GENERATOR

Foto: Kenny Thörnblom
GENERATOR

GENERATOR

  • Född: 2017-04-18
  • Kön: Sto
  • Regnr: 17-1432

Andelar till salu

  • Pris per andel: 30000
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: 850 kr / andel
  • Tillgänglighet: Andelar till salu

Tränare

Skötare

BJÖRN GOOP REKOMMENDERAR KÖP

Generator har jag träffat flera gånger på Grosbois. Jag har även kört henne i jobb. Generator ser fin ut, kloka ögon, det är en trevlig individ. Mycket fin travare. Hon är väldigt lik sina syskon Dominator, Inspector och Grandfather Bill i både sätt och stil. Det kommer bli mycket spännande att träna upp henne mot start. Då det är första stoet efter Ultra Sund gör att det känns lite extra spännande. Father Patricks avkommor är heta på marknaden. Generator har skött sig perfekt ända sedan hon började tömköras.
Jag rekommenderar köp av andelar säger Björn Goop.Se filmen på Generator här under!

Generator och Stigi joggandes på väg ut till rundbanan.
OBS! Du kan inte se filmen i Stall Kenny-appen. Gå in på hemsidan så fungerar den.


Läcker dam!

Vi besökte 4 mars Generator på Grosbois i utkanten av Paris. Stig-Rune ”Stigi” Sele körde banjobb med Generator. Hon är en otroligt fin travare med ett vägvinnande steg. Hon lägger mycket mark under sig och det såg så enkelt ut när hon rörde sig. En fantastiskt spännande andelshäst ur Father Patricks första kull, det ska bli oerhört kul att följa denna minst sagt läckra dam fram till start. Stigi berättade att Generator är en tuff dam, vilket är bra på ston! Hon har en rejäl bakkärra (där sitter motorn) dvs mycket muskler redan nu, och Generator gör allt rätt. Det finns några andelar kvar!


Andelshästen Generator på väg ut för att gå ett rundbanejobb tillsammans med Stig-Rune ”Stigi” Sele på Grosbois.


UNDERBAR STAMTAVLA

Nu har du chansen att bli delägare i segermaskinen och V75-vinnaren Grandfather Bills halvsyster Generator. Hon är även halvsyster med bl.a miljonären Dominator och mycket lovande 3-åriga Inspector. Stamtavlan är läcker med Jimmy Takters tidigare storstjärna Father Patrick som far och Viking Kronos-dottern Ultra Sund som mor, hon lämnar vinnare.FADER

är Jimmy Takters tidigare storstjärna FATHER PATRICK som är efter en av världens allra bästa avelshingstar genom tiderna, Cantab Hall. Father Patrick spås en lysande framtid som avelshingst. Father Patrick har också börjat mycket lovande i aveln. Father Patricks första avkommor är födda 2016 och är 2 år nu.

Snittpriset för Father Patricks ettåringar på Lexington Selected-auktionen 2017 hamnade på $82.000!!! Sonen Rifleman blev dyrast och såldes för $330.000. I Sverige fanns en avkomma efter Father Patrick ute på auktion 2017. Det var stoet Award Kronos som såldes på Wenngarn Yearling Sales för 700.000 kr.

På Wenngarn Yearling Sales i augusti i år såldes Holy Ground efter Father Patrick för 1.300.000 kr. Haymitch Am såldes för 800.000 kr på samma auktion. På Kolgjini Sale 31 augusti i år så såldes Valentino Face för 750.000 kr.Avkommorna imponerar

I babyracen på andra sidan Atlanten har avkommorna efter Father Patrick imponerat stort under 2018 och det har och gett eko här i Europa där priserna på auktionerna varit höga på Father Patricks avkommor. Tvååriga Jimmy Takter-tränade stoet Flos Conch Shack e.Father Patrick segrade den 22 september i finalen av New Jersey Sire Stakes Standardbred Development Fund $50.000 på Freehold Raceway.

Tvåårige Reign of Honor (e.Father Patrick) vann den 3 november 2018 på Meadowlands för David Miller finalen av Kindergarten Classic med 221.540 dollar i samlad prissumma. Reign of Honor försvann över upploppet och segrade med fem längder ner till andra häst i mål. Segertiden för tvåårige Reign of Honor blev 1.11,8/ 1609 meter autostart.Snittpris på 48 avkommor 87.208 dollar!!

Stall Zet skriver på sin hemsida att det såldes 48 stycken ettåriga avkommor efter Father Patrick på Lexington Selected Yearling Sale i början av oktober 2018. Snittpriset på de 48 ettåringarna efter Father Patrick blev 87.208 dollar!!


