GENERATOR

Foto: Kenny Thörnblom
GENERATOR

GENERATOR

  • Född: 2017-04-18
  • Kön: Sto
  • Regnr: 17-1432

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
191018

Generator har jobbat på med intervaller på rakbanan den här veckan. Allt bra i dem. Pigg och glad. Ser fin ut säger Björn.

191011

Generator ser jättefin ut i jobben som hon löser enkelt. Blir finare och starkare för var vecka som går. Hästarna efter Father Patrick är fina och riktiga travare. Generator verkar inte vara något undantag. Kul med Lughetto som kommer till mig nästa år säger Björn.

191004

Generator gick ett rundbanejobb i tisdags och har idag gått jobb på rakbanan. Hon känns fortsatt fin. Allt bra säger Björn.

190927

Generator har jobbat på med sina intervaller på rakbanan. Hon sköter sig fint och ser jättebra ut så här långt i jobben. Jag är nöjd säger Björn.

190920

Generator tränar på och hon gör det bra. Hon gick ett rundbanejobb i tisdags och jag var nöjd. Hon har växt en hel del och ser fin ut. Idag har hon gått intervaller på rakbanan. Vi värmde idag upp två varv på rundbanan innan istället för i skogen. Hon kommer i fortsättningen fortsätta gå intervaller på rakbanan varje vecka och gå jobb på rundbanan med två-tre veckors mellanrum säger Björn.

190913

Generator mal på med sina intervaller på rakbanan. Hon gör det bra. De är fina avkommorna efter Father Patrick överlag och Generator är inget undantag så här långt. Fin säger Björn.

190906

Generator mal på med sina intervaller på rakbanan. Allt bra i dem. Inga konstigheter. Fin säger Björn.

190831

Generator går fortsatt intervaller på rakbanan. Hon ser fin ut och allt är som det ska. Pigg och glad säger Björn.

190823

Generator nöter på med intervaller på rakbanan. Ser fin ut. Inga anmärkningar säger Björn.

190816

Generator fortsätter glänsa i intervallerna på rakbanan. Vi är jättenöjda med henne så här långt säger Björn.

190809

Generator har gått rakbaneintervaller även den här veckan. Allt bra i dem, jag är jättenöjd så här långt säger Björn.

190802

Generator har gått intervaller på rakbanan även den här veckan. Inga konstigheter. Hon tränar på som hon ska och det ser bra ut så här långt säger Björn.

190725

Generator har gått intervaller på rakbanan under veckan. Allt bra i dem. Ser fin ut säger Björn.

190719

Generator har gått intervaller på rakbanan under veckan som gått. Allt bra i dem säger Björn.

190712

Generator har gått intervaller på rakbanan den här veckan. Hon ser fin ut och jag har i dagsläget ingenting att anmärka på säger Björn.

190705

Generator gick ett rundbanejobb i början av veckan och har efter det gått intervaller på rakbanan. Hon känns jättefin. Jag är nöjd med henne så här långt säger Björn.

190628

Generator har gått intervaller på rakbanan två gånger den här veckan. Hon ser fin ut. Inget att anmärka på säger Björn.

190621

Generator växer en del för dagen. Hon har tränat måndag och torsdag den här veckan. Fin häst. Allt bra med henne säger Björn.

190618

Jag har idag skickat ut delägarlistan i Generator på e-post. Skulle du som delägare inte ha fått den, hör av er då. Hjärtligt välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

190614

Generator sköter sig exemplariskt i jobben. Har humör. Fin häst, kul att hon är slutsåld. Vi tränar vidare och bygger muskler och styrka säger Björn.

190613

Direkt efter andelshästen Inspectors minst sagt övertygande seger på Åby ikväll såldes sista andelen i halvsystern Generator. Grattis alla delägare i Generator. Delägarlista kommer skickas ut nästa vecka.

190607

Generator har skött veckans jobb till belåtenhet. Riktigt fin travare som lägger mycket mark under sig säger Björn.

190531

Generator har gått jobb på rakbanan den här veckan, gick senast idag. Hon ser jättefin ut i jobben och det blir intressant att se hur hon utvecklas. Vi har inget att klaga på det ser väldigt bra ut säger Björn.

190524

Generator ser jättefin ut i jobben. Hon har gått intervaller på rakbanan den här veckan och glänst i dem. Påminner mycket om sina syskon. Hon känns verkligen spännande som första sto i syskonskaran säger Björn.

190517

Generator har gått jobb måndag, onsdag och idag fredag. Vi värmde upp i skogen och körde sedan snabbjobb i 1.45-tempo, hon är jättefin säger Björn.

190510

Generator har joggat under veckan och ser jättefin ut. På måndag ska vi börja köra fort med alla tvååringarna. De kommer gå fort måndag, onsdag och fredagar. Värmer upp i skogen. Skrittar ner till banan. Körs ett bakvarv. Första veckan kommer vi köra i tempon runt 1.45 säger Björn.

190503

Generator tar som övriga tvååringar som kom från Frankrike det lite lugnt. Hon har tränat hårt hela vintern och gjort det jättebra. Mycket fin häst. Hon får nu acklimatisera sig ordentligt innan vi drar igång träningen på allvar igen säger Björn.
Skötare på Generator är Francesco Ferracane.

190426

Generator anlände igår kväll till Sverige. Hon står nu tillsammans med några andra av Frankrikehästarna som kom hem hos Malin. Hon var ute i hagen idag och tog ledarskapet direkt. Jag har redan märkt att det är en tuff dam vilket är positivt på ston, Hon är otroligt vacker att se på säger Malin.

190418

Generator har som övriga tvååringar på Grosbois fått ta det lugnt den här veckan. Hon åker hem till Sverige nästa vecka säger Björn.

190412

Generator har idag gått det sista jobbet på fransk mark för den här gången och hon gjorde det bra. Jag körde på rundbanan inne på Grosbois ett jobb över 1640 meter. Första varvet efter 1.45 och sista 500 metrarna efter 1.32 och det bara joggade hon. Vi skulle lätt redan nu kunna köra runt 1.30/1600 meter med henne men vi bygger och pressar inte på något. Hon har verkligen fart i benen. Fin häst! Hon och övriga tvååringar på Grosbois får nu ta det lugnt fram tills dess att det blir dags att åka hem till Sverige och Lökene säger Stigi. Vi tackar Stigi och den övriga personalen hos Stall Goop på Grosbois för denna uppbyggnadsträning.

Generator är väldigt fin i jobben och det ser bra ut inför framtiden. Rejäl, snabb häst som inte gjort något fel. Hon har en del temperament men det är bara positivt. Hon åker runt den 22 april från Grosbois, exakt datum inte spikat ännu. Det ska bli spännande att få hem henne till Lökene. Hon kommer få vila några veckor efter långresan när hon kommer hem. Det har varit en lång träningsperiod. Det ska bli roligt att träna henne mot start. Jag gillar Generator skarpt säger Björn.

190405

Generator är vi riktigt nöjda med. Det är en riktigt fin travare. Hon har det lätt för sig. Hon har tränat som hon ska under veckan på Grosbois och alla är nöjda säger Björn.

190329

Generator har precis gått jobb när jag får tag i Stigi idag på Grosbois. Han berättar att Generator åter igen gjorde ett bra jobb. Hon travade 1.40 sista tusen metrarna och det känns att hon har mycket fart i benen. Hon har lätt för sig, mycket fin travare.

190322

Generator tränar på och hon gör det bra. Fin häst med bra driv i steget. Tuff tjej, men det ska ston vara. Vi är mer än nöjda så här långt säger Björn.
Samtliga delägare ska ha fått mail om de nya Stall Kenny kläderna som lanserats. Har du inte fått mail om dem, hör av dig!

190315

Generator har gått jobb på rundbanan under veckan och hon ser fortsatt fin ut. Inget att anmärka på säger Björn.

190308

Generator har utvecklats enormt den senaste tiden. Hon ser jättefin ut i kroppen och är en trevlig individ. Det är en mycket fin travare som jag inte blir förvånad om hon skulle kunna starta redan i år. Vi skyndar dock långsamt med denna högintressanta dam säger Björn.

190304

Vi har idag besökt Generator på Grosbois i utkanten av Paris. Stig-Rune ”Stigi” Sele körde banjobb med Generator. Hon är en otroligt fin travare med ett vägvinnande steg. Hon lägger mycket mark under sig och det såg så enkelt ut när hon rörde sig. En fantastiskt spännande andelshäst ur Father Patricks första kull, det ska bli oerhört kul att följa denna minst sagt läckra dam fram till start. Stigi berättade att Generator är en tuff dam, vilket är bra på ston! Hon har en rejäl bakkärra (där sitter motorn) dvs mycket muskler redan nu, och Generator gör allt rätt. Det finns några andelar kvar!

190301

Generator har tränat på som hon ska den här veckan. Allt bra och inga konstigheter. Fin häst säger Poppo som åkt hem till Sverige över helgen.

190222

Generator sköter sig perfekt i jobben. Fin travare som jag gillar. Finns inget att anmärka på säger Poppo som har koll på Generator fast han flyttat tillbaka till Mortrée.

190215

Generator blir bara finare och finare i jobben. Riktigt fin travare. Hon har skött veckans jobb som hon ska och vi har inget att anmärka på säger Poppo.

190206

Generator har skött sig lika fint i veckans jobb som hon alltid gör. Fin individ som gjort allt rätt så här långt säger Poppo.

190201

Generator sköter sig jättefint, vi kör på rundbanan tisdagar och torsdagar. Lördagar blir det inte så långt träningspass. Vi värmer upp först, sedan får hon springa ett varv runt 1,45. Det är en riktig travare med bra driv i steget, vi är mycket nöjda säger Poppo.

190125

Generator sköter sig helt perfekt i jobben, inga konstigheter. Fin travare som vi är nöjda med säger Björn.

190118

Generator tränar på som hon ska och ser jättefin ut i jobben, inget att anmärka på säger Björn.

190111

Generator är en trevlig individ som rör sig fint. Jag körde henne i lördags och det kändes mycket bra. Det är fin travare som har lätt för sig. Finns inget att anmärka på så här långt säger Björn.

181221

Generator sköter sig bra och utvecklas fint, hon joggar 7-8 km nu. Fin modell och travare, vi har inget att klaga på säger Poppo. Det här var sista uppdateringen för i år. Det blir alltid lite stiltje mellan jul och trettonhelgen i stallarna. Jag står hela tiden i kontakt med stallen, om något särskilt händer så uppdaterar jag det direkt här på sidan. Nästa träningsuppdatering blir annars fredag 11 januari. God jul och Gott nytt år! /Kenny

181214

Allt bara bra med Generator. Hon sköter sig perfekt i jobben. Tuff, har humör, vilket är bra! Fin travare säger Poppo.

181207

Allt är bara bra med Generator. Träningen flyter på som planerat och hon gör det bra. Fin individ och travare säger Poppo.

181130

Generator sköter sig bra och det är en fin travare. Går jobb flera gånger i veckan och det ser bra ut i dem säger Poppo.

181121

Inga anmärkningar! Jättefin häst, travar rakt och fint i vagnen. Mycket nöjd så här långt med Generator säger Poppo.

181116

Generator sköter sig bra och vi joggar henne tre gånger i veckan. Fin travare. Allt går efter plan säger Poppo.

181109

Jag har kört Generator tisdag, igår torsdag och idag. Det blir fortsatt skritt till någon dag in i nästa vecka. Hon sköter sig fint i vagn. Det är bra att hästarna känner trygghet i vagn innan vi börjar köra på lite mer med dem. Trevlig och fin häst, men hon kan vara riktigt tuff om det inte passar henne säger Poppo.

181105

Generator var för första gången i vagn i lördags inne på Grosbois i utkanten av Paris.
– Hon skötte sig bra, men det är en tuff dam som är bestämd och hon har temperament säger Stig Rune Sele.
Det låter bra med tuffa ston, då tar hon för sig på tävlingsbanan. Spännande! Andelar finns till salu.

181102

Generator sköter sig bra, vi har tömkört henne fram till idag. Efter helgen så sätter vi henne i vagn. Kommer inte bli några problem. Klok och mycket fin häst säger Poppo.

181026

Generator sköter sig perfekt under inkörningen. Jättefin och trevlig häst att ha att göra med. Allt bra säger Poppo.

181019

Allt bra med Generator. Hon har tömkörts varje dag sedan ni var här i måndags. Hon är tuff, men gör det vi begär av henne. Hon kommer tömköras kanske ett par veckor till innan hon sätts för vagn. Fin häst säger Poppo.

181015

Besökt Generator på Grosbois. Vi kom till Grosbois vid lunchtid. Poppo, Stigi, Stefan, Ilona och Daniel jobbade för fullt när vi kom. Vi blev som vanligt väl omhändertagna. Poppo började sela på Generator som skulle tömköras (bilden ovan). Generator tömkörs nu och ca två veckor framåt innan hon sätts i vagn. Det är en tuff häst med bra psyke berättade Poppo. Generator påminner mycket om sina framgångsrika syskon berättade Björn Goop i fredags, vi håller med. Det blir jättespännande med Father Patrick-dottern Generator som är modern Ultra Sunds första sto. Framgångsrika syskon gör att en del av insatsen redan är säkrad när ni köper andel i Generator. Poppo var nästan lyriskt när han berättade om Generator, förutom att hon är tuff och har ett bra psyke, så är hon är klok, lättlärd, bra att ha att göra med, en jättefin häst som vi gillar. Det är bra hon har humör, det är mycket bra på ett sto sa Poppo.

181012

Jag har idag besökt Generator på Grosbois och det var en mycket trevlig bekantskap. Generator ser fin ut, kloka ögon, det är en trevlig individ. Hon är väldigt lik sina syskon Dominator, Inspector och Grandfather Bill i både sätt och stil. Det kommer bli mycket spännande att träna upp henne mot start. Då det är första stoet efter Ultra Sund gör att det känns lite extra spännande. Father Patricks avkommor är heta på marknaden. Generator har skött sig perfekt sedan hon började tömköras. Jag rekommenderar köp av andelar säger Björn Goop.

181005

Vi tömkör Generator och hon sköter sig bra. Vagnen dröjer nog en vecka till innan vi sätter på, jättefin häst säger Poppo.

180928

Generator är nu på inkörning inne på Grosbois i utkanten av Paris. Hon sköter sig bra under tömkörningen. En jättetrevlig häst, lättlärd och gör det vi vill hon ska göra säger Poppo.

Resultat
GENERATOR

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr