EQUAL TO NONE

Foto: Kristoffer Persson
EQUAL TO NONE

EQUAL TO NONE

  • Född: 2016-04-14
  • Kön: Valack
  • Regnr: 16-1327

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 30
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
210226

Equal to None är allt bra med. Han har som övriga hästar i stallet gått motion i skogen då vi haft tjällossning och det har inte gått att köra på banorna den här veckan. Vi har även avmaskat alla hästar den här veckan säger Björn.

210219

Equal to None inte helt bra än från sin förkylning. Han har fortsatt joggat även den här veckan. Pigg och glad för övrigt säger Björn.

210212

Equal to None har varit snuvig under veckan och har fått ta det lite lugnare. Han har joggat lätt i skogen. Allt bra med honom för övrigt säger Björn.

210205

Equal to None jobbar på med tung träning i sanden som övriga stallets hästar för att bygga styrka inför säsongen. Vi kommer jobba på så här med hästarna fortsatt ett tag framöver. Allt är bra och vi nöter på säger Björn.

210129

Equal to None fortsätter som övriga hästar i stallet nöta på i sanden. Det händer inte mycket mer än så just nu. Det tung sandträning som gäller för att bygga inför säsongen. Allt bra säger Björn.

210122

Equal to None har jobbat på i sandbanan även den här veckan och har även gått jobb i skogen. Allt bra säger Björn.

210115

Allt bra med Equal to None. Han tränar i sanden som övriga hästar i stallet. Mycket nötande nu, bygga muskler och styrka inför säsongen. Inte mycket som händer denna årstid mer än att hästarna tränar på säger Björn.

210108

Equal to None har som övriga hästar nu efter helgerna fått börja gå jobb i backen. Treåringarna går fyra intervaller i backen och övriga hästar sex intervaller. Allting är bra med Equal to None säger Björn.

201218

Equal to None körde jag ett rundbanejobb med i början av veckan. Jag var inte helt nöjd med det. Det fattas i honom fortfarande och han är inte startklar än. Han får träna på ett tag till innan det blir aktuellt med start. Nästa uppdatering här på hemsidan kommer fredag 8 januari om inget oförutsett inträffar. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och uppdaterar här om det skulle hända något speciellt. Jag önskar er alla en riktigt God jul och ett Gott Nytt År!

201211

Equal to None har gått två stycken treheatsjobb på rundbanan den här veckan. Allt bra i bägge. Behöver mer jobb i kroppen. Allt bra med honom säger Björn.

201204

Equal to None gick ett treheatsjobb på rundbanan i början av veckan och har efter det fått gå jobb i backen. Allt bra med honom säger Björn.

201127

Equal to None har tränat på som han ska under veckan. Han är inte i ordning för start än. Han får jobba på ett tag. Den här veckan har han gått två stycken treheatsintervaller på rundbanan säger Björn.

201120

Equal to None har gått ett rundbanejobb och ett treheatsjobb på rundbanan den här veckan. Han har skött sig bra i båda dem jobben säger Björn.

201113

Equal to None har gått två stycken treheatsintervaller på rakbanan den här veckan. Allt bra i båda dem jobben säger Björn.

201106

Equal to None har gått två stycken treaheatsjobb på rundbanan den här veckan. Det var inte jag som körde honom idag men Micke som körde var nöjd och sa att han kändes fin säger Angelica.

201030

Equal to None har gått ett tvåheats- och ett treheatsjobb på rundbanan den här veckan. Allt har varit bra i båda jobben säger Björn.

201023

Equal to None tog det lugnt i hagen i början av veckan och har efter det joggat säger Björn.

201016

Equal to None fick besöka veterinären igår. Hon böjde och gick igenom honom. Han markerade på båda framknäna, vänster kota fram och höger kota bak och blev behandlad. Equal kommer att få vila några dagar nu säger Angelica.

201012

Equal to None fick galopperande hästar framför sig från start, men löste det bra och travade iväg felfritt. Hamnade när fältet intagit positioner efter ca 500 meter körda i andrapar utvändigt. På sista bortre långsidan galopperade hästen innanför. Equal to None började även han tappa travet då. Björn höll honom i trav genom slutkurvan men tappade mark. Höll sig i trav över upploppet. Equal to None slutade trea i mål. Trots han inte travade rent gick han nytt personligt rekord, 1.14,5/2140 meter autostart. Equal to None fick startförbud till 22 oktober pga orent trav.
– Equal to None kändes bra och orkade mycket bättre nu igen. Men han tappade stilen i travet helt 600 meter kvar. Han försöker men får inte travet att stämma. Konstigt för han kändes så fin första tusen metrarna. Tidigare var det tvärtom att han spände sig första kilometern och blev sen bättre och bättre. Vi får låta veterinären gå igenom honom och se vad det är som stör honom sa Björn efter loppet.

201009

Equal to None har gått ett treheatsjobbb på rundbanan och idag gick han finslipande intervaller inför starten. Allt kändes som det skulle säger Björn.

201006

Equal to None startar på Färjestad på måndag. Det är fortsatt besöksförbud för publik på Sveriges travbanor. Vi får se loppet via ATG.se.

201002

Equal to None joggade i början av veckan och har efter det gått en intervall i backe/sand. Allt bra i den. Nästa vecka ökar vi på i intervallerna säger Björn.

200926

Jag skickade igår som jag gör ibland på fredagar ut ett allmänt nyhetsbrev till samtliga delägare hos Stall Kennys Andelshästar på e-post. Har du inte fått det? Kolla din skräppost.

200925

Veterinären har gått igenom Equal to None och han blev behandlad i båda framknäna, höger kota bak och vänster knä bak. Såg inget fel i halsen. Han verkar vara okej nu. Vi har ingen riktig förklaring varför han skulle vara så trött i lördags. Han tog verkligen ut sig och kämpade det han kunde säger Angelica.

200919

Equal to None långsam från start. Hamnade en bit bak i fältet. Låg i fjärdepar utvändigt. På i tredjespår ett varv från mål, trött redan i sista kurvan och slutade oplacerad.
– Equal to None blåste mycket och var rejält trött när han kom in i stallet. Vi får låta veterinären titta på honom. Han måste ha någon infektion i kroppen sa Angelica efter loppet.

200918

Equal to None har tränat som han ska under veckan. Kändes bra i dem sista finslipande intervallerna inför morgondagens V75 start säger Björn.

200913

Equal to None startar i Klass II på V75 på lördag. Det kommer finnas två (2) platser reserverade i restaurangen för varje deltagande hästs ägare. Fortsatt ingen publik på stallbacken och publikplats. Vi andra får fortsätta se loppen på TV eller ATG.se pga Coronaviruset. Jag har skickat mejl till er delägare idag angående de två restaurangplatserna.

200911

Allt bra med Equal to None. Han har gått två intervaller i backe/sand den här veckan. Tränar på fint säger Björn.

200904

Equal to None joggade i början av veckan och har efter det gått en intervall i backe/sand. Allt bra med honom säger Björn.

200828

Equal to None blev behandlad i början av veckan och har bara tagit det lugnt ute i hagen under veckan säger Björn.

200824

Equal to None har haft besök av veterinären idag. Han markerade på och blev behandlad i båda framknäna och vänster bakknä. Vi tror det blev för jobbigt för honom att springa på den lösa banan och inte få det fäste som han behövde. Han får ta det lugnt under veckan säger Angelica.

200822

Equal to None hamnade i fjärdepar utvändigt som blev tredjepar utvändigt. Travade inte bra i loppet och ca 700 meter kvar valde Björn att plocka ut honom ur loppet. Björn hade sagt när han lämnade över Equal till skötaren på plats att han travade jättedåligt, inte travade alls.
– Banan var fullständigt usel så han fick inte fäste alls. Han travade inte alls utan bara slirade. Kollar även upp honom på måndag för säkerhets skull men för mig så var banan en katastrof för honom. Det i kombination med lång resa och orutin. Han kommer igen sa Björn efteråt.

200821

Equal to None gick tre intervaller i måndags i backe/sand. Igår gick han det sista finslipande jobbet. Han kändes fin. Han är bra men har inte många lopp innanför västen. Bakspår är aldrig roligt och det kan bli problem under vägen i loppet. Jag hade såklart velat vi haft ett framspår. Nu är det som det är och vi får göra det bästa av situationen. Han åker inatt mot Solänget säger Björn.

200816

Equal to None startar i STL Klass II, Försök 4 i Meeting 6 (Final Solvalla 26 september) på Solänget på lördag. Tyvärr fortsatt besöksförbud för publik på landets travbanor. Vi får hålla tummarna och se loppet framför TV.n eller ATG.se.

200814

Equal to None har haft en lite lugnare vecka. Fick gå i hagen i början och har joggat efter det. Jag är lite sugen att anmäla honom till Solänget nästa helg men har inte bestämt mig än. Jag klurar på det fram till söndag förmiddag säger Björn.

200807

Equal to None har bara tagit det lugnt och fått vara ute i hagen idag efter gårdagens segerlopp säger Björn.

200806

Equal to None var travsäker i volten när Björn vände runt. Kördes till ledning in i första kurvan. Det var sedan bara en häst på banan. Equal to None och Björn Goop bestämde varje meter av loppet. Sista femhundra travade Equal 1.12,5 på lätta hovar. Segermarginalen blev 3,5 längd och segertiden 1.15,0/2640 meter voltstart. Vinnaroddset 1.49. Förstapriset i loppet 40.000 kronor. Stort grattis alla delägare och övriga kretsen kring andelshästen Equal to None till tredje raka segern. Det såg mycket bra ut över mållinjen. Flera av er har redan köpt in er i systern In Real Life. Men det finns andelar kvar.
– Equal to None kändes stark och fin i loppet. Han var en aning ofokuserad i ledningen. Men vann på ett bra sätt med gott om krafter sparade. Jag är jättenöjd sa Björn efter loppet.

200731

Jag har idag skickat ut ett Nyhetsbrev. Har du inte fått det. Titta då i din skräppost. Hittar du det inte där. Hör av dig. Vänliga hälsningar Kenny

200731

Equal To None startar på Solvallas lunchtrav på torsdag. Det är fortsatt besöksförbud för publik på landets travbanor pga Coronaviruset. Vi får se loppet på ATG Live.
Equal To None tog det lugnt och var ute i hagen och joggade lite lätt i början av veckan. Han har efter det gått en intervall i backe/sand och känns fin. Han är stark så jag tror 2640 meter ska passa bra. Mer rutinerade hästar bakom men han har visat sig hård själv säger Björn.

200726

Equal To None togs lugnt från start från sitt tolftespår bakom startbilen på Åmåls 800-metersbana. Björn placerade Equal To None i andraspår i fjärdepar utvändigt. Hästar framför galopperade och Björn avancerade framåt, ett varv från mål satt Equal To None i andrapar utvändigt. I sista kurvan attackerade Björn Goop med Equal To None och ekipaget kopplade enkelt grepp och tog ytterligare en övertygande seger. Mycket fin insats i högervarv.
– Equal To None skötte sig jättefint och hade inga problem med bakvarv. Vi vann åkandes över mållinjen med en hel del krafter sparade. Han går framåt för varje lopp och jag är jättenöjd sa Björn efteråt.

200724

Equal To None har tränat som han ska under veckan. Joggade i skogen i början av veckan och har efter det gått backe/sandjobb. Allt verkar bra inför starten på söndag. Spåret dock sämsta tänkbara. Jag får försöka hitta en bra position från start säger Björn.

200721

Equal To None startar på Åmål på söndag. Loppet kommer köras i högervarv. Tyvärr är det fortsatt stopp för publik på landets travbanor pga Coronaviruset. Vi får följa loppet via ATG.se.

200717

Equal To None hamnade som sista häst från sitt bakspår. Smög med klungan. Ledarhästarna körde mot varandra. Ca 900 meter från mål gick Björn på i tredjespår med Equal To None. I sista kurvan hade han ett par längder fram till ledarhästen. Han kopplade enkelt greppet ungefär 100 meter från mål och segrade med två längder.
– Equal To None kändes jättefin. Löste allt på ett bra sätt och blir mer och mer mogen. Kul att han fick vinna efter allt strul som varit tidigare sa Björn efteråt.

200717

Equal To None har tränat som han ska under veckan. Kändes fin i de sista finslipande intervallerna. Tråkigt utgångsläge. Jag får försöka hitta en bra position och köra till slut säger Björn.

200710

Equal To None har känts bra i veckans jobb. Gått backe/sand. Startar på Axevalla nästa vecka. Vi slipar på lite till innan start säger Björn.

200710

Equal To None startar på Axevalla fredag 17 juli. Tyvärr fortsatt besöksförbud för publik på landets travbanor pga Coronaviruset. Vi får följa tävlingarna på ATG.se.

200703

Equal To None tränar på bra. Jag hade tänkt starta honom på Åmål nästa vecka men det kändes lite för tidigt. Han får träna på lite till men är inte långt borta från start. Han har gått backe/sand den här veckan säger Björn.

200626

Equal To None har gått backe/sandjobb den här veckan och allt ser bra ut i dem. Han tränar på lite till innan vi testar av honom i ett rundbanejobb säger Björn.

200619

Equal To None går jobb i backe/sand. Allt bra med honom. Vi nöter på säger Björn.

200612

Equal To None har fått vara i hagen och fått jogga lätt den här veckan efter sin behandling. Tränar nästa vecka som vanligt. Om allt går efter planering är han till start igen inom tre veckor säger Björn.

200605

Equal To None har gått jobb i backe/sand den här veckan. Igår var han på besök hos veterinären. Blev behandlad i båda framkotorna och får gå lite lugnare jobb nästa vecka. Pigg och glad säger Björn.

200601

Loppet kom i väg efter en hel del missöden. Stillastående traktor. Fem omstarter. Lös häst på banan. I loppet stötte Equal to None på en ”snackhäst” från Norge (Global Bred To Win) som kvalat på 1.16,4. Det visade sig vara den kanon som det ryktats om. Hon segrade på 1.14,6/ 2140 meter voltstart. Equal To None skötte sig bra i omstarterna och hela loppet igenom och slutade klar tvåa i mål på tiden 1.16,3/2140 meter. Som det såg ut från sidan var det en fin debut.
– Han kändes fin genom hela loppet. Vi mötte övermakten idag och det var inget att göra åt. Han vann klungspurten och gjorde det på ett bra sätt och på en bra tid. Jag är nöjd med debuten sa Björn efter loppet.

200529

Equal To None har tränat som han ska under veckan. Björn körde de sista finslipande intervallerna inför nästa veckas start med honom. Vi har ändrat lite i balansen och det kändes bra. Björn var nöjd. Jag slutar nästa fredag hos Stall Goop då kärleken fått jobb i Halmstad och vi flyttar ner dit. Jag vet inte vem som kommer bli skötare på Equal To None efter mig säger Stigi.

200526

Equal To None gör tävlingsdebut och startar på Färjestad på måndag. Det är fortsatt besöksförbud på travbanorna pga Coronaviruset. Vi får följa loppet på ATG Live.

200522

Equal To None har tränat på som han ska under veckan. Gått ett rundbanejobb och var fin i det. Om inget oförutsett sker blir det start veckan efter Elitloppshelgen säger Björn.

200515

Equal To None gick ett rundbanejobb i början av veckan och var fin i det. Har efter det gått treheatsintervaller på rundbanan. Inga anmärkningar där heller. Han närmar sig start säger Björn.

200508

Equal To None har gått två stycken treheatsintervalller på rundbanan den här veckan. Han har sett fin ut och känts fin. Närmar sig start. Vill dock köra något rundbanejobb med honom innan. Anton Sverre är ny skötare på honom säger Björn.

200501

Equal To None har tränat på som han ska under veckan som gått. Har även gått ett rundbanejobb och kändes helt okej i det säger Björn.

200424

Equal To None gick ett rundbanejobb i tisdags och allting kändes som det skulle i det. Han har idag gått treheatsintervaller på rundbanan. Allt bra även i dem. Vi jobbar på. Jag är nöjd med honom för dagen säger Björn.

200418

Equal To None är pigg och löpsugen. Han har joggat på även den här veckan men vi ökar på mängden träning. Allt med honom säger Björn.

200410

Equal To None har joggat under veckan som gått. Han är pigg och på bra humör säger Björn.

200403

Equal To None var till veterinären igår. Han blev behandlad i båda framknäna och kotorna med kortison för bättre effekt. En månads karens. Han trampande sig lite på ena hoven fram när galopperade så han har lite ont där. Dock ingen fara med det säger Björn. 

200330

Equal To None galopperade ca 500 meter kvar i dagens kvallopp. Han såg jättefin ut i det läget när galoppen kom. Ställde sig i trav. Kvalade in på tiden 1.21,5g och blev godkänd. Kvalloppet finns utlagt på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.
– Equal To None fungerade inte så bra som han tränat. Får kolla, men det kan vara så enkelt som att han inte är helt van än att springa på sommarbalansen sa Björn efteråt.

200327

Equal To None körde jag jobb med i veckan och han kändes fin. Han kvalar på måndag. Jag tror dock inte han är startklar än. Vi tar ett steg i taget. Jag är nöjd med honom så här långt säger Björn.

200324

Equal To None kvalar på Färjestad på måndag. Det är besöksförbud på travbanorna runt om i Sverige pga Coronaviruset. Vi håller tummarna att det går att se kvalloppet live på ATG.se / Färjestad på måndag.

200320

Equal To None gick i tisdags ett rundbanejobb och kändes bra i det. Det fattas dock i honom innan det är aktuellt med kval. Han har efter tisdagsjobbet, joggat och gått ett treheatsjobb på rundbanan säger Björn.

200313

Equal To None sköter sina uppbyggnadsjobb som han ska. Allt bra med honom säger Björn.

200306

Equal To None känns fortsatt fin i träningen. Vi jobbar på denna månad med rundbanejobb och denna vecka har han gått ettheatsjobb på rundbanan. Allt bra med honom säger Björn.

200228

Equal To None har kommit riktigt bra och är fin. Gick ett rundbanejobb i början av veckan som jag är riktigt nöjd med. Har efter det gått ett treheatsjobb på rundbanan. Allt bra även i det. Han ligger lite efter övriga men kommer mer och mer. Jag vill inte sia om när han är kvalklar men det känns inte alltför avlägset om han fortsätter i den här stilen. Vi får hoppas vädret håller sig bra nu framöver så vi kan träna på som vi vill säger Björn.

200221

Equal To None har gått två stycken tvåheatsjobb på rundbanan den här veckan. Allt bra i dem säger Björn.

200214

Equal To None har joggat under veckan. Pigg och på bra humör säger Björn.

200207

Equal To None har joggat under veckan efter behandlingen. Allt bra. Vi ökar på träningen framöver säger Björn.

200131

Equal To None har varit sådär i veckans jobb. Veterinären har gått igenom honom. Det var inga stora saker, men han behövde en liten rundsmörjning för att bli på topp igen. Inget allvarligt säger Björn.

200124

Equal To None är frisk och kry och har tränat på som han ska under veckan. Ser fin ut. Mycket nötande i träningen den här tiden och det händer inte så mycket mer än att bygga styrka. Pigg och glad säger Björn.

200118

Equal To None har jobbat på som han ska under veckan. Gått jobb i backen och på rundbanan. Allt bra säger Björn.

200110

Equal To None har gått motion under helgerna och känns fin. Han har tränat på som han ska under veckan och allt är bra. Jag slutar nu hos Goop för att börja studera säger Theres. Vi tackar för den här tiden och önskar dig lycka till i framtiden Theres.

191220

Equal To None tränar fulla tre heat på rundbanan med tävlingshästarna på rundbanan. Han växer och vi låter honom växa på utan alltför hård träning. Vi kommer öka på träningen allt eftersom det går efter jul och nyårshelgerna. Han får som övriga hästar ta det lite lugnare under ett par veckor nu med hagvistelse och promenader. Jag hoppas att han är kvalklar i mars/april beroende på väder och vind under de närmaste månaderna. Vissa dagar flyter banorna och vi kan inte köra de jobb vi vill. Vi får hoppas vädret stabiliserar sig framöver. Han ser fin ut säger Björn Goop.
Det här var sista träningsrapporten för i år. Nu blir det lugnare i stallen några veckor och de flesta andelshästar får jul och nyårsledigt. De får mysa ute i hagen och joggas lite lätt för att få motion. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag det här direkt. Nästa uppdatering förutom de andelshästar som startar kommer fredag 10 januari 2020. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År. /Kenny.

191213

Equal To None har joggat på under veckan. Allt bara bra med honom. Till veckan är det tänkt att han ska börja gå fort igen. Han är rund och go och mår prima säger Theres.

191206

Equal To None mår bra och trivs med livet. Han har joggat på denna vecka och allt är bra. Är fin och mycket pigg säger Theres.

191129

Equal To None fick börja gå ut i hagen i början av veckan. Har joggats ett par gånger. Är helt haltfri. Han är mycket pigg och glad säger Theres.

191122

Equal to None gick treheatsjobb på rundbanan i tisdags. Pigg och glad. På onsdag visade han hälta, vilket sen på torsdag visar sig vara en hovböld. Han står nu på box i och med att det måste vara torrt och får inte komma in smuts i hoven säger Theres som är ny skötare på Equal to None.

191115

Equal To None har gått sina vanliga jobb under veckan och han känns som han ska. Pigg och glad säger Lena.

191108

Equal To None har gått treheatsjobb på rundbanan den här veckan. Han sköter sig bra och ser fin ut. Frisk och kry. Vi tränar på säger Björn.

191101

Equal To None tränar på bra. Inte riktigt färdig än (tekniskt sett ork för kval) men inte spänst nog än. Har kommit bra ikapp ändå. Fin häst säger Björn.

191025

Equal To None har gått två stycken treheatsjobb på rundbanan under veckan. Han kändes och såg bra ut i båda jobben Han jobbar på bra och blir starkare för varje vecka säger Björn.

191018

Equal To None gick ett rundbanejobb i början av veckan. Fin i det. Han är klart på gång. Ligger fortfarande efter eftersom han vilade så länge men kommit jättesnabbt ikapp övriga treåringar. Fin häst säger Björn. 

191011

Equal To None blir finare för varje vecka som går. Har gått ett tvåheatsjobb och ett treheatsjobb på rundbanan och löst dem på ett bra sätt. Han kommer inom kort att få gå ett riktigt rundbanejobb. Jag är nöjd med hans utveckling säger Björn.

191004

Equal To None har gått jobb på rundbanan den här veckan. I början av veckan gick han ett ettheatsjobb och efter det har han gått tvåheatsintervaller på rundbanan. Han går framåt för varje vecka och jag är nöjd med hans utveckling säger Björn.

190927

Equal To None har joggats lugnt och försiktigt den här veckan. Han är på bra humör och säger Björn.

190920

Equal To None var lite öm i kroppen och behandlades förra veckan av veterinär för att hjälpa honom på vägen. Han har bara joggat den här veckan. Riktigt fin häst men det är långt kvar till start. Det går inte att ge någon tidsangivelse på hur lång tid det handlar om, allt beror på hästen säger Björn.

190913

Equal To None uppkollad av veterinär i onsdags och blev behandlad. Han var öm och lite knölig. Men mest lite tränings värk tror jag. Har varit fin i jobben innan säger Björn.

190906

Equal To None har gått två stycken tvåheatsjobb på rundbanan den här veckan och han har varit fin i dem båda. Han har även bytt skötare och kommit tillbaka till Zen som nu sköter om honom igen säger Björn.

190831

Equal To None har sett bra ut i veckans intervaller på rakbanan. Fortsätter att utvecklas åt rätt håll i jobben och jag är nöjd så här långt säger Björn.

190823

Equal To None jobbar på med intervaller på rakbanan och han ser fin ut i dem. Han blir finare för varje vecka som går säger Björn.

190816

Equal To None har gått lätta intervaller på rakbanan den här veckan. Allt ser bra ut så här långt säger Björn.

190809

Equal To None har joggat under veckan. Pigg och på bra humör och löpsugen säger Björn.

190802

Equal To None har fortsatt joggat under veckan som gått. Vi ökar på träningen lite allt eftersom. Pigg och på gott humör säger Björn.

190725

Equal To None har joggat under veckan. Han är pigg och på bra humör säger Björn.

190719

Equal To None har joggat under veckan. Han ser fin ut och är pigg och löpsugen. Allt bra säger Björn.

190712

Equal To None har fortsatt joggat under veckan och det ser bra ut. Han travar fint och är pigg och löpsugen säger Björn.

190705

Equal to None har joggat under veckan. Han ser fin ut. Får jogga på lite innan vi ökar träningen säger Björn.

190628

Equal To None är sedan i onsdags tillbaka på Lökene. Nu är Malin klar med honom och vi fortsätter uppträningen här. Han har joggat ett par gånger sen han kom och ser jättefin ut säger Björn.

190621

Equal To None travar på och han gör det bra. Fint driv i steget. Allt bra med honom säger Malin.

190614

Equal To None går långsamjobb och han känns fin, en riktig travmaskin. Han är pigg och glad säger Malin.

190607

Equal To None travar på och han känns jättefin, riktigt fin travare. Han är nöjd med livet att få springa säger Malin.

190531

Equal To None travar på och det ser bra ut. Han känns fräsch och ser fin ut. Han är alltid glad och pigg och tycker det är kul att gå jobb så han får göra av med lite energi säger Malin.

190524

Equal To None travar på och det ser bra ut. Det är en fin travare. Han är nöjd och belåten att få springa på säger Malin.

190517

Equal To None har körts enligt plan den här veckan och han är jätteglad över att vara igång och träna igen. Det ser bra ut säger Malin.

190510

Equal To None har nu börjat jogga och allt verkar bra. Han blev nöjd med att få börja springa, det är mycket energi i kroppen. Han kommer nu köras 4 – 5 gånger i veckan. Det är en riktigt fin häst säger Malin.

190503

Det är bra med Equal To None. Samma status som förra veckan, har har gått skrittmotion. På måndag får han äntligen börja jogga, det kommer han tycka är kul säger Malin.

190426

Det är skrittmotion som gäller nästa vecka också. Går allt enligt planerna får vi börja jogga Equal To None efter det. Då blir han nöjd, han är pigg och glad säger Malin.

190418

Equal To None sover och solar sig om dagarna i hagen. Jag har promenerat med honom i grimskaft med och det är han nöjd med, pigg och glad kille säger Malin.

190412

Equal to None har skrittats lite under veckan och det har gått bra. Mestadels är han i sin hage och mår bra samt har det skönt. Han är på bra humör och ser ut att trivas bra säger Malin.

190405

Equal To None äter och mår bra. Han går i hagen på dagarna och myser. Vilar och sover mycket i solen säger Malin.

190329

Equal To None tar det bara lugnt. Han är ute i en liten hage och ligger och solar. Han har det skönt. Han är på bra humör säger Malin.

190322

Equal to None mår bra efter att både kastrerats och fått kotan bränd i tisdags säger Malin.
Samtliga delägare ska ha fått mail om de nya Stall Kenny kläderna som lanserats. Har du inte fått mail om dem, hör av dig!

190319

Idag så har Equal to None kastrerats och fått kotan bränd. Nu får vi hålla våra tummar för att gaffelbandet kommer fästa mot benet. Malin som har hand om Björn Goops konvalescenthästar hämtade Equal to None på kliniken idag. Malin säger att nu väntar sex veckor i konvalescenthagen till att börja med eftersom han är bränd i kotan. Delägarna är meddelade via epost.

190315

Equal to None är lite förkyld, inte mycket men veterinärerna vill ej söva när han inte är helt hundra frisk. Det blir operation nästa vecka istället om han frisk då. Han är annars pigg och på bra humör säger Malin.

190308

Equal to None tar det lugnt då gaffelbandet inte vill läka ordentligt. Kommer att kastreras på tisdag säger Björn. Delägarna är informerade tidigare via e-post.

190301

Equal to None har joggat den här veckan. Veterinären ska röntga honom nästa vecka för att se hur det ser ut om det går att börja träna som vanligt eller om det är fortsatt lugnt som gäller säger Björn.

190222

Equal to None har joggat under veckan som gått. Inga konstigheter utan allt ser bra ut säger Björn.

190215

Equal to None har även den här veckan gått ett heat två gånger den här veckan på rundbanan. Allt bra säger Björn.

190207

Equal to None har gått ett heat på rundbanan den här veckan. Han sköter sig bra säger Björn.

190201

Equal to None har fortsatt joggat under veckan. Vi tar det försiktigt. Han ser fin ut, rör sig bra säger Björn.

190125

Equal to None har joggat under veckan, han rör sig bra och ser fin ut säger Björn.

190118

Equal to None har joggats under veckan och fått prova på lite lätt i backen. Allt ser bra ut säger Björn.

190111

Equal to None har undersökts av veterinär i veckan och var klart bättre nu. Han fick klartecken att öka på träningen. Vi börjar köra lite intervaller i backen med honom och ökar sen på allt eftersom. Det är en riktigt fin häst och jag är glad vi även har halvbrodern Gliding Eagle i stallet säger Björn.

181221

Equal to None går full motion. Han ser väldigt fin ut. Ska kollas igen i januari och då hoppas jag att vi får klartecken av veterinären att få börja köra fort med honom igen. Han kommer nu att vaccineras sedan blir det ledigt över jul och nyår säger Björn. Det här var sista uppdateringen för i år. Det blir alltid lite stiltje mellan jul och trettonhelgen i stallarna. Jag står hela tiden i kontakt med stallen, om något särskilt händer så uppdaterar jag det direkt här på sidan. Nästa träningsuppdatering blir annars fredag 11 januari. God jul och Gott nytt år! /Kenny

181214

Equal to None joggar fortsatt bara. Pigg och på bra humör säger Björn. Equal to None har en ny skötare, en duktig kille från Frankrike som heter David Javelle.

181207

Vi har haft dåliga träningsförhållanden på Lökene ett tag pga vädret. Equal to None har joggat i skogen under veckan, han mår bra. Vi siktar på start till våren säger Björn.

181130

Equal to None har som många av våra övriga hästar gått långsamturer i skogen den här veckan. Han är på gott humör säger Björn.

181121

Equal to None joggar på. En jättefin häst! Fin uppsyn, fin i kroppen. Jag har sagt det förut. Ni som är delägare i Equal, passa på att även köpa in er även i Gliding Eagle säger Björn.

181116

Equal to None har joggats under veckan. Jättefin häst. Pigg och löpsugen och på bra humör säger Björn.

181109

Equal to None joggas försiktigt. Inte läkt ut helt än för ökad träning. Väldigt fin häst! Det är mycket intressant med halvbrodern Gliding Eagle säger Björn. 

181102

Equal to None är tillbaka på Lökene och har joggat under veckan. Det här är en stor talang. Jag rekommenderar er som är delägare i Equal att köpa in er i Gliding Eagle också, jättefin häst säger Björn.

181031

Equal to None är sedan i måndags tillbaka på Lökene. Han står nu hos David Javelle som bl.a varit skötare på Ready Cash. Det är inte helt klart än om han kommer vara skötare på Equal, det kan ändras. Vi gjorde så här så länge säger Björn.

181026

Equal to None springer på fint, det känns att det är något extra man sitter bakom. Jättefin häst, pigg och glad säger Malin.

181019

Equal to None går motion och gillar vara ute och jogga lite lätt. Det ser bra ut. Han är pigg och på bra humör säger Malin.

181012

Equal to None körs och han tycker det är jätteroligt att få vara ute och trava. Han känns klassig när man sitter bakom. Jättefin häst. Allt bra säger Malin.

181005

Equal to None travar på fint, det är skönt för honom att få ut lite energi och köras. Jättefin travare säger Malin.

180928

Equal to None har blivit undersökt av veterinär och det såg bra ut. Han kommer nu att få börja trava igång lite lätt. Återkoll hos veterinären om ca sex veckor. Pigg och fin säger Malin.

180920

Equal to None är vi ute och kör skritturer med. Han är pigg och glad! Mycket hagvistelse blir det också för hans del säger Malin.

180914

Equal to None är ute och skrittas på dagarna och det tycker han är kul. Tillbringar mycket tid i hagen också. Det är en väldigt trevlig häst, pigg och alert säger Malin.

180907

Equal to None skrittas och mår fint, han är väldigt rund och välmående, pigg och på bra humör. Klassig häst säger Malin. 

180831

Equal to None är supermysig, han skrittas och mår toppen! Klasshäst säger Malin.

180824

Equal to None blev undersökt igår av veterinär. Han ska skritta minst en månad till för gaffelbandet och sedan på en ny koll. Han är pigg och glad och trivs med livet säger Malin.

180817

Equal to None är pigg och glad, vistas mycket utomhus och går på promenader. Måndag 27 augusti blir det återbesök hos veterinären med Equal to None säger Malin.

180810

Equal to None mår bra, lite svalare väder nu och det är skönt för hästarna. Han får vara ute i sin hage och får gå på promenader. Han ska på återkoll om några veckor säger Malin.

 

180803

Equal to None mår bara bra. Han går i hagen och vi är ute på promenader på dagarna och det tycker han om. Det är en jättefin häst säger Malin.

180727

Equal to None mår bra. Han är ute på promenader flera gånger om dagen och trivs med livet säger Malin.

180720

Equal to None tar jag lite promenader med, han tycker om att få komma ut och beta gräs. Pigg och glad, fin häst säger Malin.

180713

Equal to None tar det lugnt i konvalescenthagen och i sin box. Han blev behandlad med tuppkam i kotan igår för att smörja lite extra säger Malin. 

180706

Equal to None tar det fortsatt lugnt. Det är en pigg och trevlig kille säger Malin.

180630

Equal to None tar det fortsatt lugnt. Han är pigg och på bra humör hälsar Malin.

180622

Equal to None tar det med ro att stå i box. Han är lugn och fin på klasshästens vis. Han hade besök av delägare igår som gav honom kärlek och morötter, det tyckte han om säger Malin.

180615

Equal to None kommer operera bort en lös benbit på tisdag som man hittat i vänster bakhas. Han kommer efter det att få ta det lite lugnt ett tag säger Björn.

180607

Equal To None har ådragit sig en skada och delägarna har idag fått ett längre mail om detta.