TIO SVENSKFÖDDA STON FÖDDA 2017 EFTER FATHER PATRICK

Fadern Father Patrick travade under sin karriär 1.08,6/ 1609 meter och tjänade 21.620.061 kr. Father Patrick vann alla de stora loppen som 2-åring, han vann tio av sina elva starter som tvååring. Som 3-åring galopperade han som stor favorit i finalen av Hambletonian, men vann 12 av sina 17 starter däribland många stora lopp. Father Patrick startade 33 gånger under sin karriär och vann 23 starter och var tvåa i sex av starterna. Ett makalöst facit!

Father Patrick tränades under sin karriär av Jimmy Takter. Jimmy säger att Father Patrick är den bästa häst han någonsin har haft i sin träning och att Father Patrick är den perfekta travhästen. Vi hoppas och tror att det slår igen även på Father Patricks avkommor.

Det finns endast tio (10) stycken svenskfödda ston efter Father Patrick födda 2017. En av de tio är Generator som du nu kan bli delägare i.UPPFÖDARNA DELÄGARE

Uppfödarna Kristina Dalundh & David Berlin väljer att själva bli delägare i Generator vilket borgar för att de har höga tankar om sin uppfödning Generator.


MODER

​till GENERATOR är Viking Kronos-dottern Ultra Sund som lämnar segermaskiner och topptravare! Viking Kronos i stamtavlan vill vi alla ha!

ULTRA SUND är mor till:

Född 2017 GENERATOR som du nu kan bli delägare i. (Andelshäst hos Stall Kenny).
Född 2015 INSPECTOR 1 seger på 3 starter 63.000 kr. (Andelshäst hos Stall Kenny).
Född 2013 GRANDFATHER BILL 6 segrar på 8 starter 290.800 kr. (Andelshäst hos Stall Kenny).
Född 2012 FRANTIC 3 segrar 231.900 kr.
Född 2011 DONATO E. 15 segrar 901.384 kr.
Född 2010 DOMINATOR 12 segrar 1.656.174 kr. (Andelshäst hos Stall Kenny).

I och med ovanstående hästars framgångar på tävlingsbanan så är avelsvärdet redan högt i Generator och du har redan säkrat en del av din insats när du köper din andel.TIDIG TALANG

 Modern Ultra Sund tävlade framgångsrikt och visade tidig talang. Hon vann ett uttagningslopp till Breeders Crown som treåring, Ultra Sund var både stark och speedig och tävlade framgångsrikt på V75. Ultra Sund är syskon med Pondus Sund som segrade 12 gånger. Ett steg längre ned i stamtavlan hittar vi de lägger miljonärerna Fonzie Sund 18 segrar 1.392.910 kr och Union Cabs 17 segrar 1.142.200 kr.


Slottet inne på Grosbois.


TRÄNAS UPP I FRANKRIKE FÖR ATT FÅ BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGAR

Generator tränas på Björn Goops borg inne på Grosbois i utkanten av Paris i Frankrike. Generator kommer att få de bästa förutsättningarna då hon kommer att köras in på en fantastisk träningsanläggning. Vi hoppas på en tidig individ som inte på något sätt stressats fram. Generator kommer till Sverige och Stall Goops träningsanläggning på Lökene gård i Kil under april.


ANMÄLS FORTLÖPANDE TILL ÅRGÅNGSLOPPEN

Generator kommer fortlöpande att anmälas till de största insatsloppen som två- tre- och fyraåring i Sverige.

• Svensk Uppfödningslöpning
• ASVT Trottex Auktionslopp 2020
• Breeders Crown
• Breeders Course
• E3
• Svenskt Trav Oaks
• Drottning Silvias Pokal (Euro Classic Trot)
• Stosprintern
• StoChampionatet
• Derbyt/ Derbystoet
• Grand Prix du I´U.E.T
• Samt självklart också vara med i Premiechansen.


GENERATOR TRÄNAS PÅ BJÖRN GOOPs BORG PÅ GROSBOIS


BLI DELÄGARE

Du kan köpa en eller flera andelar om du vill, eller dela på en andel med en eller flera kompisar, det är vansinnigt kul att äga travhäst, oavsett om man äger en hel häst, en halv häst, en andel, eller delar en andel med flera kompisar, allt är möjligt hos Stall Kennys Andelshästar och nu har Du chansen!!

Generator säljes i kommanditbolagsform där du inte riskerar något annat än din egen insats!

Gör som över 650 stycken unika människor redan har gjort, bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar du med, nu har du chansen genom Generator.


Träningsrapport

Datum Rapport
190418

Generator har som övriga tvååringar på Grosbois fått ta det lugnt den här veckan. Hon åker hem till Sverige nästa vecka säger Björn.

190412

Generator har idag gått det sista jobbet på fransk mark för den här gången och hon gjorde det bra. Jag körde på rundbanan inne på Grosbois ett jobb över 1640 meter. Första varvet efter 1.45 och sista 500 metrarna efter 1.32 och det bara joggade hon. Vi skulle lätt redan nu kunna köra runt 1.30/1600 meter med henne men vi bygger och pressar inte på något. Hon har verkligen fart i benen. Fin häst! Hon och övriga tvååringar på Grosbois får nu ta det lugnt fram tills dess att det blir dags att åka hem till Sverige och Lökene säger Stigi. Vi tackar Stigi och den övriga personalen hos Stall Goop på Grosbois för denna uppbyggnadsträning.

Generator är väldigt fin i jobben och det ser bra ut inför framtiden. Rejäl, snabb häst som inte gjort något fel. Hon har en del temperament men det är bara positivt. Hon åker runt den 22 april från Grosbois, exakt datum inte spikat ännu. Det ska bli spännande att få hem henne till Lökene. Hon kommer få vila några veckor efter långresan när hon kommer hem. Det har varit en lång träningsperiod. Det ska bli roligt att träna henne mot start. Jag gillar Generator skarpt säger Björn.

190405

Generator är vi riktigt nöjda med. Det är en riktigt fin travare. Hon har det lätt för sig. Hon har tränat som hon ska under veckan på Grosbois och alla är nöjda säger Björn.

190329

Generator har precis gått jobb när jag får tag i Stigi idag på Grosbois. Han berättar att Generator åter igen gjorde ett bra jobb. Hon travade 1.40 sista tusen metrarna och det känns att hon har mycket fart i benen. Hon har lätt för sig, mycket fin travare.

190322

Generator tränar på och hon gör det bra. Fin häst med bra driv i steget. Tuff tjej, men det ska ston vara. Vi är mer än nöjda så här långt säger Björn.
Samtliga delägare ska ha fått mail om de nya Stall Kenny kläderna som lanserats. Har du inte fått mail om dem, hör av dig!

190315

Generator har gått jobb på rundbanan under veckan och hon ser fortsatt fin ut. Inget att anmärka på säger Björn.

190308

Generator har utvecklats enormt den senaste tiden. Hon ser jättefin ut i kroppen och är en trevlig individ. Det är en mycket fin travare som jag inte blir förvånad om hon skulle kunna starta redan i år. Vi skyndar dock långsamt med denna högintressanta dam säger Björn.

190304

Vi har idag besökt Generator på Grosbois i utkanten av Paris. Stig-Rune ”Stigi” Sele körde banjobb med Generator. Hon är en otroligt fin travare med ett vägvinnande steg. Hon lägger mycket mark under sig och det såg så enkelt ut när hon rörde sig. En fantastiskt spännande andelshäst ur Father Patricks första kull, det ska bli oerhört kul att följa denna minst sagt läckra dam fram till start. Stigi berättade att Generator är en tuff dam, vilket är bra på ston! Hon har en rejäl bakkärra (där sitter motorn) dvs mycket muskler redan nu, och Generator gör allt rätt. Det finns några andelar kvar!

190301

Generator har tränat på som hon ska den här veckan. Allt bra och inga konstigheter. Fin häst säger Poppo som åkt hem till Sverige över helgen.

190222

Generator sköter sig perfekt i jobben. Fin travare som jag gillar. Finns inget att anmärka på säger Poppo som har koll på Generator fast han flyttat tillbaka till Mortrée.

190215

Generator blir bara finare och finare i jobben. Riktigt fin travare. Hon har skött veckans jobb som hon ska och vi har inget att anmärka på säger Poppo.

190206

Generator har skött sig lika fint i veckans jobb som hon alltid gör. Fin individ som gjort allt rätt så här långt säger Poppo.

190201

Generator sköter sig jättefint, vi kör på rundbanan tisdagar och torsdagar. Lördagar blir det inte så långt träningspass. Vi värmer upp först, sedan får hon springa ett varv runt 1,45. Det är en riktig travare med bra driv i steget, vi är mycket nöjda säger Poppo.

190125

Generator sköter sig helt perfekt i jobben, inga konstigheter. Fin travare som vi är nöjda med säger Björn.

190118

Generator tränar på som hon ska och ser jättefin ut i jobben, inget att anmärka på säger Björn.

190111

Generator är en trevlig individ som rör sig fint. Jag körde henne i lördags och det kändes mycket bra. Det är fin travare som har lätt för sig. Finns inget att anmärka på så här långt säger Björn.

181221

Generator sköter sig bra och utvecklas fint, hon joggar 7-8 km nu. Fin modell och travare, vi har inget att klaga på säger Poppo. Det här var sista uppdateringen för i år. Det blir alltid lite stiltje mellan jul och trettonhelgen i stallarna. Jag står hela tiden i kontakt med stallen, om något särskilt händer så uppdaterar jag det direkt här på sidan. Nästa träningsuppdatering blir annars fredag 11 januari. God jul och Gott nytt år! /Kenny

181214

Allt bara bra med Generator. Hon sköter sig perfekt i jobben. Tuff, har humör, vilket är bra! Fin travare säger Poppo.

181207

Allt är bara bra med Generator. Träningen flyter på som planerat och hon gör det bra. Fin individ och travare säger Poppo.

181130

Generator sköter sig bra och det är en fin travare. Går jobb flera gånger i veckan och det ser bra ut i dem säger Poppo.

181121

Inga anmärkningar! Jättefin häst, travar rakt och fint i vagnen. Mycket nöjd så här långt med Generator säger Poppo.

181116

Generator sköter sig bra och vi joggar henne tre gånger i veckan. Fin travare. Allt går efter plan säger Poppo.

181109

Jag har kört Generator tisdag, igår torsdag och idag. Det blir fortsatt skritt till någon dag in i nästa vecka. Hon sköter sig fint i vagn. Det är bra att hästarna känner trygghet i vagn innan vi börjar köra på lite mer med dem. Trevlig och fin häst, men hon kan vara riktigt tuff om det inte passar henne säger Poppo.

181105

Generator var för första gången i vagn i lördags inne på Grosbois i utkanten av Paris.
– Hon skötte sig bra, men det är en tuff dam som är bestämd och hon har temperament säger Stig Rune Sele.
Det låter bra med tuffa ston, då tar hon för sig på tävlingsbanan. Spännande! Andelar finns till salu.

181102

Generator sköter sig bra, vi har tömkört henne fram till idag. Efter helgen så sätter vi henne i vagn. Kommer inte bli några problem. Klok och mycket fin häst säger Poppo.

181026

Generator sköter sig perfekt under inkörningen. Jättefin och trevlig häst att ha att göra med. Allt bra säger Poppo.

181019

Allt bra med Generator. Hon har tömkörts varje dag sedan ni var här i måndags. Hon är tuff, men gör det vi begär av henne. Hon kommer tömköras kanske ett par veckor till innan hon sätts för vagn. Fin häst säger Poppo.

181015

Besökt Generator på Grosbois. Vi kom till Grosbois vid lunchtid. Poppo, Stigi, Stefan, Ilona och Daniel jobbade för fullt när vi kom. Vi blev som vanligt väl omhändertagna. Poppo började sela på Generator som skulle tömköras (bilden ovan). Generator tömkörs nu och ca två veckor framåt innan hon sätts i vagn. Det är en tuff häst med bra psyke berättade Poppo. Generator påminner mycket om sina framgångsrika syskon berättade Björn Goop i fredags, vi håller med. Det blir jättespännande med Father Patrick-dottern Generator som är modern Ultra Sunds första sto. Framgångsrika syskon gör att en del av insatsen redan är säkrad när ni köper andel i Generator. Poppo var nästan lyriskt när han berättade om Generator, förutom att hon är tuff och har ett bra psyke, så är hon är klok, lättlärd, bra att ha att göra med, en jättefin häst som vi gillar. Det är bra hon har humör, det är mycket bra på ett sto sa Poppo.

181012

Jag har idag besökt Generator på Grosbois och det var en mycket trevlig bekantskap. Generator ser fin ut, kloka ögon, det är en trevlig individ. Hon är väldigt lik sina syskon Dominator, Inspector och Grandfather Bill i både sätt och stil. Det kommer bli mycket spännande att träna upp henne mot start. Då det är första stoet efter Ultra Sund gör att det känns lite extra spännande. Father Patricks avkommor är heta på marknaden. Generator har skött sig perfekt sedan hon började tömköras. Jag rekommenderar köp av andelar säger Björn Goop.

181005

Vi tömkör Generator och hon sköter sig bra. Vagnen dröjer nog en vecka till innan vi sätter på, jättefin häst säger Poppo.

180928

Generator är nu på inkörning inne på Grosbois i utkanten av Paris. Hon sköter sig bra under tömkörningen. En jättetrevlig häst, lättlärd och gör det vi vill hon ska göra säger Poppo.

Resultat
GENERATOR

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr