HISTORIC MOMENT

Foto: Lena Emmoth
HISTORIC MOMENT

HISTORIC MOMENT

  • Född: 2014-03-31
  • Kön: Sto
  • Regnr: 14-3560

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 30
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
181116

Denna vecka har Historic Moment bara joggat lugnt. Jag vet ännu inte om hon ska jogga även nästa vecka då schemat inte är gjort än. Kenneth ska köra henne är det i alla fall tänkt i ett av jobben. Allt verkar som det ska. Hon är pigg och glad säger Josefin.

181109

Historic Moment var i måndags på återkoll hos veterinär Ekfalk. Han böjde igenom henne och hon reagerade inte så mycket på knäna men desto mer på kotorna, så han behandlade henne där. Hon kommer att få fortsätta att ta det lugnt. Troligen så joggar hon bara nästa vecka och vi gör ett återbesök veckan därpå igen hos veterinären för att verkligen se så allt är som det ska. Hon kommer sen att få fortsätta ta det lugnt med träningen och ladda batterierna ordentligt innan vi sätter henne i hårdträning igen säger Josefin.
Historic Moment har vi gått igenom ordentligt. Hon var sliten och behövde behandlas och få ta igen sig. Hon får ta det lugnt ett tag framöver, vi laddar om. Det är en fin häst med bra skalle. Tyvärr så har hon inte hållit sig fräsch och travat dåligt. Vi hoppas de problemen ska vara borta när hon kommer ut på banan igen säger Kenneth Haugstad.

181102

Historic Moment fick gå till veterinären i måndags och han gjorde böjprov. Hon reagerade på både knän och kotor fram, så vi behandlade framknäna och sen fick hon en så kallad allmän behandling. Hon kommer att få gå på återbesök på måndag igen. Då får vi se om det behövs en ombehandling. Hon har och kommer att få ta det lite lugnt ett tag säger Josefin.

181026

Historic Moment har bara tagit det lugnt efter loppet, hon är som vanligt pigg och på bra humör säger Linnea.

181024

Historic Moment långsam från start. Hamnade bland de sista. Smögs framåt och satt i fjärdepar invändigt. Ut ett spår på sista bortre långsidan. Gick okej genom sista kurvan och över upploppet och slutade sexa in mål på nya rekordet 1.14,3/ 2140 meter autostart.
– Historic Moment går en bra tid men fungerar inte helt i travet. Vi får låta undersöka henne för att se vad som är fel. Hon var inte trött i mål, det känns frustrerande sa Roger efter loppet.

Resultat
HISTORIC MOMENT

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 32%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 19 0-3-3 172600 kr
2018 13 0-1-2 96200 kr
2017 6 0-2-1 76400 kr