EXPRESS LOVE

EXPRESS LOVE

EXPRESS LOVE

  • Född: 2017-04-09
  • Kön: Hingst
  • Regnr: 17-1331

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 30
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
190621

Express Love sköter sig fint i jobben. Har gått jobb både på rakbanan och på rundbanan den här veckan och allt var bra. Det är inte helt spikat än, men han åker eventuellt från Uleåborg den 30 juni säger Timo. Två filmer från dagens jobb finns nu utlagda på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

190614

Express Love har gått intervaller på rakbanan. Inga konstigheter, gör allting rätt så här långt säger Timo.

190607

Express Love sköter sig mycket bra och vi är nöjda. Veckan har varit lika bra som vanligt. Inga anmärkningar. Dem första tvååringarna har nu kommit hem till Sverige. Jag vet inte när Express Love kommer, men det dröjer inte så länge nu säger Timo Nurmos.

190531

Express Love sköter sig bra i rakbaneintervallerna. Inga problem med honom, fin häst säger Timo.

190524

Express Love har gått intervaller på rakbanan den här veckan. Vi har kört fem intervaller i 1.35-tempo. Han känns och ser fin ut säger Timo.

190517

Express Love ser fin ut i rakbaneintervallerna. De kör 4 eller 5 intervaller x 600 meter i 1.35-tempo. Inga problem med honom, allt bra säger Timo.

190510

Express Love är sedan en tid tillbaka fullbokad. Vi hälsar alla delägare välkomna till Stall Kennys Andelshästar. Express Love har gått jobb på rakbanan den här veckan och det finns ingenting att anmärka på säger Timo.

190503

Express Love har skött veckans jobb som han ska, fin i både rakbanejobb och de jobb han går på rundbanan. Spännande häst. Mycket fin travare. Kommer till Sverige i sommar, inget datum bestämt än säger Timo.

190426

Express Love har gått intervaller på rakbanan den här veckan. Han har skött sig perfekt. Springer rakt och fint i vagnen och lägger mycket mark under sig. Vi är mycket nöjda så här långt säger Timo.

190418

Express Love finns det ingenting att anmärka på denna vecka heller. Han är lika fin i varje jobb. Rejäl sort säger Timo.

190412

Express Love har gått intervaller på rakbanan den här veckan. Han joggar intervallerna enkelt och de har som snabbast kört 1.35. Han har utvecklats bra. Han är som sin far Readly Express stor i gången. Mycket fin och spännande häst säger Timo Nurmos.

190405

Express Love är det inga konstigheter med. Han jobbar på mycket bra och jag samt min personal i Finland är mycket nöjda. Fin utveckling i hästen. Spännande häst säger Timo.

190329

Express Love gör oss inte besvikna i jobben. Travar bra, jobbar på bra och ser fin ut säger Timo.

190322

Express Love tränar på som han ska och gör det bra. Blir starkare för varje jobb han går. Fin häst säger Timo.
Samtliga delägare ska ha fått mail om de nya Stall Kenny kläderna som lanserats. Har du inte fått mail om dem, hör av dig!

190315

Express Love har tränat på som han ska under veckan och ser fortsatt fin ut i jobben. Inga problem med honom allt bra säger Timo.

190308

Express Love har tränat på som han ska under veckan som gått. Han är fortsatt mycket fin i jobben. Allt bra säger Timo.

190301

Express Love finns det ingenting att anmärka på. Han sköter sig exemplariskt i jobben och det är en mycket fin travare säger Timo.

190222

Express Love sköter sig fortsatt exemplariskt! Han leker sig fram i jobben. Mycket fin travare säger Timo.

190215

Jag har varit och hälsat på Express Love i Uleåborg. Det är en snäll och trevlig häst. Jag körde jobb med honom igår, han har en stor gång och bra driv i steget. När han växer i sin stora kropp kommer han att utvecklas fint. Jag är mycket nöjd så här långt. Mycket fin häst säger Timo Nurmos.

190206

Express Love ser fortsatt jättefin ut i jobben. Joggar enkelt de tider de kör. Allt bra säger Timo.

190201

Express Love finns det fortsatt ingenting att anmärka på. Jättefin häst och i jobben, lägger mycket mark under sig. Min personal är mycket nöjda. Allt bra säger Timo.

190125

Express Love ser fortsatt fin ut i träningen. Joggar enkelt de tider som de kör i jobben. Positiv och fin häst som jag själv valt ut. Som jag sagt tidigare så är det mycket intressant med Readly Express som far säger Timo Nurmos.

190118

Express Love jobbar på bra och ser jättefin i jobben. Inget att anmärka på säger Timo.

190111

Express Love har haft det lite lugnare under helgerna men är i full träning igen och det finns inget negativt att rapportera. Fin travare som gjort allt rätt hela tiden. Mycket spännande med Readly Express som pappa. Mycket fin häst säger Timo.

181221

Express Love sköter sig på klasshästens vis. Fin individ. Travar bra, har gjort allting rätt så här långt säger Timo. Det här var sista uppdateringen för i år. Det blir alltid lite stiltje mellan jul och trettonhelgen i stallarna. Jag står hela tiden i kontakt med stallen, om något särskilt händer så uppdaterar jag det direkt här på sidan. Nästa träningsuppdatering blir annars fredag 11 januari. God jul och Gott nytt år! /Kenny

181214

Express Love ser fortsatt jättefin ut i uppträningen. Gjort allting rätt sen dag ett. Fin häst säger Timo.

181207

Express Love ser bra ut i jobben och gör det han ska. Vi är nöjda med honom. Fin häst säger Timo.

181130

Express Love har haft besök av fotograf Lena Emmoth under veckan, hon tyckte han skötte sig jättebra och såg fin ut när han gick jobb.
Han har skött veckans jobb till belåtenhet. Det är en väldigt fin häst säger Timo Nurmos.

181129

Video finns att se på Express Love när han körs hos Timo Nurmos unghästtränare i Uleåborg Finland. Klicka HÄR

181121

Express Love strör min personal lovord om. Ser mycket ut! Fin travare och exteriört fin. Jag tycker det är extra spännande med Readly Express som pappa säger Timo.

181116

Express Love sköter sig mycket bra. Gjort allt rätt så här långt. Det finns ingenting att klaga på säger Timo.

181109

Express Love tränar på fint. Min personal som kör in honom i Finland är jättenöjda. Mycket fin hingst. Allt bra säger Timo.

181102

Express Love sköter sig fortsatt efter skolboken. Mycket fin travare! Allt bra säger Timo Nurmos.

181026

Express Love sköter sig fint, en mycket fin travare! Min personal som kör in honom är mycket nöjda. Det var jag också när jag besiktigade och valde ut honom säger Timo.

181019

Express Love finns det ingenting att anmärka på. Han har gjort allt rätt sen dag ett under inkörningen. Fin häst säger Timo Nurmos.

181012

Express Love sköter sig jättefint. Finns ingenting att anmärka på, blir mycket spännande att följa säger Timo Nurmos.

181005

Allting bra med Express Love som sköter sig fint under inkörningen. Min personal hälsar att det är en fin individ säger Timo.

180928

Express Love sköter sig exemplariskt på klasshästens vis under inkörningen. Han är lättlärd och mår bra säger Timo.

180920

Allt bra med Express Love. Sköter sig perfekt under inkörningen säger Timo.

180917

Express Love är i Finland för att köras in av min personal som jag har där. De har kört in många hästar åt mig under de år som jag varit tränare. Jag har varit i kontakt med dem och de hälsar att de tycker Express Love är mycket fin. Han är lätt att handskas med och sköter sig på klasshästens vis under tömkörningen säger Timo Nurmos.

Resultat
EXPRESS LOVE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr