VERY MANY LEGS

Foto: Lena Emmoth
VERY MANY LEGS

VERY MANY LEGS

  • Född: 2014-03-16
  • Kön: Sto
  • Regnr: 14-2001

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
180524

Very Many Legs har nu tränat klart för veckan. Gick intervaller på rakbanan i måndags och fick gå ett rundbanejobb idag. Allt bara bra säger Sofia.

180518

Very Many Legs har tränat på som vanligt denna vecka. Hon har gått intervaller på rakbanan känns bra. Kenneth körde henne i ett av jobben i veckan och var belåten säger Sofia. 

180511

Vera tränade i tisdags, gick intervaller på rakbanan. I onsdags var kiropraktorn här och hon kollade igenom henne. Så idag har vi bara varit ute på en mystur. Hon tränar igen nästa vecka som vanligt säger Sofia.

180504

Very Many Legs sköter träningen som vanligt. Kenneth Haugstad har kört henne i ett jobb denna vecka. Han var nöjd. Vera är pigg och på bra humör säger Sofia.
Jag körde Very Many Legs i dent jobb den här veckan och hon kändes fin. Hon är på gång på allvar igen säger Kenneth.

180427

Very Many Legs har tränat på rakbanan som förra veckan. Inget att anmärka på. Hon gillar att vara igång med träningen igen, pigg och glad säger Sofia. 

180420

Hästarna njuter utan täcken i hagarna så även Very Many Legs. Underbart. Gick rakbaneintervaller igår och i måndags. Känns fin säger Sofia.
Det är svårt att säga när Very Many Legs är startklar. Men jag tippar på att hon är startklar om allt går som det ska, strax efter månadsskiftet maj/ juni. Sen kan det gå fortare och det kan ta längre tid också säger Kenneth Haugstad. 

180411

Very Many Legs är det bara bra med. Jag körde fort med henne igår tisdag. Inga konstigheter. På eftermiddagen så fick hon besök av delägare med morötter, det gillar hon. Hon går snabbjobb igen på fredag säger Sofia.

180406

Allt bara bra med Very Many Legs som idag gick sitt första riktiga snabbjobb. Hon sprang och klippte med öronen och tyckte det var kul, trots att det regnade. Annars har hon joggat i skogen i början av veckan säger Sofia..

180329

Very Many Legs tränar på, hon är pigg och glad. Vi har tränat som förra veckan. Inget att anmärka på säger Sofia.

180323

Very Many Legs undersökte veterinären benet på i måndags och det ser bättre och bättre ut. Vi fortsätter träna på som tidigare. Vera är nöjd och glad samt pigg och löpsugen säger Sofia.

180316

Allt flyter på som vanligt för Very Many Legs. Hon har tränat på som förra veckan. Allt väl, pigg och glad säger Sofia.

180309

Very Many Legs tycker det är kul att vara igång igen ordentligt med träningen. Hon springer och klipper med öronen när vi är ute och kör. Allt bra med henne. Vi ökar på träningen allt mer eftersom säger Sofia.

180302

Allt bra med Vera, vi joggar på i skogen, tre gånger i veckan. Allt som vanligt. När hon inte tränar så myser hon i hagen med sina kompisar säger Sofia.
Very Many Legs ser fin ut när Sofia är ute och kör henne, veterinären tyckte också det såg riktigt bra ut. Hon får jogga igång under några veckors tid innan vi stegrar träningen säger Kenneth.

180223

Very Many Legs var hos Veterinären i måndags och benet såg mycket bättre ut. Vi joggar nu i en månad och sen börjar vi köra snabbjobb om allt går som vi hoppas. Vi har joggat tre gånger denna vecka. Vera pigg och glad säger Sofia.

180216

Nu har Vera och jag kommit så långt med igångsättningen att vi har joggat tre gånger i skogen denna vecka. Sen är planen att veterinären ska kolla hennes ben nästa vecka. Då får vi se om hur fortsättningen av träningen blir. Både jag och Very Many Legs hoppas det ser bra ut så vi kan träna på, och kanske börja köra snabbjobb igen om några veckor säger Sofia.

180209

Vera har varit ute och skrittat som vanligt som hon gjort de senaste veckorna även under veckan som gått. Vi fortsätter träna likadant även nästa vecka. Sen ska vi kolla benet igen med veterinären. Trevlig helg från oss säger Sofia.

180201

Vera är allt som vanligt med, pigg och glad. Vi ökar på körningen allt eftersom säger Sofia.

180126

Very Many Legs har varit hos tandläkaren denna vecka, det var en del som behövdes fixas till så att hon ska må bra i munnen. Vi har kört på som förra veckan med körningen, ökar på med mera trav hela tiden säger Sofia.

180119

Very Many Legs och jag är ute tre gånger i veckan så hon får röra på sig. Vi ökar på att jogga mer och mer. Men fortfarande är det mest skritt. Hon är pigg och glad och tycker det är kul att vara igång säger Sofia.

180112

Very Many Legs har blivit riktigt tjock av att ta det lite lugnare. Hon har även börjat med att ha lite hyss för sig. Jag bara skrattar åt hennes påhitt. T.ex när vi varit ute på nån av våra turer, när vi kommer in i stallet så tar hon bort handduken från krokarna på en av boxarna och där under hänger en påse med morötter som alla hästar ska få utav under dagen. Hon tar sig en eller två direkt!  Veterinären har undersökt benet på Vera som ni redan vet. Vi har efter det börjat att trava lite lätt när vi är ute. Hon körs tre gånger i veckan. Vi ökar på successivt. Om ca en månad så ska veterinären kolla hennes ben igen hur det fortlöper säger Sofia.

180104

Veterinären har nu tittat på Very Many Legs ben igen och det ser mycket finare ut efter att hon fått ta det lugnt och veterinären var optimistisk inför framtiden. Hon kommer nu att få börja jogga en månad sedan ska veterinären titta på benet igen säger Kenneth Haugstad.

171222

Very Many Legs är pigg och glad och mycket godissugen för dagen! Hon blev vaccinerad idag och kommer gå i hagen över julen. Nästa vecka så kommer jag och Vera att skritta våra turer som vanligt. Sen blir det hagen igen över nyår, efter det blir det åter igen skritturer. Jag vet inte för dagen vilken dag efter helgerna som vi kommer kolla hennes ben med veterinären. Men det meddelar jag så fort jag vet när och självklart hör vi av oss efteråt. Igår hade Vera besök av några delägare och fick en massa morötter vilket uppskattades mycket. Vi önskar er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!!! hälsar Sofia.
Det blir nu lite lugnare i stallen fram till trettonhelgen. Nästa uppdatering kommer den 12 januari om inget oförutsett inträffar. Får vi någon information så lägger vi ut den här på sidan omgående. Vi står hela tiden i kontakt med stallen alla dagar om året. Ni får nu ha en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

171215

Very Many Legs har jag varit ute och skrittat flera gånger i veckan. Hon är pigg och glad. Veterinären ska lysa benet igen efter helgerna säger Sofia.

171208

Very Many Legs har fått en skada i ett ben och delägarna har idag fått ett mail om det.

171201

Very Many Legs har joggat denna vecka. Hon är lite stel i benet när vi kommer ut men det går över sen säger Sofia.
Nu får Very Many Legs ta det lite lugnare ett tag, vi börjar att ladda för vinterträningen och gör bokslut för tävlingssäsongen 2017. Hon kommer ut med laddade batterier till våren igen säger Kenneth Haugstad.

171129

Very Many Legs är fin i benet igen och behövde aldrig uppsöka veterinären säger Kenneth Haugstad.

171124

Very Many Legs blev lite tjock i ett ben efter starten och har tagit det lugnt efteråt. Vi kollar med veterinären  på måndag för säkerhets skull säger Kenneth Haugstad.

171120

Very Many Legs fick en perfekt resa serverad i andrapar utvändigt av Kenneth Haugstad. Satt lite fast in på upploppet i en snabb avslutning men såg inte att ha mycket sparat när luckan kom och slutade sexa i mål.
– Very Many Legs fick ett fint lopp, men blev lite stum sista biten. Det känns som att hon kan bättre sa Kenneth efter loppet.

171117

Vera har tränat i backen denna vecka. Inga konstigheter utan hon känns som hon ska.  Nu laddar vi för måndag säger Sofia.

171115

Hälsning från Vera: Jag hade nog bara en dålig dag i onsdags. Blodprovet visade inga fel.

171114

Very Many Legs startar på Örebro på måndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- & stallbacksbiljetter. Hör av er senast på fredag klockan 10:00 så ordnar vi med det. Biljetterna ligger i frikortskassan i huvudentrén i det namn som ni har betalt biljetterna i.

171113

Veterinären har tittat Vera i halsen idag och det såg bra ut. Han tog ett blodprov också som vi får svar på under veckan säger Sofia.

171110

Very Many Legs har bara myst i hagen. Så har hon ätit en massa morötter som hon älskar. Hon kommer att få besök av veterinären på måndag säger Sofia.

171109

Very Many Legs var väldigt trött efter loppet igår och hade hög puls. Troligtvis så har hon någon infektion i kroppen därav den bleka insatsen igår. Veterinären får undersöka henne när han kommer säger Kenneth Haugstad idag på morgonen.

171108

Very Many Legs togs lugnt från start och hamnade som sista häst utvändigt i tredjepar. Med i rygg i tredjespår runt sista kurvan, kunde inte plocka placeringar över upploppet utan slutade sexa (oplacerad) i mål.
–  Jag tycker att Very Many Legs var lite seg idag. Hon borde tagit sig förbi hästarna invändigt för att få godkänt sa Kenneth Haugstad efter loppet.

171103

Vera njuter i hagen idag med sin bästis Etta Am. Hon har tränat måndag och torsdag denna vecka. Allt bara bra. Spännande start på onsdag. I tisdags eftermiddag så fick Vera besök av några delägare. Hon fick en massa morötter vilket uppskattas mycket säger Sofia.

171102

Very Many Legs startar i ett treåringslopp för ston på Solvalla på onsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- & stallbacksbiljetter. Hör av er senast på måndag klockan 10:00 så ordnar vi med det. Biljetterna ligger i huvudentrén under Hästsportens hus i det namn som ni har beställt biljetterna i på onsdag.

171027

Very Many Legs har tränat som vanligt denna vecka. I gårdagens jobb var hon riktigt pigg! Hon mår bra och är på bra humör. Synd vi inte kom med på onsdag, vi får leta nya lopp säger Sofia.

171026

Anmäld till Solvalla på onsdag men kommer inte med i loppet. Walmann & Co får leta upp ett nytt lopp åt Very Many Legs.

171020

Very Many Legs har bara gått i hagen efter starten. Allt verkar bra med henne säger Sofia.

171018

Very Many Legs hamnade i fjärdepar invändigt, låg där tills på sista bortre långsidan. Kom då ut i andraspår, men hade hästar utanpå sig som satt i tredjespår. Satt instängd. Fick aldrig någon lucka inne på upploppet och slutade sexa.
– Jag är mycket nöjd, tyvärr fick vi ingen lucka, hon känns uppåt nu sa Kenneth Haugstad efter loppet.

171013

Allt bra efter loppet. Vera och jag var ute en tur i skogen idag. Hon var pigg och glad. Spännande på onsdag säger Sofia.

