikväll.

190421

Gliding Eagle åker till Björn Goops gård i Mortrée i Frankrike imorgon hälsar Anna. Vi tackar Anna Forssell för den här tiden som Gliding Eagle varit på hennes gård.

190405

Allt bra med Gliding Eagle, han rör sig mycket, går tillsammans med mina andra ettårshingstar i en stor hage. Han ser pigg och frisk ut. Det var några delägare och hälsade på honom förra helgen. Inget datum är klart när han ska åka till Frankrike igen säger Anna.

190322

Gliding Eagle mår bara bra, det kommer förbi lite delägare och hälsar på ibland. Det är trevligt! Samtliga delägare ska ha fått mail om de nya Stall Kenny kläderna som lanserats. Har du inte fått mail om dem, hör av dig!

190307

Idag har jag mailat delägarlistan till er delägare, har ni inte fått den. Hör av er.

190222

Gliding Eagle mår fint, han är en pigg och tuff individ. I lördags var det ett härligt gäng grabbar som är delägare i honom och hälsade på. Gliding Eagle skötte sig bra som fotomodell säger Anna.
Om inget oförutsett sker så åker Gliding Eagle till Frankrike i april.

190207

Det finns nu endast en (1) andel kvar i Gliding Eagle.

190206

Det finns endast två (2) andelar kvar i Gliding Eagle. Välkommen att bli delägare.

190201

Gliding Eagle mår bra. Han går tillsammans med fyra andra ettårshingstar och han är störst av dem fem. En ledargestalt. Det har varit flera delägare här och hälsat på och det är jättekul att få besök säger Anna Forssell.
En av delägarna i Gliding Eagle skrev så här: Har hälsat på Gliding Eagle hos Anna Forssell och blev verkligen imponerad, han är större än sina kompisar, långa kraftiga ben och han har en härlig utstrålning, så lik pappa Bold Eagle! Jag övernattade så jag kunde hälsa på honom dagen efter också. Tack Anna för ett trevligt bemötande på din fina anläggning.

190111

Gliding Eagle mår bra, växer och är pigg. Vi fick lite snö idag och det gillade han att springa runt och busa i säger Anna Forssell.

181221

Gliding Eagle är pigg och mår fint. En jättetrevlig individ och väldigt fin häst säger Anna Forssell.

181130

Gliding Eagle har nu blivit chipmärkt. Allt bra med honom. Frisk, pigg och glad. Fin häst säger Anna. Hästpasset ska enligt ST vara klart senast under januari.

181121

Gliding Eagle har acklimatiserat sig bra här. Fin häst! Han kommer att chipmärkas på torsdag nästa vecka säger Anna Forssell.

181116

Gliding Eagle kom till mig i helgen. En jättefin hingst. Långbent och stor. Bra psyke. Fin i kroppen. Allt bra! Det har redan varit delägare här och besökt Gliding Eagle. Intressenter av andelar ska komma och titta på honom i helgen. Det är alltid trevligt med besök säger travtränare Anna Forssell som har sin gård i Skara.

181113

Gliding Eagle är sedan i söndags på plats i Sverige och hos Anna Forssell i Skara. Resan har gått bra och Gliding Eagle mår bra säger uppfödaren Mikael Blomgren.

181107

Gliding Eagle kommer att åka från vår gård Haras de Corneville på fredag. Det är en otroligt fin häst, han ser ut som och beter sig som en stjärna. Jag har varit med Gliding Eagle hela tiden från det att han föddes. Jag rekommenderar verkligen köp av andelar i honom, säger Loes Dragt. Loes tillsammans med sin man Eric har bl.a jobbat hos Stig H Johansson. Loes driver nu den fantastiskt fina gården tillsammans med sin man Eric Haras de Corneville i Normandie Frankrike.

181102

Andelarna tickar ut i Gliding Eagle. Säkra din andel nu innan det är försent. Allting är bra med honom och han ser jättefin ut i kroppen. Inom kort så går transporten till Sverige då han ska hem och registreras. Vi har dock inte fått något datum av Ari som ska köra honom säger Loes.

181019

Vi har i veckan varit i Normandie och besökt Gliding Eagle. Han har utvecklats enormt sedan vi såg honom senast. Han är fruktansvärt fin! Loes sade att han är lugn, cool, tillgiven och jättesnäll. Hon tycker att han har ett mjukt trav vilket är väldigt positivt. Han flöt fram i hagen när han sprang och visade upp sig för oss. En riktig travare! Vi är mycket imponerade av Gliding Eagle. Han har växt till sig ordentligt sedan vi såg honom senast. Han är perfekt i storleken för sin ålder. Det finns i våra ögon ingenting att anmärka på – en drömhäst! Det tyckte även Loes. Gliding Eagle kommer inom några veckor åka hem till Sverige för att registreras. Han kommer då att stå hos Anna Forsell. Efter årsskiftet åker han ner till Frankrike igen för att få den allra bästa starten han kan få i sitt travarliv. Klicka HÄR och läs reportaget från gården Haras de Corneville som Gliding Eagle står på.

Resultat
GLIDING EAGLE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr