GENERATOR

GENERATOR

GENERATOR

  • Född: 2017-04-18
  • Kön: Sto
  • Regnr: 17-1432

Andelar till salu

  • Pris per andel: 30000
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: 850 kr / andel
  • Tillgänglighet: Andelar till salu

Tränare

Skötare

BJÖRN GOOP REKOMMENDERAR KÖP

Jag har besökt Generator på Grosbois och det var en mycket trevlig bekantskap. Generator ser fin ut, kloka ögon, det är en trevlig individ. Hon är väldigt lik sina syskon Dominator, Inspector och Grandfather Bill i både sätt och stil. Det kommer bli mycket spännande att träna upp henne mot start. Då det är första stoet efter Ultra Sund gör att det känns lite extra spännande. Father Patricks avkommor är heta på marknaden. Generator har skött sig perfekt sedan hon började tömköras.
Jag rekommenderar köp av andelar säger Björn Goop.


Per-Olov ”Poppo” Jansson tömkör andelshästen Generator inne på Björn Goops borg inne på Grosbois utanför Paris.


UNDERBAR STAMTAVLA

Nu har du chansen att bli delägare i segermaskinen och V75-vinnaren Grandfather Bills halvsyster Generator. Hon är även halvsyster med bl.a miljonären Dominator och mycket lovande 3-åriga Inspector. Stamtavlan är läcker med Jimmy Takters tidigare storstjärna Father Patrick som far och Viking Kronos-dottern Ultra Sund som mor, hon lämnar vinnare.FADER

är Jimmy Takters tidigare storstjärna FATHER PATRICK som är efter en av världens allra bästa avelshingstar genom tiderna, Cantab Hall. Father Patrick spås en lysande framtid som avelshingst. Father Patrick har också börjat mycket lovande i aveln. Father Patricks första avkommor är födda 2016 och är 2 år nu.

Snittpriset för Father Patricks ettåringar på Lexington Selected-auktionen 2017 hamnade på $82.000!!! Sonen Rifleman blev dyrast och såldes för $330.000. I Sverige fanns en avkomma efter Father Patrick ute på auktion 2017. Det var stoet Award Kronos som såldes på Wenngarn Yearling Sales för 700.000 kr.

På Wenngarn Yearling Sales i augusti i år såldes Holy Ground efter Father Patrick för 1.300.000 kr. Haymitch Am såldes för 800.000 kr på samma auktion. På Kolgjini Sale 31 augusti i år så såldes Valentino Face för 750.000 kr.Avkommorna imponerar

I babyracen på andra sidan Atlanten har avkommorna efter Father Patrick imponerat stort och det har och gett eko här i Europa där priserna på auktionerna varit höga på Father Patricks avkommor. Tvååriga Jimmy Takter-tränade stoet Flos Conch Shack e.Father Patrick segrade den 22 september i finalen av New Jersey Sire Stakes Standardbred Development Fund $50.000 på Freehold Raceway.

Tvåårige Reign of Honor (e.Father Patrick) vann den 3 november på Meadowlands för David Miller finalen av Kindergarten Classic med 221.540 dollar i samlad prissumma. Reign of Honor försvann över upploppet och segrade med fem längder ner till andra häst i mål. Segertiden för tvåårige Reign of Honor blev 1.11,8/ 1609 meter autostart.


Andelshästen Generator e.Father Patrick kikar in i kameran från sin box inne på Grosbois.


Snittpris på 48 avkommor 87.208 dollar!!

Stall Zet skriver på sin hemsida att det såldes 48 stycken ettåriga avkommor efter Father Patrick på Lexington Selected Yearling Sale i början av oktober. Snittpriset på de 48 ettåringarna efter Father Patrick blev 87.208 dollar!!


Andelshästen Generator är redan van vid kameror.


TIO SVENSKFÖDDA STON FÖDDA 2017 EFTER FATHER PATRICK

Fadern Father Patrick travade under sin karriär 1.08,6/ 1609 meter och tjänade 21.620.061 kr. Father Patrick vann alla de stora loppen som 2-åring, han vann tio av sina elva starter som tvååring. Som 3-åring galopperade han som stor favorit i finalen av Hambletonian, men vann 12 av sina 17 starter däribland många stora lopp. Father Patrick startade 33 gånger under sin karriär och vann 23 starter och var tvåa i sex av starterna. Ett makalöst facit!

Father Patrick tränades under sin karriär av Jimmy Takter. Jimmy säger att Father Patrick är den bästa häst han någonsin har haft i sin träning och att Father Patrick är den perfekta travhästen. Vi hoppas och tror att det slår igen även på Father Patricks avkommor.

Det finns endast tio (10) stycken svenskfödda ston efter Father Patrick födda 2017. En av de tio är Generator som du nu kan bli delägare i.UPPFÖDARNA DELÄGARE

Uppfödarna Kristina Dalundh & David Berlin väljer att själva bli delägare i Generator vilket borgar för att de har höga tankar om sin uppfödning Generator.MODER

​till GENERATOR är Viking Kronos-dottern Ultra Sund som lämnar segermaskiner och topptravare! Viking Kronos i stamtavlan vill vi alla ha!

ULTRA SUND är mor till:

Född 2017 GENERATOR som du nu kan bli delägare i. (Andelshäst hos Stall Kenny).
Född 2015 INSPECTOR 1 seger på 3 starter 63.000 kr. (Andelshäst hos Stall Kenny).
Född 2013 GRANDFATHER BILL 6 segrar på 8 starter 290.800 kr. (Andelshäst hos Stall Kenny).
Född 2012 FRANTIC 3 segrar 231.900 kr.
Född 2011 DONATO E. 15 segrar 901.384 kr.
Född 2010 DOMINATOR 12 segrar 1.656.174 kr. (Andelshäst hos Stall Kenny).

I och med ovanstående hästars framgångar på tävlingsbanan så är avelsvärdet redan högt i Generator och du har redan säkrat en del av din insats när du köper din andel.TIDIG TALANG

 Modern Ultra Sund tävlade framgångsrikt och visade tidig talang. Hon vann ett uttagningslopp till Breeders Crown som treåring, Ultra Sund var både stark och speedig och tävlade framgångsrikt på V75. Ultra Sund är syskon med Pondus Sund som segrade 12 gånger. Ett steg längre ned i stamtavlan hittar vi de lägger miljonärerna Fonzie Sund 18 segrar 1.392.910 kr och Union Cabs 17 segrar 1.142.200 kr.


Slottet inne på Grosbois.


TRÄNAS UPP I FRANKRIKE FÖR ATT FÅ BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGAR

Generator körs nu in på Björn Goops borg inne på Grosbois i utkanten av Paris i Frankrike. Generator kommer att få de bästa förutsättningarna då hon kommer att köras in på en fantastisk träningsanläggning. Vi hoppas på en tidig individ som inte på något sätt stressats fram. Generator kommer till Sverige och Stall Goops träningsanläggning på Lökene gård i Kil som tvååring.


ANMÄLS FORTLÖPANDE TILL ÅRGÅNGSLOPPEN

Generator kommer fortlöpande att anmälas till de största insatsloppen som två- tre- och fyraåring i Sverige.

• Svensk Uppfödningslöpning
• Breeders Crown
• Breeders Course
• E3
• Svenskt Trav Oaks
• Drottning Silvias Pokal (Euro Classic Trot)
• Stosprintern
• StoChampionatet
• Derbyt/ Derbystoet
• Grand Prix du I´U.E.T
• Samt självklart också vara med i Premiechansen.


GENERATOR KÖRS IN PÅ BJÖRN GOOPs BORG PÅ GROSBOIS


BLI DELÄGARE

Du kan köpa en eller flera andelar om du vill, eller dela på en andel med en eller flera kompisar, det är vansinnigt kul att äga travhäst, oavsett om man äger en hel häst, en halv häst, en andel, eller delar en andel med flera kompisar, allt är möjligt hos Stall Kennys Andelshästar och nu har Du chansen!!

Generator säljes i kommanditbolagsform där du inte riskerar något annat än din egen insats!

Gör som över 650 stycken unika människor redan har gjort, bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar du med, nu har du chansen genom Generator.


Träningsrapport

Datum Rapport
181214

Allt bara bra med Generator. Hon sköter sig perfekt i jobben. Tuff, har humör, vilket är bra! Fin travare säger Poppo.

181207

Allt är bara bra med Generator. Träningen flyter på som planerat och hon gör det bra. Fin individ och travare säger Poppo.

181130

Generator sköter sig bra och det är en fin travare. Går jobb flera gånger i veckan och det ser bra ut i dem säger Poppo.

181121

Inga anmärkningar! Jättefin häst, travar rakt och fint i vagnen. Mycket nöjd så här långt med Generator säger Poppo.

181116

Generator sköter sig bra och vi joggar henne tre gånger i veckan. Fin travare. Allt går efter plan säger Poppo.

181109

Jag har kört Generator tisdag, igår torsdag och idag. Det blir fortsatt skritt till någon dag in i nästa vecka. Hon sköter sig fint i vagn. Det är bra att hästarna känner trygghet i vagn innan vi börjar köra på lite mer med dem. Trevlig och fin häst, men hon kan vara riktigt tuff om det inte passar henne säger Poppo.

181105

Generator var för första gången i vagn i lördags inne på Grosbois i utkanten av Paris.
– Hon skötte sig bra, men det är en tuff dam som är bestämd och hon har temperament säger Stig Rune Sele.
Det låter bra med tuffa ston, då tar hon för sig på tävlingsbanan. Spännande! Andelar finns till salu.

181102

Generator sköter sig bra, vi har tömkört henne fram till idag. Efter helgen så sätter vi henne i vagn. Kommer inte bli några problem. Klok och mycket fin häst säger Poppo.

181026

Generator sköter sig perfekt under inkörningen. Jättefin och trevlig häst att ha att göra med. Allt bra säger Poppo.

181019

Allt bra med Generator. Hon har tömkörts varje dag sedan ni var här i måndags. Hon är tuff, men gör det vi begär av henne. Hon kommer tömköras kanske ett par veckor till innan hon sätts för vagn. Fin häst säger Poppo.

181015

Besökt Generator på Grosbois. Vi kom till Grosbois vid lunchtid. Poppo, Stigi, Stefan, Ilona och Daniel jobbade för fullt när vi kom. Vi blev som vanligt väl omhändertagna. Poppo började sela på Generator som skulle tömköras (bilden ovan). Generator tömkörs nu och ca två veckor framåt innan hon sätts i vagn. Det är en tuff häst med bra psyke berättade Poppo. Generator påminner mycket om sina framgångsrika syskon berättade Björn Goop i fredags, vi håller med. Det blir jättespännande med Father Patrick-dottern Generator som är modern Ultra Sunds första sto. Framgångsrika syskon gör att en del av insatsen redan är säkrad när ni köper andel i Generator. Poppo var nästan lyriskt när han berättade om Generator, förutom att hon är tuff och har ett bra psyke, så är hon är klok, lättlärd, bra att ha att göra med, en jättefin häst som vi gillar. Det är bra hon har humör, det är mycket bra på ett sto sa Poppo.

181012

Jag har idag besökt Generator på Grosbois och det var en mycket trevlig bekantskap. Generator ser fin ut, kloka ögon, det är en trevlig individ. Hon är väldigt lik sina syskon Dominator, Inspector och Grandfather Bill i både sätt och stil. Det kommer bli mycket spännande att träna upp henne mot start. Då det är första stoet efter Ultra Sund gör att det känns lite extra spännande. Father Patricks avkommor är heta på marknaden. Generator har skött sig perfekt sedan hon började tömköras. Jag rekommenderar köp av andelar säger Björn Goop.

181005

Vi tömkör Generator och hon sköter sig bra. Vagnen dröjer nog en vecka till innan vi sätter på, jättefin häst säger Poppo.

180928

Generator är nu på inkörning inne på Grosbois i utkanten av Paris. Hon sköter sig bra under tömkörningen. En jättetrevlig häst, lättlärd och gör det vi vill hon ska göra säger Poppo.

Resultat
GENERATOR

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr