PRINCESS TILE

Foto Kenny Thörnblom
PRINCESS TILE

PRINCESS TILE

  • Född: 2017-05-08
  • Kön: Sto
  • Regnr: 17-2824

Andelar till salu

  • Pris per andel: 22500 kr
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: 850 kr / andel
  • Tillgänglighet: Andelar till salu

Tränare

Skötare

STOSPECIALISTEN PETER UNTERSTEINERS NÄSTA STJÄRNA?

Vi presenterar toppstammade Princess Tile som andelshäst utvald av segervana Halmstadstränaren Peter Untersteiner.


HÖGA FÖRVÄNTNINGAR PÅ PRINCESS TILE!

Princess Tile har en av världens bästa avelshingstar genom alla tider, Cantab Hall som far. Hennes mor var ett av de bästa stona på andra sidan Atlanten – Riveting Rosie. Hon tjänade 7,6 miljoner kronor under sin karriär och valdes till Årets sto som 2- och 3-åring i Canada. Toppstam! Förväntningarna kommer vara höga.


CACTUS + GRANDFATHER BILL + PRINCESS TILE = CANTAB HALL

Stall Kennys Andelshästars båda segermaskiner Cactus och Grandfather Bill är även de efter CANTAB HALL. Avelsgigant som lämnar mycket fina och starka hästar.FADERN EN AV VÄRLDENS BÄSTA GENOM TIDERNA

Fadern Cantab Hall tjänade själv 10 717 829 kronor och travade 1.08,9.
Han är far till bl.a
Father Patrick 21 620 061 kr
Wild Honey 13 700 598 kr
Explosive Matter 11 616 878 kr
Uncle Peter 9 773 522 kr
Tamla Celeber 8 310 666 kr
Pastor Stephen 7 267 012 kr
Delicious U.S. 6 581 572 kr
Darling Mearas 6 352 000 kr
Volstead 5 875 824 kr
+ många många fler miljonärer i världen.


MODERN ÅRETS STO I CANADA TVÅ ÅR I RAD

Modern Riveting Rosie (e.Muscle Mass – Rose de Vie Stena).
Rekord *1.10,1
Intjänat $973.336 dollar = 7 636 099 kronor.
Riveting Rosie valdes till Årets Sto i Canada både som 2- och 3-åring.

Riveting Rosie är syster med miljonären Howd That Feel *1.10,9/$187.792

Mormor Rose de Vie Stena är syster med
Bertolio $280.102
Bertorico $243.739
Baron Hall $203.364


ÅKE SVANSTEDT SATTE VÄRLDREKORD MED SIX PACK

Six Pack (efter Muscle Mass) satte nytt världsrekord på tiden 1.07,9 i Kentucky Futurity i början av oktober. Six Packs far Muscle Mass är morfar till Princess Tile. Det finns fartresurser i stamtavlan så det räcker och blir över!!


LÄS OM OCH SE MODERN RIVETING ROSIE I LOPP

Klicka HÄR så kan ni läsa om, samt se Riveting Rosie i olika lopp under hennes karriär.PETER UNTERSTEINER HAR BESIKTIGAT

Halmstadstränaren Peter Untersteiner har noggrant besiktigat och godkänt Princess Tile som andelshäst åt Stall Kennys Andelshästar. Peter åkte och besiktigade Princess Tile på Alebäcks stuteri där Princess Tile är född. Här under kan ni läsa Peter Untersteiners egna ord om Princess Tile.

