VERY MANY LEGS

Foto: Lena Emmoth
VERY MANY LEGS

VERY MANY LEGS

  • Född: 2014-03-16
  • Kön: Sto
  • Regnr: 14-2001

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
180119

Very Many Legs och jag är ute tre gånger i veckan så hon får röra på sig. Vi ökar på att jogga mer och mer. Men fortfarande är det mest skritt. Hon är pigg och glad och tycker det är kul att vara igång säger Sofia.

180112

Very Many Legs har blivit riktigt tjock av att ta det lite lugnare. Hon har även börjat med att ha lite hyss för sig. Jag bara skrattar åt hennes påhitt. T.ex när vi varit ute på nån av våra turer, när vi kommer in i stallet så tar hon bort handduken från krokarna på en av boxarna och där under hänger en påse med morötter som alla hästar ska få utav under dagen. Hon tar sig en eller två direkt!  Veterinären har undersökt benet på Vera som ni redan vet. Vi har efter det börjat att trava lite lätt när vi är ute. Hon körs tre gånger i veckan. Vi ökar på successivt. Om ca en månad så ska veterinären kolla hennes ben igen hur det fortlöper säger Sofia.

180104

Veterinären har nu tittat på Very Many Legs ben igen och det ser mycket finare ut efter att hon fått ta det lugnt och veterinären var optimistisk inför framtiden. Hon kommer nu att få börja jogga en månad sedan ska veterinären titta på benet igen säger Kenneth Haugstad.

171222

Very Many Legs är pigg och glad och mycket godissugen för dagen! Hon blev vaccinerad idag och kommer gå i hagen över julen. Nästa vecka så kommer jag och Vera att skritta våra turer som vanligt. Sen blir det hagen igen över nyår, efter det blir det åter igen skritturer. Jag vet inte för dagen vilken dag efter helgerna som vi kommer kolla hennes ben med veterinären. Men det meddelar jag så fort jag vet när och självklart hör vi av oss efteråt. Igår hade Vera besök av några delägare och fick en massa morötter vilket uppskattades mycket. Vi önskar er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!!! hälsar Sofia.
Det blir nu lite lugnare i stallen fram till trettonhelgen. Nästa uppdatering kommer den 12 januari om inget oförutsett inträffar. Får vi någon information så lägger vi ut den här på sidan omgående. Vi står hela tiden i kontakt med stallen alla dagar om året. Ni får nu ha en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

171215

Very Many Legs har jag varit ute och skrittat flera gånger i veckan. Hon är pigg och glad. Veterinären ska lysa benet igen efter helgerna säger Sofia.

Resultat
VERY MANY LEGS

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 33%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 15 0-2-3 136800 kr
2017 15 0-2-3 136800 kr