ORGANIC TILE

Foto: Kenny Thörnblom
ORGANIC TILE

ORGANIC TILE

  • Född: 2016-05-30
  • Kön: Sto
  • Regnr: NO-16-5168

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
180810

Organic Tile fick stå över rundbanejobbet i början av veckan då hon var lite snuvig. Hon är bättre nu och har joggat säger Björn.

180803

Organic Tile ser bra ut i jobben. Hon har gått jobb på rakbanan och det tycker hon är kul. Allt bra med henne, vi jobbar på säger Björn.

180727

Organic Tile har joggat under veckan och allt är bra med henne. Fin häst säger Björn.

180720

Organic Tile har joggat under veckan som gått och ser fin ut. Allt bra med henne, alltid pigg och glad säger Björn.

180713

Organic Tile mår bra. Tar det lite lugnt för dagen som övriga tvååringar. Hon går inga träningsjobb utan endast motionsjobb och körs nästan varje dag. Allt bra med henne säger Björn.

180706

Organic Tile verkar allt bra med efter kvalloppet. Hon har joggat under veckan som gått och även varit ute en hel del i hagen och haft det skönt säger Björn.

180629

Zen var mycket nöjd med kvalloppet för Organic Tile. Jag ville ge henne ett lopp i ryggar och det kändes bra. Hon fick göra det själv på upploppet när jag styrde ut och hon gjorde det bra sa Zen efter loppet.
Organic Tile kvalade på tiden 1.23,1 och blev därmed godkänd.

180625

Organic Tile kvalar på Färjestad på fredag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- & stallbacksbiljetter. Hör av er senast på onsdag klockan 10:00. Biljetterna ligger i frikortskassan i huvudentrén på fredag i det namn som ni har beställt biljetterna i. Ni kommer under dagen att få ett infomail från mig. Hör av er om ni inte fått det ikväll. Det innehåller viktig information.

180622

Organic Tile var med in till Färjestad i onsdags och gick ett rundbanejobb. Hon var jättefin, travade 1.25,5/ 2140 meter på ett mycket bra sätt. Hon har ett fint trav och är klok, jag är nöjd med hennes utvecklingskurva så här långt. Hon kvalar med största sannolikhet på Färjestad på fredag 29 juni säger Björn.

180615

Organic Tile känns fin i jobben. Gick ett rundbanejobb på Lökene i tisdags och backe/ sandintervaller idag. Hon åker eventuellt in till Färjestad på onsdag och testar på att gå ett snabbjobb på banan. Hon har överben på båda benen fram som vi kommer att frysbränna, när det blir vet jag inte idag säger Björn.

180606

Organic Tile gick igår ett rundbanejobb och kändes fin. Hon sköter sig bra. Vi för nöjda så här långt med henne säger Björn.

180601

Organic Tile känns fin i jobben. Hon har gått ett rundbanejobb och även intervaller på rakbanan den här veckan, allt bra säger Björn.

180524

Organic Tile gick ett rundbanejobb i tisdags och allt var bra i det, hon kommer imorgon att avmaskas säger Björn.

180518

Organic Tile har gått intervaller på rakbanan i tisdags och idag rundbanejobb, de körde lugnt och bytte positioner allt för att hästarna ska lära sig, allt bra med henne säger Björn.

180514

Andelarna i Organic Tile är slutsålda sedan en tid tillbaka. Idag så har vi på mail skickat ut delägarlistan till samtliga delägare. Vi hälsar alla delägare i Organic Tile hjärtligt välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

180511

Organic Tile har tillsammans med sex stycken andra tvååringar gått sitt första jobb på rundbanan på Lökene idag. Det blev två stycken heat. De bytte positioner i jobbet och det gick bra. Björn var mycket nöjd efter detta första riktiga jobb på Lökene.
Organic Tile ser jättefin ut och känns fin. Man får passa sig när man åker ut för hon har temperament, när hon väl joggat på ett tag så är det ingen fara. En fartfylld fin häst som jag är nöjd med så här långt säger Björn.

180504

Organic Tile har gått jobb i skogen tillsammans med de övriga tvååringarna som kom från Frankrike. Hon ser pigg och fin ut. Hon har haft besök av delägare under veckan. Allt bra med henne säger Björn.