> Peter Untersteiner besökte Princess Tile hos Lotta Chaudet i Haras de la Galiere i september. Peter sa efter det besöket att han var mycket nöjd med hur Princess Tile växt och utvecklats och att det ser mycket lovande ut.FRANKRIKE FÖR BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGAR

Princess Tile står uppstallad och tränas på Ecurie du Clair de Lune Haras de la Galiere i St Mars Du Desert Normandie i Frankrike för att få de bästa förutsättningarna då hon i vår kommer att gå på ett av de allra bästa betena som finns i Frankrike samtidigt som hon tränas.
Vi hoppas på en tidig individ som inte på något sätt stressats fram. Hon tränas i Frankrike och kommer till Halmstad och Peter Untersteiner på våren 2019 som tvååring. Princess Tile sköter sig på klasshästens vis säger Lotta Chaudet som tillsammans med sin man Freddy har hand om uppträningen.

Utsikt från rundbanan på Haras de la Galiere. Fantastisk utsikt. Ett paradis för hästar och människor.


ANMÄLS FORTLÖPANDE TILL ÅRGÅNGSLOPPEN

Princess Tile kommer fortlöpande att anmälas till de största insatsloppen som två- tre- och fyraåring i Sverige.

• Svensk Uppfödningslöpning
• Breeders Course
• Breeders Crown
• E3
• Svenskt Trav Oaks
• Drottning Silvias Pokal (Euro Classic Trot)
• Stosprintern
• StoChampionatet
• Derbyt/ Derbystoet
• Grand Prix du I´U.E.T
• Samt självklart också vara med i Premiechansen.


Stall Kennys Andelshästar har köpt tävlingsrätten i Princess Tile fram till 31 december 2023. Det innebär att när Princess Tile fyller 7 år 1 januari 2024 så får uppfödaren tillbaka Princess Tile, om inte delägarskapet tidigare återlämnat Princess Tile. Alla prispengar undantaget uppfödarpengar tillfaller kommanditbolaget. Efter avdrag för kostnader i samband med tävlande kan sedan överskottet utbetalas till delägarna.BLI DELÄGARE

Du kan köpa en eller flera andelar om du vill, eller dela på en andel med en eller flera kompisar, det är vansinnigt kul att äga travhäst, oavsett om man äger en hel häst, en halv häst, en andel, eller delar en andel med flera kompisar, allt är möjligt hos Stall Kennys Andelshästar och nu har Du chansen!!

Princess Tile säljes i kommanditbolagsform där du inte riskerar något annat än din egen insats!

Gör som över 650 stycken unika människor redan har gjort, bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar du med, nu har du chansen genom Princess Tile.

Träningsrapport

Datum Rapport
190118

Princess Tile tar det bara lugnt som planerat under januari. Fin och trevlig tjej. Nästa vecka kommer Peter ner och hälsar på henne, ska bli kul att höra vad han tycker säger Lotta.

190111

Allt bara bra med Princess Tile. Hon får ta det lugnt fram till 28/1 som övriga tvååringar. Efter det drar träningen igång igen på allvar. Det är en riktigt fin häst säger Lotta.

181221

Princess Tile har tränat på som hon ska under veckan och har som vanligt gjort det väldigt bra. Jättefin travare, stark och det känns det finns fart i henne. Våra unghästar körs varannan dag. Två gånger i veckan körs dem på rundbanan. De värmer då upp i 4000 meter först. Sen blir det 2000 meter jogg i tempon mellan 1,55-2,00. Efter jul blir det ledighet ça fyra veckor för alla hästarna säger Lotta. Det här var sista uppdateringen för i år. Det blir alltid lite stiltje mellan jul och trettonhelgen i stallarna. Jag står hela tiden i kontakt med stallen, om något särskilt händer så uppdaterar jag det direkt här på sidan. Nästa träningsuppdatering blir annars fredag 11 januari. God jul och Gott nytt år! /Kenny

181214

Princess Tile är fortsatt jättefin i jobben. Stenhård dam som jag tror ni och Peter Untersteiner kommer få mycket roligt med. Mycket fin travare säger Lotta.

181207

Princess Tile har tränat som vanligt under veckan. Hon ser fin ut. Riktig travare med bra tryck i steget. Tuff tjej. Vi är jättenöjda säger Lotta.

Resultat
PRINCESS TILE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr