GRANDFATHER BILL

Foto: Anita Dour
GRANDFATHER BILL

GRANDFATHER BILL

  • Född: 2013-06-08
  • Kön: Valack
  • Regnr: 13-3719

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 25
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
180713

Grandfather Bill startar på Axevalla på fredag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst och som önskar biljetter. Hör av er senast på onsdag klockan 10:00 så ordnar jag med det. Biljetterna ligger i stallbacksentrén i det namn ni har beställt biljetterna i.
Grandfather Bill har skött veckans jobb bra. Han gick ett snabbare rundbanejobb idag tillsammans med This Is It (tjänat 1,8 miljoner NOK) och var riktigt fin, jag är jättenöjd säger Björn.

180706

Grandfather Bill har tagit det lite lugnt efter att han blev behandlad. Vi har varit ute och joggat under veckan, han är pigg och glad. Så himla kul han har fyra raka segrar säger Lena.
Jag siktar på att Grandfather Bill ska komma till start i slutet av månaden säger Björn.

180629

Veterinären var här i tisdags och kollade upp Grandfather Bill. Han var lite öm fram så det blev tuppkam i bägge framknäna och framkotorna. Vi kollade även halsen för säkerhets skull, men den var fin. Han har tagit det lugnt under veckan säger Lena.

180622

Stort grattis alla delägare i Grandfather Bill till segern i årsdebuten. Detta var fjärde raka segern och Grandfather Bill imponerade åter igen. Han tog enkelt hand om ledningen, ledde sedan varje meter. Grandfather Bill bröt ut lite i sista kurvan och störde då oturligt Grand Illusion som låg i rygg till galopp han såg i det läget ut att kunna hota. Över upploppet så körde Björn Goop ifrån övriga fältet och vann med två längder till andrahästen i mål.
– Jag var tvungen att åka in och flytta bak vagnen, han har växt över vintern, därav materialfelet strax innan start. Han kändes sedan stark och fin hela vägen. Men han är lite omogen och ville springa ut i banan då han blev ensam där framme. Jag är nöjd med hästen och han kommer gå framåt av den här genomköraren sa Björn efter loppet.

180622

Allt verkar bra med Grandfather Bill inför dagens start på Årjäng, han har tränat som han ska under veckan och känns fin. Han är pigg och glad, vi får se hur långt han räcker i årsdebuten, det är ett par bra emot säger Lena.

Resultat
GRANDFATHER BILL

  • Segerprocent: 80%
  • Platsprocent: 80%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 5 4-0-0 105300 kr
2018 1 1-0-0 25000 kr
2017 4 3-0-0 80300 kr