EQUAL TO NONE

Foto: Kristoffer Persson
EQUAL TO NONE

EQUAL TO NONE

  • Född: 2016-04-14
  • Kön: Valack
  • Regnr: 16-1327

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 30
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
200807

Equal to None har bara tagit det lugnt och fått vara ute i hagen idag efter gårdagens segerlopp säger Björn.

200806

Equal to None var travsäker i volten när Björn vände runt. Kördes till ledning in i första kurvan. Det var sedan bara en häst på banan. Equal to None och Björn Goop bestämde varje meter av loppet. Sista femhundra travade Equal 1.12,5 på lätta hovar. Segermarginalen blev 3,5 längd och segertiden 1.15,0/2640 meter voltstart. Vinnaroddset 1.49. Förstapriset i loppet 40.000 kronor. Stort grattis alla delägare och övriga kretsen kring andelshästen Equal to None till tredje raka segern. Det såg mycket bra ut över mållinjen. Flera av er har redan köpt in er i systern In Real Life. Men det finns andelar kvar.
– Equal to None kändes stark och fin i loppet. Han var en aning ofokuserad i ledningen. Men vann på ett bra sätt med gott om krafter sparade. Jag är jättenöjd sa Björn efter loppet.

200731

Jag har idag skickat ut ett Nyhetsbrev. Har du inte fått det. Titta då i din skräppost. Hittar du det inte där. Hör av dig. Vänliga hälsningar Kenny

200731

Equal To None startar på Solvallas lunchtrav på torsdag. Det är fortsatt besöksförbud för publik på landets travbanor pga Coronaviruset. Vi får se loppet på ATG Live.
Equal To None tog det lugnt och var ute i hagen och joggade lite lätt i början av veckan. Han har efter det gått en intervall i backe/sand och känns fin. Han är stark så jag tror 2640 meter ska passa bra. Mer rutinerade hästar bakom men han har visat sig hård själv säger Björn.

200726

Equal To None togs lugnt från start från sitt tolftespår bakom startbilen på Åmåls 800-metersbana. Björn placerade Equal To None i andraspår i fjärdepar utvändigt. Hästar framför galopperade och Björn avancerade framåt, ett varv från mål satt Equal To None i andrapar utvändigt. I sista kurvan attackerade Björn Goop med Equal To None och ekipaget kopplade enkelt grepp och tog ytterligare en övertygande seger. Mycket fin insats i högervarv.
– Equal To None skötte sig jättefint och hade inga problem med bakvarv. Vi vann åkandes över mållinjen med en hel del krafter sparade. Han går framåt för varje lopp och jag är jättenöjd sa Björn efteråt.

Resultat
EQUAL TO NONE

  • Segerprocent: 75%
  • Platsprocent: 100%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 4 3-1-0 122500 kr
2020 4 3-1-0 122500 kr