Nytt världsrekord inatt!! Samma korsning som Primadonna Tile – Bli delägare!

8 juli 2018 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

Visar även Primadonna Tile motståndarna ryggen?

Fyraåriga Ariana G satte inatt nytt världsrekord för fyraåriga ston på tiden 1.08,6/ 1609 meter när hon krossade motståndarna i finalen i Graduate Series. Ariana G har samma korsning som Primadonna Tile som du kan bli delägare i. Det finns 1,5 andel kvar.

Yannick Gingras körde som vanligt Ariana G som trots att hon hade spår 8 bakom bilen tidigt satt i ledningen. Ariana G fick efter 650 meter International Moni över sig som tryckte hårt från dödens, men Gingras släppte inte ledningen utan svarade.

I sista kurvan så fanns det bara en häst på banan, Ariana G länsade undan över upploppet och segrade med fyra längder ner till andra häst i mål.

Primadonna Tile som ska tränas av Johan Untersteiner har samma korsning som Ariana G med Muscle Hill som pappa och Cantab Hall som morfar.


Korsningen har gett flera storstjärnor – bli delägare!

Bli delägare i Primadonna Tile som har en gyllene härstamning med Muscle Hill som far och Cantab Hall som morfar. Den korsningen har gett flera stora stjärnor. Bl.a så hittar vi

Southwind Frank – 18 291 322 kronor. Hambletonianvinnare mm mm presentation överflödig.
All The Time – 483 396 dollar
Manchego 1.10,1ak född 2015 som gjort 15 starter och är obesegrad – 978.638 dollar
Efter elfte raka segern sa tränaren Jimmy Takter: – Det måste till ett jäkla sto för att besegra henne, men något sådant har vi inte sett ännu.
Källa: sulkysport.se
Jimmy säger säkert så även nu efter denna 14:e raka seger från debuten.
Manchego
blev 2017 vald till årets 2-åriga sto i USA, hon startade 12 gånger under 2017 och vann samtliga 12 lopp.
Ariana G 1.09,5ak – 743 967 dollar. Ariana G blev 2017 vald till årets 3-åriga sto i USA, hon startade 15 gånger vann 12 lopp och var inte sämre än trea i de övriga.

Ovanstående hästar har alltså exakt samma korsning som Primadonna Tile vilket är mycket mycket intressant!


Läs mer om Primadonna Tile och bli delägare, klicka HÄR