ORGANIC TILE

Foto: Kenny Thörnblom
ORGANIC TILE

ORGANIC TILE

  • Född: 2016-05-30
  • Kön: Sto
  • Regnr: NO-16-5168

Andelar till salu

  • Pris per andel: 30000
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: Fram till 31/8-2018 750 kr/ andel. Från 1/9-2018 ca 850 kr / andel
  • Tillgänglighet: Andelar till salu

Tränare

Skötare

BJÖRN GOOP OM ORGANIC TILE

Organic Tile är på Grosbois i utkanten av Paris och hon tränar mycket bra. Det är en rejäl märr med bra driv i steget och bra motor, hon är klok och lättlärd, har självförtroende, är trygg i sig själv. Organic Tile gör det vi begär av henne och hon gör det BRA. Det känns mycket intressant att ha en avkomma i stallet ur första kullen efter Trixton. Då Organic Tile är norskfödd så har vi många årgångslopp att välja på både i Sverige och Norge vilket är mycket intressant. Jag rekommenderar köp av andelar i Organic Tile. //Björn Goop

ANDELSHÄST EFTER EN AV VÄRLDENS HETASTE AVELSHINGSTAR

Fadern Trixton född 2011 debuterade som 2-åring och han vann fyra av åtta starter. Som 3-åring tog han åtta segrar på elva starter. Trixton vann bland annat i Hambletonian, Goodtimes Stakes och Simcoe Stakes. Trixton tjänade 6 200 724 kronor och har rekordet 1.08,7a/ 1609 meter. Rekordet satt i Hambletonian som 3-åring på Meadowlands då han vann Hambletonian i en hård strid mot Nuncio. Trixton tjänade 326 354 kronor per start.

Trixton
e. Muscle Hill – Emelie Cas El

Född 2011
Rekord: 1.08,7ak
Intjänat: $ 915.009
19 starter 12-2-2

AVKOMMORNA EFTER TRIXTON ÄR MINST SAGT EFTERTRAKTADE

Trixtons första kull föddes 2016, han är en av de hetaste avelshingstarna just nu. Johan Untersteiner köpte Someone Special Ås ett ettårigt sto efter Trixton den 14 augusti på Wenngarn-auktionen för 1,1 miljoner kronor (samma korsning som Organic Tile med Cantab Hall som morfar).
I Norge såldes den 9 september 2017 ettårige Te Amo Corazon efter Trixton för 950 000 kronor.
På ITS Yearling Sale i Italien den 13 september 2017 såldes Ambassador Kronos efter Trixton för 90 000 Euro. Nu har du chansen att bli delägare i Organic Tile född 2016 efter Hambletonianvinnaren Trixton.

TRIXTON-AVKOMMORNA HETA ÄVEN PÅ AUKTIONEN I LEXINGTON KENTUCKY USA 4-7 OKTOBER 2017

Vi listar här under de tre dyraste på auktionen
• Mettle hingst efter Trixton – Angelette Hanover 180 000 dollar
• Lindy Express hingst efter Trixton – Nashville Lindy 140 000 dollar
• Sheena´s Boy hingst efter Trixton – Sheena´s Shadow 130 000 dollar

MODERNS FÖRSTFÖDDA HAR SEGRAT 6 GÅNGER

Modern Moonbeam Hanover travade som 3-åring 1.12,9ak och tjänade 765 900 NOK. Hon var på plats 14 starter av 21. Som 4-åring var hon tvåa i Stosprintern samt tvåa i Axel Jensens Hoppeavdeling. Moonbeam Hanovers förstfödda heter Luxury Tile som 2017 på 12 starter tog 6 segrar och 4 andraplatser och travade 1.12,4/ 1609a. Luxury Tile har tagit två V76 segrar i Norge under 2017.

MILJONÄRER I VARJE LED I STAMTAVLAN

Vi hittar miljonärer i varje led i Organic Tiles stamtavla. Mormor Mink Hanover har lämnat Minky Hanover 1.12,0ak, som har lämnat Mikey Hanover som tjänade $ 369.533. Mink Hanover har även lämnat Mohegan Hanover $ 125.413. Vi hittar även i stamtavlan Minx Hanover som lämnat Mora Hanover som lämnat Zukav $ 150.571. Traci Spur $ 215.347 moder till vår egen miljonär Emmett Brown 1 582 238 kr. Världsstjärnan Syrinx Hanover, vinnare av Breeders Crown, Goldsmith Maid, WN Reynolds Memorial, 2 gånger i Pennsylvania Sires Stakes. Som 3-åring var Syrinx Hanover obesegrad i 12 starter, vinnare av bl.a Hambletonian Oaks, Breeders Crown, e Bluegrass, Matron Stake. Vald till Årets sto som 3-åring i USA.

TRÄNAS UPP I FRANKRIKE FÖR ATT FÅ BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGAR

Organic Tile finns på plats på Grosbois Frankrike. Hon håller för fullt på att köras in av Per-Olov ”Poppo” Jansson och kommer att tränas upp på Björn Goops filial på mäktiga Grosbois i utkanten av Paris. Vi hoppas på en tidig individ som inte på något sätt stressats fram, hon kommer till Sverige som tvååring.

SE DE TVÅ FILMERNA PÅ ORGANIC TILE HÄR UNDERANMÄLS TILL NEDANSTÅENDE INSATSLOPP

Organic Tile som är norskfödd kommer fortlöpande att anmälas till de största insatsloppen som hon är berättigad i att starta som två- tre- och fyraåring i Sverige och Norge.

Sverige
• Svampen Örebro
• Breeders Course (3-åriga)
• Breeders Crown (2-3-4 åriga)
• E3
• Drottning Silvias Pokal (Euro Classic Trot)
• Stosprintern
• Grand Prix du I´U.E.T

Norge
• Norska Kriteriet
• HKH Prinsesse Martha Louises Minneløp på Biri
• Norskt Trav Oaks på Momarken
• Norska Derbyt
• Jarlsberg Grand Prix.
• samt självklart också till Norska Premiechansen.


BLI HÄSTÄGARE DU MED

Du kan köpa en eller flera andelar om du vill, eller dela på en andel med en eller flera kompisar, det är vansinnigt kul att äga travhäst, oavsett om man äger en hel häst, en halv häst, en andel, eller delar en andel med flera kompisar, allt är möjligt hos Stall Kennys Andelshästar och nu har Du chansen!!

Organic Tile säljes i kommanditbolagsform där du inte riskerar något annat än din egen insats!

Gör som över 650 stycken unika människor redan har gjort, bli hästägare hos Stall Kennys Andelshästar du med, nu har du chansen genom Organic Tile.


Foton: ©Lena Emmoth

Träningsrapport

Datum Rapport
180420

Organic Tile har tränat på rakbanan denna vecka tillsammans med de övriga tvååringarna. Hon känns fortsatt smidig och fin. Hemresan till Sverige och Lökene börjar på torsdag säger Philip.

180411

Organic Tile ser jättefin ut i de jobb hon går på Grosbois och vi är nöjda med henne. Det är planerat att hon ska åka hem till Lökene vecka 17. Vi kör ner några ettåringar den veckan till Frankrike. Så beroende på vilken dag (troligtvis 26 eller 27/4) när transportören har tid så åker hon hem säger Björn.

180406

Stall Kenny-hästarna har fortsatt tränat på rakbanan denna vecka och känns fina! Märks på både hästar och människor att våren kommit. Finns inget att anmärka på och vi kommer träna på tills dem åker hem till Sverige. Ser ut som att det blir om ca 3 veckor. Organic Tile fortsätter att göra allt rätt, vi är nöjda säger Philip.

180329

Organic Tile har gått intervaller på rakbanan på Grosbois denna vecka. Hon sköter sig fint, vi kör intervallerna i 1.35-tempon och det joggar hon. Fin häst, vi är nöjda säger Björn.

180323

Tvååringarna gick rundbana i tisdags. Dem gjorde alla det på ett bra sätt och de blir mer och mer stabila. Idag gick dem intervaller på rakbanan. Organic Tile känns riktigt fin, gör allt rätt så vi är nöjda med henne säger Philip.

180316

Tvååringarna har tränat på rakbanan även denna vecka. Organic Tile har gjort allt rätt från dag ett, hon ser jättefin ut säger Björn.

180309

Organic Tile har tillsammans med dem andra tvååringarna gått intervaller på rakbanan denna vecka. Hon känns bra och det finns inget att anmärka på. Hon är frisk och kry hälsar Philip.

180302

Organic Tile har tränat på rakbanan denna vecka och känts fin. Hon går framåt för varje vecka så det finns inget att anmärka på. Jag tror att vi blir kvar på Grosbois till andra halvan av april, inget datum är spikat för hemresa till Sverige och Lökene än säger Philip.

180223

Organic Tile har gått jobb både rakbanan och på rundbanan under veckan som gått, hon sköter sig perfekt och allt är som det ska säger Philip.

180216

Vi var i onsdags på Grosbois i utkanten av Paris och besökte Organic Tile och övriga tvååringar som vi har där. Organic Tile har musklat på sig rejält, hon har ett mycket fint psyke, det finns inget som oroar henne. När hon duschade efter onsdagens jobb så stod hon med öronen framåt!! Vi fick D´One-feeling. Organic Tile ser jättefin ut och Stall Goops personal inklusive Björn Goop själv är mycket nöjda. Organic Tile gick jobb på rundbanan, efter att ha värmt upp på slingan så travade Organic Tile upp på rundbanan som andra häst efter Thorondor. Hon gick tre varv och då vi även skulle fota och filma de 4 andelshästarna som gick jobb, så fick hästarna trava efter varandra med en bit mellanrum denna gång. Normalt så tränar dem tillsammans minst två och två. Organic Tile såg smällfin ut i rundbanejobbet. Det finns filmer utlagda från i onsdags på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

180209

Denna vecka har varit lite speciell då vi fått en hel del snö och haft minusgrader i Paris. Vi hade två dagar då vi valde att inte köra hästarna pga att de inte har några brodd och vi vill inte riskera att det händer någon olycka med hästarna. Organic Tile har resterande dagar gått jobb som hon ska på rakbanan. Hon känns fortsatt väldigt fin säger Philip.

180201

Organic Tile har som övriga tvååringar gått jobb på rakbanan denna vecka. Björn Goop var här och körde intervaller med Organic Tile igår på rakbanan och var väldigt nöjd säger Philip.

180126

Organic Tile har som övriga tvååringar gått jobb på rundbanan denna vecka, allt bra med henne, fin travare som gjort allt rätt så här långt hälsar Philip.

180119

Organic Tile har gått jobb på rakbanan och rundbanan denna vecka, det är en fin travare som sköter sig som hon ska säger Philip.

180112

Organic Tile fick några lediga dagar runt jul och nyår. Nu är vi igång och tränar för fullt igen. Dem går fortsatt sex dagar i veckan, vi kör dem på både rakbanan och rundbanan. Organic Tile sköter sig kanonbra, en fin travare med rätt inställning säger Philip.

171222

Jag var på plats på Grosbois och körde Organic Tile i onsdags. Hon kändes fin, har lätt för sig och rör sig fint, fin travare, vi körde bitvis i 1.45-tempo och det var inga problem. Hon går motionsjobb sex dagar i veckan, antingen så körs hon 6-9 kilometer eller också går hon i walkern. Personalen på plats är nöjda och så är även jag säger Björn.
Det blir nu lite lugnare i stallen fram till trettonhelgen. Nästa uppdatering kommer den 12 januari om inget oförutsett inträffar. Får vi någon information så lägger vi ut den här på sidan omgående. Vi står hela tiden i kontakt med stallen alla dagar om året. Ni får nu ha en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

171215

Organic Tile har skött veckans jobb som hon ska, fin travare, hon har gjort allt rätt så här långt. Björn var här i tisdags och var nöjd med det han såg säger Philip.

171208

Tandläkaren var här i söndags och fixade till alla hästar i munnen. Tog bort vargtänder och raspade där det var vasst. Dem fick ta det lite lugnt i början av veckan men har gått jobb på rakbanan nu i slutet av veckan. Allt är bra med Organic Tile och hon sköter sig bra säger Philip.

171201

Organic Tile går sina jobb efter plan, joggar fyra gånger och och går lite fortare på rakbanan två gånger i veckan. Hon har gjort allt rätt sedan dag ett och ser fin ut säger Philip.

171124

Organic Tile följer träningsschemat som hon ska. Joggar fyra dagar i veckan och går lite fortare på rakbanan två dagar. Det finns inget att anmärka på säger Philip. Det finns flera olika videofilmer utlagda denna vecka på Stall Kennys Andelshästar på Facebook där ni ser Organic Tile vara ute och jogga på Grosbois.

171117

Organic Tile har fortsatt i vagn denna vecka med en person på skalmen. Nästa vecka blir det att trava lite längre och själv. Hon sköter sig bra säger Philip.

171110

Organic Tile är nu satt i vagn och hon sköter sig perfekt. Klok och lättlärd häst, inga anmärkningar säger Philip.

171103

Organic Tile har verkligen skött allt bra under tömkörningen, en mycket lättlärd häst. Vi kommer sätta henne i vagn redan i början av nästa vecka säger Philip.

171027

Organic Tile sköter sig helt perfekt i tömkörningen. Det är bra skalle på den damen, allt bra med henne säger Philip.

171024

Organic Tile är på plats på Grosbois i utkanten av Paris. Hon har börjat att tömköras och sköter sig exemplariskt. Hon har acklimatiserat sig bra på Grosbois. Det verkar vara en trevlig individ, fin i kroppen och bra storlek och lär sig snabbt. Det finns inget att klaga på så här långt säger Philip .

171003

Organic Tiles syster Luxury Tile var idag tvåa på norska V75. Hon var slagen med endast ett halvt huvud och travade 1.12,4/ 1609a. Luxury Tile har under 2017 startat 12 gånger, segrat i hälften av dem, dvs 6 segrar och har tagit 4 andraplatser. Det finns andelar kvar att köpa i Organic Tile.

170926

Idag så släpper vi andelarna i toppstammade Organic Tile. Välkomna att bli delägare!

Resultat
ORGANIC TILE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr