EQUAL TO NONE

Foto: Kenny Thörnblom
EQUAL TO NONE

EQUAL TO NONE

  • Född: 2016-04-14
  • Kön: Valack
  • Regnr: 16-1327

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 30
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
200124

Equal To None är frisk och kry och har tränat på som han ska under veckan. Ser fin ut. Mycket nötande i träningen den här tiden och det händer inte så mycket mer än att bygga styrka. Pigg och glad säger Björn.

200118

Equal To None har jobbat på som han ska under veckan. Gått jobb i backen och på rundbanan. Allt bra säger Björn.

200110

Equal To None har gått motion under helgerna och känns fin. Han har tränat på som han ska under veckan och allt är bra. Jag slutar nu hos Goop för att börja studera säger Theres. Vi tackar för den här tiden och önskar dig lycka till i framtiden Theres.

191220

Equal To None tränar fulla tre heat på rundbanan med tävlingshästarna på rundbanan. Han växer och vi låter honom växa på utan alltför hård träning. Vi kommer öka på träningen allt eftersom det går efter jul och nyårshelgerna. Han får som övriga hästar ta det lite lugnare under ett par veckor nu med hagvistelse och promenader. Jag hoppas att han är kvalklar i mars/april beroende på väder och vind under de närmaste månaderna. Vissa dagar flyter banorna och vi kan inte köra de jobb vi vill. Vi får hoppas vädret stabiliserar sig framöver. Han ser fin ut säger Björn Goop.
Det här var sista träningsrapporten för i år. Nu blir det lugnare i stallen några veckor och de flesta andelshästar får jul och nyårsledigt. De får mysa ute i hagen och joggas lite lätt för att få motion. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och skulle något hända så uppdaterar jag det här direkt. Nästa uppdatering förutom de andelshästar som startar kommer fredag 10 januari 2020. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Trav-År. /Kenny.

191213

Equal To None har joggat på under veckan. Allt bara bra med honom. Till veckan är det tänkt att han ska börja gå fort igen. Han är rund och go och mår prima säger Theres.

Resultat
EQUAL TO NONE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr