AURELIA EXPRESS

Foto Lena Emmoth
AURELIA EXPRESS

AURELIA EXPRESS

  • Född: 2019-04-02
  • Kön: Sto
  • Regnr: 19-1967

Andelar till salu

  • Pris per andel: Slutsåld
  • Antal andelar: 25
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
210416

Aurelia Express jobbar på i fortsatt fin stil. Readly Express lämnar fina travare. Inga anmärkningar säger Timo.

210409

Aurelia Express jobbar fortsatt på i fin stil. Fin travare. Allt bra med henne säger Timo.

210401

Aurelia Express sköter sina träningsjobb som hon ska och det är ingenting vi har att anmärka på. Travar fint och lägger på sig muskler. Fin i banjobb idag. Allt bra säger Timo. På Stall Kennys Andelshästar på Facebook finns en film utlagd från dagens banjobb. Följ Stall Kennys Andelshästar på Facebook så missar ni inget.

210326

Aurelia Express sköter sig fortsatt bra. Tränar på bra och vi är nöjda säger Timo.

210319

Aurelia Express har tränat på i fortsatt bra stil under veckan som gått. Hon får träna på ett tag till i Uleåborg och kommer som övriga våra unghästar där hem till sommaren säger Timo.

210312

Aurelia Express har tränat på som hon ska under veckan som gått. Inga konstigheter. Allt bra säger Timo.

210305

Aurelia Express sköter jobben som hon ska. Fin i intervallerna. Inga anmärkningar säger Timo.

210226

Aurelia Express är det fortsatt bra med. Hon går sina uppbyggande jobb, bygger styrka. Inga anmärkningar så här långt. Readly Express lämnar fina travare säger Timo.

210219

Aurelia Express tränar fortsatt på i fin stil. Hon går intervaller på rakbanan och så här långt är det inga anmärkningar. Hon sköter sig fint säger Timo.

210212

Inga anmärkningar. Aurelia Express sköter sig som hon ska i jobben. Vi är nöjda med hennes insatser i träningsjobben säger Timo.

210205

Aurelia Express är det fortsatt bra med. Hon tränar på som hon ska och sköter intervallerna på ett bra sätt. Inget att anmärka på så här långt. Hon gör det hon ska säger Timo.

210129

Aurelia Express tränar på som hon ska, går intervaller på rakbanan. Det är fina vintriga träningsförhållanden i Uleåborg. Allt bra med henne säger Timo.

210122

Aurelia Express nöter på och tränar bra. Joggar i 1.40-tempo i rakbaneintervallerna, inga konstigheter. Fin häst och travare säger Timo.

210115

Aurelia Express fortsätter jogga på i Uleåborg. Allt bra med henne. Hon sköter jobben på ett bra sätt säger Timo.

210108

Aurelia Express tränar på i vanlig ordning. Hon går intervaller på rakbanan. Allt bra. Fin travare säger Timo.

201218

Aurelia Express fick kolik i onsdags men det gick över fort. Inga konstigheter. Fin travare som gör det hon ska. Hon kommer få lite julledigt över helgerna som övriga unghästar. Allt bra med henne säger Timo. Nästa uppdatering här på hemsidan kommer fredag 8 januari om inget oförutsett inträffar. Jag står hela tiden i kontakt med stallen och uppdaterar här om det skulle hända något speciellt. Jag önskar er alla en riktigt God jul och ett Gott Nytt År!

201211

Aurelia Express har jobbat på som hon ska under veckan. Går intervaller på rakbanan och joggar på fint. Allt bra säger Timo.

201204

Fortsatta fina träningsjobb av Aurelia Express. Hon går intervaller på rakbanan. Sköter sig bra. Det är en fin travare säger Timo.

201127

Aurelia Express är det fortsatt bra med. Hon joggar på och gör ett fint intryck säger Timo.

201120

Aurelia Express travar på som hon ska. Inga konstigheter. Frisk och mår bra säger Timo.

201113

Aurelia Express tränar på fint på rakbanan. Allt bra med henne. Inga anmärkningar så här långt säger Timo.

201109

Jag har idag skickat delägarlistan på e-post till er delägare i Aurelia Express. Har ni inte fått den. Titta efter i er skräppost. Det kom en film när Aurelia Express tränar i Uleåborg Finland idag. Den ligger utlagd på Stall Kennys Andelshästar på Facebook. Timo som skickat filmen hälsar att allting går som det ska. De är nöjda och belåtna med Aurelia Express.

201106

Aurelia Express sköter sig som hon ska. Inga problem säger Timo.

201030

Aurelia Express jobbar fint och travar på bra. Hon sköter sig som hon ska under uppträningen och det finns ingenting att anmärka på säger Timo.

201027

Aurelia Express är slutsåld och jag hälsar alla delägare välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

201023

Aurelia Express tränar på som hon ska och ser fin ut. Fin travare som gjort allting rätt så här långt säger Timo.

201016

Aurelia Express sköter träningen exemplariskt och det finns ingenting att anmärka på. Det är en fin travare säger Timo.

201009

Allt bra med Aurelia Express. Hon sköter sig helt som hon ska. Joggar för vagn. Fin travare. Allt bra med henne säger Timo.

201002

Aurelia Express sköter sig väldigt bra och vi är nöjda. Hon travar framför vagn och gör det hon ska. Fin häst säger Timo.

200926

Jag skickade igår som jag gör ibland på fredagar ut ett allmänt nyhetsbrev till samtliga delägare hos Stall Kennys Andelshästar på e-post. Har du inte fått det? Kolla din skräppost.

200925

Aurelia Express tömkörs fortsatt och sköter sig exemplariskt. Hon sätts för vagn nästa vecka hälsar Timo.

200918

Aurelia Express sköter sig exemplariskt. Vi tömkör henne varje dag. Snäll och fin häst säger Timo Niemelä som har hand om unghästträningen.

200911

Allt bra med Aurelia Express. Hon sköter sig på klasshästens vis säger Timo.

200904

Aurelia Express sköter sig exemplariskt under inkörningen. Inga problem alls. Klok och förnuftig häst hälsar min personal säger Timo.

200828

Aurelia Express tog resan till Uleåborg bra och hon har acklimatiserat sig bra. Hon har haft sele på sig och det har inte varit några problem. En klok och fin häst hälsar min personal i Finland säger Timo.

200821

Sommarlovet är slut och allvaret har nu börjat för Aurelia Express. Hon kom idag fram till Uleåborg i norra Finland där hon kommer att köras in. Jag har haft ett långvarigt samarbete med personalen i Finland och de har kört in många stjärnor i mitt stall säger Timo Nurmos.

Resultat
AURELIA EXPRESS

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr