DIESEL ADRIAN

DIESEL ADRIAN

DIESEL ADRIAN

  • Född: 2015-04-03
  • Kön: Valack
  • Regnr: 15-0413

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
190818

Diesel Adrian hämtades idag hos JOP av Robert Skoglund och följde med hem till Roberts gård utanför Sundsvall.

190816

Delägarna har röstat om ny tränare och det blir Robert Skoglund Bergsåker som får prova på att försöka få Diesel Adrian på bättre tankar. Robert hämtar Adrian på söndag. Han kommer stå på Wolmsta gård två mil söder om Sundsvall.
Diesel Adrian har gått intervaller i trav med pullert 8 st (2*4) den här veckan. Han jobbar fint. Det känns tråkigt när man ska säga hej då till kompisarna men miljö och tränarbyte kanske är nyttigt. Det känns som att det finns där någonstans hos Adrian. Vi får hoppas poletten trillar ner helt säger Linnea.
Vi tackar stall Jan-Olov Persson med 
skötaren Linnea i spetsen för all den tid de lagt ner på Adrian. Vi önskar stall Robert Skoglund lycka till i jakten på nyckeln till Diesel Adrian.

190809

Diesel Adrian har tränat som han ska under veckan. Han är som alltid på glatt humör säger Linnea.

190803

Diesel Adrian har tränat med pullert tisdag och fredag denna veckan och allt har varit bra i jobben. Jag tror han måste kvala nu när han hittat på så mycket hyss säger Linnea.
Jan-Olov Persson är i Stockholm under helgen på en återträff då det var 40 år sedan han gjorde lumpen i K1 som militärpolis och har inte gått att nå för en kommentar.

190725

Diesel Adrian har tagit det lugnt i början av veckan. Han har gått en tur med pullert säger Linnea.

190719

Diesel Adrian galopperade i en ogiltig start. Han galopperade dubbelt i den giltiga, ställde sig inte utan blev diskvalificerad.
– Rikard sa efter loppet att Adrian slog ihop och galopperade. Han var finare i värmningen med skor runt om.

190719

Allt verkar bra med Diesel Adrian efter tisdagsloppet och inför eftermiddagens start säger Linnea.

190716

Diesel Adrian såg stabil och fin ut i provstarten. Galopperade en bit efter start i loppet. Galopperade sedan två gånger till och blev diskvalificerad. Han travade en stor del av loppet i tredjespår. Gick fort mellan galopperna. Var trots tre galopper i mål trea över mållinjen. Tre galopper betyder diskvalificering. Vi får hoppas Adrian lämnar galoppskorna i stallet på fredag.
– Han gick fort och bra och såg fin ut mellan galopperna. Orsak till galopperna är det nog bara Adrian som har svar på. Vi får hoppas på bättre tur på fredag sa Linnea efter loppet.

190715

Diesel Adrian startar på Bollnäs lunchtrav på fredag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar stallbacksbiljetter. Hör av er senast på onsdag klockan 10.00. Biljetterna ligger i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190712

Diesel Adrian har tränat som han ska under veckan och sett fin ut. Han gick ett banjobb tillsammans med JOP igår som var nöjd efteråt. Spännande start nästa vecka. Vi får hoppas han håller sig till rätt gångart då räcker han långt säger Linnea.

190710

Diesel Adrian startar på Hagmyrens lunchtävlingar på tisdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar stallbacksbiljetter. Hör av er senast på söndag klockan 10.00. Biljetterna ligger i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190705

Diesel Adrian har tränat klart för den här veckan. Han har gått tre intervaller i backen + fem intervaller på rakbanan. Det gjorde han i måndags och igår torsdag. Han fick en promenad med pullert i onsdags. Känns stabil och fin och sköter träningen bra. Vi får se om det dyker upp något passande lopp som vi kan starta i inom kort säger Linnea.

190628

Diesel Adrian har tränat klart för denna vecka och gör nu helg. Han gick jobb i backen, tre intervaller + fem stycken rakbaneintervaller i måndags. Han gick ett banjobb med JOP igår. De körde 1.36 full väg/2140 meter på ett fint sätt och JOP var väldigt nöjd med Adrian. Jag har inte hört om någon start än säger Linnea.

190621

Diesel Adrian gick tre stycken backintervaller och fem intervaller på rakbanan i onsdags och kändes fin. Har gått jobb idag med och allt verkar bra med honom säger Linnea.

190614

Diesel Adrian har haft en lugn vecka efter starten på Östersund. Han har simmat intervaller i poolen denna vecka och är på gott humör säger Linnea.

190607

Diesel Adrian skötte sig inte och galopperade i kvällens lopp och utgick. Han har problem med travet, jag vet inte vad vi ska göra sa Jan-Olov Persson uppgivet efter loppet.

190603

Diesel Adrian startar på Östersund på fredag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på onsdag klockan 10.00. Biljetterna ligger utlagda i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190531

Diesel Adrian har tränat tisdag och idag fredag denna vecka. Han har gått jobb i backen + rakbaneintervaller båda gångerna. Allt bra säger Linnea.

190524

Diesel Adrian har tränat på i backen och på rakbanan både måndag och torsdag den här veckan. I onsdags simmade han intervaller i poolen. Allt bra säger Linnea.

190517

I måndags gick Diesel Adrian intervaller i backen och på rakbanan, Emil körde. Igår torsdag gick han jobb på rundbanan, jag körde det jobbet och det var bra. Vi tränar på säger Linnea.

190510

Diesel Adrian har tränat klart för denna vecka. Tre backintervaller + fem rakbaneintervaller både i måndags och igår torsdag. Känns fin efter behandlingen och sköter sig bra. Nu trimmar vi på inför kommande uppgifter säger Linnea.

190503

Diesel Adrian fick gå på släp i början av veckan eftersom han blev behandlad förra veckan. Igår gick han intervaller i backen och intervaller på rakbanan. Lasse körde Adrian i rygg på mig och Adrian skötte sig fint säger Linnea.

190426

Diesel Adrian har bara fått vara ute i hagen och haft det skönt tillsammans med sina kompisar efter behandlingen han fick säger Linnea.

190424

Diesel Adrian har varit hos veterinären idag. Det visade inte så jättemycket hälta varken vid longering eller på böjprov. Han var dock lite öm på vänster bak på böjprov. Vi behandlade höger bakkota och vänster bakknä med tuppkam och höger sida led med dmso. Hoppas att han svarar bra på behandlingen säger Linnea.

190418

Diesel Adrian har tränat klart för veckan. Han gick pullertintervaller i måndags, simmade i poolen i onsdags och banjobb med JOP idag säger Linnea.
Jag är inte riktigt nöjd med Adrian. Jag tyckte han gick framåt hela tiden fram tills han vann. De senaste jobben har han varit rullig i och inte känts bra. Jag kommer låta veterinär kolla upp honom i benen nästa vecka säger Jan-Olov Persson.

190412

I måndags gick Diesel Adrian sex stycken intervaller med pullert. I onsdags simmade han 2 gånger 5 minuter och igår gick han banjobb på Hagmyren. Jag körde i rygg på Jan-Olov och Adrian skötte sig fint. Jag har inte hört något om någon start säger Linnea.

190405

Diesel Adrian gick pullertintervaller i måndags och banjobb igår. Han sköter sig fint i jobben. Vi får se vart nästa start blir säger Linnea.

190329

Diesel Adrian har tränat klart för veckan. Fem intervaller på rakbanan i måndags, simmade i poolen i onsdags och banjobb med Jan-Olov Persson i vagnen igår. Han travade 1.40,0 / 2140 meter och det såg bra ut säger Linnea.

190322

Tårtkalas igår, stort tack! Diesel Adrian har gått intervaller i poolen 3 gånger 5 minuter måndag och idag fredag. Åtta stycken travintervaller med pullert i onsdags. Han känns som han ska säger Linnea.
Samtliga delägare ska ha fått mail om de nya Stall Kenny kläderna som lanserats. Har du inte fått mail om dem, hör av dig!

190318

Diesel Adrian hälsar att han tagit segerloppet på bra sätt. Idag har han simmat intervaller i poolen 3 gånger 5 minuter säger Linnea.

190315

Diesel Adrian hamnade bland de sista från start. Ut i andraspår ca 1200 meter från mål. På i dödens in i sista kurvan. Två hästar drog ifrån över upploppet. Jan-Olov Persson att still bakom Diesel Adrian och måttade in segern med en halv längd. Första felfria loppet och första segern. To be continued…
– Grattis Kenny och alla delägare, Adrian kommer mer och mer och han är stark. Kände mig aldrig orolig under loppet sa Jan-Olov Persson efter loppet.

190315

Jag har körde intervaller med Diesel Adrian på långa rakbanan i måndags, kändes fortsatt fin efter senaste starten. I onsdags var det simning som stod på träningsschemat. Han kommer gå med samma utrustning som vanligt vad jag vet innan vi kommer till banan säger Linnea.

190311

Diesel Adrian startar på Gävle på fredag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på onsdag klockan 10.00. Biljetterna ligger i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i,

190308

Diesel Adrian har tränat som han ska under veckan. Gick jobb på rundbanan igår. Jag var ledig igår men Lotta som jobbar åt mig körde i rygg på JOP. De körde 1.42 full väg på lite moddig bana, och det var på ett bra sätt, kändes fin säger Linnea.

190301

Diesel Adrian tassade med som andra häst, galopperade och låg efter galoppen som tredje häst. Travade fint men galopperade igen. Det såg ut som att en tredje galopp kunde komma i sista kurvan men Diesel Adrian väl understödd av Jan-Olov Persson redde ut det, gick bra över upploppet och slutade tvåa trots två galopper under vägen.
– Jag är nöjd med Adrian ikväll trots galopperna, han kommer mer och mer sa JOP efter loppet.

190301

Allt verkar bra med Diesel Adrian inför kvällens start. Han kommer ha samma utrustning och balans som tidigare, får höra efter värmningen om det blir några ändringar, i så fall skulle jag tro att dom tar bort bootsen eller byter till andra boots säger Linnea.

190225

Diesel Adrian startar på Östersund på fredag kväll. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- och stallbacksbiljetter hör av er senast på onsdag klockan 10.00. Biljetterna ligger i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

190215

Diesel Adrian har tränat som han ska under veckan. I onsdags gick han pullertintervaller i trav. Det var första gången han gick intervaller i trav med pullert och han jobbade fint och skötte sig bra säger Linnea.

190206

I måndags gick Diesel Adrian intervaller på den långa rakbanan och idag har han simmat i poolen, allting bra med honom säger Linnea.

190201

Diesel Adrian har tränat klart för veckan. Han tränade i backen och gick intervaller på rakbanan i måndags. En ridtur i onsdags och gick banjobb igår. Han tränar på som vanligt och det känns bra säger Linnea.

190125

Färdigtränat för denna vecka för Diesel Adrian. Intervaller i backen + rakbaneintervaller i måndags. Ridtur i onsdags och årets första banjobb igår med Jan-Olov Persson i vagnen. Han känns helt okej och vi fortsätter träna på med sikte mot start framöver säger Linnea.

190118

Mycket snö och minusgrader här. Diesel Adrian har tränat klart för veckan. Han gick tre stycken intervaller i backen och tre stycken på rakbanan i måndags och igår torsdag. Allt bra säger Linnea.

190111

Diesel Adrian gick intervaller i backen och intervaller på rakbanan i måndags och igår torsdag. Det blev även en ridtur i klätterbacken i onsdags. Allt bra säger Linnea.

190104

Diesel Adrian har tränat klart för veckan. Han simmade intervaller i poolen i måndags och intervaller i backe + rakbana igår torsdag. Känns bra. Trevlig helg från Linnea och Adrian.

181221

Diesel Adrian har tränat på i skogen den här veckan backe och raka. Känns bra. Vi vaccinerade honom igår så nu får han julledigt tills på torsdag nästa vecka säger Linnea.
Det här var sista uppdateringen för i år. Det blir alltid lite stiltje mellan jul och trettonhelgen i stallarna. Jag står hela tiden i kontakt med stallen, om något särskilt händer så uppdaterar jag det direkt här på sidan. Nästa träningsuppdatering blir annars fredag 11 januari. God jul och Gott nytt år! /Kenny

181214

Årets tandkoll har blivit avklarad för Diesel Adrians del. Det var lite smått och gott att fixa till i munnen, men inga större grejer. Han har joggat lite efter starten. Känns som vanligt, pigg och glad säger Linnea.

181211

Jan-Olov Persson var jättenöjd efter värmningen. Diesel Adrian skötte sig fint och kändes fin. I loppet trave han iväg felfritt från start men det blev dock dubbla galopper under vägen och en fjärdeplats.
– Diesel Adrian kommer mer och mer. Han är väldigt valpig och omogen i loppen men han mognar. Det blir bättre allt eftersom Men det tar tid för honom att finna travet riktigt bra! Men jag tyckte han skötte sig riktigt bra första sexhundra när han höll sig i trav då fast många galopperade runt omkring. Blir avmaskning och vaccinering nu. Sen laddar vi för ett bra 2019 säger Jan-Olov Persson.

181207

Diesel Adrian gick tre intervaller i backen + tre intervaller på rakbanan i tisdags och idag har Jan-Olov kört på banan, 1.42 full väg på stabilt och fint sätt. Allt känns bra inför tisdagens start säger Linnea.

181205

Diesel Adrian startar på Gävles lunchtrav på tisdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Det är fri entré. Men det behövs biljetter för att komma in på stallbacken. Hör av er senast på söndag klockan 10.00. Stallbacksbiljetterna ligger i stallbacksentrén.

181201

Diesel Adrian travade iväg bra från start, galopperade sedan två gånger under vägen och slutade oplacerad.
– Han trampade av sig en av de tunga järnskorna fram som han har på hovarna. Jag satt sedan och ”bar” honom för att han skulle hålla sig på benen. Det är bara att glömma den här starten sa Jan-Olov Persson efter loppet.

181130

Diesel Adrian har laddat upp idag med en promenad med pullert säger Linnea. Film finns på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

181126

Diesel Adrian startar på Bollnäs på lördag kväll. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på torsdag klockan 10:00 så ordnar jag med det. Biljetterna ligger i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

181123

Diesel Adrian bra iväg från start, låg som tredje häst en stor del av loppet. I ingången till sista kurvan så galopperade han. Galopperade även i utgången av sista sväng. Ställde sig i tid och blev inte diskvalificerad. Slutade fyra i mål.
– Jan-Olov tyckte Diesel Adrian gjort framsteg och var nöjd med honom efter loppet trots galopperna. Han startar snart igen sa Linnea efter loppet.

181121

Diesel Adrian har tränat på som han ska under veckan och känns fin. Idag var vi ute på en skogspromenad med en kompis. Allt verkar bra så här långt inför fredagens start säger Linnea.

181119

Diesel Adrian gör comeback efter kastraktion på Rommes lunchtrav på fredag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Det är fri entré. Men det behövs biljetter för att komma in på stallbacken. Hör av er senast på onsdag klockan 10.00. Stallbacksbiljetterna ligger i hästägarentrén bredvid stallbacken.

181116

Diesel Adrian har bytt träningsdagar sen några veckor tillbaka så han tränar nu mer tisdagar och fredagar. Han har gått jobb i backen + rakbaneintervaller både tisdag och idag fredag. Han känns bra och sköter sig fint. Han var ute på en ridtur i onsdags och det tyckte han om säger Linnea.

181109

Diesel Adrian tränade tre intervaller i backen och tre intervaller på rakbanan i tisdags, allt bra i dem. Idag travade han första banjobbet efter kastrationen. Han gick 1.40/ 2140 meter med Jan-Olov i vagnen som var nöjd. Adrian känns bra och sköter sig fint säger Linnea. Det finns två filmer utlagda på Stall Kennys Andelshästar på Facebook ifrån dagens banjobb som Linnea filmat och skickat.

181107

Diesel Adrian och praktikanten Malin var i förmiddags ute på en ridtur tillsammans. Allt bra och det gillade Adrian hälsar Linnea. Bild finns på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

181102

Diesel Adrian har känts bra i veckans jobb. Han joggade i bakvarv på banan i tisdags och idag har han tränat i backen säger Linnea.

181026

Diesel Adrian har gått lugna jobb i backen i tisdags och idag. Han är pigg och löpsugen säger Linnea.

181019

Första joggingturen för Adrian i måndags efter kastrationen. Han var lite pigg och busig i början, men sen skötte han sig fint. Han har efter det joggat i onsdags och idag. Allt bra med honom, pigg och glad säger Linnea.

181012

Diesel Adrian hälsar trevlig helg och han längtar tills nästa vecka då boxarresten byts ut mot hage och längre promenader. Han får dock vara i en liten hage till en början, men bättre än att stå i box säger Linnea.

181005

Diesel Adrian har boxvila i 14 dagar vilket han tycker är supertråkigt då kompisarna får gå ut. Han får komma ut på små promenader för hand på morgon och eftermiddag. Igår kom en delägare på besök med ”karra” (morötter). Adrian blev mer än nöjd säger Linnea.

181001

Diesel Adrian har idag blivit kastrerad. Allt gick bra. Delägarna har fått mail om det idag.

180928

Diesel Adrian har gått pullert-jobb denna veckan i väntan på sin kastraktion. Han är pigg och på gott humör säger Linnea.

180920

Diesel Adrian tränar på som vanligt tills han ska kastreras. Allt bra med honom i veckans jobb. Han kommer att kastreras den 1 oktober på Bergsåkerskliniken säger Linnea.

180914

Diesel Adrian har tagit det lugnt idag efter loppet igår och väntar nu på tid för kastrering. Jag tror det kan göra gott för honom att få bli valack. Då kanske han får bättre ordning på vart han ska sätta benen säger Linnea.

180913

Vi provade lättare boots i värmningen men Jan-Olov Persson tyckte Diesel Adrian var lite knölig idag. Vi ändrade därför tillbaka till de lite tyngre bootsen han haft förut till loppet. Han galopperade i en provstart, men såg sedan fin ut när JOP körde till på bortre långsidan och genom svängen i sista provstarten innan loppet. Han gick iväg felfritt från start och hamnade som sjätte häst i fältet. Efter ca 800 meter kom det en galopp, JOP fick ner honom och han var med i loppet igen. Gick sedan fort in igenom sista sväng, men strax innan utgången av svängen kom  en galopp till. Adrian ställde sig igen och JOP såg sedan ut att köra på säkerhet över upploppet för att inte få en ny galopp och bli diskad. Diesel Adrian slutade femma i mål.
– Det finns bra med fart i Adrian och om han bara joggat runt idag så hade han vunnit lätt. Men det gäller få honom att sköta sig. Tyvärr så springer han och tänker på annat och blir ofokuserad. Han kan springa och ”rulta” i 500 meter och ändå hålla sig i trav sen plötsligt tar han i och travar perfekt, då plötsligt i steget kommer galoppen utan förvarning. Det är ingen idé att fortsätta tävla på när han beter sig så här, det enda alternativet är att kastrera honom nu för att få Adrian mer fokuserad på det han ska göra, trava, tävla och springa in pengar. Det är ingen som gynnas av att han är hingst, allra minst han själv. Jag kommer beställa tid för kastraktion så fort som möjligt säger Jan-Olov Persson. (Delägarna är meddelade på e-post).

180907

Diesel Adrian startar på Bollnäs lunchtrav på torsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Det är fritt inträde så inga biljetter behövs. Hör däremot av er senast på tisdag klockan 10:00 ifall ni ska åka och se på er häst. Då är ni med i utlottningen om ett eventuellt hederspris.
Diesel Adrian gick jobb med pullert i måndags, intervaller i poolen i onsdags och banjobb med Jan-Olov Persson igår. Efter provstarten igår så tog vi av bootsen fram för JOP tyckte han blev för tung med dem på. Han joggade i jobbet 1.42 full väg på ett bra sätt. Det är stora framsteg, när han i tävlingsdebuten var för lätt fram även fast vi ryckte skorna bak och hade tunga boots fram säger Linnea.

180831

Diesel Adrian har haft en lugn vecka efter starten. Veckan avslutades idag med intervaller i poolen, 3 x 5 minuter. Det tycker han är skönt säger Linnea.

180828

Diesel Adrian gjorde idag sitt bästa lopp så här långt. Han travade iväg bra från start. Smög sig fram i andrapar utvändigt som blev dödens när hästen framför galopperade. Låg i dödens, när det var ett varv kvar så galopperade Diesel Adrian och tappade massor av längder. Ställde sig men var långt bakom. Kom tillbaka på sista bortre långsidan och in i sista kurvan. Tog sig ett par galoppsteg även där. Ställde sig i trav igen och gick bra över upploppet och slutade fyra.
– Det såg bra ut efter ett varv, men sen skulle han krångla till det. Han får tävla på lite till så får han bli valack senare i höst. Det kommer han må bra av men framförallt kommer han sköta sig i loppen och inte springa och tänka på annat säger Jan-Olov Persson.
– Diesel Adrian kändes fin och klart mycket bättre är senast jag körde, han tog tag i grejerna nu. Jag har ingen riktig förklaring på varför galopperna kom, men jag är trots allt nöjd med hästen och placeringen säger Wiktor.

180824

Jan-Olov Persson körde banjobb med Diesel Adrian igår, han körde underkant 1.40/ 2140 meter och var nöjd. Han lär sig mer och mer för var start säger Linnea.

180822

Diesel Adrian startar på Hagmyrens lunchtrav på tisdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Det är fritt inträde så inga biljetter behövs. Hör däremot av er senast på söndag klockan 10:00 ifall ni ska åka och se på er häst. Då är ni med i utlottningen om ett eventuellt hederspris.

180817

Diesel Adrian tränade med pullert i onsdags och allt verkar vara bra efter loppet. Han har simmat intervaller i poolen 3 x 5 minuter igår och idag säger Linnea.

180813

Diesel Adrian tvekade lite från start och tappade, tilläggshästarna var ifatt honom direkt. Han travade in sig och låg mitt i fältet. När det var ett varv kvar så galopperade Adrian, ställde sig i trav efter en bit. Travade sedan hela vägen in i mål och slutades sjua.
– Adrian skötte sig bra förutom galoppen, dem körde ganska fort i täten och vann på 30,1 så han får fullt godkänt sa Linnea efter loppet.
– Jag är trots allt nöjd med resultatet. Han är på gång men förstår inte riktigt vad det går ut på än sa JOP efter loppet.

180810

Diesel Adrian har laddat upp med pullertträning inför loppet på måndag. Han sköter sig fint och nu hoppas vi på att galoppskorna stannar kvar hemma säger Linnea. 

180808

Igår besökte vi Diesel Adrian hemma på gården. Det kan ni läsa om ifall ni klickar HÄR Det finns även bilder och filmer från gårdagens besök hos Adrian utlagt på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

180807

Diesel Adrian startar på Hagmyrens lunchtrav på måndag. Till er delägare som ska åka och titta på er häst. Det är fri entré och inga biljetter behövs till stallbacken. Hör av er senast på fredag klockan 10:00 så är ni med i utlottningen av ett eventuellt hederspris.

180806

Diesel Adrian kändes bra i dagens intervaller på rakbanan. JOP sa efter jobbat att planen är start på Hagmyrens lunchtrav nästa måndag 13 augusti. JOP kör Adrian själv då säger Linnea.

180803

Diesel Adrian har tränat som han ska under veckan och mår bra. JOP körde ett banjobb med Diesel Adrian igår, 1.35 full väg 2140 meter. Det var det bästa jobbet Adrian har gått och JOP sa att han gått framåt efter starten säger Linnea.

180727

Diesel Adrian har haft en lugn vecka nu efter starten med bara skritt och ridning i måndags, pullert i onsdags och släp bakom pullert igår, allt bra med honom säger Linnea.

180721

Diesel Adrian la inte ner sig i grejerna riktigt idag så det var svårt att få honom framåt. Det blev även lite rulligt emellanåt. Men vi tar nya tag. Trots diskningen så kom nöjda delägare förbi stallet efter loppet med morötter till Adrian säger Linnea. 

180720

Jag körde ett jobb på banan med Diesel Adrian igår, han kan vara lite rullig så ska vi prova rycka skorna bak på honom. Jag kör ner Adrian till banan ca kl 17:00 och Wiktor värmer på stora banan en timme innan loppet går. Sen kör jag upp till gården med Adrian direkt efter loppet säger Linnea.

180717

Diesel Adrian gör tävlingsdebut på lördag kväll på Hagmyren. Ni delägare som önskar entré- & stallbacksbiljetter. Hör av er senast på torsdag klockan 10:00. Biljetterna ligger i stallbacksentrén på lördag i det namn som ni beställt biljetterna i.

180716

Jag anmäler Diesel Adrian till start imorgon bitti. Debuten sker på Hagmyren på lördag säger Jan-Olov Persson.

180713

Diesel Adrian har tränat som han ska under veckan. Gick rakbanejobb i måndags och rundbanejobb inne på banan idag, de körde 1.40 full väg på ett bra sätt. En tur under sadel i onsdags och walkern/skrittmaskinen igår. Allt bra med Adrian säger Linnea.
Jag körde Diesel Adrian idag och han blir bättre och bättre. Har varit lite rullig i aktionen till och från men nu har han varit stabil ett tag. Han har även släppt på handbromsen. Eventuellt så gör han tävlingsdebut på Hagmyren nästa lördag. Jag ska fundera över helgen. Anmälan är på tisdag säger Jan-Olov Persson.

180706

Diesel Adrian gick ett fint jobb på banan i måndags med lärlingen Emil. Han simmade intervaller i poolen igår, allt bara bra med honom säger Linnea.

180629

Diesel Adrian har tränat backe + rakbana i måndags och gick ett banjobb igår. Han känns som han ska säger Linnea.

180622

Diesel Adrian har simmat intervaller i poolen 2 x 5 minuter måndag och tisdag den här veckan. Igår körde Emil som är lärling hos oss Adrian, värmning på banan sen ut i skogen där han gick back + rakbaneintervaller. Han känns fin och sköter sig bra säger Linnea.

180615

Diesel Adrian har gått backe/ rakbaneintervaller i måndags. Simmade 2 x 5 minuters intervaller i poolen i onsdags. Gick ett banjobb igår efter 1.40/ 2140 meter tillsammans med JOP. Adrian skötte sig fint, allt bra med honom säger Linnea.
– Adrian skötte sig fint i banjobbet igår, han har tidigare dragit lite i handbromsen, men släpper mer och mer på den och förstår att han kan springa fortare om han vill. Jag bedömer som att det är dags för skarpt läge nu, dvs start när det finns ett passande lopp att anmäla till säger Jan-Olov Persson.

180606

Diesel Adrian har gått på släp bakom pullert måndag och tisdag (backträning). Jobb imorgon torsdag och walker på söndag. Allt bra säger Linnea.

180601

Veckan har varit bra för Diesel Adrian som tränade i backen och gick rakbaneintervaller i måndags. Simintervaller i poolen 2 x 5 min i onsdags och igår torsdag. Han ska gå i walkern på söndag. Han känns bra och sköter sig fint säger Linnea.

180524

Diesel Adrian har simmat intervaller i poolen måndag och tisdag denna vecka, han är jätteduktig i bassängen. Igår gick han blandat skritt & trav i walkern och idag har vi kört banjobb. Vi körde 1.44,0 första 1000 och 1.41,0 sista 1000. Adrian känns jättefin och sköter sig på bra sätt säger Linnea.
Dagens banjobb av Adrian var bra, han närmar sig start, men vi måste putsa lite till innan det är dags säger Jan-Olov Persson.

180518

Diesel Adrian har gått jobb i backen + rakbaneintervaller i måndags, skrittmaskin i onsdags och simintervaller i poolen igår. Det blev inget rundbanejobb denna vecka, vi får se om JOP har något inplanerat nästa vecka säger Linnea. 

180514

Körde intervaller på rakbanan med Diesel Adrian idag. Det kändes bra! Troligtvis så blir det ett rundbanejobb på stora banan på torsdag, även om vi har lunchtrav här hemma då säger Jan-Olov Persson.

180511

Diesel Adrian har tränat i backen + gått rakbaneintervaller i måndags. Han gick i walkern (skrittmaskin) i onsdags och idag fredag. Släp bakom pullert igår torsdag, han känns som han ska säger Linnea.
Eventuellt så går Adrian ett rundbanejobb nästa vecka. Då får vi känna av honom lite hur hans status är säger Jan-Olov Persson.

180504

Diesel Adrian har tränat intervaller i backen både måndag och torsdag denna vecka. Nu är skogsbanorna fina igen så det kommer bli mestadels körning där nu ett tag, blandat med rundbanejobb säger Linnea.
Diesel Adrian sköter sig bra, han börjar tända till på alla cylindrar. Svårt dock att säga när han är startklar. Vi ska köra ett banjobb nästa torsdag så får vi se hur han känns säger Jan-Olov Persson.

180427

Diesel Adrian har gått jobb på banan både i måndags och igår torsdag. Han tränar på bra. I onsdags var vi ner till tandläkaren och raspade bort lite vasst på tänderna, så nu är han fin i munnen säger Linnea.
Film från gårdagens jobb med Jan-Olov Persson i vagnen finns på Stall Kennys Andelshästar på Facebook. 

180420

Diesel Adrian har gått jobb på banan både i måndags och igår. Han är frisk och kry, tränar bra och sköter sig fint säger Linnea.

180411

Diesel Adrian gick pullert i måndags som ni vet och släp bakom pullerten igår. Idag har han promenerat i walkern (skrittmaskinen). Banan verkar ganska bra nu så det blir eventuellt ett banjobb imorgon säger Linnea.

180409

Då träningsvägarna inte är dem bästa för dagen så blev det pullertkörning idag. Diesel Adrian sköter sig fint och är duktig att dra säger Linnea.

180406

Diesel Adrian tränade backe + rakbaneintervaller i måndags. Igår så gick Adrian jobb på banan, han travade 1.43/2140 meter på ett fint sätt säger Linnea.

180329

Diesel Adrian tränar på fortsatt bra, rakbaneintervaller i måndags. Han har gått backe och rakbana idag säger Linnea.

180323

Veckan har varit fortsatt bra för Diesel Adrian efter banjobbet i måndags. Igår tränade vi på rakbanan och lärlingen Emil körde, allt bara bra säger Linnea.

180319

Diesel Adrian har idag gått banjobb tillsammans med sin tränare Jan-Olov Persson i vagnen. De körde 1,42/ 2140 meter, hälsar Linnea som även skickade två filmer från dagens jobb som ligger utlagda på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.
– Adrian sköter sig bra, han har tagit sig en galopp i jobben ibland men har på sista tiden mognat och skött sig bättre på den biten. Det känns som att han har en rejäl motor och jag är nöjd så här långt, vi får se hur han utvecklar sig framöver. Han kändes fin i dagens banjobb och går framåt för varje jobb. Om allt går som det ska så skulle jag tippa på att han är startklar framåt mitten av maj säger Jan-Olov Persson.

180316

Veckan har varit bra. Diesel Adrian har tränat på fint på rakbanan både i måndags och igår torsdag så vi är nöjda och belåtna säger Linnea.

180309

Diesel Adrian har tränat på som han ska under veckan som gått. Han gick fem intervaller på den långa rakbanan i måndags och igår gick han fyra intervaller i backen + fem intervaller på rakbanan. Han känns stark och fin, sköter sig bra säger Linnea.

180302

Diesel Adrian gick banjobb på Hagmyren igår tillsammans med Jan-Olov Persson. JOP körde 1,44 första varvet och 1,45 andra varvet, Adrian travade på på ett fint sätt. JOP sa efteråt att det var ett av dem bästa banjobben som Adrian gått. I måndags tränade han på rakbanan och kändes fin även då säger Linnea.

180223

Diesel Adrian har tränat på som vanligt denna vecka och allt är som det ska. Vi ska köra banjobb med honom på torsdag säger Jan-Olov Persson.
Adrian tränar på bra, gått intervaller på långa rakbanan både i måndags och igår, han känns fin säger Linnea.

180216

Diesel Adrian har tränat på bra under veckan. Han har gått intervaller på 800 meter styck på rakbanan måndag och torsdag. I onsdags så blev det en promenad, jag red honom då barbacka. han skötte sig så fint förra gången och det var inga problem nu heller säger Linnea.

180209

I måndags tränade Diesel Adrian på rakbanan, provridning i onsdags, han skötte sig jättebra första gången under sadel. Igår torsdag så gick han banjobb. Lärlingen Emil körde utvändigt om JOP som körde en annan häst. De körde 1.48/ 2140 meter på fint vis. Trevlig helg alla delägare önskar Linnea och Adrian.
Det finns film utlagd på Diesel Adrian på Stall Kennys Andelshästar på Facebook när han är ute på en ridtur tillsammans med Linnea. Foton kommer att läggas ut senare i eftermiddag och ikväll på Facebook.

180201

Diesel Adrian är det bra med, han gick backe och rakbana i måndags samt idag och motionerade i walkern igår. Han mår bra och sköter sig säger Linnea.

180126

JOP körde ett banjobb efter 1.45/ 2140 meter med Diesel Adrian igår, det kom någon liten galopp emellanåt men han kan om han vill, i måndags körde vi på skogen, backe och raka. Adrian sköter sig bra säger Linnea. Film från gårdagens banjobb med Jan-Olov Persson i vagnen finns på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

180119

Allt bra med Diesel Adrian, han har tränat i backen och på rakbanan både måndag och torsdag denna vecka. Han tränar på bra säger Linnea.

180112

Samtliga hästar fick ta det lugnt över jul då dom blev vaccinerade, dem gick mestadels i skrittmaskinen. Nyårsveckan körde vi igång som vanligt med träningen igen och Adrian har tränat mest på banan, vi kör då 3000 meter x 2 på banan i tempon mellan 1.50 och 1.55. Igår körde Emil Eriksson (vår lärling) Adrian i banjobb tillsammans med en annan treåring, de körde 2140 meter, han rör sig fint säger Linnea.

171222

Diesel Adrian har gått 2 x 3000 meter på banan i måndags, pullert i onsdags och idag körde JOP banjobb med Adrian. Han körde 1,46/ 2100 meter. Adrian sköter sig fint och JOP var jättenöjd. Igår eftermiddag så blev det vaccination av alla hästarna i stallet så några lugna dagar blir det nu över jul.
Det blir nu lite lugnare i stallen fram till trettonhelgen. Nästa uppdatering kommer den 12 januari om inget oförutsett inträffar. Får vi någon information så lägger vi ut den här på sidan omgående. Vi står hela tiden i kontakt med stallen alla dagar om året. Ni får nu ha en riktigt God Jul och ett Gott nytt år!

171215

Diesel Adrian gick jobb på rakbanan i måndags och banjobb två x 3000 meter igår. I onsdags så gick han pullert. Allt bra med honom och han känns fin säger Linnea.

171208

Bara bra med Diesel Adrian som tränar på. Han gick backjobb och rakbaneintervaller i måndags, simmade i poolen i onsdags och igår så körde vi på banan 3000 meter x 2. Vi är nöjda säger Linnea.

171201

Allt känns fortsatt bra med Diesel Adrian, vi hälsar trevlig helg till er alla säger Linnea.

171129

Idag så har andelshästen Diesel Adrian simmat sina första intervaller i bassängen. Han simmar bra. Det blir 1-2 minuter i början så han får vänja sig. Adrian sköter sig jättefint. Vi har även besökt tandläkaren idag, alla våra hästar får gå till tandis i december och kolla så allt ser bra ut i munnarna. Adrian fick dra ut två tänder som satt löst, annars så såg det fint ut i hans mun säger Linnea. Film + foto finns utlagt på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

171124

Adrian sköter träningen som han ska. Backe + rakbana i måndags, provsimmade i onsdags och gick jobb på rakbanan igår säger Linnea.

171122

Idag har Diesel Adrian provsimmat i poolen. Det gick bra säger Linnea. Film finns på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

171117

Diesel Adrian har tränat i backen och på rakbanan måndag och torsdag denna vecka. Han sköter sig fint och känns bra i träningen säger Linnea.

171110

Diesel Adrian har skött veckans jobb som han ska och allt är bra med honom. Gick två intervaller i backen + fem intervaller på rakbanan i måndags, provade pullert i onsdags och igår/torsdag så gick han banjobb 1.50/2140m. Han sköter träningen på bra sätt och känns fin. (Film när Diesel Adrian går pullert finns på Stall Kennys Andelshästar på Facebook).

171103

I måndags var det hårt att köra på överallt så då tränade vi bara två intervaller i backen. Även igår körde vi två intervaller i backen men även fem intervaller på rakbanan. Adrian känns stark och fin. Vi hälsar alla en trevlig helg säger Linnéa.

171027

Diesel Adrian ser ut att ha tagit kvalloppet igår bra. Han har varit ute i hagen under dagen. Han är pigg och glad efter kvalet säger Linnéa.

171026

Diesel Adrian skötte sig klanderfritt ända sedan han klev på transporten för att åka till Gävletravet. Värmningen var bra. I kvalloppet så travade han på lätta fötter runt på tiden 1.46,2/ 2200 meter. Han är därmed godkänd och får en premie på 10 000 kronor för detta godkända kvallopp.
– Diesel Adrian var mycket fin. Mycket bra uppförande. Det kan bli bra det här sa en väldigt nöjd tränare och körsven Jan-Olov Persson efter kvalloppet.
Foton och filmer finns på Stall Kennys Andelshästar på Facebook. Följ och gilla oss där så missar ni ingenting.

171020

Diesel Adrian kvalar på Gävle på torsdag. Distansen är 2200 meter. Jan-Olov Persson kör. Diesel Adrian ska trava 1.55 eller fortare för att bli godkänd. En premie på 10 000 kronor får Diesel Adrian vid ett godkänt kvallopp. Starttiden för kvalloppet är klockan 17:35.
Diesel Adrian gick två backintervaller och fem rakbaneintervaller i måndags. Igår torsdag gick han banjobb, allt bra i det. Han har fått en ny skötare sen han flyttade upp på box, Linnea Hoppola heter hon säger Wiktor.

171015

Torsdag 26 oktober så kvalar jag Diesel Adrian på Gävletravet säger Jan-Olov Persson ikväll.

171013

Diesel Adrian gick i måndags intervaller på rakbanan, allt bra i dem. Idag så har han gått banjobb, vi körde 1.47 full väg på ett bra sätt säger Wiktor.

171006

Diesel Adrian jobbar på i de tempon som han ska och allting är som det ska med honom. Jag har inte spikat något kvaldatum än, men så fort jag gör det så hör jag av mig säger Jan-Olov.

170929

Diesel Adrian har gått jobb på rakbanan och i skogen tisdag och idag, han känns som han ska säger Wiktor.

170922

Diesel Adrian tränar på och känns bra. Det är meningen att han kommer på box och blir ”stor häst” vid månadsskiftet. Sedan ska vi kolla på kvaldag. Han har tränat som fortast 1.50 utan anmärkning. Jag återkommer om datum för kvallopp när det börjar närma sig i höst säger Jan-Olov Persson.

170915

Diesel Adrian gick banjobb i onsdags. Vi körde 1:50 distansen, han skötte det bra och kändes fin, i övrigt har han gått jobb i skogen denna vecka säger Wiktor.

170908

Adrian gick intervaller i tisdags, två intervaller i backen, tre stycken på rakbanan, motion i torsdags och heat på innerplan i dag. Han känns fin i jobben säger Wiktor.

170901

Allt bra med Diesel Adrian. Veckans banjobb var utbytt mot intervaller på rakbanan då Jan-Olov var i Norge. Han har gått backjobb och rakbaneintervaller denna vecka och har känts fin säger Wiktor.

170825

Diesel Adrian tränar på bra och jag är nöjd med honom så här långt. Jag har inte bestämt datum för kvallopp ännu men jag skulle tro att det blir i oktober. Jag meddelar i god tid vilket datum det blir säger Jan-Olov Persson.

170818

Diesel Adrian har gått motion med tempolekar i skogen måndag och torsdag denna vecka, i onsdags så gick han ett banjobb och var fin säger Wiktor.

170811

Diesel Adrian har gått intervaller i backe och på rakbanan, och heat på innerplan i början av veckan, med motion däremellan. Han känns fin säger Wiktor.

170804

Diesel Adrian gick banjobb i onsdags i 1.50 tempo och var fin på det. Annars växlar träningen mellan backe, rakbana och rundbana säger Jan-Olov Persson.

170728

Diesel Adrian gick heat på innerplan i tisdags och intervaller nu i slutet av veckan. Han känns fin och sköter träningen på ett bra sätt. Innerplan på Hagmyren är ganska tungsprungen men han gick 2,10 2400 meter, så dom får jobba på ganska bra även där säger Wiktor.

170721

Adrian gick ett banjobb i onsdag efter 1.55 och kändes fin. I övrigt så har han denna vecka gått i skogen måndag, tisdag och torsdag säger Wiktor.

170714

Allt bra med Diesel Adrian efter premieloppet. Han gick lite intervaller igår, tidigare i veckan har han bara gått motion säger Wiktor.

170708

Diesel Adrian klarade dagens premielopp galant. Han travade distansen 2180 meter voltstart på tiden 1.57,5 och blev godkänd. Detta var första steget i Diesel Adrians karriär. vi tackar skötaren Wiktor Kylin-Blom till ett bra dagsverke när han körde första riktiga loppet i karriären för Diesel Adrian.

170707

Diesel Adrian har tränat på i veckan, men börjar nog smyga sig lite mot en växtperiod som de kändes igår och idag. Men premien ska inte vara några problem han joggar dem tiderna säger Wiktor.

170704

Diesel Adrian drar på sig vojlock för första gången och går premielopp på Hagmyren nu på lördag. JOP ändrade dag pga det är uttagningar till Svenskt Kallblodsderby på Östersund den 16:e. Ni delägare som önskar entré- & stallbacksbiljetter hör av er senast på torsdag klockan 10:00. Biljetterna ligger i stallbacksentrén på lördag i dt namn som ni har beställt biljetterna i.

170630

Denna vecka har Diesel Adrian och övriga tvååringar gått lite lugnare jobb då flera av våra unghästar varit lite snoriga ”barnförkylning”. Om inget oförutsett inträffar så går Adrian och övriga sina vanliga jobb igen nästa vecka säger Wiktor.

170622

Diesel Adrian jobbar på som han ska med rakbaneintervaller och rundbanejobb. Han känns fin fast han växer en hel del, det blir en stor och rejäl kille. Jag har planerat in att han ska gå Premielopp den 16 juli på Hagmyren om inget oförutsett inträffar. Jag säger till i god tid nu ifall delägarna vill planera och komma och titta då vilket skulle vara kul säger Jan-Olov Persson.
Premielopp innebär detta: Adrian ska komma runt på en Km-tid mellan 2.10-1.55 för att bli godkänd. Han får inte springa fortare eller långsammare, då blir han inte godkänd. Klarar Adrian premieloppet så får han en premie på 20 000 kronor som sätts in på er delägares konton i kommanditbolaget. Premiechansen tänker kanske någon. Det finns ingen Premiechansen för kallblodiga hästar ännu.

170618

Diesel Adrian har jobbat på rakbanan och gått i skogen under veckan som gått, han känns som han ska säger Wiktor.

170609

Diesel Adrian har gått motionsjobb måndag och torsdag den här veckan. I onsdags så körde vi ett banjobb med honom efter 2.00. Han är pigg och fin så allt verkar bra med honom säger Wiktor.

170602

Diesel Adrian har gått jobb på innerplan i tisdags, 2400 meter i 2.10 tempo och idag har han gått intervaller på rakbanan. Mellan det så har han gått motion i skogen. Han har även fått nya skor på fötterna denna vecka, allt bra med Adrian säger Wiktor.

170525

Diesel Adrian gick banjobb igår 2:00 min och kändes fin, i måndags tisdags och idag torsdag har han gått motion i skogen. Det känns att han börjar bli starkare i kroppen, och därmed börjar orka bära sin kropp på ett fint sätt med sitt stora steg vilket är bra säger Wiktor.

170519

Diesel Adrian har tränat på som han ska under veckan och han blir starkare för varje vecka som går, allt är bra med honom säger Wiktor.

170511

Diesel Adrian jobbar på med varierad träning, han känns som han ska och är pigg och glad, backe och rakbaneintervaller har stått på veckans schema säger Wiktor.

170505

Diesel Adrian gick heat på innerplan i måndags, 2400 meter efter 2:15, det var ganska tungsprunget. Igår torsdag så gick han intervaller, två stycken i backen och tre stycken på rakbanan, han känns fin säger Wiktor.
Det finns en film utlagd idag igen på Diesel Adrian på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

170428

Diesel Adrian går varierad träning, rundbana efter 2.00 och intervaller på rakbanan, han sköter jobben på ett bra sätt så vi är nöjda säger Wiktor.
Vi har idag skickat ut tre stycken olika mail till er delägare, kika i din e-post om ni fått dem, annars så får ni höra av er så att ni inte missar någon information som vi sänder ut på mailen.

170421

Allting är fortsatt bra med Adrian, han tränar på med sina intervaller och sköter sig på ett bra sätt säger Wiktor.

170413

Diesel Adrian har gått snabbjobb på rundbanan och gick då 2.10 på ett bra sätt, intervaller på rakbanan har veckan också bestått av, allt bra säger Wiktor.

170407

Diesel Adrian har haft samma träningsupplägg som förra veckan, allt bra med honom säger Wiktor.

170331

Allt bra med Diesel Adrian som har gått i jobb backen i tisdags och idag, igår fick han gå motion, planen är att han kommer gå intervaller varannan vecka och jobb på banan varannan vecka framöver säger Wiktor.

170324

Diesel Adrian har gått samma sorts jobb som förra veckan, han känns bra och allt är bra med honom säger Wiktor.

170317

Diesel Adrian har tränat samma upplägg som förra veckan, han är pigg och välmående säger Wiktor.

170310

Vi har denna vecka börjat att köra lite intervaller i backen samt även på rakbanan med Adrian, han känns som han ska och gör det han ska i jobben säger Wiktor.

170303

Diesel Adrian fortsätter att träna på med att vi gör postionsbyten, vi har kört både i skogen och på banan även denna vecka säger Wiktor.
Adrian sköter sig fint i jobben, inga problem säger Jan-Olov Persson.

170224

Adrian har även denna vecka gått jobb i skogen och på innerplan, vi har även kört positionsbyten denna vecka, han sköter sig fint säger Wictor.

170217

Denna vecka så har Diesel Adrian gått jobb både i skogen och på innerplan, vi kör positionsbyten och han sköter sig bra. Han har också blivit avmaskad säger Wiktor. Film och bild på Diesel Adrian utlagda idag på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

170210

Adrian tränar på, vi har utökat träningen med att börja köra lite längre på banan och sen har han även fått gå motion i skogen. Så han får vänja sig vid backarna i lugn och ro innan vi börjar köra intervaller där om några månader säger Wiktor.

170203

Diesel Adrian växer så det knakar, jobbar på som förra veckan i lite lugnare farter, pigg och på bra humör är han säger Wiktor.

170127

Diesel Adrian tränar på men gör det nu i lite lugnare farter då han växer mycket för dagen säger Wiktor.

170120

Diesel Adrian sköter sig som han ska i jobben, han mår bra och är pigg och glad säger Wiktor.

170113

Allting är bra med Diesel Adrian, han tränar på som han ska samt växer och mår bra.

170106

Diesel Adrian har idag fått nya skor på sig, han tränar på som han ska och är en av de största tvååringarna som vi har i stallet säger Wiktor. Det finns en bild utlagd idag på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

161223

Diesel Adrian gillar jag, han sköter sig som han ska, i veckan så körde vi hästarna tre och tre på banan, de fick turas om att byta positioner, det tycker de är kul, Adrian är alltid på bra humör, en långbent och fin individ säger Jan- Olov Persson. Nästa vecka är det lite lugnare runt om i stallarna, de passas på att vaccineras och körs motion. Nästa uppdatering här blir om två veckor om inget speciellt händer, då lägger vi ut det direkt då vi står i kontakt med våra tränare och skötare alla dagar om året. God jul & Gott nytt år!

161216

Allt fortsatt bra med Diesel Adrian, han sköter sig som han ska säger Wiktor.

161209

Diesel Adrian jobbar på bra, han sköter sig som vi vill säger Wiktor.

161202

Diesel Adrian har varit på Hagmyren, vi körde lite ”åttor” med honom, allt för att lära honom ta styrning, en kille med egen vilja säger Wiktor Kylin-Blom. Wiktor skickade med en film när Adrian springer ”åttor” på Hagmyren, filmen är utlagd idag på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

161201

Igår kväll så skickade vi ut vårt nya Nyhetsbrev på e-post, har du inte fått det i din inkorg så hör av dig till oss.

161125

Diesel Adrian sköter sig i jobben, och tränar på, allt bra säger Wiktor.

161118

Adrian sköter sig, inga problem, pigg och glad säger Wiktor.

161111

Träningen sköter Adrian på ett bra sätt, vi tog bort några vargtänder på honom i slutet av förra veckan, allt bra säger Wiktor.

161102

Dieseln tuggar på bra i jobben, inga konstigheter, han lär sig hela tiden säger Wiktor.

161025

Diesel Adrian är det fortsatt bra med, han sköter sig på ett bra sätt säger Wiktor.

161021

Diesel Adrian sköter sig fortsatt bra och har i veckan börjat att träna i lag med kompisar säger Wiktor.

161014

Diesel Adrian sköter sig och rör sig fint säger Wiktor. Det finns en film att se när Diesel Adrian körs på Stall Kennys Andelshästar på Facebook, gilla Stall Kennys Andelshästar på Facebook, det är där det händer först.

161005

Igår var det vagn på Diesel Adrian för första gången, han skötte sig bra. Skuttade till ett par gånger men det är bra att han känner på grejerna säger Wiktor Kylin-Blom.

160930

Allt går bra med Adrian, han är tömkörd denna vecka, planerar att eventuellt sätta honom i vagn till slutet av nästa vecka. På måndag så tömkör vi honom igen säger Wiktor.

160923

Diesel Adrian är allting bra med, han har haft sele på sig och det funkar bra, inga konstigheter så här långt säger Jan-Olov Persson.

160916

Diesel Adrian är sedan igår hos sin tränare Jan-Olov Persson, han är kanonfin att se på säger Jan-Olov, skötare är Wiktor Kylin-Blom.

160728

Vi har varit och besökt Diesel Adrian igen och han ser fantastiskt fin ut, busar med bästa polaren Inspector i hagen, visar styrka redan nu när han leds ut från hagen, det ska bli mycket spännande att följa detta enda kallblod hos Stall Kennys Andelshästar. Han går in i Jan-Olov Persson´s träning den 1 september.

160707

Diesel Adrian är nu slutsåld och vi hälsar alla delägare välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

Resultat
DIESEL ADRIAN

  • Segerprocent: 8%
  • Platsprocent: 17%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 12 1-1-0 64600 kr
2019 5 1-1-0 41500 kr
2018 7 0-0-0 23100 kr