ORGANIC TILE

Foto: Kenny Thörnblom
ORGANIC TILE

ORGANIC TILE

  • Född: 2016-05-30
  • Kön: Sto
  • Regnr: NO-16-5168

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
190215

Organic Tile har bara tagit det lugnt under veckan. Hon är pigg och glad säger Björn.

190207

Organic Tile gick sex intervaller i backen i måndags hon har efter det varit hos veterinären. Hon har ett litet överben men vi avvaktar lite med att frysa det. Hon blev dock behandlad i sina båda framknän och kotor. Samt raspad i munnen, de tog även bort två mjölktänder fram. Hon tar det lugnt nu ett litet tag säger Björn.

190201

Organic Tile har tränat i backen, gått sex intervaller under veckan. Ser fin ut säger Björn.

190125

Organic Tile har jobbat i backen under veckan som gått, sex intervaller och allt ser bra ut säger Björn.

190118

Organic Tile har jobbat på i backen under veckan och bygger muskler, allt ser bra ut säger Björn.

190111

Organic Tile har börjat träna igen efter lite helgledigt. Tränar backe nu i ca fyra veckor. Hon ser bra ut, pigg och glad säger Björn.

181221

Organic Tile har tränat för fullt under veckan. Hon ser fin ut, har fart i sig. Min förhoppning är att hon kommer ut på banan igen i mars. Jag kommer att starta hästarna i stallet väldigt lite under januari och februari. Träna på och bygga styrka för att sedan komma ut i mars månad. Hon kommer nu att vaccineras sedan blir det ledigt över jul och nyår säger Björn. Det här var sista uppdateringen för i år. Det blir alltid lite stiltje mellan jul och trettonhelgen i stallarna. Jag står hela tiden i kontakt med stallen, om något särskilt händer så uppdaterar jag det direkt här på sidan. Nästa träningsuppdatering blir annars fredag 11 januari. God jul och Gott nytt år! /Kenny

181214

Organic Tile har gått två lugna heat på rundbanan i tisdags och idag fredag. Pigg, glad och löpsugen säger Björn.

181207

Vi har haft dåliga träningsförhållanden på Lökene ett tag pga vädret. Organic Tile har joggat i skogen under veckan. Hon ser fin ut och mår bra. Vi siktar på start till våren säger Björn.

181130

Organic Tile mår bra. Hon har som många andra hästar fått gå långsamturer i skogen den här veckan säger Björn.

181121

Organic Tile joggar på som förra veckan. Fin häst. Vi såg i loppet att det finns fart i henne. Hon får jogga på. En pigg och positiv tjej säger Björn.

181116

Organic Tile tar det fortsatt lugnt. Hon har bara joggat under veckan. Pigg och glad och alltid på bra humör säger Björn.

181109

Organic Tile har vi fräschat till lite när hon nu ändå tar det lite lugnt. Hon hade överben på bägge frambenen som veterinären frysbrände igår säger Björn.

181107

Veterinären kommer att titta på Organic Tile, troligtvis redan imorgon torsdag. Hon har ett överben som eventuellt behöver frysbrännas. Inga konstigheter men bra att fixa till nu när hon ändå tar det lugnt säger Björn.

181102

Organic Tile har joggat under veckan. Pigg och alert häst säger Björn.

181026

Organic Tile tar det lugnt och joggar bara ett tag framöver nu. Hon är pigg och glad säger Björn.

181019

Veterinär har gått igenom Organic Tile och tillväxtzonerna i bakknäna är öppna. Hon växer kraftigt nu och då blir det så. Vi backar ett steg. Hon får ta det lugnt en månad så kollar vi igen sen. Det här är normalt på unghästar säger Björn.

181012

Organic Tile var till veterinären i början av veckan, hon växer och fick order om att ta det lugnt resten av veckan. Hon har bara joggats lätt säger Björn.

181007

Organic Tile kommer strykas till morgondagens start. – Hon kändes fin i senaste jobbet, men inte så fin som jag vill. Hon växer, har växtvärk. Vi tänker på hästens bästa och stryker henne säger Björn.

181005

Organic Tile har skött veckans jobb som hon ska. Gick rundbanejobb idag, kändes fin. Startar på måndag. Orutinerad häst, finns fart i henne. Jag hoppas hon sköter sig lika bra som förra gången säger Björn.

181002

Organic Tile startar på Mantorp på måndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på fredag klockan 10:00. Biljetterna ligger i hästägarentrén bredvid stallbacken i det namn som ni beställt biljetterna i.

180928

Organic Tile gick jobb på rundbanan i tisdags och har gått intervaller idag. Hon sköter sig i jobben säger Björn.

180920

Organic Tile har som de flesta övriga hästarna på gården bara gått lugna motionsjobb den här veckan. Vi har förkylning i stallarna så vi tar det därför lite lugnare med träningen den här veckan så ingen tränar med infektion i kroppen. Hon kommer avmaskas idag säger Björn.

180914

Organic Tile ser fin ut i jobben och har gått intervaller på rakbanan den här veckan. Jag har preliminäranmält henne till tvååringsloppet för ston på Rättvik den 5 oktober så får vi se om vi startar där när det är dags för definitiv anmälan säger Björn.

180907

Organic Tile gjorde en mycket fin tävlingsdebut och jag är jättenöjd. Hon har efter loppet gått i hagen och varit ute på en lätt joggingtur säger Björn.

180903

Organic Tile skötte sig exemplariskt när hon reste från Lökene och när hon kom till Färjestad. Hon är cool. Värmningarna var bra. Hon skötte sig i defilering och provstart. I loppet så gick hon iväg bra ifrån det snäva andraspåret. Fick inte överta ledningen utan fick trava i dödens större delen av loppet. I sista kurvan hade hon knäckt ledaren som galopperade. Organic Tile fick ett par längders ledning ur sista kurvan. Tvekade lite och tappade fart mitt på upploppet. Blev nerspeedad 75 meter från mål och slutade tvåa i mål.
– Organic Tile kändes fin i loppet, såklart orutinerad och när vi fick ett par längder ner till andra häst började hon tveka och visste inte vad hon skulle göra. Hon gjorde en bra insats och jag är såklart nöjd trots andraplatsen. Det gick fort sista 500. Nu har hon lopp i kroppen och går framåt av det och har fått vara med och lära sig vad det går ut på, fin häst sa Björn efter loppet.

180831

Organic Tile har gått jobb både på rundbanan och intervaller på rakbanan den här veckan, hon känns fin. Tidig häst med bra fart i kroppen. Hon har gjort allt rätt så här långt. Spår 2 är inte optimalt i volten. Hon är dock klok och förnuftig så jag tror inte det ska vara några problem säger Björn.

180828

Organic Tile gör tävlingsdebut och startar på Färjestad på måndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré och stallbacksbiljetter. Hör av er senast på fredag klockan 10:00. Biljetterna ligger i huvudentrén i det namn som ni beställt biljetterna i.

180824

Organic Tile gick ett rundbanejobb i början av veckan och var fin, hon har fart i sig. Har tränat som hon ska. Känns bra och jag är nöjd så här långt säger Björn.

180817

Organic Tile har tränat som hon ska under veckan och ser fin ut. I tisdags gick hon ett rundbanejobb och idag har hon gått intervaller på rakbanan, allt bra säger Björn.

180810

Organic Tile fick stå över rundbanejobbet i början av veckan då hon var lite snuvig. Hon är bättre nu och har joggat säger Björn.

180803

Organic Tile ser bra ut i jobben. Hon har gått jobb på rakbanan och det tycker hon är kul. Allt bra med henne, vi jobbar på säger Björn.

180727

Organic Tile har joggat under veckan och allt är bra med henne. Fin häst säger Björn.

180720

Organic Tile har joggat under veckan som gått och ser fin ut. Allt bra med henne, alltid pigg och glad säger Björn.

180713

Organic Tile mår bra. Tar det lite lugnt för dagen som övriga tvååringar. Hon går inga träningsjobb utan endast motionsjobb och körs nästan varje dag. Allt bra med henne säger Björn.

180706

Organic Tile verkar allt bra med efter kvalloppet. Hon har joggat under veckan som gått och även varit ute en hel del i hagen och haft det skönt säger Björn.

180629

Zen var mycket nöjd med kvalloppet för Organic Tile. Jag ville ge henne ett lopp i ryggar och det kändes bra. Hon fick göra det själv på upploppet när jag styrde ut och hon gjorde det bra sa Zen efter loppet.
Organic Tile kvalade på tiden 1.23,1 och blev därmed godkänd.

180625

Organic Tile kvalar på Färjestad på fredag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- & stallbacksbiljetter. Hör av er senast på onsdag klockan 10:00. Biljetterna ligger i frikortskassan i huvudentrén på fredag i det namn som ni har beställt biljetterna i. Ni kommer under dagen att få ett infomail från mig. Hör av er om ni inte fått det ikväll. Det innehåller viktig information.

180622

Organic Tile var med in till Färjestad i onsdags och gick ett rundbanejobb. Hon var jättefin, travade 1.25,5/ 2140 meter på ett mycket bra sätt. Hon har ett fint trav och är klok, jag är nöjd med hennes utvecklingskurva så här långt. Hon kvalar med största sannolikhet på Färjestad på fredag 29 juni säger Björn.

180615

Organic Tile känns fin i jobben. Gick ett rundbanejobb på Lökene i tisdags och backe/ sandintervaller idag. Hon åker eventuellt in till Färjestad på onsdag och testar på att gå ett snabbjobb på banan. Hon har överben på båda benen fram som vi kommer att frysbränna, när det blir vet jag inte idag säger Björn.

180606

Organic Tile gick igår ett rundbanejobb och kändes fin. Hon sköter sig bra. Vi för nöjda så här långt med henne säger Björn.

180601

Organic Tile känns fin i jobben. Hon har gått ett rundbanejobb och även intervaller på rakbanan den här veckan, allt bra säger Björn.

180524

Organic Tile gick ett rundbanejobb i tisdags och allt var bra i det, hon kommer imorgon att avmaskas säger Björn.

180518

Organic Tile har gått intervaller på rakbanan i tisdags och idag rundbanejobb, de körde lugnt och bytte positioner allt för att hästarna ska lära sig, allt bra med henne säger Björn.

180514

Andelarna i Organic Tile är slutsålda sedan en tid tillbaka. Idag så har vi på mail skickat ut delägarlistan till samtliga delägare. Vi hälsar alla delägare i Organic Tile hjärtligt välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

180511

Organic Tile har tillsammans med sex stycken andra tvååringar gått sitt första jobb på rundbanan på Lökene idag. Det blev två stycken heat. De bytte positioner i jobbet och det gick bra. Björn var mycket nöjd efter detta första riktiga jobb på Lökene.
Organic Tile ser jättefin ut och känns fin. Man får passa sig när man åker ut för hon har temperament, när hon väl joggat på ett tag så är det ingen fara. En fartfylld fin häst som jag är nöjd med så här långt säger Björn.

180504

Organic Tile har gått jobb i skogen tillsammans med de övriga tvååringarna som kom från Frankrike. Hon ser pigg och fin ut. Hon har haft besök av delägare under veckan. Allt bra med henne säger Björn.

180429

Organic Tile som varit på inkörning i Frankrike till Lökene inatt. Resan har gått bra. Det blir ganska oroligt när det kommer så många nya hästar på en och samma gång, det gnäggades lite varstans även idag sa delägare Anita & Göran som varit och hälsat på sina båda hästar (Etoile & Thorondor) ute på Lökene även idag (de kom redan igår). Hästarna vänjer sig snabbt och om några dagar börjar de känna sig hemma. Organic Tile stod i sin box när vi var och hälsade på avslutar A & G.

180427

Organic Tile har jobbat på som vanligt i början av veckan, fin häst som sköter sig bra. Hon åker från Frankrike idag. Transporten beräknas vara på Lökene natten mot söndag. Planen är att Shkelzen ”Zen” Koka ska vara skötare på henne säger Björn. Zen sköter sedan tidigare bl.a vår andelshäst He´s Marvelous och kommer även att sköta Equal To None åt oss.

180420

Organic Tile har tränat på rakbanan denna vecka tillsammans med de övriga tvååringarna. Hon känns fortsatt smidig och fin. Hemresan till Sverige och Lökene börjar på torsdag säger Philip.

180411

Organic Tile ser jättefin ut i de jobb hon går på Grosbois och vi är nöjda med henne. Det är planerat att hon ska åka hem till Lökene vecka 17. Vi kör ner några ettåringar den veckan till Frankrike. Så beroende på vilken dag (troligtvis 26 eller 27/4) när transportören har tid så åker hon hem säger Björn.

180406

Stall Kenny-hästarna har fortsatt tränat på rakbanan denna vecka och känns fina! Märks på både hästar och människor att våren kommit. Finns inget att anmärka på och vi kommer träna på tills dem åker hem till Sverige. Ser ut som att det blir om ca 3 veckor. Organic Tile fortsätter att göra allt rätt, vi är nöjda säger Philip.

180329

Organic Tile har gått intervaller på rakbanan på Grosbois denna vecka. Hon sköter sig fint, vi kör intervallerna i 1.35-tempon och det joggar hon. Fin häst, vi är nöjda säger Björn.

180323

Tvååringarna gick rundbana i tisdags. Dem gjorde alla det på ett bra sätt och de blir mer och mer stabila. Idag gick dem intervaller på rakbanan. Organic Tile känns riktigt fin, gör allt rätt så vi är nöjda med henne säger Philip.

180316

Tvååringarna har tränat på rakbanan även denna vecka. Organic Tile har gjort allt rätt från dag ett, hon ser jättefin ut säger Björn.

180309

Organic Tile har tillsammans med dem andra tvååringarna gått intervaller på rakbanan denna vecka. Hon känns bra och det finns inget att anmärka på. Hon är frisk och kry hälsar Philip.

180302

Organic Tile har tränat på rakbanan denna vecka och känts fin. Hon går framåt för varje vecka så det finns inget att anmärka på. Jag tror att vi blir kvar på Grosbois till andra halvan av april, inget datum är spikat för hemresa till Sverige och Lökene än säger Philip.

180223

Organic Tile har gått jobb både rakbanan och på rundbanan under veckan som gått, hon sköter sig perfekt och allt är som det ska säger Philip.

180216

Vi var i onsdags på Grosbois i utkanten av Paris och besökte Organic Tile och övriga tvååringar som vi har där. Organic Tile har musklat på sig rejält, hon har ett mycket fint psyke, det finns inget som oroar henne. När hon duschade efter onsdagens jobb så stod hon med öronen framåt!! Vi fick D´One-feeling. Organic Tile ser jättefin ut och Stall Goops personal inklusive Björn Goop själv är mycket nöjda. Organic Tile gick jobb på rundbanan, efter att ha värmt upp på slingan så travade Organic Tile upp på rundbanan som andra häst efter Thorondor. Hon gick tre varv och då vi även skulle fota och filma de 4 andelshästarna som gick jobb, så fick hästarna trava efter varandra med en bit mellanrum denna gång. Normalt så tränar dem tillsammans minst två och två. Organic Tile såg smällfin ut i rundbanejobbet. Det finns filmer utlagda från i onsdags på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

180209

Denna vecka har varit lite speciell då vi fått en hel del snö och haft minusgrader i Paris. Vi hade två dagar då vi valde att inte köra hästarna pga att de inte har några brodd och vi vill inte riskera att det händer någon olycka med hästarna. Organic Tile har resterande dagar gått jobb som hon ska på rakbanan. Hon känns fortsatt väldigt fin säger Philip.

180201

Organic Tile har som övriga tvååringar gått jobb på rakbanan denna vecka. Björn Goop var här och körde intervaller med Organic Tile igår på rakbanan och var väldigt nöjd säger Philip.