180429

Organic Tile som varit på inkörning i Frankrike till Lökene inatt. Resan har gått bra. Det blir ganska oroligt när det kommer så många nya hästar på en och samma gång, det gnäggades lite varstans även idag sa delägare Anita & Göran som varit och hälsat på sina båda hästar (Etoile & Thorondor) ute på Lökene även idag (de kom redan igår). Hästarna vänjer sig snabbt och om några dagar börjar de känna sig hemma. Organic Tile stod i sin box när vi var och hälsade på avslutar A & G.

180427

Organic Tile har jobbat på som vanligt i början av veckan, fin häst som sköter sig bra. Hon åker från Frankrike idag. Transporten beräknas vara på Lökene natten mot söndag. Planen är att Shkelzen ”Zen” Koka ska vara skötare på henne säger Björn. Zen sköter sedan tidigare bl.a vår andelshäst He´s Marvelous och kommer även att sköta Equal To None åt oss.

180420

Organic Tile har tränat på rakbanan denna vecka tillsammans med de övriga tvååringarna. Hon känns fortsatt smidig och fin. Hemresan till Sverige och Lökene börjar på torsdag säger Philip.

180411

Organic Tile ser jättefin ut i de jobb hon går på Grosbois och vi är nöjda med henne. Det är planerat att hon ska åka hem till Lökene vecka 17. Vi kör ner några ettåringar den veckan till Frankrike. Så beroende på vilken dag (troligtvis 26 eller 27/4) när transportören har tid så åker hon hem säger Björn.

180406

Stall Kenny-hästarna har fortsatt tränat på rakbanan denna vecka och känns fina! Märks på både hästar och människor att våren kommit. Finns inget att anmärka på och vi kommer träna på tills dem åker hem till Sverige. Ser ut som att det blir om ca 3 veckor. Organic Tile fortsätter att göra allt rätt, vi är nöjda säger Philip.

180329

Organic Tile har gått intervaller på rakbanan på Grosbois denna vecka. Hon sköter sig fint, vi kör intervallerna i 1.35-tempon och det joggar hon. Fin häst, vi är nöjda säger Björn.

180323

Tvååringarna gick rundbana i tisdags. Dem gjorde alla det på ett bra sätt och de blir mer och mer stabila. Idag gick dem intervaller på rakbanan. Organic Tile känns riktigt fin, gör allt rätt så vi är nöjda med henne säger Philip.

180316

Tvååringarna har tränat på rakbanan även denna vecka. Organic Tile har gjort allt rätt från dag ett, hon ser jättefin ut säger Björn.

180309

Organic Tile har tillsammans med dem andra tvååringarna gått intervaller på rakbanan denna vecka. Hon känns bra och det finns inget att anmärka på. Hon är frisk och kry hälsar Philip.

180302

Organic Tile har tränat på rakbanan denna vecka och känts fin. Hon går framåt för varje vecka så det finns inget att anmärka på. Jag tror att vi blir kvar på Grosbois till andra halvan av april, inget datum är spikat för hemresa till Sverige och Lökene än säger Philip.

180223

Organic Tile har gått jobb både rakbanan och på rundbanan under veckan som gått, hon sköter sig perfekt och allt är som det ska säger Philip.

180216

Vi var i onsdags på Grosbois i utkanten av Paris och besökte Organic Tile och övriga tvååringar som vi har där. Organic Tile har musklat på sig rejält, hon har ett mycket fint psyke, det finns inget som oroar henne. När hon duschade efter onsdagens jobb så stod hon med öronen framåt!! Vi fick D´One-feeling. Organic Tile ser jättefin ut och Stall Goops personal inklusive Björn Goop själv är mycket nöjda. Organic Tile gick jobb på rundbanan, efter att ha värmt upp på slingan så travade Organic Tile upp på rundbanan som andra häst efter Thorondor. Hon gick tre varv och då vi även skulle fota och filma de 4 andelshästarna som gick jobb, så fick hästarna trava efter varandra med en bit mellanrum denna gång. Normalt så tränar dem tillsammans minst två och två. Organic Tile såg smällfin ut i rundbanejobbet. Det finns filmer utlagda från i onsdags på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

180209

Denna vecka har varit lite speciell då vi fått en hel del snö och haft minusgrader i Paris. Vi hade två dagar då vi valde att inte köra hästarna pga att de inte har några brodd och vi vill inte riskera att det händer någon olycka med hästarna. Organic Tile har resterande dagar gått jobb som hon ska på rakbanan. Hon känns fortsatt väldigt fin säger Philip.

180201

Organic Tile har som övriga tvååringar gått jobb på rakbanan denna vecka. Björn Goop var här och körde intervaller med Organic Tile igår på rakbanan och var väldigt nöjd säger Philip.

180126

Organic Tile har som övriga tvååringar gått jobb på rundbanan denna vecka, allt bra med henne, fin travare som gjort allt rätt så här långt hälsar Philip.

180119

Organic Tile har gått jobb på rakbanan och rundbanan denna vecka, det är en fin travare som sköter sig som hon ska säger Philip.

180112

Organic Tile fick några lediga dagar runt jul och nyår. Nu är vi igång och tränar för fullt igen. Dem går fortsatt sex dagar i veckan, vi kör dem på både rakbanan och rundbanan. Organic Tile sköter sig kanonbra, en fin travare med rätt inställning säger Philip.

171222

Jag var på plats på Grosbois och körde Organic Tile i onsdags. Hon kändes fin, har lätt för sig och rör sig fint, fin travare, vi körde bitvis i 1.45-tempo och det var inga problem. Hon går motionsjobb sex dagar i veckan, antingen så körs hon 6-9 kilometer eller också går hon i walkern. Personalen på plats är nöjda och så är även jag säger Björn.
Det blir nu lite lugnare i stallen fram till trettonhelgen. Nästa uppdatering kommer den 12 januari om inget oförutsett inträffar. Får vi någon information så lägger vi ut den här på sidan omgående. Vi står hela tiden i kontakt med stallen alla dagar om året. Ni får nu ha en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

171215

Organic Tile har skött veckans jobb som hon ska, fin travare, hon har gjort allt rätt så här långt. Björn var här i tisdags och var nöjd med det han såg säger Philip.

171208

Tandläkaren var här i söndags och fixade till alla hästar i munnen. Tog bort vargtänder och raspade där det var vasst. Dem fick ta det lite lugnt i början av veckan men har gått jobb på rakbanan nu i slutet av veckan. Allt är bra med Organic Tile och hon sköter sig bra säger Philip.

171201

Organic Tile går sina jobb efter plan, joggar fyra gånger och och går lite fortare på rakbanan två gånger i veckan. Hon har gjort allt rätt sedan dag ett och ser fin ut säger Philip.

171124

Organic Tile följer träningsschemat som hon ska. Joggar fyra dagar i veckan och går lite fortare på rakbanan två dagar. Det finns inget att anmärka på säger Philip. Det finns flera olika videofilmer utlagda denna vecka på Stall Kennys Andelshästar på Facebook där ni ser Organic Tile vara ute och jogga på Grosbois.

171117

Organic Tile har fortsatt i vagn denna vecka med en person på skalmen. Nästa vecka blir det att trava lite längre och själv. Hon sköter sig bra säger Philip.

171110

Organic Tile är nu satt i vagn och hon sköter sig perfekt. Klok och lättlärd häst, inga anmärkningar säger Philip.

171103

Organic Tile har verkligen skött allt bra under tömkörningen, en mycket lättlärd häst. Vi kommer sätta henne i vagn redan i början av nästa vecka säger Philip.

171027

Organic Tile sköter sig helt perfekt i tömkörningen. Det är bra skalle på den damen, allt bra med henne säger Philip.

171024

Organic Tile är på plats på Grosbois i utkanten av Paris. Hon har börjat att tömköras och sköter sig exemplariskt. Hon har acklimatiserat sig bra på Grosbois. Det verkar vara en trevlig individ, fin i kroppen och bra storlek och lär sig snabbt. Det finns inget att klaga på så här långt säger Philip .

171003

Organic Tiles syster Luxury Tile var idag tvåa på norska V75. Hon var slagen med endast ett halvt huvud och travade 1.12,4/ 1609a. Luxury Tile har under 2017 startat 12 gånger, segrat i hälften av dem, dvs 6 segrar och har tagit 4 andraplatser. Det finns andelar kvar att köpa i Organic Tile.

170926

Idag så släpper vi andelarna i toppstammade Organic Tile. Välkomna att bli delägare!

Resultat
ORGANIC TILE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr