GENERATOR

Foto: Anita Dour
GENERATOR

GENERATOR

  • Född: 2017-04-18
  • Kön: Sto
  • Regnr: 17-1432

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
200704

Generator rapp och bra med från start. Hamnade i tredjepar invändigt när positionerna intagits. Satt där under loppet. Hon blev tillbakadragen av trött häst framför i sista sväng. Tappade många metrar på täthästarna. Gick fort över upploppet och med full fart över mållinjen. Såg riktigt fin ut idag i ösregnet på Halmstad.
– Generator kändes kanonfin. Idag förstod hon bättre vad det går ut på. Men tyvärr hade vi ingen tur i loppet. Jag är mycket nöjd med insatsen idag sa Björn efteråt. 

200703

Generator gick backe/sand i början av veckan. Hon kändes som hon skulle i de sista finslipande intervallerna inför starten imorgon säger Björn.

200628

Generator startar på Halmstad på lördag. Det är fortsatt besöksförbud på landets travbanor pga Coronaviruset. Vi får se loppet på ATG.se.

 

200626

Generator har bara tagit det lugnt hagen idag efter gårdagens lopp säger Björn.

200625

Generator hamnade i femtepar invändigt som blev tredjepar utvändigt 1200 meter kvar. Gick med i ryggar genom sista sväng och fick draghjälp in på upploppet. Spurtade till en fjärdeplats på tiden 1.16,6/2140 meter voltstart.
– Jag tycker Generator gick bra. Bra spurt, det gick fort till slut. Är mycket neddövad och går med tunga skor. Hon förstår inte riktigt vad det går ut på ännu sa Björn efteråt.

200619

Generator har tränat som hon ska under veckan. Allt bra med henne. Vi smyger med på torsdag och spurtar till slut säger Björn.

200618

Generator startar på Åby på torsdag. Det är fortsatt besöksförbud på landets travbanor pga Coronaviruset. Vi får följa loppet på ATG.se.

200612

Generator har bara tagit det lugnt efter starten. Veterinären kunde inte komma idag. Hon kollas nästa vecka säger Björn.

200610

Generator kom igenom fint från sitt bakspår. Tryckte på och försökte överta ledningen när ett varv återstod. Ledarhästen släppte inte. Övertog ledningen femhundra senare när ledaren hade gjort sitt. Fick favoriten över sig omgående som övertog ledningen. Generator kunde inget över upploppet och slutade i det slagna fältet. Sjuk?
– Generator hade hög puls länge efter loppet. Kan vara en infektion, mest sannolikt. Hon var även brunstig, och det är nytt för henne sa Björn efter loppet.

200608

Tre stycken filmer finns utlagda på Facebook på dagens finslipande jobb för Generator inför tävlingsdebuten på onsdag. Följ Stall Kennys Andelshästar på Facebook så missar ni ingenting.

200605

Generator känns fin i jobben. Jag körde ett jobb med henne i veckan och hon kändes som hon ska. Vi smyger med på onsdag och spurtar till slut så får vi se hur långt det räcker. Fin häst säger Björn.

200604

Generator gör tävlingsdebut då hon startar på Vaggeryd på onsdag. Det är fortsatt besöksförbud på travbanorna runt om i landet pga Coronaviruset. Vi får följa loppet på ATG.se. Spännande debut!

200529

Generator har tränat backe/sand den här veckan. Hon sköter sig bra. Fin häst, vi gnuggar på med sikte på start framöver säger Björn.

200522

Generator har joggat under veckan och är pigg och löpsugen. Hon är bättre i ögat nu säger Björn.

200515

Generator gick jobb i början av veckan och kändes inte helt hundra i aktionen. Hon fick stå över veckans andra jobb. Hon har fortsatt problem med sitt öga. Fått medicin av veterinären för det och vi hoppas det ska hjälpa nu säger Björn.

200508

Generator har gått treheatsjobb på rundbanan den här veckan. Allt verkar bra. Vi fortsätter ladda henne mot start säger Björn.

200502

Generator har tränat som hon ska under veckan och känns fin i jobben. Hon har fått något i ögat som hon behövde salva för. Det är två veckors karens på den efter sista behandlingen som hon får på måndag. Det skjuter fram hennes debut lite men säsongen är lång säger Björn.

200424

Generator har gått treheatsintervaller på rundbanan den här veckan. Hon är pigg och glad och känns som hon ska i jobben säger Björn.

200417

Generator har tränat lugnt på rundbanan den här veckan. Hon har gått tvåheatsjobb och allt verkar vara okej med henne. Pigg och glad säger Björn.

200410

Generator har varit på återbesök hos veterinären den här veckan. Hon var inte riktigt bra än i framstället. Blev ombehandlad i framkotorna och även framknäna. Hon har tagit det lugnt under veckan säger Björn. 

200403

Generator har joggat under veckan. Pigg och glad tjej säger Björn.

200327

Generator har tagit det lugnt under veckan. Smyger igång med träningen igen nästa vecka. Hon startar under april om inget oförutsett sker säger Björn.

200323

Generator har idag varit hos veterinären. Det var inga stora saker. Hon fick en liten rundsmörjning för att hon ska vara helt fräsch och fin när vi börjar starta. Hon får ta det lite lugnt under veckan. Två veckors karens på behandlingen säger Björn.

200322

Generator iväg som sista häst från sitt bakspår. Smög sig fram i fältet. Travade fint över upploppet och såg fin ut. Godkänt kvallopp på tiden 1.19,3.
– Generator gick bra och kändes jättefin hela vägen. Fin travare som verkar ha rätt inställning. Kollar upp henne med veterinär efter kvalet så allt är bra. Sen kan vi börja sikta på start sa Björn efter kvalloppet.

200320

Generator gick ett rundbanejobb i sulkett i tisdags och kändes fin. Har efter det joggat inför kvalloppet på söndag. Jag ser fram mot säsongen med tillförsikt säger Björn.

200316

Generator kvalar på Färjestad på söndag. Det är besöksförbud på travbanorna runt om i Sverige pga Coronaviruset. Vi håller tummarna att det går att se kvalloppet live på ATG.se / Färjestad på söndag.

200313

Generator sköter sina uppbyggnadsjobb som hon ska. Allt bra med henne. Kvalar på Färjestad 22 mars om inget oförutsett inträffar säger Björn.

200306

Generator känns fortsatt fin i träningen. Vi jobbar på denna månad med rundbanejobb och treheatsjobb på rundbanan. Allt bra med henne säger Björn.

200228

Generator har tränat som hon ska under veckan som har gått. Gick ett rundbanejobb i början av veckan och var som vanligt fin. Har efter det varit ute på en motionstur i mitten av veckan och efter det gått ett treheatsjobb på rundbanan. Om vädret är på vår sida så vi kan träna som vi ska varje vecka nu framöver tippar jag på att vi kvalar i april säger Björn.

200221

Generator har gått två stycken treheatsjobb på rundbanan den här veckan. Allt bra i dem säger Björn.

200214

Generator har gått treheatsjobb på rundbanan den här veckan och varit fin. Allt bra med henne säger Björn.

200207

Generator har gått treheatsjobb på rundbanan den här veckan och sett fortsatt fin ut i dem. Vi jobbar på och bygger styrka och snabbhet. Det ser ut som att Father Patrick lämnar mycket fina hästar säger Björn.

200131

Generator har tränat som hon ska under veckan. Inga fel på henne, frisk och kry. Jättefin. Vi jobbar vidare säger Björn.

200124

Generator har tränat på under veckan som gått och allt ser bra ut. Hon känns fin och ser fin ut säger Björn.

200118

Generator har skött veckans jobb till belåtenhet. Gått på rundbanan och i skogen. Allt bra säger Björn.

200110

Generator känns fin. Hon har gått motionsjobb under helgerna. Denna vecka har allvaret börjat. Tvåheatsjobb på rundbanan. Allt bara bra. Pigg och alert säger Björn.

191220

Generator är jag jättenöjd med. Hon är jättefin och det är en tidig häst. Jag skulle kunna kvala henne nu om jag vill men det finns ingen anledning att stressa. Vi väntar och tränar på med sikte på kval och start om allt går som planerat i mars/april. Mycket hänger på väder och vind, hur vi kan träna i vinter. Hon har växt en del och växer fortfarande. Hon kommer idag vaccineras. Generator får nu lite jul och nyårsledigt med promenader och vara ute i hagen och ta igen sig. Vi kör igång på allvar igen med träningen efter helgerna igen säger Björn Goop.
Det här var sista träningsrapporten för i år. Nu blir det lugnare i stallen några veckor och de flesta andelshästar får jul och nyårsledigt. De får mysa ute i hagen och joggas lite lätt för att få motion. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag det här direkt. Nästa uppdatering förutom de andelshästar som startar kommer fredag 10 januari 2020. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År. /Kenny

191213

Generator har gått jobb i början av veckan. Allt bara bra i jobbet. Under resten av veckan har hon joggat på och hon är fortsatt pigg och glad säger Francesco. 

191206

Generator har gått jobb på rakbanan den här veckan. Allt bra i dem. Vi är fortsatt jättenöjda säger Björn.
Generator gick sina vanliga intervaller på rakbanan i måndags och onsdags. Idag joggade jag henne i skogen. Hon är fortsatt fin och glad säger Francesco.

191129

I tisdags gick Generator rundbanejobb och var jättefin. Idag gick hon sina intervaller på rakbanan. Allt bra. Pigg och glad säger Francesco.

191122

Generator har tränat på denna vecka med intervaller på rakbanan. Allt bra. Pigg och fin säger Francesco.

191115

Generator gick i måndags fyra intervaller på rakbanan i 1.40 tempo. Mycket bra! Onsdag och fredag joggades hon då banan var väldigt blöt och tung (egentligen går 2-åringarna fort mån-ons-fre, om det inte läggs in rundbanejobb) säger Francesco.

191108

Generator fortsätter att vara fin i jobben. Jag är jättenöjd med henne. Malt på med intervaller på rakbanan den här veckan. Allt bra säger Björn.

191101

Generator har tränat som hon ska under veckan som gått. Hon verkar vara något extra som det känns så här långt. Vi får hoppas hon får vara frisk och fortsätter utvecklas säger Björn.

191025

Generator har även den här veckan gått intervaller på rakbanan. Inga konstigheter. Hon sköter sig fint och ser bra ut säger Björn.

191018

Generator har jobbat på med intervaller på rakbanan den här veckan. Allt bra i dem. Pigg och glad. Ser fin ut säger Björn.

191011

Generator ser jättefin ut i jobben som hon löser enkelt. Blir finare och starkare för var vecka som går. Hästarna efter Father Patrick är fina och riktiga travare. Generator verkar inte vara något undantag. Kul med Lughetto som kommer till mig nästa år säger Björn.

191004

Generator gick ett rundbanejobb i tisdags och har idag gått jobb på rakbanan. Hon känns fortsatt fin. Allt bra säger Björn.

190927

Generator har jobbat på med sina intervaller på rakbanan. Hon sköter sig fint och ser jättebra ut så här långt i jobben. Jag är nöjd säger Björn.

190920

Generator tränar på och hon gör det bra. Hon gick ett rundbanejobb i tisdags och jag var nöjd. Hon har växt en hel del och ser fin ut. Idag har hon gått intervaller på rakbanan. Vi värmde idag upp två varv på rundbanan innan istället för i skogen. Hon kommer i fortsättningen fortsätta gå intervaller på rakbanan varje vecka och gå jobb på rundbanan med två-tre veckors mellanrum säger Björn.

190913

Generator mal på med sina intervaller på rakbanan. Hon gör det bra. De är fina avkommorna efter Father Patrick överlag och Generator är inget undantag så här långt. Fin säger Björn.

190906

Generator mal på med sina intervaller på rakbanan. Allt bra i dem. Inga konstigheter. Fin säger Björn.

190831

Generator går fortsatt intervaller på rakbanan. Hon ser fin ut och allt är som det ska. Pigg och glad säger Björn.

190823

Generator nöter på med intervaller på rakbanan. Ser fin ut. Inga anmärkningar säger Björn.

190816

Generator fortsätter glänsa i intervallerna på rakbanan. Vi är jättenöjda med henne så här långt säger Björn.

190809

Generator har gått rakbaneintervaller även den här veckan. Allt bra i dem, jag är jättenöjd så här långt säger Björn.

190802

Generator har gått intervaller på rakbanan även den här veckan. Inga konstigheter. Hon tränar på som hon ska och det ser bra ut så här långt säger Björn.

190725

Generator har gått intervaller på rakbanan under veckan. Allt bra i dem. Ser fin ut säger Björn.

190719

Generator har gått intervaller på rakbanan under veckan som gått. Allt bra i dem säger Björn.

190712

Generator har gått intervaller på rakbanan den här veckan. Hon ser fin ut och jag har i dagsläget ingenting att anmärka på säger Björn.

190705

Generator gick ett rundbanejobb i början av veckan och har efter det gått intervaller på rakbanan. Hon känns jättefin. Jag är nöjd med henne så här långt säger Björn.

190628

Generator har gått intervaller på rakbanan två gånger den här veckan. Hon ser fin ut. Inget att anmärka på säger Björn.

190621

Generator växer en del för dagen. Hon har tränat måndag och torsdag den här veckan. Fin häst. Allt bra med henne säger Björn.

190618

Jag har idag skickat ut delägarlistan i Generator på e-post. Skulle du som delägare inte ha fått den, hör av er då. Hjärtligt välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

190614

Generator sköter sig exemplariskt i jobben. Har humör. Fin häst, kul att hon är slutsåld. Vi tränar vidare och bygger muskler och styrka säger Björn.

190613

Direkt efter andelshästen Inspectors minst sagt övertygande seger på Åby ikväll såldes sista andelen i halvsystern Generator. Grattis alla delägare i Generator. Delägarlista kommer skickas ut nästa vecka.

190607

Generator har skött veckans jobb till belåtenhet. Riktigt fin travare som lägger mycket mark under sig säger Björn.

190531

Generator har gått jobb på rakbanan den här veckan, gick senast idag. Hon ser jättefin ut i jobben och det blir intressant att se hur hon utvecklas. Vi har inget att klaga på det ser väldigt bra ut säger Björn.

190524

Generator ser jättefin ut i jobben. Hon har gått intervaller på rakbanan den här veckan och glänst i dem. Påminner mycket om sina syskon. Hon känns verkligen spännande som första sto i syskonskaran säger Björn.

190517

Generator har gått jobb måndag, onsdag och idag fredag. Vi värmde upp i skogen och körde sedan snabbjobb i 1.45-tempo, hon är jättefin säger Björn.

190510

Generator har joggat under veckan och ser jättefin ut. På måndag ska vi börja köra fort med alla tvååringarna. De kommer gå fort måndag, onsdag och fredagar. Värmer upp i skogen. Skrittar ner till banan. Körs ett bakvarv. Första veckan kommer vi köra i tempon runt 1.45 säger Björn.

190503

Generator tar som övriga tvååringar som kom från Frankrike det lite lugnt. Hon har tränat hårt hela vintern och gjort det jättebra. Mycket fin häst. Hon får nu acklimatisera sig ordentligt innan vi drar igång träningen på allvar igen säger Björn.
Skötare på Generator är Francesco Ferracane.

190426

Generator anlände igår kväll till Sverige. Hon står nu tillsammans med några andra av Frankrikehästarna som kom hem hos Malin. Hon var ute i hagen idag och tog ledarskapet direkt. Jag har redan märkt att det är en tuff dam vilket är positivt på ston, Hon är otroligt vacker att se på säger Malin.

190418

Generator har som övriga tvååringar på Grosbois fått ta det lugnt den här veckan. Hon åker hem till Sverige nästa vecka säger Björn.

190412

Generator har idag gått det sista jobbet på fransk mark för den här gången och hon gjorde det bra. Jag körde på rundbanan inne på Grosbois ett jobb över 1640 meter. Första varvet efter 1.45 och sista 500 metrarna efter 1.32 och det bara joggade hon. Vi skulle lätt redan nu kunna köra runt 1.30/1600 meter med henne men vi bygger och pressar inte på något. Hon har verkligen fart i benen. Fin häst! Hon och övriga tvååringar på Grosbois får nu ta det lugnt fram tills dess att det blir dags att åka hem till Sverige och Lökene säger Stigi. Vi tackar Stigi och den övriga personalen hos Stall Goop på Grosbois för denna uppbyggnadsträning.

Generator är väldigt fin i jobben och det ser bra ut inför framtiden. Rejäl, snabb häst som inte gjort något fel. Hon har en del temperament men det är bara positivt. Hon åker runt den 22 april från Grosbois, exakt datum inte spikat ännu. Det ska bli spännande att få hem henne till Lökene. Hon kommer få vila några veckor efter långresan när hon kommer hem. Det har varit en lång träningsperiod. Det ska bli roligt att träna henne mot start. Jag gillar Generator skarpt säger Björn.

190405

Generator är vi riktigt nöjda med. Det är en riktigt fin travare. Hon har det lätt för sig. Hon har tränat som hon ska under veckan på Grosbois och alla är nöjda säger Björn.

190329

Generator har precis gått jobb när jag får tag i Stigi idag på Grosbois. Han berättar att Generator åter igen gjorde ett bra jobb. Hon travade 1.40 sista tusen metrarna och det känns att hon har mycket fart i benen. Hon har lätt för sig, mycket fin travare.

190322

Generator tränar på och hon gör det bra. Fin häst med bra driv i steget. Tuff tjej, men det ska ston vara. Vi är mer än nöjda så här långt säger Björn.
Samtliga delägare ska ha fått mail om de nya Stall Kenny kläderna som lanserats. Har du inte fått mail om dem, hör av dig!

190315

Generator har gått jobb på rundbanan under veckan och hon ser fortsatt fin ut. Inget att anmärka på säger Björn.

190308

Generator har utvecklats enormt den senaste tiden. Hon ser jättefin ut i kroppen och är en trevlig individ. Det är en mycket fin travare som jag inte blir förvånad om hon skulle kunna starta redan i år. Vi skyndar dock långsamt med denna högintressanta dam säger Björn.

190304

Vi har idag besökt Generator på Grosbois i utkanten av Paris. Stig-Rune ”Stigi” Sele körde banjobb med Generator. Hon är en otroligt fin travare med ett vägvinnande steg. Hon lägger mycket mark under sig och det såg så enkelt ut när hon rörde sig. En fantastiskt spännande andelshäst ur Father Patricks första kull, det ska bli oerhört kul att följa denna minst sagt läckra dam fram till start. Stigi berättade att Generator är en tuff dam, vilket är bra på ston! Hon har en rejäl bakkärra (där sitter motorn) dvs mycket muskler redan nu, och Generator gör allt rätt. Det finns några andelar kvar!

190301

Generator har tränat på som hon ska den här veckan. Allt bra och inga konstigheter. Fin häst säger Poppo som åkt hem till Sverige över helgen.

190222

Generator sköter sig perfekt i jobben. Fin travare som jag gillar. Finns inget att anmärka på säger Poppo som har koll på Generator fast han flyttat tillbaka till Mortrée.

190215

Generator blir bara finare och finare i jobben. Riktigt fin travare. Hon har skött veckans jobb som hon ska och vi har inget att anmärka på säger Poppo.

190206

Generator har skött sig lika fint i veckans jobb som hon alltid gör. Fin individ som gjort allt rätt så här långt säger Poppo.

190201

Generator sköter sig jättefint, vi kör på rundbanan tisdagar och torsdagar. Lördagar blir det inte så långt träningspass. Vi värmer upp först, sedan får hon springa ett varv runt 1,45. Det är en riktig travare med bra driv i steget, vi är mycket nöjda säger Poppo.

190125

Generator sköter sig helt perfekt i jobben, inga konstigheter. Fin travare som vi är nöjda med säger Björn.

190118

Generator tränar på som hon ska och ser jättefin ut i jobben, inget att anmärka på säger Björn.

190111

Generator är en trevlig individ som rör sig fint. Jag körde henne i lördags och det kändes mycket bra. Det är fin travare som har lätt för sig. Finns inget att anmärka på så här långt säger Björn.

181221

Generator sköter sig bra och utvecklas fint, hon joggar 7-8 km nu. Fin modell och travare, vi har inget att klaga på säger Poppo. Det här var sista uppdateringen för i år. Det blir alltid lite stiltje mellan jul och trettonhelgen i stallarna. Jag står hela tiden i kontakt med stallen, om något särskilt händer så uppdaterar jag det direkt här på sidan. Nästa träningsuppdatering blir annars fredag 11 januari. God jul och Gott nytt år! /Kenny

181214

Allt bara bra med Generator. Hon sköter sig perfekt i jobben. Tuff, har humör, vilket är bra! Fin travare säger Poppo.

181207

Allt är bara bra med Generator. Träningen flyter på som planerat och hon gör det bra. Fin individ och travare säger Poppo.

181130

Generator sköter sig bra och det är en fin travare. Går jobb flera gånger i veckan och det ser bra ut i dem säger Poppo.

181121

Inga anmärkningar! Jättefin häst, travar rakt och fint i vagnen. Mycket nöjd så här långt med Generator säger Poppo.

181116

Generator sköter sig bra och vi joggar henne tre gånger i veckan. Fin travare. Allt går efter plan säger Poppo.

181109

Jag har kört Generator tisdag, igår torsdag och idag. Det blir fortsatt skritt till någon dag in i nästa vecka. Hon sköter sig fint i vagn. Det är bra att hästarna känner trygghet i vagn innan vi börjar köra på lite mer med dem. Trevlig och fin häst, men hon kan vara riktigt tuff om det inte passar henne säger Poppo.

181105

Generator var för första gången i vagn i lördags inne på Grosbois i utkanten av Paris.
– Hon skötte sig bra, men det är en tuff dam som är bestämd och hon har temperament säger Stig Rune Sele.
Det låter bra med tuffa ston, då tar hon för sig på tävlingsbanan. Spännande! Andelar finns till salu.

181102

Generator sköter sig bra, vi har tömkört henne fram till idag. Efter helgen så sätter vi henne i vagn. Kommer inte bli några problem. Klok och mycket fin häst säger Poppo.

181026

Generator sköter sig perfekt under inkörningen. Jättefin och trevlig häst att ha att göra med. Allt bra säger Poppo.

181019

Allt bra med Generator. Hon har tömkörts varje dag sedan ni var här i måndags. Hon är tuff, men gör det vi begär av henne. Hon kommer tömköras kanske ett par veckor till innan hon sätts för vagn. Fin häst säger Poppo.

181015

Besökt Generator på Grosbois. Vi kom till Grosbois vid lunchtid. Poppo, Stigi, Stefan, Ilona och Daniel jobbade för fullt när vi kom. Vi blev som vanligt väl omhändertagna. Poppo började sela på Generator som skulle tömköras (bilden ovan). Generator tömkörs nu och ca två veckor framåt innan hon sätts i vagn. Det är en tuff häst med bra psyke berättade Poppo. Generator påminner mycket om sina framgångsrika syskon berättade Björn Goop i fredags, vi håller med. Det blir jättespännande med Father Patrick-dottern Generator som är modern Ultra Sunds första sto. Framgångsrika syskon gör att en del av insatsen redan är säkrad när ni köper andel i Generator. Poppo var nästan lyriskt när han berättade om Generator, förutom att hon är tuff och har ett bra psyke, så är hon är klok, lättlärd, bra att ha att göra med, en jättefin häst som vi gillar. Det är bra hon har humör, det är mycket bra på ett sto sa Poppo.

181012

Jag har idag besökt Generator på Grosbois och det var en mycket trevlig bekantskap. Generator ser fin ut, kloka ögon, det är en trevlig individ. Hon är väldigt lik sina syskon Dominator, Inspector och Grandfather Bill i både sätt och stil. Det kommer bli mycket spännande att träna upp henne mot start. Då det är första stoet efter Ultra Sund gör att det känns lite extra spännande. Father Patricks avkommor är heta på marknaden. Generator har skött sig perfekt sedan hon började tömköras. Jag rekommenderar köp av andelar säger Björn Goop.

181005

Vi tömkör Generator och hon sköter sig bra. Vagnen dröjer nog en vecka till innan vi sätter på, jättefin häst säger Poppo.

180928

Generator är nu på inkörning inne på Grosbois i utkanten av Paris. Hon sköter sig bra under tömkörningen. En jättetrevlig häst, lättlärd och gör det vi vill hon ska göra säger Poppo.

Resultat
GENERATOR

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 3 0-0-0 26500 kr
2020 3 0-0-0 26500 kr