Toppstammad andelshäst efter Muscle Hill – Bli delägare!

12 juli 2018 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

TOPPSTAMMAD ANDELSHÄST!
Hingst efter elithingsten Muscle Hill

Stall Kennys Andelshästar erbjuder en minst sagt toppstammad andelshäst hos Solvallatränaren Timo Nurmos. Professor Tile heter han. Fadern Muscle Hill behöver ingen närmare presentation, han blev i november 2017 utnämnd till Elithingst på avkommebedömningen för varmblodiga hingstar. Läs mer HÄR

Muscle Hill toppar de flesta topplistor som finns. Muscle Hill är ledande avelshingst i sitt hemland USA och har lämnat mängder av kulltoppar och miljonärer. I Sverige är bl.a världsrekordhållaren och 2017 års Kriteriesegrare Villiam efter fenomenet, 1.08,5 travaren Muscle Hill. Elitloppstvåan & Prix d´Amerique-trean Propulsion är efter Muscle Hill. Femfaldiga miljonärskan Pasithea Face är en dotter till Muscle Hill. Listan kan göras lång.


PROFESSORNS MAMMA ÄR TREFALDIG MILJONÄRSKA

Modern till Professor Tile heter Andie Sophia och var en mycket duktig tävlingshäst i USA. Andie Sophia tjänade 3 402 491 kr. Segrade 11 gånger var tvåa 10 gånger och trea 12 gånger. Andie Sophia har rekorden 10,7ak och 12,8am.

Modern Andie Sophia tävlade framgångsrikt både som två- och treåring med segrar i bland annat finalen i Kentucky Sire Stakes ($250.000) som tvååring. Under treåringssäsongen tog hon hem Hudson Filly Trot ($155.624) och Coaching Club ($57.300).

Modern Andie Sophia är halvsyster med Nicole’s Promise (e. Dream Vacation), 1.10,6/ $240.718, som bland annat lämnat Livininthefastlane (e. Donato Hanover), 1.10,2/ $443.481.


TIMO NURMOS REKOMMENDERAR – ”RUGGIG STAMTAVLA”

Professor Tile har toppstam. Han har utstrålning och står rätt på benen. Muscle Hill som pappa och med en mamma som tjänat över 3 miljoner kronor i hård konkurrens så är papperen i ordning, det är en ruggig stamtavla. Jag ser fram emot att få in Muscle Hill-hingsten Professor Tile i min träning. //Timo Nurmos

Timo Nurmos var och hälsade på Professor Tile i Normandie Frankrike fredagen den 26 januari. Timo hälsar att han är fortsatt mycket nöjd med Professorn. Timo säger att Professor Tile är rättställd, har långa fina kotor och ett fint kors. Professorn var ute i hagen när jag kom, han kom fram och ville visa upp sig. Nyfiken, cool häst! En lätt typ med bra storlek. Jag är mycket nöjd och rekommenderar självklart köp av andelar i Professor Tile, hästen är toppfin och som jag tidigare sagt, han har en ruggig stamtavla avslutar Timo Nurmos.

Timo Nurmos som ska träna Muscle Hill-sonen Professor Tile, här tillsammans med Muscle Hill-sonen Villiam efter segern i Svenskt Travkriterium på Solvalla 20171001.


ANMÄLS FORTLÖPANDE TILL ÅRGÅNGSLOPPEN

Muscle Hill-sonen Professor Tile kommer fortlöpande att anmälas till de största årgångsloppen som två- tre- och fyraåring i Sverige.

• Svensk Uppfödningslöpning
• Breeders Course
• Breeders Crown
• E3
• Svenskt Trav Kriterium
• Kungapokalen (Euro Classic Trot)
• Sprintermästaren
• Svenskt Travderby
• Grand Prix du I´U.E.T
samt självklart också anmälas till Premiechansen.


FRANKRIKE FÖR BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGAR

Professor Tile står uppstallad och går på dagarna tillsammans med fyra andra hingstar i en hage i Normandie i Frankrike. Allt för att få de bästa förutsättningarna, då han i vår kommer att gå på ett av de allra bästa betena som finns i Frankrike. Vi hoppas på en tidig individ som inte på något sätt stressats fram.


21 AVKOMMOR – SNITTPRIS 1,2 MILJONER KRONOR

På Harrisburg-auktionen i USA i november såldes första auktionsdagen 21 avkommor efter Muscle Hill till ett snittpris av 1,2 miljoner svenska kronor.

Muscle Hill gjorde 21 starter, vann 20 av dem och tjänade 25 059 035 kronor. Muscle Hill travade 1.08,5/ 1609a när han segrade i Hambletonian och vann i princip alla stora lopp som går att vinna som två- och treåring i USA.


MUSCLE HILLS RESULTAT SOM FAR I SVERIGE 2017

Källa: Travsport.se


BLI HÄSTÄGARE HOS STALL KENNYS ANDELSHÄSTAR

Du kan köpa en eller flera andelar om du vill, eller dela på en andel med en eller flera kompisar, det är vansinnigt kul att äga travhäst, oavsett om man äger en hel häst, en halv häst, en andel, eller delar en andel med flera kompisar, allt är möjligt hos Stall Kennys Andelshästar och nu har Du chansen!!

Professor Tile säljes i kommanditbolagsform där du inte riskerar något annat än din egen insats!

Gör som över 650 stycken unika människor redan har gjort, bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar du med, nu har du chansen genom Professor Tile.


Läs mer HÄR om Professor Tile

  • Pris per andel: 30 000 kronor
  • Antal andelar: 32 stycken
  • Månadskostnad: Fram till och med 31/8 2018 100 kronor / andel. Från 1/9 2018 blir månadskostnaden ca 610:- kr / andel
  • Tillgänglighet: Andelar till salu

Bilden: Professor Tile som du kan bli delägare i.