ORGANIC TILE

Foto: Kenny Thörnblom
ORGANIC TILE

ORGANIC TILE

  • Född: 2016-05-30
  • Kön: Sto
  • Regnr: NO-16-5168

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
180920

Organic Tile har som de flesta övriga hästarna på gården bara gått lugna motionsjobb den här veckan. Vi har förkylning i stallarna så vi tar det därför lite lugnare med träningen den här veckan så ingen tränar med infektion i kroppen. Hon kommer avmaskas idag säger Björn.

180914

Organic Tile ser fin ut i jobben och har gått intervaller på rakbanan den här veckan. Jag har preliminäranmält henne till tvååringsloppet för ston på Rättvik den 5 oktober så får vi se om vi startar där när det är dags för definitiv anmälan säger Björn.

180907

Organic Tile gjorde en mycket fin tävlingsdebut och jag är jättenöjd. Hon har efter loppet gått i hagen och varit ute på en lätt joggingtur säger Björn.

180903

Organic Tile skötte sig exemplariskt när hon reste från Lökene och när hon kom till Färjestad. Hon är cool. Värmningarna var bra. Hon skötte sig i defilering och provstart. I loppet så gick hon iväg bra ifrån det snäva andraspåret. Fick inte överta ledningen utan fick trava i dödens större delen av loppet. I sista kurvan hade hon knäckt ledaren som galopperade. Organic Tile fick ett par längders ledning ur sista kurvan. Tvekade lite och tappade fart mitt på upploppet. Blev nerspeedad 75 meter från mål och slutade tvåa i mål.
– Organic Tile kändes fin i loppet, såklart orutinerad och när vi fick ett par längder ner till andra häst började hon tveka och visste inte vad hon skulle göra. Hon gjorde en bra insats och jag är såklart nöjd trots andraplatsen. Det gick fort sista 500. Nu har hon lopp i kroppen och går framåt av det och har fått vara med och lära sig vad det går ut på, fin häst sa Björn efter loppet.

180831

Organic Tile har gått jobb både på rundbanan och intervaller på rakbanan den här veckan, hon känns fin. Tidig häst med bra fart i kroppen. Hon har gjort allt rätt så här långt. Spår 2 är inte optimalt i volten. Hon är dock klok och förnuftig så jag tror inte det ska vara några problem säger Björn.

Resultat
ORGANIC TILE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 100%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-1-0 15000 kr
2018 1 0-1-0 15000 kr