Två (2) andelar kvar i andelshästen Organic Tile, tränar strålande på Grosbois

2 april 2018 i Hänt i stallet, av Kenny Thörnblom

BJÖRN GOOP OM ORGANIC TILE

Organic Tile är på Grosbois i utkanten av Paris och hon tränar mycket bra. Det är en rejäl märr med bra driv i steget och bra motor, hon är klok och lättlärd, har självförtroende, är trygg i sig själv. Organic Tile gör det vi begär av henne och hon gör det BRA. Det känns mycket intressant att ha en avkomma i stallet ur första kullen efter Trixton. Då Organic Tile är norskfödd så har vi många årgångslopp att välja på både i Sverige och Norge vilket är mycket intressant. Jag rekommenderar köp av andelar i Organic Tile. //Björn Goop

ANDELSHÄST EFTER EN AV VÄRLDENS HETASTE AVELSHINGSTAR

Fadern Trixton född 2011 debuterade som 2-åring och han vann fyra av åtta starter. Som 3-åring tog han åtta segrar på elva starter. Trixton vann bland annat i Hambletonian, Goodtimes Stakes och Simcoe Stakes. Trixton tjänade 6 200 724 kronor och har rekordet 1.08,7a/ 1609 meter. Rekordet satt i Hambletonian som 3-åring på Meadowlands då han vann Hambletonian i en hård strid mot Nuncio. Trixton tjänade 326 354 kronor per start.

Trixton
e. Muscle Hill – Emelie Cas El

Född 2011
Rekord: 1.08,7ak
Intjänat: $ 915.009
19 starter 12-2-2

AVKOMMORNA EFTER TRIXTON ÄR MINST SAGT EFTERTRAKTADE

Trixtons första kull föddes 2016, han är en av de hetaste avelshingstarna just nu. Johan Untersteiner köpte Someone Special Ås ett ettårigt sto efter Trixton den 14 augusti på Wenngarn-auktionen för 1,1 miljoner kronor (samma korsning som Organic Tile med Cantab Hall som morfar).
I Norge såldes den 9 september 2017 ettårige Te Amo Corazon efter Trixton för 950 000 kronor.
På ITS Yearling Sale i Italien den 13 september 2017 såldes Ambassador Kronos efter Trixton för 90 000 Euro. Nu har du chansen att bli delägare i Organic Tile född 2016 efter Hambletonianvinnaren Trixton.

TRIXTON-AVKOMMORNA HETA ÄVEN PÅ AUKTIONEN I LEXINGTON KENTUCKY USA 4-7 OKTOBER 2017

Vi listar här under de tre dyraste på auktionen
• Mettle hingst efter Trixton – Angelette Hanover 180 000 dollar
• Lindy Express hingst efter Trixton – Nashville Lindy 140 000 dollar
• Sheena´s Boy hingst efter Trixton – Sheena´s Shadow 130 000 dollar

MODERNS FÖRSTFÖDDA HAR SEGRAT 6 GÅNGER

Modern Moonbeam Hanover travade som 3-åring 1.12,9ak och tjänade 765 900 NOK. Hon var på plats 14 starter av 21. Som 4-åring var hon tvåa i Stosprintern samt tvåa i Axel Jensens Hoppeavdeling. Moonbeam Hanovers förstfödda heter Luxury Tile som 2017 på 12 starter tog 6 segrar och 4 andraplatser och travade 1.12,4/ 1609a. Luxury Tile har tagit två V76 segrar i Norge under 2017.

MILJONÄRER I VARJE LED I STAMTAVLAN

Vi hittar miljonärer i varje led i Organic Tiles stamtavla. Mormor Mink Hanover har lämnat Minky Hanover 1.12,0ak, som har lämnat Mikey Hanover som tjänade $ 369.533. Mink Hanover har även lämnat Mohegan Hanover $ 125.413. Vi hittar även i stamtavlan Minx Hanover som lämnat Mora Hanover som lämnat Zukav $ 150.571. Traci Spur $ 215.347 moder till vår egen miljonär Emmett Brown 1 582 238 kr. Världsstjärnan Syrinx Hanover, vinnare av Breeders Crown, Goldsmith Maid, WN Reynolds Memorial, 2 gånger i Pennsylvania Sires Stakes. Som 3-åring var Syrinx Hanover obesegrad i 12 starter, vinnare av bl.a Hambletonian Oaks, Breeders Crown, e Bluegrass, Matron Stake. Vald till Årets sto som 3-åring i USA.

TRÄNAS UPP I FRANKRIKE FÖR ATT FÅ BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGAR

Organic Tile finns på plats på Grosbois Frankrike. Hon håller för fullt på att köras in av Per-Olov ”Poppo” Jansson och kommer att tränas upp på Björn Goops filial på mäktiga Grosbois i utkanten av Paris. Vi hoppas på en tidig individ som inte på något sätt stressats fram, hon kommer till Sverige som tvååring.

SE DE TVÅ FILMERNA PÅ ORGANIC TILE HÄR UNDERANMÄLS TILL NEDANSTÅENDE INSATSLOPP

Organic Tile som är norskfödd kommer fortlöpande att anmälas till de största insatsloppen som hon är berättigad i att starta som två- tre- och fyraåring i Sverige och Norge.

Sverige
• Svampen Örebro
• Breeders Course (3-åriga)
• Breeders Crown (2-3-4 åriga)
• E3
• Drottning Silvias Pokal (Euro Classic Trot)
• Stosprintern
• Grand Prix du I´U.E.T

Norge
• Norska Kriteriet
• HKH Prinsesse Martha Louises Minneløp på Biri
• Norskt Trav Oaks på Momarken
• Norska Derbyt
• Jarlsberg Grand Prix.
• samt självklart också till Norska Premiechansen.


BLI HÄSTÄGARE DU MED

Du kan köpa en eller flera andelar om du vill, eller dela på en andel med en eller flera kompisar, det är vansinnigt kul att äga travhäst, oavsett om man äger en hel häst, en halv häst, en andel, eller delar en andel med flera kompisar, allt är möjligt hos Stall Kennys Andelshästar och nu har Du chansen!!

Organic Tile säljes i kommanditbolagsform där du inte riskerar något annat än din egen insats!

Gör som över 650 stycken unika människor redan har gjort, bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar du med, nu har du chansen genom Organic Tile.


Foton: ©Lena Emmoth