171012

Very Many Legs startar på Solvalla på onsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- & stallbacksbiljetter. Hör av er senast på måndag klockan 10:00 så ordnar vi med det. Biljetterna ligger i huvudentrén under Hästsportens Hus i det namn som ni har beställt biljetterna i.

171006

I tisdags körde Kenneth Very Many Legs på rundbanan. Han var nöjd med henne då. Jag körde henne på rakbanan idag, allt bra. Nu blir det bara en långsamtur i skogen innan tisdag säger Sofia.

171004

Very Many Legs startar på Sundbyholms travbana utanför Eskilstuna på tisdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- & stallbacksbiljetter. Hör av er senast på söndag klockan 10:00 så ordnar vi med det. Biljetterna ligger i frikortskassan bredvid huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i.

171003

Very Many Legs startar på Sundbyholm nästa tisdag säger Kenneth.

170929

Vera hade tränat klart för veckan igår. Vilket hon gjort som vanligt utan att vi kan anmärka på något. Hon sköter sig alltid bra i jobben säger Sofia.

170928

Very Many Legs anmäldes till Oaks Consolation nästa onsdag men står som tredje reserv och kommer inte med, Walmann får leta nya lopp.

170922

Very Many Legs tog det lite lugnt i början av veckan. Igår körde jag henne i backen och allt kändes som vanligt då säger Sofia.

170917

Very Many Legs såg fin ut i båda värmningarna, hon kändes också fin i den värmningen som Kenneth körde. Han galopperade sedan direkt innan startbilen släppte fältet, hon ställde sig inte utan slutade oplacerad.
– Hon hade inte en tanke på att trava när jag körde upp bakom bilen, hon galopperade och ställde sig inte, det är extra surt en sån här dag men vi får ta nya tag sa Örjan efteråt.

170915

Very Many Legs har tränat på rakbanan denna vecka. Kenneth körde i tisdags och var nöjd. Hon var fin. Idag körde jag henne innan jag skulle ta med mig två andra hästar och åka till Solvalla för lunchtrav. Hon var fin även idag. Så som vanligt finns det inget negativt att säga om denna vecka. Nu laddar vi för söndag säger Sofia.

170911

Very Many Legs startar på Solvalla i ett av uttagningsloppen till Svenskt Trav-Oaks på söndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- & stallbacksbiljetter. Hör av er senast på fredag klockan 10:00 så ordnar vi med det. Biljetterna ligger i huvudentrén under Hästsportens Hus i det namn som ni har beställt biljetterna i.

170908

Very Many Legs känns fin nu, hon startar i Oaks-kvalen nästa söndag på Solvalla säger Kenneth Haugstad.

170908

Vera har skött veckans träning i backen utan anmärkningar. Hon har fått jobba på där tre gånger denna vecka, pigg och glad säger Sofia.

170901

Idag körde Kenneth Very Many Legs i ett jobb på rundbanan. Allt okej. Annars har hon gått lugnt i måndags och backe i onsdags. Tror hon är nöjd att träna igen säger Sofia.

170831

Very Many Legs är anmäld till Solvalla på onsdag. Tyvärr så står hon som fjärde reserv och kom inte med. Roger Walmann får leta nya lopp.

170830

Very Many Legs har kollats av veterinär igen och nu var allt som det ska och vi fick klartecken att börja träna igen säger Sofia.

170825

Very Many Legs har bara tagit det lugnt under veckan som gått, återbesök hos veterinären nästa vecka säger Kenneth.

170822

Very Many Legs har undersökts av veterinär och hon har dåliga blodvärden, höga vita blodkroppar. Därav den dåliga prestationen. Hon får ta det lugnt denna vecka, så tar vi ett nytt blodprov nästa vecka säger Kenneth Haugstad.

170818

Very Many Legs togs lugnt från start. Hon tappade längder på hästarna i fältet och låg en bit bakom innan hon körde ikapp igen. Det såg ut som att Kenneth satt och tittade ner på benen på Very Many Legs. Det känns som att det var något som inte stämde.
– Jag körde för fullt från start och genom hela loppet, men hon tog inte i något. Det är något som inte står rätt till, vi kollar upp henne med veterinär nästa vecka sa en nedslagen Kenneth Haugstad efter loppet.

170814

Very Many Legs startar i E3 consolation på Romme på fredag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar entré- & stallbacksbiljetter. Hör av er senast på onsdag klockan 10:00 så ordnar vi det. Biljetterna ligger i hästägarentrén bredvid stallbacksentrén på fredag.

170811

Vera var lite trött i tisdags, sov lite i hagen på förmiddagen och även nästan hela eftermiddagen inne i boxen. Idag har hon joggat lite. Pigg och glad säger Sofia.

170807

Very Many Legs gjorde ett bra lopp ikväll i E3 försöket. Hon fick dock dödens 800 meter från mål och fick trava där resten av loppet. Hon kämpade bra över upploppet men räckte inte till en finalplats denna gång utan slutade fyra i mål.
– Vera gjorde ett mycket bra lopp. Synd vi inte får rygg utan hon får dra fältet ensam halva loppet sa Kenneth efteråt.

170804

En bra vecka som vanligt för Vera. Jag körde ett sista finslipande jobb med henne i backen idag och hon kändes fin. Kenneth har även han kört jobb med Vera i veckan och var nöjd. Allt väl inför starten på måndag säger Sofia.

170801

Very Many Legs startar i E3 kval på Örebro på måndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och önskar entré- & stallbacksbiljetter. Hör av er senast på fredag klockan 10:00. Biljetterna ligger i frikortskassan i huvudentrén på måndag i det namn som ni har beställt biljetterna i.

170728

Very Many Legs har jobbat som hon ska under veckan, allt bara bra med henne. Vi siktar mot E3 kval på Örebro måndag 7 augusti säger Kenneth Haugstad.

170721

Very Many Legs slutade fyra i kvällens lopp på Axevalla. Hon fick ett snällt lopp i tredjepar invändigt. Blev tillbakadragen genom slutkurvan och fick sedan maxutdelning som fyra, hon såg fin ut och Johan sa efter värmningen att han tyckte att Vera var en mycket fin häst. Hon bränner inte ut sig utan hennes självförtroende byggs upp, det lovar gott inför framtiden.
– Det första Johan sa när han lämnade över Vera till mig efter loppet var: En mycket fin häst. Vi satt fast med krafter sparade, sa Sofia efter loppet.

170714

En bra vecka för Vera. Hon gick jobb på på rakbanan i tisdags. Inget att anmärka på. Idag körde Roger henne på rundbanan och han var nöjd med henne, spännande start kommande fredag säger Sofia.

170714

Very Many Legs startar på Axevalla på fredag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på onsdag klockan 10:00 så ordnar med vi entré- & stallbacksbiljetter. De ligger i stallbacksentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i på fredag.

170707

Very Many Legs har tränat i backen även denna vecka. Idag körde Kenneth Haugstad henne i backen och var nöjd säger Sofia som trots att hon har semester ställer upp och levererar rapporter.

170630

Denna vecka så har Vera tränat i backen måndag, onsdag och idag fredag. Det tyckte hon var kul. Det var ett tag sen hon gick backjobb. Hon är pigg och på bra humör, säger Sofia som nu tar en veckas välförtjänt semester.

170622

Veckan har varit bra. Några lediga dagar i hagen för Very Many Legs och mys på eftermiddagarna efter starten. Idag körde jag henne i backen. Hon är pigg och glad säger Sofia.

170618

Very Many Legs såg läcker ut innan tävlingarna, både i värmning och provstart. I loppet så kom inte Örjan ner någonstans utan valde att backa sig sist, där låg hon resten av loppet, trots att hon spurtade bra så gick det inte att at några längder från köposition när täthästarna avslutade sista 500 efter 10,4. Vera slutade sexa i mål.
Örjan tyckte att Vera kändes bra i loppet, men vi kom på vingel från åttondespåret och jag valde att backa, hon håller sin fina form och snart måste oturen släppa.

170618

E3 kval idag, tyvärr från ett mycket svårt utgångsläge, spår 8 bakom bilen. Very Many Legs värms efter lopp 4 på Färjestad. Hon värms i första värmningen på slingan. Sofia värmer första. Sen värmer Kenneth eller Örjan Vera efter lopp 6. Ni kommer hitta både bilder / film på Stall Kennys Andelshästar på Facebook om ni följer oss där.

170609

Very Many Legs gick jobb igår och hon kändes lika fin som vanligt, så allting verkar bra med henne efter starten på Axevalla säger Sofia.
Very Many Legs anmäls till E3 kvalen på Färjestad, vi får hoppas på tur och få ett bra startspår säger Kenneth Haugstad.

170605

Many Very Legs blev grovt störd i starten och galopperade bort sina chanser, tråkigt när sådant händer. Hon kändes jättefin efter galoppen sa Örjan Kihlström. På tv sa de att det borde ha varit omstart, nu blev det inte så tyvärr. Vi får ladda om mot E3.

170602

Very Many Legs körde Kenneth Haugstad fort med i tisdags och som vanligt fanns inget att anmärka på. Idag så har hon fått gå en motionstur, hon är pigg och glad. I eftermiddag blir det pyssel och mys med morötter. Spännande start på söndag säger Sofia.

170529

Very Many Legs startar redan på söndag på Axevalla. Hon gör det i Guldstoet med 350 000 kronor till segrarinnan. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på fredag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter. De ligger i stallbacksentrén på söndag i det namn som ni har beställt biljetterna i.

170526

Very Many Legs såg fin ut i värmningen och i bilprovstarterna bakom bilen. I loppet så hamnade  hon först i andrapar invändigt som blev tredjepar invändigt och till slut fjärdepar invändigt allt eftersom loppet gick, varvet från mål så låg hon som sista häst i fjärdepar invändigt. Smög sedan med genom sista sväng och fick luckan inne på upploppet och slutade trea i mål på nya rekordet 1.13,8/ 2140a.
– Hon kändes jättefin både före loppet och i loppet, hon går framåt för varje start, det känns som en ”ruggig” häst sa Kenneth efter loppet.
– Hon utvecklas hela tiden och var fin idag, tar hon det här loppet som hon ska så siktar vi på E3 kval på färjestad den 18 juni sa Roger Walmann efter loppet.

170525

Very Many Legs tränade i tisdags på rakbanan. Bara bra. Annars spenderar hon förmiddagarna i hagen med kompisarna. Efter lunchen blir det lite powernap innan eftermiddagspyssel med bl.a. morötter. Imorgon blir det spännande. Tanken är att hon ska gå med samma utrustning som i senaste starten säger Sofia.

170519

Very Many Legs tränade i måndags och igår torsdag denna vecka. Jag körde i måndags och Kenneth igår. Kenneth nöjd. Igår hade Vera även besök av delägare och fick morötter vilket uppskattas mycket säger Sofia.

170519

Very Many Legs startar på Solvallas lunchtävlingar på fredag som inleder Elitloppshelgen, hon gör det i ett mycket fint 3-åringslopp stängt vid 85 000 kronor. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på onsdag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter. Biljetterna ligger utlagda i huvudentrén under Hästsportens Hus på fredag i det namn som ni har beställt biljetterna i.

170511

Vera verkar ha tagit loppet igår bra. Hon kände sig lite trött så hon tog en powernapp i hagen, säger Sofia. (Bild på Very Many Legs i hagen finns på Stall Kennys Andelshästar på Facebook)

170510

Very Many Legs togs lugnt ifrån start och hamnade i tredjepar invändigt, ut i andraspår i tredjepar utvändigt i ingången till näst sista sväng, försökte attackera i tredjespår runt slutsvängen men det gick inte att ta något över upploppet. Very Many Legs slutade trea på prispallen på nya rekordet 1.15,4/ 2140a.
– Örjan tyckte att hon gjorde ett bra lopp, hon sänker tiderna för varje start, Örjan var nöjd med kvällens prestation.

170509

Igår var det kallt igen när Vera gick sitt sista finslipande jobb inför onsdagens start. Hon kändes som hon skulle och allt bra är inför morgondagen säger Sofia.

170505

Vera tränat klart för denna vecka igår. Hon har gått jobb måndag och igår torsdag. Gått fort på rakbanan båda gångerna! Hon gillar verkligen att träna. Glad och positiv. Annars gillar hon att strosa i hagen med sina kompisar i det fina vårvädret som äntligen kommit! Nu laddar vi för starten på onsdag och säger trevlig helg från oss till er alla säger Sofia

170504

Very Many Legs startar i Vårfavoriten Ston – Treåringslopp Ston på Solvalla med 100 000 kronor i förstapris på onsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på måndag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter, de ligger i huvudentrén under Hästsportens Hus i det namn som ni har beställt biljetterna i på onsdag.

170428

Allt bara bra här med Very Many Legs. Vera och jag har varit ute på en tur i förmiddags och allt var till belåtenhet. Hon har tagit loppet bra. Delägare har varit här idag och hälsat på och Vera fick en massa morötter säger Sofia.
Vi har idag skickat ut tre stycken olika mail till er delägare, kika i din e-post om ni fått dem, annars så får ni höra av er så att ni inte missar någon information som vi sänder ut på mailen.

170424

Very Many Legs värmde fint och skötte sig bra bakom startbilen i bilprovstarterna. Kenneth tog det lugnt från start med Very Many Legs, ekipaget låg sedan i tredjepar utvändigt i loppet, på sista bortre långsidan så gick Very Many Legs med i rygg i tredjespår, mitt i slutkurvan så vred Kenneth ut henne i fjärdespår. De tog sedan metrar hela vägen upploppet ned på ledarinnan som hade ryckt ifrån, men nådde inte ända fram utan slutade tvåa på samma tid 1.16,2a som segrande Hope.
– Hon gjorde ett bra lopp ikväll, gick hela vägen in i mål. Hon kommer mer och mer för varje start, det känns som att hon kommer att bli riktigt bra om någon start sa Kenneth efter loppet.

170421

Vera har tränat klart för denna vecka. Gick backe/rakbana i mån och igår rakbaneintervaller. Idag så har hon haft det skönt i hagen. Allt bara bra som vanligt. Bra spår på Färjestad. Nu laddar vi för måndag säger Sofia.

170419

Very Many Legs startar på Färjestad på måndag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på fredag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter. De ligger i frikortskassan i huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i på måndag.

170413

Allting ser ut att vara bra med Vera efter gårdagens lopp hälsar Sofia.

170412

Very Many Legs galopperade i första kurvan, kördes sedan bakom fältet och kom in på en femteplats.
– Hon snubblade till, därav galoppen, ren orutin. Kändes bra efter galoppen sa Örjan Kihlström.

170412

Very Many Legs körde jag på rakbanan igår, allt var som det skulle, nu laddar vi för kvällens start säger Sofia.

170407

Allt väl idag med Very Many Legs inför onsdagsstarten. Jag körde henne själv i tisdagsjobbet och Kenneth Haugstad körde idag, allt bara bra säger Sofia.

170406

Very Many Legs startar på Solvalla på onsdag i ett treåringslopp för ston. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Hör av er er senast på måndag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter. Biljetterna ligger i huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i på onsdag.

170331

Det verkar bra med Vera efter loppet igår, lite trött bara. Men inte så konstigt. Första lite längre resan, hon har ju bara åkt till Solvalla tidigare, hon får nu ledigt till tisdag med enbart hagmys och omvårdnad säger Sofia.

170330

Very Many Legs kom inte ner i andraspår från start utan låg i tredjespår in i första sväng, Örjan Kihlström hittade en lucka och kröp ner i andraspår med Very Many Legs. Hon låg i andrapar utvändigt, på i tredjespår på sista bortre långsidan och gick bra över upploppet. Very Many Legs slutade trea knappt slagen om andraplatsen, tredjepriset var värt 17 500 kronor.
– Örjan Kihlström var jättenöjd efter loppet och tyckte att hon gick bra. Även jag är nöjd med insatsen, samt Vera själv hon verkar också nöjd med det hon uträttade säger Sofia.

170324

Very Many Legs körde Kenneth i ett rakbanejobb i måndags och han var nöjd med henne. Jag körde henne på rakbanan igår, hon känns fin. Annars har hon njutit i hagen med sina kompisar i solen under veckan, spännande tävlingsdebut på torsdag säger Sofia.

170324

Very Many Legs gör tävlingsdebut på Bollnäs på torsdag i ett 3-åringsslopp för ston med 50 000 kronor i förstapris. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på tisdag klockan 10:00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter. De ligger i huvudentrén i det namn som ni har beställt biljetterna i på torsdag.

170323

Vi har anmält Very Many Legs till ett 3-åringslopp för ston på Bollnäs på torsdag. Definitiv anmälan är klockan 09:00 imorgon bitti säger Kenneth Haugstad.

170317

Vera tränar på som vanligt nu och är helt frisk från sin halsinfektion. Pigg och glad. Gillar att träna eller stå och sola sig i hagen på lediga dagar! Trevlig helg alla delägare från oss båda säger Sofia.

170310

Vera har tränat på efter planering den här veckan och hon känns fin, imorgon så får hon besök av några delägare säger Sofia.
Very Many Legs tränar på för fullt och känns fin, vi siktar på start inom några veckor säger Kenneth Haugstad.

170303

Vera har gått lugna jobb denna vecka och allt känns som det ska. Hon är pigg och glad och på bra humör säger Sofia.

170224

Very Many Legs har bara tagit det lugnt, hon är trots sin förkylning på bra humör säger Sofia.

170220

Very Many Legs har halsinfektion och kommer inte till start på Solvalla på onsdag. Den tilltänkta tävlingsdebuten skjuts på framtiden, nu får Very Many Legs en medicinkur på fem dagar så får vi hoppas att hon är frisk efter den sen. Mycket tråkigt, men det är bra att det upptäcktes i tid, hon kommer igen, säsongen är lång.

170217

Jag körde Vera i måndags i backen/rakbanan. Inga konstigheter. I onsdags så gick hon sulkyjobb. Kenneth körde och var nöjd. Får nu ta det lugnt tills på måndag, då går hon sista jobbet inför onsdagens start. Bara ut på mysturer i skogen efter det säger Sofia.

170216

Very Many Legs gör tävlingsdebut på Solvalla på onsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på måndag klockan 10.00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter. De ligger i huvudentrén under Hästsportens Hus i det namn som ni har beställt biljetterna i på onsdag. Till er delägare, håll utkik i er epost under eftermiddagen, vi kommer att skicka ut ett litet informationsbrev till er.

170210

Denna vecka har Vera tränat backe/rakbana två gånger, måndag och torsdag. Pigg och glad samt inget att anmärka på. Idag så har hon varit ute i hagen med sina kompisar och har tagit helg då hon tränade igår säger Sofia.

170203

Vera har tränat på rundbanan två gånger denna vecka. Kenneth Haugstad körde i måndags och jag igår. Inga konstigheter. Igår var även några av delägarna här och hälsade på. Vera fick morötter vilket hon gillar!! Trevlig helg alla delägare säger Sofia.

170129

Vera har denna vecka gått ett jobb backe/rakbana, vi kör ett par intervaller av båda i samma jobb, det jobbet gick hon i måndags och igår så gick hon ett vanligt rundbanejobb. Bara bra som vanligt! säger Sofia.

170120

Vera har tränat som hon ska denna vecka också, hon känns fin i jobben. Hon gillar verkligen att träna säger Sofia.

170113

Vera har gått fort två gånger denna vecka, och som vanligt finns inget att anmärka på säger Sofia.

170106

Vera har gått slinga denna vecka tre gånger. Nästa vecka blir det återigen full träning. Hon var glad att få komma igång igen efter ledigheten när jag joggade henne i måndags säger Sofia.

161223

Vera har tagit det lugnt efter kvalet. Går i hagen och myser med sina kompisar. Hon får lite ledigt nu mellan jul och nyår! vi önskar er alla en riktigt God Jul säger Sofia. Nästa uppdatering här blir om två veckor om inget speciellt händer, då lägger vi ut det direkt då vi står i kontakt med våra tränare och skötare alla dagar om året. God jul & Gott nytt år!

161216

Vera har gått två rakbanejobb denna vecka. Vi har även varit ute på långsamtur i skogen också. Allt väl inför kvalet på onsdag. Trevlig helg från oss! säger Sofia.

161215

Very Many Legs kvalar på Solvalla på onsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst, hör av er senast på måndag klockan 10.00 så ordnar vi med entré- & stallbacksbiljetter, de ligger i huvudentrén under Hästsportens Hus på onsdag i det namn som ni har beställt biljetterna i.
OBS! Ni delägare i Very Many Legs har fått två (2) viktiga mail ifrån oss idag, om ni inte har fått dem, hör av er!

161209

Very Many Legs är pigg och på bra humör och verkar ha tagit onsdagens rundbanejobb på ett bra sätt säger Sofia.

161207

Vera hälsar att idag gick jag mitt andra sulkyjobb med Kenneth Haugstad, efter det ryktas det om att det eventuellt väntas kvallopp för mig den 21/12 på Solvalla.
Vi är nöjda med Very Many Legs, hon kändes fin i dagens rundbanejobb vi kvalar med största sannolikhet den 21 december på Solvalla säger Kenneth Haugstad.
Very Many Legs är riktigt fin! Jag ska jogga henne lite på fredag och se hur hon tagit jobbet. Men vi tror inte det ska vara några problem, är allt som det ska så blir det troligen kval den 21 december säger Sofia.

161202

Vera har tränat utan anmärkning denna vecka också. Hon gör det hon ska. Haft en liknande vecka som förra säger Sofia.

161201

Igår kväll så skickade vi ut vårt nya Nyhetsbrev på e-post, har du inte fått det i din inkorg så hör av dig till oss.

161125

Karlederna är mycket bättre. Very Many Legs har tränat som vanligt i veckan. Två gånger fort och en mystur i skogen har det blivit. Inget att anmärka på säger Sofia.

161118

Vera har bara joggat denna vecka. Hon är lite dålig i sina karleder för dagen. Men annars är hon pigg och vid gott humör säger Sofia.

161111

Allt bra med oss i snön! Mycket mysigt med snö tycker Vera. Jag har varit ute i skogen och joggat henne och kört två gånger på rakbanan denna vecka, hon känns fin. Allt väl säger Sofia.

161103

Very Many Legs gick idag sitt första sulkyjobb på Mälsåker, Kenneth Haugstad körde och han var nöjd med Vera hälsar Sofia. Film från dagens sulkyjobb hittar ni på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

161102

Det var meningen att Very Many Legs skulle gå ett sulkyjobb idag, men det blev inget rundbanejobb pga vädret. Tanken är att hon ska gå jobb imorgon istället, om det blir rundbana eller på rakbanan vet jag inte idag. I vilket fall som helst går hon nån form av jobb. Vi har annars varit ute i skogen två gånger och joggat denna vecka säger Sofia.

161025

Vera har tränat rundbana idag med Kenneth och igår var hon och jag ute i skogen och joggade. Hon tränar igen på fredag. Allt som vanligt i träningen. Vi är nöjda säger Sofia.

161021

Allt flyter på med Vera. Hon tränar på som vanligt och vi är nöjda! Hon gillar att träna säger Sofia.

161014

Vera mår bra, frisk och kry, hon har haft en liknande träningsvecka som förra veckan. Två gånger rakbanan och sen en tur i skogen. Vi har inget att anmärka på! säger Sofia.

161005

I måndags så var vi ute på en mystur och igår så körde vi fort på rakbanan. Allt ok. Igår hade Vera även besök av tandläkaren. Inga konstigheter säger Sofia.
Det finns bilder på Stall Kennys Andelshästar på Facebook på Very Many Legs när tandläkaren undersöker henne. Gilla Stall Kennys Andelshästar på Facebook så missar ni inget, det är där dt händer först.

160930

Denna vecka har Vera tränat i backen. Inget att anmärka på! Imorgon lördag så får hon besök, det kommer det några delägare och hälsar på henne. Trevlig helg säger Sofia.

160923

Vera har tränat intervaller på rakbanan i måndags med Kenneth Haugstad. Hon gick sedan ett jobb på rundbanan igår. Vi har även varit ute på en mystur i skogen också under veckan som gått. Vi är nöjda med henne säger Sofia.

160916

Vera har tränat i backen även denna vecka. Inga konstigheter utan hon känns stark, det är en fin häst säger Sofia.

160908

Vera har tränat i backen denna vecka. Inget att anmärka på ännu. Går jobb i backen imorgon fredag också säger Sofia. Det finns tre stycken nytagna foton på Very Many Legs tagna av fotograf Lena Emmoth att beskåda på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

160902

Vera som Very Many Legs kallas i stallet har tränat på rakbanan två gånger denna vecka och sen motion i skogen. Hon gör det hon ska. En mycket trevlig och arbetsam häst säger Sofia.

160826

Very Many Legs jobbar på bra här hemma på gården, sköter sig som hon ska, fortsatt fin säger Kenneth.

160819

Very Many Legs känns fin i jobben, hon sköter sig som hon ska och vi har inga anmärkningar så här långt säger Kenneth.

160812

Very Many Legs är en ny trevlig bekantskap här på Mälsåker, hon har gått jobb och hon känns jättefin säger Kenneth Haugstad.

160810

Very Many Legs är nu på Mälsåker, vi tackar unghästtränare Per-Erik ”Bullen” Pettersson med personal för grundplåten som de har lagt, nu är det dags för Team Walmann på Mälsåker att ta över. Very Many Legs sköts nu hos Sofia Wedin.

160805

Very Many Legs jobbar på som hon ska och känns fortsatt fin, joggar enkelt i de tempon som vi kör jobben i, en fin häst säger Bullen.

160729

Very Many Legs har varit lika fin som alltid i veckans jobb, inga anmärkningar säger Bullen.

160722

Very Many Legs känns fortsatt lika fin i jobben och det finns inte ett moln på hennes himmel så här långt säger Bullen.

160715

Läcker travare som gör allt rätt, delägare på plats igår och såg henne gå jobb, de var nöjda när de lämnade gården. Very Many Legs sköter sina jobb exemplariskt och vi har ingenting att klaga på säger Bullen.
Det finns två stycken filmer på Very Many Legs utlagda idag på Stall Kenny på Facebook.

160709

Hon är rent ut sagt kanonfin i varje jobb, en jättefin travare med rätt inställning, det finns absolut ingenting att klaga på, hon har skött sina jobb till full belåtenhet även denna vecka, det är en ”merca” säger Bullen.

160701

Very Many Legs känns som hon brukar, inga konstigheter den här veckan heller, hon tränar sina intervaller och blir starkare för varje vecka som går säger Bullen.

160624

Very Many Legs känns fortsatt fin i jobben, inga anmärkningar denna vecka heller, en fin travare säger Bullen.

160617

Very Many Legs sköter sina jobb efter skolbokens alla regler, hon känns jättefin och det finns ingenting att anmärka på, det är en fin häst säger Bullen.

160610

Inget nytt denna vecka, Very Many Legs är pigg och glad och sköter sina jobb efter skolboken och hon känns fortsatt jättefin, det är en mycket fin travare säger Bullen.

160603

Very Many Legs känns fortsatt fin i varje jobb, det är en mycket fin travare, vi jobbar på med att bygga styrka säger Bullen.

160527

Very Many Legs har varit lika fin denna vecka som hon varit tidigare, det är en fin travare, jag har inget att anmärka på säger Bullen.

160521

Very Many Legs är jag fortsatt väldigt nöjd med hon sköter jobben bra, det är inga moln på hennes himmel för dagen säger Bullen.

160512

Very Many Legs sköter sig bra i jobben och har så gjort även denna vecka, jag har ingenting att anmärka på säger Bullen.

160506

Very Many Legs är lika fin som hon varit hela tiden, jobbar på bra, vi bygger kondition, muskler och styrka säger Bullen.

160429

Very Many Legs känns jättefin i jobben och gör det hon ska, fin travare som lägger mycket mark under sig, det ser fortsatt bra ut säger Bullen.

160428

Very Many Legs är nu slutsåld och vi hälsar alla delägare välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

160422

Allt bara bra med Very Many Legs, hon är fin i varje jobb och gör allt vi begär av henne, vi bygger styrka säger Bullen.

160415

Very Many Legs känns fortsatt jättefin i varje jobb, hon joggar enkelt i intervallerna och har en bra inställning till sitt jobb säger Bullen.

160408

Very Many Legs känns fortsatt lika fin i varje jobb, delägare var på plats och tittade igår och de var mycket nöjda med det dem fick se, jag är också mycket nöjd säger Bullen.

160401

Very Many Legs känns lika fin denna vecka som hon gjort innan, travar bra och hon har en bra motor, inga anmärkningar säger Bullen.

160326

Det är en ruggig travare! Hon känns fin i varje jobb och jag kan inte förstå att det fortfarande finns andelar kvar i den här märren, ruggig stam, ruggig travare, det finns inte så mycket mer man kan begära om man vill köpa häst säger Bullen.

160318

Very Many Legs är lika fin i varje jobb, en ”toppindivid” som vi brukar kalla sådana här hästar, hon gör allting rätt och det finns absolut ingenting att anmärka på förutom som förra veckan att det är konstigt att det finns andelar kvar i detta mycket fina sto säger Bullen.

160311

Very Many Legs sköter sig som hon ska i varje jobb, det finns ingenting att anmärka på mer än att det finns andelar kvar i henne, det är konstigt för det är en mycket fin travare säger Bullen.

160304

Very Many Legs är allting bra med, hon sköter sig perfekt i jobben, en fin travare som lägger mycket mark under sig säger Bullen.

160226

Very Many Legs känns fortsatt väldigt fin i jobben, vi bygger kropp och styrka, hon blir starkare för varje vecka som går, det finns inget att anmärka på säger Bullen.

160219

Very Many Legs känns mycket fin, en fin häst både i travet och exteriört med rejäl motor och bra driv i steget, jag har ingenting att klaga på säger Bullen.

160212

Very Many Legs hade i måndags besök av en blivande delägare, han blev mycket nöjd med vad han fick se, det är en riktig travare som rör sig fint och är fin på alla sätt, hon har bra driv i steget och lägger mycket mark under sig, hon har skött sig som hon ska i veckan säger Bullen.

160205

Very Many Legs känns finfin i jobben, en fin travare som lägger mycket mark under sig, det finns inga moln på hennes himmel säger Bullen.

160129

Very Many Legs tränar på för fullt, en fin häst med bra driv i steget som gör det vi vill, det är rätt modell säger Bullen.

160122

Very Many Legs har tränat på som hon ska den här veckan, det är en härlig Yankee Glide märr som jag gillar skarpt, en fin travare säger Bullen.

160115

Very Many Legs jobbar på som hon ska och hon känns som hon ska, allt bra säger Bullen.

160108

Very Many Legs är igång för fullt med träningen igen och hon känns jättefin! Travar bra, rör sig fint och är lätt att ha att göra med, jag är mycket nöjd säger Bullen.

151223

Very Many Legs skrittas fortsatt och allt är som det ska, hon är pigg och på bra humör säger Bullen.
Nästa uppdatering kommer fredag den 8 januari, om inget speciellt skrivbart inträffar innan. Vi önskar alla delägare God Jul & Gott nytt år!

151218

Very Many Legs är på gott humör, hon skrittas och allting är bra med henne säger Bullen.

151211

Very Many Legs är pigg och på bra humör, hon tar det lugnt säger Bullen.

151204

Very Many Legs tog vi bort ett litet fragment på i hasen igår, hon får ta det lugnt några veckor nu innan vi kör igång träningen för fullt igen, en fin häst som jag gillar säger Bullen.

151127

Very Many Legs sköter sig exemplariskt, en fin travare som inte gör några fel säger Bullen.

151120

Very Many Legs har skött veckans jobb lika fint som hon brukar göra, det är en fin travare och vi är försatt nöjda säger Bullen.

151113

Very Many Legs sköter sig finfint, en trevlig häst som gör allt rätt, fin i kroppen och hon har ett härligt svikt i steget när vi kör henne, en fin märr säger Bullen.

151106

Very Many Legs är allting bra med, hon sköter sig och gör det vi vill hon ska göra, inga anmärkningar säger Bullen.

151030

Very Many Legs är ett mycket fint sto efter Yankee Glide, hon körs i vagn och hon har ett fint rörelsemönster, Bullen är nöjd och jag är nöjd med vad jag har sett, det finns inget som jag kan anmärka på i dagsläget säger Roger Walmann.

151023

Very Many Legs sköter sig som vi vill att hon ska göra, det är en dam som jag gillar skarpt säger Bullen.

151016

Very Many Legs sköter sig som hon ska och är samarbetsvillig, inga problem så här långt säger Bullen.

151009

Very Many Legs sköter sig precis som vi vill att hon ska göra, hon rör sig fint i vagnen och vi har inget att anmärka på.

151003

Per-Erik ”Bullen” Pettersson som är unghästtränare åt Roger Walmann strör lovord om Very Many Legs redan efter den här korta tiden som hon varit på Hårby Gård, hon är tömkörd och redan satt i vagn, det gick med rekordfart, en mycket mycket klok märr!! Det har inte varit några konstigheter med henne under inkörningen utan hon har förstått från dag ett vad detta går ut på. Hon är stor, rejäl, klok och jag gillar henne säger Bullen.

150922

Very Many Legs har nu anlänt Hårby Gård och Roger Walmann´s unghästtränare Per-Erik ”Bullen” Pettersson, han säger att Very Many Legs är ett MYCKET fint sto, stor och rejäl, det ska bli mycket intressant att forma henne, Very Many Legs är en individ jag gillade vid första ögonkastet säger Bullen.

Resultat
VERY MANY LEGS

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 33%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 15 0-2-3 136800 kr
2017 15 0-2-3 136800 kr