180126

Organic Tile har som övriga tvååringar gått jobb på rundbanan denna vecka, allt bra med henne, fin travare som gjort allt rätt så här långt hälsar Philip.

180119

Organic Tile har gått jobb på rakbanan och rundbanan denna vecka, det är en fin travare som sköter sig som hon ska säger Philip.

180112

Organic Tile fick några lediga dagar runt jul och nyår. Nu är vi igång och tränar för fullt igen. Dem går fortsatt sex dagar i veckan, vi kör dem på både rakbanan och rundbanan. Organic Tile sköter sig kanonbra, en fin travare med rätt inställning säger Philip.

171222

Jag var på plats på Grosbois och körde Organic Tile i onsdags. Hon kändes fin, har lätt för sig och rör sig fint, fin travare, vi körde bitvis i 1.45-tempo och det var inga problem. Hon går motionsjobb sex dagar i veckan, antingen så körs hon 6-9 kilometer eller också går hon i walkern. Personalen på plats är nöjda och så är även jag säger Björn.
Det blir nu lite lugnare i stallen fram till trettonhelgen. Nästa uppdatering kommer den 12 januari om inget oförutsett inträffar. Får vi någon information så lägger vi ut den här på sidan omgående. Vi står hela tiden i kontakt med stallen alla dagar om året. Ni får nu ha en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

171215

Organic Tile har skött veckans jobb som hon ska, fin travare, hon har gjort allt rätt så här långt. Björn var här i tisdags och var nöjd med det han såg säger Philip.

171208

Tandläkaren var här i söndags och fixade till alla hästar i munnen. Tog bort vargtänder och raspade där det var vasst. Dem fick ta det lite lugnt i början av veckan men har gått jobb på rakbanan nu i slutet av veckan. Allt är bra med Organic Tile och hon sköter sig bra säger Philip.

171201

Organic Tile går sina jobb efter plan, joggar fyra gånger och och går lite fortare på rakbanan två gånger i veckan. Hon har gjort allt rätt sedan dag ett och ser fin ut säger Philip.

171124

Organic Tile följer träningsschemat som hon ska. Joggar fyra dagar i veckan och går lite fortare på rakbanan två dagar. Det finns inget att anmärka på säger Philip. Det finns flera olika videofilmer utlagda denna vecka på Stall Kennys Andelshästar på Facebook där ni ser Organic Tile vara ute och jogga på Grosbois.

171117

Organic Tile har fortsatt i vagn denna vecka med en person på skalmen. Nästa vecka blir det att trava lite längre och själv. Hon sköter sig bra säger Philip.

171110

Organic Tile är nu satt i vagn och hon sköter sig perfekt. Klok och lättlärd häst, inga anmärkningar säger Philip.

171103

Organic Tile har verkligen skött allt bra under tömkörningen, en mycket lättlärd häst. Vi kommer sätta henne i vagn redan i början av nästa vecka säger Philip.

171027

Organic Tile sköter sig helt perfekt i tömkörningen. Det är bra skalle på den damen, allt bra med henne säger Philip.

171024

Organic Tile är på plats på Grosbois i utkanten av Paris. Hon har börjat att tömköras och sköter sig exemplariskt. Hon har acklimatiserat sig bra på Grosbois. Det verkar vara en trevlig individ, fin i kroppen och bra storlek och lär sig snabbt. Det finns inget att klaga på så här långt säger Philip .

171003

Organic Tiles syster Luxury Tile var idag tvåa på norska V75. Hon var slagen med endast ett halvt huvud och travade 1.12,4/ 1609a. Luxury Tile har under 2017 startat 12 gånger, segrat i hälften av dem, dvs 6 segrar och har tagit 4 andraplatser. Det finns andelar kvar att köpa i Organic Tile.

170926

Idag så släpper vi andelarna i toppstammade Organic Tile. Välkomna att bli delägare!

Resultat
ORGANIC TILE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 100%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-1-0 15000 kr
2018 1 0-1-0 15000 kr