180606

Equal To None är det bra med. Han gick igår ett rundbanejobb tillsammans med Etoile. Inga anmärkningar utan han gör det han ska säger Björn.

180601

Equal To None har gått ett rundbanejobb i måndags och intervaller på rakbanan igår. Han sköter sig bra och känns som han ska säger Björn.

180524

Equal To None gick rundbanejobb i tisdags. Han var inte helt hundra i det då han hade tappat en sko innan och var omskodd. Gick ändå godkänt. Han kommer att avmaskas imorgon säger Björn.

180518

Equal To None har gått intervaller på rakbanan i tisdags och idag rundbanejobb, de körde lugnt och bytte positioner allt för att hästarna ska lära sig, allt bra med honom säger Björn.

180511

Equal To None har tillsammans med sex stycken andra tvååringar gått sitt första jobb på rundbanan på Lökene idag. Det blev två stycken heat. De bytte positioner i jobbet och det gick bra. Björn var mycket nöjd efter detta första riktiga jobb på Lökene.

180504

Equal To None har som övriga tvååringar som kom från Frankrike bara joggat i skogen den här veckan. Allt bra med honom säger Björn.

180428

Equal To None kom tillsammans med de övriga tvååringarna som varit på inkörning i Frankrike till Lökene klockan 03:00 inatt. Stigi & Lena tog emot hästarna och gav dem mat och vatten i sina nya husrum. Resan har gått bra. Det blir ganska oroligt när det kommer så många nya hästar på en och samma gång, det gnäggades lite varstans sa delägare Anita & Göran som varit och hälsat på sina båda hästar (Etoile & Thorondor) ute på Lökene idag. Hästarna vänjer sig snabbt och om några dagar börjar de känna sig hemma. Equal To None stod i sin box när vi var och hälsade på avslutar A & G som också sänt några bilder som kommer läggas ut på Stall Kennys Andelshästar på Facebook under dagen.

180427

Equal To None har jobbat på som vanligt i början av veckan och känns fin. Han står nu på transporten hem till Lökene. Transporten beräknas vara på Lökene natten mot lördag. Planen är att Shkelzen ”Zen” Koka ska vara skötare på honom säger Björn. Zen sköter sedan tidigare bl.a vår andelshäst He´s Marvelous och kommer även att sköta Organic Tile åt oss.

180420

Equal To None har tränat på rakbanan denna vecka tillsammans med de övriga tvååringarna. Han känns fortsatt bra. Hemresan till Sverige och Lökene börjar på torsdag säger Philip.

180411

Equal To None är alla nöjda med och han ser bra i jobben på Grosbois och vi är belåtna så här långt. Det är planerat att han ska åka hem till Lökene vecka 17. Vi kör ner några ettåringar den veckan till Frankrike. Så beroende på vilken dag (troligtvis 26 eller 27/4) när transportören har tid så åker han hem säger Björn.

180406

Stall Kenny-hästarna har fortsatt tränat på rakbanan denna vecka och känns fina! Märks på både hästar och människor att våren kommit. Finns inget att anmärka på och vi kommer träna på tills dem åker hem till Sverige. Ser ut som att det blir om ca 3 veckor. Equal To None känns fortsatt fin säger Philip.

180329

Equal To None har gått jobb på rakbanan på Grosbois denna vecka. Han ser fin ut. Joggar i 1.35 tempon i intervallerna. Vi är nöjda så här långt säger Björn.

180323

Tvååringarna gick rundbana i tisdags. Dem gjorde alla det på ett bra sätt och de blir mer och mer stabila. Idag gick dem intervaller på rakbanan. Equal To None är allt bra med, han tränar som han ska och känns fin säger Philip.

180316

Tvååringarna har tränat på rakbanan även denna vecka. Equal To None sköter jobben som han ska och vi är nöjda säger Björn.

180309

Equal To None har tillsammans med dem andra tvååringarna gått intervaller på rakbanan denna vecka. Han känns bra och det finns inget att anmärka på. Han är frisk och kry hälsar Philip.

180302

Equal To None har tränat på rakbanan denna vecka och känts fin. Han går framåt för varje vecka så det finns inget att anmärka på. Jag tror att vi blir kvar på Grosbois till andra halvan av april, inget datum är spikat för hemresa till Sverige och Lökene än säger Philip.

180223

Equal To None har gått jobb både rakbanan och på rundbanan under veckan som gått. Han sköter sig fint säger Philip.

180216

Vi var i onsdags på Grosbois i utkanten av Paris och besökte Equal To None och övriga tvååringar som vi har där. Equal to None är en hårding, kan vara tuff att ha att göra med men sköter sig bra i jobben. Equal To None gick jobb på rundbanan, efter att ha värmt upp på slingan så travade Equal To None upp på rundbanan. Han gick tre varv och då vi även skulle fota och filma de 4 andelshästarna som gick jobb, så fick hästarna trava efter varandra med en bit mellanrum denna gång. Normalt så tränar dem tillsammans minst två och två. Equal To None såg det ut att driva bra för, han såg fin ut. Det finns filmer utlagda från i onsdags på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

180209

Denna vecka har varit lite speciell då vi fått en hel del snö och haft minusgrader i Paris. Vi hade två dagar då vi valde att inte köra hästarna pga att de inte har några brodd och vi vill inte riskera att det händer någon olycka med hästarna. Equal To None har resterande dagar gått jobb som han ska på rakbanan, allt bara bra säger Philip.

180201

Equal To None har som övriga tvååringar gått jobb på rakbanan denna vecka. Allting bra med honom säger Philip.

180126

Equal To None har som övriga tvååringar gått jobb på rundbanan denna vecka, allt bra med honom, fin häst, inga anmärkningar så här långt hälsar Philip.

180119

Equal To None är allt bra med, jobbat både på rak- och rundbanan denna vecka, sköter sig som han ska säger Philip.

180112

Equal To None fick några lediga dagar runt jul och nyår. Nu är vi igång och tränar för fullt igen. Dem går fortsatt sex dagar i veckan, vi kör dem på både rakbanan och rundbanan. Equal To None sköter sig bra och utvecklas hela tiden i rätt riktning säger Philip.

171222

Jag var på plats på Grosbois och körde Equal To None i onsdags. Han kändes fin, var lite bökig i början när han kom till Frankrike. Men sköter sig perfekt nu, vi körde bitvis i 1.45-tempo och det var inga problem. Han går motionsjobb sex dagar i veckan, antingen så körs han 6-9 kilometer eller också går han i walkern. Personalen på plats är nöjda och så är även jag säger Björn.
Det blir nu lite lugnare i stallen fram till trettonhelgen. Nästa uppdatering kommer den 12 januari om inget oförutsett inträffar. Får vi någon information så lägger vi ut den här på sidan omgående. Vi står hela tiden i kontakt med stallen alla dagar om året. Ni får nu ha en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

171215

Equal To None sköter sina jobb bra, en fin travare. Björn var här i tisdags och han var nöjd med det han såg säger Philip.

171208

Tandläkaren var här i söndags och fixade till alla hästar i munnen. Tog bort vargtänder och raspade där det var vasst. Dem fick ta det lite lugnt i början av veckan men har gått jobb på rakbanan nu i slutet av veckan. Allt är bra med Equal To None och han sköter sig bra säger Philip.

171201

Equal To None går sina jobb efter plan, joggar fyra gånger och och går lite fortare på rakbanan två gånger i veckan. Han sköter sig bra säger Philip.

171124

Equal To None följer träningsschemat som han ska. Joggar fyra dagar i veckan och går lite fortare på rakbanan två dagar. Det finns inget att anmärka på säger Philip.

171117

Equal To None har gått jobb på rakbanan två gånger denna vecka, han sköter sig bra och mår bra säger Philip.

171110

Equal To None travar på bra och har skött veckans jobb som han ska, inga anmärkningar säger Philip.

171103

Equal To None jobbar på som han ska och går framåt hela tiden, han sköter sig på ett bra sätt säger Philip.

171027

Equal To None ökar vi träningen på successivt. Han sköter sig bra och allt väl säger Philip.

171020

Equal To None har travat i vagn hela denna vecka och sköter sig bra. Vi trappar upp träningen mer och mer på honom säger Philip.

171013

Equal To None var vi och besökte på Grosbois igår. Vi fick se hur han bor inne på den mäktiga träningsanläggningen. Han går jobb på kvällen då han är orutinerad ännu. Poppo & Co vill inte riskera att han ska bli skrämd av något, det är mycket olika saker som händer runt omkring på den stor anläggningen. När han går jobb, så går han på slingan som är kuperad så det blir lite lätt stigning på vissa avsnitt. Poppo berättade att han tycker att det är en fin Ready Cash-hingst som nu får jobba på och jogga på under vintern inne på Grosbois i utkanten av Paris. Det finns film + bild på Equal To None utlagd igår på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

171006

Equal To None mår bra och har fått vara ute och se sig om i omgivningarna. Flytten till Grobois har gått bra och han har funnit sig till rätta på bra sätt säger Philip de Luca som  jobbar med unghästarna.

170929

Equal To None har tränat på under veckan och joggat på som han ska. Nu har vi avslutat sommarbetet och idag så åkte han tillsammans med övriga ettåringar som är inkörda till Grosbois för att under hösten börja träna på riktigt. Det är dags att börja sänka farterna nu utan att stressa på på något sätt säger Monica.

170922

Equal To None sköter sig fint. Han joggar framför vagn och tycker det är spännande och kul, han mår bra och trivs säger Monica.

170915

Equal To None är nu i vagn, allt har gått bra och han sköter sig finfint, allt bra med honom, pigg och glad säger Monica.

170908

Equal To None sattes som ni vet i vagn i tisdags och det gick bra. Vi har sedan avvaktat med att köra något mer i vagn med honom den här veckan då det är mycket anläggningsarbete runt stallet och vi vill inte att hans första intryck ska bli dåligt säger Monica.

170905

Equal To None sattes i vagn för första gången idag. Det gick bra säger Monica. Det finns en bild utlagd idag på Equal To None på Stall Kennys Andelshästar på Facebook. Följ och gilla oss på Facebook så missar ni inget.

170901

Equal To None tömkör Poppo själv och han sköter sig bra. Equal sätts i vagn nästa vecka. Pigg och glad säger Monica.

170825

Poppo har denna vecka tömkört Equal To None ensam och det har fungerat jättebra, han sköter sig bra säger Monica.

170818

Equal To None sköter sig utan anmärkning under tömkörning så Poppo kan tömköra Equal själv utan medhjälp nästa vecka säger Monica.

170817

Equal To None är sedan i fredags fullbokad och är nu även fullbetald. Vi hälsar alla delägare välkomna till Stall Kennys Andelshästar. Delägarlista är utskickad till alla delägare ikväll.

170811

Equal To None tömkörs, men vi tömkör honom inte ensam än utan en går bredvid och håller i honom. Det är en fin och snäll häst säger Monica.

170804

Equal To None är en trevlig häst som sköter sig väldigt bra, han är pigg och på bra humör säger Monica.

170728

Equal To None longeras och börjar att tömköras nästa vecka. Det är en herre med mycket karaktär, han är en ledargestalt som de andra hästarna inte ger sig på säger Monica.

170726

Idag släpper vi andelarna i Equal To None. Välkommen att bli delägare i en toppstammad hingst efter Ready Cash hos Björn Goop.

Resultat
EQUAL TO NONE

  • Segerprocent: 43%
  • Platsprocent: 71%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 7 3-1-1 133500 kr
2020 7 3-1-1 133500 kr